Setari Cookie-uri

traditie deosebita(imprumutata!)

De la: Diana14, la data 2009-06-17 09:12:14nu putem pune poze cu fostii iubiti? ce tare ar fi....cred ca mirele ar lesina.... glumeam fetelor!
va pup!

foarte tareeeeeee!!!!!!!!!
iulik_flore
Postat pe 17 Iunie 2009 22:46
Dragele mele, am fost anul trecut la o nunta de adventisti, unde s-a prezentat un astfel de montaj cu poze ale mirilor, dar cum la astfel de nunti nu se danseaza si au fost cca 70 de invitati a fost mai usor de pus in practica. A durat cca 10 minute. Efect garantat! Am zis si noi ca furam ideea. Dar cand il prezentam? Cum se vor uita cei 250 de invitati ai nostri? La un moment dat am zis sa renuntam la idee ca e prea complicat. Dar mai apoi am zis ca NU. Trebuia facut ceva mai deosebit la nunta noastra! Ceva care sa ramana in memoria invitatilor si care sa fie NOU. Zis si facut! Am selectat poze de cand eram noi mici-pitici, cu parintii, cu bunicii, absolvirea de la liceu, de la facultate, de prin vacante, si de la jumatatea filmuletului am pus poze numai cu noi 2 din liceu, din faculatate, din concedii... Piesele pe care s-a prezentat au fost 4 blues-uri romanesti: Directia 5-Povestrea Nostra (pe acest vals am deschis petrecerea), Holograf, Sanda Ladosi-O noapte cu tine, Marcel Pavel-Esti mireasa vietii mele. A durat 15 minute, dar lumea se uita cu gura cascata. Au aplaudat minute in sir dupa ce s-a terminat prezentarea vietii noastre. Am ramas si noi uimiti ca a "prins" asa de bine. Asa ca... sa stiti ca e tare de efect chestia asta. Noi l-am pus pe un panou de la un laptop. E simplu ca "Buna ziua"! Mult succes!
Tassy_grace
Postat pe 20 Iulie 2009 11:05
f frumoasa ideea ta!

si pe mine m-a tentat mult timp!

apoi am spus sa o lasam totusi balta...nu stiu si pe mine ma framanta faptul ca as vrea sa fac ceva deosebit in ziua nuntii

insa...nu stiu ce ...eu sunt cam emotiva din fire si mi-e ca in locul efectului dorit sa aiba loc altceva... nahhh nu stiu...m-am gandit la chestia cu pozele dar e prea personala...

apoi m-am gandit sa ii fac o dedicatie mamei mele..dar iar nu stiu...mi se pare un moment stanjenitor. chestia cu pozele chiar mi-ar placea...dar nu stiu ce sa zic mai e timp de gandire...

ideea e k trebuie dispunem si de spatiul respectiv. inital ma gandisem la o plasa...apoi la un videoproietor ... fine
iulik_flore
Postat pe 20 Iulie 2009 18:09
aaa si a propos...ati anuntat momentul? sau pur si simplu ati inceput sa difuzati pozele?
iulik_flore
Postat pe 20 Iulie 2009 18:10
nu e neaparat sa ai un cameraman care sa se ocupe de tot..sau un fotograf..eu pt nunta mea fac la fel..un filmulet k pozele noastre de cand eram mici...dar il fac eu aks pe calc....nu e greu...daca vrei mai multe detalii..id-ul meu e: just_a_girl1720
elena8820
Postat pe 5 Ianuarie 2010 03:33
Toata lumea s-a legat de tort. Nimeni nu a remarcat ca si rochia trebuie pastrata nespalata? De ce sa o pastrezi nespalata si sa o imbraci asa? Ce placere poate sa ti produca?
happycorazon
Postat pe 6 Ianuarie 2010 00:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nu stiu ce sa fac. 12 De la: ynayna22_yahoo_com 1 Octombrie 2010 03:13
Vand rochie de mireasa CASA MIRANDI 1 De la: roxanalucia 16 Aprilie 2010 17:30
Coliva din grau pentru parastas 1 De la: driada 21 Mai 2011 21:53
concubinajul inainte de nunta 88 De la: amalia79_healthy 8 Iulie 2013 19:45
Buna fetelor, 15 De la: eu_ovidiu 9 Iunie 2011 04:08