Setari Cookie-uri

Vreau sa-l parasesc si nu stiu cum

Inca ceva:nu jigni!Nu jigni pe nimeni din niciun motiv,Mitica delireaza,sa nu-i asculti sfaturile meschine!Si mai ales nu-ti jigni colegul ,in special ca mai e si violent,vorbeste-i deschis dar in asa fel incat sa nu te mai auda si altii,astfel integritatea lui nu are de suferit,nu ar avea ce sa-ti reproseze!Fii discreta,e important,si mult mai bine.Asta nu inseamna sa vorbiti intre patru ochi,dat fiind faptul ca ti-e teama putin de el,nu,dar fa in asa fel incat sa nu fiti singuri si in acelasi timp sa-i vorbesti.
In speranta ca iti pot fii de ajutor.
marinela27
Postat pe 4 Septembrie 2009 11:43
sa stiti cu totii ca e greu sa discuti cu un om impulsiv, daca se enerveaza din orice s-ar putea sa o incasezi cand ii vei spune sau sa te agreseze mereu la serviciu dc il lasi, te-ai gandit la asta???
nu stiu cred ca cel mai bine este sa-l sperii ca tu si iubitul tau aveti o boala genitala si ca ati aflat de curand, poate il indepartezi cumva, si ca sa para mai credibil pune-l sa-si faca si el analizele periodic, nu cred ca ar fi bine sa-i destainui iubitului tau de amicul de la serviciu, s-ar putea sa ramai fara amandoi nu aprob ceea ce ai facut dar e viata ta si dc ai scris pe forum, ai incercat sa ceri ajutor nu sa fii criticata!!! sper sa iesi din starea asta si sa fii fericita!! BAFTA MULTA!
lucky_happy
Postat pe 4 Septembrie 2009 13:33
evita-l este cel mai bun lucru,trebuie sa fii in primul rand ferma si sa incerci sa ii spui si lui acest lucru cu calm exact cum ne-ai spus si noua.vreau sa patram o relatie strict profesionala....
si treb sa eviti sarutarile lui,mangaierile si vb lui dulci...daca nu muta-te pe alta tura daca e,daca nu....nu si nu cedala amenintari de genul" te spun prietenului tau"

multa bafta si asteptam continuarea
symy_grace
Postat pe 16 Septembrie 2009 14:33
sa va spun noutatile... am vorbit cu colegul si intr-un fel a inteles cum sta treaba... am mintit spunandu-i ca ne-a vazut fratimiu impreuna si m-a amenintat ca ii spune iubitului meu. i-am spus ca il aleg pe alex. in timp, relatia dintre noi se raceste si sper ca in curand sa revina totul la normal. trebuie doar sa am rabdare. multumesc tuturor ca m-ati ajutat cu sfaturi!! :) mi-a fost invatatura de minte...

zi frumoasa la toti!!
xteena
Postat pe 16 Septembrie 2009 15:30
BRAVO!!!! Sper sa inveti din asta si sa nu mai dai ce ai pe un lucru de nimic!!!
E important sa apreciezi omul de langa tine, bine ca nu a aflat si ai grija in continuare ce faci!!!
lucky_happy
Postat pe 17 Septembrie 2009 14:03
De la: Xteena, la data 2009-09-16 15:30:22sa va spun noutatile... am vorbit cu colegul si intr-un fel a inteles cum sta treaba... am mintit spunandu-i ca ne-a vazut fratimiu impreuna si m-a amenintat ca ii spune iubitului meu. i-am spus ca il aleg pe alex. in timp, relatia dintre noi se raceste si sper ca in curand sa revina totul la normal. trebuie doar sa am rabdare. multumesc tuturor ca m-ati ajutat cu sfaturi!! :) mi-a fost invatatura de minte...

zi frumoasa la toti!!

Nu, atat timp cat iubitului tau nu i-ai spus adevarul, tot pe locul doi e pentru tine !Spune-i adevarul ,si lasa-l pe el sa hotarasca, daca mai sta cu tine sau nu . !Si ai facut o greseala mare ca i-ai spus colegului, asta arata ca uneltiti in spatele iubitului , ca aveti secrete care el nu le stie si daca ti-e iubit , intre voi nu trebuie sa fie secrete, trebuia doar sa-l ignori sa-i arati indiferenta,numai asa aratai ca iubitul e pe primul loc la tine in viata . -numai asa !!!
Tycu
Postat pe 17 Septembrie 2009 16:15
nu pot sa-i spun.... daca ii spun asta, il pierd pentru totdeuna.
xteena
Postat pe 18 Septembrie 2009 15:13
NU II SPUNE IUBITULUI NNNNNNUUUUUUUUUUUU TOATE SE REZOLVA
mgmm
Postat pe 18 Septembrie 2009 17:16
De la: Xteena, la data 2009-09-18 15:13:48nu pot sa-i spun.... daca ii spun asta, il pierd pentru totdeuna.
:

sml-confused0006: Pai domnita, eu cred ca l-ai pierdut deja , mai ales ca accentuezi greseala . Daca esti la volanul masinii faci accident din cauza ta ,o greseala, apoi mai si fugi de la locul accidentului,a doua greseala,si pedeapsa e mai mare , cam asa faci si cu cazul asta . trei greseli, . In primul rand ai facut cea mai mare greseala ca ai discutat cu colegul despre situatia asta , nu trebuia asa ceva , trebuia ignorat , si privit mai "de sus" ,indiferenta .Asta arata ca inca esti sub puterea sentimentala a lui, ca fata de iubit e mai in fata. ! Ai facut cu iubitul tau doua greseli, o data l-ai inselat si in loc sa-i spui adevarul si sa-i arati ca iti pare rau , regreti, a fost o scapare necontrolata a ta, poate asa iti mai dadea o sansa ca vedea sinceritatea , talica , faci a doua greseala , prin secret. Daca se afla, [colegul te are la mana cu asa ceva ] si mai les ca ai tinut secret , cat poti tine un secret ?, ce incredere sa mai aiba ? are tot dreptul sa te dea afara din viata lui ,fara discutie! daca ii spui, poate o intelege si o mai trece cu vederea , daca nu, atunci te resemnezi ca tu esti vinovata ! [ e o vorba ; greseala recunoscuta , e pe jumatate iertata] !
Tycu
Postat pe 19 Septembrie 2009 10:04
Ma scuzati ca ma bag dar stiu cum e sa ai o relatie cu un sagetator si nu cred ca dak ii spui te va ierta. cel putin mi-e mi-a spus asta ffff clar "nu suport sa fiu mintit si mai ales inselat" Nu te va ierta probabil niciodata pt greseala asta si asta indiferent cat de mult te-ar iubi.Si eu cred k dak il iubeai cu adevarat nu il inselai

Imi pare rau dak cumva ma insel si te sperii degeaba
anitsu
Postat pe 16 Octombrie 2009 08:13
De la: anitsu, la data 2009-10-16 08:13:25Ma scuzati ca ma bag dar stiu cum e sa ai o relatie cu un sagetator si nu cred ca dak ii spui te va ierta. cel putin mi-e mi-a spus asta ffff clar "nu suport sa fiu mintit si mai ales inselat" Nu te va ierta probabil niciodata pt greseala asta si asta indiferent cat de mult te-ar iubi.Si eu cred k dak il iubeai cu adevarat nu il inselai

Imi pare rau dak cumva ma insel si te sperii degeaba

Nu, nu te inseli, ai perfecta dreptate, asa se va intampla pentru ca asa e si corect sa se intample, imi place logica cum ai gandit,si ce ai postat , bine spus !
Tycu
Postat pe 16 Octombrie 2009 10:14
De la: Tycu, la data 2009-09-19 10:04:27
De la: Xteena, la data 2009-09-18 15:13:48nu pot sa-i spun.... daca ii spun asta, il pierd pentru totdeuna.
:

sml-confused0006: Pai domnita, eu cred ca l-ai pierdut deja , mai ales ca accentuezi greseala . Daca esti la volanul masinii faci accident din cauza ta ,o greseala, apoi mai si fugi de la locul accidentului,a doua greseala,si pedeapsa e mai mare , cam asa faci si cu cazul asta . trei greseli, . In primul rand ai facut cea mai mare greseala ca ai discutat cu colegul despre situatia asta , nu trebuia asa ceva , trebuia ignorat , si privit mai "de sus" ,indiferenta .Asta arata ca inca esti sub puterea sentimentala a lui, ca fata de iubit e mai in fata. ! Ai facut cu iubitul tau doua greseli, o data l-ai inselat si in loc sa-i spui adevarul si sa-i arati ca iti pare rau , regreti, a fost o scapare necontrolata a ta, poate asa iti mai dadea o sansa ca vedea sinceritatea , talica , faci a doua greseala , prin secret. Daca se afla, [colegul te are la mana cu asa ceva ] si mai les ca ai tinut secret , cat poti tine un secret ?, ce incredere sa mai aiba ? are tot dreptul sa te dea afara din viata lui ,fara discutie! daca ii spui, poate o intelege si o mai trece cu vederea , daca nu, atunci te resemnezi ca tu esti vinovata ! [ e o vorba ; greseala recunoscuta , e pe jumatate iertata] !

Tin sa te contrazic..............
Nu orice greseala recunoscuta este si iertata pe jumatate cum zici............

Eu sunt sagetator si trec peste orice cu vederea, dar daca am aflat ca am fost mintita sau ca am fost inselata, cat de mult te-as iubi cu mine nu mai ai ce discuta...........

Un lucru e de admirat la acesti nativi si asta nu o zic ca sunt una din ei..........faptul ca sunt loiali si pun fericirea partenerului mai presus de orice, dar iti cer sa ii respecti si in primul rand sa nu minti............daca faci asta ai si sufletul de la ei.............

sun_shine
Postat pe 16 Octombrie 2009 11:15
Buna Xteena,
am citit aproape toate mesajele pe care le-ai postat.
In primul rand imi voi cere scuze daca vor fi greseli, dar nu sunt romanca.
Si eu aproape ca tine am 22 de ani, si prietenul meu are 33 ani. Am fost si eu in situatia ta. Ma bucur ca ai reusit sa vorbesti cu el, si sper sa nu mai continuii relatia cu colegul tau, pentru ca crede ma - dupa toate descrise de tine - k nu are casa, k nu te scoate la suc macar..oare ma intreb daca ti-a dat macar o floricicA...EL CHIAR NU TE RESPECTA!!! E bine ca ti-ai dat seama ca vrei sa ramai numai cu iubitul. Si parerea mea - NU-I SPUNE DE AVENTURA TA!!! chiar daca afla de undeva - SPUNE-I CA NU E ADEVARAT. Mai bine asa, decat sa-l doare..oamenii pe care ii iubim nu trebuie sa-i facem sa sufere. Daca dupa toate astea iti iei mintile in cap si nu mai fa prostii.
Eu nu te judec si te inteleg foarte bine. esti la o varsta in care probabil ai nevoie sa incerci mai multe ca sa vezi ce-i mai bun.
Si eu la inceputul relatiei cu iubitul meu, i-am inselat tot cu un coleg de la universitate care avea 23 de ani.. si la noi a durat ceva vreme, dar mi=am dat seama ca voi pierde dragostea adevarata.. si uite..acum sunt logodita cu iubitul meu si ne casatorim la anul. El a aflat din alte surse ca am avut vreo relatie, dar nu cu amanunte, pentru ca eu am negat faptul ca am avut mai multe cu el.

Sper ca te vei simti mai usurata dupa ce termini relatia cu colegului..Trebuie sa fii mai dura, mai tare cu el...altfel daca te lasi moale si la sentimente.. nu se merita in viata asta! Trebuie sa fii buna numai cu cei care merita!Iubit, familia, prieteni..dar trebuie sa fii convinsa k oamenii merita dragostea ta!

Numai bine, sa ne tii in curent .
veselina_dimitrova
Postat pe 16 Octombrie 2009 12:38
De la: voicu_monica2001, la data 2009-10-16 11:15:47
:

Eu sunt sagetator si trec peste orice cu vederea, dar daca am aflat ca am fost mintita sau ca am fost inselata, cat de mult te-as iubi cu mine nu mai ai ce discuta...........

Un lucru e de admirat la acesti nativi si asta nu o zic ca sunt una din ei..........faptul ca sunt loiali si pun fericirea partenerului mai presus de orice, dar iti cer sa ii respecti si in primul rand sa nu minti............daca faci asta ai si sufletul de la ei.............

daca ai luat-o pe partea asta tin sa te contrazic, nu stiu cum sunt femeile, dar barbatii sagetatori sunt mincinosii zodiacului - vei gasi asta in orice carte de astrologie - si mi se pare culmea nesimtirii ca ei sa minta pe toata lumea, dar vai nimeni sa nu ii minta pe ei.Nu are rost sa ma contrazici - cunosc foarte multi, am unul in casa asa ca..........pur si simplu simt nevoia sa ascunda diverse lucruri chiar daca nu e cazu.
alina
Postat pe 16 Octombrie 2009 13:40
multumesc frumos, alina si veselina! dupa cum va spuneam, am terminat relatia dintre mine si coleg. ma rog si sper din tot sufletul sa nu afle iubitul meu.si da, mi-a zis ca daca il insel nu vrea sa ma mai vada niciodata! acum colegul mi-a dat de ales, ori eu , ori el in firma. va jur, este nebun!! saptamana trecuta a dat in mine si de atunci n-am vrut sa mai aud de el. si tot el imi zice ca sunt hoatza si parshiva, ca imi bat joc de el. nu am mai intalnit persoana ca el..
xteena
Postat pe 16 Octombrie 2009 15:30
Draga mea! Scuza-mi limbajul,dar...............cand te amesteci cu porcii,risti sa fii mancata de acestia! imi pare rau pentru cei doi barbati din viata ta - niciunul nu merita o femeie care alearga dupa doi iepuri deodata!!!!!!!!!!!!!!Ai facut-o meriti si s-o tragi!Asa cum te-ai "varat"in necaz,asa si iesi !Vrei scaparea cea mai curata?Spune-i ca nu-l iubesti,ca ai pe cineva si ata e!ramai fara servici?Paguba in ciuperci! si daca vrei sa fii curata,ai curajul si spune-i si "celui iubit"(sac) ca te-ai implicat intr-o poveste ( sa vezi,dragostea dureaza cand minti??)
Cristtyn
Postat pe 16 Octombrie 2009 15:31
De la: alina_manuela, la data 2009-10-16 13:40:44
De la: voicu_monica2001, la data 2009-10-16 11:15:47
:

daca ai luat-o pe partea asta tin sa te contrazic, nu stiu cum sunt femeile, dar barbatii sagetatori sunt mincinosii zodiacului - vei gasi asta in orice carte de astrologie - si mi se pare culmea nesimtirii ca ei sa minta pe toata lumea, dar vai nimeni sa nu ii minta pe ei.Nu are rost sa ma contrazici - cunosc foarte multi, am unul in casa asa ca..........pur si simplu simt nevoia sa ascunda diverse lucruri chiar daca nu e cazu.

Asa sunt toti "sagetatorii " ?
Dindirel
Postat pe 16 Octombrie 2009 18:25
De la: Xteena, la data 2009-10-16 15:30:06multumesc frumos, alina si veselina! dupa cum va spuneam, am terminat relatia dintre mine si coleg. ma rog si sper din tot sufletul sa nu afle iubitul meu.si da, mi-a zis ca daca il insel nu vrea sa ma mai vada niciodata! acum colegul mi-a dat de ales, ori eu , ori el in firma. va jur, este nebun!! saptamana trecuta a dat in mine si de atunci n-am vrut sa mai aud de el. si tot el imi zice ca sunt hoatza si parshiva, ca imi bat joc de el. nu am mai intalnit persoana ca el..

Cum adica tot colegul este nebun ? nuuu. In primul rand,nu-i mai zice iubit , ca nu iti e iubit,eu nu inteleg cum poti sa stai cu el intr-o relatie bazata pe minciuna ?daca erai cinstita si il iubeai cu adevarat , ii spuneai , si-l lasai pe el sa aleaga !o relatie bazata pe minciuna nu tine mult, se va afla , si atunci >>>>????Apoi si pe coleg l-ai mintit , i-ai aratat ca-l iubesti el a avut incredere in tine, prin ce face el este o dovada sincera ca te iubeste cu adevarat , si are dreptate sa te pedepseasca asa ca l-ai mintit !Te-ai jucat cu doua focuri ! trebuie sa-i spui"iubitului "totul, si lasa-l sa aleaga , altfel din doua focuri te arzi, fara vindecare ,nu ai scapare! !
Dindirel
Postat pe 16 Octombrie 2009 18:39
draga mea...a dat in tine ...acum ca nu aveti decat 2 luni si vezi doamne e nervos ca nu mai vrei sa fii cu el ...gandestete de cate poate fi in stare daca a avut curajul sa dea in tine ....da ...e adevarat ca si tu ai gresit mult ...dar fiecare invata din greseli...evita-l ignora-l ...fi indiferenta cu el...nu face nimik ce poate el folosi in viitor impotriva ta ...spune-i ca :game over :D si daca nu intelege amin teste-i ca a dat in tine si ca exista politie in Romania si ca daca nu inceteaza se va ajunge la politie ...nu il jigni si nu ii vorbi urat dar arata-i ca nu iti pasa deloc de el ...spunei ca tu nu vezi viitorul tau alaturi de o persoana iresponsalbila care nu are unde sa stea ,doarme la prieteni ...parinti ,p unde apuca si care nu are posibilitatea dfinanciara de a te scoate in oras la un suc ...cum fac iubitii(daca asa sustine el )...spunei ca esti fericita alaturi de barabtu p care il ai alaturi de tine si ca veti ave un copil ..punct cat despre serviciu spunei frumos ca vei discuta cu seful despre situatia asta ...cum adica ori tu ori el in firma ...da cine se crde el ...dumnezeu ?daca ai un sef intelegator cu care poti vorbi si ii vei explica ca acest coleg nu te las ain pace si te ameninta tot timpul si mai rau te obliga sa renunti la job pt ca vezi doamne nu suporta el sa te vada din cauza ca -i-ai dat tu papucii...e si asta o posibilitate sa vb cu seful tau ,sa ii explici ca ai faut o greseala enonrma si ca acum nu acest individ te ameninta si iti pune in pericol locul de munca ...nu stiu c sa zic altceva ...fii clara si incearca sa iesi din situatie fara sa te manjesti p maini cu jigniirr injuratiri sau sa vb urat.si evita-l de tot ...fate ca nici nu exista ...cand mergi la servici sluti p toata lumea si atat ...nu mai schimbi nici o vb cu el ...daca el te ameninta spunei si ti ce am scris mai sus ...
multa bafta si astept mesaj de la u sa vedem finalul pobvestii ...
si inca cev a...parerrea mea e sa nu ii spui iubitului ...daca din greseala afla tu fa p protul sii adu tot in favoarea ta,fa-op nevinovayta ...uneori minciuna e mai bna decat adevarul...iti poate schimba viata in bine ...gandeste-te ca daca afla de coleg nu te va ierta sigur ...orgoliul ala de barbat ..dac m-a inselat cum sa o iert ..sa radaa lumea de mine sau mai stiu eu ce....dar dac el era in situatia ta nush ce faccea probabil continua relatia mult timp si chiar daca tu ai fi aflat ar finegat sigur si facand-o p nevinovatul...la fel ca toti barbatii ...sa fii fericita si iubita as acum merita o femeie ...asteptam deznodamantul ;)
sweetcrazy
Postat pe 16 Octombrie 2009 19:19
De la: Xteena, la data 2009-10-16 15:30:06multumesc frumos, alina si veselina! dupa cum va spuneam, am terminat relatia dintre mine si coleg. ma rog si sper din tot sufletul sa nu afle iubitul meu.si da, mi-a zis ca daca il insel nu vrea sa ma mai vada niciodata! acum colegul mi-a dat de ales, ori eu , ori el in firma. va jur, este nebun!! saptamana trecuta a dat in mine si de atunci n-am vrut sa mai aud de el. si tot el imi zice ca sunt hoatza si parshiva, ca imi bat joc de el. nu am mai intalnit persoana ca el..

Sunt foarte mihnita ca situatia asta continua trebuie sa te comporti ca si cum nu exista, daca nu esti obligata sa-i vorbesti atunci nici macar nu ii vorbi, cum adik sa te loveasca, ameninta-l cu politia cum a zis cineva pe aici, nu pot sa cred asa ceva, sunt socata.
alina
Postat pe 16 Octombrie 2009 23:39
ai un telefon la indemana?
inregistreaza-l cand are crize , si du-te cu inregistrarea la seful tau si spune-i ca daca nu-l potoleste faci plangere la protectia muncii , pentru hartuire
tonim69
Postat pe 17 Octombrie 2009 07:52
mdea, ai facut-o desigur foarte interesant! zik si eu sa-l inervezi cu ideea de casatorie, trage-l la starea civila cu dintsii dak treb, kiar facetsi o cerere, oricum ai o luna la dispozitsie sa o retragi. nu cred k e genul care ar accepta lucrul acesta cu bratsle desfacute! asa k inerveaza-l! spune-i k eshti insarcinata! gaseshte un ginecolog cunoscut care sa te ajute s joci oleak de teatru! s vezi kum o ia la sanatoasa vorbeshte tot timpul de copii, familie, cum vreai tu s fie el ca sots, cum vezi scutece peste tot si biberoane, cit de fericita ai foi sa-i nashti vre-o 5 copilashi... ei se tem a naibii de asha discutsii! asa k da-i bataie! numa nu-l indeparta sau nu-l ignora! prin asta doar il aprinzi!
fii tare si cit se poate de veridica in tot ceea ce faci! nu da pe fatsa k i-o faci anapoda! succes! mai scrie cum evoluiaza evenimentele! suntem cu tine! orice femeie e o actritsa iscusita daca vrea!
Buzzy
Postat pe 17 Octombrie 2009 10:07
Sunt de acors cu mqmm nu ii spune celui de acasa ca sa il pierzi,si eu am fugit o data dupa 2 iepuri si nu am prins nici unul ,primul a aflat de al doilea ,m-am cait la primul pentru ca mi-am dat seama ce riscam sa pierd prietenul meu oficial era foarte de treaba si ma iubea enorm,m-a iertat dupa o criza de plans si iertaciuni dar dupa aia mi le-am primit inapoi cu varf si indesat,mi-a facut acelasi lucru m-a jucat ca si pe hopa mitica cum se spune si-a pierdut complect respectul fata de mine pentru totdeauna ,barbatii nu sunt ca si noi cum si tu ai spus-o sunt foarte orgoliosi si daca daca ii ranesti ei nu mai judeca cum facem noi la rece nu vad numai rosu in fata ochilor ,pe cand noi intr-o situatie similara suntem mai tolerante.
Oricum fa tot posibilul sa scapi de colegul gelos si ai grija de ala de acasa sa nu afle nimic chiar cu riscul de ati pierde serviciul,ca daca prietenul tau merita si tu il pierzi o sa iti para foarte rau si mai exista si karma aia rea care se va intoarce.
Eu iti doresc bafta si vreau sa aud numai de bine
Te pup
charolina99_yahoo_com
Postat pe 17 Octombrie 2009 10:58
Eu cred ca iti place sa te joci cu sentimentele si viata lor.Nu ai nici o scuza dupa cum ai procedat.
Ar trebui sa termini relatiile cu amandoi si sa o iei de la capat.
Lizzie_grace
Postat pe 17 Octombrie 2009 11:18
De la: Lizzie, la data 2009-10-17 11:18:49Eu cred ca iti place sa te joci cu sentimentele si viata lor.Nu ai nici o scuza dupa cum ai procedat.
Ar trebui sa termini relatiile cu amandoi si sa o iei de la capat.

Corect, cred ca este cea mai buna idee,asa este , te-ai jucat cu sentimentele lor si ai ajuns in relatii bazate pe minciuna !!!bine spus !
Tycu
Postat pe 17 Octombrie 2009 12:34
OFff, Xteena,,, nu vreau sa te judec, fiindca nici macar nu te cunosc. Dar nu vad ce ti-a fost in cap in acel moment cand te-ai cuplat cu el, daca tu zici ca barbatul de acasa este perfect si ca nu ai ce sa-i reproshezi. nu vad ce ti-a lipsit de-acasa. Cu nea suparatu asta de la servici dupa cum l-ai descris nu prea ai un viitor bun cu el, cand gaseshte una mai frumoasa sau cu un corp mai nush cum imediat te lasa. Chestia cea mai rea este daca te-ai culcat cu el, chestia k te-ai sarutat se mai poate ierta, dar chestia cu patul, nu prea, cel putzin aha sunt eu, bine, femeia mai gresheste, dar pana la pat este limita. Dute la el shi explicai calm situatia, si mai baga shi o minciuna k nu strica kteodata. Eu sper sa fie bine, si sa ramai cu "perfectul de acasa".
Orlan
Postat pe 17 Octombrie 2009 21:48
as avea si eu o sugestie asta in cazul cand doresti cu adevarat sa scapi de ...colegul insistent:fa de asa natura incat sa ajunga la urechile lui ca ai un copil dintr-o relatie...eventual mulatru[nu sunt rasista!]...si cred ca te va ocoli el pe tine!
vaiana
Postat pe 3 Noiembrie 2009 15:48
De la: vaiana, la data 2009-11-03 15:48:54as avea si eu o sugestie asta in cazul cand doresti cu adevarat sa scapi de ...colegul insistent:fa de asa natura incat sa ajunga la urechile lui ca ai un copil dintr-o relatie...eventual mulatru[nu sunt rasista!]...si cred ca te va ocoli el pe tine!

Da domnita, buna ideea , asta cu colegul, dar cum ramane cu tipul cel inselat, cel de acasa ,cand o afla, pe ala cum il mai pacaleste ? daca cere sa -l vada pe mulatru ?
Tycu
Postat pe 4 Noiembrie 2009 09:38
De la: Tycu, la data 2009-11-04 09:38:54
De la: vaiana, la data 2009-11-03 15:48:54as avea si eu o sugestie asta in cazul cand doresti cu adevarat sa scapi de ...colegul insistent:fa de asa natura incat sa ajunga la urechile lui ca ai un copil dintr-o relatie...eventual mulatru[nu sunt rasista!]...si cred ca te va ocoli el pe tine!

Da domnita, buna ideea , asta cu colegul, dar cum ramane cu tipul cel inselat, cel de acasa ,cand o afla, pe ala cum il mai pacaleste ? daca cere sa -l vada pe mulatru ?

Esti obsedat de cel de acasa, de ce trebuie sa afle, barbatii mint atat de mult fara sa se mai gandeasca vai daca afla cea de-acasa, de ce nu ar face si femeile la fel?
alina
Postat pe 4 Noiembrie 2009 15:26
cu cel de acasa? daca totusi prin absurd ar afla ar fi bine sa se consulte el cu el! daca o iubeste cu adevarat o va ierta, daca nu... ea nu are de fapt nimic de pierdut! as vrea sa vad si eu barbatul/femeia fara de prihana! atunci doar acestia ar avea dreptul sa arunce primii cu piatra...dar din pacate nimeni nu este sfant ...ci doar un biet muritor supus greselii!
vaiana
Postat pe 4 Noiembrie 2009 16:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vand rochia mea de mireasa 1 De la: Meli80 6 Ianuarie 2010 11:39
AGENTIE DE NUNTI , SAU NU? 16 De la: belcmar 17 Februarie 2021 11:00
mirese din valcea 7 De la: andreea4ia 25 Iunie 2013 09:31
Video-foto evenimente 1 De la: eunescu09 24 August 2009 08:12
Cum faci fata `surprizelor` neplacute din ziua nuntii??? 30 De la: oanaiulliana 2 Noiembrie 2009 09:09