Setari Cookie-uri

Au disparut barbatii adevarati??

De la: thadoogback, la data 2010-09-11 18:22:51
De la: roz5blue6lila7, la data 2010-09-11 18:19:58
De la: thadoogback, la data 2010-09-11 18:17:02daa ma mitika asta e miezul miejilor adica super macho man de man

si tu te oftici!
nu,,ca eu sunt barbatul adevarat nu macho man

aha ..si care sunt calitatile tale?!
roz5blue6lila7
Postat pe 11 Septembrie 2010 18:25
De la: roz5blue6lila7, la data 2010-09-11 18:25:07
De la: thadoogback, la data 2010-09-11 18:22:51
De la: roz5blue6lila7, la data 2010-09-11 18:19:58
De la: thadoogback, la data 2010-09-11 18:17:02daa ma mitika asta e miezul miejilor adica super macho man de man

si tu te oftici!
nu,,ca eu sunt barbatul adevarat nu macho man

aha ..si care sunt calitatile tale?!
calitatile le spun in particular sau le vz tu in particular ca asa sunt barbatii adevarati
thadoogback
Postat pe 11 Septembrie 2010 18:31
De la: mitica_1, la data 2010-09-11 15:41:13
De la: lover_woman, la data 2010-09-11 13:47:40
De la: Tycu, la data 2010-09-11 09:45:21
De la: lover_woman, la data 2010-09-10 19:50:48
De la: mitica_1, la data 2010-09-10 16:21:31
De la: lover_woman, la data 2010-09-09 23:37:50
De la: mitica_1, la data 2010-09-07 17:17:21 Barbatii adevarati nu au disparut, dar suntem putini !mai multi sunt buturugile, mamaligile, cei care sunt condusi de femeiadica sunt la cheremul femeii ! Un barbat adevarat nu se lasa "calcat de papucul femeii" cel care are demnitate , ambitie , hotarat in ceea ce face si spune, nu permite femeii sa-i batjocoreasca demnitatea, el trebuie sa conduca societatea , familia !!!

bai nene, cine te a marcat in halul asta, ori fosta nevasta era iute de picior si abia ce reuseai sa gresesti si te si trezeai cu labontul pe grumaz, ei hai, mai zi ceva, ce sa conduci bai societatea, care familie, ai familie daca gandesti in halul asta ? nebuna e cine te suporta, ptiu, mare e gradina lui Dumnezeu...

Adevarul e ca frumoase sunt moldovencele dar rele ! asa e bre ? Nu , nu ma cunosti in

caracter . ;pai domnita , la mine nicio "nebuna" nu a indraznit si nici nu va indraznii sa-mi puna labontul pe grumaz ! daca ar fi indraznit sau va indraznii vei auzii la TV de cea mai apriga crima produsa in S-Estul tarii, autor eu !!Da , barbatul e baza familiei, a societatii, fie ca va convine sau nu, fara gandirea si forta barbatului ati umbla prin societate ca furnicile legate la ochi !! Sa ziceti "multumim Doamne ca exista barbati in lume" !!!

eheee, nu ai intalnit tu femeia care trebuie sa te puna la punct si vedeai tu cine merea ca furnica legata la ochi, si pe varfuri ...

Scuze ca postez deocamdata pe avatarul colegului meu vad ca E-mail-ul [contul ] meu e blocat ,sa stii ca inca nu s-a nascut in Romania femeia care sa-l "puna la punct " pe Mitica!Femeia e o fiinta de care avem nevoie, e mama , e nevasta, prietena noastra dar trebuie sa-si cunoasca limitele in fata barbatului , sa-i respecte superioritatea !!In mine nu exista " mamaliga " care e intr-altii !!

Superioara e femeia, ea te a nascut, din ea ai iesit, nu invers, ea te a crescut, s-a chinuit cu tine si tot misogin ai ramas, respecta superioritatea femeii, pupa i talpile ca te a vrut si te a pastrat in pantecul ei si arunca cu petale pe unde trece. Mamaliga esti, vei fi si vei muri, depinde de femeia de langa tine cat de puternica este si cate iti permite, eu te as tine legat cu sfoara de piciorus ca sa ti dai seama care este limita.

Da, daca privim femeia ca mama adica in raportul mama -copil , asa este trebuie acordat cel mai mare respect mamei, dar la mama in raport cu sotul ei, la femeia in raport cu partenerul ei cu barbatul in general , trebuie sa-i recunoasca superioritatea , sa-i fie supusa , ascultatoare, sa vada in barbat baza familiei, a societatii !!! Recunoaste ca asa e peste tot adica si in moldova !

daca tot cunosti atatia moldoveni ar trebui sa stii ca in famile nu exista notiunea de superioritate ci de intelegere, de impartire a sarcinilor....Aaa...si lasa ca exista destule familii in care femeia munceste ca sclava si aduce bani acasa iar el sta cu *** in mana toata ziua si are pretentii ca e barbat ..stalpul societattii pe draqu....Si chiar daca lucreaza si el, cn face toata treaba in casa...de dimineata pana seara, mai are grija si de 2-3 plozi la care barvabtul a contribuit doar cu...iar seara cand se baga obosita in pat tre sa-si mai multumeasca si marele mascul de langa dansa....n-ai decat sa-ti mentii ideea dar nu incerca sa o mai impui. daca 10 oameni iti sp ca esti beat du-te si te culca.
matic888
Postat pe 11 Septembrie 2010 22:29
eu nu cred ca au disparut barbatii adevarati, poate noi nu stim sa-i pretuim cu adevarat
gogosik_2006
Postat pe 12 Septembrie 2010 08:16
eu nu cred ca au disparut barbatii adevarati, poate noi nu stim sa-i pretuim cu adevarat
gogosik_2006
Postat pe 12 Septembrie 2010 08:19
De la: matic888, la data 2010-09-11 22:29:05
De la: mitica_1, la data 2010-09-07 17:17:21 Barbatii adevarati nu au disparut, dar suntem putini !mai multi sunt buturugile, mamaligile, cei care sunt condusi de femeiadica sunt la cheremul femeii ! Un barbat adevarat nu se lasa "calcat de papucul femeii" cel care are demnitate , ambitie , hotarat in ceea ce face si spune, nu permite femeii sa-i batjocoreasca demnitatea, el trebuie sa conduca societatea , familia !!!

bai nene, cine te a marcat in halul asta, ori fosta nevasta era iute de picior si abia ce reuseai sa gresesti si te si trezeai cu labontul pe grumaz, ei hai, mai zi ceva, ce sa conduci bai societatea, care familie, ai familie daca gandesti in halul asta ? nebuna e cine te suporta, ptiu, mare e gradina lui Dumnezeu...

Adevarul e ca frumoase sunt moldovencele dar rele ! asa e bre ? Nu , nu ma cunosti in

caracter . ;pai domnita , la mine nicio "nebuna" nu a indraznit si nici nu va indraznii sa-mi puna labontul pe grumaz ! daca ar fi indraznit sau va indraznii vei auzii la TV de cea mai apriga crima produsa in S-Estul tarii, autor eu !!Da , barbatul e baza familiei, a societatii, fie ca va convine sau nu, fara gandirea si forta barbatului ati umbla prin societate ca furnicile legate la ochi !! Sa ziceti "multumim Doamne ca exista barbati in lume" !!!

eheee, nu ai intalnit tu femeia care trebuie sa te puna la punct si vedeai tu cine merea ca furnica legata la ochi, si pe varfuri ...

Scuze ca postez deocamdata pe avatarul colegului meu vad ca E-mail-ul [contul ] meu e blocat ,sa stii ca inca nu s-a nascut in Romania femeia care sa-l "puna la punct " pe Mitica!Femeia e o fiinta de care avem nevoie, e mama , e nevasta, prietena noastra dar trebuie sa-si cunoasca limitele in fata barbatului , sa-i respecte superioritatea !!In mine nu exista " mamaliga " care e intr-altii !!

Superioara e femeia, ea te a nascut, din ea ai iesit, nu invers, ea te a crescut, s-a chinuit cu tine si tot misogin ai ramas, respecta superioritatea femeii, pupa i talpile ca te a vrut si te a pastrat in pantecul ei si arunca cu petale pe unde trece. Mamaliga esti, vei fi si vei muri, depinde de femeia de langa tine cat de puternica este si cate iti permite, eu te as tine legat cu sfoara de piciorus ca sa ti dai seama care este limita.

Da, daca privim femeia ca mama adica in raportul mama -copil , asa este trebuie acordat cel mai mare respect mamei, dar la mama in raport cu sotul ei, la femeia in raport cu partenerul ei cu barbatul in general , trebuie sa-i recunoasca superioritatea , sa-i fie supusa , ascultatoare, sa vada in barbat baza familiei, a societatii !!! Recunoaste ca asa e peste tot adica si in moldova !

daca tot cunosti atatia moldoveni ar trebui sa stii ca in famile nu exista notiunea de superioritate ci de intelegere, de impartire a sarcinilor....Aaa...si lasa ca exista destule familii in care femeia munceste ca sclava si aduce bani acasa iar el sta cu *** in mana toata ziua si are pretentii ca e barbat ..stalpul societattii pe draqu....Si chiar daca lucreaza si el, cn face toata treaba in casa...de dimineata pana seara, mai are grija si de 2-3 plozi la care barvabtul a contribuit doar cu...iar seara cand se baga obosita in pat tre sa-si mai multumeasca si marele mascul de langa dansa....n-ai decat sa-ti mentii ideea dar nu incerca sa o mai impui. daca 10 oameni iti sp ca esti beat du-te si te culca.

Brbatii, care tot sunt ei stalpul societatii..sau mai bn sp majoritatea, nu s-ar descurca daca ar trai singuri...la gatit nu se pricep, la spalat nici atat, casa unui barbat singur sunt sigura ca e ca o cocina si daca eventual ar ramane in grija si cu 2-3 copii..atunci sa vezi dezastru! si...zici matale ca capul trai fara gat? N-are decat !
matic888
Postat pe 12 Septembrie 2010 14:16

Pe carari singuratatea isi clateste vraja-n valuri
Cat din ea este iubire, cate moarte idealuri.
Pasari albe catre zare isi topesc panza-n apus
Linistea prin vreme-i freamat, somnul lunei ce s-a dus.

Lumea trece ca o umbra, si o umbra suntem noi
Ce goneste pe cararea din molatecul zavoi
A ramas un glas ce canta vorbe dulci si fara rost
Lungi ca propria-ti durere, lungi ca zilele de post.

Si pustie e gradina toamna sta pe banca ei
Luna sus in cer acuma se revarsa in scantei
Si iubirile pe strada trec cu pasul lor grabite
Cu mirosul lor de floare prin dorinte vestejite.
kudika023770
Postat pe 12 Septembrie 2010 16:20

Atatea flori sunt cimitire
In noi crescand atatea flori
De lacrimi moarte de iubire
De-ncatusati-adanc- fiori

Le mai pastram drept suvenire
In vorba dulce risipite
Un semn pe aripi din iubire
Si-n dorurile amortite.

Ne mai sfasaie-n timp dusmanii
Tragand cu pusca dupa fluturi
Iar timpu-n noi scutura anii
In apa limpedelor ciuturi.

Ne ducem catre departare
Ne coboram catre apus
Cu-aceeasi falsa disperare
A ingerilor ce s-au dus.

Tu vino si ma inconjoara
Cu taina vorbelor sfasie
Din versul meu ca el sa moara
Pe foaia alba de hartie.

Sa impartim la doi tot neantul
Dupa ce noi n-om mai ramane
Si-n usa va batea vacantul
Prezentului zilei de maine.
kudika023770
Postat pe 12 Septembrie 2010 16:21
bunaziua . vreau sa concurez si sa va spun ca barbatii adevarati nu au disparat numai ca se ascund . de ce ? pentru ca 70 % din fete si femei curvesc inseala dupa ce se casatoresc , nu le mai ajung banii ,vor sai ea locul unei regine si inskimb ele nu stiu sa coase un nasture si costa 50 de banuti din aia veki de pe timpu lu.... Apropo sint fete si femei care se ascund darmai putine .Aici unde locuiesc eu baietii incepind de la 17 ani isi pun verighete pe degete aratind la fete ca sint logoditi ca sai lase in pace . Dragostea e cei mai frumos lasat de la D.zeu dar are si ea conditiile ei .
MemoMarcela
Postat pe 12 Septembrie 2010 16:33
De la: MemoMarcela, la data 2010-09-12 16:33:33bunaziua . vreau sa concurez si sa va spun ca barbatii adevarati nu au disparat numai ca se ascund . de ce ? pentru ca 70 % din fete si femei curvesc inseala dupa ce se casatoresc , nu le mai ajung banii ,vor sai ea locul unei regine si inskimb ele nu stiu sa coase un nasture si costa 50 de banuti din aia veki de pe timpu lu.... Apropo sint fete si femei care se ascund darmai putine .Aici unde locuiesc eu baietii incepind de la 17 ani isi pun verighete pe degete aratind la fete ca sint logoditi ca sai lase in pace . Dragostea e cei mai frumos lasat de la D.zeu dar are si ea conditiile ei .

si unde locuiesti?
...in tara "viselor"
sau tututroor posibilitatilor?
...
ciudat...aiki unde locuiesc eu...nu mai scapi de ei...ori cu verigheta, ori fara...mie nu m-i s-a intamplat sa "umblu" dupa vreun baiat...tot timpul am fost " curtata" (la modul frumos...
cobra_dm
Postat pe 12 Septembrie 2010 16:38
De la: MemoMarcela, la data 2010-09-12 16:33:33bunaziua . vreau sa concurez si sa va spun ca barbatii adevarati nu au disparat numai ca se ascund . de ce ? pentru ca 70 % din fete si femei curvesc inseala dupa ce se casatoresc , nu le mai ajung banii ,vor sai ea locul unei regine si inskimb ele nu stiu sa coase un nasture si costa 50 de banuti din aia veki de pe timpu lu.... Apropo sint fete si femei care se ascund darmai putine .Aici unde locuiesc eu baietii incepind de la 17 ani isi pun verighete pe degete aratind la fete ca sint logoditi ca sai lase in pace . Dragostea e cei mai frumos lasat de la D.zeu dar are si ea conditiile ei .

fata m-ai bagat in ceata
..aici nu se dau premii in barbati adevarati ..sau nu la asta vrei sa concurezi
Ame_ly
Postat pe 12 Septembrie 2010 16:39
De la: roz5blue6lila7, la data 2010-09-11 18:06:23nea mitica ...mai vorbeste sotia cu dv?!

Vorbeste, si se mandreste ca ma are ca barbat adevarat !!
mitica_1
Postat pe 12 Septembrie 2010 17:03
De la: LadyManu, la data 2010-09-11 10:22:36Mai nea Mitica, unde vezi mata superioritatea barbatului?? Ca eu nu o vad, cred ca am orbul gainilor, pacatele mele! Ca de superioritate la nivel declarativ m-am cam saturat.

Cum unde se vede ?Pai societatea asta, problemele lumii, pe ce forte se sprijina ?sau in familii problemele mai grele cine le rezolva? Raspuns ,barbatul ! sa fii mai atenta ca se vede !!
mitica_1
Postat pe 12 Septembrie 2010 17:09
De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2010-09-11 10:26:42
De la: LadyManu, la data 2010-09-11 10:22:36Mai nea Mitica, unde vezi mata superioritatea barbatului?? Ca eu nu o vad, cred ca am orbul gainilor, pacatele mele! Ca de superioritate la nivel declarativ m-am cam saturat.

ca barbat,din pacate,tre sa-ti dau dreptate....cand stau unii la bere,la barfa,intre barbati,sunt numai zmei,duri,macho ssmd. cum suna nevasta unuia,se face liniste

De ce "din pacate" ???, mai sunt si mamaligi din astea tinute sub papucul femeii, dar nu generaliza !!
mitica_1
Postat pe 12 Septembrie 2010 17:14
De la: roz5blue6lila7, la data 2010-09-11 18:24:30
De la: deep_silence, la data 2010-09-11 18:20:24

miezul din locul de veci....

poate doar sa bage paiul in gura pentru a manca ...ca de unde dinti?!

Pai inca nu i-au dat dintii papusii din avatar ?
mitica_1
Postat pe 12 Septembrie 2010 17:19

Nu numai in Moldova, in toata lumea se cunoaste superioritatea barbatului !Nici eu nu sunt de acord ca unii barbati care stau cu ****in mana fara sa faca nimic,asta intra in datoria barbatului in familie, dar recunoaste ca in cazul cand apare o problema mai complicata pentru familie tot la barbat se apeleaza, chiar si la ala care sta cum ai spus !!Nu mai vaita femeile ca datoria lor asta e , sa faca, sa creasca plozii, sa fie menajera casei, si bucatareasa familiei !!Ce e rau in asta bre ?
mitica_1
Postat pe 12 Septembrie 2010 17:29
De la: matic888, la data 2010-09-12 14:16:16

Brbatii, care tot sunt ei stalpul societatii..sau mai bn sp majoritatea, nu s-ar descurca daca ar trai singuri...la gatit nu se pricep, la spalat nici atat, casa unui barbat singur sunt sigura ca e ca o cocina si daca eventual ar ramane in grija si cu 2-3 copii..atunci sa vezi dezastru! si...zici matale ca capul trai fara gat? N-are decat !

Fii serioasa si barbatii aia boschetari se descurca nu mor de foame, daramite un barbat la casa lui, la femeie e mai greu, !Femeia este pentru MPMB !! adica , mamica,placeri ,menajera , bucatareasa !!ca doar nu o mulgem ,nu o tundem sa dea lana ca oaia !! altceva ?
mitica_1
Postat pe 12 Septembrie 2010 17:37

cred ca tu vb despre barbatii de acum 200 de ani. mai iesi si tu in societate. toate lucrurile pe care le spui sunt valabile si pentru femeile zilelor noastre.
leo_
Postat pe 12 Septembrie 2010 17:42
primul lucru care face o relatie de orice fel sa cedeze este razboiul sexelor sub diversele lui forme, lupta pentru putere in relatie, ofensiva contra sexului opus, tentativele de a arata cu lucruri minore ca barbatul sau femeia sunt mai deosebiti decat restul. in lumea reala, si nu in cea in care supravietuiesc multi (ca nici acolo nu traiesc macar), fiecare dintre cele doua sexe are niste indeletniciri bine trasate. cum vrei sa gasesti o persoana de sex opus "adevarat/a) daca tu ai carente la conceptul pe care il exprima adjectivul respectiv?
se stie pana si din povestile cu printul si printesa (unii zic ca sunt expirate desi ar trebui si la 50 de ani sa le citeasca pentru ca sa le inteleaga) faptul ca un barbat adevarat atrage o femeie adevarata si viceversa. cu toate astea fiecare din cele doua sexe are putini reprezentanti care se pot lauda cu titlul de "adevarat", foarte putini care aspira si lucreaza pentru asta si multi "wanna be" care nu fac nimic dar cer de la viata. mai rau, stau prost si la capitolul comunicare, deci nu stiu nici sa ceara.
deci terminati cu scuzele gen titulul topicului, majoritatea dintre voi nu ati tine langa propria persoana pentru o ora un barbat adevarat. e valabil si pentru barbati. ca sa nu mai spun ca pentru multi sintagma barbat adevarat/femeie adevarata nici ei nu stiu ce inseamna. doar e o cerinta pe care au auzit-o in societate si pe care si ei trebuie sa o aiba. puteti crede ca am intalnit femei in toata firea pentru care barbat adevarat insemna un barbat care are o vila si bani de buzunar sa le scoata in oras?! asa cerinte, asa oferte!
eu stiu un singur lucru, daca nu iti convine viata ta surpriza: tu ai facut-o asa, te supara serviciul: tu l-ai ales, nu ai langa tine persoana potrivita, e oglinda ta, iar asta nu se va schimba daca peste noapte ai deveni miss univers cum cred multe femei, pentru ca raul este in tine dar nu faci nimic sa scapi de el.
leo_
Postat pe 12 Septembrie 2010 17:59
De la: leo_, la data 2010-09-12 17:42:08

cred ca tu vb despre barbatii de acum 200 de ani. mai iesi si tu in societate. toate lucrurile pe care le spui sunt valabile si pentru femeile zilelor noastre.

ce te face sa cred ca nu ies? ...si ....eu ma refeream la cei desrisi de nea mitica...adica el care sustine sus si tare ca femeia tre sa stea la cartita si toate astea..i-ai vedea pe ei coborandu-se la umilitorul nivel de a face "treburi de femeie?"...nu prea cred. Si femeile de care sp tu sunt tocmai cele care s-au saturat sa fie considerate ce am sp mai sus
matic888
Postat pe 12 Septembrie 2010 22:13
De la: matic888, la data 2010-09-12 22:13:01

ce te face sa cred ca nu ies? ...si ....eu ma refeream la cei desrisi de nea mitica...adica el care sustine sus si tare ca femeia tre sa stea la cartita si toate astea..i-ai vedea pe ei coborandu-se la umilitorul nivel de a face "treburi de femeie?"...nu prea cred. Si femeile de care sp tu sunt tocmai cele care s-au saturat sa fie considerate ce am sp mai sus
aia buni trebuie cautati cu lumanarea..altfel e greu sa dai de el,,,
kudika029282
Postat pe 12 Septembrie 2010 22:17
Cele mai multe femei alearga dupa barbatii de care ar trebui sa se fereasca cel mai tare, mai ales cele tinere, neexperimentate si evita exact genul de barbati cu care ar putea avea experiente de neuitat.Eu nu am inteles niciodata de ce se spune ca femeile au instincte foarte bune cand e vorba de alegerea unui partener de viata cand practica demonstreaza exact opusul.O posibila explicatie am gasit-o pe un alt site; imi permit sa dau "paste" parerea unui tip care se pare ca stie ce vorbeste si cu care inclin sa fiu de acord, mai ales ca am ceva experienta de viata:

"niciodata sa nu luati in seama sfaturile femeilor cand vine vorba de relatii intre femei si barbati, pt ca ele doar au impresia ca stiu cum ar putea fi fericiti 2 oameni intr`o relatie. femeia nu e facuta sa fie iubita, ca sa fii fericit cu ea trebuie sa stii sa o tii langa tine, prin metode care nu au nici o legatura cu morala, sau cu logica sau cu orice altceva. doar cei inteligenti stiu sa aiba o femeie langa ei, ceilalti sunt de regula cei care sunt prea prosti sa isi dea seama cum merge treaba. pe femeie cu cat o iubesti mai mult si cu cat ii arati asta mai mult, cu atat scazi in ochii ei si o pierzi intr`un final. normal ar fi ca iubirea intre 2 oameni sa fie direct proportionala adica cu cat unul iubeste mai mult cu atat si celalat sa iubeasca la fel. doar ca , asa ceva n`o sa se intample niciodata intre o femeie si un barbat. daca vrei sa iubesti ceva ia`ti un caine, cainele te iubeste neconditionat si cu cat il ai de mai mult timp cu atat il iubesti mai mult si cu atat te iubeste si el mai mult. la femeie asta e invers, in loc sa iubeasca mai mult la ea scade iubirea. asadar, fiti inteligenti si nu va lasati prostiti de vorbele femeilor, ele sunt proaste pur si simplu, au o limita si nu pot evolua din punct de vedere mental peste acea limita, de aceea ele sunt fixate pe chestii logice, normale , etc. nu va bateti capul cu astea fiti inteligenti , nu exista limita la ce poate face un barbat cu o femeie. inteligenta inseamna putere"

In final, am si eu o intrebare: Unde au disparut femeile adevarate?Au existat oare vreodata? Sau putinii barbati adevarati ca si procent vorbind accepta tacit toata viata inferioritatea femeii ca pe una din multele erori ale naturii?
Mr_6pack
Postat pe 12 Septembrie 2010 22:29
De la: Mr_6pack, la data 2010-09-12 22:29:21 Cele mai multe femei alearga dupa barbatii de care ar trebui sa se fereasca cel mai tare, mai ales cele tinere, neexperimentate si evita exact genul de barbati cu care ar putea avea experiente de neuitat.Eu nu am inteles niciodata de ce se spune ca femeile au instincte foarte bune cand e vorba de alegerea unui partener de viata cand practica demonstreaza exact opusul.O posibila explicatie am gasit-o pe un alt site; imi permit sa dau "paste" parerea unui tip care se pare ca stie ce vorbeste si cu care inclin sa fiu de acord, mai ales ca am ceva experienta de viata:

"niciodata sa nu luati in seama sfaturile femeilor cand vine vorba de relatii intre femei si barbati, pt ca ele doar au impresia ca stiu cum ar putea fi fericiti 2 oameni intr`o relatie. femeia nu e facuta sa fie iubita, ca sa fii fericit cu ea trebuie sa stii sa o tii langa tine, prin metode care nu au nici o legatura cu morala, sau cu logica sau cu orice altceva. doar cei inteligenti stiu sa aiba o femeie langa ei, ceilalti sunt de regula cei care sunt prea prosti sa isi dea seama cum merge treaba. pe femeie cu cat o iubesti mai mult si cu cat ii arati asta mai mult, cu atat scazi in ochii ei si o pierzi intr`un final. normal ar fi ca iubirea intre 2 oameni sa fie direct proportionala adica cu cat unul iubeste mai mult cu atat si celalat sa iubeasca la fel. doar ca , asa ceva n`o sa se intample niciodata intre o femeie si un barbat. daca vrei sa iubesti ceva ia`ti un caine, cainele te iubeste neconditionat si cu cat il ai de mai mult timp cu atat il iubesti mai mult si cu atat te iubeste si el mai mult. la femeie asta e invers, in loc sa iubeasca mai mult la ea scade iubirea. asadar, fiti inteligenti si nu va lasati prostiti de vorbele femeilor, ele sunt proaste pur si simplu, au o limita si nu pot evolua din punct de vedere mental peste acea limita, de aceea ele sunt fixate pe chestii logice, normale , etc. nu va bateti capul cu astea fiti inteligenti , nu exista limita la ce poate face un barbat cu o femeie. inteligenta inseamna putere"

In final, am si eu o intrebare: Unde au disparut femeile adevarate?Au existat oare vreodata? Sau putinii barbati adevarati ca si procent vorbind accepta tacit toata viata inferioritatea femeii ca pe una din multele erori ale naturii?

revin cu aceeasi intrebare: ce inseamna pentru tine femeie adevarata? uite de exemplu eu am alaturi o femeie adevarata. nu este inca o femeie de succes dar sunt sigur ca pana la sfarsit o sa fie si de succes.

din ce spui tu imi dau seama ca esti la inceputul cunoasterii femeii ca fiinta. si eu le vedeam odata inferioare dat fiind comportamentul lor, insa lucrurile nu stau decat la prima vedere asa. nu exista la modul general inferioritatea unui sex fata de altul. ambele sexe sunt egale dar diferite. femeile sunt orientate spre partea lor emotionala, lucru care da tot timpul bataie de cap barbatilor. daca te deranjeaza asta, exista un procent de cca 35% din femei care sunt mai logice. poti cauta una dintre ele. prietena mea e asa si sunt foarte fericit cu ea. prea multa senzualitate si femininitate pe mine ma blocheaza. insa va trebui sa alegi, cele mai frumoase femei se axeaza pe emotie si nu pe logica, asa ca daca vrei sa ai langa tine un model va trebui sa balansezi logica cu emotia si sa gasesti un echilibru. echilibrul asta e in interiorul tau si nu e de vina nici o femeie ca tu nu poti sa il gasesti.

de ce se spune ca femeile au instincte bune in alegerea partenerului? o sa intelegi daca studiezi problematica. femeile au instincte bune in a gasi partenerul cu care vor face copilul cel mai avansat ca mostenire genetica. femeile nu au instincte bune in a gasi partenerul cu care sa fie fericite.

"niciodata sa nu luati in seama sfaturile femeilor cand vine vorba de relatii intre femei si barbati, pt ca ele doar au impresia ca stiu cum ar putea fi fericiti 2 oameni intr`o relatie." --> real, in general femeile nu stiu ce vor de la fiecare barbat. stiu doar ce nu vor. dezavantaj? ce nu vor ele au majoritatea barbatilor. avantaj: nestiind ce vor iti e mai simplu sa o surprinzi cu ceva placut, decat ii e ei sa te surprinda pe tine. acum depinde care parte a paharului o vezi.

tu ai ceva cunostinte de seductie, insa le-ai asamblat gresit. incearca sa vezi lucrurile din alt unghi. altfel vei sfarsit prin a pierde compatibilitatea cu multe femei. nu uita ca respectul este unul din ingredientele de baza ale unei relatii. poti sa respecti ceea ce consideri inferior? iti sapi singur groapa si te si arunci in ea cu modul asta de gandire. trebuie sa ajungi la nivelul urmator.
leo_
Postat pe 13 Septembrie 2010 03:11
De la: kudika029282, la data 2010-09-12 22:17:33

Da kudika ...282, ai dreptate ca sunt putini , dar aici se pune problema de barbati adevarati , nu buni. ;ca un barbat poate sa fie si bun si rau,dar sa fie adevarat barbat ; ce inseamna ? adica sa aiba in primul rand demnitatea de cap de familie , societate, sa nu permitasa sa-i calce nimeni in picioaredmnitatea ,prestigiul de barbat , sa nu fie sub "papucul "femeii, sa ierte ce merita iertat si sa nu ierte ,minciuna , infidelitatea, atacul asupra lui,sa nu se lase bataia de joc a femeii, altfel e catalogat "mamaliga ". Femeia sa se poata baza in el ,in capacitatea lui de a iesii din diferite situatii neplacute ale familiei,unde ea nu se poate descurca,unde parerea si hotararea lui sa fie luate de baza in relatie, astea sunt o parte din calitatile """barbatului adevarat ''''!!!!
mitica_1
Postat pe 13 Septembrie 2010 10:57
De la: mitica_1, la data 2010-09-13 10:57:42
De la: kudika029282, la data 2010-09-12 22:17:33

Da kudika ...282, ai dreptate ca sunt putini , dar aici se pune problema de barbati adevarati , nu buni. ;ca un barbat poate sa fie si bun si rau,dar sa fie adevarat barbat ; ce inseamna ? adica sa aiba in primul rand demnitatea de cap de familie , societate, sa nu permitasa sa-i calce nimeni in picioaredmnitatea ,prestigiul de barbat , sa nu fie sub "papucul "femeii, sa ierte ce merita iertat si sa nu ierte ,minciuna , infidelitatea, atacul asupra lui,sa nu se lase bataia de joc a femeii, altfel e catalogat "mamaliga ". Femeia sa se poata baza in el ,in capacitatea lui de a iesii din diferite situatii neplacute ale familiei,unde ea nu se poate descurca,unde parerea si hotararea lui sa fie luate de baza in relatie, astea sunt o parte din calitatile """barbatului adevarat ''''!!!!
hai mai lasa ne ma cu prostiile,,mai mult de o femeye sigur nu ai avut
thadoogback
Postat pe 13 Septembrie 2010 10:59

Matic888, Dumnezeu sau natura [ cine vrei ] a facut omul cu niste calitati bine definite in functie de sexul lui!!Treburile femeiesti nu sunt umilitoare, dar sunt specifice femeii,exemplu; bucataria ,menajeria [cu spalatul scutecelor, rufelor si curatenia in gospodarie] este specifica femeii ! la fel consider si in spitale functia de asistenta medical este numai pentru femeie!Este umilitor ca un barbat sa faca bucataria , sau sa spele, sau menajerie, [decat numai in cazuri de forta majora cand situatia o cere si sa fie pentru scurt timp ] sau sa fie asistent in salon de spital,[intepator de funduri de babe } sau la matura ! -e umilitor !!!Barbatul are alte roluri, exemplu , nu o sa vezi o femeie ca bate un cui in gard sau sa se urce pe casa sa puna tabla !!doar cateva exemple, ca sa intelegi ca e diferenta intre sexe !!!
mitica_1
Postat pe 13 Septembrie 2010 11:16

Cica erau doi soldati nemti in timpul celui de al doilea razboi mondial.

Au capturat ei un evreu si se gandesc sa-l manance.
Aprind soldatii focul, pun ceva cartofi in foc (fara folie de aluminiu ca nu se inventase pe atunci), il pun pe evreu pe protsap si il invart incet, incet.
Unul din soldati are nevoie sa mearga la toaleta, asa ca ii zice celuilalt sa il invarta pe evreu incet, incet, celalalt aproba.
Se intoarce soldatul si incepe a striga:
- Mai idiotule, nu ti-am zis sa il intorci incet, sa se coaca bine?
Celalalt soldat raspunde:
- Da de unde mai atata bucurie? A trebuit sa il invart repede, ca nenorocitul se apucase sa ne manance cartofii inainte de a muri.
KNIGHT_31
Postat pe 13 Septembrie 2010 13:25
De la: KNIGHT_31, la data 2010-09-13 13:25:34

Cica erau doi soldati nemti in timpul celui de al doilea razboi mondial.

Au capturat ei un evreu si se gandesc sa-l manance.
Aprind soldatii focul, pun ceva cartofi in foc (fara folie de aluminiu ca nu se inventase pe atunci), il pun pe evreu pe protsap si il invart incet, incet.
Unul din soldati are nevoie sa mearga la toaleta, asa ca ii zice celuilalt sa il invarta pe evreu incet, incet, celalalt aproba.
Se intoarce soldatul si incepe a striga:
- Mai idiotule, nu ti-am zis sa il intorci incet, sa se coaca bine?
Celalalt soldat raspunde:
- Da de unde mai atata bucurie? A trebuit sa il invart repede, ca nenorocitul se apucase sa ne manance cartofii inainte de a muri.

Bun bancul , sa nu inteleaga evreii ca e vorba de rasism !!doar s-au mai vazut evrei mancand cartofi !!
Tycu
Postat pe 13 Septembrie 2010 17:02
De la: leo_, la data 2010-09-12 17:59:55primul lucru care face o relatie de orice fel sa cedeze este razboiul sexelor sub diversele lui forme, lupta pentru putere in relatie, ofensiva contra sexului opus, tentativele de a arata cu lucruri minore ca barbatul sau femeia sunt mai deosebiti decat restul. in lumea reala, si nu in cea in care supravietuiesc multi (ca nici acolo nu traiesc macar), fiecare dintre cele doua sexe are niste indeletniciri bine trasate. cum vrei sa gasesti o persoana de sex opus "adevarat/a) daca tu ai carente la conceptul pe care il exprima adjectivul respectiv?
se stie pana si din povestile cu printul si printesa (unii zic ca sunt expirate desi ar trebui si la 50 de ani sa le citeasca pentru ca sa le inteleaga) faptul ca un barbat adevarat atrage o femeie adevarata si viceversa. cu toate astea fiecare din cele doua sexe are putini reprezentanti care se pot lauda cu titlul de "adevarat", foarte putini care aspira si lucreaza pentru asta si multi "wanna be" care nu fac nimic dar cer de la viata. mai rau, stau prost si la capitolul comunicare, deci nu stiu nici sa ceara.
deci terminati cu scuzele gen titulul topicului, majoritatea dintre voi nu ati tine langa propria persoana pentru o ora un barbat adevarat. e valabil si pentru barbati. ca sa nu mai spun ca pentru multi sintagma barbat adevarat/femeie adevarata nici ei nu stiu ce inseamna. doar e o cerinta pe care au auzit-o in societate si pe care si ei trebuie sa o aiba. puteti crede ca am intalnit femei in toata firea pentru care barbat adevarat insemna un barbat care are o vila si bani de buzunar sa le scoata in oras?! asa cerinte, asa oferte!
eu stiu un singur lucru, daca nu iti convine viata ta surpriza: tu ai facut-o asa, te supara serviciul: tu l-ai ales, nu ai langa tine persoana potrivita, e oglinda ta, iar asta nu se va schimba daca peste noapte ai deveni miss univers cum cred multe femei, pentru ca raul este in tine dar nu faci nimic sa scapi de el.

dap Leo, frumos spus
lover_woman
Postat pe 13 Septembrie 2010 20:30
De la: Mr_6pack, la data 2010-09-12 22:29:21 Cele mai multe femei alearga dupa barbatii de care ar trebui sa se fereasca cel mai tare, mai ales cele tinere, neexperimentate si evita exact genul de barbati cu care ar putea avea experiente de neuitat.Eu nu am inteles niciodata de ce se spune ca femeile au instincte foarte bune cand e vorba de alegerea unui partener de viata cand practica demonstreaza exact opusul.O posibila explicatie am gasit-o pe un alt site; imi permit sa dau "paste" parerea unui tip care se pare ca stie ce vorbeste si cu care inclin sa fiu de acord, mai ales ca am ceva experienta de viata:

off, nea Mitica uite ti mostenitorii, si dumnezeule sunt mai rau decat tine, macar matale respecti femeia si nu o faci proasta, uff...
iar tu mai tinere ai dreptate cand spui ca femeia isi pierde interesul fata de tine daca o sufoci cu atata dragoste dar ia zi mi, de asta e proasta femeia, ca ti a dat rotite ? ce inseamna pt tine femeie adevarata, o femeie proasta, ia detaliaza sa inteleg si eu care i problema ta.
lover_woman
Postat pe 13 Septembrie 2010 20:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce sa-ti asculti?? inima sau capul? 36 De la: l_diana_c 27 Mai 2009 18:18
Femeie tanara, Barbat matur 74 De la: Max2 16 Noiembrie 2011 21:18
relatia mea 68 De la: Micaell 11 Ianuarie 2012 14:05
Ce credeti ca ii innebuneste pe barbati la o femeie? 110 De la: Melek88_88 2 Octombrie 2010 21:30
Nu-i pot spune ca il iubesc 43 De la: FRN 9 Mai 2010 17:07