Mai multe
De la: Cristiana_Gabriela, la data 2009-06-29 10:57:47 Buna fetele! Eu am o intrebare....Pe 19 iulie acum am nunta,iar in buchetul meu vor fii cale,binenteles daca nu iti pot garanta ca vor avea cale, schimba floraria. eu am vrut trandafiri albastri si i-am intrebat daca pot face rost de asa ceva. au zis ca da si s-au dat peste cap, iar buchetul meu a avut trandafiri albastri si cale albe. |
||
|
daniian Postat pe 8 Iulie 2009 17:08 |
||
|---|---|---|
De la: Cristiana_Gabriela, la data 2009-06-29 10:57:47 Buna fetele! Eu am o intrebare....Pe 19 iulie acum am nunta,iar in buchetul meu vor fii cale,binenteles - deja ar tb sa stii daca cei de la florarie gasesc cale - ar tb sa gaseasca - chiar am vazut pe la CLUJ galbene si roz superbeeee - eu am facut comnda pt trandafiri cu 2 saptamnai inainte la un depozit http://www.horticola-cluj.ro/index2.html
|
||
|
laura02maria Postat pe 9 Iulie 2009 19:26 |
||
|
Nu pot sa cred!!! Nu se desparte nimeni din cauza florilor! Cum adica sa culpabilizam florile (calele) pentru faptul ca doi oameni nu se potrivesc? Nu va cramponati de tot felul de superstitii, pe care le-au inventat unii si altii, pentru as' motiva neimplinirile. |
||
|
|
||
|
cameliagiurgiu Postat pe 20 August 2009 06:39 |
||
|
si mie imim plac foarte mulr calele, buchetul meu va fi din cale visinii cu margini galbene, iar in fiecare floare de cala voi pune o floricica mica care sa inveseleasca buchetul....dar eu nu cred deloc in superstitii si am vazut foarte multe mirese cu buchet de cale.....stii care e treaba: daca tu crezi cu ardoare in aceasta superstitie...sfatul meu este sa-ti alegi alt buchet pentru ca, daca iti intra in cap ideea cu ghinionul si nefericirea aduse de cala, nu-ti va fi bine, mereu te vei gandi la asta si vei da vina pe "acel blestemat buchet de mireasa", dar, in cazul in care nu crezi deloc in acest lucru si nu te influenteaza deloc treaba asta......vei avea exact ce buchet iti doresti...cale....si tot ce vrei... apropo, se spune si despre irisi ca sunt flotile mortilor, si...sa ma ierte Dumnezeu, dar la florarii majoritatea buchetelor contin irisi.....inchipuie-ti un buchet de primavara cu frezii galbene si irisi mov si.....niste verdeata...e ceva nemaipomenit.... important este ce simti tu nu ce se spune...daca ne luam duypa superstitii s-ar putea sa nu mai facem nunta niciodata....o prietena de-a mea a avut nunta intr-o zi de 13 si de 8 ani este inca foarte fericita cu sotul ei si are o familie reusita... iti doresc sa iei decizia cea mai buna si sa ai o nunta de vis......casa de piatra PS: poate ne spui pana la urma ce buchet ai ales |
||
|
aameliaandy Postat pe 20 August 2009 07:48 |
||
|
Am nunta pe 5 septembrie si din cale va fi buchetul meu cat si lumanarile cu toate ca toata lumea imi spune ca aduc despartire. Nu cred. depinde cum crezi tu si sa nu te lasi influentata. |
||
|
hoinaru Postat pe 20 August 2009 08:46 |
||
| si eu vreau la fel...si buchete si lumanari din cale....toata lumea imi zice diverse despre cale....dar eu nu vreau sa stiu nimic....mie imi plac si gata...buchete d ecale am tot vazut pe net....dar nu am gasit deloc lumanari...ma puteti ajuta cu cateva poze sau modele de lumanari cu cale?pupici | ||
|
bmgabita Postat pe 20 August 2009 13:56 |
||
| http://www.lookstyle.ro/produse/Lumanari%20de%20Nunta%20ln6_279.htm. AICI POTI VEDEA. am ales cale albe cu hypericum rosu si pentru buchet cat si pentru lumanari. depinde si unde le faci. am mare incredere in cea care va face aranjamentele | ||
|
hoinaru Postat pe 20 August 2009 21:20 |
||
va multumesc mult fetelor pentru diferitele pareri...nunta a avut loc..si..am avut trandafiri rosii spre visiniu si santinii verde in buchet..a fost superb...daca va fi sa ma despart de sotul meu voi da vina pe trandafiri (glumes)multa fericire va doresc!! |
||
|
NASUC18 Postat pe 22 August 2009 12:24 |
||
|
Totul depinde de tine, daca tu vrei sa crezi ca aduc despartirea, atunci o vor aduce, daca vrei sa crezi ca-ti vor aduce fericirea, ti-o vor aduce. Pana la urma sunt doar niste flori... Eu personal, am citit undeva ca garoafele, crinii si calele sunt flori care se folosesc in imprejurari triste, de ex. inmormantari... Dar sunt convinsa ca asta nu poate fi o piedica daca tu iti dorescti neaparat cale. Succes! |
||
|
Tinet Postat pe 11 Ianuarie 2010 08:30 |
||
De la: craciun_aurora, la data 2009-06-28 12:23:00calele sunt florile cele mai indicate pe care sa le ducem la inmormantari!! cale si garoafe!!!! nu stiu ce e cu voi... Daca stam bine si ne gandim, la inmormantari se duc florile numite "anthurium" , cele pe care multa lume le confunda cu calele. Floarea de anthurium se diferentiaza de cale prin faptul ca au o petala mult mai mare si mai deschisa, pe cand calele au petala mai mica si mai incovoiata... deci cele care zic ca la inmormantari se duc cale, ar trebui sa se documenteze ca de fapt florile la care se refera se numesc Anthurium. Este o mare diferenta, zic eu. Si eu am avut la nunta buchet de cale albe cu trandafiri rosii si toata lumea l-a apreciat. Mult noroc tuturor la nunta.
|
||
|
sylvya04_grace Postat pe 11 Ianuarie 2010 10:40 |
||
|
blabla credeti in tot ce zboara lol e o porcarie se mai spun mai multe despre cale eu am avut buchet de cale pe nunanta de roz in combinatie cu frezie alba si la nunta din romania am avut iar frezie trandafiras micuti cu calute albe micute si sunt super fericita si nu cred in avioane daca va luati dupa toate ce auziti dupa nunta veti avea regrete deci fiecare mireasa isi face buchetul asa cum il doreste sa ii placa ei daca ne luam si dupa trandafir lol se spune ca aduce lacrimi lol deci nu mai cititi asa multe ca ajungeti sa va distrugeti ziua |
||
|
rricarda2003 Postat pe 11 Ianuarie 2010 22:29 |
||
eu stiu ca se dau cale cand incepi un drum nou ...cand te nasti ..cand te casatoresti...si cand mori..nu stiu nimic de ghinion...cred ca ti-l faci si singura ghinionul...cate regiuni atatea superstiti...e si daca nu respecti una dintre ele ce se intampla?cu atat mai mult ca nu stii de te miri ce obicei..daca stii ca de exemplu nu ai voie sa te uiti inapoi cand te striga cineva(asta e ultima pe care am auzit-o)inainte de cununie e mare ghinion..daca nu stii fac pariu ca nu ti se va intampla nimic...cum zicea cineva mai sus omul trebuie sa gaseasca un vinovat daca lucrurile nu ies cum trebuie in cazul nunti dam vina pe ghinion si pe superstitii de 2 lei.deci parerea mea e ca trebuie sa avem incredere ca totul va fi bine si daca ceva nedorit se v-a intampla..asta e..trecem peste zambim facem haz de necaz si viata merge inainte...
|
||
|
celia_sadu Postat pe 15 Februarie 2010 10:45 |
||
|
acum pun un album de poze cu buchete facute din cale e o porcarie sa se faca mereu buchete din trandafir doar ca e la moda ghinionu nu e de la perle cale si altele inportant sa se stie sa se mentina dragostea si sa nu se citeasaca prea multe povesti si minciuni inventate nu trebuie sa credem in tot ce zboara va invit sa vedeti frumusetea calelor in buchetul de mireasa |
||
|
rricarda2003 Postat pe 16 Februarie 2010 17:04 |
||
|
e o mare tampenie lucrul asta, cum k aceste flori, cale, aduc ghinion... Faza e ca noi am facut legatura intre inmormantari si cale...atat Faza e ca dc relatia voastra scartaie puteti pune voi orice flori vreti ins anu va vor ajuta cu nimic. Sunt doar niste flori si atat. Imi plac calele si cele clororate sunt superbe insa nu mi-as face buchetul din cale pentru simplu fapt ca-mi plac alte flori mai mult :D :P. Pupici si nu mai aplecati urechea la toate prostiile |
||
|
agny Postat pe 17 Februarie 2010 17:09 |
||
la americani se duc trandafiri la mort sau dc e la americani nu mai conteaza?
|
||
|
iulik_flore Postat pe 18 Februarie 2010 00:47 |
||
|
Ba din contra, eu stiu ca aceste cale simbolizeaza iubire, distinctie, regalitate, sunt perfecte pentru o rochie in acelasi ton, de exemplu, nu poti sa ai buchet din cale la o rochie extravaganta,sau nonconformista, trebuie sa fie o rochie grandioasa, impecabila, calele sunt impecabile, in opinia mea! Eu am avut buchet din acle albe,simplu, legat cu o panglica din saten ivory si atat. Am poze la profil! Si, tot la profil, puteti vedea poze cu rochia mea de mireasa, poate intereseaza pe careva: VAND CEA MAI GLAMOROUS ROCHIE DE MIREASA BIEN SAVVY! Vand rochie Pronovias marca Bien Savvy Colectia La Sposa 2008, model Marsella, marime 40 la rochii de mireasa( adica 38 la haine), se potriveste la 1.70-1,76m, 52-60kg. Si voal original La Sposa mediu. Le-am achizitionat din magazin la pretul de 6100lei rochia si 700lei voalul(preturile sunt reale, puteti verifica la reprezentanta), anul acesta am vazut ca este 6800lei si niciodata nu este la reducere, ei mi-au explicat acest fenomen datorita faptului ca este un model foarte bine vandut, care se potriveste oricarei siluete; linkul rochiei de pe site-ul bien savvy http://www.biensavvy.ro/colectie.aspx?id_colectie=2&id_rochie=110&pas=4#aa , la pretul de 3700lei (rochie+voal). Se poate vinde si fara voal. Culoare ivory. Trena magnifica, cu sistem de prindere in 3 locuri cu nasturei transparenti. Descriere de pe site:Este o rochie somputoasa in care detaliile fine, drapajele, si broderiile se imbina armonios intr-o simfonie a frumusetii. Amestecul inovator de motive stilistice si designul exclusivist confera acestei tinute de mireasa puternice accente couture. Este abordata o estetica originala care combina voluptoasele falduri, cu pliseurile foarte largi, innobilate de pretioasa broderie cu accente imperiale. Linia bustului si a taliei sunt motivele stilistice de la care pleaca somptuoasa piesa vestimentara de mireasa. Imaterialul voal este punctat doar de broderia luxoasa care-i petrece marginile. Colectie:La Sposa 2008 Satin Sunt rochii aduse din Barcelona, lucrate manual, broderia este minutios alcatuita din margelute mici, paiete mici si cusaturi. Rochia sta infoiata chiar si fara crinolina, fiindca are un sistem de voaluri pe dedesubt(eu am preferat cu crinolina). Calitatea este indiscutabila, nu se compara cu nimic romanesc sau de pe Lipscani aduse din Niro si facute de chinezi, cine cunoaste brandul international Bien Savvy stie despre ce vorbesc. Nunta mea a avut loc in Sinaia, iar de Sarbatori am avut ocazia sa o duc la parinti in Bucuresti pentru a o duce la curatatorie la Marriot(in alta parte nu am incredere) si poate fi vazuta/probata in Bucuresti (dar chiar si Ploiesti,Brasov,Val.Prahovei daca este nevoie). Nu ezitati sa ma contactati pentru mai multe informatii si poze. 0726173782, 0766541403 nache_andra@yahoo.com Pot sa accept si plata in 2 rate daca nu se poate achita integral. poze multe la profil, astept parerile voastre despre buchetul meu din cale!
|
||
|
andradeedee Postat pe 20 Februarie 2010 00:19 |
||
|
andradeedee frumoasa rochita cu adevarat... tu vinzi rochita k sa mai recuperezi din bani? si uite de ce intreb...mama mea a avut o rochita superba pe care si azi multe din noi si-ar dorio, facuta doar din dantela si voal stil printesa. Faza e ca mama a pastrat acea rochita si eu cand eram micuta muream de drag sa ma imbrac in ea. Si asa bunica mea a avut grija sa-mi faca o surpriza. Ea fiind croitoreasa ( ea facand si rochita prima data ) a luat rochita lu mami si a micsorat-o cat sa o poata purta un copil de 5 anisori. Si am purtat-o cativa nai buni, pe la diferite nunti. Era criminal, erau miresele invidioase pe rochita mea:D. Eu ma agndesc ca e o amintire frumoasa....dar na...fiecare cum considera http://versu.ro/agny-2359.html A si calele, firar de cale...sunt niste flori, doar atat, e imposibil k o floare sa aduca nefericire, lacrimi. |
||
|
agny Postat pe 20 Februarie 2010 16:44 |
||
| http://magicflowerscraiova.blogspot.com/2010/02/oferta-noastra.html | ||
|
avccraiova Postat pe 25 Februarie 2010 14:12 |
||
|
Eu sunt de parere ca in buchetul de mireasa sau lumanari calele inseamna eleganta si stil.... http://www.e-nuntadevis.ro |
||
|
andrea28 Postat pe 28 Februarie 2010 14:29 |
||
Nu este adevarat.Eu am avut buchetele din cale , cel de la cununia civila din cale portocalii si cel de mireasa din cale albe este doar o superstitie nu trebuie sa redem in toate sincer acum.multa bafta
|
||
|
Jannyn Postat pe 27 Martie 2010 10:24 |
||
| si eu la fel i-mi doream.dar dupa ce am auzit ca se spune sincer m-am razgandit.desi nu stiu ce puteri malefice ar putea avea,cu siguranta sunt superstitii.oricum nu vreau sa ma tin caita asa ca o sa aptez pe trandafiri | ||
|
georgik_grace Postat pe 27 Martie 2010 23:05 |
||
|
eu cred ca sunt superstitii dar este si un gram de adevar mama a avut cale in aranjamentele de la nunta si sa despartit de tata bunica la fel eu cu siguranta nu voi avea cale ideea e ca atunci cand au avut nuntile, toate babele au incercat sa le spuna ca nu e ok sa aibe cale la nunta pentru ca aduc despartire, si cu toate astea ele au avut cale in plus la noi calele stiu ca sunt pentru inmormantari nu pentru nunti, trandafirii sunt pentru nunti la americani trandafirii pe care ii avem noi la nunti, ii au ei la inmormantari iar calele sunt la loc de cinste la nunti acum fiecare cum doreste, cum pofteste |
||
|
dinittza Postat pe 28 Martie 2010 10:50 |
||
| prostii...... | ||
|
iulik_flore Postat pe 28 Martie 2010 17:57 |
||
| Nu cred in superstitii.........fac mereu ceia ce-mi place.Mireasa nu am fost inca, dar cind va veni ziua cea mare la sigur in buchetelul meu vor fi citeva cale, nu multe fiindca sunt cam grele.Ascultai pe toti dar fa ce crezi ca e mai bine pentru tine.BAFTA | ||
|
lenutica_grace Postat pe 29 Martie 2010 08:49 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cum reactionati in cazul in care sotul are un job care-l tine departe de familie? | 11 | De la: miresssssica 25 Martie 2010 15:19 |
| Vand Rochie de Mireasa de firma (White Pearl Bridal)!! Merita vazuta!!!! | 1 | De la: rodicaa14 3 Ianuarie 2013 11:05 |
| dati-mi ,va rog un sfat. | 4 | De la: cj25har 16 Iunie 2010 13:24 |
|
|
||
| Prieteni | 28 | De la: grace003710 24 Iulie 2009 10:12 |
| VREAU VOAL SI TIARA DE INCHIRIAT | 1 | De la: MIKA2012 21 Martie 2012 16:47 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.