Setari Cookie-uri

Vreau sa-l parasesc si nu stiu cum

chiar daca aveai sau nu prieten, in cazul in cre te desparteai de coleg tot exista riscul sa ramai fara serviciu la cum il descrii. in dragoste trebuie facute si sacrificii. trebuie sa ai curaj, sa lupti pentru ce-ti doresti. daca nu esti dispusa..inseamna k nu iubesti si atunci nu mai conteaza cat de perfect e prietenul tau. eu cred k nu-l iubesti nici pe unul nici pe altul. tot ce ai de pierdut este serviciul...dar cred k linistea e mai presus. cred k e un chin sa lasi o persoana sa te atinga din obligatie, nu? multa bafta
elenaanele_grace
Postat pe 27 August 2009 11:37
@andreamrox : sa stii ca ai dreptate... la un moment dat nu am mai stiut ce sa fac si sfatuita de o prietena, am apelat la o vrajitoare sa ma scape din chestia asta. ghinionul meu a fost ca doar mi-a luat banii si mi-a dat o apa "descantata" dorna la 0.5L. Am fost tepuita. de asta m-am gandit sa va cer si voua un sfat. incurajarile si criticile voastre imi sunt de mare ajutor. crede-ma, nu mai stiu ce sa mai fac...
xteena
Postat pe 27 August 2009 11:43
@elenaanele : Iubitul meu vrea sa ne casatorim. ne e foarte bine impreuna, eu am fost cea care a dat cu bata-n balta. la ce ai zis, daca nu aveam prieten, ramaneam cu colegul, mai sunt cupluri oficiale la noi in firma, care nu se ascund. repet ce am mai zis, totul a inceput ca o aventura. din ambele parti.
xteena
Postat pe 27 August 2009 11:52
o aventura pe care acum o regreti...
grace004344
Postat pe 27 August 2009 12:04
Xteena : Singura solutie ar fi sa il faci sa creada ca esti genul unei femei nehotarate,care te plictisesti f. repede....spunei ca ai intalnit cea de-a 3-a persoana ;) eventual spunei ca ai mai avut legaturi amoroase pt ca asa esti tu...sari din floare in floare pt ca la tine nimic nu dureaza o vesnicie...si daca zici ca au trecut doar 2 luni nu ar fi o problema...doar sa fie vre-un maniac iar in cazul asta ar trebui sa il reclami tu prima pt Abuz ;)
martynez
Postat pe 27 August 2009 12:20
buna...poate cel mai indicat ar fi sa ii spui adevarul celui de acasa....da,stiu e cam riscant(s-ar putea sa il pierzi)...dar o femeie disperata stie cum sa procedeze.....gandeste-te bine inainte sa incepi discutia ce vrei sa ii spui si mai ales sa nu il minti cu nimic in legatura cu"colegul".....poate barbatul de acasa v-a intelege..poate nu pe moment da cu timpul..eo am o relatie d 5 ani,am trecut printr-o chestie din asta doar ca erau alte imprejurari...bafta...sper sa faci alegerea cea mai buna..sa ne ti la curent..iti tin pumnii...
grace000126
Postat pe 27 August 2009 12:29
Eu as zice sa nu-i spui celui de acasa. Strici ceva frumos si nu are rost. Intr-un fel sau altul vei pune capat acestei povesti. Sunt ferm convinsa ca o sa gasesti o solutie. Sa nu iti para rau dupa ce rezolvi problema.Pupici.
mgmm
Postat pe 27 August 2009 12:58
e incredibil cu cata usurinta priviti chestia asta si va mai mirati ca sunt barbatii....... avem barbatii pe care ii meritam
alina
Postat pe 27 August 2009 13:32
De la: Xteena, la data 2009-08-27 11:52:15@elenaanele : Iubitul meu vrea sa ne casatorim. ne e foarte bine impreuna, eu am fost cea care a dat cu bata-n balta. la ce ai zis, daca nu aveam prieten, ramaneam cu colegul, mai sunt cupluri oficiale la noi in firma, care nu se ascund. repet ce am mai zis, totul a inceput ca o aventura. din ambele parti.

in primul rand nu vreau sa te judec, nu pe tine personal cel putin, e viata ta te priveste ce faci; dar daca ai cerut parari din afara trebuia sa fii constienta ca nu tot ce vei auzi va fi pe placul tau - o relatie de durata, o casatorie eventual spre care spui ca te indrepti cu cel de acasa, se bazeaza si pe alte lucruri in afara de dragoste (desi imi vine greu sa cred ca il mai iubesti), cum ar fi respect, sinceritate, incredere...care e clar ca nu exista - ar trebui sa pui mari semne de intrebare daca are rost sa mai ramai cu cel de acasa; daca stai cu el doar pentru ca nu ai ce sa-i reprosezi peste ceva timp(cand vei mai uita ce ai patit acum) o vei lua de la capat; intreaba-te daca asa vrei sa-ti traiesti viata.
Din pura curiozitate raspunde-mi si mie la o intrebare:cum ai reactiona daca ai afla ca cel de acasa ti-a fost infidel?
alina
Postat pe 27 August 2009 13:40
daca as afla asta, as vorbi deschis cu el. sa-mi spuna de ce a facut-o. eu i-am spus ca poate s-o faca numai sa nu aflu eu. si nu am zis nimic de rau de critici, le accept si iau ce e mai bun din ele in incercarea mea de a-mi repara greseala.
xteena
Postat pe 27 August 2009 14:29
In primul rand, cred ca ti-o meriti asa cum ti s a mai spus, dar cred k esti intr o stare f urata...e f greu...pana unde a mers relatia cu el? ati ajuns ...departe?:D
gyo85
Postat pe 27 August 2009 14:59
De la: mgmm, la data 2009-08-27 11:28:59OOOOOOOOOFFFFFFFFF ce cumintele se mai dau unele.....ca si cum nu ati incercat niciodata asa ceva.In fine, singura idee care imi vine in cap acum este urmatoarea: in functie de zodie sunt pe net sfaturi gen cum sa atragi sau sa respingi persoanele din acea zodie. Incearca poate merge.

Ce zice la zodiac lui : nu renunta pana cand nu primeste ceea ce vrea, nu exista barbat mai incapatanat decat el,legatura cu el nu se desface asa usor, considera despartirea ca pe o mare drama a vietii, vrei sa scapi de el? Fa-o intr-un fel discret ca sa previi sechelele fizice permanente. Cum se inteleg cu ceilalti? Cu Leu ( N.r. eu ) impusca-te acum! , sa nu-l satisfaci fizic este sufficient pentru ca relatia sa nu se raceasca.
xteena
Postat pe 27 August 2009 15:00
De la: gyo, la data 2009-08-27 14:59:36In primul rand, cred ca ti-o meriti asa cum ti s a mai spus, dar cred k esti intr o stare f urata...e f greu...pana unde a mers relatia cu el? ati ajuns ...departe?:D

ma simt foarte nasol, nu ma pot gandi decat la asta, cum sa gasesc o solutie sa revina totul la normal, la situatia de dinainte. ...ce inseamna pentru tine departe? l-am cerut in casatorie crezand ca scap de el, si crede ca i-am zis-o in gluma. daca ar fi dupa el, ar fi plecat tot timpul cu motorul prin diferite colturi ale tarii/lumii si nu s-ar mai uita inapoi. nu e genul care sa-si asume responsabilitati.
xteena
Postat pe 27 August 2009 15:06
De la: Xteena, la data 2009-08-25 14:15:36buna la toate! problema mea sta in felul urmator: am un prieten stabil de doi ani si acum cateva luni am inceput o relatie cu un coleg de servici. colegul meu e foarte gelos, posesiv si mi-am dat seama ca nu merita sa-mi sacrific relatia perfecta! pentru ceva care a inceput ca o aventura. nu stiu cum sa-i spun colegului ca vreau sa ramanem amici si colegi, nimic mai mult. dupa cum l-am cunoscut, ar fi foc si para daca as face asta ( e foarte mandru). a fost si prostia mea sa fac asa ceva la servici, dar nu gasesc nici o rezolvare! cum sa-i spun ca nu mai vreau?
:

sml-confused0067: Xteena ai facut niste confuzii , bine ai spus"prieten" ca dupa cum ai procedat pana acum , e clar, nu ai nici un iubit. Retine asta: . Nu confunda verbul a iubi, cu verbul a tine, una este sa iubesti o persoana si alta este sa ti la acea persoana .[ adica iubit cu prieten , nu este acelasi lucru } - in fiecare tip de relatie o persoana poate iubi o singura persoana si numai una pe viata sau nici una .- nu exista ,exemplu:. pana ieri am iubit pe cineva si de azi iubesc pe alt cineva,una din iubiri este falsa , sau ambele ! In cazul tau , nu ai facut nimic rau,ca pe nici unul nu-l iubesti ., ci numai ti la ei. daca-l iubeai pe primul nu te incurcai cu colegul,daca-l iubeai pe coleg , renuntai la primul . Indicat este [din respect pentru el },ca primul sa-ti ramana dor simplu prieten , daca ti-l faci iubit , practic iti bati joc de el .! cu timpul, o sa apara si adevarata dragoste,dar respecta pe primul !
Tycu
Postat pe 27 August 2009 15:35
De la: mitica_mitaru, la data 2009-08-27 15:35:37
De la: Xteena, la data 2009-08-25 14:15:36buna la toate! problema mea sta in felul urmator: am un prieten stabil de doi ani si acum cateva luni am inceput o relatie cu un coleg de servici. colegul meu e foarte gelos, posesiv si mi-am dat seama ca nu merita sa-mi sacrific relatia perfecta! pentru ceva care a inceput ca o aventura. nu stiu cum sa-i spun colegului ca vreau sa ramanem amici si colegi, nimic mai mult. dupa cum l-am cunoscut, ar fi foc si para daca as face asta ( e foarte mandru). a fost si prostia mea sa fac asa ceva la servici, dar nu gasesc nici o rezolvare! cum sa-i spun ca nu mai vreau?
:

sml-confused0067: Xteena ai facut niste confuzii , bine ai spus"prieten" ca dupa cum ai procedat pana acum , e clar, nu ai nici un iubit. Retine asta: . Nu confunda verbul a iubi, cu verbul a tine, una este sa iubesti o persoana si alta este sa ti la acea persoana .[ adica iubit cu prieten , nu este acelasi lucru } - in fiecare tip de relatie o persoana poate iubi o singura persoana si numai una pe viata sau nici una .- nu exista ,exemplu:. pana ieri am iubit pe cineva si de azi iubesc pe alt cineva,una din iubiri este falsa , sau ambele ! In cazul tau , nu ai facut nimic rau,ca pe nici unul nu-l iubesti ., ci numai ti la ei. daca-l iubeai pe primul nu te incurcai cu colegul,daca-l iubeai pe coleg , renuntai la primul . Indicat este [din respect pentru el },ca primul sa-ti ramana dor simplu prieten , daca ti-l faci iubit , practic iti bati joc de el .! cu timpul, o sa apara si adevarata dragoste,dar respecta pe primul !

buna, sa inteleg ca te-am derutat putin. am spus prieten/ iubit pentru ca nu suntem casatoriti, altfel ii spuneam sotul meu. m-am exprimat eu gresit. dar il iubesc, altfel daca nu imi pasa, chiar imi bateam joc de el si gaseam X motive sa-l fac sa sufere. pe cel de acasa il iubesc, dar pe colegul de servici nu-l vreau decat amic. alte sentimente nu am pentru el.
xteena
Postat pe 27 August 2009 15:44
De la: Xteena, la data 2009-08-27 15:00:37
De la: mgmm, la data 2009-08-27 11:28:59OOOOOOOOOFFFFFFFFF ce cumintele se mai dau unele.....ca si cum nu ati incercat niciodata asa ceva.In fine, singura idee care imi vine in cap acum este urmatoarea: in functie de zodie sunt pe net sfaturi gen cum sa atragi sau sa respingi persoanele din acea zodie. Incearca poate merge.

Ce zice la zodiac lui : nu renunta pana cand nu primeste ceea ce vrea, nu exista barbat mai incapatanat decat el,legatura cu el nu se desface asa usor, considera despartirea ca pe o mare drama a vietii, vrei sa scapi de el? Fa-o intr-un fel discret ca sa previi sechelele fizice permanente. Cum se inteleg cu ceilalti? Cu Leu ( N.r. eu ) impusca-te acum! , sa nu-l satisfaci fizic este sufficient pentru ca relatia sa nu se raceasca.

Si in ce zodie e ma rog?Ar fi util sa ne spui si cam ce varste aveti voi 3, zic eu
alina
Postat pe 27 August 2009 15:45
:

deci ii spui ca nu a gresit cu nimic ca nu iubeste pe nici unul dintre ei, te inseli chiar daca nu iubeste pe niciunul lipsa de respect cam cum se cheama?
a gresit si mult dar faptul e consumat, acum alta e problema
si ca o paranteza asa, pe unele dintre noi ne criticai ca nu mai eram virgine la casatorie, sau ca sotul nu a fost primul si acum?ce faci?......ne spui ca daca nu ii iubim putem sa neculcam cu toti ca ok, ba mai mult si in acelasi timp cu mai multi nu mai inteleg nimic
alina
Postat pe 27 August 2009 15:48
De la: alina_manuela, la data 2009-08-27 15:45:18
De la: Xteena, la data 2009-08-27 15:00:37

Si in ce zodie e ma rog?Ar fi util sa ne spui si cam ce varste aveti voi 3, zic eu

eu sunt o leoaica de 21 de ani, iubitul meu e un sagetator de 28 si colegul meu are 27 si e taur
xteena
Postat pe 27 August 2009 16:06
Barbatii taur sunt niste ciudati, da-ti demisia ca sa scapi de el ca normal ca se va razbuna, mai afla si iubitul tau sau la 21 de ani inca nu stii ce vrei? Ai tot timpul sa alegi, dar sagetatorii, spun din experienta, sunt orgoliosi si nu iarta escapadele acu depinde...
allexxe
Postat pe 27 August 2009 16:32
De la: allexxe, la data 2009-08-27 16:32:44Barbatii taur sunt niste ciudati, da-ti demisia ca sa scapi de el ca normal ca se va razbuna, mai afla si iubitul tau sau la 21 de ani inca nu stii ce vrei? Ai tot timpul sa alegi, dar sagetatorii, spun din experienta, sunt orgoliosi si nu iarta escapadele acu depinde...

asa cum am mai spus, nu-mi voi parasi relatia pentru aventura. nici barbatii casatoriti nu-si parasesc nevestele pentru amante. dar iubitului meu nu-i voi spune. ar fi greseala vietii mele...
xteena
Postat pe 27 August 2009 16:56
De la: Xteena, la data 2009-08-27 15:44:01
:

buna, sa inteleg ca te-am derutat putin. am spus prieten/ iubit pentru ca nu suntem casatoriti, altfel ii spuneam sotul meu. m-am exprimat eu gresit. dar il iubesc, altfel daca nu imi pasa, chiar imi bateam joc de el si gaseam X motive sa-l fac sa sufere. pe cel de acasa il iubesc, dar pe colegul de servici nu-l vreau decat amic. alte sentimente nu am pentru el.

xteea, una este prieten , alta este iubit, [ nu-i confunda } ai spus ca ai avut o relatie cu un coleg , prin o relatie[ sau aventura cateo data ] se intelege o apropiere de se ajunge in pat ! Nu, nu il iubesti, e o impresie gresita, [unii psihologi spun ca din tinere [prietenie ] cu timpul poti sa ajungi la iubire, invers nu}daca il iubeai, nu mai incepeai relatia cu colegul, plus ca esti deja dominata de coleg [sub puterea lui ] adica ti-e frica sa-i spui ca se supara !!pai ce iubire mai e aia pentru primul ?- nu nu e iubire, e doar o tinere si atat .!Cum ai sa justifici aventura cu colegul in fata primului ? Un mare psiholog american are o metoda de a afla cum poti sa-ti dai seama pe cine iubesti cu adevarat dar cu alta ocazie o spun.!
Tycu
Postat pe 27 August 2009 18:02
De la: alina_manuela, la data 2009-08-27 15:48:06
:

deci ii spui ca nu a gresit cu nimic ca nu iubeste pe nici unul dintre ei, te inseli chiar daca nu iubeste pe niciunul lipsa de respect cam cum se cheama?
a gresit si mult dar faptul e consumat, acum alta e problema
si ca o paranteza asa, pe unele dintre noi ne criticai ca nu mai eram virgine la casatorie, sau ca sotul nu a fost primul si acum?ce faci?......ne spui ca daca nu ii iubim putem sa neculcam cu toti ca ok, ba mai mult si in acelasi timp cu mai multi nu mai inteleg nimic

Alina aici e altfel situatia , da , ai dreptate, a gresit prin lipsa de respact,adica si-a tradat prietenul ,dar nu prin iubire intre cei doi ca nu exista asa ceva .Asa ca sa intram in amanuntit , a gresit ca a avut relatie cu un alt barbat decat viitorul sot,[ recomandat este un singur barbat in toate aventurile care tot el o defloreaza si tot el sa-i fie si sot]!, iar a gresit ca daca nu dorea casatorie trebuia sa nu aiba pe nimeni, dar eu vreau sa zic ca pentru ea iubirea pentru atat primul cat si colegul sunt impresii false !
Tycu
Postat pe 27 August 2009 18:19
buna, stii cum as proceda eu : as purta o discutie cu el in care sa-i explic clar ca nu ne potrivim si cel mai bine ar fi ca fiecare sa-si vada in continuare de viata, sincer tu nu ai nevoie de un asa barbat langa tine, el daca acum se poarta urat peste o perioada nu o sa mai tina cont de nimic si o sa te si bata, lasa-l din timp, rupe relatia chiar daca ar fi sa te coste serviciul, omul invata din greseli, asa ca multa bafta
mictib
Postat pe 27 August 2009 21:16
ce sa mai lungesti povesrea, mai ales ca nu e prea placuta, forteaza-i situatia ! cere-i sa va casatoriti, dar nu oricum, sa-ti puna la dispozitie ceea ce crezi tu ca nu ar putea:casa cu piscina, masina,si sa-ti faca un copil ,asa rtepede! sa vezi cum fugeeeeeeeee! oricum ,bafta multa!
alicemih26
Postat pe 27 August 2009 22:44
cea mai tare faza ar fi sa-i poata oferii ce vrea ea si s-o ceara si de nevasta...a si sa-l incante si ideea de a avea un copil
grace004344
Postat pe 28 August 2009 08:30
De la: grace004344, la data 2009-08-28 08:30:58cea mai tare faza ar fi sa-i poata oferii ce vrea ea si s-o ceara si de nevasta...a si sa-l incante si ideea de a avea un copil

el nu-mi poate oferi nimic. cateodata sta la ai lui, dar in general doarme la prieteni,pe unde apuca. o data nu am iesit la un suc. nu! mint! m-a scos o singura data la bere... dar de obicei, la servici ma refer, mi-e mila de el si ce mananc eu, ii opresc si lui. mereu se vaita ca nu are bani. ar fi mai multe de zis pe subiectul asta...
xteena
Postat pe 28 August 2009 09:11
O relatie se poate rezuma doar la muah-muah pe la birou, iesit la un suc...sau la o relatie cu de toate...love... daca i ai spune iubitului ar rezulta una din 2 variante: ori te trimite la plimbare si nu te iarta nici in ruptul capului, ori te iarta si o sa fii f happy...nu stiu ce sa ti zic sincer, nu stiu cum as proceda. colegul, stie presupun de iubit,nu?spune i k nu mai vrei sa fi cu el,,,k ti ai dat seama k il iubesti pe "oficialul"si vezi cum reactioneaza, daca te ameninta k ii spune...
gyo85
Postat pe 28 August 2009 09:43
De la: alicemih26, la data 2009-08-27 22:44:55 ce sa mai lungesti povesrea, mai ales ca nu e prea placuta, forteaza-i situatia ! cere-i sa va casatoriti, dar nu oricum, sa-ti puna la dispozitie ceea ce crezi tu ca nu ar putea:casa cu piscina, masina,si sa-ti faca un copil ,asa rtepede! sa vezi cum fugeeeeeeeee! oricum ,bafta multa!

Corect, eu i-as cere sa-mi cumpere si avionul lu' Madona !!!
Tycu
Postat pe 28 August 2009 11:10
nu e prea de ras... i-am zis ca mi-e rau de 2 zile si azi se da si el lovit.. ca il doare maseaua.. ca e racit.. si eu nu sunt langa el sa-l sustin. eu :mi-e rau… tu de ce nu ma intelegi? el : Iar incepi???Te inteleg, chiar te inteleg.Si daca ti-e rau, asta inseamna ca nu tre sa te apropii de mine, ca nu mai ti-e drag de mine, ca nu ai vrea alinare la mine in brate…????????????

xteena
Postat pe 28 August 2009 11:27
De la: Xteena, la data 2009-08-28 09:11:36
De la: grace004344, la data 2009-08-28 08:30:58cea mai tare faza ar fi sa-i poata oferii ce vrea ea si s-o ceara si de nevasta...a si sa-l incante si ideea de a avea un copil

el nu-mi poate oferi nimic. cateodata sta la ai lui, dar in general doarme la prieteni,pe unde apuca. o data nu am iesit la un suc. nu! mint! m-a scos o singura data la bere... dar de obicei, la servici ma refer, mi-e mila de el si ce mananc eu, ii opresc si lui. mereu se vaita ca nu are bani. ar fi mai multe de zis pe subiectul asta...

Xteeena, se pare ca esti nehotarata in privinta colegului, adica simti ceva pentru el [Asta se vede din postari ]! E clar ; intre tine si primul ai lamurit situatia,nu te amagi ,ca nu exista iubire, ci o simpla prietenie, atat si nimic mai mult,e bine sa te rezumi la atat ,ca altfel iti bati joc atat de tine insati cat si de el,macar pentru el daca mai ai ceva respect,nu-l mai mintii si spune-i adevarul !A ramanea cu el , ar fi o relatie falsa bazata pe minciuni si falsa iubire ! Vezi in legatura cu colegul , acolo posibil sa fie ceva, posibil chiar o casatorie !
Tycu
Postat pe 28 August 2009 11:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cat costa o nunta in Bucuresti? 4 De la: kudika357713 24 Ianuarie 2011 12:18
Cel mai simplu mod de a aduna bani "sanatosi" inainte de nunta 3 De la: corinasus 4 Mai 2009 15:13
Restaurant! 13 De la: nykky 17 Februarie 2014 12:13
rochita de mireasa ca-n povesti! acum de vanzare! 1 De la: kudika_13786 7 August 2012 16:44
inchiriere rochie de mireasa 2 De la: grace006574 27 Noiembrie 2009 12:42