Setari Cookie-uri

Virgina pana la casatorie

De la: lorettagodeanu, la data 2010-01-05 11:36:22barbati sentimentali unde's Doamne sa ii gasesc si eu pe aia mai sentinmentali decat femeia,da au si ei sentimente poate doar pentru ei si pentru placerile lor,dar nu si pt noi
Tycule zici ca daca nu ati exista voi nu am mai fi pe acest pamanat te inseli noi si acuma ne putem inmulti cum zici tu,fara voi dar voi ce ati face ati pupa peretii si v-ati ***in ***
Adevarul e ca voi nu puteti traii fara noi"un barbat puternic are in spate o femeie puternica"(nu am zis eu asta,ci un barbat),doar ca tu nu vezi ca pe acest forum esti singurul impotriva a sute de femei,eu nu mai vad pe nimeni aici care sa te aprobe dar tu o ti pe a ta grav......
Iar daca pe barbat il intereseaza trecutul meu aventuros si pe mine ma intereseaza in egala masura.de ce nu..?
Si in ceea ce priveste razbunarea mea cu aceeasi moneda,ma simt in continuare bine si pot numii curvasarie ce a facut el,nu ce-am facut eu ,macar nu ma tineam de mana cu el si il inselam cum o facea el..dar poate nu ma mai intereseaza lucru asta a fost demult
zici ca barbatii se pot abtine dar in viziunea ta ei se gandesc numai la violuri,ca vai vede o femeie frumoasa,si noi vedem barbati frumosi dar nu ne gandim sa il violam.....dei vreau sa inteleg se abtin mai tare ca noi dar se gandesc numai la violuri ca femeia e frumoasa.....

Asa este , barbatul are mai puternica dragostea e mai raspunzator ,ia dragostea mai in serios decat femeia !Asa este si cu disparitia femeii, cu toata puterea inmultirii, lipsa barbatului va ducea la pieire ,barbatul conducatorul cel care descurca familia !!exemplu: legenda lesbienelor din insula Ilesbos !! Normal ca nu ma aproba cine nu e "curat", !Daca pe o femeie o intereseaza trecutul amoros al viitorului partener, asta e problema ei, dar eu nu vad logica!Nu stiu cum te-ai razbunat si eu sunt adeptul razbunarii,dar nu sunt de acord cu femeia care isi da trupul altui barbat[asa isi bate joc de trupul ei ] ca sa razbune infidelitatea sotului, asa femei sunt catalogate altfel !!sunt cazuri [ mai putine} in care barbatii sunt violati de femei , mai ales istericile }dar le e rusine sa spuna , si apoi barbatul se preface ca se opune. ! care sa refuze asa ceva ?
Tycu
Postat pe 6 Ianuarie 2010 12:36
De la: Tycu, la data 2010-01-06 12:13:20
De la: ru_xenia, la data 2010-01-04 21:45:24"Ce tot ai cu barbatii, ca fara ei dispareati de pe pamant ca natie , chiar daca va dadea Domnul cum sa va inmultiti ,natia feminina tot pierea, la 10 creiere femeiesti egala un creier de barbat !!"

Pe masura ce trece timpul iti dai mai mult arama pe fata. Cand esti provocat si te enervezi arati cu adevarat cine esti si ca tot ce zici in rest sunt niste ipocrizii.
Ai un caracter urat. Esti incapabil sa vezi ce e frumos in oameni, esti rau si razbunator. Esti frustrat, obsedat de pasarici virgine, plin de ura fata de femei. Si pe deasupra esti si foarte limitat intelectual.
Chiar nu vezi nimic din toate astea la tine? Atat de egocentric esti si incapabil sa reflectezi putin asupra ta?
Esti un om care nu are nimic maret sau frumos in el.

Asa ma caracterizezi fara sa ma cunosti ? te inseli !Nuu, sunt foarte bun, am caracter frumos,nu am ura fata de femei,dar urasc daca vad intr-o relatie minciuna , cu-r-va-s-ar-ia,infidelitatea, cum o persoana isi bate joc de cealalta persoana din relatie ,urasc relatia falsa , ce e rau in asta ?Sunt de acord cu cei care urasc asta si urasc pe cei care aproba si fac asa ceva !de care parte esti?Legat de tema topicului,frumos la oameni este si relatia bazata pe dragoste adevarata , pe asta o vad !

Cui crezi ca-i place minciuna si curvasaria intr-o relatie,ca nu exista asa ceva,sau om caruia sa ii plaaca ,da poate la unii barabati le place nu zic sunt sunt si femei destule,dar ca sa ajungi la o femeie trebuie sa o cuceresti in schimb barbati gasesti pe toate gardurile
Dar tu in acest topic prezinti doar infidelitatea femeii,trecutul ei ,in schimb de barbati ai spus asa intr-un cuvant ascuns ca sunt si ei niste jigodi sau mamaligari
Nu conteaza trecutul,ci prezentul si viitorul asta vreau eu sa te fac sa intelegi.
Mi-a spus cineva ca sa poti sa mergi mai departe trebuie sa uiti trecutul si sa vezi prezentul si viitorul
Si daca nu ascultam in ziua de azi eram o leguma;daca era sa treiasc cu trecutul.
Si nu am specificat ca in razbunarea mea m-am daruit altor barbati,poate am facut altceva. .pt ca imi primul rand eu nu imi bat joc de corpul meu,dar nici nu permit la alti sa isi bata joc de corpul meu.
Si ii dau dreptate ru_xeniei
brunettalore_yahoo_com
Postat pe 6 Ianuarie 2010 16:20
De la: lorettagodeanu, la data 2010-01-06 16:20:21
De la: Tycu, la data 2010-01-06 12:13:20
De la: ru_xenia, la data 2010-01-04 21:45:24"Ce tot ai cu barbatii, ca fara ei dispareati de pe pamant ca natie , chiar daca va dadea Domnul cum sa va inmultiti ,natia feminina tot pierea, la 10 creiere femeiesti egala un creier de barbat !!"

Pe masura ce trece timpul iti dai mai mult arama pe fata. Cand esti provocat si te enervezi arati cu adevarat cine esti si ca tot ce zici in rest sunt niste ipocrizii.
Ai un caracter urat. Esti incapabil sa vezi ce e frumos in oameni, esti rau si razbunator. Esti frustrat, obsedat de pasarici virgine, plin de ura fata de femei. Si pe deasupra esti si foarte limitat intelectual.
Chiar nu vezi nimic din toate astea la tine? Atat de egocentric esti si incapabil sa reflectezi putin asupra ta?
Esti un om care nu are nimic maret sau frumos in el.

Asa ma caracterizezi fara sa ma cunosti ? te inseli !Nuu, sunt foarte bun, am caracter frumos,nu am ura fata de femei,dar urasc daca vad intr-o relatie minciuna , cu-r-va-s-ar-ia,infidelitatea, cum o persoana isi bate joc de cealalta persoana din relatie ,urasc relatia falsa , ce e rau in asta ?Sunt de acord cu cei care urasc asta si urasc pe cei care aproba si fac asa ceva !de care parte esti?Legat de tema topicului,frumos la oameni este si relatia bazata pe dragoste adevarata , pe asta o vad !

Cui crezi ca-i place minciuna si curvasaria intr-o relatie,ca nu exista asa ceva,sau om caruia sa ii plaaca ,da poate la unii barabati le place nu zic sunt sunt si femei destule,dar ca sa ajungi la o femeie trebuie sa o cuceresti in schimb barbati gasesti pe toate gardurile
Dar tu in acest topic prezinti doar infidelitatea femeii,trecutul ei ,in schimb de barbati ai spus asa intr-un cuvant ascuns ca sunt si ei niste jigodi sau mamaligari
Nu conteaza trecutul,ci prezentul si viitorul asta vreau eu sa te fac sa intelegi.
Mi-a spus cineva ca sa poti sa mergi mai departe trebuie sa uiti trecutul si sa vezi prezentul si viitorul
Si daca nu ascultam in ziua de azi eram o leguma;daca era sa treiasc cu trecutul.
Si nu am specificat ca in razbunarea mea m-am daruit altor barbati,poate am facut altceva. .pt ca imi primul rand eu nu imi bat joc de corpul meu,dar nici nu permit la alti sa isi bata joc de corpul meu.
Si ii dau dreptate ru_xeniei

Da, daca te referi si la sentiment nu numai la sex , asa e, femeia trebuie cucerita,pentru ca intre barbat si femeie exista o diferenta,barbatul se lasa mai usor cucerit el interesandu-l mai mult partea fizica a femeii, [trupul} , fata de femeie care o mai intereseaza si niste calitati interioare ale barbatului,pe care vrea sa le vada la cel care incearca sa o cucereasca !! , dar barbatul o data implicat sentimental,sentimentul lui e mai puternic decat al femeii !Domnita, in formarea unei relatii conteaza foarte mult, chiar in primul rand trecutul partenerilor , mai ales al femeii. Daca la barbat conteaza mai putin aventurile lui, si mai mult situatia financiara , [ pensie alimentara , alocatie,obligatii fata de copiii din alte relatii...],sau calitati [scandalagiu, alcoolic , ..e.t.c.], la femeie conteaza foarte mult trecutul amoros, aventuros !Gandeste-te , cum s-ar simti sotul fiind la prima casatorie, cand ar rade toti de el "uite si prostul asta ce japita a luat , a avut-o toata comuna , si popa din sat "" Am vazut caz , cand sotul s-a dus cu sotia intr-un oras si acolo multi barbatii recunosteau ca au avut-o, aratandu-i dovezi[normal ca a urmat divortul }!Conteaza prezentul si viitorul dar baza e trecutul !Eu nu prezint infidelitatea numai la femei, ci urasc infidelitatea partenerilor in relatie, adica si barbatul poate sa fie jigodie , dar singura salvare este divortul !!Domnita , daca e ceva ce a afectat intr-o relatie un partener, chiar si infidelitatea , trecutul nu se uita , sau cum spun uni ca "timpul vindeca ranile ", asta e fals , pentru ca e imposibil asa ceva ?ca de multe ori il ignoram noi ca asa vrem ,ca sa putem merge mai departe, asta e altceva,dar nu se uita ,nu se vindeca ! Domnita ,ca sa mergi mai departe, ai avut taria sa ignori trecutul,dar fii sigura ca el a ramas undeva in suflet pe viata!Sunt puncte unde ru_xeniaare dreptate, dar sunt cazuri unde vede lucrurile numai din prisma femeiasca !
Tycu
Postat pe 7 Ianuarie 2010 10:08
De la: Tycu, la data 2010-01-06 12:36:36
De la: lorettagodeanu, la data 2010-01-05 11:36:22barbati sentimentali unde's Doamne sa ii gasesc si eu pe aia mai sentinmentali decat femeia,da au si ei sentimente poate doar pentru ei si pentru placerile lor,dar nu si pt noi
Tycule zici ca daca nu ati exista voi nu am mai fi pe acest pamanat te inseli noi si acuma ne putem inmulti cum zici tu,fara voi dar voi ce ati face ati pupa peretii si v-ati ***in ***
Adevarul e ca voi nu puteti traii fara noi"un barbat puternic are in spate o femeie puternica"(nu am zis eu asta,ci un barbat),doar ca tu nu vezi ca pe acest forum esti singurul impotriva a sute de femei,eu nu mai vad pe nimeni aici care sa te aprobe dar tu o ti pe a ta grav......
Iar daca pe barbat il intereseaza trecutul meu aventuros si pe mine ma intereseaza in egala masura.de ce nu..?
Si in ceea ce priveste razbunarea mea cu aceeasi moneda,ma simt in continuare bine si pot numii curvasarie ce a facut el,nu ce-am facut eu ,macar nu ma tineam de mana cu el si il inselam cum o facea el..dar poate nu ma mai intereseaza lucru asta a fost demult
zici ca barbatii se pot abtine dar in viziunea ta ei se gandesc numai la violuri,ca vai vede o femeie frumoasa,si noi vedem barbati frumosi dar nu ne gandim sa il violam.....dei vreau sa inteleg se abtin mai tare ca noi dar se gandesc numai la violuri ca femeia e frumoasa.....

Asa este , barbatul are mai puternica dragostea e mai raspunzator ,ia dragostea mai in serios decat femeia !Asa este si cu disparitia femeii, cu toata puterea inmultirii, lipsa barbatului va ducea la pieire ,barbatul conducatorul cel care descurca familia !!exemplu: legenda lesbienelor din insula Ilesbos !! Normal ca nu ma aproba cine nu e "curat", !Daca pe o femeie o intereseaza trecutul amoros al viitorului partener, asta e problema ei, dar eu nu vad logica!Nu stiu cum te-ai razbunat si eu sunt adeptul razbunarii,dar nu sunt de acord cu femeia care isi da trupul altui barbat[asa isi bate joc de trupul ei ] ca sa razbune infidelitatea sotului, asa femei sunt catalogate altfel !!sunt cazuri [ mai putine} in care barbatii sunt violati de femei , mai ales istericile }dar le e rusine sa spuna , si apoi barbatul se preface ca se opune. ! care sa refuze asa ceva ?

hai ca asta e tare

femeile violeaza barbati?aaa pai de ce nu ai spus de la inceput asa?
sa-l fereasca Sfantul pe vreunul sa ma mai supere ca ....sa ma inveti cate ceva din experienta ta, ca sa stiu cum e mai eficient sa procedez

aa si in incheiere o surpriza pt tine MITICA, sa-ti intregesti studiile psihologice, ia-ti cartea asta
http://www.okazii.ro/catalog/18185676/S-Freud-Vina-de-a-fi-femeie.html

si citeste-o inainte sa mai postezi ceva , dupa sa ne spui ce ai inteles
alina
Postat pe 7 Ianuarie 2010 13:33

Mitica nu stiu cum naiba reusesti sa te contrazici tot timpul, nu "rumegi" bine ideile inainte de a le posta?
Cu ceva timp in urma spuneai ca cei care nu se pot abtine de la sex sunt isterici si acum spui ca barbatii nu pot refuza o partida de sex, dar femeile trebuie sa refuze ca asa e moral.Dar numai in cazul femeilor e moral, barbatii au alta morala se pare, in opinia ta cel putin.
Deci cine e "isteric"?
Tu stai sa citesti "invatamintele" pe care publici pe forum?ti le urmezi?asta ar fi prima conditie pt a putea avea pretentia ca cineva sa te asculte?
Tu esti asa pur, sau ai fost vreodata?Ce iti da dreptul sa cataloghezi femeile ca murdare?
Ai suferit o trauma dupa ce ai violat-o pe fata accea?
Te-ai simtit impur si acum cauti puritate peste tot, in speranta ca se "prinde" si de tine ceva?
alina
Postat pe 7 Ianuarie 2010 14:20
De la: alina_manuela, la data 2010-01-07 13:33:14

hai ca asta e tare

femeile violeaza barbati?aaa pai de ce nu ai spus de la inceput asa?
sa-l fereasca Sfantul pe vreunul sa ma mai supere ca ....sa ma inveti cate ceva din experienta ta, ca sa stiu cum e mai eficient sa procedez

aa si in incheiere o surpriza pt tine MITICA, sa-ti intregesti studiile psihologice, ia-ti cartea asta
http://www.okazii.ro/catalog/18185676/S-Freud-Vina-de-a-fi-femeie.html

si citeste-o inainte sa mai postezi ceva , dupa sa ne spui ce ai inteles

Ai pus gand rau cuiva ?Ai dreptate, este impropriu spus "Barbat violat" ! ca , normal ca nu o sa vezi barbat care sa refuze avansurile unei fetite facute bine !!
Tycu
Postat pe 7 Ianuarie 2010 17:45
De la: alina_manuela, la data 2010-01-07 14:20:14

Mitica nu stiu cum naiba reusesti sa te contrazici tot timpul, nu "rumegi" bine ideile inainte de a le posta?
Cu ceva timp in urma spuneai ca cei care nu se pot abtine de la sex sunt isterici si acum spui ca barbatii nu pot refuza o partida de sex, dar femeile trebuie sa refuze ca asa e moral.Dar numai in cazul femeilor e moral, barbatii au alta morala se pare, in opinia ta cel putin.
Deci cine e "isteric"?
Tu stai sa citesti "invatamintele" pe care publici pe forum?ti le urmezi?asta ar fi prima conditie pt a putea avea pretentia ca cineva sa te asculte?
Tu esti asa pur, sau ai fost vreodata?Ce iti da dreptul sa cataloghezi femeile ca murdare?
Te-ai simtit impur si acum cauti puritate peste tot, in speranta ca se "prinde" si de tine ceva?

Esti pe departe de intelesul postarilor mele . Cu istericii , depinde de cum intelegi aceasta dorinta de sex ! ca si nimfomanii doresc sex, nu numai istericii ! Asa e , e greu la un barbat sa refuze avansurile sexuale ale unei femei facute cu tehnica , dar asta nu inseamna ca barbatul e isteric ! in cazul femeilor , problema se pune ca femeia trebuie sa se abtina de la avansurile unor indivizi ,este pentru moralitatea ei, in caz contrar , femeia poate fii catalogata isterica !Cum cine imi da dreptul sa le spun " murdare " ? Pai ele dau dovada de asa ceva , eu doar le spun cum sant !Cum ai vrea sa-i spun unei japite ??Puritatea este ceva ideal, care nu se poate atinge !
Tycu
Postat pe 7 Ianuarie 2010 18:03
De la: Tycu, la data 2010-01-07 18:03:21

Deci cine e "isteric"?

Esti pe departe de intelesul postarilor mele . Cu istericii , depinde de cum intelegi aceasta dorinta de sex ! ca si nimfomanii doresc sex, nu numai istericii ! Asa e , e greu la un barbat sa refuze avansurile sexuale ale unei femei facute cu tehnica , dar asta nu inseamna ca barbatul e isteric ! in cazul femeilor , problema se pune ca femeia trebuie sa se abtina de la avansurile unor indivizi ,este pentru moralitatea ei, in caz contrar , femeia poate fii catalogata isterica !Cum cine imi da dreptul sa le spun " murdare " ? Pai ele dau dovada de asa ceva , eu doar le spun cum sant !Cum ai vrea sa-i spun unei japite ??Puritatea este ceva ideal, care nu se poate atinge !

Si barbatii de ce nu trebuie sa se abtina de la avansurile unor individe?
Si unui violator cum ar trebui sa-i spunem?
alina
Postat pe 8 Ianuarie 2010 09:35
De la: alina_manuela, la data 2010-01-08 09:35:22
De la: Tycu, la data 2010-01-07 18:03:21

Deci cine e "isteric"?

Si barbatii de ce nu trebuie sa se abtina de la avansurile unor individe?
Si unui violator cum ar trebui sa-i spunem?

Pai eu nu am spus ca "nu trebuie", asa e felul barbatului, are instinctul sexual mai dezvoltatat,asa l-a facut Dumnezeu. Nu conteaza cum ii spui violatorului, ca el tot ca el face , mai bine sa nu-i dai ocazia !!
Tycu
Postat pe 8 Ianuarie 2010 11:06
De la: Tycu, la data 2010-01-08 11:06:37
Pai eu nu am spus ca "nu trebuie", asa e felul barbatului, are instinctul sexual mai dezvoltatat,asa l-a facut Dumnezeu. Nu conteaza cum ii spui violatorului, ca el tot ca el face , mai bine sa nu-i dai ocazia !!

Miticaa lasa virginele si paiele din ochii altora, vezi barna din al tau; esti un violator si nimic nu va schimba asta.
Suferi de o chestie psihica ceva, tu pur si simplu urasti femeia, o vezi ca pe un obiect nu ca pe o fiinta.
Nu e nici o diferenta de conceptie intre tine si arabii pe care ii critici atat, decat poate ca ei sunt un pic deasupra ta.
alina
Postat pe 8 Ianuarie 2010 15:48
De la: alina_manuela, la data 2010-01-08 15:48:57

Miticaa lasa virginele si paiele din ochii altora, vezi barna din al tau; esti un violator si nimic nu va schimba asta.
Suferi de o chestie psihica ceva, tu pur si simplu urasti femeia, o vezi ca pe un obiect nu ca pe o fiinta.
Nu e nici o diferenta de conceptie intre tine si arabii pe care ii critici atat, decat poate ca ei sunt un pic deasupra ta.

N-ai inteles ca de obicei !Nu are legatura violul cu tema forumului,eu nu urasc femeia,eu urasc intr-o relatie minciuna, infidelitatea, falsul, curvasaria,de ce nu intrebi daca nu intelegi ?Si nu am nimic cu arabii, ci critic unele puncte din religia lor unde ingradesc niste drepturi ale femeii !!
Tycu
Postat pe 10 Ianuarie 2010 13:20
"Si nu am nimic cu arabii, ci critic unele puncte din religia lor unde ingradesc niste drepturi ale femeii !!"

Ce ipocrit esti. Uite cine apara femeia! Cel care o reduce la un himen.
ru_xenia
Postat pe 10 Ianuarie 2010 20:04
De la: Tycu, la data 2010-01-10 13:20:47

N-ai inteles ca de obicei !Nu are legatura violul cu tema forumului,eu nu urasc femeia,eu urasc intr-o relatie minciuna, infidelitatea, falsul, curvasaria,de ce nu intrebi daca nu intelegi ?Si nu am nimic cu arabii, ci critic unele puncte din religia lor unde ingradesc niste drepturi ale femeii !!

Poate ca subiectul nu are legatura cu violul, dar tu ai, si cand cineva face o afirmatie te mai gandesti si la persoana care o faceº; iar faptul ca un violator spune femeilor sa fie virgine ca altfel sunt curve e cel putin ciudat.
In legatuta cu arabii - "ingradesc niste drepturi ale femeii" si tu faci la fel, ingradesti dreptul femeii la egalitate si la a+si trai viata dupa bunul plac si nu dupa gura lumii, la fel ca barbatul.
alina
Postat pe 11 Ianuarie 2010 11:12
De la: ru_xenia, la data 2010-01-10 20:04:17"Si nu am nimic cu arabii, ci critic unele puncte din religia lor unde ingradesc niste drepturi ale femeii !!"

Ce ipocrit esti. Uite cine apara femeia! Cel care o reduce la un himen.

N-ai inteles,n-ai inteles din ce s-a postat aici, eu nu apar femeia, nu apar pe nimeni si nu o reduc la himen . Eu ma refer ca acel himen, cat e el de mic dar are rol foarte mare este cinstea fetei in fata viitorului sot, curatenia spirituala a trupului, cumintenia ei !
Tycu
Postat pe 11 Ianuarie 2010 11:31
De la: alina_manuela, la data 2010-01-11 11:12:00

Poate ca subiectul nu are legatura cu violul, dar tu ai, si cand cineva face o afirmatie te mai gandesti si la persoana care o faceº; iar faptul ca un violator spune femeilor sa fie virgine ca altfel sunt curve e cel putin ciudat.
In legatuta cu arabii - "ingradesc niste drepturi ale femeii" si tu faci la fel, ingradesti dreptul femeii la egalitate si la a+si trai viata dupa bunul plac si nu dupa gura lumii, la fel ca barbatul.

Doamna Alina, normal ca am legatura cu violul,nu ma numesc violator deoarece la mine motivul a fost plauzibil,nu vad ce e rau in asta ca spui femeilor sa fie virgine si retine asta doamna Alina, ca o femeie maritata nu mai poate trai dupa "bunul plac ",ci traieste cum cere normalitatea in familie! si mai retine ca "gura lumii "conteaza foarte mult ca traim in lume , nu izolati !!!
Tycu
Postat pe 11 Ianuarie 2010 12:50
De la: Tycu, la data 2010-01-11 12:50:37

Doamna Alina, normal ca am legatura cu violul,nu ma numesc violator deoarece la mine motivul a fost plauzibil,nu vad ce e rau in asta ca spui femeilor sa fie virgine si retine asta doamna Alina, ca o femeie maritata nu mai poate trai dupa "bunul plac ",ci traieste cum cere normalitatea in familie! si mai retine ca "gura lumii "conteaza foarte mult ca traim in lume , nu izolati !!!

1.Nu conteaza ce motive ai avut sau crezi tu ca ai avut - ai violat o fata.ESTI Un VIOLATOR
2.O femeie maritata nu mai poate trai "dupa bunul plac" (discutabil, depinde ce intelegi tu prin asta), dar nu de "gura lumii" ci dupa principiile pe care le are, sau nu.
E interesant ca faci aceasta afirmatie totusi, dupa ce pe un alt topic ai spus unei doamne care si-a inselat sotul si e insarcinata cu altcineva (no comment aici din partea mea) ca nu a gresit cu nimic.Explica-te.
Sau nu stii ce vorbesti, la fiecare subiect gandesti altceva.
alina
Postat pe 11 Ianuarie 2010 13:57
De la: alina_manuela, la data 2010-01-11 13:57:34
De la: Tycu, la data 2010-01-11 12:50:37

1.Nu conteaza ce motive ai avut sau crezi tu ca ai avut - ai violat o fata.ESTI Un VIOLATOR
2.O femeie maritata nu mai poate trai "dupa bunul plac" (discutabil, depinde ce intelegi tu prin asta), dar nu de "gura lumii" ci dupa principiile pe care le are, sau nu.
E interesant ca faci aceasta afirmatie totusi, dupa ce pe un alt topic ai spus unei doamne care si-a inselat sotul si e insarcinata cu altcineva (no comment aici din partea mea) ca nu a gresit cu nimic.Explica-te.
Sau nu stii ce vorbesti, la fiecare subiect gandesti altceva.

in orice fapta conteaza motivul. Nu sunt violator pentru ca a fost cu motiv si nu de placere !La punctul doi, ai dreptate, e discutabil depinde cum e inteles , dar trebuie tinut cont si de "gura lumii ". Domnita,a insela pe cineva inseamna a-s bate joc de el a rade de el a-l considera un prost ....!In cazul asta nu e vorba de asa ceva ! Exista o "lege "a omului lasata de Dumnezeu, in fiecare tip de relatie o persoana poate iubi o alta persoana numai una,iubirea tine obligatoriu toata viata, sau nici una !Nu confunda verbul "a tine "cu verbul "a iubi" Doamna in cauza, era intr-o casatorie falsa ,bazata numai pe fals si minciuna , la ei nu a existat , nu exista si nu va exista niciodata iubire, ei sunt ca niste colegi de camera si nimic mai mult . Prin acel barbat [amant ] ea si-a cunoscut adevarata iubire, in cazul asta pe cine a inselat ? un pseudosot, un coleg de camera,in niciun caz un sot !ea are de ales , ori sta intr-o relatie falsa chinuitoare, care oricum se va sfarsi cat de curand ,sau divortul si va fii fericita alaturi de omul care-l iubeste !!Daca avea relatii trecatoare cu alt barbat numai pentru placere,sau interes atunci se chema "INSELAT "
Tycu
Postat pe 11 Ianuarie 2010 15:48
De la: Tycu, la data 2010-01-11 15:48:46
in orice fapta conteaza motivul. Nu sunt violator pentru ca a fost cu motiv si nu de placere !La punctul doi, ai dreptate, e discutabil depinde cum e inteles , dar trebuie tinut cont si de "gura lumii ". Domnita,a insela pe cineva inseamna a-s bate joc de el a rade de el a-l considera un prost ....!In cazul asta nu e vorba de asa ceva ! Exista o "lege "a omului lasata de Dumnezeu, in fiecare tip de relatie o persoana poate iubi o alta persoana numai una,iubirea tine obligatoriu toata viata, sau nici una !Nu confunda verbul "a tine "cu verbul "a iubi" Doamna in cauza, era intr-o casatorie falsa ,bazata numai pe fals si minciuna , la ei nu a existat , nu exista si nu va exista niciodata iubire, ei sunt ca niste colegi de camera si nimic mai mult . Prin acel barbat [amant ] ea si-a cunoscut adevarata iubire, in cazul asta pe cine a inselat ? un pseudosot, un coleg de camera,in niciun caz un sot !ea are de ales , ori sta intr-o relatie falsa chinuitoare, care oricum se va sfarsi cat de curand ,sau divortul si va fii fericita alaturi de omul care-l iubeste !!Daca avea relatii trecatoare cu alt barbat numai pentru placere,sau interes atunci se chema "INSELAT "

Eu zic sa citesti ce ai postat si sa arunci pe foc toate cartile alea de psihologie pe care zici ca le-ai citit.
M-ai lasat fara cuvinte cu aceste 2 noi TAMPENII pe care le-ai debitat:
1. nu esti violator, daca ai violat cu motiv -
inseamna ca toti sunt nevinovati
2. o femeie maritata care face sex cu altcineva nu isi insala sotul daca isi iubeste amantul - a obligat-o cineva sa se marite?faptul ca nu stie ce vrea ii da dreptul sa raneasca pe altcineva?
Asta ai invatat din cartile de psihologie?Da-ne si noua titlurile sa ne LUMINAM si noi.
Tu ai citit ce ai scris sau faci misto?
alina
Postat pe 12 Ianuarie 2010 11:11
De la: alina_manuela, la data 2010-01-12 11:11:34
De la: Tycu, la data 2010-01-11 15:48:46

Eu zic sa citesti ce ai postat si sa arunci pe foc toate cartile alea de psihologie pe care zici ca le-ai citit.
M-ai lasat fara cuvinte cu aceste 2 noi TAMPENII pe care le-ai debitat:
1. nu esti violator, daca ai violat cu motiv -
inseamna ca toti sunt nevinovati
2. o femeie maritata care face sex cu altcineva nu isi insala sotul daca isi iubeste amantul - a obligat-o cineva sa se marite?faptul ca nu stie ce vrea ii da dreptul sa raneasca pe altcineva?
Asta ai invatat din cartile de psihologie?Da-ne si noua titlurile sa ne LUMINAM si noi.
Tu ai citit ce ai scris sau faci misto?

Normal ca era de asteptat sa nu intelegi, la punctul 1-; eu nu ma consider violator ,deoarece a fost motiv serios , nu din placere !La punctul 2-;o femeia se mai poate marita si din interes, sau fortata ori de imprejurari , ori de parinti !ca in cazul personajului din topic !In cazul asta intre ei nu exista dragoste, e totul fals , minciuna .Adevarata dragoste e intre amant si femeie !Pe cine a inselat ? un simplu coleg de camera ?un fals sot,?pe cine sa raneasca ?nu intelegi ca unde nu e iubire din partea unui partener, acolo nu e relatie.? ; e fals totul ! Problema se pune , de ce nu au divortat pana acum !! Inselat era daca ea avea si alte relatii cu diversi barbati sau numai unul,nu din dragoste ci din alte motive . Se mai numesc relatii pasagere !!!acolo e c-ur-va-sa-r-ie !!Ai putea sa stai cu un om pe care nu-l iubesti , il urasti, stiind ca iubesti pe altcineva cu adevarat ?
Tycu
Postat pe 12 Ianuarie 2010 14:35
De la: Tycu, la data 2010-01-12 14:35:24
Normal ca era de asteptat sa nu intelegi, la punctul 1-; eu nu ma consider violator ,deoarece a fost motiv serios , nu din placere !La punctul 2-;o femeia se mai poate marita si din interes, sau fortata ori de imprejurari , ori de parinti !ca in cazul personajului din topic !In cazul asta intre ei nu exista dragoste, e totul fals , minciuna .Adevarata dragoste e intre amant si femeie !Pe cine a inselat ? un simplu coleg de camera ?un fals sot,?pe cine sa raneasca ?nu intelegi ca unde nu e iubire din partea unui partener, acolo nu e relatie.? ; e fals totul ! Problema se pune , de ce nu au divortat pana acum !! Inselat era daca ea avea si alte relatii cu diversi barbati sau numai unul,nu din dragoste ci din alte motive . Se mai numesc relatii pasagere !!!acolo e c-ur-va-sa-r-ie !!Ai putea sa stai cu un om pe care nu-l iubesti , il urasti, stiind ca iubesti pe altcineva cu adevarat ?

1.Miticaaa faptele te definesc, motivele mult prea putin - chiar daca sunt pozitive; se spune ca druml spre iad e pavat cu bune intentii.In acest caz unde te situezi tu? - la tine au fost rele intentii clar.
Tu spune ce vrei dar tot VIOLATOR te numesti.
2.Nu a precizat nicaieri ca s-a casatorit fortata si chiar asa daca ar fi fost lipsa de iubire pentru sot nu-i da dreptul sa-si bata joc de el si de legamantul pe care l-au facut.
Dimpotriva cred ca a lasat sa se inteleaga ca s-au iubit, dar ca intre timp relatia lor sa racit.
Ma uimeste cu cata usurinta aruncati "pisica" in alta curte, nu e ea de vina ca au fortat-o parintii....e majora si automat singura responsabila de faptele sale.Chiar daca s-a casatorit impotriva vointei sale (greu de crezut) asta nu o disculpa cu nimic, tot ea poarta vina de a fi acceptat sa fie fortata.
In ce priveste dragostea pentru amant, nici nu puteai debita ceva mai aberant - nu te indragostesti asa pur si simplu de cineva, mai ales fiind deja intr-o relatie.Indragosteala asta nu te "paleste" asa peste cap dintr-o data.Trebuie sa treaca ceva timp, pana te cunosti mai bine..........pana cand realizezi ca te-ai indragostit.
Acum lamureste-ma: daca te-ai indragosti asa instantaneu clar nimeni nu are vina, oricui i se poate intampla; dar de fapt trece un timp si nu poti sa spui s-a intamplat nu am uramrit asta.In tot acel timp uiti de familie, de sot de tot?Iti spala cineva creierul?
Asta ai invatat tu din cartile de psihologie?Eu cred ca le-ai confundat cu vreunele de psihiatrie legate de viol.
alina
Postat pe 12 Ianuarie 2010 15:27
"N-ai inteles,n-ai inteles din ce s-a postat aici, eu nu apar femeia, nu apar pe nimeni si nu o reduc la himen . Eu ma refer ca acel himen, cat e el de mic dar are rol foarte mare este cinstea fetei in fata viitorului sot, curatenia spirituala a trupului, cumintenia ei !"

Domne, nimeni nu te intelege pe tine, ce vrei sa spui tu acolo, nimeni nu intelege ce se posteaza. Toate avem o problema numai tu nu. De ce nu vad si eu un comentariu unde cineva te aproba si e de acord cu gandirea ta?
Daca iti zic toti ca esti beat du-te si te culca.
Iti aperi o obsesiv o idee, fara flexibilitate, obiectivitate sau macar capacitatea de a-i accepta pe ceilalti cum sunt, cum gandesc.
ru_xenia
Postat pe 12 Ianuarie 2010 16:13
De la: alina_manuela, la data 2010-01-12 15:27:56
De la: Tycu, la data 2010-01-12 14:35:24

1.Miticaaa faptele te definesc, motivele mult prea putin - chiar daca sunt pozitive; se spune ca druml spre iad e pavat cu bune intentii.In acest caz unde te situezi tu? - la tine au fost rele intentii clar.
Tu spune ce vrei dar tot VIOLATOR te numesti.
2.Nu a precizat nicaieri ca s-a casatorit fortata si chiar asa daca ar fi fost lipsa de iubire pentru sot nu-i da dreptul sa-si bata joc de el si de legamantul pe care l-au facut.
Dimpotriva cred ca a lasat sa se inteleaga ca s-au iubit, dar ca intre timp relatia lor sa racit.
Ma uimeste cu cata usurinta aruncati "pisica" in alta curte, nu e ea de vina ca au fortat-o parintii....e majora si automat singura responsabila de faptele sale.Chiar daca s-a casatorit impotriva vointei sale (greu de crezut) asta nu o disculpa cu nimic, tot ea poarta vina de a fi acceptat sa fie fortata.
In ce priveste dragostea pentru amant, nici nu puteai debita ceva mai aberant - nu te indragostesti asa pur si simplu de cineva, mai ales fiind deja intr-o relatie.Indragosteala asta nu te "paleste" asa peste cap dintr-o data.Trebuie sa treaca ceva timp, pana te cunosti mai bine..........pana cand realizezi ca te-ai indragostit.
Acum lamureste-ma: daca te-ai indragosti asa instantaneu clar nimeni nu are vina, oricui i se poate intampla; dar de fapt trece un timp si nu poti sa spui s-a intamplat nu am uramrit asta.In tot acel timp uiti de familie, de sot de tot?Iti spala cineva creierul?
Asta ai invatat tu din cartile de psihologie?Eu cred ca le-ai confundat cu vreunele de psihiatrie legate de viol.

Doamna, alina_manuela,La punctul 1 -sa fie precum spui, dar la punctul 2- nu intelegi. Doamna repectiva, nu e nevoie sa mai precizeze din ce cauza s-a casatorit, din moment ce recunoaste ca relatia cu sotul nu merge, ca-l iubeste pe amant,asta se subintelege ca a fost casatorie falsa, nu din dragoste ci din cu totul alte motive !Singura bataie de joc de el este ca nu a divortat pana acum ca sa-i redea libertatea , nu s-au iubit niciodata a fost doar o parere falsa si nici nu vor reusi vreodata ,falsa ideea ca o relatie din dragoste se raceste mai tarziu !-imposibil asa ceva !Indiferent ca o persoana este sau nu intr-o alta relatie, si intre timp afla adevarata dragoste, este posibila , inseamna ca relatia este o minciuna ,ca in cazul lor !Asa e , dragostea nu apare dintr-o data cum mai afirma uni ca s-au indragostit la prima vedere, normal ca e falsa ideea asta ,ca doua persoane sa se iubeasca cu adevarat trebuie sa indeplineasca niste conditii , dar nu e o piedica daca au alte relatii !Daca te indragostesti de cineva si esti deja casatorit,si simti ca e adevarata, atunci sa fii constient ca atunci casatoria ta e falsa si indicat este divortul sau poate te retine vre un interes!Asa spune si psihologia , te asigur !
Tycu
Postat pe 12 Ianuarie 2010 19:21
De la: ru_xenia, la data 2010-01-12 16:13:59"N-ai inteles,n-ai inteles din ce s-a postat aici, eu nu apar femeia, nu apar pe nimeni si nu o reduc la himen . Eu ma refer ca acel himen, cat e el de mic dar are rol foarte mare este cinstea fetei in fata viitorului sot, curatenia spirituala a trupului, cumintenia ei !"

Domne, nimeni nu te intelege pe tine, ce vrei sa spui tu acolo, nimeni nu intelege ce se posteaza. Toate avem o problema numai tu nu. De ce nu vad si eu un comentariu unde cineva te aproba si e de acord cu gandirea ta?
Daca iti zic toti ca esti beat du-te si te culca.
Iti aperi o obsesiv o idee, fara flexibilitate, obiectivitate sau macar capacitatea de a-i accepta pe ceilalti cum sunt, cum gandesc.

Nu domnita, nu intelegi nimic din ce se posteaza aici nici de mine nici de ceilalti; sa te lamuresc;iata spui ca "Toate avem o problema " , ce problema ?e problema comuna ? nu domnita,! Spui ca nu ma aproba nimeni, aici treaba e in felul urmator :eu sunt impotriva infidelitatii, curviei,a bataii de joc a unui partener fata de celalalt partener de relatie,a minciunii si falsului intr-o relatie ,ale apucaturilor usoare ale unora . eu aici critic numai persoanele care au aceste apucaturi care fac asa ceva,normal ca ele nu ma aproba, sunt aici pe forum si persoane foarte corecte, cinstite,care au ales drumul corect in relatie si stiu ce vor de la relatie si viata si cum pe ele nu le critic , normal ca nu intram in dispute !Eu zic sa citesti postarile mai atenta, nu fugitiv !!! !
Tycu
Postat pe 12 Ianuarie 2010 19:41
"Nu domnita, nu intelegi nimic din ce se posteaza aici nici de mine nici de ceilalti; sa te lamuresc;iata spui ca "Toate avem o problema " , ce problema ?e problema comuna ? nu domnita,! Spui ca nu ma aproba nimeni, aici treaba e in felul urmator :eu sunt impotriva infidelitatii, curviei,a bataii de joc a unui partener fata de celalalt partener de relatie,a minciunii si falsului intr-o relatie ,ale apucaturilor usoare ale unora . eu aici critic numai persoanele care au aceste apucaturi care fac asa ceva,normal ca ele nu ma aproba, sunt aici pe forum si persoane foarte corecte, cinstite,care au ales drumul corect in relatie si stiu ce vor de la relatie si viata si cum pe ele nu le critic , normal ca nu intram in dispute !Eu zic sa citesti postarile mai atenta, nu fugitiv !!! !"

Era o gluma expresia aia cu "toate avem o problema", la figurativ. Nu te obosi sa intelegi, cere spiritualitate si simtul umorului fin. Nu le ai.

Cred ca toate cele care te criticam suntem femei integre, fidele, nu ne batem joc de parteneri si ne place adevarul in relatie si nu minciuna. Nu le cunosc personal pe niciuna care posteaza, dar dupa cum le vad vorbind sunt femei minunate. Nu te contrazicem pentru ca noua ne plac infidelitatea, minciuna si sa ne batem joc de partener. Te contrazicem pentru ca desconsideri femeia si esti incuiat la minte, rau si egoist.

Fetelor, va rog din suflet, postati una din voi care il sustineti pe Tycu. Vreau sa vad si eu una care-i considera intelepte emanatiile intelectuale. Nu DOAR sa fiti de acord cu fidelitatea, adevarul, respectul in relatie etc. Cred ca toate suntem de acord cu aceste valori. Pur si simplu postati cele care-l sustineti, care-l admirati. Cele care-i cereti parinteste sfatul pe messenger. Hai, ajutati-va ghidul spiritual in disputa cu noi, cele care avem apucaturi usoare. (gluma asta ai inteles-o?)
ru_xenia
Postat pe 12 Ianuarie 2010 21:30

Si eu vreau sa vad pe cineva care il sustine.
alina
Postat pe 13 Ianuarie 2010 12:03
De la: ru_xenia, la data 2010-01-12 21:30:32"Nu domnita, nu intelegi nimic din ce se posteaza aici nici de mine nici de ceilalti; sa te lamuresc;iata spui ca "Toate avem o problema " , ce problema ?e problema comuna ? nu domnita,! Spui ca nu ma aproba nimeni, aici treaba e in felul urmator :eu sunt impotriva infidelitatii, curviei,a bataii de joc a unui partener fata de celalalt partener de relatie,a minciunii si falsului intr-o relatie ,ale apucaturilor usoare ale unora . eu aici critic numai persoanele care au aceste apucaturi care fac asa ceva,normal ca ele nu ma aproba, sunt aici pe forum si persoane foarte corecte, cinstite,care au ales drumul corect in relatie si stiu ce vor de la relatie si viata si cum pe ele nu le critic , normal ca nu intram in dispute !Eu zic sa citesti postarile mai atenta, nu fugitiv !!! !"

Era o gluma expresia aia cu "toate avem o problema", la figurativ. Nu te obosi sa intelegi, cere spiritualitate si simtul umorului fin. Nu le ai.

Cred ca toate cele care te criticam suntem femei integre, fidele, nu ne batem joc de parteneri si ne place adevarul in relatie si nu minciuna. Nu le cunosc personal pe niciuna care posteaza, dar dupa cum le vad vorbind sunt femei minunate. Nu te contrazicem pentru ca noua ne plac infidelitatea, minciuna si sa ne batem joc de partener. Te contrazicem pentru ca desconsideri femeia si esti incuiat la minte, rau si egoist.

Fetelor, va rog din suflet, postati una din voi care il sustineti pe Tycu. Vreau sa vad si eu una care-i considera intelepte emanatiile intelectuale. Nu DOAR sa fiti de acord cu fidelitatea, adevarul, respectul in relatie etc. Cred ca toate suntem de acord cu aceste valori. Pur si simplu postati cele care-l sustineti, care-l admirati. Cele care-i cereti parinteste sfatul pe messenger. Hai, ajutati-va ghidul spiritual in disputa cu noi, cele care avem apucaturi usoare. (gluma asta ai inteles-o?)

:sml-confused006 Pai nu mai inteleg nimic , m-ai incurcat mai rau spui ca "Cred ca toate cele care te criticam suntem femei integre, fidele, nu ne batem joc de parteneri si ne place adevarul in relatie si nu minciuna " -va cred , dar asta vreau si eu sa arat ca e e corect, adica suntem din aceeasi tabara , atunci de ce ma criticati ?- nu inteleg !!!Iti dau un sfat: ca sa spui despre o persoana ca desconsidera femeia, ca e incuiat la minte, ca e egoist si rau, trebuie mai intai sa o cunosti personal mult timp sa traiesti alaturi de ea , pe cand noi nu ne stim personal,atunci de unde stii ca sunt
asa ?Mai ai pana sa inveti tehnica de a cunoaste un om !!!
Tycu
Postat pe 13 Ianuarie 2010 17:13
De la: alina_manuela, la data 2010-01-13 12:03:11
Si eu vreau sa vad pe cineva care il sustine.

Vrei sa vezi ? pe doamna alina_manuela, care sigur ma sustine !!
Tycu
Postat pe 13 Ianuarie 2010 17:15
Eu nu inteleg ceva. Pate ma dezmeticiti voi. Dau un exemplu: fata se casatoreste virgina. Dupa doi ani de chin - neintelegeri in pat sau agresiuni sau pur si simplu necompatibilitate - cei doi divorteaza. Ea este inca foarte tanara. Ce face? Nu se mai casatoreste pentru ca nu mai e virgina? Se duce si sta in varful muntelui cu celelalte "femei" care au patit acelasi lucru?
Bla, bla, bla. Ce sa-ti spun, vreti fete virgine. Atunci si noi vrem barbati "curati". Va bagati? Nu cred. Adica barbatul are voie, femeia nu. Eu stiu ca omenirea trebuie sa evolueze. Chestia cu "virginitatea" e "fumata" de mult. Nu mai ascultati de mamaie, de tataie sau de bunica si bunica, pentru ca vorbesc balarii. Niciuna din mamaicile mele nu a fost fata mare. Dar sunt metode sa pacalesti barbatul.
Asa ca nea Tycu, du-te matalica pe forumuri despre masini, despe calculatoare.... Si nu te mai baga in discutii de fete. Nu de alta, dar nu dai explicatii pertinente. Daca erai obiectiv, poate ca iti acceptam parerea, dar....
daniian
Postat pe 13 Ianuarie 2010 19:24
De la: Tycu, la data 2009-12-01 14:44:40
De la: alina_manuela, la data 2009-12-01 12:36:34
De la: Tycu, la data 2009-12-01 11:11:44
De la: albacz7, la data 2009-11-30 16:53:58O compatimesc pe sotia ta! De ce regula se aplica doar femeilor, nu si barbatilor? Cine a decis asta? Mai departe ma abtin, n-as vrea sa vorbesc urat cu oameni mai in varsta.

Oameni mai in varsta ?Multumesc pentru respect ba se aplica si barbatilor, numai ca la ei, nu trebuie sa se tina cont de relatiile lui inainte de actuala relatie, datoria lui este sa respecte partenera sa-i fie fidel sa respecte relatia, nu e normal sa se ceara , adica nu conteaza ca sa fie sau nu virgin, cinstea si " curatenia spirituala" , la femeie trebuie sa fie, ; si lucrul asta nu are varsta , cum gresit mai spun uni"ca e de pe vremea bunicii sau de pe timpuri", asa a fost de cand e relatia in lume asa este asa va fii cat va fii relatia in lume !!!!!

Deci recunosti ca barbatii nu au cinste si curatenie spirituala stiu doar guit guit guit
in sfarsit unu care recunoaste

Doamna Alina,iar nu intelegi, ca de obicei,de asta am spus ca ai multe de invatat de la mine, cand am spus eu asa ceva de barbati ? cauta-mi topicul ala si daca e asa , eu ma spanzur de crucea mitropoliei din Craiova !!!- am spus ca : atunci cand se incepe o relatie, barbatul un sigur avantaj are fata de femeie, ca la el nu are importanta sa fie virgin, cum are la femeie, dar in timpul relatiei sa fie cinstit sa respecte partenera , sa o iubeasca ,sa-i fie fidel sa respecte relatia > ! serios , cauta si intelege ce spun , si unde nu intelegi sau cunosti , sa ma intrebi !

Dragul meu domn as vrea o explicatie logica, pe cat posibil si argumentata de ce barbatii au un avantaj, si ca nu e importnat sa fie virgini, DE CE???? Nu sunt in masura sa critic si nici sa contest parerea dumneavostra pentru ca sunteti liber sa o exprimati doar ca sunt curioasa de ce faceti aceasta dsicriminare?
lucky_happy
Postat pe 13 Ianuarie 2010 20:11
Sa-l sustin pe Domnu' Tycu ?La ce sau mai bine zis cu ce?Ca numai aberatii scrie acolo!!!La un moment dat am stat si am citit toate minunatiile dar mai nou sar peste nu de alta ...da ma apuca toti nervii....
grace004656
Postat pe 13 Ianuarie 2010 20:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
O nelamurire 81 De la: iulika_flore 7 Martie 2010 23:47
Buna fetelor, 15 De la: eu_ovidiu 9 Iunie 2011 04:08
Cum asigurati transportul nuntasilor care sunt de departe? 25 De la: railia22 4 Iulie 2010 11:03
casa in Bucovina 4 De la: Titanika 18 Februarie 2012 10:29
vand costum barbatesc deosebit 1 De la: lady_p 2 Noiembrie 2009 11:10