Setari Cookie-uri

Sa merg incontinuare sau sa-l refuz?

De la: leo_, la data 2010-08-24 09:57:17
De la: marco918, la data 2010-08-24 00:23:48
De la: leo_, la data 2010-08-14 13:22:13
De la: marco918, la data 2010-08-14 08:52:20
De la: healthy014909, la data 2010-08-02 17:52:37Toata povestea a inceput acum 20 ani, am fost prima lui iubita si el mi-a post primul iubit. Timp de 4 ani ne-am iubit enorm(fara sa facem sex), pana si cuvintele erau de prisos, ne intelegeam din priviri.In fine, nimeni nu si-a inchipuit ca nu vom fi impreuna.La scurt timp a aparut o EA care la corupt si intre noi totul s-a sfarsit. S-a insurat cu EA, eu m-am casatorit "de ambitie". Dupa un timp (acum 14 ani) ne-am reintalnit. ne-am dat seama amandoi cat de mult ne-am lipsit unul altuia si pentru prima data ne-am iubit total.eu aveam un copil, el inca nu. Ne-am hotarat sa divortam si sa continuam relatia din trecut- sa ne casatorim. Dar in ziua cand sa ducem la indeplinire - el a aflat ca sotia este insarcinata. Iar eu trebuia sa plec urgent cateva zile din localitate. Nu stiu ce s-a intamplat atunci, nici eu si nici el.Intre timp el a trebuie sa plece din tara cativa ani, eu mi-am continuat casnicia. Acum o luna ne-am reintalnit (si mi-a spus de plecarea lui din tara, de un an s-a reantors si nu a stiut cum sa de-a de mine) dar soarta sau destinul a facut sa ne reantalnim.TOTUL a fost o nebunie, eu nu pot sa-i rezist, sa nu ma intalnesc cu el, sa-l refuz, NU POT - ceva din mine parca tot trage la el. acelasi sentiment il are si el. De o luna ma suna zilnic, vorbim mereu si ne vedem- ne purtam ca doi adolescenti care au descoperit sexul. Eu una nu sunt o fire de "amanta"- inafara lui nu mi-am inselat sotul nici macar cu privirea, dar cu el nu ma recunosc.Amandoi suntem constienti de relatiile pe care le avem si nu ne mai gandim la divort - sunt copii la mijloc, dar nici nu putem renunta unul la altul. Ne iubim prea mult.
Nu stiu cum sa fac, nu stiu cum sa procedez

... nu esti din fire o amanta ? ... ... nu-i asa ca ai devenit fara prea multe remuscari ...

... nu dispera ... o sa primesti exact ceea ce meriti ...

lasa man chestiile astea.... orice barbat, mai ales cei necasatoriti trebuie sa invete din asta sa vindece toate ranile sufletesti ale femeii de langa el pentru ca altfel tii langa tine doar persoane debalansate ca si cea de aici. si nu te ajuta asta.

... daca baragladina l-a ales pentru ca sa nu ramina nemaritata ... atunci ... poate sa linga la ''ranile ei sufletesti'' pina i se acreste ... si ce iese ... doi milogi in loc de unul ... cind nu exista caracter tot jeg iese ...

societatea e de vina ca nu pedepseste divorturile cum trebuie. sa speram ca nu vor intra astia pe mana unora ca mine.

... societatea sintem ... NOI ... nu curvarii/curvistinele care vorbesc la televizor despre OBSESIILE lor ...

marco918
Postat pe 24 August 2010 15:38
De la: healthy014909, la data 2010-08-02 17:52:37Toata povestea a inceput acum 20 ani, am fost prima lui iubita si el mi-a post primul iubit. Timp de 4 ani ne-am iubit enorm(fara sa facem sex), pana si cuvintele erau de prisos, ne intelegeam din priviri.In fine, nimeni nu si-a inchipuit ca nu vom fi impreuna.La scurt timp a aparut o EA care la corupt si intre noi totul s-a sfarsit. S-a insurat cu EA, eu m-am casatorit "de ambitie". Dupa un timp (acum 14 ani) ne-am reintalnit. ne-am dat seama amandoi cat de mult ne-am lipsit unul altuia si pentru prima data ne-am iubit total.eu aveam un copil, el inca nu. Ne-am hotarat sa divortam si sa continuam relatia din trecut- sa ne casatorim. Dar in ziua cand sa ducem la indeplinire - el a aflat ca sotia este insarcinata. Iar eu trebuia sa plec urgent cateva zile din localitate. Nu stiu ce s-a intamplat atunci, nici eu si nici el.Intre timp el a trebuie sa plece din tara cativa ani, eu mi-am continuat casnicia. Acum o luna ne-am reintalnit (si mi-a spus de plecarea lui din tara, de un an s-a reantors si nu a stiut cum sa de-a de mine) dar soarta sau destinul a facut sa ne reantalnim.TOTUL a fost o nebunie, eu nu pot sa-i rezist, sa nu ma intalnesc cu el, sa-l refuz, NU POT - ceva din mine parca tot trage la el. acelasi sentiment il are si el. De o luna ma suna zilnic, vorbim mereu si ne vedem- ne purtam ca doi adolescenti care au descoperit sexul. Eu una nu sunt o fire de "amanta"- inafara lui nu mi-am inselat sotul nici macar cu privirea, dar cu el nu ma recunosc.Amandoi suntem constienti de relatiile pe care le avem si nu ne mai gandim la divort - sunt copii la mijloc, dar nici nu putem renunta unul la altul. Ne iubim prea mult.

Si chiar nu ti-ai inselat sotul?Intreb si eu....Dar stii ceva?Fa un copil cu "iubitul"tau, trece-l in contul sotului cu cununie,lauda-te putin pe la vreo prietene ,dar stii una pe care sa o cunoasca si sotia respectivului, si gata !Ai impuscat doi iepuri dintr-un foc"copil cu amant trecut pe numele sotului, divort in ambele casnicii, ,distrugerea cu buna stiinta a sufletelor nevinovate a copiilor...Imi produci sila ...Una de teapa ta , era sa imi strice casnicia acum 30de ani in urma..Atita doar ca eu am fost destul de rationala,sa nu-i dau satisfactie respectivei...Dar nici nu am mai auzit despre ea , decit ca se prostitua, undeva prin Turcia,dupa ce fugise din tara cu un tirist turc..Concluzia mea e una"aceste "doamne" de teapa ta nu merita respect din partea nimanui..
twincle
Postat pe 24 August 2010 20:41
De la: twincle, la data 2010-08-24 20:41:40

Si chiar nu ti-ai inselat sotul?Intreb si eu....Dar stii ceva?Fa un copil cu "iubitul"tau, trece-l in contul sotului cu cununie,lauda-te putin pe la vreo prietene ,dar stii una pe care sa o cunoasca si sotia respectivului, si gata !Ai impuscat doi iepuri dintr-un foc"copil cu amant trecut pe numele sotului, divort in ambele casnicii, ,distrugerea cu buna stiinta a sufletelor nevinovate a copiilor...Imi produci sila ...Una de teapa ta , era sa imi strice casnicia acum 30de ani in urma..Atita doar ca eu am fost destul de rationala,sa nu-i dau satisfactie respectivei...Dar nici nu am mai auzit despre ea , decit ca se prostitua, undeva prin Turcia,dupa ce fugise din tara cu un tirist turc..Concluzia mea e una"aceste "doamne" de teapa ta nu merita respect din partea nimanui..

I-ai zis-o !!!
lusha_ubitik
Postat pe 24 August 2010 21:00
Tu ar trebui sa-ti continui casnicia ta,el pe a lui.Nu ar mai trebui sa-i rasp la tel.Stii de ce?Ptr ca el nu a ezitat sa te paraseasca cand a aparut o EA ! Straduieste-te sa-l uiti ! Si ca sa faci asta ajuta-te de sotul tau ! Si in plus ai si un copil ! Dak te iubea asa mult,nu lasa pe nimeni sa-i bage prostii in cap,si mai ales nu te PARASEA ! E doar un sfat,tu fa ce-ti spune inima !
kudika315664
Postat pe 25 August 2010 00:26
Nu poti sa fii fericit daca ranesti pe cei din jur. Toate se platesc candva.
judgingamy
Postat pe 30 August 2010 14:50
De la: judgingamy, la data 2010-08-30 14:50:20Nu poti sa fii fericit daca ranesti pe cei din jur. Toate se platesc candva.
Se pare ca totusi,sint asemenea specimene...Exemplu clar dat de aceasta individa !
twincle
Postat pe 1 Septembrie 2010 16:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
relatie cu ardei iute 42 De la: MrsSunshine 4 Decembrie 2011 17:04
Il sufoc eu sau nu stie el ce vrea? 47 De la: manumarius 12 Mai 2010 17:09
cine e vinovat?...sau cine a gresit? 20 De la: Lusha_ubitik 7 Octombrie 2009 03:07
sa-l iert??? 24 De la: terorista27 13 Mai 2009 15:39
cate femei poate sa tina un barbat???? 46 De la: stardancer 13 Noiembrie 2009 00:07