Setari Cookie-uri

O nelamurire

De la: iulika_flore, la data 2009-05-26 11:08:22DOAMNEEE CRED CA UNII OAMENI SUNT NEBUNI!!!

DAR NU SUNTETI SINGURUL CAZ FETELOR!

CAM ACELASI LUCRU L-A PATIT SI SORA MEA CU SOCRUL EI

NOROC CA CASA IN CARE STAU ACUM E DATA DE MAMA!!!

ORICUM INTODEUNA AM FOST DE PARERE K PARINTII DE FETE SUNT DIFERITI DE PARINTII DE BAIETI!!!

VB FOARTE SERIOS!

sunt total de-acord ...
mama atat il cocoloseste pe iuby incat devin geloasa cate-odata ... glumeam ...
dc imi cere sa-i fac ceva (clatite sau aripioare sau ce are pofta) si nu am chef , i se plange mamei k il tin flamand , k din cauza mea este atat de firav , in conditiile in care el are 105 kg si 1.92 m ... ... pt k stie k mama ii face toate poftele ... spre deosebire de soacra , care ori de cate ori mergem in vizita taseaza canapeaua ... iar pe jos nisip de poti tencui o casa ... sa nu mai spun k nu stie sa faca mancare , desi vreo 5 ani a fost ajutor de bucatar la un restaurant select din oras ...
hai k deja am inceput sa barfesc ...
la ce voiam sa ajung : dc nu poti sa ajuti , mai bine nu incurca ... parerea mea ...
paullyss
Postat pe 26 Mai 2009 15:09
De la: paullyss, la data 2009-05-26 15:09:28
De la: iulika_flore, la data 2009-05-26 11:08:22DOAMNEEE CRED CA UNII OAMENI SUNT NEBUNI!!!

DAR NU SUNTETI SINGURUL CAZ FETELOR!

CAM ACELASI LUCRU L-A PATIT SI SORA MEA CU SOCRUL EI

NOROC CA CASA IN CARE STAU ACUM E DATA DE MAMA!!!

ORICUM INTODEUNA AM FOST DE PARERE K PARINTII DE FETE SUNT DIFERITI DE PARINTII DE BAIETI!!!

VB FOARTE SERIOS!

sunt total de-acord ...
mama atat il cocoloseste pe iuby incat devin geloasa cate-odata ... glumeam ...
dc imi cere sa-i fac ceva (clatite sau aripioare sau ce are pofta) si nu am chef , i se plange mamei k il tin flamand , k din cauza mea este atat de firav , in conditiile in care el are 105 kg si 1.92 m ... ... pt k stie k mama ii face toate poftele ... spre deosebire de soacra , care ori de cate ori mergem in vizita taseaza canapeaua ... iar pe jos nisip de poti tencui o casa ... sa nu mai spun k nu stie sa faca mancare , desi vreo 5 ani a fost ajutor de bucatar la un restaurant select din oras ...
hai k deja am inceput sa barfesc ...
la ce voiam sa ajung : dc nu poti sa ajuti , mai bine nu incurca ... parerea mea ...

eu de cate ori merg in vizita la socrii prefer sa nu mananc pentru ca nu imi place cum gateste soacra. de exemplu am trecut intr-o zi in cursul saptamanii. veneam de la serviciu si eram lihnita de foame. ea se lauda ca a facut niste gogosi foarte bune. eu..care sunt inebunita dupa gogosi.. ma gandeam ca am nimerit exact la fix sa mananc niste gogosi. insa cand mi-a pus in fata "gogosile" soc ei ii place sa inventeze tot felul de retete si in principal nimic nu ii iese . Asa zisele gogosi erau de fapt paine mestecata cu ou si apoi prajit. insa erau groaznice si multe alte mancaruri in care ea punea tot felul de ingrediente pentru gust de ti se intorcea stomacu pe dos
irinucairi
Postat pe 26 Mai 2009 15:21
si eu sunt de parere ca mamele de fete sunt mult mai bune ca cele de baieti. si am multe exemple prin familie si cunoscuti. Insa recunosc ca sun t si soacre care sunt super de treaba si o considera pe nora ca si fiica ei, cunosc si astfel de cazuri. Insa cu regret o spun ca, cazurile in care soacra e poama acra sunt mai multe decat celelalte in care soacra e o dulceata
irinucairi
Postat pe 26 Mai 2009 15:24
De la: irinucairi, la data 2009-05-26 15:24:28si eu sunt de parere ca mamele de fete sunt mult mai bune ca cele de baieti. si am multe exemple prin familie si cunoscuti. Insa recunosc ca sun t si soacre care sunt super de treaba si o considera pe nora ca si fiica ei, cunosc si astfel de cazuri. Insa cu regret o spun ca, cazurile in care soacra e poama acra sunt mai multe decat celelalte in care soacra e o dulceata

grija mare cu aceste soacre care isi iubesc atat de mult nurorile ... cu ghilimelele de rigoare ...
am postat intr-un topic , cred k pe asta , povestea surorii mele ... in care soacra , vicleana si actrita fara pereche , s-a dovedit a fi cosmarul oricarui cuplu ... nici in cele mai urate vise nu crezi k ti se poate intampla ... zicea k dc soacra nu a iubit-o , ea nu poate sa faca la fel ... mai avem putin pana a-i pupa talpile ... a fost de-ajuns o neintelegere intre cei patru (socrii si sora mea cu sotul) k sa-si dea arama pe fata ... a scornit niste minciuni frustrante , cum k nu face nimic , nici macar nu-si spala lenjeria pe care fac dragoste ... de-ti venea sa intri in pamant de rusine ...
grija mare la astfel de oameni ... dc simtiti k ceva nu este in ordine , sau nu se potriveste relatarii , cel mai bine ar fi sa ve indepartati subtil , sa nu provocati un scandal de proportii ...
paullyss
Postat pe 26 Mai 2009 15:37
paullyss eu as fi chemat-o sa vina ea sa-mi spele lenjeria

laura02maria
Postat pe 26 Mai 2009 15:46
De la: lauramaria, la data 2009-05-26 15:46:14paullyss eu as fi chemat-o sa vina ea sa-mi spele lenjeria

paullyss
Postat pe 26 Mai 2009 16:14
De la: paullyss, la data 2009-05-26 16:14:07
De la: lauramaria, la data 2009-05-26 15:46:14paullyss eu as fi chemat-o sa vina ea sa-mi spele lenjeria

din pacate am si eu o prietena
pe care mama ei a dat-o afara dupa nunta cu tot cu sot
si le-a pus bagajele in brate!
exact in dimineata nuntii!!!

fara nici o explicatie, nimic!

dar sincer, eu cred ca acesti oameni sunt

BOLNAVI MINTAL!
iulik_flore
Postat pe 26 Mai 2009 16:17
De la: paullyss, la data 2009-05-26 15:37:15
De la: irinucairi, la data 2009-05-26 15:24:28si eu sunt de parere ca mamele de fete sunt mult mai bune ca cele de baieti. si am multe exemple prin familie si cunoscuti. Insa recunosc ca sun t si soacre care sunt super de treaba si o considera pe nora ca si fiica ei, cunosc si astfel de cazuri. Insa cu regret o spun ca, cazurile in care soacra e poama acra sunt mai multe decat celelalte in care soacra e o dulceata

grija mare cu aceste soacre care isi iubesc atat de mult nurorile ... cu ghilimelele de rigoare ...
am postat intr-un topic , cred k pe asta , povestea surorii mele ... in care soacra , vicleana si actrita fara pereche , s-a dovedit a fi cosmarul oricarui cuplu ... nici in cele mai urate vise nu crezi k ti se poate intampla ... zicea k dc soacra nu a iubit-o , ea nu poate sa faca la fel ... mai avem putin pana a-i pupa talpile ... a fost de-ajuns o neintelegere intre cei patru (socrii si sora mea cu sotul) k sa-si dea arama pe fata ... a scornit niste minciuni frustrante , cum k nu face nimic , nici macar nu-si spala lenjeria pe care fac dragoste ... de-ti venea sa intri in pamant de rusine ...
grija mare la astfel de oameni ... dc simtiti k ceva nu este in ordine , sau nu se potriveste relatarii , cel mai bine ar fi sa ve indepartati subtil , sa nu provocati un scandal de proportii ...

eu una ma regasesc foarte mult in povestea asta.....am patit la fel cu soacra mea...juram ca nu exista una mai buna pe acest pamant...se purta exemplar cu mine....insa pe la spate am aflat ca imi zicea foarte multe......aveam 4 ani de rel;atie cand ea i-a sugerat alui meu cam care ar fi partidele cele mai bune pt el...bineinteles fete cu stare financiara deosebita...foste colege de liceu...buuuun, trecem peste,apoi l-a intrebat sincer pe al meu daca este sigur ca eu sunt fata cu care ar vrea sa fie...de fiecare data al meu ii dadea peste nas lu maik-sa dar nicioadata nu accepta ca ea nu ma suporta, imi zicea mereu ca sunt paranoia si ca ar trebui sa nu mai pun la suflet,mai acu doi ani s-a mai ivit o problema...de ce cu studii superioare iar el fara???mi-a zis in fatra....tu sa nu te bagi cand eu vb cu fiul meu....am izbucnit in plans si am iesit din casa....tot nu accepta ca maik-sa nu ma suporta...mi-am luat inima in dinti si m-am dus la un preot sa-mi deskida cartea...si....surprizaaaa.....acel preot cu un har aparte avea sa-mi confirme toate temerile....singurul lucru pe care am vrut sa il stiu de la ,preot a fost de ce soacra nu ma suporta si mi-a zis simplu: vad in cartea asta ca soacra ta nu te considera potrivita pt fiul ei....al meu si-a retras toate cv si mi-a dat dreptate...acum avem aprooape 8 ani de cand suntem impreuna si peste 3 luni ne casatorim...kiar daca nici acum nu s-a impacat cu ideea ca eu ii voi fi nora si nu alta partida asa cum s-a exprimat ea....deci fetelor....luati aminte si nu va lasati influentate...nu fiti naive....stiu ce zic...nu e musai sa fie toate niste scorpii dar mare parte daaaa....oz ic cu toata incredera...pana una alta iubiti-va mult si luptati pt ce e al vostru
Bluesky_grace
Postat pe 26 Mai 2009 17:28
doamneee ce situatii aiurea

ce mame CRETINE!
iulik_flore
Postat pe 27 Mai 2009 22:48
De la: iulika_flore, la data 2009-05-27 22:48:45doamneee ce situatii aiurea

ce mame CRETINE!

nu ar trebui sa te miri de asemenea oameni ...
avem si noi "cunostinte" pe-aici ... obositu de mitica ...
cum poate pamantul sa-i tina pe oamenii astia ?
paullyss
Postat pe 27 Mai 2009 22:59
De la: paullyss, la data 2009-05-27 22:59:26
De la: iulika_flore, la data 2009-05-27 22:48:45doamneee ce situatii aiurea

ce mame CRETINE!

nu ar trebui sa te miri de asemenea oameni ...
avem si noi "cunostinte" pe-aici ... obositu de mitica ...
cum poate pamantul sa-i tina pe oamenii astia ?

iulik_flore
Postat pe 28 Mai 2009 10:17
De la: fantome, la data 2009-04-22 15:00:36Nici prin cap nu mi-a trecut sa primesc vreun ban de la socri sau parinti, iar de la nasi, nici atat. A fost nunta noastra si ne-am facut-o noi.

cred ca ai avut multe datorii!
Dyana_24
Postat pe 28 Mai 2009 10:56
De la: Diana14, la data 2009-05-28 10:56:25
De la: fantome, la data 2009-04-22 15:00:36Nici prin cap nu mi-a trecut sa primesc vreun ban de la socri sau parinti, iar de la nasi, nici atat. A fost nunta noastra si ne-am facut-o noi.

sunt de parere k dc iti faci o lista cu ce ai nevoie , ai putea usor sa-ti faci un calcul - orientativ - .
noi ne-am planificat nunta pe 28.08.10 , dar stiu de pe-acuma ce costuri implica ... o sa le luam din timp , ce se poate , ramanand sa mai cumparam cele perisabile si vestimentatia ...
este mult mai practic ... astfel iti tii bugetul sub control si ai o evidenta clara a detaliilor ...
in ceea ce priveste cameramanul , fotograful , muzica , florile , prajiturile , bautura si bine-nteles meniurile , dc ai posibilitatea sa achiti cat mai mult din valoarea lor cu atat mai bine ...
si noi ne facem singuri nunta ,iar in felul asta nu simt cheltuielile atat de mari ... sper sa iasa bine ...
paullyss
Postat pe 28 Mai 2009 14:52

De ce sa ramana cu datorii??? Daca nu ai capul pe umeri ramai sigur...daca iti incepi planificarea nuntii cu 1 an innainte atunci sigur vei gandi cu calm, iti iei din timp (de ex bautura, ) dai avansuri, si crede-ma eu stau in chirie,am rata la banca ...si totusi imi fac nunta , cu multa vointa poti face multe!
Cypcip
Postat pe 28 Mai 2009 14:59
De la: Cypcip, la data 2009-05-28 14:59:09

De ce sa ramana cu datorii??? Daca nu ai capul pe umeri ramai sigur...daca iti incepi planificarea nuntii cu 1 an innainte atunci sigur vei gandi cu calm, iti iei din timp (de ex bautura, ) dai avansuri, si crede-ma eu stau in chirie,am rata la banca ...si totusi imi fac nunta , cu multa vointa poti face multe!

depinde si cum vrei sa-ti faci nunta ... cum vrei sa impresionezi ... totul costa ... dar dc esti chibzuita si cercetezi piata , poti sa faci economii uriase ... de exemplu , bauturile (bere cu/fara alcool - inca ne gandim dc servim sau nu-, sampanie , perfect , angelli , coniac , racoritoare , apa minerala si plata) o sa le luam din acelasi loc - un depozit - facand economie cu 50% din costul real ... avem un prieten care ne ajuta ...
apelati la oricine va poate ajuta ...
paullyss
Postat pe 28 Mai 2009 15:16
se poate si eu am avut o nunta superba organizata de mine in ceea mai mare masura si in cel mai mic detaliu.

Bautaura se poate cumpara de la depozite ce nu se consuma se poate duce inapoi.

Eu in Cluj am cumparat bautura de la Elboris si Metro.
Restaurantul a avut husele de pe scaune. Meniul nu a fost scump cu toate ca-i merge vestea restaurantului ca se mananca foarte bine.

Florile le-am cumparat de la un depozit. Buchetul mi la facut sotul meu, aranjamentele le-am facut eu.

Am inlocuit baloanele cu tunuri de confeti cumparate de la mag chinezesc cu 8 lei cel mai mare. (am facut si proba inainte sa vedem sunt ok).
si mai sunt multe altele la care se mai poate negocia cu pretul mult.

paullyss asa e daca cercetezi piata poti face ec uriase

Succes fetelor sigur ve-ti reusi
laura02maria
Postat pe 28 Mai 2009 16:27
De la: lauramaria, la data 2009-05-28 16:27:55se poate si eu am avut o nunta superba organizata de mine in ceea mai mare masura si in cel mai mic detaliu.

Bautaura se poate cumpara de la depozite ce nu se consuma se poate duce inapoi.

Eu in Cluj am cumparat bautura de la Elboris si Metro.
Restaurantul a avut husele de pe scaune. Meniul nu a fost scump cu toate ca-i merge vestea restaurantului ca se mananca foarte bine.

Florile le-am cumparat de la un depozit. Buchetul mi la facut sotul meu, aranjamentele le-am facut eu.

Am inlocuit baloanele cu tunuri de confeti cumparate de la mag chinezesc cu 8 lei cel mai mare. (am facut si proba inainte sa vedem sunt ok).
si mai sunt multe altele la care se mai poate negocia cu pretul mult.

paullyss asa e daca cercetezi piata poti face ec uriase

Succes fetelor sigur ve-ti reusi

si eu la fel cred

si eu m-am gandit sa economisesc cat de mult pot

este adev ca vreau sa ii impresionez

insa imi este si frica cA nu imi va ajunge bugetul

chiar nu stiu ce voi face si de unde sa scot bani

asadar m-am gandit k marturiile, fundlele de impodobit masinile, cocardele, diverse chestiuni...
iulik_flore
Postat pe 24 August 2009 12:29
realizez machiaj profesional mirese cu produse Dior Lancome etc ofer peroba si poze in orice oras ma deplasez pe mirese si minim 3 persoane pt programari 0723065330
cris_make_up_artist
Postat pe 6 Martie 2010 15:19
daca parintii doresc sa va ajute....normal ca luati banii. E o ofensa nu luati.
Cu drag si MULTA FERICIRE!!!!
bui68
Postat pe 6 Martie 2010 20:17
doamne, parca toate povestile sunt trase la indigo, vai cate as avea si eu de povestit cu privire la soacre, dar ar insemna sa scriu un roman, in orice caz o mama de fata face mult mai multe decat una de baiat
oanaiullliana
Postat pe 7 Martie 2010 08:24
De la: oanaiulliana, la data 2010-03-07 08:24:19doamne, parca toate povestile sunt trase la indigo, vai cate as avea si eu de povestit cu privire la soacre, dar ar insemna sa scriu un roman, in orice caz o mama de fata face mult mai multe decat una de baiat

asa am auzit si eu k se spune...dar oare o fi adevarat>? si dc da, de ce?
iulik_flore
Postat pe 7 Martie 2010 23:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
VAND ROCHIE DE MIREASA DEMETRIOS 1 De la: Derya 25 Septembrie 2009 23:40
Cum pot sa imi ajut prietena 4 De la: cj25har 16 Iunie 2010 15:52
MUZICA PT NUNTA BOTEZ SI DIFERITE EVENIMENTE TIMISOARA 1 De la: kudika420601 19 August 2011 19:04
taxa pt biserica 38 De la: iulika_flore 9 Martie 2010 15:34
ce parere aveti de sexul dupa casatorie? 53 De la: kiss_my_ass 27 Martie 2012 09:14