Setari Cookie-uri

Virgina pana la casatorie

De la: loredana, la data 2010-01-13 19:24:44Eu nu inteleg ceva. Pate ma dezmeticiti voi. Dau un exemplu: fata se casatoreste virgina. Dupa doi ani de chin - neintelegeri in pat sau agresiuni sau pur si simplu necompatibilitate - cei doi divorteaza. Ea este inca foarte tanara. Ce face? Nu se mai casatoreste pentru ca nu mai e virgina? Se duce si sta in varful muntelui cu celelalte "femei" care au patit acelasi lucru?
Bla, bla, bla. Ce sa-ti spun, vreti fete virgine. Atunci si noi vrem barbati "curati". Va bagati? Nu cred. Adica barbatul are voie, femeia nu. Eu stiu ca omenirea trebuie sa evolueze. Chestia cu "virginitatea" e "fumata" de mult. Nu mai ascultati de mamaie, de tataie sau de bunica si bunica, pentru ca vorbesc balarii. Niciuna din mamaicile mele nu a fost fata mare. Dar sunt metode sa pacalesti barbatul.
Asa ca nea Tycu, du-te matalica pe forumuri despre masini, despe calculatoare.... Si nu te mai baga in discutii de fete. Nu de alta, dar nu dai explicatii pertinente. Daca erai obiectiv, poate ca iti acceptam parerea, dar....

Nici eu nu inteleg de ce nu citesti mai cu atentie postarile mele ,trebuie sa incerc sa explic mai clar!Nu stiu daca ai observat , dar eu am precizat clar [repet ].. cinstea unei femei este sa se prezinte virgina in fata viitorului sot, adica el sa fie cel care a deflorat-o ,adica tot el sa fie si amantul ei si sotul ei si unicul pana la casatorie in cazul ca nu e asa femeia aceea este catalogata c-ur-v-a, Se exclud , divortatele din cauza lui, vaduvele, violatele,reduse mintal, santajatele; asta e pana la casatorie, ca ce se intampla in timpul casatoriei, intra in alt capitol al vietii partenerilor si eu recomand ca unde nu e intelegere e indicat divortul !Cam asa am spus domnita,nu confunda o femeie divortata din cauza vietii care o ducea alaturi de partener, cu una care cu voia ei trece prin mai multe paturi !!- poate acum ai inteles !!Spui ca lumea evolueaza ?Evolueaza dar nu in relatia de cuplu, Iubirea este de cand a aparut sentimentul si va tine cat lumea !ca au aparut mai multe mamaligi de barbati fara ambitia de a tine cont de trecutul femeii asa este , dar asta e o evolutie in prostie !Trebuie sa avem nevestele sau sotii la comun? ca suntem evoluati ?!!
Tycu
Postat pe 14 Ianuarie 2010 11:29
De la: grace004656, la data 2010-01-13 20:45:28Sa-l sustin pe Domnu' Tycu ?La ce sau mai bine zis cu ce?Ca numai aberatii scrie acolo!!!La un moment dat am stat si am citit toate minunatiile dar mai nou sar peste nu de alta ...da ma apuca toti nervii....

De ce sa ma susti? trebuie sa fii de acord cu mine !! Femeia care este cinstita in relatie sau inaintea relatiei , care isi respecta partenerul, care i s-a daruit cinstita,fidela familiei, iubitului ei, este e acord cu mine, care nu e asa ,nu e de acord !!!
Tycu
Postat pe 14 Ianuarie 2010 14:19
De la: lucky_z, la data 2010-01-13 20:11:21
De la: Tycu, la data 2009-12-01 14:44:40
De la: alina_manuela, la data 2009-12-01 12:36:34
De la: Tycu, la data 2009-12-01 11:11:44
De la: albacz7, la data 2009-11-30 16:53:58O compatimesc pe sotia ta! De ce regula se aplica doar femeilor, nu si barbatilor? Cine a decis asta? Mai departe ma abtin, n-as vrea sa vorbesc urat cu oameni mai in varsta.

Oameni mai in varsta ?Multumesc pentru respect ba se aplica si barbatilor, numai ca la ei, nu trebuie sa se tina cont de relatiile lui inainte de actuala relatie, datoria lui este sa respecte partenera sa-i fie fidel sa respecte relatia, nu e normal sa se ceara , adica nu conteaza ca sa fie sau nu virgin, cinstea si " curatenia spirituala" , la femeie trebuie sa fie, ; si lucrul asta nu are varsta , cum gresit mai spun uni"ca e de pe vremea bunicii sau de pe timpuri", asa a fost de cand e relatia in lume asa este asa va fii cat va fii relatia in lume !!!!!

Deci recunosti ca barbatii nu au cinste si curatenie spirituala stiu doar guit guit guit
in sfarsit unu care recunoaste

Doamna Alina,iar nu intelegi, ca de obicei,de asta am spus ca ai multe de invatat de la mine, cand am spus eu asa ceva de barbati ? cauta-mi topicul ala si daca e asa , eu ma spanzur de crucea mitropoliei din Craiova !!!- am spus ca : atunci cand se incepe o relatie, barbatul un sigur avantaj are fata de femeie, ca la el nu are importanta sa fie virgin, cum are la femeie, dar in timpul relatiei sa fie cinstit sa respecte partenera , sa o iubeasca ,sa-i fie fidel sa respecte relatia > ! serios , cauta si intelege ce spun , si unde nu intelegi sau cunosti , sa ma intrebi !

Dragul meu domn as vrea o explicatie logica, pe cat posibil si argumentata de ce barbatii au un avantaj, si ca nu e importnat sa fie virgini, DE CE???? Nu sunt in masura sa critic si nici sa contest parerea dumneavostra pentru ca sunteti liber sa o exprimati doar ca sunt curioasa de ce faceti aceasta dsicriminare?

Daca trebuie sa fie barbat virgin sau nu, asta e la obtiunea partenerei,dar nu conteaza ,ca nu barbatul are himen ci femeia,.Vrei sau nu, acel himen cat e el de mic, valoreaza foarte mult, Eu pe unde am umblat sau la nunti nu am auzit ca mireasa sa-i ceara mirelui sa fie virgin, ci invers da !Nu e nicio discriminare,asa e peste tot in tarile mai civilizate si la noi la fel !!!
Tycu
Postat pe 14 Ianuarie 2010 14:27
Ba pardon! Nu in toate tarile se cere ca femeia sa fie virgina. Nu sunt feminista, dar voi, barbatii, sunteti cam nesimtiti. Aveti atat de multe pretentii si nu stiti sa oferiti altceva in schimb. Eu i-am spus sotului meu ca daca se va comporta vreodata ca toti ceilalti barbati o sa ii spun "la revedere". Eu am fost si sunt foarte rea, nu ma calca nimeni pe bataturi. Dar vad cupluri in care ea trebuie sa faca copii, sa mearga la servici, apoi sa spele, cu curete, sa stranga, sa faca mancare, sa aiba grija de copii.... Iar el stie doar servici, sa manance, sa ceara sex la comanda si cam atat. Nu tu o floare, nu tu o vorba buna, nu nimic. Si atunci merita barbatii sa te prezinti virgina in fata lor? Sunteti niste nesimtiti care vreti cam multe si nu stiti sa oferiti nimic.
daniian
Postat pe 14 Ianuarie 2010 15:10
De la: Tycu, la data 2010-01-14 14:27:23
De la: albacz7, la data 2009-11-30 16:53:58O compatimesc pe sotia ta! De ce regula se aplica doar femeilor, nu si barbatilor? Cine a decis asta? Mai departe ma abtin, n-as vrea sa vorbesc urat cu oameni mai in varsta.

Oameni mai in varsta ?Multumesc pentru respect ba se aplica si barbatilor, numai ca la ei, nu trebuie sa se tina cont de relatiile lui inainte de actuala relatie, datoria lui este sa respecte partenera sa-i fie fidel sa respecte relatia, nu e normal sa se ceara , adica nu conteaza ca sa fie sau nu virgin, cinstea si " curatenia spirituala" , la femeie trebuie sa fie, ; si lucrul asta nu are varsta , cum gresit mai spun uni"ca e de pe vremea bunicii sau de pe timpuri", asa a fost de cand e relatia in lume asa este asa va fii cat va fii relatia in lume !!!!!

Deci recunosti ca barbatii nu au cinste si curatenie spirituala stiu doar guit guit guit

Doamna Alina,iar nu intelegi, ca de obicei,de asta am spus ca ai multe de invatat de la mine, cand am spus eu asa ceva de barbati ? cauta-mi topicul ala si daca e asa , eu ma spanzur de crucea mitropoliei din Craiova !!!- am spus ca : atunci cand se incepe o relatie, barbatul un sigur avantaj are fata de femeie, ca la el nu are importanta sa fie virgin, cum are la femeie, dar in timpul relatiei sa fie cinstit sa respecte partenera , sa o iubeasca ,sa-i fie fidel sa respecte relatia > ! serios , cauta si intelege ce spun , si unde nu intelegi sau cunosti , sa ma intrebi !

Dragul meu domn as vrea o explicatie logica, pe cat posibil si argumentata de ce barbatii au un avantaj, si ca nu e importnat sa fie virgini, DE CE???? Nu sunt in masura sa critic si nici sa contest parerea dumneavostra pentru ca sunteti liber sa o exprimati doar ca sunt curioasa de ce faceti aceasta dsicriminare?

Daca trebuie sa fie barbat virgin sau nu, asta e la obtiunea partenerei,dar nu conteaza ,ca nu barbatul are himen ci femeia,.Vrei sau nu, acel himen cat e el de mic, valoreaza foarte mult, Eu pe unde am umblat sau la nunti nu am auzit ca mireasa sa-i ceara mirelui sa fie virgin, ci invers da !Nu e nicio discriminare,asa e peste tot in tarile mai civilizate si la noi la fel !!!

Bai omule tu nu vrei sa pricepi si pace.Care tari civilizate?Poate inapoiate, ca in alea civilizate nu da nimeni doi bani pe virginitate, ba mai mult e ca un handicap uneori da impresia ca nimeni nu te-a vrut.Esti complet pe dinafara.
Si nu mai spune tu ca vai femeia trebuie sa se prezinte pura si cinstita in fata barbatului, puritatea si cinstea sunt calitati morale nu fizice.
Si daca si-a pierdut virginitatea inainte de a-l cunoaste pe viitorul sot cine o poate acuza? TU? Un VIOLATOR? Hai ca esti culmea.Tu de ce nu te-ai pastrat virgin pentru sotia ta daca esti asa pur si moral? Iti spun eu de ce - pentru esti un IMORAL.
Si exista si la barbati acel ceva ce atesta virginitatea - daca stii ce e ala.
evangeline_grace
Postat pe 14 Ianuarie 2010 15:14
De la: loredana, la data 2010-01-14 15:10:33Ba pardon! Nu in toate tarile se cere ca femeia sa fie virgina. Nu sunt feminista, dar voi, barbatii, sunteti cam nesimtiti. Aveti atat de multe pretentii si nu stiti sa oferiti altceva in schimb. Eu i-am spus sotului meu ca daca se va comporta vreodata ca toti ceilalti barbati o sa ii spun "la revedere". Eu am fost si sunt foarte rea, nu ma calca nimeni pe bataturi. Dar vad cupluri in care ea trebuie sa faca copii, sa mearga la servici, apoi sa spele, cu curete, sa stranga, sa faca mancare, sa aiba grija de copii.... Iar el stie doar servici, sa manance, sa ceara sex la comanda si cam atat. Nu tu o floare, nu tu o vorba buna, nu nimic. Si atunci merita barbatii sa te prezinti virgina in fata lor? Sunteti niste nesimtiti care vreti cam multe si nu stiti sa oferiti nimic.

Normal ca nu in toate tarile se cere asa obligatoriu, nici in Romania nu e asa,eu m-am referit adica in general !E tare ciudata conceptia asta, cum adica "Eu i-am spus sotului meu ca daca se va comporta vreodata ca toti ceilalti barbati o sa ii spun "la revedere"."-Pai cum se comporta toti ceilalti ??poate ai vrut sa spui ca i-ai cerut sotului sa fie ca toti ceilalti si nu altfel , asa e corect !!! Inlocuieste cuvantul "rea " cu "ambitioasa ", ai grija cum pui in practica "rea" asta, ca [punem raul in fata }daca e sa-ti spuna el "la revedere " fii sigura ca nu el se face de ras in fata cunoscutilor ci tot femeia !ea ajunge de ras !Ai dreptate ca ar trebui sa mai "atingem " femeia cu o floare si vorba buna, dar datoria femeii asta e ,sa faca copii, serviciu, bucataria si menajul ,barbatul are alte indatoriri !Da ,merita sa te prezinti virgina in fata viitorului sot,numai asa ii poti arata cinstea si iubirea si oricand poti sa ai hotararea decisiva daca el a" calcat stramb " , altfel .....!Asa ca barbatul merita tot respectul ca el e baza familiei !!!
Tycu
Postat pe 14 Ianuarie 2010 20:13
De la: evangeline, la data 2010-01-14 15:14:25
De la: Tycu, la data 2010-01-14 14:27:23

Bai omule tu nu vrei sa pricepi si pace.Care tari civilizate?Poate inapoiate, ca in alea civilizate nu da nimeni doi bani pe virginitate, ba mai mult e ca un handicap uneori da impresia ca nimeni nu te-a vrut.Esti complet pe dinafara.
Si nu mai spune tu ca vai femeia trebuie sa se prezinte pura si cinstita in fata barbatului, puritatea si cinstea sunt calitati morale nu fizice.
Si daca si-a pierdut virginitatea inainte de a-l cunoaste pe viitorul sot cine o poate acuza? TU? Un VIOLATOR? Hai ca esti culmea.Tu de ce nu te-ai pastrat virgin pentru sotia ta daca esti asa pur si moral? Iti spun eu de ce - pentru esti un IMORAL.
Si exista si la barbati acel ceva ce atesta virginitatea - daca stii ce e ala.

Aoooo! vrei sa spui ca tarile civilizate sunt alea care incurajeaza cu-r-va-s-ari-a,unde virginitatea nu conteaza si tarile inapoiate sunt cele care respecta si cinsteste virginitatea ?-e gluma D. evangeline.Da , puritatea si cinstea sunt calitati morale la o femeie !Cum cine are dreptul sa acuze o femeie nevirgina ? nu eu; o acuza sotul, el are dreptul asta !De ce nu m-am pastrat virgin in fata sotiei ? pentru ca la barbat nu se cere asta !Este de ajuns ca a fost ea !!!
Tycu
Postat pe 14 Ianuarie 2010 21:30
De la: loredana, la data 2010-01-13 19:24:44Eu nu inteleg ceva. Pate ma dezmeticiti voi. Dau un exemplu: fata se casatoreste virgina. Dupa doi ani de chin - neintelegeri in pat sau agresiuni sau pur si simplu necompatibilitate - cei doi divorteaza. Ea este inca foarte tanara. Ce face? Nu se mai casatoreste pentru ca nu mai e virgina? Se duce si sta in varful muntelui cu celelalte "femei" care au patit acelasi lucru?
Bla, bla, bla. Ce sa-ti spun, vreti fete virgine. Atunci si noi vrem barbati "curati". Va bagati? Nu cred. Adica barbatul are voie, femeia nu. Eu stiu ca omenirea trebuie sa evolueze. Chestia cu "virginitatea" e "fumata" de mult. Nu mai ascultati de mamaie, de tataie sau de bunica si bunica, pentru ca vorbesc balarii. Niciuna din mamaicile mele nu a fost fata mare. Dar sunt metode sa pacalesti barbatul.
Asa ca nea Tycu, du-te matalica pe forumuri despre masini, despe calculatoare.... Si nu te mai baga in discutii de fete. Nu de alta, dar nu dai explicatii pertinente. Daca erai obiectiv, poate ca iti acceptam parerea, dar....

super tare,asa fetelor...poate se lasa si el de criticat femeile
sau macar va spune ceva concret ca ....e varza...
brunettalore_yahoo_com
Postat pe 14 Ianuarie 2010 23:43
De la: loredana, la data 2010-01-14 15:10:33Ba pardon! Nu in toate tarile se cere ca femeia sa fie virgina. Nu sunt feminista, dar voi, barbatii, sunteti cam nesimtiti. Aveti atat de multe pretentii si nu stiti sa oferiti altceva in schimb. Eu i-am spus sotului meu ca daca se va comporta vreodata ca toti ceilalti barbati o sa ii spun "la revedere". Eu am fost si sunt foarte rea, nu ma calca nimeni pe bataturi. Dar vad cupluri in care ea trebuie sa faca copii, sa mearga la servici, apoi sa spele, cu curete, sa stranga, sa faca mancare, sa aiba grija de copii.... Iar el stie doar servici, sa manance, sa ceara sex la comanda si cam atat. Nu tu o floare, nu tu o vorba buna, nu nimic. Si atunci merita barbatii sa te prezinti virgina in fata lor? Sunteti niste nesimtiti care vreti cam multe si nu stiti sa oferiti nimic.

super tare suntem pe aceeasi lungime de unda ,esti belaea
brunettalore_yahoo_com
Postat pe 14 Ianuarie 2010 23:48
De la: Tycu, la data 2010-01-14 20:13:24

Normal ca nu in toate tarile se cere asa obligatoriu, nici in Romania nu e asa,eu m-am referit adica in general !E tare ciudata conceptia asta, cum adica "Eu i-am spus sotului meu ca daca se va comporta vreodata ca toti ceilalti barbati o sa ii spun "la revedere"."-Pai cum se comporta toti ceilalti ??poate ai vrut sa spui ca i-ai cerut sotului sa fie ca toti ceilalti si nu altfel , asa e corect !!! Inlocuieste cuvantul "rea " cu "ambitioasa ", ai grija cum pui in practica "rea" asta, ca [punem raul in fata }daca e sa-ti spuna el "la revedere " fii sigura ca nu el se face de ras in fata cunoscutilor ci tot femeia !ea ajunge de ras !Ai dreptate ca ar trebui sa mai "atingem " femeia cu o floare si vorba buna, dar datoria femeii asta e ,sa faca copii, serviciu, bucataria si menajul ,barbatul are alte indatoriri !Da ,merita sa te prezinti virgina in fata viitorului sot,numai asa ii poti arata cinstea si iubirea si oricand poti sa ai hotararea decisiva daca el a" calcat stramb " , altfel .....!Asa ca barbatul merita tot respectul ca el e baza familiei !!!

Eu nu am vazut nici o femeie rasa de lume ca a lasat-o barabatul,mai repede am vazut barbat ras de lume ca la lasat femeia,si datoria femeii nu este sa stea la cratita,treburile casnice se fac impreuna pt ca si ea munceste si aduce bani in casa,si daca nu am fi noi,nu v-ati mai inmulti noi macar putem fara voi (inseminare artificiala)daca nu ai auzit.El baza familiei pe dreacu daca nu il inveti sa-si faca de mancare e mort,moare de foame,femeia face mai multe (munceste ,da nastere unui copil(acest har barbatii nu il au),spala ,calca ,face mancare ,curatenie ,cumparaturi ,mai plateste si o facutura ca barbatul mai si uita bietul de el,are tot stresul ca sa fie totul bine)asa ca orice ai zice suntem mai presus ca barbatii
Noi mangaiem barbatul,il alintam,ii dam pastile la pat si supa cand se imbolnaveste,noi il tratam,in schimb noi trebuie sa fim sanatoase tot timpul sau sa nu ne plangem"cum am putea noi sa ne plangem
brunettalore_yahoo_com
Postat pe 14 Ianuarie 2010 23:59
Sti tocam am vorbit zilele astea cu un barabt ii spun si varsta 33 de ani si vorbeam orice subiect mai ales despre femei si barbati ,si i-am povestit despre gandirile tale fantastice
sti ce mi-a zis
ca esti nebun,si trebe sa te duci la un psiholog,si vorba aceea nu e cu mult mai tanar ca tine
si mai ales ca i-am zis si ca esti violator,a zis ca "tu sti cE patesc violatorii in puscarie?"...sun vilolati de barbati la randul lor...si ca aia ai marita.....si sunt vorbele unui barbat nu ale mele.Asa ca mai bine ai renunta in primul rand la a critica femeia
daca ai fi vorbit de la inceput fara sa ne critici,si sa ne tratezi ca pe niste c****cu vorbele tale AR FI FOST ALTCEVA
nu ne cunosti cum nu te cunostem nici noi pe tine,dar din vorbele tale se vede cum esti.....vorbele spun multe
Iar noi daca postam aici nu inseamna ca facem parte din aceea categorie care o spcifici tu
Suntem femei si nu ne place sa fim criticate asa cum faci tu,pentru ca avem mandrie si SUNTEM RELE vorba loredanei
Noi asta vrem sa intelegi TU SUNTEM EGALI ATAT FEMEILE CAT SI BARBATII DIN TOATE PUNCTELE DE VEDEREca sa nu zic ca suntem mai presus ca voi ca PUTEM DA NASTERE UNUI COPIL
brunettalore_yahoo_com
Postat pe 15 Ianuarie 2010 00:11
Citez: "datoria femeii asta e ,sa faca copii, serviciu, bucataria si menajul ,barbatul are alte indatoriri !" . Care sunt indatoririle barbatului? "Domnu'" Tycu, hai ca vrei sa spui ceva. Nu te abtine. Cred ca daca ai reusi vreodata sa stai fata in fata cu mine ai regreta pentru tot restul vietii tale ca m-ai intalnit.
daniian
Postat pe 15 Ianuarie 2010 10:29
De la: lorettagodeanu, la data 2010-01-14 23:59:46
De la: Tycu, la data 2010-01-14 20:13:24

Eu nu am vazut nici o femeie rasa de lume ca a lasat-o barabatul,mai repede am vazut barbat ras de lume ca la lasat femeia,si datoria femeii nu este sa stea la cratita,treburile casnice se fac impreuna pt ca si ea munceste si aduce bani in casa,si daca nu am fi noi,nu v-ati mai inmulti noi macar putem fara voi (inseminare artificiala)daca nu ai auzit.El baza familiei pe dreacu daca nu il inveti sa-si faca de mancare e mort,moare de foame,femeia face mai multe (munceste ,da nastere unui copil(acest har barbatii nu il au),spala ,calca ,face mancare ,curatenie ,cumparaturi ,mai plateste si o facutura ca barbatul mai si uita bietul de el,are tot stresul ca sa fie totul bine)asa ca orice ai zice suntem mai presus ca barbatii
Noi mangaiem barbatul,il alintam,ii dam pastile la pat si supa cand se imbolnaveste,noi il tratam,in schimb noi trebuie sa fim sanatoase tot timpul sau sa nu ne plangem"cum am putea noi sa ne plangem

E plina lumea de femei aratate "cu dedetul" lasate de barbati , de "bune" ce au fost !Cum adica , nu e datoria femeii la bucatarie ? Fii serioasa, dar nu o sa mestece sotul in oala cu ciorba ,sau sa spele farfuriile , el face asta numai in cazul cand situatia o cere [boala ,lipsa de acasa...} si depinde la ce treburi casnice te referi !Un barbat sanatos psihicofizic se descurca foarte bine si fara femeie, nu ai sa vazi asa barbat ca moare de foame, nu mai vorbi ce nu cunosti, baza familiei, a societatii barbatul este, in toata lumea e asa !Cu mangaiatul si alintatul , asta trebuie sa fie din partea ambilor parteneri !!De ce in lume la femei se spune ca sunt sexul slab ?
Tycu
Postat pe 15 Ianuarie 2010 15:14
De la: lorettagodeanu, la data 2010-01-15 00:11:20Sti tocam am vorbit zilele astea cu un barabt ii spun si varsta 33 de ani si vorbeam orice subiect mai ales despre femei si barbati ,si i-am povestit despre gandirile tale fantastice
sti ce mi-a zis
ca esti nebun,si trebe sa te duci la un psiholog,si vorba aceea nu e cu mult mai tanar ca tine
si mai ales ca i-am zis si ca esti violator,a zis ca "tu sti cE patesc violatorii in puscarie?"...sun vilolati de barbati la randul lor...si ca aia ai marita.....si sunt vorbele unui barbat nu ale mele.Asa ca mai bine ai renunta in primul rand la a critica femeia
daca ai fi vorbit de la inceput fara sa ne critici,si sa ne tratezi ca pe niste c****cu vorbele tale AR FI FOST ALTCEVA
nu ne cunosti cum nu te cunostem nici noi pe tine,dar din vorbele tale se vede cum esti.....vorbele spun multe
Iar noi daca postam aici nu inseamna ca facem parte din aceea categorie care o spcifici tu
Suntem femei si nu ne place sa fim criticate asa cum faci tu,pentru ca avem mandrie si SUNTEM RELE vorba loredanei
Noi asta vrem sa intelegi TU SUNTEM EGALI ATAT FEMEILE CAT SI BARBATII DIN TOATE PUNCTELE DE VEDEREca sa nu zic ca suntem mai presus ca voi ca PUTEM DA NASTERE UNUI COPIL

E simpatica postarea asta !La barbatul de 33 ani sunt variantele ;-esti sigura ca era barbat,?si era casatorit ? si daca este, i-ar fi convenit sa ia nevasta inceputa de altii, mai ales ca spui ca era barbat ?? Sau nu cunoaste , n-a auzit de ambitia barbateasca, ?ca sunt si din astia unde nevestele o fac cu ei de mana !! sau poate nu i-ai explicat cum trebuie ca sa inteleaga, ca un barbat care are asa idei, face de ras tagma barbateasca ! In legatura cu violul, aia e o fapta a mea personala si personal am raspuns pentru ea , iar in puscarii nu se fac asemenea fapte intre detinuti !daca exista raporturi homo intre ei, astea se fac cu acordul ambilor barbati, violul in inchisoare se pedepseste ca si in civilie,[se mai adaoga ani la pedeapsa ]eu am facut armata la securitatea paza si escorta detinutilor , cunosc mai bine ca voi legile de acolo !Normal ca femeia e egala cu barbatul, dar in familia lui,fiecare barbat are o mica superioritate fata de sotia lui !El este cel care ia hotararea decisiva in mersul familiei, el e capul familiei !! Eu , [am mai repetat asta } nu critic femeia, eu critic c-u--r-va-sa-r-i-a , infidelitatea , minciuna falsul intr-o relatie , sau esti de acord cu astea ? citeste mai atenta postarile mele !
Tycu
Postat pe 15 Ianuarie 2010 15:43
De la: loredana, la data 2010-01-15 10:29:56Citez: "datoria femeii asta e ,sa faca copii, serviciu, bucataria si menajul ,barbatul are alte indatoriri !" . Care sunt indatoririle barbatului? "Domnu'" Tycu, hai ca vrei sa spui ceva. Nu te abtine. Cred ca daca ai reusi vreodata sa stai fata in fata cu mine ai regreta pentru tot restul vietii tale ca m-ai intalnit.

Eu nu inteleg,o femeie casatorita sa nu stie care sunt indatoririle barbatului ??!!Sotul ce zice ? iti admite asa idei ? Pai daca erai pentru o saptamana [ ajungea } nevasta mea , cred ca in genunchi stateai in fata mea,militarie faceai sau erai dusa la parinti acasa , sau manastire, depinde !Sotul este cel care ia ultima decizie in mersul relatiei , el trebuie sa descurce familia cand are greutati,sa respecte membrii familiei, fara bataie ,jigniri,sa intervina daca se pricepe unde s-a stricat ceva sa repare,sa apere familia de cei care incearca sa le faca rau , sa intervina unde e mai greu in familie , numai cateva din indatoriri,
Tycu
Postat pe 15 Ianuarie 2010 15:57
Si daca descoperi dupa casatorie ca relatia sexuala cu partenerul tau nu este una macar satifcatoare? ramai frustata si iti cauti implinirea sexuala in ata parte sau pastrezi pentru tine si suferi in tacere, pentru ca fie ca vrem fie ca nu viata sexuala este destul de importanta intr-o relatie
eu nu sunt virgina si daca as avea ocazia sa aleg inca o data ,as alege acelasi lucru sa fac sex iainte de casatorie
lungliliana
Postat pe 15 Ianuarie 2010 17:11
De la: printesa82, la data 2010-01-15 17:11:55Si daca descoperi dupa casatorie ca relatia sexuala cu partenerul tau nu este una macar satifcatoare? ramai frustata si iti cauti implinirea sexuala in ata parte sau pastrezi pentru tine si suferi in tacere, pentru ca fie ca vrem fie ca nu viata sexuala este destul de importanta intr-o relatie
eu nu sunt virgina si daca as avea ocazia sa aleg inca o data ,as alege acelasi lucru sa fac sex iainte de casatorie

Nu e nicio problema, Daca descoperi lucrul asta dupa casatorie, ramane sa alegi, ori cautati sa reparati impreuna lucrul asta si daca nu se poate ,ori dai divort, oi stai si rabzi, dar foarte important pentru fala , cinstea ta, auto respectul tau nu pleci sa cauti inplinirea sexuala in alta parte,mai ales fiind casatorita , asta inseamna ca iti bati joc de propriul corp , si nici sexul inainte de casatorie decat numai cu persoana care esti sigura ca iti va fii sot !; altfel lumea te catalogheaza altfel!!!
Tycu
Postat pe 15 Ianuarie 2010 17:43
Si din nou citat: "Sotul este cel care ia ultima decizie in mersul relatiei , el trebuie sa descurce familia cand are greutati,sa respecte membrii familiei, fara bataie ,jigniri,sa intervina daca se pricepe unde s-a stricat ceva sa repare,sa apere familia de cei care incearca sa le faca rau , sa intervina unde e mai greu in familie , numai cateva din indatoriri" Bla,bla,bla,bla,bla.
Buuuuun, si care-i sexul slab?
Barbatul care trebuie sa faca chestiile alea de sus, care sunt insignifiante? Sau femeia care munceste pe branci 8 ore, apoi vine acasa si face curatenie, mancare, treaba, care duce si aduce copii de la scoala/gradinita? Care are grija ca sotul sa aiba hrana, haine curate.... Si cel mai important trece prin toate greutatile care implica aducerea pe lume a unui copil?
Bai nene, militarie visezi tu, ca daca te-as intalni te-as castra, poate asa nu mai gandesti cu "ea" si gandesti si tu creierul ala din cap.
daniian
Postat pe 15 Ianuarie 2010 20:15

in primul rand da este barbat,si un barbat minunat cu care poti discuta orice fara ocolisuri si fara rusine,si nu traieste doar cu gandul la o pielita aflata in vaginul femeii,si are si o relatie de 6 ani,si e foarte fericit.Iar cu ceea ce se intampla in puscarie,informatia care ti-am dat-o nu e de la mine sau de la el am auzit si pe cineva care a "locuit"acolo spunand acEst lucru(poate pe vremea cand ai facut tu armata nu se practica desi ma indoiesc dar nu se afla pt ca sunt secrete stricte pe care nu ai voie sa le divulgi)in al doilea rand barbatul are o mica superoritate,ca se numeste barbat dar hotararile se iau impreuna in mersul familiei,normal ca nu sunt deacord cu infidelitatea(sunt foarte fidela in relatie atata timp cand si el este fidel si nu ma inseala)si nimanui nu-i place cu*rva*saria*,urasc minciuna mai mult decat orice dureros adevar,si in al treilea rand am citit foarte bine postarile tale si nu sunt singura de aici care e de parere ca tu intai urasti femeia,le crezi pe toate curve,le critici de parca barbatul ar fi cel mai curat ,cel mai inteligent si cel mai presus om de pe pamant,si judeci femeia ,si pe noi care postam aici fara nici un motiv.Zici ca noi nu intelegem dar tu susti ca nu-ti place c*** infidelitatea si minciuna cui crezi ca ii place acest lucru nu exisa om caruia sa nu-i placa trebuie sa fi nascut pt ca sa ii placa asa ceva
NU NE PLACE CA NE CRITICI.
Si virgine sunt cam putine ghinion pentru barbati de 30 de ani ca va trebui sa isi ia o fetita de clasa 4a ca sa fie virgina sa o creasca,daca nu saracu va muri neinsurat ca na...vb lumea(ti-am mai spus baga**** ceva in gura lumii ca nu ea imi creaza viata si fericirea mea.Si da poate la tara mai sunt din astea dar nici acolo ca lumea evolueaza
Mai uite-te la tv,si o sa vezi copile la 10-11 ani care au copii(dupa mintea ta si alea sunt curve)care nu styu nici pe ce lume traiesc,dar styu mai multe decat ne putem imagina
Nici tata nu mai gandeste ca tine si e mult mai invarsta ca tine,nici bunicul meu care are 80 de ani(sa ii de-a Dumnezeu cat mai multi)
brunettalore_yahoo_com
Postat pe 15 Ianuarie 2010 22:28
De la: lorettagodeanu, la data 2010-01-15 22:28:47

in primul rand da este barbat,si un barbat minunat cu care poti discuta orice fara ocolisuri si fara rusine,si nu traieste doar cu gandul la o pielita aflata in vaginul femeii,si are si o relatie de 6 ani,si e foarte fericit.Iar cu ceea ce se intampla in puscarie,informatia care ti-am dat-o nu e de la mine sau de la el am auzit si pe cineva care a "locuit"acolo spunand acEst lucru(poate pe vremea cand ai facut tu armata nu se practica desi ma indoiesc dar nu se afla pt ca sunt secrete stricte pe care nu ai voie sa le divulgi)in al doilea rand barbatul are o mica superoritate,ca se numeste barbat dar hotararile se iau impreuna in mersul familiei,normal ca nu sunt deacord cu infidelitatea(sunt foarte fidela in relatie atata timp cand si el este fidel si nu ma inseala)si nimanui nu-i place cu*rva*saria*,urasc minciuna mai mult decat orice dureros adevar,si in al treilea rand am citit foarte bine postarile tale si nu sunt singura de aici care e de parere ca tu intai urasti femeia,le crezi pe toate curve,le critici de parca barbatul ar fi cel mai curat ,cel mai inteligent si cel mai presus om de pe pamant,si judeci femeia ,si pe noi care postam aici fara nici un motiv.Zici ca noi nu intelegem dar tu susti ca nu-ti place c*** infidelitatea si minciuna cui crezi ca ii place acest lucru nu exisa om caruia sa nu-i placa trebuie sa fi nascut pt ca sa ii placa asa ceva
NU NE PLACE CA NE CRITICI.
Si virgine sunt cam putine ghinion pentru barbati de 30 de ani ca va trebui sa isi ia o fetita de clasa 4a ca sa fie virgina sa o creasca,daca nu saracu va muri neinsurat ca na...vb lumea(ti-am mai spus baga**** ceva in gura lumii ca nu ea imi creaza viata si fericirea mea.Si da poate la tara mai sunt din astea dar nici acolo ca lumea evolueaza
Mai uite-te la tv,si o sa vezi copile la 10-11 ani care au copii(dupa mintea ta si alea sunt curve)care nu styu nici pe ce lume traiesc,dar styu mai multe decat ne putem imagina
Nici tata nu mai gandeste ca tine si e mult mai invarsta ca tine,nici bunicul meu care are 80 de ani(sa ii de-a Dumnezeu cat mai multi)

In legatura cu acel barbat, foarte bine ca e fericit in relatia de 6 ani, problema e cine a fost ea inaintea relatiei cu el, ? ce fel de femeie ? ce comportari avea ? "curata "..."murdara " ? a fost virgina ? nu a fost ? de ce nu a fost ? Lucrurile astea sa le ia el in consideratie si in functie de asta sa hotarasca daca mai merita sau nu sa stea impreuna !Normal ca intr-o familie hotararile la mersul familiei le iau impreuna ,dar indicat sa se tina cont mai mult de parerea barbatului, Nu stiu cum sa mai explic ca sa fiu inteles , ca eu nu urasc femeia, eu urasc si critic numai comportarea la femeile care inseala , isi bat joc de parteneri, c*u*R*V*A*SA*RE*SC, sunt infidele relatiei, fac relatii din interes,dar nu am nimic cu cele cinstite, fidele relatiei sau lor insasi, care isi respecta si iubesc familia .! Unde ai vazut pe topic ca eu m-am luat de femeile cinstite de aici de pe forum ? Ai dreptate ca sunt putine virgine, dar putine femei constientizeaza ca lipsa virginitatii mai tarziu le cauzeaza la relatii, eu am vazut multe divorturi,scandaluri din cauza lipsei acelui himen intact, am vazut multe regrete tardive. am spus ca se exclud femeile divortate din cauza lor, violatele, vaduvele , mintite in dragoste si relatie..., Trebuie , in relatia ta, in comportamentul tau , sa ti cont de "gura lumii" ca aceasta "gura " te poate baga sau scoate din "noroi ".Spui de copilele de 11 ani care au copii, da , asa e , dar aici sunt de vina parintii, prin educatia si autoritatea lor, ei fiid exemplul lor si chiar viata care o traiesc ! Esti norocoasa ca ai un bunic la asa varsta, invatatura si experienta unui batran valoreaza mult pentru un tanar !
Tycu
Postat pe 16 Ianuarie 2010 18:24
De la: loredana, la data 2010-01-15 20:15:02Si din nou citat: "Sotul este cel care ia ultima decizie in mersul relatiei , el trebuie sa descurce familia cand are greutati,sa respecte membrii familiei, fara bataie ,jigniri,sa intervina daca se pricepe unde s-a stricat ceva sa repare,sa apere familia de cei care incearca sa le faca rau , sa intervina unde e mai greu in familie , numai cateva din indatoriri" Bla,bla,bla,bla,bla.
Buuuuun, si care-i sexul slab?
Barbatul care trebuie sa faca chestiile alea de sus, care sunt insignifiante? Sau femeia care munceste pe branci 8 ore, apoi vine acasa si face curatenie, mancare, treaba, care duce si aduce copii de la scoala/gradinita? Care are grija ca sotul sa aiba hrana, haine curate.... Si cel mai important trece prin toate greutatile care implica aducerea pe lume a unui copil?
Bai nene, militarie visezi tu, ca daca te-as intalni te-as castra, poate asa nu mai gandesti cu "ea" si gandesti si tu creierul ala din cap.

Ei , hai, sa nu facem dracu chiar asa negru,sa nu exageram , normal ca si barbatul trebuie sa contribuie in familie ca nu o sa stea numai in restaurant sau cu ziarul in mana si femeia sa le faca pe toate,dar sunt munci in gospodarie ex ;bucataria , spalatul rufelor, ingrijitul copilului, spalaul vaselor,care sunt specifice femeiesti , ca nu o sa mestece barbatul in tigae si femeia sa repare broasca la usa , sau masina din garaj !Si ori cum , barbatul e capul si cel care gandeste in familie .Nu te mai lauda cu "castratul " nu stiu ce sot ai de-ti permite , sau poate numai pe forum te lauzi asa !, dar la mine cu ambitia asta, intr-o saptamana mergeai in pas de defilare prin fata mea !
Tycu
Postat pe 16 Ianuarie 2010 18:40
Mitica, cred ca daca la necropsie iti vor deschide cutia craniana vor descoperi o ata... sa nu-ti cada urechile!
fantome
Postat pe 18 Ianuarie 2010 19:16
De la: fantome, la data 2010-01-18 19:16:32Mitica, cred ca daca la necropsie iti vor deschide cutia craniana vor descoperi o ata... sa nu-ti cada urechile!

M-am uitat in avatar sa vad si eu un chip de domnita , stiu ca femeile din Brasov sunt foarte frumoase,dar nimic ,demonstreaza ca ai creier si posteaza ceva , contrazice-ma , sau nu le ai pe astea , mai bine taci si invata ca ai ce invata de pe acilea si o sa-ti prinda bine mai tarziu , ca vad ca ai nevoie de ajutor !!!!
Tycu
Postat pe 19 Ianuarie 2010 00:39
De la: Tycu, la data 2010-01-19 00:39:31
De la: fantome, la data 2010-01-18 19:16:32Mitica, cred ca daca la necropsie iti vor deschide cutia craniana vor descoperi o ata... sa nu-ti cada urechile!

M-am uitat in avatar sa vad si eu un chip de domnita , stiu ca femeile din Brasov sunt foarte frumoase,dar nimic ,demonstreaza ca ai creier si posteaza ceva , contrazice-ma , sau nu le ai pe astea , mai bine taci si invata ca ai ce invata de pe acilea si o sa-ti prinda bine mai tarziu , ca vad ca ai nevoie de ajutor !!!!

La mine, acesta este ultimul raspuns pe care ti-l dau. Pentru ca vad ca ai prins "nas". Ti-am dat muuult prea multa importanta raspunzandu-ti la mesajele misogine si lipsite de respect. Roaga-te sa nu intalnesti vreodata in viata o femeie "adevarata", cum sunt multe pe acest site, si in special sa nu ma intalnesti vreodata pe mine. Nu de alta, dar ti-am spus, s-ar putea sa regreti pentru tot restul vietii tale.
Tu crezi ca un himen intact este cel mai important. Nu conteaza ca e sterila, ca e proasta, urata, lenesa. Atata timp cat are himenul intact, e cea mai buna femeie. Si invers. Aia care nu e virgina, nu mai conteaza ca e desteapta, ca te poate dezmierda cand vii acasa cu o vorba buna, cu o mancare buna sau prin alte modalitati. Te legi de ceea ce este cel mai putin important in viata: UN HIMEN INTACT.
Du-te dumneata in spatele casei si fa-ti o masina a timpului si intoarce-te cu 500 de ani in urma si lasa-ne pe noi in pace.
Si nu te obosi sa imi raspunzi, pentru ca iti poti folosi neuronii (aia putini pe care ii mai ai) la altceva. Si oricum, nu voi mai deschide acest topic.
daniian
Postat pe 19 Ianuarie 2010 11:53
De la: loredana, la data 2010-01-19 11:53:10

La mine, acesta este ultimul raspuns pe care ti-l dau. Pentru ca vad ca ai prins "nas". Ti-am dat muuult prea multa importanta raspunzandu-ti la mesajele misogine si lipsite de respect. Roaga-te sa nu intalnesti vreodata in viata o femeie "adevarata", cum sunt multe pe acest site, si in special sa nu ma intalnesti vreodata pe mine. Nu de alta, dar ti-am spus, s-ar putea sa regreti pentru tot restul vietii tale.
Tu crezi ca un himen intact este cel mai important. Nu conteaza ca e sterila, ca e proasta, urata, lenesa. Atata timp cat are himenul intact, e cea mai buna femeie. Si invers. Aia care nu e virgina, nu mai conteaza ca e desteapta, ca te poate dezmierda cand vii acasa cu o vorba buna, cu o mancare buna sau prin alte modalitati. Te legi de ceea ce este cel mai putin important in viata: UN HIMEN INTACT.
Du-te dumneata in spatele casei si fa-ti o masina a timpului si intoarce-te cu 500 de ani in urma si lasa-ne pe noi in pace.
Si nu te obosi sa imi raspunzi, pentru ca iti poti folosi neuronii (aia putini pe care ii mai ai) la altceva. Si oricum, nu voi mai deschide acest topic.

Esti departeee de realitate ! Aici nu e vorba de prins "nas", forumul este pentru a-si spune fiecare parerea despre subiectul dat !!Am gasit o femeie "adevarata," asa e sunt multe adevarate pe acest forum, adevarul e ca nu ai gasit tu barbatul care sa stie cum sa procedeze cu tine, cu mine intr-o saptamana ai cunoaste barbatul care trebuie sa-l respecti !Da, un himen intact este cel mai important lucru atat pentru fata cat si pentru viitorul sot !Cum se prezinta ea in fata viitorului sot fiind la mana a doua ?Mai bine o femeie lenesa ,proasta,dar sa stiu ca eu am fost primul la ea ,la mine a cunoscut placerea sexuala, ca am incredere pe cine las acasa cand plec la serviciu, decat una frumoasa, desteapta,si eu al catalea sunt?cu experienta prin alte paturi ! Nu ma incalzeste mangaierea ei, nu ma hraneste mancarea ei,stiind ca inaintea mea au mai fost si alti mangaiati si hraniti !egal cu zero .Nu conteaza vechimea , conteaza prostimea unor "mamaligi" ca acum sunt mai multi !!
Tycu
Postat pe 19 Ianuarie 2010 15:47
tarot_healthy
Postat pe 22 Aprilie 2010 15:07
De la: grace004467, la data 2009-07-31 12:39:01Mda... Acestr lucru este posibil daca relatia dureaza cel mult 6 luni pana la casatorie. In cazul unei relatii ce se intinde pe mai multi ani (2-3) cum sa isi reprime cei doi pornirile sexuale (firesti, de altfel)? Or, o relatie mai lunga este indicata (asta ca sa nu descoperi cine stie ce trasatura de neodrit a proaspatului sot). Si un alt aspect este ca desi mireasa este virgina tot poate sa ia o boala cu transmitere sexuala de la sotul.. ma rog, mirele care a avut mai multe partenere in afara de ea.
healthy008027
Postat pe 11 Mai 2010 23:42
draga abcd ,imi pare rau k te contrazic dar se pare k cu toate metodele de contraceptie exista sarcini nedorite, avorturi,boli venerice.in plus pt acest gen de persoane fidelitatea in casnicie nu are mare valoare si schimbarea partenerului e ceva normal.nimeni nu poate nega asta .da,virginitatea e legata de casatorie.dar acest lucru este valabil pentru persoanele care au niste valori morale inalte ,isi respecta corpul si partenerul de viata.ai folosi un prosop cu care s a sters o alta persoana?ai manca cu un tacam folosit de altcineva?cred k nu....e firesc .tot la fel sta treaba si cu sexul .nu totul se rezuma la placerea de o clipa.relatia sexuala reprezinta cea mai intima relatie intre 2 persoane.asa a lasat o Dumnezeu sa fie si ne a dat si instructiuni de a o folosi.citeste Biblia .
healthy008027
Postat pe 12 Mai 2010 00:11
De la: Tycu, la data 2010-01-19 15:47:31
De la: loredana, la data 2010-01-19 11:53:10

Esti departeee de realitate ! Aici nu e vorba de prins "nas", forumul este pentru a-si spune fiecare parerea despre subiectul dat !!Am gasit o femeie "adevarata," asa e sunt multe adevarate pe acest forum, adevarul e ca nu ai gasit tu barbatul care sa stie cum sa procedeze cu tine, cu mine intr-o saptamana ai cunoaste barbatul care trebuie sa-l respecti !Da, un himen intact este cel mai important lucru atat pentru fata cat si pentru viitorul sot !Cum se prezinta ea in fata viitorului sot fiind la mana a doua ?Mai bine o femeie lenesa ,proasta,dar sa stiu ca eu am fost primul la ea ,la mine a cunoscut placerea sexuala, ca am incredere pe cine las acasa cand plec la serviciu, decat una frumoasa, desteapta,si eu al catalea sunt?cu experienta prin alte paturi ! Nu ma incalzeste mangaierea ei, nu ma hraneste mancarea ei,stiind ca inaintea mea au mai fost si alti mangaiati si hraniti !egal cu zero .Nu conteaza vechimea , conteaza prostimea unor "mamaligi" ca acum sunt mai multi !!

PT TINE MITICA

Barbatul traditional doreste ca femeia sa fie virgina pentru a o putea initia, a o face sa descopere placeri si a o invata el insusi rudimente de erotism. Aceasta dorinta de a fi primul se explica printr-o frica: daca este deja „formata″, s-ar putea sa fie „deformata″, adica prea ″fierbinte″, exigenta, iar el risca sa fie supus comparatiilor. Daca o vrea virgina, nu o vrea si inocenta, prostuta, ci mai degraba o buna eleva pentru a putea participa.

Totusi eleva buna nu va trebui sa-si intreaca maestrul: sa nu fie prea activa, sa nu aiba initiative, nici sa ia decizii, sa nu prea avida, prea dornica. Barbatul stie prea bine ca are limite in privinta numarului de orgasme si a capacitatii de a avea erectie, in timp ce femeia este sexual nelimitata. Aici transpare spectrul femeii nesatule. Lucrul de care ii este teama barbatului este sa nu fie epuizat, ca nu va putea sa-si satisfaca partenera sau ca va deveni sclavul ei sexual. Mai mult ca orice, ii este teama ca va fi inselat sau abandonat daca femeia este prea avida iar el nesatisfacator.
Barbatul modern vrea o femeie emancipata care sa aiba experienta si tot atata dorinta cat el, sa juiseze ca si el, sa reactioneze, sa-si exteriorizeze placerea, sa fie activa, intreprinzatoare, indrazneata, sa dea tot atat cat primeste, sa fie inventiva, sa inoveze, sa varieze, sa ceara lucruri pe care si le doreste, sa se straduiasca sa inteleaga ceea ce vrea barbatul, sa-i pese de placerea lui, sa nu aiba false pudori, ramanand totusi pudica.

Barbatul s-a saturat sa fie singurul activ, sa faca el totul, sa aiba initiative, sa conduca toate jocurile erotice. Este anxiogen, este epuizant. I-ar placea si lui sa se poata abandona. Vrea sa puna capat acestei conceptii occidentale, dupa care femeia trebuie sa fie pasiva si sa nu faca nimic, in timp ce barbatul este singur responsabil cu placerea, totul bazandu-se de fapt pe capacitatea lui erectila. Bineinteles, nu femeia este responsabila de inertia sa, barbatii timpurilor trecute i-au impus inertia, ei i-au impus imobilitatea si i-au interzis voluptatea. „O femeie cinstita nu are placeri!″ Miscarea, strigatul, este apanajul tarfelor.

Multe femei inca nu indraznesc sa faca niciun gest spre barbat, de frica de a nu fi luate drept stricate, multe nu indraznesc sa ceara ce le-ar placea, de teama sa nu-l supare pe barbat, multe se abtin sa nu tipe, pentru a nu-l speria pe barbat. Este adevarat ca o femeie cu initiativa ii mai poate infricosa pe unii barbati, frica provenind din nesiguranta ca el nu este la inaltime, frica nascuta din eventualitatea ca ea ar putea sa aleaga pe altul. Aceasta frica poate provoca inhibitii si unele accidente de erectie.

Dar cel mai adesea barbatul modern isi depaseste temerile si vrea ca femeia sa fie activa. Ea poate, partea ei yang ii permite. A facut-o in special in Orient, unde de milenii ea este initiatoarea imparatilor si a tuturor barbatilor. A fi activa inseamna sa faci, sa ceri, sa exprimi. Dar nu este vorba desigur ca femeia sa faca totul si sa devina un fel de invatatoare a sexului. Intr-un cuplu armonios, femeia si barbatul vor fi co-creatorii voluptatii si vor alterna rolurile activ-pasiv.

Aceasta metamorfoza a femeii, emanciparea ei sexuala vor face invechita si depasita dialectica madona - tarfa. Femeia va putea sa fie „respectabila″ cu corpul ei care se bucura de orgasm (ceea ce se spunea ca este specific unei „tarfe″). Mai trebuie ca barbatul sa se metamorfozeze si el si sa-si invinga spaimele: frica de a nu fi la inaltime si in consecinta de a nu fi parasit sau imselat, frica de a nu se epuiza incercand sa o satisfaca, toate aceste frici sunt la originea fricii masculului. Retinerea ejacularii va permite barbatului sa satisfaca total femeia fara a se obosi. Atunci se va sfarsi cu temerile.

Mai multe despre barbati si sentimentele lor, in cartea

Barbatul de azi explicat femeilor
de Gérard Leleu

Editura Trei

alina
Postat pe 5 Iunie 2010 00:18
Ofer spre inchiriere Limuzina pt NUNTA cu sofer. Chrysler C300 argintiu metalizat cu sofer. Tariful este 25euro/ora Urban fara limita de km sau extraurban plus costul combustibiluli.Tel de contact 0746762204 sau www.nuntacluj.page.tl
cj25har
Postat pe 16 Iunie 2010 15:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
MUZICA PT NUNTA BOTEZ SI DIFERITE EVENIMENTE TIMISOARA 1 De la: kudika420601 19 August 2011 19:04
ajutati-ma sa inteleg 58 De la: MONYK_ADRIANA 20 Aprilie 2010 22:18
Marturii-bratra rosie cu charm 2 De la: anageo25 14 Septembrie 2011 20:44
Limuzina 6 De la: Cassey 22 Aprilie 2010 14:54
Logodna cu tam-tam sau logodna discreta? 30 De la: lif3_dr3am 19 Decembrie 2009 20:21