Mai multe
De la: alina_manuela, la data 2009-11-04 15:26:13De la: Tycu, la data 2009-11-04 09:38:54De la: vaiana, la data 2009-11-03 15:48:54as avea si eu o sugestie asta in cazul cand doresti cu adevarat sa scapi de ...colegul insistent:fa de asa natura incat sa ajunga la urechile lui ca ai un copil dintr-o relatie...eventual mulatru[nu sunt rasista!]...si cred ca te va ocoli el pe tine! Cum adica obsedat ? pai e mai bine sa ascunda celui de acasa ? si mai spune ca- l iubeste ?fals, isi bate joc de el , il considera prostul ei , carpa ei! daca il iubeste cu adevarat , sa nu aiba secrete fata de el si daca el crede ca trebiue iertata, [ eu nu as face asa ceva ]!e problema lui ! e valabil si la barbatii care calca " stramb "
|
||
|
Tycu Postat pe 5 Noiembrie 2009 11:23 |
||
|---|---|---|
De la: vaiana, la data 2009-11-04 16:55:39cu cel de acasa? daca totusi prin absurd ar afla ar fi bine sa se consulte el cu el! daca o iubeste cu adevarat o va ierta, daca nu... ea nu are de fapt nimic de pierdut! as vrea sa vad si eu barbatul/femeia fara de prihana! atunci doar acestia ar avea dreptul sa arunce primii cu piatra...dar din pacate nimeni nu este sfant ...ci doar un biet muritor supus greselii! Da, asa este ,dar ce a facut ea nu e greseala , ca a facut-o constienta ! Daca o iarta sau nu, depinde de ambitia lui !
|
||
|
Tycu Postat pe 5 Noiembrie 2009 11:27 |
||
| Nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu. Din fericire, totul intre mine si coleg s-a terminat. in nici un caz nu-i voi spune iubitului ceva despre asta. nu-mi voi ierta niciodata ce am facut. oricum, sunt atat de fericita ca s-a terminat povestea asta nenorocita; daca mai continuam asa faceam o cadere nervoasa. Acum am inteles ca nimeni nu e perfect si ca toti gresim intr-un moment sau altul. Va multumesc tuturor ca ati fost alaturi de mine in aceasta grea incercare. Totul s-a terminat cu bine... | ||
|
|
||
|
xteena Postat pe 5 Noiembrie 2009 17:09 |
||
Tycu,dupa gandirea ta:ochii vad...inima cere.....e valabila numai pentru barbati???? adicatelea voi puteti spune ca ati gresit...femeile o fac doar constient! super! deci;o femeie care are o relatie nu are voie sa-i tropaie hormonii oleaca... si sa se uite si ea prin alte curti! adicatelea are liber numai la masculul din relatie ,restul fiindu-i interzis. ca sa fiu sincera nu mi-a placut nici tradarea si cu atat mai putin tradatorii dar...deh...toti suntem oameni....si nu cred ca nu este om sa nu fi gresit! ideea este alta...unii recunosc dar marea majoritate nu recunosc! si ce simplu este sa arunci pisica in curtea altuia....
|
||
|
vaiana Postat pe 5 Noiembrie 2009 17:47 |
||
De la: vaiana, la data 2009-11-05 17:47:40Tycu,dupa gandirea ta:ochii vad...inima cere.....e valabila numai pentru barbati???? adicatelea voi puteti spune ca ati gresit...femeile o fac doar constient! super! Nu domnita, nu ma refer numai la barbati, nu am facut nicio data diferenta intre sexe. Domnita a insela , nu se numeste greseala, o greseala se face fara intentie, iar infidelitatea se face numai cu intentie. O persoana in relatie, [indiferent sexul ] nu are voie sa-i"tropaie hormonii oleaca "daca isi iubeste partenerul !Am ramas uimit de ceea ce crede xteea ca a rezolvat,si se bucura !; ciudat !adica prostul de acasa tot prost a ramas in ochii ei , ea spune ca s-a termiat . nu ,nu s-a terminat, se va termina cand ii va spune adevarul , si dupa decizia lui ce va face , atunci se va termina !Nu fac diferenta intre sexe , cand e vorba de infidelitate .!
|
||
|
Tycu Postat pe 6 Noiembrie 2009 11:46 |
||
Ticu stii ce nu intelegi? ea va ramane cu sentimentul culpabilitatii mult timp.si al naibii de rau roade....mai mare pedeapsa nu cred ca exista! de multe ori nu va putea privi in ochii celui de acasa stiind ca a gresit.dar daca si cel de acasa a gresit sau va gresi...are macar satisfactia ............
|
||
|
vaiana Postat pe 6 Noiembrie 2009 16:40 |
||
De la: vaiana, la data 2009-11-06 16:40:00Ticu stii ce nu intelegi? ea va ramane cu sentimentul culpabilitatii mult timp.si al naibii de rau roade....mai mare pedeapsa nu cred ca exista! de multe ori nu va putea privi in ochii celui de acasa stiind ca a gresit.dar daca si cel de acasa a gresit sau va gresi...are macar satisfactia ............ Aica , matale mergi pe ideea "ochi pentru ochi si dinte pentru dinte "!! -"platitul cu aceeasi moneda " nu-si are rostul in cazul asta , fiind o fapta consumata . Nu conteaza ce o doare pe ea,culpabilitatea ,sau ce o mai roade, conteaza relatia cu pseudoiubitul ei de acasa , o relatie falsa bazata pe minciuna,are ideea falsa ca ii est iubit,nu , deoarece el tot "carpa" ei a ramas, pe locul doi,!Nu e cinstita cu ea insasi , nu e corecta cu el, pana el nu stie adevarul , ea e falsa .!Am spus, ca infidelitatea nu este greseala ca este voita,daca cel de acasa va insela si el, acum nu mai conteaza din moment ce la ea fapta e consumata . - Pana el nu afla, la ei e o relatie falsa. !
|
||
|
Tycu Postat pe 7 Noiembrie 2009 08:43 |
||
| Tycu,si in biblie scrie..."ochi pt ochi si dinte pt dinte"! sau contesti acest lucru? si oricum nu cred ca cineva ar putea sa iti scoata ideea ca Ea a gresit si gata! sa o punem la stalpul infamiei si Tu vei fi primul care vei arunca piatra! lapideaz-ooooooo!!!! dar ce zici de zdrentzele de barbati care pt cate o "pasarica" tinerica isi neglijeaza familia,copiii, uitand ca si aceea sunt fiinte vii? de acele animale care-si priveaza si isi parasesc copii sau sotia pentru cate o parasuta intalnita la colt de strada???? ...sigur! aia sunt BARBATI si doar au gresit si ei oleaca...adica au luat-o pe aratura fatis....si...na acum! ce naiba! cu virilitatea si eul lor masculin nu te poti pune! dar cand o femeie greseste...dute la manastire Julieta! nu mi se pare corect! | ||
|
vaiana Postat pe 7 Noiembrie 2009 17:35 |
||
De la: vaiana, la data 2009-11-07 17:35:12Tycu,si in biblie scrie..."ochi pt ochi si dinte pt dinte"! sau contesti acest lucru? si oricum nu cred ca cineva ar putea sa iti scoata ideea ca Ea a gresit si gata! sa o punem la stalpul infamiei si Tu vei fi primul care vei arunca piatra! lapideaz-ooooooo!!!! dar ce zici de zdrentzele de barbati care pt cate o "pasarica" tinerica isi neglijeaza familia,copiii, uitand ca si aceea sunt fiinte vii? de acele animale care-si priveaza si isi parasesc copii sau sotia pentru cate o parasuta intalnita la colt de strada???? ...sigur! aia sunt BARBATI si doar au gresit si ei oleaca...adica au luat-o pe aratura fatis....si...na acum! ce naiba! cu virilitatea si eul lor masculin nu te poti pune! dar cand o femeie greseste...dute la manastire Julieta! nu mi se pare corect! In postarile de aici ideea principala este ca ,unde dragoste nu e, acolo e falsitate si minciuna. Asa este,ca e greu sa-i scoata domnitei ideea fala din cap ca ce a facut nu e greseala, deoarece a fost voit si ca cel de acasa e fals iubit !In legatura cu ce scrie in Biblie, [ o cunosc bine ]se refera la alte lucruri.In legatura cu "zdrentele" de barbati,altfel se pune problema.Nu trebuie facuta diferenta intre barbat si femeie in relatia de familie, asa inseamna ca si Xteea , ar fi o "zdreanta"dupa cum spui matale, dar nu e asa . Nu trebuie condamnata fapta ca de ce pleaca barbatii dupa alte "pasarici"sau ce a facut ea cu colegul, astea se intampla daca nu este dragoste acasa si se convietuieste in minciuna in relatia respectiva, condamnabil este ca de ce mai stau impreuna, intr-o minciuna , cazul xteei sau acelor barbati care pleaca la altele ! intr-o familie, relatie, daca nu e dragoste din partea ambilor parteneri,acolo e minciuna , e o relatie falsa cu o singura salvare ;despartirea !!!
|
||
|
Tycu Postat pe 8 Noiembrie 2009 09:56 |
||
| un scenariu..fi suparata acasa ,stresata,spunei pritenului tau ca ai un coleg la servici care te place.u nu il placi evident.spune ca iti face complimente,tu nu il iei in seama,deocamdata situatia e sub control dar te enerveaza.si tot asa.spuna ca colegul ti se pare putin dus cu pluta.pregatesteti pritenul in caz ca colegul o sa ii vorbeasca.trasformate intr/o victima o hartuiri sexuale.la sfirsitul filmului pritenul tau o sa te vada ca pe o fiinta lipsita de aparare si pe coleg ca pe un obsedat.sa sti ca funcionaza.o pritena o scapat cu basma curata cu acest scenariu.bafta si fi tare.nu te pierde cu firea.ai gresit dar cine nu greseste,acum e important sa scapi de coleg. | ||
|
cosmina_laura Postat pe 9 Noiembrie 2009 12:17 |
||
De la: Tycu, la data 2009-11-08 09:56:31De la: vaiana, la data 2009-11-07 17:35:12Tycu,si in biblie scrie..."ochi pt ochi si dinte pt dinte"! sau contesti acest lucru? si oricum nu cred ca cineva ar putea sa iti scoata ideea ca Ea a gresit si gata! sa o punem la stalpul infamiei si Tu vei fi primul care vei arunca piatra! lapideaz-ooooooo!!!! dar ce zici de zdrentzele de barbati care pt cate o "pasarica" tinerica isi neglijeaza familia,copiii, uitand ca si aceea sunt fiinte vii? de acele animale care-si priveaza si isi parasesc copii sau sotia pentru cate o parasuta intalnita la colt de strada???? ...sigur! aia sunt BARBATI si doar au gresit si ei oleaca...adica au luat-o pe aratura fatis....si...na acum! ce naiba! cu virilitatea si eul lor masculin nu te poti pune! dar cand o femeie greseste...dute la manastire Julieta! nu mi se pare corect! nu e deloc asa. sau mare parte... eu imi recunosc greseala si regret ce am facut. dar nu vreau sa-mi pierd relatia. si tocmai de asta voi face ce-mi sta in putere sa ingrop si sa las in urma prostia pe care am facut-o pentru a-mi salva viitorul alaturi de iubitul meu. si eu la randul meu am fost inselata intr-o relatie anterioara, dar am stiut sa iert, cu toate ca a fost degeaba, am fost parasita pentru aventuri. si barbatii fac alegeri pripite si proaste, numai cand vine vorba de faptele unei femei e mai grav, ea trebuie sa-si limiteze deschiderile si sa ramana o viata intreaga sub papuc, altfel nu e o sotie buna... |
||
|
xteena Postat pe 9 Noiembrie 2009 15:21 |
||
De la: cosmina_laura, la data 2009-11-09 12:17:56un scenariu..fi suparata acasa ,stresata,spunei pritenului tau ca ai un coleg la servici care te place.u nu il placi evident.spune ca iti face complimente,tu nu il iei in seama,deocamdata situatia e sub control dar te enerveaza.si tot asa.spuna ca colegul ti se pare putin dus cu pluta.pregatesteti pritenul in caz ca colegul o sa ii vorbeasca.trasformate intr/o victima o hartuiri sexuale.la sfirsitul filmului pritenul tau o sa te vada ca pe o fiinta lipsita de aparare si pe coleg ca pe un obsedat.sa sti ca funcionaza.o pritena o scapat cu basma curata cu acest scenariu.bafta si fi tare.nu te pierde cu firea.ai gresit dar cine nu greseste,acum e important sa scapi de coleg. din fericire, am scapat de coleg!! ii multumesc lui Dumnezeu ca am trecut peste asta. Tot ce-mi doresc acum este liniste. |
||
|
xteena Postat pe 9 Noiembrie 2009 15:29 |
||
De la: Xteena, la data 2009-11-09 15:29:43De la: cosmina_laura, la data 2009-11-09 12:17:56un scenariu..fi suparata acasa ,stresata,spunei pritenului tau ca ai un coleg la servici care te place.u nu il placi evident.spune ca iti face complimente,tu nu il iei in seama,deocamdata situatia e sub control dar te enerveaza.si tot asa.spuna ca colegul ti se pare putin dus cu pluta.pregatesteti pritenul in caz ca colegul o sa ii vorbeasca.trasformate intr/o victima o hartuiri sexuale.la sfirsitul filmului pritenul tau o sa te vada ca pe o fiinta lipsita de aparare si pe coleg ca pe un obsedat.sa sti ca funcionaza.o pritena o scapat cu basma curata cu acest scenariu.bafta si fi tare.nu te pierde cu firea.ai gresit dar cine nu greseste,acum e important sa scapi de coleg. Nu se spune asa, trebuia sa spui "multumesc lui Dumnezeu ca inca nu a aflat cel de acasa, si ca sa nu afle cat de urand, Xteena bine ca ai scapat, dar sa fii constienta ca stai intr-o relatie falsa ,ca pana nu-i spui adevarul , nu ai iubire fata de el, si ca mai tarziu sigur ca tot se va afla , !
|
||
|
Tycu Postat pe 12 Noiembrie 2009 18:32 |
||
| ma bucur pt tine.acum linistestete si incearca sa vezi ce nu ti/a placut in relatia ta de ai ajuns sa te cuplezi cu colegul. | ||
|
cosmina_laura Postat pe 14 Noiembrie 2009 21:39 |
||
buna...in primul rand vreau sa iti spun ca ai facut o prostie mai mare ca tine....nu il meriti 'pe cel de aks...asa se intampla mereu k majoritatea femeilor....nu se multumesc niciodata..ce avea colegul tau si nu avea iubitul tau???ce ti'a trebuit mai mult? acum daca chiar iti pare rau si vrei sa mai salvezi ceva sau sa iti salvezi constiinta vb deschis (poate pt 1 oara in viata ta) cu pietenul...spune'i cum stau lucrurile si poate o luati de la 0...iti dai demisia...si iti gasesti alt loc de munca(asta daca ai sprijin din partea prietenului)..daca nu...SUPORTA CONSECINTELE...ca ce ai avut aks nu ti'a placut
|
||
|
elena8820 Postat pe 17 Decembrie 2009 22:48 |
||
De la: elena8820, la data 2009-12-17 22:48:02buna...in primul rand vreau sa iti spun ca ai facut o prostie mai mare ca tine....nu il meriti 'pe cel de aks...asa se intampla mereu k majoritatea femeilor....nu se multumesc niciodata..ce avea colegul tau si nu avea iubitul tau???ce ti'a trebuit mai mult? acum daca chiar iti pare rau si vrei sa mai salvezi ceva sau sa iti salvezi constiinta vb deschis (poate pt 1 oara in viata ta) cu pietenul...spune'i cum stau lucrurile si poate o luati de la 0...iti dai demisia...si iti gasesti alt loc de munca(asta daca ai sprijin din partea prietenului)..daca nu...SUPORTA CONSECINTELE...ca ce ai avut aks nu ti'a placut Asa este, ai perfecta dreptate, foarte buna logica,mi-a placut postarea asta !!!
|
||
|
Tycu Postat pe 18 Decembrie 2009 10:17 |
||
De la: Xteena, la data 2009-08-26 16:06:33@alekysart_for_events : cel de acasa, crede-ma, e barbatul perfect. nu am ce sa-i reprosez. m-am mai gandit la ceva care sa-l indeparteze pe coleg de mine , sa-i spun cumva ca am o boala genitala si trebuie sa ma feresc de contacte fizice. poate asa se mai racesc lucrurile intre noi si prind momentul potrivit pentru a termina relatia. Cred ca te inseli...daca cel de acasa ar fi barbatul perfect caruia nu ai avea ce sa-i reprosezi nu ai fi procedat astfel...e cam in zadar sa ti se dea sfaturi de tot felul...situatia e cam dificila in cazul tau..dar trucuri de astea ca esti gravida, ca ai o boala genitala crede-ma nu tin..mai ales ca el este unt tip posesiv si orgolios..va face totul ca sa iasa tot el bine...e genul de barbat care nu renunta cu una cu doua si daca vrea sa-ti faca rau ar putea...nu neaparat la serviciu ci in viata de cuplu stabil...oricum o dai tot nu e bine...as vrea sa te sfatuiesc in vreun fel dar nu prea am cum...e o situatie urata in care te-ai bagat singura...ce poti tu sa faci este sa lasi lucrurile asa cum sunt...nu vreau sa te ofuschezi in vreun fel...dar dupa cum l-ai descris pe colegul tau eu una cred ca se va afla despre legatura voastra....mi se pare si genul de barbat razbunator asa cum spuneai tu, care nu suporta sa-i fie calcata in picioare"barbatia"...multa bafta iti doresc |
||
|
Bluesky_grace Postat pe 18 Decembrie 2009 11:57 |
||
De la: Tycu, la data 2009-11-12 18:32:42De la: Xteena, la data 2009-11-09 15:29:43De la: cosmina_laura, la data 2009-11-09 12:17:56un scenariu..fi suparata acasa ,stresata,spunei pritenului tau ca ai un coleg la servici care te place.u nu il placi evident.spune ca iti face complimente,tu nu il iei in seama,deocamdata situatia e sub control dar te enerveaza.si tot asa.spuna ca colegul ti se pare putin dus cu pluta.pregatesteti pritenul in caz ca colegul o sa ii vorbeasca.trasformate intr/o victima o hartuiri sexuale.la sfirsitul filmului pritenul tau o sa te vada ca pe o fiinta lipsita de aparare si pe coleg ca pe un obsedat.sa sti ca funcionaza.o pritena o scapat cu basma curata cu acest scenariu.bafta si fi tare.nu te pierde cu firea.ai gresit dar cine nu greseste,acum e important sa scapi de coleg. |
||
|
marianbt Postat pe 18 Decembrie 2009 12:22 |
||
De la: allinutzza, la data 2009-12-18 11:57:47De la: Xteena, la data 2009-08-26 16:06:33@alekysart_for_events : cel de acasa, crede-ma, e barbatul perfect. nu am ce sa-i reprosez. m-am mai gandit la ceva care sa-l indeparteze pe coleg de mine , sa-i spun cumva ca am o boala genitala si trebuie sa ma feresc de contacte fizice. poate asa se mai racesc lucrurile intre noi si prind momentul potrivit pentru a termina relatia. scuze am scris acest mesaj fara sa citesc pe celelalte...scriai ca ai scapat de coleg...ma bucur sa aud...asigura-te ca nu va dori sa reintre vreodata in viata ta dar mai ales sa ti-o controleze...de altfel ai grija sa nu incerce sa se razbune acum pe tine ...nu stiu cum...spre exemplu sa trimita anonime la adresa voastra prin care sa il anunte pe iubitul tau ca ai avut o relatie cu altcineva...gandeste-te bine si pune si raul in fata...fa-ti raspunsuri la multe intrebari, asta daca iubitul tau ar afla....mult succes |
||
|
Bluesky_grace Postat pe 18 Decembrie 2009 12:57 |
||
| Xteena:Am citit si eu raspunsurile la topicul tau si vreau sa-ti spun ca am ramas "consternat" despre gandirea marii majoritati a femeilor in legatura cu aceasta problema.Cum sa-ti dai demisia? (asa demonstrezi doar un lucru:ca inca mai tii la colegul tau),cum sa nu-i spui "iubitului tau" ( asa demonstrezi ca nu-ti pasa de el si nu-mi pot da seama cum va fi viata voastra impreuna), cum sa apelezi la tertipuri de genul( sunt insarcinata, vreau sa ne casatorim, etc)?????( asa nu arati decat ca esti o persoana meschina in care nu ar trebui sa ai incredere). daca marea majoritate a femeilor din tara asta ar gandi la fel, eu ca barbat ce sa fac, sa emigrez? Sunt barbat, si am trecut si eu prin aceeasi problema: am avut doua prietene in acelasi timp. Si am spus clar "prietene", pentru ca nu le-am iubit pe nici una. Mi-ama dat seama de asta abia dupa ce s-a aflat si am fost parasit de amindoua pentru ca n-am "plans" dupe nici una din ele. Dar fapta pe care am facut-o este condamnabila intr-ucat eu m-am uitat doar la sentimentele mele si nu m-am gandit la sentimentele lor. Si nu a fost o greseala : am facut-o deliberat traind cu frica in fiecare zi ca o sa se afle, fapt ce s-a si intamplat. Ce nu inteleg eu este alt lucru: ai asteptat 4 luni pentru ca sa scapi de acest coleg, pentru ca din cate am vazut eu in august aveai deja 2 luni de cand il inselai pe "iubitul" tau ( aici fac o paranteza: cu regret spun ca ai dau dreptate persoanei care ti-a spus sa nu-i mai spui iubit deodata ce l-ai inselat). Cum ai scapat de coleg? Ti-a dat papucii???...ai demisionat de la servici????..i-ai spus sa te lase in pace deoarece ai un iubit cu care doresti sa te casatoresti si sa traiesti fericita "la bine si la greu???" Lamureste-ma. | ||
|
marianbt Postat pe 18 Decembrie 2009 12:57 |
||
| A dat in mine. M-a lovit si din acel moment nici n-am vrut sa-l mai vad. in postarile anterioare scriam ce s-a intamplat. nu era barbat, era o bestie. am suferit mult timp din cauza lui. se purta execrabil cu mine. si eu nu puteam sa zic nimic. nu a fost deloc simplu... | ||
|
xteena Postat pe 18 Decembrie 2009 15:30 |
||
De la: marianbt, la data 2009-12-18 12:57:38Xteena:Am citit si eu raspunsurile la topicul tau si vreau sa-ti spun ca am ramas "consternat" despre gandirea marii majoritati a femeilor in legatura cu aceasta problema.Cum sa-ti dai demisia? (asa demonstrezi doar un lucru:ca inca mai tii la colegul tau),cum sa nu-i spui "iubitului tau" ( asa demonstrezi ca nu-ti pasa de el si nu-mi pot da seama cum va fi viata voastra impreuna), cum sa apelezi la tertipuri de genul( sunt insarcinata, vreau sa ne casatorim, etc)?????( asa nu arati decat ca esti o persoana meschina in care nu ar trebui sa ai incredere). daca marea majoritate a femeilor din tara asta ar gandi la fel, eu ca barbat ce sa fac, sa emigrez? Sunt barbat, si am trecut si eu prin aceeasi problema: am avut doua prietene in acelasi timp. Si am spus clar "prietene", pentru ca nu le-am iubit pe nici una. Mi-ama dat seama de asta abia dupa ce s-a aflat si am fost parasit de amindoua pentru ca n-am "plans" dupe nici una din ele. Dar fapta pe care am facut-o este condamnabila intr-ucat eu m-am uitat doar la sentimentele mele si nu m-am gandit la sentimentele lor. Si nu a fost o greseala : am facut-o deliberat traind cu frica in fiecare zi ca o sa se afle, fapt ce s-a si intamplat. Ce nu inteleg eu este alt lucru: ai asteptat 4 luni pentru ca sa scapi de acest coleg, pentru ca din cate am vazut eu in august aveai deja 2 luni de cand il inselai pe "iubitul" tau ( aici fac o paranteza: cu regret spun ca ai dau dreptate persoanei care ti-a spus sa nu-i mai spui iubit deodata ce l-ai inselat). Cum ai scapat de coleg? Ti-a dat papucii???...ai demisionat de la servici????..i-ai spus sa te lase in pace deoarece ai un iubit cu care doresti sa te casatoresti si sa traiesti fericita "la bine si la greu???" Lamureste-ma. ce mai conteaza???de ce sa te lamureasca???important e ca a terminat cu el si cu asta basta... |
||
|
Bluesky_grace Postat pe 18 Decembrie 2009 15:50 |
||
Nu, nu a terminat inca , atat timp cat nu-i spune celui de acasa adevarul lasandu-l pe el sa aleaga , acolo e o relatie falsa, bazata pe minciuna, si acel pseudoiubit o sa fie pe ultimul loc in viata ei, un om fara importanta !
|
||
|
Tycu Postat pe 18 Decembrie 2009 16:59 |
||
De la: Tycu, la data 2009-12-18 16:59:33 e foarte adevarat dar, nici tu nici altcineva nu o poate forta sa faca asta...este strict alegerea sa daca sa ii spuna celui de acasa adevarul... ea stie mai bine ca oricine ce sa faca.....important e sa nu mai repete greseala asta...pe de alta parte e greu sa traiesti macinat de niste prostii pe care le-ai facut in unele momente de slabiciune...pe unii ii costa relatia pe altii nu-i costa nimik... pentru anumite persoane, asemenea greseli isi pun atat de tare amprenta asupra psihicului incat nu mai fac fata si prefera sa se elibereze de asta spunandu-i partenerului kiar cu riscul de a-l pierde....las-o pe ea sa decida...numai bine tuturor
|
||
|
Bluesky_grace Postat pe 19 Decembrie 2009 12:48 |
||
De la: Bluesky, la data 2009-12-19 12:48:16De la: Tycu, la data 2009-12-18 16:59:33 Se intelege ca pe acest forum,pe toate topicurile,fiecare e liber sa-si spuna doar parerea , normal ca nimeni nu poate obliga pe nimeni ce sa faca si cum sa faca .In cazul asta ,important pentru ea este ca sa afle cel de acasa,si el sa aleaga daca mai continua sau nu relatia , altfel nu este o relatie adevarata, este o relatie falsa bazata pe minciuna, o pseudoiubire , un interes !!!
|
||
|
Tycu Postat pe 19 Decembrie 2009 14:02 |
||
De la: Tycu, la data 2009-12-19 14:02:08De la: Bluesky, la data 2009-12-19 12:48:16De la: Tycu, la data 2009-12-18 16:59:33 corect, dar ce putem tu sau eu sau altcineva sa facem?????...degeaba incerci sa o convingi ca relatia ei e una bazata pe minciuna, neincredere si asa mai departe. daca ea a decis sa nu-i zica nimic totusi iubitului ei...vrei sa ii explici tu ce este moral, etic si ce nu intr-o relatie???in zadar....de aia zic...las-o sa faca ce vrea
|
||
|
Bluesky_grace Postat pe 19 Decembrie 2009 14:38 |
||
De la: Bluesky, la data 2009-12-19 14:38:05De la: Tycu, la data 2009-12-19 14:02:08De la: Bluesky, la data 2009-12-19 12:48:16De la: Tycu, la data 2009-12-18 16:59:33 Asa e , corect , ai dreptate !!
|
||
|
Tycu Postat pe 19 Decembrie 2009 20:20 |
||
| Nimeni nu iarta asa ceva, mai ales cel care este trup si suflet langa mine. asta mi-e crucea, voi trai cu vina asta amplificata de zeci de ori, constiinta ma macina si ma pedepseste mereu amintindu-mi ce greseala enorma am putut face... mi-am primit lectia de la viata. | ||
|
xteena Postat pe 28 Decembrie 2009 09:18 |
||
|
Cam dura lectia asta de viata,nu crezi? Nimeni nu merita a fi incercat,dar ......"capul face,capul trage". |
||
|
Lizzie_grace Postat pe 29 Decembrie 2009 21:28 |
||
De la: Xteena, la data 2009-12-28 09:18:18Nimeni nu iarta asa ceva, mai ales cel care este trup si suflet langa mine. asta mi-e crucea, voi trai cu vina asta amplificata de zeci de ori, constiinta ma macina si ma pedepseste mereu amintindu-mi ce greseala enorma am putut face... mi-am primit lectia de la viata. Tot nu ai raspuns ce vei face cand partenerul va afla?cum il vei privi ? ca sigur va afla, cum poti sa stai intr-o relatie bazata pe minciuna !!!!!!
|
||
|
Tycu Postat pe 30 Decembrie 2009 13:15 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| saculeti din organza/tul sau pungute pt cadou? | 1 | De la: symonyk 31 Ianuarie 2010 16:46 |
| Zambetul tau pentru eternitate. | 1 | De la: eunescu09 28 August 2009 07:22 |
| Fotografie si Filmare Nunta - Bucuresti | 1 | De la: 4fotovideo 27 Mai 2010 14:30 |
|
|
||
| Aranjamene florale - MARE esec cu Events Boutique !!!! | 3 | De la: Elvira77 14 Februarie 2015 09:43 |
| familie unita ? | 8 | De la: cj25har 4 Iunie 2010 13:07 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.