Setari Cookie-uri

Vreau sa-l parasesc si nu stiu cum

De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-28 11:27:54
De la: Xteena, la data 2009-08-28 09:11:36
De la: grace004344, la data 2009-08-28 08:30:58cea mai tare faza ar fi sa-i poata oferii ce vrea ea si s-o ceara si de nevasta...a si sa-l incante si ideea de a avea un copil

el nu-mi poate oferi nimic. cateodata sta la ai lui, dar in general doarme la prieteni,pe unde apuca. o data nu am iesit la un suc. nu! mint! m-a scos o singura data la bere... dar de obicei, la servici ma refer, mi-e mila de el si ce mananc eu, ii opresc si lui. mereu se vaita ca nu are bani. ar fi mai multe de zis pe subiectul asta...

Xteeena, se pare ca esti nehotarata in privinta colegului, adica simti ceva pentru el [Asta se vede din postari ]! E clar ; intre tine si primul ai lamurit situatia,nu te amagi ,ca nu exista iubire, ci o simpla prietenie, atat si nimic mai mult,e bine sa te rezumi la atat ,ca altfel iti bati joc atat de tine insati cat si de el,macar pentru el daca mai ai ceva respect,nu-l mai mintii si spune-i adevarul !A ramanea cu el , ar fi o relatie falsa bazata pe minciuni si falsa iubire ! Vezi in legatura cu colegul , acolo posibil sa fie ceva, posibil chiar o casatorie !

nu exista asa ceva!! m-am atasat de coleg ca amica, dar nimic mai mult. vorbesti de parca nu as sti ce sentimente am pentru iubitul meu.. nu sunt nehotarata. stiu ca vreau sa inchei relatia "amoroasa" cu colegul, dar intr-o cale amiabila atat pentru viata mea personala , cat si pentru cea profesionala.
xteena
Postat pe 28 August 2009 11:33
da si eu cred ca ar trebui sa-i spui celui d-acasa adevarul pt ca din cate se vede nu prea ai renunta nici la coleg dar nici la el. cel mai bine ar fi sa te hotarasti cu,care vrei sa ramai si cu asta basta...
grace004344
Postat pe 28 August 2009 15:25
si daca esti hotarata sa ramai cu iubitul tau,spune-i ce aventura ai avut si roaga-te sa te ierte...a si inca ceva:schimba-ti locul de munca,ca sigur iti mai gasesti si in alta parte
grace004344
Postat pe 28 August 2009 15:28
De la: Xteena, la data 2009-08-28 11:33:07
De la: grace004344, la data 2009-08-28 08:30:58cea mai tare faza ar fi sa-i poata oferii ce vrea ea si s-o ceara si de nevasta...a si sa-l incante si ideea de a avea un copil

el nu-mi poate oferi nimic. cateodata sta la ai lui, dar in general doarme la prieteni,pe unde apuca. o data nu am iesit la un suc. nu! mint! m-a scos o singura data la bere... dar de obicei, la servici ma refer, mi-e mila de el si ce mananc eu, ii opresc si lui. mereu se vaita ca nu are bani. ar fi mai multe de zis pe subiectul asta...

Xteeena, se pare ca esti nehotarata in privinta colegului, adica simti ceva pentru el [Asta se vede din postari ]! E clar ; intre tine si primul ai lamurit situatia,nu te amagi ,ca nu exista iubire, ci o simpla prietenie, atat si nimic mai mult,e bine sa te rezumi la atat ,ca altfel iti bati joc atat de tine insati cat si de el,macar pentru el daca mai ai ceva respect,nu-l mai mintii si spune-i adevarul !A ramanea cu el , ar fi o relatie falsa bazata pe minciuni si falsa iubire ! Vezi in legatura cu colegul , acolo posibil sa fie ceva, posibil chiar o casatorie !

nu exista asa ceva!! m-am atasat de coleg ca amica, dar nimic mai mult. vorbesti de parca nu as sti ce sentimente am pentru iubitul meu.. nu sunt nehotarata. stiu ca vreau sa inchei relatia "amoroasa" cu colegul, dar intr-o cale amiabila atat pentru viata mea personala , cat si pentru cea profesionala.
:

sml-confused0067: Xteena,scuza-ma ca ma-m bagat in povestea ta , eu am studiat psihologia in relatia de cuplu, si planningul familial , am vazut multe cazuri ca astea si urmarile lor,stiu ce spun,; Fa o precizare mai clara, poate nu s-a inteles; ai avut relatie[aventura }cu colegul , sau o prietenie colegiala cum ai spus mai sus ? -ca daca e numai colegiala, nu e nicio problema,dar daca e aventura atunci e clara,adica sentimentele de iubire pentru primul sunt pareri eronate. ; daca iubesti cu adevarat un om, niciodata nu-l tradezisau sa ai secrete, prin fapta ta ti-ai demonstrat singura ca primul pentru tine este nu un iubit ci un simplu amic si nimic mai mult . ! -dovezi ? iata : de ce nu i-ai spus de aventura ta?[si mai spui ca-l iubestisi la spatele lui iti faci de cap ]; Daca nu-ti pasa de coleg ,atunci cum adica sa termin relatia "amoroasa "? [ ce e amoros nu se termina ]!si culmea culmilor mai vrei si pe cale amiabila1a [poate vreti sa plangeti unul in bratele altuia !} Normal, cand nu mai ai nimic cu nimeni, il ignori si gata ,si de iubitul tau nu ai secrete!Adica te doare inima de coleg, asa se intelege !Problema se pune la primul, spune-i adevarul si pentru respectul lui il ti doar ca prieten ! ca oricum , baza in increderea lui n-o sa mai ai !
Tycu
Postat pe 28 August 2009 17:07
De la: alina_manuela, la data 2009-08-27 13:32:07e incredibil cu cata usurinta priviti chestia asta si va mai mirati ca sunt barbatii....... avem barbatii pe care ii meritam

adevarate cuvinte ai rostit.... pana la urma Xteena nu a intrat pe site ca sa o criticam noi, ci pentru ca avea nevoie de un sfat urgent. O sa realizeze ea la timpul potrivit ce gresala a ales sa faca. Va fii vinovata doar daca nu va invata din greseli.
martynez
Postat pe 28 August 2009 19:08

am trait s-o spun si pe asta, Xteena draga mea, ce pot sa mai spun eu sunt de acord cu Mitca si din cate vad nu sunt singura - tu nu esti hotarata pe care il vrei, stii ca nu se mai poate cu amandoi, dar pur si simplu nu stii ce vrei - asta e singura explicatie plauzibila.
Nu stiu cat crezi tu in zodiac sau cat e adevarat, dar daca e inseamna ca tu vrei ca colegu sa te vada in continuare cu aceeasi ochi, adik vrei si popa si hot, vrei sa te placa, sa te vrea in continuare; dar sa te lase in pace , sa nu mai fiti impreuna, decat atunci cand vrei tu eventual.
Pai cand vrei sa o termini cu cineva, si mai ales in situatia ta cand mai e si o a 3-a persoana implicata; o termini pur si simplu, ce cale amiabila, ce amici - nu exista amicitie intre un barbat si o femeie, tu vrei sa scapi de el, dar in timp ce inchizi usa sa lasi o fereastra deschisa.Spunei clar ca nu simti nimic pentru el si gata, fara amicitie, fara mila, fara nimic ca doar vrei sa sca[i de el nu?Nu pot sa pricep chestia asta, esti cu el de 2 luni nu de 10 ani, adio si nu privesti in urma chiar dc iti e coleg, FARA MILA, FARA AMICITIE .

Si daca te ameninta ca-i zice iubitului tau, aici iar ai de ales:
1. poti sa fii sincera si sa speri ca te va ierta
si sa-i spui tu
2. minti pana la capat, nu recunosti nimic, nici in fata marii adunari nationale, si o faci pe victima, il acuzi tu pe individ, doar esti "o fetita neajutorata amenintata de lup" - daca intelegi ce vreau sa zic
alina
Postat pe 28 August 2009 20:17
ok , cred ca.s intr-un punct unde cat de cat pot sa iau o decizie. o sa-i spun ca s-a terminat tot inntre noi si nu vreau sa mai aud de el si gata. imi dau demisia si n-o sa ne mai vedem niciodata. mersi de sfaturi! la toti... :)
xteena
Postat pe 28 August 2009 20:24
De la: Xteena, la data 2009-08-28 20:24:53ok , cred ca.s intr-un punct unde cat de cat pot sa iau o decizie. o sa-i spun ca s-a terminat tot inntre noi si nu vreau sa mai aud de el si gata. imi dau demisia si n-o sa ne mai vedem niciodata. mersi de sfaturi! la toti... :)

cum sa-ti dai demisia?
veziti de treaba ta si ignora-l , nu asta era ideea
dar ma rog daca preferi sa fugi, in loc sa infrunti situatia treaba ta, ce o sa zici iubitului cand te va intreba de ce ai demisionat?
alina
Postat pe 28 August 2009 21:54
De la: alina_manuela, la data 2009-08-28 21:54:46
De la: Xteena, la data 2009-08-28 20:24:53ok , cred ca.s intr-un punct unde cat de cat pot sa iau o decizie. o sa-i spun ca s-a terminat tot inntre noi si nu vreau sa mai aud de el si gata. imi dau demisia si n-o sa ne mai vedem niciodata. mersi de sfaturi! la toti... :)

cum sa-ti dai demisia?
veziti de treaba ta si ignora-l , nu asta era ideea
dar ma rog daca preferi sa fugi, in loc sa infrunti situatia treaba ta, ce o sa zici iubitului cand te va intreba de ce ai demisionat? [/quote

ramai si infrunta-l!!nu-i nimik mai rau decat sa fugi toata viata ca o lasa,sa nu poti da dovada ca esti in stare de ceva...o sa fie mai rau.uite ce-ti zic eu:trage aer in piept,gandeste-te bine ce simti cu adevarat si cand vei stii te duci sa vb cu persoana cu care nu mai vrei sa fii..hotaraste-te ca nu stii cum te prinde cu mata in sac cel oficial!!eu am invatat din greseli si n-ai idee cat de bine e sa infrunti situatia si omul.
primola
Postat pe 28 August 2009 22:09
ma derutati.... renunt la job sau nu?
xteena
Postat pe 28 August 2009 22:32

Daca zici ca e asa mai violent colegul... profita de o cearta de asta unde face el gesturi si-i spui ca s-a terminat ... este de ajuns sa te prinda putin de mana mai tare sau sa te impinga si-i spui.¨ baiatule pana aici ti-a fost ...gata nu te mai suport ...crezi ca eu am sa stau sa-mi pierd timpul cu un nebun ... vorbesc foarte serios... din acest moment s-a rupt tot ce-a fost intre noi.... mi-am pierdut tot respectul pt tine ...daca esti nervos du-te si da intr-un sac de box dar nu ma brusca pe mine ca nu esti tu smecherul p mele ¨
si pleci...daca insista ...nu si nu .....nu te lasi ....ca ai facut degeaba teatrul ..si a doua zi si a treia si peste o luna....vorbesti cu el ca si cu ceilalti ...

nu inteleg de ce trebuie sa fie atat de greu... doar daca e seful tau trebuie sa pleci ca daca nu .... n-ai cum sa-i dai liber dar asa.... are el putere de decizie in firma? sa decida seful ...si el sigur va zice...bai copiilor bagati-va mintile in cap....relatiile in afara serviciului aici sunteti la munca nu la intalnire ....daca aveti certuri rezolvatile in afara programului ....parerea mea...eu asa as face daca as fi sefa ....
rocsanyk3
Postat pe 28 August 2009 22:35
eu zic totusi sa renunti la acel job
grace004344
Postat pe 29 August 2009 07:37
:

sml-confused0067:Xteena, gandesti ce spui ? Prin demisia asta , mai mult demonstrezi noua , la toti cat il doresti si ce sentiment ai fata de coleg .!- a mai ramas sa spui ca iti vine sa te sinucizi ! Din ce ai spus aici , colegul te predomina, nu observi asta ?nu poti comanda sentimentelor , sufletului ,prin demisie te injosesti atat in fata lui,cat si in fata la toti care cunosc situatia, prin gestul demisiei demonstrezi ca primul nu inseamna nimic pentru tine . Daca vrei sa-ti cunosti bine sentimentele, la absurd vorbind si daca ai ceva respect fata de primul [ ] spune-i imediat adevarul, lasa-l pe el sa hotarasca ce decizie sa ia [fara influenta ta ] , termina cu prostia "demisie",cauta si stai cat mai mult posibil la servici aproape de coleg,[in felul asta iti dai seama daca simti ceva sau nu pentru coleg ] si daca vrei sa renunti la el , ignora-l , jigneste-ldaca se poate de fata cu toti,priveste-l "de sus"demonstreaza la toti , mai ales primului,ca pentru tine e un intrus langa tine si iti e pur si simplu indiferent , plictsitor; -Poate asa se vor convinge toti , mai ales primul ca a fost ceva nevinovat ... altfel ....!!!!
Tycu
Postat pe 29 August 2009 10:27
Xteena.... ai innebunit de tot? cum sa renunti la job...si pe criza aceasta cand toti trag cu dintii de un serviciu rezonabil.Eu te cred ca esti derutata insa aceasta ar fi ultima solutie.Daca tu crezi ca te poate manipula un ''lichean'' (persoana care sta cu parintii si care este si mitocan pe deasupra,eu stiu ca voi fetele sunteti atrase de bad-boys in general dar din cate am inteles acest tip nu prea reprezinta nimic(poate unsex-buddy,desi nu ai precizat corect) ...in sfarsit ce e atat de greu ca el sa inteleaga?tu ai prieten...el a fost o aventura...care din perspectiva ta a luat sfarsit...daca nu intelege e clar este o persoana maniaco-depresiva de care iti vei dori sa scapi mult mai repede pt ca nimeni nu suporta prin preajma astfel de persoane...deci...fii REA...fii REA Xteena..... impuneti punctul de vefere odata pt totdeauna
martynez
Postat pe 29 August 2009 10:40
Buna tuturor...pt ca nu am gasit nici un subiect legat de restaurante.,,,va intreb pe voi fetelor, unde sa fac si eu nunta? sunt din bucuresti si caut un restaurant cu o capacitate de 150 invitati...spatios, nu fitos dar nici vai de el. ma puteti ajuta cu cateva recomandari? la anul in oct ma voi casatori. va pup, merci:)
gyo85
Postat pe 29 August 2009 15:06
buna..iti recomand rest "La MArquisse:..acolo am avut noi nunta pe 4 iulie anul asta...e super..si oamenii de acolo sunt super!
hanamaria2k
Postat pe 29 August 2009 15:08
buna....nu stiu daca este o idee buna sa-l ceri in casatorie,daca o sa accepte?ce te faci?ai sp k nu ii poti da 'papucii' k se enerveaza si tipa,atunci cauta motive ca sa tii dea el tie...sau cel mai bine,infrunta-l si spune-i ca nu se mai poate,ca tie nu iti trebuie o persoana geloasa ...nu stiu,parerea mea...succes!
bebelusha_oana
Postat pe 30 August 2009 08:45
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-29 10:27:18
:

sml-confused0067:Xteena, gandesti ce spui ? Prin demisia asta , mai mult demonstrezi noua , la toti cat il doresti si ce sentiment ai fata de coleg .!- a mai ramas sa spui ca iti vine sa te sinucizi ! Din ce ai spus aici , colegul te predomina, nu observi asta ?nu poti comanda sentimentelor , sufletului ,prin demisie te injosesti atat in fata lui,cat si in fata la toti care cunosc situatia, prin gestul demisiei demonstrezi ca primul nu inseamna nimic pentru tine . Daca vrei sa-ti cunosti bine sentimentele, la absurd vorbind si daca ai ceva respect fata de primul [ ] spune-i imediat adevarul, lasa-l pe el sa hotarasca ce decizie sa ia [fara influenta ta ] , termina cu prostia "demisie",cauta si stai cat mai mult posibil la servici aproape de coleg,[in felul asta iti dai seama daca simti ceva sau nu pentru coleg ] si daca vrei sa renunti la el , ignora-l , jigneste-ldaca se poate de fata cu toti,priveste-l "de sus"demonstreaza la toti , mai ales primului,ca pentru tine e un intrus langa tine si iti e pur si simplu indiferent , plictsitor; -Poate asa se vor convinge toti , mai ales primul ca a fost ceva nevinovat ... altfel ....!!!!

bravo Mitica sunt mandra de tine, asa mai DA cand vin pe la Valcea
alina
Postat pe 30 August 2009 17:28
De la: martynez, la data 2009-08-29 10:40:36Xteena.... ai innebunit de tot? cum sa renunti la job...si pe criza aceasta cand toti trag cu dintii de un serviciu rezonabil.Eu te cred ca esti derutata insa aceasta ar fi ultima solutie.Daca tu crezi ca te poate manipula un ''lichean'' (persoana care sta cu parintii si care este si mitocan pe deasupra,eu stiu ca voi fetele sunteti atrase de bad-boys in general dar din cate am inteles acest tip nu prea reprezinta nimic(poate unsex-buddy,desi nu ai precizat corect) ...in sfarsit ce e atat de greu ca el sa inteleaga?tu ai prieten...el a fost o aventura...care din perspectiva ta a luat sfarsit...daca nu intelege e clar este o persoana maniaco-depresiva de care iti vei dori sa scapi mult mai repede pt ca nimeni nu suporta prin preajma astfel de persoane...deci...fii REA...fii REA Xteena..... impuneti punctul de vefere odata pt totdeauna

subscriu
alina
Postat pe 30 August 2009 17:28
De la: alina_manuela, la data 2009-08-30 17:28:01
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-29 10:27:18
:

bravo Mitica sunt mandra de tine, asa mai DA cand vin pe la Valcea
:

sml-happy0180:
Tycu
Postat pe 31 August 2009 08:48
Si preturile cam cum sunt? Eu nu vreau nici cev f fastuos, dar nici prea modest. Ceva mediu, ca sa zic asa. merci frumos.
gyo85
Postat pe 31 August 2009 09:22
De la: hanamaria2k, la data 2009-08-29 15:08:11buna..iti recomand rest "La MArquisse:..acolo am avut noi nunta pe 4 iulie anul asta...e super..si oamenii de acolo sunt super!

Si preturile cum sunt? merci frumos
gyo85
Postat pe 31 August 2009 09:23
sunt super...suna acolo..si vb cu dna Elena...care e o scumpa.si-ti zice tot ce tb!am pus poze la profilul meu.cu locatia..cum a fost aranjat salonul pt nunta noastra!cu placere
hanamaria2k
Postat pe 31 August 2009 15:29
pai ..nici noi nu am vrut fitze:P...am vrut ceva elegant si finutz..si frumos..si a iesit exact cum am visat
hanamaria2k
Postat pe 31 August 2009 15:29
eu zic sa dispari o vreme din peiisaj pana se linistesc apele,sincer
valentina0309
Postat pe 31 August 2009 20:41
De la: hanamaria2k, la data 2009-08-31 15:29:11sunt super...suna acolo..si vb cu dna Elena...care e o scumpa.si-ti zice tot ce tb!am pus poze la profilul meu.cu locatia..cum a fost aranjat salonul pt nunta noastra!cu placere

Am gasit pe diverse forum-uri comentarii despre rest. si lumea spune k au fost obligati sa ia dj ul si mai multe kestii. La tine a fost asa?

Merci :)
gyo85
Postat pe 2 Septembrie 2009 09:50
nu.//nu a fost asa..am venit cu dj-ul meu...sincer..e super tare..pe noi nu ne-a obligat cu nimic...
hanamaria2k
Postat pe 2 Septembrie 2009 17:45
marinela27
Postat pe 4 Septembrie 2009 11:16
Buna Xteena.
Fiecare dintre noi greseste,si se spune sa nu judeci ca sa nu fii judecat!Si pana la urma oricine se mai lasa purtat de val,mai ales ca esti micutza,21 de ani.Eu as vrea sa te ajut dar cred ca numai tu o sa stii ce ai de facut.Dar ai putea sa te gandesti lgic:daca iti schimbi locul de munca ai scapa definitiv de el(asta daca nu-ti stie adresa cumva),daca ii spui franc ca s-a terminat si incepe sa te bruscheze si sa nu accepte ii poti spune sa te lase-n pace altfel mergi la politie.Nimeni nu are dreptul asupra vietii nimanui decat tu insuti!Si daca pana la urma risti sa-ti pierzi si iubitul,Teena ,ai doar 21 de ani,poti oricand sa-ti faci alta relatie,ai toata viata inainte!Ce naiba,iti pui astfel de probleme de la varsta asta?ce atata graba?
Daca prin absurd afla iubitul,cred ca daca te iubeste cu adevarat te iarta,dar nu va ezita pe viitor sa-ti reproseze asta!
Sfatul meu este sa nu te mai stresezi ca-ti faci mai mult rau decat bine,e mai mportanta sanatatea ta decat serviciul sau relatia stabila!Prin urmare,fa ceea ce te-ar face sa te simti tu linstita.Da-i papucii colegului ,rece,explicandu-i ca nu-l iubesti si ca n-are rost,si nu o sa aiba ce face decat sa accepte.Daca se razbuna,si-ti pierzi slujba,asta e,trebuie sa accepti si cosencintele unei greseli,si poti spune iubitului ca ai fost concediata ,reduceri de personal,in perioada asta se fac oricum,daca nu ai demisionat ca nu-ti mai convenea,vezi tu.E simplu.
Pup
marinela27
Postat pe 4 Septembrie 2009 11:17
Mitica,stai frate in banca ta ca spui numai prostii!Cum sa demontreze ca ii place colegul daca vrea sa demisioneze?!Esti batut in cap sau ce?Tocmai,ca vrea sa scape de el!!!!!!NU-L IUBESTE!!!!N-ai inteles nimic ,mai bine taci!XTEENA ,SA NU-L ASCULTI CA OMUL ASTA E CONFUZ EL INSUSI!N-a inteles nimic si nu intelege nimic despre femei,asta e clar!!
marinela27
Postat pe 4 Septembrie 2009 11:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
rochie de mireasa 2 De la: cj25har 4 Iunie 2010 13:02
Unde sa fac nunta?? 13 De la: andreyca 19 Ianuarie 2010 15:48
Ce sa facem daca sotul are o pasiune sa joace la cazinouri? 24 De la: Radu_Simy28 9 Iulie 2013 15:07
dragoste? 12 De la: alexia 22 Martie 2010 23:12
explozie de fericire 17 De la: Cassey 31 August 2009 10:30