Mai multe
De la: leo_, la data 2010-08-24 09:57:17De la: marco918, la data 2010-08-24 00:23:48De la: leo_, la data 2010-08-14 13:22:13De la: marco918, la data 2010-08-14 08:52:20De la: healthy014909, la data 2010-08-02 17:52:37Toata povestea a inceput acum 20 ani, am fost prima lui iubita si el mi-a post primul iubit. Timp de 4 ani ne-am iubit enorm(fara sa facem sex), pana si cuvintele erau de prisos, ne intelegeam din priviri.In fine, nimeni nu si-a inchipuit ca nu vom fi impreuna.La scurt timp a aparut o EA care la corupt si intre noi totul s-a sfarsit. S-a insurat cu EA, eu m-am casatorit "de ambitie". Dupa un timp (acum 14 ani) ne-am reintalnit. ne-am dat seama amandoi cat de mult ne-am lipsit unul altuia si pentru prima data ne-am iubit total.eu aveam un copil, el inca nu. Ne-am hotarat sa divortam si sa continuam relatia din trecut- sa ne casatorim. Dar in ziua cand sa ducem la indeplinire - el a aflat ca sotia este insarcinata. Iar eu trebuia sa plec urgent cateva zile din localitate. Nu stiu ce s-a intamplat atunci, nici eu si nici el.Intre timp el a trebuie sa plece din tara cativa ani, eu mi-am continuat casnicia. Acum o luna ne-am reintalnit (si mi-a spus de plecarea lui din tara, de un an s-a reantors si nu a stiut cum sa de-a de mine) dar soarta sau destinul a facut sa ne reantalnim.TOTUL a fost o nebunie, eu nu pot sa-i rezist, sa nu ma intalnesc cu el, sa-l refuz, NU POT - ceva din mine parca tot trage la el. acelasi sentiment il are si el. De o luna ma suna zilnic, vorbim mereu si ne vedem- ne purtam ca doi adolescenti care au descoperit sexul. Eu una nu sunt o fire de "amanta"- inafara lui nu mi-am inselat sotul nici macar cu privirea, dar cu el nu ma recunosc.Amandoi suntem constienti de relatiile pe care le avem si nu ne mai gandim la divort - sunt copii la mijloc, dar nici nu putem renunta unul la altul. Ne iubim prea mult. ... societatea sintem ... NOI ... nu curvarii/curvistinele care vorbesc la televizor despre OBSESIILE lor ... |
||
|
marco918 Postat pe 24 August 2010 15:38 |
||
|---|---|---|
De la: healthy014909, la data 2010-08-02 17:52:37Toata povestea a inceput acum 20 ani, am fost prima lui iubita si el mi-a post primul iubit. Timp de 4 ani ne-am iubit enorm(fara sa facem sex), pana si cuvintele erau de prisos, ne intelegeam din priviri.In fine, nimeni nu si-a inchipuit ca nu vom fi impreuna.La scurt timp a aparut o EA care la corupt si intre noi totul s-a sfarsit. S-a insurat cu EA, eu m-am casatorit "de ambitie". Dupa un timp (acum 14 ani) ne-am reintalnit. ne-am dat seama amandoi cat de mult ne-am lipsit unul altuia si pentru prima data ne-am iubit total.eu aveam un copil, el inca nu. Ne-am hotarat sa divortam si sa continuam relatia din trecut- sa ne casatorim. Dar in ziua cand sa ducem la indeplinire - el a aflat ca sotia este insarcinata. Iar eu trebuia sa plec urgent cateva zile din localitate. Nu stiu ce s-a intamplat atunci, nici eu si nici el.Intre timp el a trebuie sa plece din tara cativa ani, eu mi-am continuat casnicia. Acum o luna ne-am reintalnit (si mi-a spus de plecarea lui din tara, de un an s-a reantors si nu a stiut cum sa de-a de mine) dar soarta sau destinul a facut sa ne reantalnim.TOTUL a fost o nebunie, eu nu pot sa-i rezist, sa nu ma intalnesc cu el, sa-l refuz, NU POT - ceva din mine parca tot trage la el. acelasi sentiment il are si el. De o luna ma suna zilnic, vorbim mereu si ne vedem- ne purtam ca doi adolescenti care au descoperit sexul. Eu una nu sunt o fire de "amanta"- inafara lui nu mi-am inselat sotul nici macar cu privirea, dar cu el nu ma recunosc.Amandoi suntem constienti de relatiile pe care le avem si nu ne mai gandim la divort - sunt copii la mijloc, dar nici nu putem renunta unul la altul. Ne iubim prea mult. Si chiar nu ti-ai inselat sotul?Intreb si eu....Dar stii ceva?Fa un copil cu "iubitul"tau, trece-l in contul sotului cu cununie,lauda-te putin pe la vreo prietene ,dar stii una pe care sa o cunoasca si sotia respectivului, si gata !Ai impuscat doi iepuri dintr-un foc"copil cu amant trecut pe numele sotului, divort in ambele casnicii, ,distrugerea cu buna stiinta a sufletelor nevinovate a copiilor...Imi produci sila ...Una de teapa ta , era sa imi strice casnicia acum 30de ani in urma..Atita doar ca eu am fost destul de rationala,sa nu-i dau satisfactie respectivei...Dar nici nu am mai auzit despre ea , decit ca se prostitua, undeva prin Turcia,dupa ce fugise din tara cu un tirist turc..Concluzia mea e una"aceste "doamne" de teapa ta nu merita respect din partea nimanui..
|
||
|
twincle Postat pe 24 August 2010 20:41 |
||
De la: twincle, la data 2010-08-24 20:41:40De la: healthy014909, la data 2010-08-02 17:52:37Toata povestea a inceput acum 20 ani, am fost prima lui iubita si el mi-a post primul iubit. Timp de 4 ani ne-am iubit enorm(fara sa facem sex), pana si cuvintele erau de prisos, ne intelegeam din priviri.In fine, nimeni nu si-a inchipuit ca nu vom fi impreuna.La scurt timp a aparut o EA care la corupt si intre noi totul s-a sfarsit. S-a insurat cu EA, eu m-am casatorit "de ambitie". Dupa un timp (acum 14 ani) ne-am reintalnit. ne-am dat seama amandoi cat de mult ne-am lipsit unul altuia si pentru prima data ne-am iubit total.eu aveam un copil, el inca nu. Ne-am hotarat sa divortam si sa continuam relatia din trecut- sa ne casatorim. Dar in ziua cand sa ducem la indeplinire - el a aflat ca sotia este insarcinata. Iar eu trebuia sa plec urgent cateva zile din localitate. Nu stiu ce s-a intamplat atunci, nici eu si nici el.Intre timp el a trebuie sa plece din tara cativa ani, eu mi-am continuat casnicia. Acum o luna ne-am reintalnit (si mi-a spus de plecarea lui din tara, de un an s-a reantors si nu a stiut cum sa de-a de mine) dar soarta sau destinul a facut sa ne reantalnim.TOTUL a fost o nebunie, eu nu pot sa-i rezist, sa nu ma intalnesc cu el, sa-l refuz, NU POT - ceva din mine parca tot trage la el. acelasi sentiment il are si el. De o luna ma suna zilnic, vorbim mereu si ne vedem- ne purtam ca doi adolescenti care au descoperit sexul. Eu una nu sunt o fire de "amanta"- inafara lui nu mi-am inselat sotul nici macar cu privirea, dar cu el nu ma recunosc.Amandoi suntem constienti de relatiile pe care le avem si nu ne mai gandim la divort - sunt copii la mijloc, dar nici nu putem renunta unul la altul. Ne iubim prea mult. I-ai zis-o !!!
|
||
|
|
||
|
lusha_ubitik Postat pe 24 August 2010 21:00 |
||
| Tu ar trebui sa-ti continui casnicia ta,el pe a lui.Nu ar mai trebui sa-i rasp la tel.Stii de ce?Ptr ca el nu a ezitat sa te paraseasca cand a aparut o EA ! Straduieste-te sa-l uiti ! Si ca sa faci asta ajuta-te de sotul tau ! Si in plus ai si un copil ! Dak te iubea asa mult,nu lasa pe nimeni sa-i bage prostii in cap,si mai ales nu te PARASEA ! E doar un sfat,tu fa ce-ti spune inima ! | ||
|
kudika315664 Postat pe 25 August 2010 00:26 |
||
| Nu poti sa fii fericit daca ranesti pe cei din jur. Toate se platesc candva. | ||
|
judgingamy Postat pe 30 August 2010 14:50 |
||
De la: judgingamy, la data 2010-08-30 14:50:20Nu poti sa fii fericit daca ranesti pe cei din jur. Toate se platesc candva. Se pare ca totusi,sint asemenea specimene...Exemplu clar dat de aceasta individa !
|
||
|
twincle Postat pe 1 Septembrie 2010 16:52 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| relatie cu ardei iute | 42 | De la: MrsSunshine 4 Decembrie 2011 17:04 |
| Il sufoc eu sau nu stie el ce vrea? | 47 | De la: manumarius 12 Mai 2010 17:09 |
| cine e vinovat?...sau cine a gresit? | 20 | De la: Lusha_ubitik 7 Octombrie 2009 03:07 |
|
|
||
| sa-l iert??? | 24 | De la: terorista27 13 Mai 2009 15:39 |
| cate femei poate sa tina un barbat???? | 46 | De la: stardancer 13 Noiembrie 2009 00:07 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.