Mai multe
De la: matic888, la data 2010-09-15 20:16:55De la: mitica_1, la data 2010-09-14 21:01:34De la: matic888, la data 2010-09-13 22:00:43De la: mitica_1, la data 2010-09-13 11:16:52De la: matic888, la data 2010-09-12 22:13:01De la: leo_, la data 2010-09-12 17:42:08De la: matic888, la data 2010-09-12 14:16:16 |
||
|
mitica_1 Postat pe 16 Septembrie 2010 00:02 |
||
|---|---|---|
De la: deep_silence, la data 2010-09-15 23:51:14De la: mitica_1, la data 2010-09-15 20:00:00De la: scorpio67, la data 2010-09-15 12:58:06De la: Tycu, la data 2010-09-11 09:19:31 P.S. Un timp sunt nevoit sa postez pe avatarul Tycu !! Aoooo! Mai ramane sa trimiti o lumanare si un deget taiat ca amenintare , asa fac mafiotii din Cosa Nostra cand vor sa ucida pe cineva . Si cine e nefericitul care va fii cu plumb in el ??? Lasa astea si mai bine posteaza ceva la tema topicului ca toti de aici !!
|
||
|
mitica_1 Postat pe 16 Septembrie 2010 00:21 |
||
De la: leo_, la data 2010-09-15 15:59:29De la: mitica_1, la data 2010-09-15 12:00:46De la: leo_, la data 2010-09-15 04:30:22De la: battleofwits, la data 2010-09-14 21:12:16De la: LadyManu, la data 2010-08-16 19:35:34Barbatilor, ce s-a intamplat cu voi de nu mai puteti oferi unei femei siguranta (sau macar frumusetea) unei relatii adevarate? Ma intreb daca mai exista barbati capabili de iubire sincera Bine zis, Leo! |
||
|
|
||
|
LadyManu Postat pe 16 Septembrie 2010 09:12 |
||
|
Apropo de ce vor femeile de la barbatii adevarati iata cateva idei din articolul de site-ul destinat barbatilor: " Uneori tind sa cred ca dorintele femeilor sunt nelimitate.Cu cat le oferi mai mult cu atat isi doresc mai mult. De ce? pentru ca sta in genetica femeii sa fie mereu nemultumita si sa vrea din ce in ce mai mult. Are iubire? Vrea bani. Are bani? Vrea iubire. Le are pe amandoua? Vrea alt iubit si tot asa pana ajungi la disperare si nu mai stii cum sa o multumesti pe cea de langa tine sau dupa ce reguli si ce pofte functioneaza comportamentul ei. Intr-o zi e calda alteori rece si fitzoasa, ca iti vine sa te iei cu mainile de cap si sa te intrebi: Cu ce am gresit de am gasit-o tocmai pe ea? Hai sa nu generalizez sa fiu misogin si sa afirm ca toate femeile sunt la fel, dar cele mai multe se regasesc in descrierea asta. Si ce ar putea sa isi doreasca o femeie de la un barbat? Dorintele femeilor sunt pe etape: la inceput, cand abia e la primele intalniri isi doreste atentie totala din partea celui cu care este, sa te vada cum o sorbi din priviri, isi doreste sa o duci in cele mai la moda cafenele, cluburi sau restaurante si sa nu uitam elementul primordial: masina din care coboara sa fie neaparat din categoria celor scumpe si foarte scumpe. Probabil ca acest a fost si unul din criteriile pe baza carora si-a ales partenerul. Vrea astea pentru a se lauda prietenelor si cunoastintelor cu noua achizitie, adica cu tine. In etapa a doua, femeia evolueaza. Vrea mai mult. Au devenit deja banale cluburile in care o duci si lasi un teanc de bani, a devenit banala si atentia ta. Vrea sa te indragostesti de ea, sa stie ca nu mai poti trai fara ea. Asta e un truc al femeii pentru a nu-i fi refuzate nici cele mai banale dorinte. Vrea sa stie ca relatia voastra e una serioasa, ca nu e pentru tine doar o aventura de cateva saptamani. Vrea sa i te dedici in totalitate, vrea sa ii declari iubirea ta si adoratia ta suprema pentru ea. Vrea sa stie ca e pentru tine centrul Universului, ca tu te invarti in jurul ei. Nu-i mai sunt de ajuns vacantele de pe litoralul romanesc. Vrea sa incerce nispurile exotice. S-a terminat cu shoppingul facut in perioada reducerilor in mall. Acum e momentul pentru shopping la Viena, sau Paris, ori de ce nu sa ne luam o viza si sa zburam in America. Incepe sa isi faca ganduri si sa priveasca mai departe...vrea sa va mutati impreuna. Bineinteles intr-o casa unde sa fiti doar voi doi si toate cheltuielile sa fie platite de tine. Tu, pentru ca o iubesti si ai invatat sa ii faci toate capriciile accepti. Acum urmeaza etapa a treia. Este apogeul si daca rezisti,fie o sa ai o viata scurta alaturi de ea, fie o sa practici imblanzirea scorpiei. Asadar, v-ati mutat impreuna, tu ii oferi totul: iubire, atentie,bani, cadouri, excursii. Ce alte revendicari ar mai putea avea? Libertate. I se pare ca parca prea o tii din scurt si o sufoci cu dragostea ta. Si mai mult de atat ar vrea o masina a ei, ca sa nu mai depinda de tine de fiecare data cand vrea sa mearga undeva. Iar banii nu ii mai ajung dorintelor. Caci garderoba trebuie schimbata sezonier, vacantele nu pot fi facute doi ani la rand in acelasi loc. La capitolul sex femeia isi doreste intotdeauna preludiul acela tandru, plin de afectiune, de dragoste. Nu isi doreste neaparat des sa faceti sex, dar vrea ca partida sa dureze intotdeauna mai mult. Si de retinut! Vrea sa faceti sex doar cand are ea chef. Daca tu vrei si ea nu e de rau. Pentru ca pe ea fie o sa o doara capul, fie o sa fie foarte obosita, fie ii este rau. Asa ca trebuie sa te descurci. In mare cam astea ar fi dorintele femeilor." Sursa Askmen |
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2010 09:41 |
||
|
scorpio, desigur ca vrea asta. tu nu ai vrea la fel? crezi ca eu nu vreau ca femeia sa imi ia propria masina, sa ma duca in concedii, sa plateasca facturile mele? primesc asta? nu, pana acum nu am avut norocul asta... pai si atunci ea sa primeasca? tu esti cel care tine echilibrul relatiei. tu esti BARBATUL, si nu esti barbat ca sa repari in casa sau sa mai faci nu stiu ce treburi nu poate ea cum s-a sa scris pana acum. rolul barbatului este de a conduce o relatie si de a o indruma pe ea, femeia, pas cu pas. chiar daca acum societatea bate moneda pe emanciparea femeii si incearca sa diminueze importanta barbatului (nu pentru ca are sentimente pentru femei ci pentru ca asa se castiga mai multi bani) tot ea societatea iti va spune ca tu esti responsabil pentru familie si intretinerea ei si nu femeia. adica iti spune ca decizia e la tine. pe tine te va judeca. si pentru ca e o societate libera iti da voie sa ai si parghii ca sa ceri femeii si celorlalti drepturile tale. ca te faci tu pres in fata ei e alegerea ta, la fel ca si soldatul care in conflict poate scapa predand armele sau invingand armata adversa. si intre noi fie vorba daca citesti nobila casa ai sa vezi ca si pe aia ii apucase cu emanciparea femeii. ai vazut ce s-a ales dupa perioada respectiva. si in plus in curentul asta sunt si lucruri bune, poate si ea sa contribuie financiar la bugetul familiei de exemplu, poate si ea sa castige experienta in unele domenii si sa te ajute pe tine. tu alegi ce sa faci pentru ca tu esti viata ta. nu uita ca femeia se marita si barbatul e cel care o ia de sotie. asta arata clar ca el are o obligatie sociala mai mare. acum sunt o serie de greseli pe care le face barbatul cum ar fi timpul petrecut impreuna de exemplu. daca ai ceva creier vei fixa de la inceput ca sa fie mai scurt, pentru ca niciodata femeia nu iti va cere mai putin timp liber, va incerca sa iti ia mai mult. s-ar putea ca daca tu ii oferi 8 ore pe zi ei sa vrea 12 ore pe zi. mai bine ofera-i 2 ore ca sa vrea 4. concediile, aici este alta chestie, omul indiferent de sex se intinde pe toata plapuma. vrea concedii in tailanda? sigur... isi asigura partea si toata lumea e fericita. in felul asta la placerea unei calatorii se aduna si sacrificiul facut pentru calatoria aia, deci implicit pentru ca sa fie cu tine. sacrificiile astea cantaresc mult atunci cand relatia are o problema, pentru ca o leaga si o investitie materiala de tine si nu doar una sentimentala. daca nu va exista componenta materiala te va lasa sigur pentru altul pentru ca nu a investit practic nimic in tine, ai dat totul tu. aici nu spun ca trebuie sa organizezi contabilitatea relatiei. poate ca nu castiga cat tine dar sa aiba acolo macar biletul de avion luat de ea. sa stie ca a fost si ea o parte din schema, ca are o importanta, ca ai nevoie de ea in viata ta, nu ca te-ai descurca oricum si fara ea. toate lucrurile astea sunt inconstiente, nu le gandeste in realitate. partea cu oferitul dragostei... problematic. trebuie sa oferi putin mai putin decat ofera ea pentru ca sa poti asigura balanta in relatie. asa e normal si asta asteapta si ea. in tot cazul nu vrea sa te transformi intr-o femeie tu si ea sa fie destinatia solicitarilor tale. relatia trebuie sa fie cand calda cand rece, o relatie in care e prea bine sau prea rau se distruge pana la urma, deci sentimentele ei trebuie sa joace ca intr-o telenovela de la fericire pana la lacrimi si invers. asta nu o sa o plictiseasca si te va antrena si pe tine ca in loc sa sari in pat la telecomanda cand vii de la job, sa ii spui "azi mergem la teatru, e un spectacol foarte incitant". capitolul sex... aici trebuie sa stii. cel mai usor iti ia femeia de langa tine altul atunci cand tu esti varza in pat. am facut si eu asta si am patit si eu asta de-a lungul timpului. am fost de ambele parti ale baricadei, insa sa stii ca mai repede ramai fara ea daca habar nu ai de sex decat daca ala e miliardar. cel mai elocvent exemplu de inutilitatea banilor este cel trait de mine o destul de lunga perioada cand eu faceam voile fiecarei fete pe care o intalneam si cheltuiam cu ele tot ce castigam, iar un prieten al meu imi zicea ca el daca iese cu o femeie in oras din 100000 de lei consumati la o intalnire 80000 ii consuma pentru el. si culmea ca tot el avea sanse la fete mai de calitate. dar tipul stapanea restul bine. stia sa joace. de multe ori s-ar putea sa distrezi o femeie cand mergeti pe munte cu cortul mai mult decat daca ai duce-o la un hotel de 5 stele. |
||
|
leo_ Postat pe 16 Septembrie 2010 13:22 |
||
De la: LadyManu, la data 2010-08-17 19:54:23Nu, Barbie, nu m-a suparat iubitul, doar ca ma uit in jur si ma ingrozesc... Au disparut barbatii, au ramas doar papagalii. Cine ma poate contrazice, il rog frumos sa o faca Eu o fac! Daca nu-i aflati , nu va uitati unde trebuie. priviti prin ei si nu-i vedeti! |
||
|
cristinarudi Postat pe 16 Septembrie 2010 16:16 |
||
De la: leo_, la data 2010-09-16 13:22:23scorpio, desigur ca vrea asta. tu nu ai vrea la fel? crezi ca eu nu vreau ca femeia sa imi ia propria masina, sa ma duca in concedii, sa plateasca facturile mele? primesc asta? nu, pana acum nu am avut norocul asta... Smart boy! Cu toate ca nu-mi face placere ceea ce citesc, e cam cumplit de adevarat. TOUCHE! (mai spune cineva ca nu mai sunt barbati?) |
||
|
cristinarudi Postat pe 16 Septembrie 2010 16:20 |
||
De la: deep_silence, la data 2010-09-15 23:51:14De la: mitica_1, la data 2010-09-15 20:00:00De la: scorpio67, la data 2010-09-15 12:58:06De la: Tycu, la data 2010-09-11 09:19:31 P.S. Un timp sunt nevoit sa postez pe avatarul Tycu !!
|
||
|
lover_woman Postat pe 16 Septembrie 2010 18:31 |
||
De la: leo_, la data 2010-09-16 13:22:23scorpio, desigur ca vrea asta. tu nu ai vrea la fel? crezi ca eu nu vreau ca femeia sa imi ia propria masina, sa ma duca in concedii, sa plateasca facturile mele? primesc asta? nu, pana acum nu am avut norocul asta... Eu am mai spus ca potenta financiara nu este o calitate a unui barbat adevarat, nici macar o calitate. Este viziunea unui barbat despre ce vor femeile nu a mea personala. |
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2010 18:53 |
||
| o seara buna si plina de iubire va doreste un barbat. Nu stiu cit de adevarat e el ...E doar un barbat ... | ||
|
negrul_de_serviciu Postat pe 16 Septembrie 2010 19:10 |
||
| felicitari,mare adevar ai spus,si eu am avut o scorpie,am divortat si gata,sper sa gasesc si eu o iubita,sotie,buna,linistita,iubitoare,fidela,open minded | ||
|
justmetraian Postat pe 16 Septembrie 2010 19:20 |
||
De la: justmetraian, la data 2010-09-16 19:20:44felicitari,mare adevar ai spus,si eu am avut o scorpie,am divortat si gata,sper sa gasesc si eu o iubita,sotie,buna,linistita,iubitoare,fidela,open mindedaaa da deschisa la minte nu vrei,,,zici ca sunteti pe vremea lu catavencu taranii emancipati ,,numai ca atunci vb in franceza,,tara de imitatii |
||
|
thadoogback Postat pe 16 Septembrie 2010 19:23 |
||
De la: negrul_de_serviciu, la data 2010-09-16 19:10:48o seara buna si plina de iubire va doreste un barbat. Nu stiu cit de adevarat e el ...E doar un barbat ... ce negru taica? esti cu evantaiu?
|
||
|
angelo_micnegrusiurat Postat pe 16 Septembrie 2010 19:24 |
||
De la: justmetraian, la data 2010-09-16 19:20:44felicitari,mare adevar ai spus,si eu am avut o scorpie,am divortat si gata,sper sa gasesc si eu o iubita,sotie,buna,linistita,iubitoare,fidela,open minded Cam greu, vrei femeia ideala . |
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2010 19:36 |
||
|
Mai multe persoane jucau baba oarba pe Kudika.La un moment dat, cea care era legata la ochi, simte un miros de tutun, intinde mainile si prinde pe cineva: -Al meu esti, nu-ti mai dau drumul. Cand isi scoate legatura de la ochi, vede ca tinea in brate o femeie: -Fir-ai sa fii tu, parca ziceai ca te-ai lasat de fumat.Si eu care credeam ca esti barbat si-ti admiram pe intruneric pectoralii de cascador pensionar. |
||
|
kudika023770 Postat pe 16 Septembrie 2010 20:16 |
||
De la: scorpio67, la data 2010-09-16 18:53:09 din pacate nu este chiar asa. traim intr-o societate bazata pe capital, deci banii au importanta. crede-ma ca una este sa traiesti intr-un bordei si alta intr-o vila. una este sa fii bolnav de o raceala banala si sa nu ai bani de tratament, iar boala sa avanseze si alta sa ai medicul tau personal care sa iti stea la dispozitie la orice ora. castigul tau contribuie la personalitatea ta. nu imi pot imagina un barbat adevarat fara bani, poate doar daca e in curs de a se realiza. pot spune doar ca banii nu sunt cel mai important aspect in viata, sau ca un barbat cu bani nu e neaparat un barbat adevarat, dar nu ca atragerea lor nu e o calitate. hai sa iti spun un exemplu amuzant din istorie: in timpul celui de-a doilea razboi mondial francezii avea un maresal destul de destoinic Bernand Montgomery. aveau nevoie de el in europa dar si in africa pentru ca sa creasca moralul trupelor dar nu puteau sa il mute atat de rapid ca sa fie si eficient. la un moment dat s-a venit cu o solutie sa fie gasita o sosie. zis si facut, au gasit un subofiter care din unele motive nu era combatant, l-au instruit sa preaia rolul, tipul jucand piese de teatru pentru armata s-a conformat rapid cu gestica si comportamentul si erau gata sa il trimita, cand cineva din cei care pregateau diversiunea a intrebat ce salariu trebuie sa i se dea respectivului. la momentul ala toti si-au dat seama ca era critic ca respectivul sa fie platit intocmai ca maresalul. deci cineva si-a dat seama ca daca nu era platit la fel nu putea nici sa pastreze eticheta respectiva. aici cred ca vezi importanta banilor....si crede-ma era o suma mare pe care a platit-o franta pentru salarizarea lui in campania din africa. |
||
|
leo_ Postat pe 17 Septembrie 2010 01:18 |
||
De la: scorpio67, la data 2010-09-16 09:41:32Apropo de ce vor femeile de la barbatii adevarati iata cateva idei din articolul de site-ul destinat barbatilor: Frumoasa descriere sau evidentziere a caracterului Luciferic Insa el, vesnicul caracter al nemultzumirii/ egoismului, se poate manifesta atat prin trupul unei femei precum si prin trupul unui barbat.Fiecare suflet, este liber sa experimenteze si raiul si iadul . Decizia de a ne duce la un film de dragoste sau la unul Horror, ne apartzine |
||
|
denis_3d25 Postat pe 17 Septembrie 2010 01:39 |
||
De la: leo_, la data 2010-09-17 01:18:42De la: scorpio67, la data 2010-09-16 18:53:09 "Eu am mai spus ca potenta financiara nu este o calitate a unui barbat adevarat, nici macar o calitate. Este viziunea unui barbat despre ce vor femeile nu a mea personala." Leo ? Daca ai citi cu atentzie textul, ai intzelege ca nu mai este nimic de adaugat ... Evident ca banii, confortul financiar , isi are si el rostul sau... dar aspectul financiar si caracterul exemplar al lui Hristos , sint doua lumi diferite. Banii nu schimba caracterul !!! Banii doar amplifica ! Un om rau cu bani multzi, va fi un om si mai rau in lume... Un om bun cu bani multzi, va fi un om si mai bun in lume... Banii nu schimba caracterul si nu reprezinta nicidecum definitzia calitatzii sau a inferioritatzii. Ei sint neutri. Calitatea barbatului sau mai bine zis calitatea unui suflet, este reprezentata de marimea dragostei sale... Priveste la exemplul din poveste lui I. Hristos. Nu trebuie sa fi credincios. Priveste doar ideea . Se spune ca acest Om, care era torturat pina la moarte, a plans pentru cei ce-l rastigneau si se ruga sa le fie iertate faptele criminale... Iubirea lui era atat de mare, incat nu-i condamna nici macat pe cei ce-l omorau... Cu citi astfel de oameni te intalnesti tu zilnic pe strada ? Calitatea sufletului Leo, nu are nici o legatura cu aurul... |
||
|
denis_3d25 Postat pe 17 Septembrie 2010 02:09 |
||
De la: leo_, la data 2010-09-17 01:18:42 Banii au importanta exact atat cat vrei tu sa le-o acorzi. Nu sunt genul la care sa primeze banii, insa ma bucur de confortul lor. Nu ma simt vinovat pentru acumularea lor insa nici nu e un scop in sine. Banii isi au rostul lor, insa sa afirmi ca "nu ma intereseaza banii" e pe acelasi nivel cu "imi doresc numai bani", ambele afirmatii sunt "fucked-up". Eu zic ca atata timp cat ceea ce facem, facem cu pasiune, banii nu vor fi niciodata o problema. |
||
|
battleofwits Postat pe 17 Septembrie 2010 03:16 |
||
De la: leo_, la data 2010-09-17 01:18:42De la: scorpio67, la data 2010-09-16 18:53:09 Pot sa-ti spun clar dupa 20 de ani in domeniul financiar ca banii nu contribuie la pesonalitatea nimanui , nu in bine .Baii dezumanizeaza si trebuie sa-i dau dreptate lui Denis . Banii nu sunt o calitate a nimanui, poate abilitatea de ai produce , ceea ce inseamna cu totul altceva . |
||
|
Postat pe 17 Septembrie 2010 10:19 |
||
De la: scorpio67, la data 2010-09-17 10:19:40De la: leo_, la data 2010-09-17 01:18:42De la: scorpio67, la data 2010-09-16 18:53:09 |
||
|
Postat pe 17 Septembrie 2010 10:21 |
||
|
Calitatea sufletului Leo, nu are nici o legatura cu aurul... Asta era de fapt esenta la tot ceea ce am vrut sa scot in evidenta. Mare vorba , Denis!
|
||
|
Postat pe 17 Septembrie 2010 10:23 |
||
De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2010-09-16 19:24:16De la: negrul_de_serviciu, la data 2010-09-16 19:10:48o seara buna si plina de iubire va doreste un barbat. Nu stiu cit de adevarat e el ...E doar un barbat ... nu ai aflat ca intre timp s-a inventat ventilatorul? |
||
|
negrul_de_serviciu Postat pe 17 Septembrie 2010 16:39 |
||
De la: negrul_de_serviciu, la data 2010-09-16 19:10:48o seara buna si plina de iubire va doreste un barbat. Nu stiu cit de adevarat e el ...E doar un barbat ... un barbat cam singur nu ????? pari cam suparat, visand la marea dragoste ? |
||
|
lover_woman Postat pe 17 Septembrie 2010 19:11 |
||
De la: lover_woman, la data 2010-09-17 19:11:44tu pari cam neDe la: negrul_de_serviciu, la data 2010-09-16 19:10:48o seara buna si plina de iubire va doreste un barbat. Nu stiu cit de adevarat e el ...E doar un barbat ... |
||
|
thadoogback Postat pe 17 Septembrie 2010 19:22 |
||
De la: lover_woman, la data 2010-09-17 19:11:44De la: negrul_de_serviciu, la data 2010-09-16 19:10:48o seara buna si plina de iubire va doreste un barbat. Nu stiu cit de adevarat e el ...E doar un barbat ... toti duntem singuri, chestiunea legata d emare aiubire devine o iluzie, ne nastem siu murim singuri, important e ca intre aceste doua evenimente sa avem grija sa nu ne para rau de anii traiti ! |
||
|
negrul_de_serviciu Postat pe 18 Septembrie 2010 16:38 |
||
De la: negrul_de_serviciu, la data 2010-09-18 16:38:38De la: lover_woman, la data 2010-09-17 19:11:44De la: negrul_de_serviciu, la data 2010-09-16 19:10:48o seara buna si plina de iubire va doreste un barbat. Nu stiu cit de adevarat e el ...E doar un barbat ... Mai negrule, pap si eu litere la greu si pun pauzele aiurea dar matalutza ai batut recordul ! Te vor taxa si pe tine ca analfabet! Cat despre singuratate e adevarat ce spui !
|
||
|
Postat pe 18 Septembrie 2010 17:40 |
||
De la: negrul_de_serviciu, la data 2010-09-18 16:38:38De la: lover_woman, la data 2010-09-17 19:11:44De la: negrul_de_serviciu, la data 2010-09-16 19:10:48o seara buna si plina de iubire va doreste un barbat. Nu stiu cit de adevarat e el ...E doar un barbat ... Totzi sintem singuri ... venim in aceasta lume singuri si plecam din ea singuri... important este sa avem grije, sa nu ne para rau de anii petrecutzi in aceasta lume... Itzi apreciez acest punct de vedere Chestiunea legata de marea iubire, care devine o iluzie, nu am incadrato-n textul apreciat. De ce ? Pt ca aici, eu vad altfel . Experientza mea, imi spune ca totul este o iluzie , in afara de iubire... Iubirea este sensul Vietzii, esentza Vietzii, Viatza insasi... cine a citit Epist 1. Ioan, a intzeles ca Iubirea este dumnezeu si ca tot ceea ce se impotriveste iubirii , este manifestare luciferica... Iubirea, este tzelul si casa tuturor fiintzelor... ceea ce se intzelege mai greu aici pe planeta pamant, este faptul ca iubirea nu depinde de trupurile de lut ... |
||
|
denis_3d25 Postat pe 18 Septembrie 2010 17:44 |
||
|
Denis, imi permiti sa te contrazic, oleak? In primul rand, cred ca te refereai la "Epistola intaia catre corinteni a Sfantului Apostol Pavel" , si anume, la cap. 13, intitulat "Dragostea si bunurile ei". E cea mai frumoasa definitie a dragostei, si crede-ma ca am citit ceva, la viata mea... Nicaieri, insa, nu am intalnit o mai frumoasa si mai reala definitie a dragostei. Ei, nu sunt decat un om care citeste mult, nicidecum vreo fanatica religioasa. Nu ma intreba ce parere am despre faptul ca preotii au salariu de la stat, fara sa plateasca niciun fel de impozit, cand pe toti ne cocoseaza impozitele Sa trecem peste... Deci, voiam sa spun ca, intre corp si spirit e o unitate indestructibila. Degeaba minimalizezi partea materiala din noi, adicatelea corpul ...Ca terapeut Bowen, sunt in masura sa afirm ca acest corp al nostru e cu mult, mult mai inteligent decat estimam noi : are o inteligenta proprie, care ne scapa, din pacate... Deci, tre sa tinem cont si de el.Repet, adeseori, e mai puternic decat estimam noi. Ne nastem cu el, ca vrem sau nu vrem asta...Ca sa te citez "trupurile astea de lut" fac parte din ceea ce suntem. As zice ca totul e sa impacam si capra, si varza... Adica, si corpul, si spiritul. Adesea, cele mai mari probleme vin tocmai de-aici ! De ce sa ne repugnam corpul? Dar, in aceeasi masura, de ce sa ne repugnam spiritul? Armonia vine din acceptarea celor 2 componente, si corp, si spirit. As zice ca, daca ne acceptam si corpul si spiritul suntem in perfecta armonie. E doar o parere...
|
||
|
Nathaly_Albu Postat pe 19 Septembrie 2010 00:18 |
||
De la: Nathaly_Albu, la data 2010-09-19 00:18:08Armonia vine din acceptarea celor 2 componente, si corp, si spirit. As zice ca, daca ne acceptam si corpul si spiritul suntem in perfecta armonie. Perfect de acord, extremele sunt evidente in ambele cazuri: prea mult spirit - ne deviaza in excese de nebunie sexuala (oamenii religiosi care o iau razna, intelectualii care incep sa aibe placeri doar din perversiuni care mai de care mai ciudata ...de ex. golden shower) prea mult corp - exemple majoritare in societate (manele, cocalari, printese, etc.) |
||
|
battleofwits Postat pe 19 Septembrie 2010 11:11 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ce face o femeie sa fie atrasa de un barbat? | 73 | De la: r_girl 20 Mai 2009 15:06 |
| Voi intelege vreodata ce e cu el? | 33 | De la: gazamica 25 Martie 2009 17:01 |
| O intrebare | 40 | De la: kudika046333 3 Septembrie 2009 17:44 |
|
|
||
| Te intimideaza ceva la persoanele de sex opus? | 18 | De la: kudika_15477 2 Septembrie 2012 14:45 |
| d | 29 | De la: kitty_na 22 Iulie 2010 22:45 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.