Mai multe
De la: Tycu, la data 2009-12-09 22:57:49De la: paullyss, la data 2009-12-09 21:19:17virginitatea nu mai tine nimanui de foame , de cald ,de sete ... dc vrea sa intemeieze o familie cu mine , inseamna k ma cunoaste ... k sunt parasuta , proasta , oloaga , schioapa sau "ingerul lui cu ochi albastri " si totusi ma vrea , rezulta k ma iubeste si vede adevaratul meu potential ... sunt de-acord cu tine in privinta divortului ... nici eu nu as accepta o asemenea situatie ... |
||
|
paullyss Postat pe 10 Decembrie 2009 18:09 |
||
|---|---|---|
N-am mai citit atea ineptii la un loc de mult. In fine. Sunt totusi curioasa din ce psihologi celebri te documentezi tu? As vrea si eu sa-i citesc.Am vazut ca ai multe postari, si pe alte situri. Raspunzi constant la toate, chiar si de mai multe ori pe zi. Imi pari un tip care nu face nimic in viata lui si-si descarca toate frustrarile in modul asta, comentand, fiind contra. Pe Grace.ro, site de discutii legate de nunta, intri la toate topicurile legate de sex. De ce nu comentezi si la "mai este in trend bretonul?", "cumpar voal" sau alte subiecte? Tre sa fi tare frustrat sa stai ore intregi pe zi discutand cu pustoaice (in marea lor majoritate) pe tema sexului. Tot vorbesti de barbati respectabili, da mi se pare ca tu nici nu te apropii de categoria asta. Esti penibil. La varsta ta (care-o fi) stai ore intregi si faci asta. Cred ca esti tare nefericit, mai ales in cuplu. Trist. Toate orele astea le-ai putea petrece plimbandu-te cu sotia, mangaind-o, facand sex si multe altele. Dar tu stai pe forumuri. Tre sa recunosti ca ceva nu e in regula cu tine.
|
||
|
ru_xenia Postat pe 12 Decembrie 2009 19:48 |
||
| eu sunt de acord cu acest lucru daca barbatul acela te iubeste mult trebuie sa te intelega, | ||
|
|
||
|
And_1989 Postat pe 13 Decembrie 2009 12:20 |
||
De la: ru_xenia, la data 2009-12-12 19:48:19N-am mai citit atea ineptii la un loc de mult. In fine. Sunt totusi curioasa din ce psihologi celebri te documentezi tu? Am mai explicat asta si pe alte topicuri, De unde ma documentez ? din lucrari de psihologie a unor mari psihologi care le gasesti in biblioteci, din rezultatele unor institute de cercetari si din exemple din jurul nostru . Ca stau mult in fata PC? -eu sunt programator, depanator calculatoare si alte aparate si tot ce tine de informatica si software de asta sunt nevoit sa stau aici mult dar nu -mi neglijez nevasta !!Nu, nu mai vazut si nu o sa ma gasesti pe topicuri legate de mirese, nunti si tot ce e legat de subiectele astea ! eu sunt numai pe topicuri legate de relatia de cuplu .! de ce ? Eu in afara de meseria mea,[ sigur o sa razi ] mai am un hobby, "psihologia relatiei de cuplu. ", am citit mult despre asta si iar ca sa razi,am un prieten , medic in planingul familial , si mai stau langa el sa vad fel de fel de exemple, si ca rasul sa fie complet, mai asist la tribunal la divorturi,asta ca sa vad diferite cauze si conceptii si cu rezultatele de la institute de cercetari, toate rezultatele astea le analizez si asa aflu cum e omul in relatie de cuplu si ce trebuie facut sa fie relatia buna ! De asta ma bag in asa topicuri,repet, nu in cele cu nunti , mirese,meniuri si obiceiuri la nunti!!
|
||
|
Tycu Postat pe 13 Decembrie 2009 12:31 |
||
Pt ruxenia jos palaria!Buna fetelor citesc zilnic mesajele voastre dar pentru prima oara am ceva de comentat,nu de alta dar nu m-am putut abtine... Domnule Tycu nu stiu ce diploma ai tu si ce facultate da gandesti mult prea "comunist",chiar mai rau!!!Citesc si ma minunez!e aberant ceea ce spui: o femeie trebuie "sa se prezinte curata",la barbat "nu conteaza" sa fie sau nu virgin dar femeia TREBUIE sa fie.Hai sa fim sinceri si sa nu ne mai ascundem dupa deget,inainte de a te insura tu nu ai fost si cu alte femei?nu ai avut relatii de natuara sexuala?deci..vechea poveste barbatu'are voie femeia nu...de ce?asta nu am inteles nicioadata!!!Imi pare rau ca-ti zic dar faci parte din categoria barbatiilor care se cred "superiori"!Spuneai ca esti insurat si ca ai sotie care a fost virgina....ca altfel o trimeteai sa se calugaresca,sincer o compatimesc.. de ce?pt ca pentru ea e prima relatie sexuala pentru tine SIGUR nu,da te-ai intrebat daca ea "se simte bine"?poate nu e ceea ce si-a imaginat ea poate iti spune ca e bine ca o faci sa se simta excelent,dar te-ai gandit daca in adancul sufletului se simte bine? si sa fii sigur ca daca ar avea o relatie intima si cu altcineva ar putea face diferenta!pt ca fiind doar cu tine are sigur impresia ca cu oricine ar fii e la fel,GRESIT! Tu nu faci altceva decat sa te lauzi ca sotia ta a fost virgina,se pare ca nu pui pret pe sentimente,ci pe orgoliu si mandrie!ca sa ai pretentie de la ea sa fie virgina ar fi trebuit sa te pastrezi si tu,nu?de ce doar ea?doar pt ca e femeie si trebuie sa aiba demnitate?dar demnitatea voastra,a barbatiilor,unde e? |
||
|
grace004656 Postat pe 13 Decembrie 2009 14:57 |
||
De la: Tycu, la data 2009-12-13 12:31:15De la: ru_xenia, la data 2009-12-12 19:48:19N-am mai citit atea ineptii la un loc de mult. In fine. Sunt totusi curioasa din ce psihologi celebri te documentezi tu? cum adica ? da cine iti da voie sa asisti la sedintele de planning ?u nu stii k sunt confidentiale? si plus de asta ce vrei sa afli ? despre sexualitate si contraceptie sau ... ? k altfel nu inteleg ce cauti acolo ... credeam k problemele de cuplu se discuta la psiholog(a nu se confunda cu psihiatru) sau la sociolog ci nicidecum la un centru de planning familial ... cat despre faptul k asisti la procesele de divort ... ... sau poate te documentezi pt a scrie o carte ... insista , cu siguranta va fi un best-seller ... BAFTA !!!
|
||
|
paullyss Postat pe 13 Decembrie 2009 16:22 |
||
| ma rog ... fiecare cu hobby-urile lui ... nu stiu cum unii dispun de atata timp liber incat au si grija altora(necunoscuti fiind) , iar eu abia am timp sa-mi termin cate-o lucrare sau proiect ... | ||
|
paullyss Postat pe 13 Decembrie 2009 16:28 |
||
De la: grace004656, la data 2009-12-13 14:57:14Pt ruxenia diploma e de facultate tehnica, spui ca gandesc "comunist" , ar fi fost bine sa gandesc asa, m-am uitat in avatar sa vad anii si poza , si mi-am dat seama dupa imagine, ca nu ai cunoscut comunismul,asa ca nu mai vorbi de el .!Da , o femeie trebuie sa se prezinte "curata" in fata viitorului sot, nu conteaza cand o defloreaza partenerul, conteaza ca el sa fie prietenul , tot el si logodnicul, tot el sotul, si unicul barbat cu care s-a culcat . Acest "trebuie" sa nu se inteleaga ca e obligatoriu, sa se inteleaga ca asta reprezinta cinstea femeii, curatenia spirituala,o femeie cu demnitate , care merita tot respectul si asta este cel mai frumos cadou pentru sotul ei !Degeaba intr-o familie este dragoste , fara cinstea asta e o dragoste incompleta .Da ,pana la casatorie am fost si cu alte femei, am stat 3 luni in concubihaj cu una, dar nu asa se pune problema la barbat .Aud des cuvintele improprii "barbat virgin "?!?!Domnita ,dezverginarea inseamna ruperea himenului, atat si nimic altceva .Ori acest himen il au numai femeile .Nu confunda actul sexual al barbatului, cu actul sexual al femeii, e diferenta mare.In acel himen sta cinstea femeii. Barbatul are si el datoria , ca in timpul relatiei sa fie fidel partenerei,dar el neavand himen, ce sa se rupa la el ? Demnitatea barbatului la prima casatorie, aici sta in cine rupe primul acel himen, e o mandrie barbateasca,ca el ca sot sa fie primul si singurul la sotie,e adevarat ca mai sunt si "mamaligi"care ajung sub papucul femeii.!Spui de barbat superior ? Barbatul este egal in toate cu femeia, dar in familie are un pic superioritate fata de sotia lui, de asta se spune "capul familiei De sotia mea am spus doar ca pana acum am fost singurul la ea, ca altfel nu o luam , a fost cu inteles ca asa ar trebui sa faca tinerii cavaleri.Adica daca eu din diferite motive nu mai sunt cu soia, normal ca a doua oara nu mai am pretentii la virginitate . !!!!asa ca....
|
||
|
Tycu Postat pe 13 Decembrie 2009 18:22 |
||
De la: paullyss, la data 2009-12-13 16:22:37De la: Tycu, la data 2009-12-13 12:31:15De la: ru_xenia, la data 2009-12-12 19:48:19N-am mai citit atea ineptii la un loc de mult. In fine. Sunt totusi curioasa din ce psihologi celebri te documentezi tu? Domnita, ai dreptate ca nu e voie sa asisti la sedinte de planning, foarte rar fac asta , dar sunt recomandat ca asistent al doctorului, ma intereseaza anuminte lucruri ,care pentru "pacienti" nu-l considera secret, la psiholog difera sfatul fiecaruia .La tribunal , si aici mai asist , ca ma intereseaza mai mult motivele si cu ce a gresit fiecare, sa stii ca e o idee cu cartea .!Spui de timp ? e timpul cat as sta prin carciumi, nu le am cu restaurantele,si nu-mi place nici munca pe acasa, !
|
||
|
Tycu Postat pe 13 Decembrie 2009 18:38 |
||
Domnule Tycu ai o gandire......Sa ma fereasca Dumnezeu de un barbat ca tine(da se pare ca Dumnezeu a avut grija de mine si mi-a oferit ceva mai bun).Pe dumneata nu te preocupa altceva decat ruperea himenului,se pare ca e o obsesie.Eu am un barbat langa mine care ma respecta si ma apreciaza DESTUL de mult!desi el a avut n....relatii de natura sexuala despre care stiu destul de multe si ce ar trebui sa fac?sa-l acuz ca sa culcat cu aia si cu aia?categoric NU pt ca asta dreptu'fiecaruia sa aleaga !eu il apreciez pt cine este si pt ceea ce face ACUM nu pt ce a fost in trecut!si hai sa ti-o zic si pe asta.....eu nu am vrut sa ma culc cu el la inceput pt ca nu stiam cat o sa tina relatia ...si in intr-o zi mi-a zis ca intr-un cuplu relatia intima conteaza enorm de mult ajungi sa-l cunosti mai bine pe cel de langa tine sa-l simti etc. etc.. Astazi,dupa patru anii petrecuti cu acest barbat,am ajuns sa-i dau dreptate relatia intima conteaza enorm de mult chiar si inainte de casatorie!asa ca.... a si apropo nu ma cataloga(drept.... )dp poza,avatar profil sau ani ca poate in spate e altceva....asa ca |
||
|
grace004656 Postat pe 13 Decembrie 2009 23:03 |
||
De la: grace004656, la data 2009-12-13 23:03:07 Domnita, se pare ca ori nu m-ai inteles, ori faci confuzii. ! De ce sa te fereasca Domnul de un om ca mine ? ma cunosti personal ? afla ca ma port foarte civilizat si frumos cu femeile si familia, am pe mess. 4 domnite care sunt si pe Grace, si avem discutii frumoase,prietenesti, chiar daca aici ne mai contrazicem ! In legatura cu poza, ai pomenit de comunism, [asa fac multi care nici nu au habar cum era} m-am uitat la ea ca sa-mi dau seama de varsta daca ai apucat sau nu acest fost regim si am vazut un chip frumos , dar prea tanar care in '89 sigur ,ori nu erai, ori erai in scutece ! La mine himenul, nu mai este obsesie,a fost , dar trebuie sa fie pentru flacai [tinerii care se casatoresc pentru prima oara ] da, acel himen ,cat e el de mic , are cea mai mare valoare pentru ambii parteneri , acel himen completeaza dragostea .!Foarte bine ca ai un barbat care te iubeste,aici nu ai inteles, pai asa am spus si eu ca femeia nu trebuie sa -l acuze pe barbat de fostele relatii, la barbat conteaza sa fie fidel relatiei actuale,asa e cu relatia intima cum spui, dar mai conteaza cu cine e facuta si cand e facuta , altfel este cvasarie.Mi-a placut logica asta, asa ar trebui sa gandeasca toate ".....eu nu am vrut sa ma culc cu el la inceput pt ca nu stiam cat o sa tina relatia " da,asa e corect sa se gandeasca .!
|
||
|
Tycu Postat pe 14 Decembrie 2009 11:20 |
||
Domnule Tycu mersi pt.compliment si ca ai recunoscut logica mea
|
||
|
grace004656 Postat pe 14 Decembrie 2009 12:09 |
||
De la: Tycu, la data 2009-12-14 11:20:14De la: grace004656, la data 2009-12-13 23:03:07 Pai asta este adevarul !
|
||
|
Tycu Postat pe 14 Decembrie 2009 14:14 |
||
De la: lorettagodeanu, la data 2009-11-27 23:39:44buna ,am citit si eu mesajele voastre si nu ma pot abtine sa nu zic si eu ceva. se pare ca tycu nu are nici un raspuns la comm-ul meu asa ca se pare ca am dreptate
|
||
|
brunettalore_yahoo_com Postat pe 21 Decembrie 2009 14:37 |
||
De la: lorettagodeanu, la data 2009-12-21 14:37:14De la: lorettagodeanu, la data 2009-11-27 23:39:44buna ,am citit si eu mesajele voastre si nu ma pot abtine sa nu zic si eu ceva. Nu, domnita , nu ai dreptate pentru ca faci o confuzie intre dragoste [ iubire ] si dorinta de a face sex ! -nu are legatura una cu alta!Spui de curiozitatea fetei virgine sa vada cum e si cu altul .Pai care altul? daca e virgina , nu a mai fost nimeni inaintea lu '" altul"si curiozitatea asta de care spui , tine oride problema medicala pe cale psihica , ori traire izolata, ori redusa mintal , si alte cauze, adica daca eu vad un obiect intr-un magazin scump , trebuie sa-l fur ca sa-l am ? N-am cu ce cumpara , plec mai departe, O fata care judeca nu-si bate joc de propriul corp, nu se " murdareste " de curiozitate , are probleme psihice ? . Barbatii care isi doresc femei pentru casatorie cu "experienta" , aia ori sunt tantalai , ori bolovani, ori mamaligi , ori buturugi de se urineaza cainii pe el ,ori au de gand sa practice proxenetismul ! Cum adica , femeia nu e buna la pat ? Nu exista asa ceva , daca femeia e de acord cu sexul , nu exista sa fie sau nu buna la pat , daca un barbat zice asa , inseamna ca el are probleme cu sexul ! La matale fostul sot avea dreptate cu virginitatea , inseamna ca era un barbat cu ambitie si nu mamaliga sau bolovan , cinste lui! iar daca nici el nu a fost " virgin " [ impropriu spus } ca nu el are himenul ,asta nu inseamnaca ati fost chit , nu conteaza la barbat fostele aventuri, conteaza la femeie , la el nu are ce sa se " rupa " ! Si cum adica nu va potriveati la pat ? nu exista asa ceva , am explicat mai sus, cu potrivirea ,.Ca sa fie pretuita femeia ,si sa fie iubita de barbat , trebuie si ea sa-i ofere, imprimul rand curatenia trupeasca , si apoi fidelitatea si celelalte . ! Fara curatenia trupeasca , este o dragoste incompleta . La matale motivul despartirii, a fost lipsa dragostei, lipsa de comunicare, si poate ambitia barbatului ca dorea o virgina !!!!Problemele , virginitatii,a iubirii, a relatiei , nu au varsta [ vremea bunicii} , ele sunt de cand e omul si va tine cat e omul pe pamant !
|
||
|
Tycu Postat pe 21 Decembrie 2009 20:26 |
||
|
la el nu are ce sa se " rupa " ? ba are ce sa se rupa, se rupe "ata" fraul preputului (asta este de fapt "ata") care leaga preputul de gland. ca si la femei, dezvirginarea masculina poate fi insotita de sangerare. deci tycule nu tare iti cunosti propriul corp de mascul. mai studiaza si apoi da sfaturi in domeniul asta. intr-un cuvant ESTI PARALEL |
||
|
oanaiullliana Postat pe 22 Decembrie 2009 09:52 |
||
De la: oanaiulliana, la data 2009-12-22 09:52:33la el nu are ce sa se " rupa " ? ba are ce sa se rupa, se rupe "ata" da se pare ca nu isi cunoaste corpul sau nu mai bine zis nu e curios...........auzi domnule tycu in primul rand femeia nu este un lucru pe care il poti cumpera de la magazin ,femeia este nepretuita la fel ca omul,iar in ceea ce priveste despartirea mea de fostul sot nu cred ca te-ar ineresa dar am sa iti spun totusi asa ca oricum nu ma cunosti cine sunt,m-am despartit de el eu pt ca era un curvar si un betiv,sau ce vroiai eu sa fi fost virgina si proasta ca nu stiam nimic si el se ducea cu toate curvele fara sa imi dau seama,sau sa il pup si sa-l iau in brate si sa-i zic" dute iubitule ca e bine tu ai voie eu nu" (in veci omule intelegi in veci) suntem femei si avem mandrie sisuntem mai respectate decat voi barbati daca vrei sa va critc si ca sa vezi ca nu ai dreptate eu cunosc cazuri muuulte in care femeia a fost virgina si era cu un barbat minunat,dar dupa un timp a intervenit monotonia si ea sa dus cu altcineva sti ce mi-a zis cand am intrebat-o de ce a facut asta ,a zis ca a facut-o din curiozitate AUZI DOMNULE NU MAI SUNTEM IN ANTICHITATE ACUMA FEMEIA E EGALA CU BARBATUL,iar in ceea ce ma priveste eu sunt multumita ca fostul meu sot nu a fost primul ear cel care a avut bucuria de a ma avea primul a fost un om care stye sa se poarte cu o femeie,si sunt mandra de mine. tu esti bolnav cu capul ai ceva cu femeile si eu am cu barbatii pt ca dupa parerea mea sunt toti curvari si ipocriti si nu merita nimic de la o femeie apoi virginitatea ,dar eu nu ii judec cum faci tu Si in primul rand nu ma intereseaza parerea ta ,si ar trebui sa iti dai seama sau sa mai citesti odata toate comm-urile sa vezi ca nu iti tine nimeni parte si nimeni nu te asculta pt ca nu are cum Cred ca ar trebui sa te duci la un psiholog sau mai bine la un psihiatru IMI PARE RAU PENTRU TINE DAR EU CRED CA SOTIA TA NU A FOST VIRGINA SI TE-A AFECTAT PE VIATA. SI nu mai vorbi cu pretuitul si iubitul femeia pt ca tu nu sty ce inseamna acest lucru nu mai incerca sa convingi ca nu iti merge iar in ziua de azi mai gasesti virgine copile de clasa a 3a sau a 4a daca..... |
||
|
brunettalore_yahoo_com Postat pe 22 Decembrie 2009 18:32 |
||
|
si nu cred ca in lucrarile de pshologie spune ca femeia trebe criticata si trebe sa fie virgina Dar hai sa-ti pun o intrebare domunule asa zis psholog in devenire barbati violati si batjocoriti nu m auzit in schimb femei violate batjocorite si omorate sunt peste tot la barbati aia ce i-ai face,i-ai pupa in fund si i-ai zice foarte bine nu? astept sa vad cat de inteleigent esti ,si dupaia o sa iti dau respunsul meu. |
||
|
brunettalore_yahoo_com Postat pe 22 Decembrie 2009 18:36 |
||
De la: oanaiulliana, la data 2009-12-22 09:52:33la el nu are ce sa se " rupa " ? ba are ce sa se rupa, se rupe "ata" Domnita , m-am uitat in avatar si am vazut imaginea unei mirese foarte frumoase ,cine este ? Domnita ,normal ca stiu si eu ce inseamna sa se rupa " ata" , problema virginitatii nu la "ata " se pune , ci la himen ! aici e mandria fetei, sa il aiba intreg , si a barbatului sa fie el primul si singurul care il rupe , asta e ca un simbol. Eu nu am auzit in viata mea ca o fata sa refuze un baiat la casatorie ca are "ata " rupta si ca ea sa fie prima care i-o rupe !!! , dar un barbat care a fost primul la femeia lui da, asta era atat pentru el o mandrie , cat si pentru ea , ca i-a oferit sotului cel mai frumos cadou , virginitatea !!!!!
|
||
|
Tycu Postat pe 22 Decembrie 2009 20:03 |
||
De la: lorettagodeanu, la data 2009-12-22 18:32:57De la: oanaiulliana, la data 2009-12-22 09:52:33la el nu are ce sa se " rupa " ? ba are ce sa se rupa, se rupe "ata" Domnita ,in legatura cu magazinul a fost doar un exemplu , o comparatie ,cum femeia virgina sa fie curioasa sa afle cum e la pat !asta nu e normal ,curiozitatea asta tine mai mult de psihicul femeii !Normal ca omul e nepretuit ! In legatura cu despartirea de sot, normal ca nu ma intereseaza motivele,eu m-am referit la altceva , adica matale ai spus ca iti reprosa probleme cu virginitatea , si eu am spus clar ca aici avea dreptate,ca asta demonstreaza ca era un om cu adevarata ambitie, si daca asta ar fi fost motivul , atunci avea dreptate , cu toate ca am inteles motivul purtarii lui... "Da eu sunt multumita ca fostul meu sot nu a fost primul care a avut bucuria de a ma avea ,primul a fost un om care stye sa se poarte cu o femeie si sunt mandra de mine " ... PS - de ce te mai miri ca se purta urat cu matale ? avea dreptate , nu meritai iubirea si respectul lui ! , Da, crede-ma ca sotia mea , a fost virgina , daca nu era , eu personal cu bagajul ei in mana o duceam la manastire la calugarit { asta ca nu are parinti } Scoateti-va din cap prostia asta [ am auzit la mai multi ] ca este gresit cu .."antichitate sau vremea bunicii sau din trecut ...!" sa se inteleaga regulile unei relatii nu au varsta , sunt la fel de cand a aparut relatia in lume si asa va tine cat va fii lumea pe pamant ! Am mai auzit la multi , o alta idee gresita cu " monotonia " .Domnita , intr-o relatie unde exista dragoste adevarata la ambii parteneri , nu va exista niciodata monotonie si niciodata infidelitate ! Daca auzi ca intr-o relatie cineva a fost infidel, acela are relatia din interes, numai acolo apare monotonia .!Nu toti barbatii sut asa cum i-ai descris, ca asa sunt si multe femei ,adevarate japite ! Cunosc foarte bine cu iubirea , adevarat ca pe multe le deranjeaza numai acelea care deja sunt "murdare spiritual " care nu merita sa meargacu fruntea sus prin lume , tinand si "mamaligile" dupa ele !!!!!!
|
||
|
Tycu Postat pe 23 Decembrie 2009 10:20 |
||
| Mitica, sincer, nu stiu ce sa fac cand citesc aberatiile tale: sa rad sau sa plang... | ||
|
fantome Postat pe 29 Decembrie 2009 13:02 |
||
De la: Tycu, la data 2009-12-23 10:20:11 Mitica inseamna ca 80-90% din cupluri nu se iubesc pentru ca statisticile spun lucruri ingrijoratoare despre infidelitate. Poate ne tii un curs despre cum sa iubim, ce zici?
|
||
|
alina Postat pe 29 Decembrie 2009 13:24 |
||
vad k sa ajuns la o mica cearta itre femei si barbati de la acest subiect,chestia normala este k nu mai e la moda virginitate,traim in sec 21,nu mai suntem pe vremea lu tataie sau poate cine stie voi majoritatea barbatilor traiti inca in acest secol,trebe sa va mai reveniti fratilor alta posibilitate nu vad,trezitiva la realitate k azi mai rar gasesti fete virgine,nu vreau sa ma cert cu nimeni da eu am fost virgina cand am devenit prietena actualului meu barbat,el nu a fost virgin,si totusi c trebuia sa fac sa nu mai stau cu el din simplu fapt k el a mai fost cu alte femei??????adevarul e k voi barbati va credeti mari si tari,dak nu luati femei virgine trebe sa va bateti joc de ele inselandule,pt k majoritatea fac asta,uite eu am mai zis am fost virgina si drept rasplata de la al meu barbat iau bataie,din simplu fapt k vreau sa ma fac mai frumoasa pt el,da el crede k vreau sa ma fac pt altii,da in fine sa nu deviem de la subiect,ce inseamna asta k dak femeia nu e virgina nu o sa se mai casatoreasca nic pt k nu o vrea nimeni?stati ba fratilor pe treaba voastra,nu sunteti normali la cap cu virginitatea voastra,nu va mai doriti atat ce nu veti avea,pt k nu meritati o femeie virgina,pur si simplu ma enervati voi barbati,vreti sa vi sa faca decat voua pe plac,da noi c sa mai zicem de voi k umblati din floare in floare,asta ar insemna sa nu se mai uite nici o fata la voi k vati culcat cu nnnnnn femei,trezitiva la realitate. |
||
|
dulcik0021 Postat pe 29 Decembrie 2009 13:48 |
||
De la: fantome, la data 2009-12-29 13:02:30Mitica, sincer, nu stiu ce sa fac cand citesc aberatiile tale: sa rad sau sa plang... Sa plangi,sa plangi dupa felul de gandire pe care il ai si cum vezi lucrurile !!!!
|
||
|
Tycu Postat pe 29 Decembrie 2009 15:38 |
||
De la: alina_manuela, la data 2009-12-29 13:24:55De la: Tycu, la data 2009-12-23 10:20:11 Din pacate asa e cu infidelitatea ,ar trebui si un curs din asta ca multe aveti nevoiede asa curs !!!
|
||
|
Tycu Postat pe 29 Decembrie 2009 15:44 |
||
De la: Tycu, la data 2009-12-29 15:44:03De la: alina_manuela, la data 2009-12-29 13:24:55De la: Tycu, la data 2009-12-23 10:20:11 Atunci astept sa ne luminezi cu Lectia nr. 1. |
||
|
alina Postat pe 30 Decembrie 2009 09:05 |
||
De la: dulcik0021, la data 2009-12-29 13:48:01vad k sa ajuns la o mica cearta itre femei si barbati de la acest subiect,chestia normala este k nu mai e la moda virginitate,traim in sec 21,nu mai suntem pe vremea lu tataie da acuma ce mai zici nea tycule sau tovarase tycule,uite aici un exemplu care a fost si virgina si i-a si bataie de la un bou ca nu se poate numi barbat aici tot ea a fost devina,aici cine nu mai merita iubirea si respectulzici ca nu sunt barbati asa cum i-am descris eu mai sus!???crede-ma ca cei mai multi amici de ai mei sunt barbati (ca ma inteleg mai bine cu ei)si crede-ma ca ii cunosc si styu cum sunt.Sti ce eu cred ca tu esty pocait si vrei sa ne faci pe noi fetele sa intelegem nu styu ce ,dar la barbati ce sfaturi le dai? barbati=mamaligi oauuu daca te-ar auzi barbatii ce de carne de sarbatori ti-ar da sa mananci imi pare rau pentru tine....tu ai copii?ce ii inveti tu pe acei copii?ceea ce incerci si tu sa ne inveti pe noi? asteptam lactia 1... esty varza PS iubirea si respectul nu tine itr-o pielita care sa afla in vaginul femei+nu ne-ai explicat cu pielita de la barbati....inainte de toate mai documenteazate sau nu ti-a placut anatomia decat cea a femeii |
||
|
brunettalore_yahoo_com Postat pe 30 Decembrie 2009 11:37 |
||
|
si asta nu e psihologia relatiei de cuplu cum o numesti tu asta se numeste:"impotriva femeilor sau ceva de genul tu aici nu faci psihologie de cuplu invata intai ce e aia ,aici tu critici femeia si ridici in slavi barbatul OK daca ai avea un cabinet si ar veni cuplurile care nu se mai inteleg dar totusi vor sa incerce sa ramana impreuna sa salveze relatia.Ce sfaturi dai in acest caz ,sau primul lucru il intrebi pe barbat daca femeia a fost virgina?si daca nu a fost ii spui divorteaza ca ea e murdara si tu un mamaligar ca nu ai styut sa iti iei o virgina ,atunci e grav esti nebun....
|
||
|
brunettalore_yahoo_com Postat pe 30 Decembrie 2009 11:46 |
||
BOULE ,DEPRAVATULE ,IDIOTULE,ESTI DE CEA MAI JOATA SPETA CARE AM CUNOSCUT-O VREODATA MI-E SCARBA DE TINE SI DE TOATE COMENTARIILE CARE LE AI FACUT AICI NU ESTI DEMN DE NIMIC AM CITI SI PE ALTE FORUMURI COMENTATE DE TINE ESTI UN VIOLATOR,TU NU MERITI NIMIC PE ACEST PAMANT ,NU TE SCUZA CA ERAI UN LICEAN SI CA NU AVEAI MINTE,ASA CEVA NU SE FACE,TU STI CE INSEAMNA O FEMEIE VIOLATA ,TU STY??!!!! IDIOT MARE BOU CARE ESTI NU ITI DORESC DECAT SA IA PARTE SI TU DE EXACT ACELASI LUCRU CARE L-AI FACUT ;NEVASTA-TA STIE CE NEMERNIC ARE LA USA SI CUI SI-A DARUIT VIRGINITATEA,NU ESTI IN PUTINTA SA NE DAI SFATURI,TU ESTI UN MAMALUGAR.EU TI-AS TAIA P***A I MI DE BUGATI CU FIERASTRAUL SI TI-AS DAO SA O MANANCI NOI SUNTEM CURVE SI MURDARE,JAPITE SI MAI STYU EU CE DAR TU MA TU CE DRRACULUI ESTI VIOLATORULE SA NU AI SOMN NOAPTEA SI O VIATA LINISTITA NU TE CUNOSC DAR TE URASC LA FEL CUM URASC TOTI CRIMINALI SI VIOLATORII ASTA ESTI UN CRIMINAL SA PROFITI DE O FATA INOCENTA FARA APARARE,DA FRATE DACA EA VREA DAR NU VIOL..... IMUSCA-TE SI NU MAI DA SFATURI CA NU ESTI IN PUTINTA |
||
|
brunettalore_yahoo_com Postat pe 30 Decembrie 2009 12:08 |
||
De la: dulcik0021, la data 2009-12-29 13:48:01vad k sa ajuns la o mica cearta itre femei si barbati de la acest subiect,chestia normala este k nu mai e la moda virginitate,traim in sec 21,nu mai suntem pe vremea lu tataie Domnita , nu ai inteles la ce m-am referit mi-am dat seama din postarea in care spui ca ai fost virgina , sotul nu a fost si...." totusi c trebuia sa fac sa nu mai stau cu el din simplu fapt k el a mai fost cu alte femei??????"". Pai la asa m-am referit eu ? Nuu, am spus ca intr-o casnicie,conteaza ca femeia sa- i aduca viitorului sot virginitatea ei si nu barbatul, trebuie sa mai tinem cont si de ce zice lumea !Barbatul are alta indatorire in relatie ! Ce vrei sa spui ca traim in sec 21 si nu in alta vreme ? Sti ce se intelege ? ca acum e normal sa punem nevestele la comun,o nevasta la 5 barbati, adica ce mai conteaza ca pe nevasta a avut-o toata comuna, pana m-a gasit pe mine sa ma ia de ..sot !! ca suntem in sec 21 !! Fii serioasa,mai ales ca te poti mandri ca ai fost curata in fata viitorului sot , asta e o cinste mare,multe ar mai fi vrut sa fie asa , felicitari, ai cu ce te mandri !Domnita, am mai precizat asta, ca purtarile sotului [bataie si ce conceptii mai are ] nu au legatura cu virginitatea,intelege asta,te asigur ca la fel s-ar fi purat si daca nu erai virgina ,stii ca talica ai dreptul sa-l iei la raspundere pentru ce face el ? pentru faptul ca ai fost "curata", asta tine de o gelozie prosteasca sau alte motive , dar nu virginitatea .Ai dreptate ca barbatul aflat in relatie nu mai are dreptul sa "zboare din floare in floare ". !si apoi barbatul e cel cu " caciula " si femeia cu "broboada "! Asa ca... !!
|
||
|
Tycu Postat pe 30 Decembrie 2009 17:29 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Intrebare | 4 | De la: iulika_flore 13 Iulie 2009 11:53 |
| Cu ce masina sa vina mireasa la nunta? | 121 | De la: 21 Martie 2013 15:42 |
| Nunta: petrecere de zi sau de noapte? | 13 | De la: deya2005 20 Octombrie 2010 09:47 |
|
|
||
| Am nevoie de un sfat | 8 | De la: cassey_tarot 11 Mai 2010 15:08 |
| traditiile ma omoara!!! | 101 | De la: mitrea_alina 31 Octombrie 2009 03:00 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.