Setari Cookie-uri

Virgina pana la casatorie

"lipsa virginitatii prin alte paturi cu voia ei , este o dragoste incompleta ,intotdeuna sotul va fii pe locul doi . Prea putin conteaza celelalte calitati ale femeii , daca lipseste cel mai de pret lucru , virginitatea"

Penibil. Singuru lucru care reiese de aici e ca o desconsideri, esti egoist si vrei sa-ti fie satisfacute orgoliu si mandria.

"cum s-ar simti un sot stiind ca femeia ce doarme langa el a mai fost "calarita" de altul inaintea ei ?"

Daca ar fi destept si deschis la minte s-ar simti bine, ar iubi-o, ar accepta-o si multe alte sentimente frumoase. Si nu stiu de ce folosesti asa peiorativ "a calari" cand te referi la posibila relatie a ei in trecut cu altul. Si tu tot asta faci, o calaresti. Sau sta ea deasupra?

Trebuia sa spui Politehnica de la inceput ca sa reiasa inflexibilitatea. Si daca ai mai terminat-o si prin 80' mergand la cursuri intre slujbele de la biserica la care te-a invatat mama ca e bine sa te duci, asta spune tot.

ru_xenia
Postat pe 3 Decembrie 2009 16:04
De la: Tycu, la data 2009-12-03 13:12:34
De la: sunnydays, la data 2009-12-02 21:05:41Actul sexual nu e un instinct ci o nevoie primara, la fel ca si nevoia de a manca. Vorbesti cu atata patima de aceasta nevoie primara nu instinct, precizez, de parca ai fi in vremea cand barbati purtau favoriti si fetele crinoline. Nu ma obosesc sa te contrazic pt ca nu merita sa uzez tastatura.Plus ca e fabula tot ce ai scris tu acolo.

E simpatica teoria asta, numai ca este exact invers ! Nu confunda , actul sexual cu dorinta , de a face sex -ele sunt rezultatul sexului . . Actul sexual la om se face in trei feluri, oral, anal si vaginal , alta metoda nu mai este .!Actul sexual inseamna momentul cand cei doi parteneri fac sex, si cum il fac si cerinta, dorinta de a-l face e dictat de instinct prin cele trei feluri , adica oral= perversiune, anal = homosexualitate si vaginal =hetero sau homo.! iar placerea este rezultatul actului . Nu e placere primara , placerea e un instinct al corpului !

In primul rand placerea nu e un instinct ci o senzatie data de unele glande responsabile pt asta, dar nu intram in detalii te las sa mai citesti tu despre cum functioneaza aceasta elaborata masinarie - corpul uman. Deci revin sex-ul este o nevoie primara.
Da, oamenii sunt evoluati fata de animale si atunci capata alta insemnatate insa de aici si pana a sustine teoriile tale e cale lunga.
sunnydays_grace
Postat pe 3 Decembrie 2009 20:53
De la: ru_xenia, la data 2009-12-03 16:04:30"lipsa virginitatii prin alte paturi cu voia ei , este o dragoste incompleta ,intotdeuna sotul va fii pe locul doi . Prea putin conteaza celelalte calitati ale femeii , daca lipseste cel mai de pret lucru , virginitatea"

Penibil. Singuru lucru care reiese de aici e ca o desconsideri, esti egoist si vrei sa-ti fie satisfacute orgoliu si mandria.

"cum s-ar simti un sot stiind ca femeia ce doarme langa el a mai fost "calarita" de altul inaintea ei ?"

Daca ar fi destept si deschis la minte s-ar simti bine, ar iubi-o, ar accepta-o si multe alte sentimente frumoase. Si nu stiu de ce folosesti asa peiorativ "a calari" cand te referi la posibila relatie a ei in trecut cu altul. Si tu tot asta faci, o calaresti. Sau sta ea deasupra?

Trebuia sa spui Politehnica de la inceput ca sa reiasa inflexibilitatea. Si daca ai mai terminat-o si prin 80' mergand la cursuri intre slujbele de la biserica la care te-a invatat mama ca e bine sa te duci, asta spune tot.

Domnita ru_xenia, e gluma sau serios bre , ce spui aici ?ca parere personala ti-o respect, dar schimbo , ca devine gluma ! Pai cum adica sunt egoist si desconsider femeia ? Domnita , Dupa cum spui, ca sa nu fiu egoist, ar fi trebuit ca inaintea casatoriei mele sa-mi dau logodnica la altul ca sa nu fiu eu primul !Orgoliul si egoismul, asta reprezinta ambitia barbateasca , nu mamaligaria unora . Respect? pentru cele trecute cu voia lor prin mai multe paturi, sau infidele? niciodata!Scuze , am vrut sa zic "inaintea lui "Da , un adevarat barbat la prima casatorie, daca are ambitie nu se simte bine cand doarme langa una care a avut "alta relatie " cu altul sau alti inaintea lui, indiferent cat incearca ea sa-i arate cat il iubeste , e o dragoste incompleta , ca o paine fara o felie si spui ca un barbat deschis la minte ar iubi o asemenea femeie ? vai de "mintea aia barbateasca " face de ras tagma barbateasca. In legatura cu biserica, sunt credincios,respect biserica , parintii nu aveau cum sa-mi spuna asta , ca au murit cand eram mic , important este sa ai credinta , !
Tycu
Postat pe 4 Decembrie 2009 12:50
Tare as vrea sa stiu cati ani ai. Daca ai peste 40-45 atunci renunt la discutie ca sunt mai greu de schimbat convingerile cand se inainteaza in varsta. Nu ca as incerca sa ti le schimb. Dupa "domnita" si "bre" se pare ca ai destui ani. Asta daca nu le folosesti peiorativ si agresiv. Mai exista duduie, cuconita, in caz ca vrei sa mai variezi.
Iar daca ai mai putini ani pacat de gandirea asta inchistata.

Imi pare rau pentru tine ca ti-au decedat parintii si-mi retrag mica rautate facuta vis-a-vis de educatia religioasa a mamei.
Da, e important sa avem credinta, dar e important si sa gandim singuri, nu sa preluam ideile nedigerate.

"ca sa nu fiu egoist, ar fi trebuit ca inaintea casatoriei mele sa-mi dau logodnica la altul ca sa nu fiu eu primul"

Ai dus la extrem ce am zis, ma refeream la cu totul altceva. Esti egoist pentru ca nu o accepti DECAT virgina, altfel e de aruncat la gunoi. Dar ca sa demonstrezi ca nu esti egoist nu trebe sa cauti special o femeie care a mai fost cu altii, trebe pur si simplu sa respecti, iubesti femeia pentru tot ce are minunat in ea, nu doar pentru virginitate. Crezi ca daca o tipa cu care esti isi face o himenoplastie inainte de nunta iti dai seama? Te asigur ca nu.
ru_xenia
Postat pe 4 Decembrie 2009 15:38
De la: sunnydays, la data 2009-12-03 20:53:14
De la: Tycu, la data 2009-12-03 13:12:34
De la: sunnydays, la data 2009-12-02 21:05:41Actul sexual nu e un instinct ci o nevoie primara, la fel ca si nevoia de a manca. Vorbesti cu atata patima de aceasta nevoie primara nu instinct, precizez, de parca ai fi in vremea cand barbati purtau favoriti si fetele crinoline. Nu ma obosesc sa te contrazic pt ca nu merita sa uzez tastatura.Plus ca e fabula tot ce ai scris tu acolo.

E simpatica teoria asta, numai ca este exact invers ! Nu confunda , actul sexual cu dorinta , de a face sex -ele sunt rezultatul sexului . . Actul sexual la om se face in trei feluri, oral, anal si vaginal , alta metoda nu mai este .!Actul sexual inseamna momentul cand cei doi parteneri fac sex, si cum il fac si cerinta, dorinta de a-l face e dictat de instinct prin cele trei feluri , adica oral= perversiune, anal = homosexualitate si vaginal =hetero sau homo.! iar placerea este rezultatul actului . Nu e placere primara , placerea e un instinct al corpului !

In primul rand placerea nu e un instinct ci o senzatie data de unele glande responsabile pt asta, dar nu intram in detalii te las sa mai citesti tu despre cum functioneaza aceasta elaborata masinarie - corpul uman. Deci revin sex-ul este o nevoie primara.
Da, oamenii sunt evoluati fata de animale si atunci capata alta insemnatate insa de aici si pana a sustine teoriile tale e cale lunga.

Normal ca placerea e o senzatie, dar la placerea sexuala ea este rezultatul actului sexual , eu nu am auzit de placere primara , actul sexual este rezultatul instinctului primar, da , oamenii sunt tot animale, dar au in plus gandirea si graiul dar nu sunt toti evoluati , inca mai sunt si acum oameni la nivelul de gandire al primatelor si instinctul primar sexual il au toate vietatile de pe pamant !De ce nu te documentezi din lucrari de specialitate, inainte de a te contrazice cu mine ! Eu de unde crezi ca stiu ?
Tycu
Postat pe 4 Decembrie 2009 16:40
Da ok formularea ta laborioasa pt a spune in mai multe cuvinte ce am spus eu in cateva si totusi placerea nu e nevoie primara, te rog eu sa te mai documentezi, iar pt o persoana care povesteste atat de frumos despre cum noi oamenii suntem dotati cu inteligenta si etc ma mir ca acest concept de virginitate il percepi atat de rudimentar.
sunnydays_grace
Postat pe 4 Decembrie 2009 17:21
alt topic aceeasi discutie ...
dragele mele , nu va mai obositi cu nea mitica , k au incercat si altele inaintea voastra sa-i explice "mersul trenului" dar in zadar ... cu oricate argumente ati veni in sprijinul afirmatiilor personale , se incapataneaza sa naruiasca orice incercare de abatere de la "lectiile parintesti"

paullyss
Postat pe 4 Decembrie 2009 19:55
De la: Tycu, la data 2009-12-04 12:50:27
De la: ru_xenia, la data 2009-12-03 16:04:30"lipsa virginitatii prin alte paturi cu voia ei , este o dragoste incompleta ,intotdeuna sotul va fii pe locul doi . Prea putin conteaza celelalte calitati ale femeii , daca lipseste cel mai de pret lucru , virginitatea"

Domnita ru_xenia, e gluma sau serios bre , ce spui aici ?ca parere personala ti-o respect, dar schimbo , ca devine gluma ! Pai cum adica sunt egoist si desconsider femeia ? Domnita , Dupa cum spui, ca sa nu fiu egoist, ar fi trebuit ca inaintea casatoriei mele sa-mi dau logodnica la altul ca sa nu fiu eu primul !Orgoliul si egoismul, asta reprezinta ambitia barbateasca , nu mamaligaria unora . Respect? pentru cele trecute cu voia lor prin mai multe paturi, sau infidele? niciodata!Scuze , am vrut sa zic "inaintea lui "Da , un adevarat barbat la prima casatorie, daca are ambitie nu se simte bine cand doarme langa una care a avut "alta relatie " cu altul sau alti inaintea lui, indiferent cat incearca ea sa-i arate cat il iubeste , e o dragoste incompleta , ca o paine fara o felie si spui ca un barbat deschis la minte ar iubi o asemenea femeie ? vai de "mintea aia barbateasca " face de ras tagma barbateasca. In legatura cu biserica, sunt credincios,respect biserica , parintii nu aveau cum sa-mi spuna asta , ca au murit cand eram mic , important este sa ai credinta , !

nu te-ai saturat asa putin de tine ... ???
am vazut k ti-ai schimbat lookul ... bravo tie ... te prinde ... arati mai tinerel ... ti-a priit sa stai printre cei tineri ... pacat k doar aspectul este cel schimbat ...
paullyss
Postat pe 4 Decembrie 2009 19:58
De la: paullyss, la data 2009-12-04 19:58:40

am vazut k ti-ai schimbat lookul ... bravo tie ... te prinde ... arati mai tinerel ... ti-a priit sa stai printre cei tineri ... pacat k doar aspectul este cel schimbat ...

Ooooo, bine ai revenit domnita Paullyss, am crezut ca ne-ai uitat, cum a fost in vacanta ? Poza aia unde sunt mai tinerel este a mea ,numai ca e facuta cu mult timp in urma, ca sa par si eu mai tinerel !
Tycu
Postat pe 5 Decembrie 2009 09:38
De la: sunnydays, la data 2009-12-04 17:21:32Da ok formularea ta laborioasa pt a spune in mai multe cuvinte ce am spus eu in cateva si totusi placerea nu e nevoie primara, te rog eu sa te mai documentezi, iar pt o persoana care povesteste atat de frumos despre cum noi oamenii suntem dotati cu inteligenta si etc ma mir ca acest concept de virginitate il percepi atat de rudimentar.

Si cum adica, eu am spus ce ai spus si talica , dar cu alte cuvinte ,adica am fost de acord cu "nevoie primara" ?? oare ? n-am observat .Asa e ,suntem dotati cu inteligenta ,dar trebuie sa privim realitatea , adica sa punem virginitatea pe primul plan intr-o relatie, casatorie, in cinstea unei femei !!!
Tycu
Postat pe 5 Decembrie 2009 09:44
De la: Tycu, la data 2009-12-05 09:38:18
De la: paullyss, la data 2009-12-04 19:58:40

Ooooo, bine ai revenit domnita Paullyss, am crezut ca ne-ai uitat, cum a fost in vacanta ? Poza aia unde sunt mai tinerel este a mea ,numai ca e facuta cu mult timp in urma, ca sa par si eu mai tinerel !

cum as putea ?
dar am fost super ocupata in ultima vreme ... iar cu vacanta ... am si uitat ... astept sa vina cea de craciun ...

paullyss
Postat pe 5 Decembrie 2009 10:51
De la: ru_xenia, la data 2009-12-04 15:38:35Tare as vrea sa stiu cati ani ai. Daca ai peste 40-45 atunci renunt la discutie ca sunt mai greu de schimbat convingerile cand se inainteaza in varsta. Nu ca as incerca sa ti le schimb. Dupa "domnita" si "bre" se pare ca ai destui ani. Asta daca nu le folosesti peiorativ si agresiv. Mai exista duduie, cuconita, in caz ca vrei sa mai variezi.
Iar daca ai mai putini ani pacat de gandirea asta inchistata.

Imi pare rau pentru tine ca ti-au decedat parintii si-mi retrag mica rautate facuta vis-a-vis de educatia religioasa a mamei.
Da, e important sa avem credinta, dar e important si sa gandim singuri, nu sa preluam ideile nedigerate.

"ca sa nu fiu egoist, ar fi trebuit ca inaintea casatoriei mele sa-mi dau logodnica la altul ca sa nu fiu eu primul"

Ai dus la extrem ce am zis, ma refeream la cu totul altceva. Esti egoist pentru ca nu o accepti DECAT virgina, altfel e de aruncat la gunoi. Dar ca sa demonstrezi ca nu esti egoist nu trebe sa cauti special o femeie care a mai fost cu altii, trebe pur si simplu sa respecti, iubesti femeia pentru tot ce are minunat in ea, nu doar pentru virginitate. Crezi ca daca o tipa cu care esti isi face o himenoplastie inainte de nunta iti dai seama? Te asigur ca nu.
:

Nu , sa nu mai spui asa ceva referitor la varsta.Un om cu cat inainteaza in varsta,capata o experienta mai bogata despre viata , despre relatie,despre cum e normal sa fie .De la un om in varsta , se pot invata multe lucruri, ce pot ajuta un tanar ce drum sa apuce in viata ,cu sfatul batranului s-au salvat relatii, casatorii, au salvat tari de la razboaie, asa ca nu dispretui un batran .!Eu mai am 3 ani pana la 40, dar crede-ma ca as da mult sa am viziunea , inteligenta unui om de 50-60-70 ani,eram departe in bine acum !In legatura cu parintii , nu e nicio problema, poate ca a fost mai bine ca am cunoscut libertatea mai mult.Imi place la talica , ca ai un pic si simtul umorului ;ru_xenia,"domnita"este o adresare politicoasa unei femei care nu stiu daca e doamna sau domnisoara ,cuconita si duduie se adreseaza unei femei cu care iti pemiti ,adica face parte din cercul tau de prieteni, ce ar insemna sa ma adresez unei femei pe strada cu "cucoana sau duduie", ca sigur imi da cu geanta in cap! dar daca vrei [sa vedem cum este ] la talica o sa ma adresez cu cucoana ru_xenia, {sa-mi spui daca suna rau .} In legatura cu egoismul , nu se poate asa ceva, nu spune asa ceva despre un barbat fara sa-i cunosti ambitia lui. Da , eu fiind la prima casatorie, accept numai virgina, asa trebuie sa faca orice barbat cu ambitie,nu mamaliga spui ca"trebuie pur si simplu sa respecti, iubesti femeia pentru tot ce are minunat in ea" Pai cel mai minunat si frumos in ea , este in primul rand virginitatea , daca la prima casatorie lipseste asa ceva ,daca se prezinta in fata viitorului sot cu himenul rupt aiurea, restul nu mai conteaza asa mult , e fara valoare .!Cunosc un caz cu himenoplastia, dar mai tarziu tot se afla !Asta e duduie xenia !
Tycu
Postat pe 5 Decembrie 2009 11:44
"In legatura cu sotia , de fapt cu toate femeile , acea membrana din zona vaginului, are un rol foarte important , in curatenia spirituala a femeii ,in cinstea ei, si este cel mai frumos cadou oferit sotului ,este completarea dragostei fata de sot ."

Ce are membrana cu spiritul? Chiar nu vezi aberatia? Membrana e cel mai frumos cadou? Cel mai frumos cadou e dragostea, e fidelitatea, increderea, intelegerea nu o membrana care nu are a face cu spiritul. Doamne, sincer e uimitor ce gandire ai, ce valori ai in ceea ce o priveste pe aleasa inimii tale.
Daca nu ai fi casatorit ti-as fi dorit sa te dea peste cap una care a avut cel putin 10 barbati inaintea ta. Ti-as fi vazut eu atunci teoria. Asa nu-ti urez asta ca mi-e mila de sotia ta, e destul ca s-a procopsit cu unul ca tine. Sincer pe zi ce trece ma uimeste mai mult lumea ce ma inconjoara.
sunnydays_grace
Postat pe 5 Decembrie 2009 22:47
De la: sunnydays, la data 2009-12-05 22:47:24"In legatura cu sotia , de fapt cu toate femeile , acea membrana din zona vaginului, are un rol foarte important , in curatenia spirituala a femeii ,in cinstea ei, si este cel mai frumos cadou oferit sotului ,este completarea dragostei fata de sot ."

Ce are membrana cu spiritul? Chiar nu vezi aberatia? Membrana e cel mai frumos cadou? Cel mai frumos cadou e dragostea, e fidelitatea, increderea, intelegerea nu o membrana care nu are a face cu spiritul. Doamne, sincer e uimitor ce gandire ai, ce valori ai in ceea ce o priveste pe aleasa inimii tale.
Daca nu ai fi casatorit ti-as fi dorit sa te dea peste cap una care a avut cel putin 10 barbati inaintea ta. Ti-as fi vazut eu atunci teoria. Asa nu-ti urez asta ca mi-e mila de sotia ta, e destul ca s-a procopsit cu unul ca tine. Sincer pe zi ce trece ma uimeste mai mult lumea ce ma inconjoara.

Se pare ca ne intalniram si pe aici si pentru ca esti nestiutoare , o sa-ti explic . ; pai sigur ca are legatura membrana cu spiritul, spiritul arata credinta fetei in Dumnezeu ,arata puritatea ei, asta se dovedeste si prin pastrarea membranei intacte , daca e necasatorita . Dragostea , fidelitatea , increderea, sunt cadouri dar nu sunt complete daca lipseste virginitatea , exemplu, cumperi o paine si vanzatorul iti opreste o felie din ea , asa e si cu dragostea , indiferent cat e de mare dragostea fata de partener,care e la prima casatorie, daca lipseste virginitatea , totul e incomplet .asa ca acea membrana intacta e cel mai frumos cadou oferit logodnicului .Aidreptate , as face multe cu una care a avut 10 barbati, inafara de casatorie, asta ca nu scrie pe frunta mea , " mamaliga "sau " prost "!
Tycu
Postat pe 6 Decembrie 2009 10:30
"Aidreptate , as face multe cu una care a avut 10 barbati, inafara de casatorie, asta ca nu scrie pe frunta mea , " mamaliga "sau " prost "!"

Sunt barbati care fac multe cu nevasta, inclusiv "perversiuni" cum le zici tu si nu simt nevoia sa se duca la altele. Si mai sunt cei care "respecta" nevasta, fac dragoste cu ea in pozitia misionarului sub plapuma cu lumina stinsa in zilele cand nu e post si se duc la altele ca sa le satisfaca perversiunile. Mi se pare ipocrizie.
ru_xenia
Postat pe 6 Decembrie 2009 15:24
"Nu , sa nu mai spui asa ceva referitor la varsta.Un om cu cat inainteaza in varsta,capata o experienta mai bogata despre viata , despre relatie,despre cum e normal sa fie ."

Capata experienta mai bogata de viata sau nu. E discutabil asta. Intr-adevar trece prin viata, dar daca s-a invartit intr-un cerc mic de oameni la fel de incuiati ca el (omul, nu tu) atunci nu face decat sa devina mai inflexibil si sa creada ca ce a invatat el e cel mai bine si cel mai corect. Cea mai mare dovada de inflexibilitate e sa-ti consideri parerea ta cea mai buna si unica.

Mi-ar place sa-mi argumentezi tot ce crezi tu despre virginitate fara sa folosesti absolut deloc religia. Sa te prefaci ca nu exista pt cateva minute.
Si nu zi ca nu faci asa ceva pentru ca e pacat. e pur si simplu un exercitiu cognitiv.

Mie mi se pare ca ti-ai structurat intreg sistemul de convingeri si valori in jurul religiei.
Mi se mai pare ca sunt 2 categorii de religiosi.

Cei care isi structureaza gandirea sau chiar intreaga viata in jurul religiei, dar nu sunt incuiati. Sunt liberi, deschisi, apropiati de Dzeu, iubesc omul asa cum este, in toata frumusetea lui. Si nu zic despre o femeie ca e nu-stiu-cum ca a facut sex inaintea casatoriei.

Cei care-si structureaza gandirea in jurul religiei da sufletul lor nu prea e pe acolo. Astia sunt ipocritii. Cei care sunt gata sa arunce cu piatra in vecina Getuta care mai primeste si ea cate un barbat in casa si nu e casatorita. Dar nu incearca s-o accepte ca om, sa inteleaga de ce face Getuta asta si cum ar putea s-o ajute.

Nu zic ca esti unul din astia pentru ca nu te cunosc, nu ar fi corect sa te acuz. Ziceam doar cum vad eu oamenii religiosi.

Duhovnicul meu (da am si eu unu chiar daca fac perversiuni ) cand vorbesc despre sex (pe care il fac si nu-s casatorita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) imi zambeste si spune ca astea sunt lucruri minore. Si mai spune multe de bine, da nu mai insir aici. Si e calugar, nu preot. Si e mai aproape de Dzeu si ca locatie ca e pe un deal mai inalt.

Ideea e ca stie sa iubeasca omul, sa-l accepte si mai ales sa-l indrepte fara sa-l judece si sa-l mustreze. N-a reusit bineinteles sa ma faca sa renunt la sex. Nici n-a incercat macar. Si nici nu m-a pus sa fac canoane, matanii, sa merg in genunchi 10 km pe munte. Mi-a zis doar sa am sufletul curat si sa nu fac rau vreunui om.
ru_xenia
Postat pe 6 Decembrie 2009 15:57
"sa-l mustreze"

Erata: "sa-l mustre"
ru_xenia
Postat pe 6 Decembrie 2009 16:01
Ar face multe chiar daca si-a luat virgina, nu ajunge, normal. Unde e cu religia aici domnule? E si el propovaduitor, dar cred ca doar pt ca suna bine si-i place urechiusii lui cum suna.

Tu chiar nu observi ca nimeni nu e asentiment cu tine? sau tie asa iti place sa te usurezi impotriva vantului, dar vezi ca te stropesti!
sunnydays_grace
Postat pe 6 Decembrie 2009 18:28
De la: ru_xenia, la data 2009-12-06 15:57:54"Nu , sa nu mai spui asa ceva referitor la varsta.Un om cu cat inainteaza in varsta,capata o experienta mai bogata despre viata , despre relatie,despre cum e normal sa fie ."

Capata experienta mai bogata de viata sau nu. E discutabil asta. Intr-adevar trece prin viata, dar daca s-a invartit intr-un cerc mic de oameni la fel de incuiati ca el (omul, nu tu) atunci nu face decat sa devina mai inflexibil si sa creada ca ce a invatat el e cel mai bine si cel mai corect. Cea mai mare dovada de inflexibilitate e sa-ti consideri parerea ta cea mai buna si unica.

Mi-ar place sa-mi argumentezi tot ce crezi tu despre virginitate fara sa folosesti absolut deloc religia. Sa te prefaci ca nu exista pt cateva minute.
Si nu zi ca nu faci asa ceva pentru ca e pacat. e pur si simplu un exercitiu cognitiv.

Mie mi se pare ca ti-ai structurat intreg sistemul de convingeri si valori in jurul religiei.
Mi se mai pare ca sunt 2 categorii de religiosi.

Cei care isi structureaza gandirea sau chiar intreaga viata in jurul religiei, dar nu sunt incuiati. Sunt liberi, deschisi, apropiati de Dzeu, iubesc omul asa cum este, in toata frumusetea lui. Si nu zic despre o femeie ca e nu-stiu-cum ca a facut sex inaintea casatoriei.

Cei care-si structureaza gandirea in jurul religiei da sufletul lor nu prea e pe acolo. Astia sunt ipocritii. Cei care sunt gata sa arunce cu piatra in vecina Getuta care mai primeste si ea cate un barbat in casa si nu e casatorita. Dar nu incearca s-o accepte ca om, sa inteleaga de ce face Getuta asta si cum ar putea s-o ajute.

Nu zic ca esti unul din astia pentru ca nu te cunosc, nu ar fi corect sa te acuz. Ziceam doar cum vad eu oamenii religiosi.

Duhovnicul meu (da am si eu unu chiar daca fac perversiuni ) cand vorbesc despre sex (pe care il fac si nu-s casatorita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) imi zambeste si spune ca astea sunt lucruri minore. Si mai spune multe de bine, da nu mai insir aici. Si e calugar, nu preot. Si e mai aproape de Dzeu si ca locatie ca e pe un deal mai inalt.

Ideea e ca stie sa iubeasca omul, sa-l accepte si mai ales sa-l indrepte fara sa-l judece si sa-l mustreze. N-a reusit bineinteles sa ma faca sa renunt la sex. Nici n-a incercat macar. Si nici nu m-a pus sa fac canoane, matanii, sa merg in genunchi 10 km pe munte. Mi-a zis doar sa am sufletul curat si sa nu fac rau vreunui om.

"Duduita" ru_xenia [ IMI PLACE APELATIVUL ASTA, "DUDUITA " } imi place cum gandesti , ai o logica si o inteligenta foarte buna , imi plac discutile cu talica pe tema asta ,dar vezi cam putin din tema asta , si e scuzabil ca esti tanara . !Cand am spus ca fac multe cu o femeie cu 10 barbati , normal ca m-am referit in cazul daca as fi fost necasatorit, iar sotul cu sotia pot face ce sex vor in pat, ca nu e nicio ipocrizie !In al doilea topic , problema este mai detailata,prea in general vezi treaba . !! batranii capata experienta sau nu , nu e asa , Indiferent in ce cerc s-a invartit, batranul ,el vede lucrurile mai serios , mai matur .; adica, trebuie sa recunoaste-ti ca in timpurile de azi , tinerii nu vad in sex decat o placere , o descarcare hormonala,ceva normal netinand cont de ce implica el dupa aceea , desconsiderand ambitia barbateasca normala ca el sa fie primul .![ daca am auzit gresita idee ca sa faca experienta sexuala, cum o fii aia ???,Dumnezeu stie , eu n-am auzit de asa ceva .!!!! } nu-i intereseaza ca virginitatea e o cinste feminina, ca in trecut [ cand era batranul tanar }, logodnicul se bucura ca e primul la sotia lui, pentru el era o cinste mare , iar ea ,daca era si fidela , putea sa mearga ori umde cu fruntea sus ,pe cand azi rare cazuri , asa vede batranul lucrurile, cea ce azi nu se mai tine cont, adica lipseste acea curatenie feminina si ambitie barbateasca ! Daca intreb o tanara, chiar si pe xenia, ce e aia o ' CU---RV -A "?, nu stiti raspunsul sau spune-ti ca una care inseala sotul de buna voie , Nu e de ajuns , pentru ca o CVA, este si cea care chiar daca nu are pe nimeni [ prieten , sot , logodnic ,partener } dar umbla cu voia ei prin mai multe paturi.Spui fara religie ? da, virginitatea este cinstea si cumintenia fetei , este cel mai frumos cadou pentru alesul ei, este lucrul care lipseste ca dragostea sa fie completa !Daca vrei religios , este dovada ca il iubeste pe Dumnezeu .Parerea mea este buna, dar nu e numai a mea si nu eu am inventat o , astea sunt rezultate ale unor mari psihologi de unde si eu m-a documentez .Duduita, nu stiu ce duhovnic ai, dar ca sa spuna ca sexul aiurea ,e lucru minor , imi da de gandit,spui ca faci sex necasatorita , important este daca ai partener [concubinaj ]sau daca ai prieten cu care esti sigura ca veti face o familie impreuna ,nu ai precizat asta , nu e nici un bai ca faceti sex, daca insa nu ...! intri in alta categorie . !
Tycu
Postat pe 7 Decembrie 2009 13:00
De la: sunnydays, la data 2009-12-06 18:28:57Ar face multe chiar daca si-a luat virgina, nu ajunge, normal. Unde e cu religia aici domnule? E si el propovaduitor, dar cred ca doar pt ca suna bine si-i place urechiusii lui cum suna.

Tu chiar nu observi ca nimeni nu e asentiment cu tine? sau tie asa iti place sa te usurezi impotriva vantului, dar vezi ca te stropesti!

Stii cine nu e de acord cu mine ? cele " murdare, patate" cele care au uitat cum este sa fie virgina si nu e casatorita , nu are logodnic , in afara de amatii ocazionali , nu are pe nimeni !!!Citeste ce i-am raspuns ru _xeniei, poate intelegi ceva. !!!
Tycu
Postat pe 7 Decembrie 2009 13:09
Nu, gresesti, nu e asentiment cu tine persoanele care dau valoare sentimentului, mai presus de trup.Trupul e ceva efemer.Tu ai ramas blocat in faza asta, pacat.Nu ma simt mai muradara cu nimic decat o fata care a avut un singur barbat cu care s-a si maritat.
Eu stiu ce vreau, nu mai sunt curioasa si nici nu voi avea curiozitati, pt ca am trecut de asta, cand ma casatoresc stiu ca sotul meu e din toate pdv potrivit pt mine, pt ca stiu ce inseamna si altceva, stiu ce-mi place si ce nu, placerea mea nu e formata dupa un anume tipar, dupa unul singur, am avut posibilitatea sa-mi cunosc toate aspectele astea, iar o viata sexuala buna are efecte pozitive asupra psihicului si eu cel putin stiu ce inseamna asta.
Cu toate astea nu desconsider femeile care s-au pastrat, a fost alegerea lor, la fel cum a fost si a mea sa nu fac asta.Unde mai pui ca noi femeile avem naivitatea sa credem ca acel prim iubit care l-am avut va fi si sotul nostru si soarta ne demonstreaza altceva, asta e partea a 2a, insa desigur intr-o gandire obtuza nu are cum sa incapa o asemenea teorie si daca stau bine sa ma gandesc nici nu cred ca vreau sa te conving de ceva, e problema fiecaruia cum abordeaza viata si ceea ce apare in ea.
sunnydays_grace
Postat pe 7 Decembrie 2009 22:01
E un subiect atat de complex.Fiecare trebuie sa faca asa cum simte. Eu am avut multe relatii, dar nu m-am simtit niciodata iubita ca sa fac dragoste cu partenerii mei.Iubita asa cum trebuie sa se simta o femeie atunci cand se daruieste omului iubit. Iar, cu actualul meu sot am facut dragoste la o luna dupa ca am inceput sa avem oficial o relatie. La 1 an ne-am casatorit, si nu regret nimic. Nici ca n-am facut dragoste cu ceilalti barbati,nici ca am facut dragoste cu el inainte de casatorie. A fost un partener extraordinar, foarte atent la nevoile mele. Am invatat amandoi sa ne cunoastem, sa avem rabdare unul cu celalat. Cu cativa ani inainte n-as fi conceput sa fac un asemenea pas fara casatorie. Dar sunt atatia factori care intervin, incat e foarte gresit sa arati cu degetul pe cineva si sa-i spui ca nu e bine.De un lucru insa sunt foarte sigura: relatiile intime nu trebuie sa aiba loc cand se nimereste si cu cine se nimereste.Asta nu e bine pentru sanatatea ta fizica si emotionala. Dar nici nu-ti garanteaza nimeni ca cel care-ti spune ca esti iubirea vietii lui, dupa ce face dragoste sau sex cu tine, nu te va indeparta. Barbatii au mecaniste emotionale diferite de ale femeilor. Desi au aceleasi nevoi, modul in care le obtin e total diferit.Ceea ce pentru o femeie pare deosebit de important pentru un barbat s-ar putea sa fie o chestiune total neimportanta. Asa suntem noi contruiti. Daca femeile nu se daruiesc fara iubire, cel putin cea mai mare parte din noi, se pare ca barbatii pot face acest lucru foarte usor.
Dar virginitatea este pana la urma o chestiune de optiune. Am intalnit fete care au facut-o prima data din curiozitate, altele din dragoste,altele luate de val.N-as vrea sa spun ca "ea" sau "ea" a gresit. Pot sa spun cum n-am facut eu, pentru ca a fost alegerea mea. In fond, totul e legat de a opta, de a face cea mai bune alegere pentru tine si pentru nimeni altcineva.
macanici_grace
Postat pe 8 Decembrie 2009 12:47
De la: sunnydays, la data 2009-12-07 22:01:44Nu, gresesti, nu e asentiment cu tine persoanele care dau valoare sentimentului, mai presus de trup.Trupul e ceva efemer.Tu ai ramas blocat in faza asta, pacat.Nu ma simt mai muradara cu nimic decat o fata care a avut un singur barbat cu care s-a si maritat.
Eu stiu ce vreau, nu mai sunt curioasa si nici nu voi avea curiozitati, pt ca am trecut de asta, cand ma casatoresc stiu ca sotul meu e din toate pdv potrivit pt mine, pt ca stiu ce inseamna si altceva, stiu ce-mi place si ce nu, placerea mea nu e formata dupa un anume tipar, dupa unul singur, am avut posibilitatea sa-mi cunosc toate aspectele astea, iar o viata sexuala buna are efecte pozitive asupra psihicului si eu cel putin stiu ce inseamna asta.
Cu toate astea nu desconsider femeile care s-au pastrat, a fost alegerea lor, la fel cum a fost si a mea sa nu fac asta.Unde mai pui ca noi femeile avem naivitatea sa credem ca acel prim iubit care l-am avut va fi si sotul nostru si soarta ne demonstreaza altceva, asta e partea a 2a, insa desigur intr-o gandire obtuza nu are cum sa incapa o asemenea teorie si daca stau bine sa ma gandesc nici nu cred ca vreau sa te conving de ceva, e problema fiecaruia cum abordeaza viata si ceea ce apare in ea.

Nu confunda trupul cu sentimentul, trupul nu se da oricui la intamplare, el este ceva sfant, sentimentul difera de la o persoana la alta, un sot la prima casatorie care ia o femeie cu " experienta sexuala prin alte paturi "este un pampalau , un barbat lipsit de ambitie,o mamaliga .Spui de placerea ta, ce placere ?placerea ta trebuie sa fie in concordanta cu placerea partenerului,nu exista tipare in asa ceva,o viata sexuala cu mai multi parteneri,duce la probleme psihice,la o decadere morala in comparatie cu o femeie ce a avut relatie cu un singur patener sotul ei, care este o persoana demna de ea , sanatoasa psihic .!Femeile care s-au pastrat, sunt persoane demne de tot respectul, in comparatie cu celelalte considerate " cazaturi "! Nu exista varianta asta cu naivitatea ca primul iubit va fi si sotul,acele femei sunt usoare de minte ,nu exista "primul iubit " Cand ai un partener , trebuie intai sa fii sigura de el , nu trebuie imediat cum l-ai cunoscut , gata in pat cu el , mai tarziu pot aparea regrete tardive . !!
Tycu
Postat pe 8 Decembrie 2009 18:00
De la: macanici, la data 2009-12-08 12:47:54 E un subiect atat de complex.Fiecare trebuie sa faca asa cum simte. Eu am avut multe relatii, dar nu m-am simtit niciodata iubita ca sa fac dragoste cu partenerii mei.Iubita asa cum trebuie sa se simta o femeie atunci cand se daruieste omului iubit. Iar, cu actualul meu sot am facut dragoste la o luna dupa ca am inceput sa avem oficial o relatie. La 1 an ne-am casatorit, si nu regret nimic. Nici ca n-am facut dragoste cu ceilalti barbati,nici ca am facut dragoste cu el inainte de casatorie. A fost un partener extraordinar, foarte atent la nevoile mele. Am invatat amandoi sa ne cunoastem, sa avem rabdare unul cu celalat. Cu cativa ani inainte n-as fi conceput sa fac un asemenea pas fara casatorie. Dar sunt atatia factori care intervin, incat e foarte gresit sa arati cu degetul pe cineva si sa-i spui ca nu e bine.De un lucru insa sunt foarte sigura: relatiile intime nu trebuie sa aiba loc cand se nimereste si cu cine se nimereste.Asta nu e bine pentru sanatatea ta fizica si emotionala. Dar nici nu-ti garanteaza nimeni ca cel care-ti spune ca esti iubirea vietii lui, dupa ce face dragoste sau sex cu tine, nu te va indeparta. Barbatii au mecaniste emotionale diferite de ale femeilor. Desi au aceleasi nevoi, modul in care le obtin e total diferit.Ceea ce pentru o femeie pare deosebit de important pentru un barbat s-ar putea sa fie o chestiune total neimportanta. Asa suntem noi contruiti. Daca femeile nu se daruiesc fara iubire, cel putin cea mai mare parte din noi, se pare ca barbatii pot face acest lucru foarte usor.
Dar virginitatea este pana la urma o chestiune de optiune. Am intalnit fete care au facut-o prima data din curiozitate, altele din dragoste,altele luate de val.N-as vrea sa spun ca "ea" sau "ea" a gresit. Pot sa spun cum n-am facut eu, pentru ca a fost alegerea mea. In fond, totul e legat de a opta, de a face cea mai bune alegere pentru tine si pentru nimeni altcineva.

Multe relatii dar nu te-ai simtit iubita . !! O persoana, in fiecare tip de relatie, poate iubi o singura persoana sau nici una , iubire ce obligatoriu tine pe viata , celelalte sunt false!Important sa-ti dai trupul unei singure persoane, care va fi si sotul tau . Deflorarea e o problema de naivitate , nu obtiune, o relatie fara gandire , o curiozitate prosteasca fara gandire , la greseala asta ,la ce riscuri te poti astepta !O deflorare aiurea este o decadere morala a unei fete, o murdarie pe viata . !
Tycu
Postat pe 8 Decembrie 2009 18:18
De la: Tycu, la data 2009-12-08 18:18:59
De la: macanici, la data 2009-12-08 12:47:54 E un subiect atat de complex.Fiecare trebuie sa faca asa cum simte. Eu am avut multe relatii, dar nu m-am simtit niciodata iubita ca sa fac dragoste cu partenerii mei.Iubita asa cum trebuie sa se simta o femeie atunci cand se daruieste omului iubit. Iar, cu actualul meu sot am facut dragoste la o luna dupa ca am inceput sa avem oficial o relatie. La 1 an ne-am casatorit, si nu regret nimic. Nici ca n-am facut dragoste cu ceilalti barbati,nici ca am facut dragoste cu el inainte de casatorie. A fost un partener extraordinar, foarte atent la nevoile mele. Am invatat amandoi sa ne cunoastem, sa avem rabdare unul cu celalat. Cu cativa ani inainte n-as fi conceput sa fac un asemenea pas fara casatorie. Dar sunt atatia factori care intervin, incat e foarte gresit sa arati cu degetul pe cineva si sa-i spui ca nu e bine.De un lucru insa sunt foarte sigura: relatiile intime nu trebuie sa aiba loc cand se nimereste si cu cine se nimereste.Asta nu e bine pentru sanatatea ta fizica si emotionala. Dar nici nu-ti garanteaza nimeni ca cel care-ti spune ca esti iubirea vietii lui, dupa ce face dragoste sau sex cu tine, nu te va indeparta. Barbatii au mecaniste emotionale diferite de ale femeilor. Desi au aceleasi nevoi, modul in care le obtin e total diferit.Ceea ce pentru o femeie pare deosebit de important pentru un barbat s-ar putea sa fie o chestiune total neimportanta. Asa suntem noi contruiti. Daca femeile nu se daruiesc fara iubire, cel putin cea mai mare parte din noi, se pare ca barbatii pot face acest lucru foarte usor.

Multe relatii dar nu te-ai simtit iubita . !! O persoana, in fiecare tip de relatie, poate iubi o singura persoana sau nici una , iubire ce obligatoriu tine pe viata , celelalte sunt false!Important sa-ti dai trupul unei singure persoane, care va fi si sotul tau . Deflorarea e o problema de naivitate , nu obtiune, o relatie fara gandire , o curiozitate prosteasca fara gandire , la greseala asta ,la ce riscuri te poti astepta !O deflorare aiurea este o decadere morala a unei fete, o murdarie pe viata . !

luam cazul unei cunostinte ... se marita fata , virgina, frumoasa , desteapta ... si alte adjective ... fericire mare pe capul ambelor familii , iti poti inchipui ... la nici un an dupa casatorie fata mea vrea sa guste si merele vecinului ... ii merge azi , ii merge maine ... si poimaine ... se prinde "mamaliga" de barba-su ... diplomat , baiatu pune pe urma ei o gasca de detectivi particulari ... in ce ipostaze si-a vazut "sotia fecioara" , de gandeai k-i actrita xxx ... cu atat mai mare decaderea k ea refuza orice abatere de la pozitia misionarului ...
paullyss
Postat pe 9 Decembrie 2009 20:51
intrebare de 1000 de puncte : cu ce a ajutat-o faptul k fata noastra in ziua nuntii a fost virgina ?
i-a tinut de cald ?
paullyss
Postat pe 9 Decembrie 2009 20:54
virginitatea nu mai tine nimanui de foame , de cald ,de sete ... dc vrea sa intemeieze o familie cu mine , inseamna k ma cunoaste ... k sunt parasuta , proasta , oloaga , schioapa sau "ingerul lui cu ochi albastri " si totusi ma vrea , rezulta k ma iubeste si vede adevaratul meu potential ...
paullyss
Postat pe 9 Decembrie 2009 21:19
De la: paullyss, la data 2009-12-09 21:19:17virginitatea nu mai tine nimanui de foame , de cald ,de sete ... dc vrea sa intemeieze o familie cu mine , inseamna k ma cunoaste ... k sunt parasuta , proasta , oloaga , schioapa sau "ingerul lui cu ochi albastri " si totusi ma vrea , rezulta k ma iubeste si vede adevaratul meu potential ...

Nu domnita, nu are legatura comportamentul partenerului inainte de casatorie , cu comportamentul din timpul casatoriei . Virginitatea inaintea casatoriei este foarte importanta pentru un baiat la prima casatorie, iar daca in timpul casatoriei, partenera mai "gusta din marul vecinului " asta arata ca nu l-a luat din dragoste, nu-l iubeste, si un adevarat barbat divorteaza , asta e singura salvare atat pentru el , cat si pentru copil daca e. aici numai un bolovan mai sta cu un asemenea gunoi !
Tycu
Postat pe 9 Decembrie 2009 22:57
De la: Tycu, la data 2009-12-09 22:57:49
De la: paullyss, la data 2009-12-09 21:19:17virginitatea nu mai tine nimanui de foame , de cald ,de sete ... dc vrea sa intemeieze o familie cu mine , inseamna k ma cunoaste ... k sunt parasuta , proasta , oloaga , schioapa sau "ingerul lui cu ochi albastri " si totusi ma vrea , rezulta k ma iubeste si vede adevaratul meu potential ...

Nu domnita, nu are legatura comportamentul partenerului inainte de casatorie , cu comportamentul din timpul casatoriei . Virginitatea inaintea casatoriei este foarte importanta pentru un baiat la prima casatorie, iar daca in timpul casatoriei, partenera mai "gusta din marul vecinului " asta arata ca nu l-a luat din dragoste, nu-l iubeste, si un adevarat barbat divorteaza , asta e singura salvare atat pentru el , cat si pentru copil daca e. aici numai un bolovan mai sta cu un asemenea gunoi !

Mitica omul nu e monogam prin definitie; recunosti si tu ca barbatii nu sunt si pe deasupra mai spui ca nici nu trbeuie sa fie.
Atunci de ce incapatanezi ca spui ca femeile sunt altceva decat oameni?
Crezi ca femiele nu simt la fel ca barbatii?
alina
Postat pe 10 Decembrie 2009 11:57
De la: alina_manuela, la data 2009-12-10 11:57:00
De la: Tycu, la data 2009-12-09 22:57:49

Mitica omul nu e monogam prin definitie; recunosti si tu ca barbatii nu sunt si pe deasupra mai spui ca nici nu trbeuie sa fie.
Atunci de ce incapatanezi ca spui ca femeile sunt altceva decat oameni?
Crezi ca femiele nu simt la fel ca barbatii?

Alina, monogamia este adevarata relatie , corecta si civilizata. ! O fi simtind femeia la fel ca barbatul , dar ea trebuie sa inteleaga ca cinstea si fidelitatea unei femei e mai importanta decat cinstea unui barbat , intr-o relatie
Tycu
Postat pe 10 Decembrie 2009 15:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
taxa pt biserica 38 De la: iulika_flore 9 Martie 2010 15:34
Ne casatorim...dar ma inseala 79 De la: gyo85 19 August 2013 23:38
mi-am ingropat tatal in ziua in care trebuia sa am logodna 12 De la: grace009421 11 Octombrie 2010 10:36
NASI NECASATORITI??? 70 De la: lulu2bad 28 Noiembrie 2015 14:04
Pot sa inchiriez/imprumut rochia de mireasa? 29 De la: kudika_1018051 11 Februarie 2022 21:23