Setari Cookie-uri

Au disparut barbatii adevarati??

De la: cristinarudi, la data 2010-09-16 16:20:44
Smart boy!
Cu toate ca nu-mi face placere ceea ce citesc, e cam cumplit de adevarat.
TOUCHE!
(mai spune cineva ca nu mai sunt barbati?)

cui crezi ca ii place? de obicei iti alegi intre a te comporta asa sau a suferi continuu. exista o societate intreaga impotriva ta care alimenteaza razboiul dintre sexe. familia/cuplul sunt puternice, iar societatea actuala nu are nevoie de celule puternice. oamenii slabi consuma mai mult nu cei puternici.
leo_
Postat pe 19 Septembrie 2010 14:52
De la: Nathaly_Albu, la data 2010-09-19 00:18:08

Denis, imi permiti sa te contrazic, oleak? In primul rand, cred ca te refereai la "Epistola intaia catre corinteni a Sfantului Apostol Pavel" , si anume, la cap. 13, intitulat "Dragostea si bunurile ei". E cea mai frumoasa definitie a dragostei, si crede-ma ca am citit ceva, la viata mea... Nicaieri, insa, nu am intalnit o mai frumoasa si mai reala definitie a dragostei. Ei, nu sunt decat un om care citeste mult, nicidecum vreo fanatica religioasa. Nu ma intreba ce parere am despre faptul ca preotii au salariu de la stat, fara sa plateasca niciun fel de impozit, cand pe toti ne cocoseaza impozitele Sa trecem peste... Deci, voiam sa spun ca, intre corp si spirit e o unitate indestructibila. Degeaba minimalizezi partea materiala din noi, adicatelea corpul ...Ca terapeut Bowen, sunt in masura sa afirm ca acest corp al nostru e cu mult, mult mai inteligent decat estimam noi : are o inteligenta proprie, care ne scapa, din pacate... Deci, tre sa tinem cont si de el.Repet, adeseori, e mai puternic decat estimam noi. Ne nastem cu el, ca vrem sau nu vrem asta...Ca sa te citez "trupurile astea de lut" fac parte din ceea ce suntem. As zice ca totul e sa impacam si capra, si varza... Adica, si corpul, si spiritul. Adesea, cele mai mari probleme vin tocmai de-aici ! De ce sa ne repugnam corpul? Dar, in aceeasi masura, de ce sa ne repugnam spiritul? Armonia vine din acceptarea celor 2 componente, si corp, si spirit. As zice ca, daca ne acceptam si corpul si spiritul suntem in perfecta armonie. E doar o parere...

Da ! sigur ! iti permit sa faci tot ce vrei, chiar si sa ma contrazici

Insa eu, nu ma refeream la epist.1 catre corinteni , ci ma refeream exact la ceea ce ma refeream
Si anume, la epist. 1 Ioan, care se afla pe la sfarsit, inainte de epist. lui iuda si inainte de Apocalipsa.
Depinde insa, daca din cele 900 de variante de biblii , o ai pe cea ortodoxa, aprobata de sinod.

Daca o ai, atunci vezi la pag. 1385 Intaia epistola sob. a sf.ap. Ioan, cap. 2 vers. 15, 16,17 apoi cap. 4. vers. 8 IN MOD SPECIAL 8, apoi 12, 16, 18 si cap. 5 vers. 18,19,20,21

Cap 13 de la corinteni, "dragostea si bunurile ei " , scoate in evidentza ca iubirea , este mai presus de toate.
Iar Ioan, afirma ca iubirea , care este mai presus de toate, este insasi Dumnezeu

Daca analizam/privim cu atentzie starile emotzionale/spirituale, putem sa vedem o adevarata lupta intre ingeri si demoni ...

Noi , sintem vibratzii emotzionale / energetice, fiintze ale vietzii , suflete, ingeri , ganduri dumnezeiesti...

Formele de lut in care se aventureaza viatza temporar, (formele de viatza ), ( trupurile ), indiferent de marimile sau aspectele geometrice.... sint doar niste obiecte la fel ca si hainele din dulap sau masinile pe care le conducem.
Tu, te identifici cu hainele de pe tine? Sau cu masina pe care o conduci ?
Daca tu esti un suflet vesnic, care vine si pleaca din aceasta lume , atunci de ce te confunzi cu obiecte din lume sau cu lumea insasi ? Daca sintem fiintze din fiintza vesnica, asa cum se spune la facere, ca sintem dupa chipul lor dumnezeiesc facutzi ... ai vazut ? am spus al " lor " si nu "a-lui" ... de ce am facut asta ? Citeste cu Atentzie la facerea omului , si vezi, cu cine vorbeste dumnezeu, de se exprima la plural ? " Sa facem om, dupa chipul NOSTRU " Facerea cap 1 vers. 26

De ce nu a spus: sa fac om, dupa chipul meu ?

Tine minte aceste cuvinte: " Pacatul originar, este limitarea sinelui... "
...in acest pacat originar , se incadreaza si inchinarea la idoli si toate toate celelalte limitari , reguli, pacate, interdictzii... lantzuri ale iadului...

Un mormoloc dintr-o fantana, a devenit broasca. Si a trait acolo tata viatza ei... intamplarea, face ca intr-o zi, ce sti cum, o alta broasca, a cazut in acea fantana. Broasca gazda, o intreaba pe cea noua:
- De unde vi ?
- Din ocean ! spuse broasca noua. Am mers cu vaporul, apoi cu avionul, cu masina, pe jos, si cumva din greseala, am cazut in aceasta fantana/lume limitata, in care traiesti tu.
- Din ocean spui ? Ce-i ala ocean ? dar Vapor ? Avion ? masina ? aaaaaaaaa stiu , esti nebuna si inventezi tot felul de minciuni

Lumea reala, este doar aceasta fantana si altceva nu exista. Cand ai sa te vindeci de nebuniile tale , ai sa intelegi si tu

Cei limitatzi , considera toate cuvintele lui Hristos , pura nebunie

Itzi doresc multa fericire si deschidere si daca mai doresti sa ma contrazici
spune te ascult
denis_3d25
Postat pe 20 Septembrie 2010 18:37
Nu este de ajuns sa cuceresti; trebuie sa inveti sa seduci.Cel mai puternic bãrbat poate fi înghiþit de o simplã gropiþã din obrazul femeii.
Barbatii cred ca au puterea, femeile stiu ca o au.
marinelastanescum
Postat pe 20 Septembrie 2010 21:12
De la: marinelastanescum, la data 2010-09-20 21:12:58Nu este de ajuns sa cuceresti; trebuie sa inveti sa seduci.

gretos, cu ce te incalzeste ca te va seduce?
apropo, definitia seductie eu o vad asa: sa spui orice, doar ca sa o faci pe ea sa te placa. WTF!!! nu stiu de ce insa mie imi suna destul de asemanator cu definitia "iluziei"
battleofwits
Postat pe 20 Septembrie 2010 21:37
De la: battleofwits, la data 2010-09-20 21:37:35
De la: marinelastanescum, la data 2010-09-20 21:12:58Nu este de ajuns sa cuceresti; trebuie sa inveti sa seduci.

gretos, cu ce te incalzeste ca te va seduce?
apropo, definitia seductie eu o vad asa: sa spui orice, doar ca sa o faci pe ea sa te placa. WTF!!! nu stiu de ce insa mie imi suna destul de asemanator cu definitia "iluziei"
marinelastanescum
Postat pe 22 Septembrie 2010 00:43
citeste si incearca sa intelegi citatul.
marinelastanescum
Postat pe 22 Septembrie 2010 00:44
De la: marinelastanescum, la data 2010-09-22 00:44:19citeste si incearca sa intelegi citatul.

Stiu foarte bine ce inseamna "a seduce" ;) - nu ma caracterizeaza, de fapt nu ma intereseaza femeile care vor sa fie seduse. O femeie care vrea sa fie sedusa intotdeauna va cauta altceva decat ceea ce caut eu.
battleofwits
Postat pe 22 Septembrie 2010 04:24
De la: marinelastanescum, la data 2010-09-20 21:12:58Nu este de ajuns sa cuceresti; trebuie sa inveti sa seduci.Cel mai puternic bãrbat poate fi înghiþit de o simplã gropiþã din obrazul femeii.

partial adevarat insa nu te grabi. seductia spune asa: "atractia nu este o alegere" . deci s-ar putea ca nu ele sa aiba puterea intotdeauna. nu uita ca in puterea lor femeile nu pot de multe ori sa creeze cadrul unei relatii. ala il facem noi :). oricum seductia trebuie invatata dar numai ca prima etapa in dezvoltare pentru ca seductia este un fals pana la urma. prin seductie tu o faci pe ea sa creada ca esti altfel decat esti. cand deja esti cum vrea o femeie se numeste naturalete, insa natural nu ai dreptul sa fii pana nu treci prin mai multe etape.
leo_
Postat pe 22 Septembrie 2010 09:04
De la: leo_, la data 2010-09-22 09:04:46
De la: marinelastanescum, la data 2010-09-20 21:12:58Nu este de ajuns sa cuceresti; trebuie sa inveti sa seduci.Cel mai puternic bãrbat poate fi înghiþit de o simplã gropiþã din obrazul femeii.

partial adevarat insa nu te grabi. seductia spune asa: "atractia nu este o alegere" . deci s-ar putea ca nu ele sa aiba puterea intotdeauna. nu uita ca in puterea lor femeile nu pot de multe ori sa creeze cadrul unei relatii. ala il facem noi :). oricum seductia trebuie invatata dar numai ca prima etapa in dezvoltare pentru ca seductia este un fals pana la urma. prin seductie tu o faci pe ea sa creada ca esti altfel decat esti. cand deja esti cum vrea o femeie se numeste naturalete, insa natural nu ai dreptul sa fii pana nu treci prin mai multe etape.

De fapt tu esti un fals pt ca gandesti asa, ar trebui de la inceput sa ne purtam cu naturalete, sa fim exact asa cum suntem de obicei, cu bune si rele, poti fi seducator pentru cineva sau nu, de ce atata teatru, eu chiar nu inteleg oamenii care se dau altfel decat sunt cu adevarat.
Prin ce etape sa treci oare ? eu una nu inteleg cum gandesti tu, depici firul in patru, pe tine ce te atrage la o femeie pt inceput? cat de teatrala este ?seducia trebuie invatata ??????? helloooooo, ce tot vorbesti?
lover_woman
Postat pe 22 Septembrie 2010 12:55
De la: lover_woman, la data 2010-09-22 12:55:22
De fapt tu esti un fals pt ca gandesti asa, ar trebui de la inceput sa ne purtam cu naturalete, sa fim exact asa cum suntem de obicei, cu bune si rele, poti fi seducator pentru cineva sau nu, de ce atata teatru, eu chiar nu inteleg oamenii care se dau altfel decat sunt cu adevarat.
Prin ce etape sa treci oare ? eu una nu inteleg cum gandesti tu, depici firul in patru, pe tine ce te atrage la o femeie pt inceput? cat de teatrala este ?seducia trebuie invatata ??????? helloooooo, ce tot vorbesti?

faptul ca te machezi intr-un mod care te face de nerecunoscut dimineata dupa somn ... se numeste falsitate
faptul ca "noi" va spune anumite chestii care voua va place sa le auziti, si sa va simtiti ca intr-o telenovela ... se numeste falsitate

sa fii natural e foarte greu, nu imposibil, insa e foarte greu
adevarul e ca traim intr-o lume falsa condusa de propriul nostru ego
apropo, spune-mi si mie cand ai fost ultima data sincera cu un barbat (sinceritatea nu se masoara in grade, "aproape sincera" sau "un pic sincera", cand vine vorba de sinceritate, esti sau nu esti sincer)
battleofwits
Postat pe 22 Septembrie 2010 16:05
De la: battleofwits, la data 2010-09-22 16:05:16

faptul ca te machezi intr-un mod care te face de nerecunoscut dimineata dupa somn ... se numeste falsitate
faptul ca "noi" va spune anumite chestii care voua va place sa le auziti, si sa va simtiti ca intr-o telenovela ... se numeste falsitate

sa fii natural e foarte greu, nu imposibil, insa e foarte greu
adevarul e ca traim intr-o lume falsa condusa de propriul nostru ego
apropo, spune-mi si mie cand ai fost ultima data sincera cu un barbat (sinceritatea nu se masoara in grade, "aproape sincera" sau "un pic sincera", cand vine vorba de sinceritate, esti sau nu esti sincer)

Eu nu ma machez foarte tare, mare diferenta nu este de cum arat atunci cand ma trezesc dimineata, si da, sunt o persoana sincera, cu ce ma ajuta daca mint ?????
lover_woman
Postat pe 23 Septembrie 2010 16:47
nu iubito dar asta este adevarul si nu-l putem ascunde dupa deget
angelene41
Postat pe 23 Septembrie 2010 18:14
De la: lover_woman, la data 2010-09-23 16:47:08
Eu nu ma machez foarte tare, mare diferenta nu este de cum arat atunci cand ma trezesc dimineata, si da, sunt o persoana sincera, cu ce ma ajuta daca mint ?????

"macheatul" era doar o metafora, daca nu te machezi nu inseamna ca nu minti (personal, imi plac femeile machiate).
imi vine greu sa cred o femeie cand zice cu atata usurinta ca nu minte, e posibil sa fie asa, insa eu in viata reala nu am intalnit - nu ca ar fi ceva de condamnat.

cu ce ajuta daca minti? sa iti spun povestea unui prienten ...

vorbeam zilele trecute despre "marea reducere de la petrom" iar tipul se simtea jignit cand am zic ca e jenant sa te duci cu masina de 20K sa prinzi o reducere de 90 de lei. Pana la urma tipul mi-a facut teoria ca toata investitia intr-o masina scumpa nu a fost decat ca asa da bine in "societate", si ca nu putea sa apara la o intrunire de afaceri intr-o masina normala. Iar acum chitzaie de foame insa a ramas cu o masina foarte scumpa. DE CE? pentru ca traim intr-o societate "distrusa" unde toata lumea traieste in "aparente". Nimeni nu e ceea ce pare. Iar cand vine vorba de propria persoana deja intram intr-un nivel foarte ridicat al superficialitatii, ne mintim pe noi insine atat de mult incat de cele mai multe ori consideram minciuna adevar. Suntem atat de alienati incat nici macar in visele noastre nu suntem sinceri (trebuie sa manance si pisalogii o paine), tot ce visam de fapt e o perdea de fum unde totul e mascat, pentru a ne minti singuri.

Pana la urma, nu e asa de usor sa spui ca esti sincer ;)
battleofwits
Postat pe 23 Septembrie 2010 18:31
De la: LadyManu, la data 2010-08-16 19:35:34Barbatilor, ce s-a intamplat cu voi de nu mai puteti oferi unei femei siguranta (sau macar frumusetea) unei relatii adevarate? Ma intreb daca mai exista barbati capabili de iubire sincera....

[url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl6.glitter-graphics.net/pub/1554/1554046md4rpzre2c.jpg[/img][/url]
KNIGHT_31
Postat pe 23 Septembrie 2010 19:51
De la: battleofwits, la data 2010-09-23 18:31:28

"macheatul" era doar o metafora, daca nu te machezi nu inseamna ca nu minti (personal, imi plac femeile machiate).
imi vine greu sa cred o femeie cand zice cu atata usurinta ca nu minte, e posibil sa fie asa, insa eu in viata reala nu am intalnit - nu ca ar fi ceva de condamnat.

cu ce ajuta daca minti? sa iti spun povestea unui prienten ...

vorbeam zilele trecute despre "marea reducere de la petrom" iar tipul se simtea jignit cand am zic ca e jenant sa te duci cu masina de 20K sa prinzi o reducere de 90 de lei. Pana la urma tipul mi-a facut teoria ca toata investitia intr-o masina scumpa nu a fost decat ca asa da bine in "societate", si ca nu putea sa apara la o intrunire de afaceri intr-o masina normala. Iar acum chitzaie de foame insa a ramas cu o masina foarte scumpa. DE CE? pentru ca traim intr-o societate "distrusa" unde toata lumea traieste in "aparente". Nimeni nu e ceea ce pare. Iar cand vine vorba de propria persoana deja intram intr-un nivel foarte ridicat al superficialitatii, ne mintim pe noi insine atat de mult incat de cele mai multe ori consideram minciuna adevar. Suntem atat de alienati incat nici macar in visele noastre nu suntem sinceri (trebuie sa manance si pisalogii o paine), tot ce visam de fapt e o perdea de fum unde totul e mascat, pentru a ne minti singuri.

Pana la urma, nu e asa de usor sa spui ca esti sincer ;)

Da, uneori e greu sa fii sincer pt ca sinceritatea doare foarte tare.Daca nu ai intalnit persone sincere nu e niciodata tarziu sa cauti mai indeaproape. Mai mint si eu atunci cand am de pazit un secret sau in diferite situatii, nu spun ca sunt sinceritatea intruchipata, dar nu mi place sa par altcineva decat sunt, buna rea, asa ma afisez, sunt judecata, apreciata, depinde de oameni si de valori, in rest eu ma simt bine in pielea mea si incerc sa ma bucur de frumusetea lucrurilor simple.
lover_woman
Postat pe 23 Septembrie 2010 20:29

seductia prin excelenta e o arta sau o stiinta. depinde de tine asta. orice arta se invata, seductia nu face exceptie chiar daca ar fi sa o limitam la replici. de exemplu daca luam cazurile:
1) Vrei sa iesim in oras maine?
2) Haide sa iesim in oras maine!
in cazul 2 vei obtine cu min 30% mai multe raspunsuri pozitive din partea celor carora li se adreseaza cuvintele. daca nu stii de ce inseamna ca scriu degeaba.
in al doilea rand cum stii seductie daca nu ai habar de bodylanguage? cum sa fii natural daca nu stii sa fii natural? cum sa creezi interlocutorului o stare daca tu nu stii sa o comunici? deci cred ca aici esti de acord ca seductia trebuie invatata mai ales la capitolele astea.
in al treilea rand daca tu nu stii sa influentezi substantele din corpul unei femei (amfetamina, oxitocina, feniletanolamina, adrenalina etc) cum poti sa creezi emotii si sentimente? ca sa nu mai spun, ca daca nu stii sa lucrezi cu ele nu esti prea bun nici in pat.
in al patrulea rand daca nu stii putina seductie si intri intr-o camera cu 100 de femei nu vei sti care din ele ar dori sa fie impreuna cu tine. sa nu spunem ca daca te resping una sau maxim doua te resping si restul pe baza legii dovezii sociale (cred ca o stii in teorie, daca spui ca te pricepi la seductie). la inceput ratam sanse cu nemiluita, acum imi dau seama daca sa merg sa abordez o femeie sau nu doar privind-o, imi dau seama daca ma va accepta sau nu cu sanse de peste 60%.

in final sunt cateva aspecte la care as dori sa clarific: naturaletea nu o ai de la natura chiar daca cuvintele deriva unul din altul. naturaletea se invata. in trecut, fiind mai timid nu puteam sa vorbesc la microfon decat cu pauze in care trebuia sa ma reculeg pentru ca era greu sa vb si sa si respir (am avut tot timpul problema asta dar se acutizeaza pe fondul emotiilor). ulterior, datorita unor evenimente am fost obligat sa sustin mult mai multe probleme in fata publicului si am invatat sa scap si de tracul respectiv. deci am devenit natural, nu am fost, iar acum ma descurc mai bine decat multi colegi care chiar se pricepeau la un moment dat. la fel este si in seductie. esti natural cand ai vazut problema respectiva de multe ori. la fel si in matematica, informatica, limbi straine etc. in orice domeniu al vietii.
deci nu poti fi seducator pur si simplu pentru cineva. ai putea sa zicem azi sa fii obosit si sa plictiseste interlocutorul, iar maine sa fii in verva si sa fii chiar seducator. a fi seducator nu e o stare ci o activitate.

ce ma atrage la o femeie la inceput? pai... mersul, privirea, raportul inaltime/greutate, formele, accesoriile, hainele, pantofii, masina, coafura, siguranta de sine pe care o emana.
daca intru si in discutie cu ea: siguranta de sine care izvoraste din ceea ce face si spune, abordabilitatea, gesturile, cultura, expresiile folosite, hobby-urile comune pe care le avem, planurile de viitor daca corespund tiparului meu, personalitatea, caracterul etc.
leo_
Postat pe 24 Septembrie 2010 03:38
pe tine ce te atrage la o femeie pt inceput? cat de teatrala este ?seducia trebuie invatata ??????? helloooooo, ce tot vorbesti?

ce ma atrage la o femeie la inceput? pai... mersul, privirea, raportul inaltime/greutate, formele, accesoriile, hainele, pantofii, masina, coafura, siguranta de sine pe care o emana.
daca intru si in discutie cu ea: siguranta de sine care izvoraste din ceea ce face si spune, abordabilitatea, gesturile, cultura, expresiile folosite, hobby-urile comune pe care le avem, planurile de viitor daca corespund tiparului meu, personalitatea, caracterul etc.
leo_
Postat pe 24 Septembrie 2010 03:44
De la: battleofwits, la data 2010-09-23 18:31:28

pai sigur ca nu ai gasit, nici nu o sa gasesti, nu exista femeie sau barbat sinceri in adevaratul sens al cuvantului. asta cere personalitate si/sau prostie. in cazul femeilor, sunt sincere pana la proba contrarie, iar atunci inventeaza o scuza puerila si trec peste protejandu-se psihic prin faptul ca dau vina pe factori externi. cu alte cuvinte pentru o femeie faptul ca a mintit sau inselat este foarte ok daca ea a facut ce a simtit. au alte bareme, nu trebuie sa le accepti baremele, doar sa iei nota de ele.
leo_
Postat pe 24 Septembrie 2010 03:52
De la: leo_, la data 2010-09-24 03:52:47
pai sigur ca nu ai gasit, nici nu o sa gasesti, nu exista femeie sau barbat sinceri in adevaratul sens al cuvantului. asta cere personalitate si/sau prostie. in cazul femeilor, sunt sincere pana la proba contrarie, iar atunci inventeaza o scuza puerila si trec peste protejandu-se psihic prin faptul ca dau vina pe factori externi. cu alte cuvinte pentru o femeie faptul ca a mintit sau inselat este foarte ok daca ea a facut ce a simtit. au alte bareme, nu trebuie sa le accepti baremele, doar sa iei nota de ele.

nu sunt copil sa cred ca il pot gasi pe buda intr-o femeie, insa sunt femei care incearca sa duca o viata onesta iar eu le apreciez si iubesc in acelasi timp.
de fapt sunt singurele cu care cred ca ma pot intelege, in rest sunt sigur ca orice femeie va insela, rani, mintii, in anumite conditii predefinite (constienta sau nu), ceea ce nu pot accepta.
din partea unei femei accept doar iubire, orice comportament care deviaza de la iubire nu este acceptat, iar pentru asta iti trebuie o anumita constiinta.
battleofwits
Postat pe 24 Septembrie 2010 05:29
De la: leo_, la data 2010-09-24 03:44:23
pe tine ce te atrage la o femeie pt inceput? cat de teatrala este ?seducia trebuie invatata ??????? helloooooo, ce tot vorbesti?

Observ ca esti un tip pretentios, vanezi tipe cu statut social ridicat, dap, din alea cu fite care stiu exact ce vor si care ti o reteaza scurt si la obiect. Daca tu crezi ca traind langa femeile astea vei fi fericit iti doresc cautare placuta si chiar sa gasesti pe cineva care sa corespunda. Vezi tu, in cautarea asta s ar putea sa pierzi ocazia sa cunosti pe cineva cu adevarat deosebit, conteaza asa mult partea materiala ? daca da sper ca si tu ai o masine super tare la scara si mergi la munca in costum, folosesti parfumuri scumpe si ai un aer de superioritate.Cu toate astea nu vreau sa te jignesc, dar am convingerea ca pe tine nu prea te suporta femeile, mie imi dai o stare ciudata, din tot ce spui nu creezi o atmosfera relaxanta, nu ai acel ceva care sa atraga o femeie(sper sa nu te superi).
lover_woman
Postat pe 24 Septembrie 2010 09:54
De la: leo_, la data 2010-09-24 03:38:08

seductia prin excelenta e o arta sau o stiinta. depinde de tine asta. orice arta se invata, seductia nu face exceptie chiar daca ar fi sa o limitam la replici. de exemplu daca luam cazurile:
1) Vrei sa iesim in oras maine?
2) Haide sa iesim in oras maine!
in cazul 2 vei obtine cu min 30% mai multe raspunsuri pozitive din partea celor carora li se adreseaza cuvintele. daca nu stii de ce inseamna ca scriu degeaba.
in al doilea rand cum stii seductie daca nu ai habar de bodylanguage? cum sa fii natural daca nu stii sa fii natural? cum sa creezi interlocutorului o stare daca tu nu stii sa o comunici? deci cred ca aici esti de acord ca seductia trebuie invatata mai ales la capitolele astea.
in al treilea rand daca tu nu stii sa influentezi substantele din corpul unei femei (amfetamina, oxitocina, feniletanolamina, adrenalina etc) cum poti sa creezi emotii si sentimente? ca sa nu mai spun, ca daca nu stii sa lucrezi cu ele nu esti prea bun nici in pat.
in al patrulea rand daca nu stii putina seductie si intri intr-o camera cu 100 de femei nu vei sti care din ele ar dori sa fie impreuna cu tine. sa nu spunem ca daca te resping una sau maxim doua te resping si restul pe baza legii dovezii sociale (cred ca o stii in teorie, daca spui ca te pricepi la seductie). la inceput ratam sanse cu nemiluita, acum imi dau seama daca sa merg sa abordez o femeie sau nu doar privind-o, imi dau seama daca ma va accepta sau nu cu sanse de peste 60%.

in final sunt cateva aspecte la care as dori sa clarific: naturaletea nu o ai de la natura chiar daca cuvintele deriva unul din altul. naturaletea se invata. in trecut, fiind mai timid nu puteam sa vorbesc la microfon decat cu pauze in care trebuia sa ma reculeg pentru ca era greu sa vb si sa si respir (am avut tot timpul problema asta dar se acutizeaza pe fondul emotiilor). ulterior, datorita unor evenimente am fost obligat sa sustin mult mai multe probleme in fata publicului si am invatat sa scap si de tracul respectiv. deci am devenit natural, nu am fost, iar acum ma descurc mai bine decat multi colegi care chiar se pricepeau la un moment dat. la fel este si in seductie. esti natural cand ai vazut problema respectiva de multe ori. la fel si in matematica, informatica, limbi straine etc. in orice domeniu al vietii.
deci nu poti fi seducator pur si simplu pentru cineva. ai putea sa zicem azi sa fii obosit si sa plictiseste interlocutorul, iar maine sa fii in verva si sa fii chiar seducator. a fi seducator nu e o stare ci o activitate.

Haide sa iesim in oras maine ? asa agati o tipa independenta ? mai lucreaza gagiule la asta, aceste tipe sunt super pretentioase iar formularea asta chiar lasa de dorit.
Intelegi gresit naturaletea, starea de naturalete era atunci cand erai timid si nu puteai sa vb la tel si sa respiri in acelasi timp, ca intre timp ai reusit sa controlezi acest lucru este datorita faptului ca te maturizezi si inveti sa controlezi anumite lucruri(maturitate emotionala).
lover_woman
Postat pe 24 Septembrie 2010 10:02

Eu as spune altfel : Nu-i de ajuns sa cuceresti ci sa pastrezi ce ai cucerit .

Postat pe 24 Septembrie 2010 10:14
De la: scorpio67, la data 2010-09-24 10:14:19
Eu as spune altfel : Nu-i de ajuns sa cuceresti ci sa pastrezi ce ai cucerit .

aici se face diferenta, a seduce e foarte usor (toti stim sa mintim) insa perioada de dupa e mai complicata, sunt doua posibilitati:
- triesti in minciuna
- iti arati adevarata fata

si uite asa se umple forumul cu tot felul de povesti "triste"
battleofwits
Postat pe 24 Septembrie 2010 10:21
Barbatul adevarat este barbatul care in societate, in familie stie sa se faca apreciat,care sa fie in pas cu situatia mondiala,inteligent , ambitios, care stie sa-si impuna autoritatea in familie sa-si cunoasca responsabilitatea de familist deoarece el fiind capul familiei el e singurul care poate sa hotarasca cum e mai bine pentu familie, femeia ce stie ea, e minte-n gusta invelita-n batic lung , barbatul e baza familiei, sa -si arate demnitatea pe fata,sa nu permita nimanui sa-i calce in picioare personalitatea , sa nu fie "mamaliga" nevestei si prostul casei !
Tycu
Postat pe 24 Septembrie 2010 11:58
De la: lover_woman, la data 2010-09-24 09:54:56
De la: leo_, la data 2010-09-24 03:44:23

Observ ca esti un tip pretentios, vanezi tipe cu statut social ridicat, dap, din alea cu fite care stiu exact ce vor si care ti o reteaza scurt si la obiect. Daca tu crezi ca traind langa femeile astea vei fi fericit iti doresc cautare placuta si chiar sa gasesti pe cineva care sa corespunda. Vezi tu, in cautarea asta s ar putea sa pierzi ocazia sa cunosti pe cineva cu adevarat deosebit, conteaza asa mult partea materiala ? daca da sper ca si tu ai o masine super tare la scara si mergi la munca in costum, folosesti parfumuri scumpe si ai un aer de superioritate.Cu toate astea nu vreau sa te jignesc, dar am convingerea ca pe tine nu prea te suporta femeile, mie imi dai o stare ciudata, din tot ce spui nu creezi o atmosfera relaxanta, nu ai acel ceva care sa atraga o femeie(sper sa nu te superi).

bvo chiar le vad hobby-ul acela comun....shoppingul la mall
ps. io in veci nu m-as incadra...nu am decat o trotineta proprietate personala, cu care ajung la serviciu
miss_darine
Postat pe 24 Septembrie 2010 19:58
De la: Tycu, la data 2010-09-24 11:58:56 Barbatul adevarat este barbatul care in societate, in familie stie sa se faca apreciat,care sa fie in pas cu situatia mondiala,inteligent , ambitios, care stie sa-si impuna autoritatea in familie sa-si cunoasca responsabilitatea de familist deoarece el fiind capul familiei el e singurul care poate sa hotarasca cum e mai bine pentu familie, femeia ce stie ea, e minte-n gusta invelita-n batic lung , barbatul e baza familiei, sa -si arate demnitatea pe fata,sa nu permita nimanui sa-i calce in picioare personalitatea , sa nu fie "mamaliga" nevestei si prostul casei !

"femeia ce stie ea, e minte-n gusta invelita-n batic lung "
No comment bre nea Mitica!
Barbie30
Postat pe 24 Septembrie 2010 20:03
buna seara fetelor... va rog sa mergeti in parcare sa va ridicati comenzile daca nu eu nu mai raspund de ele...cum ma prinde cineva cum imi fura din ele
RUY_BLAS
Postat pe 24 Septembrie 2010 20:16
De la: sirghea, la data 2010-09-24 20:16:39 buna seara fetelor... va rog sa mergeti in parcare sa va ridicati comenzile daca nu eu nu mai raspund de ele...cum ma prinde cineva cum imi fura din ele

iote, un barbat adevarat!!!!

anastasia_m
Postat pe 24 Septembrie 2010 20:18
De la: sirghea, la data 2010-09-24 20:16:39 buna seara fetelor... va rog sa mergeti in parcare sa va ridicati comenzile daca nu eu nu mai raspund de ele...cum ma prinde cineva cum imi fura din ele

Au venit tartele! Ai si un ceiut fierbinte? yo am racit
Barbie30
Postat pe 24 Septembrie 2010 20:19
De la: Barbie30, la data 2010-09-24 20:19:21

Au venit tartele! Ai si un ceiut fierbinte? yo am racit

Pai vezi ....daca stai cu ''papagalii'' p'afata
anastasia_m
Postat pe 24 Septembrie 2010 20:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum sa seduci un barbat??? 31 De la: pufffer 10 Martie 2010 08:01
am nevoie de un sfat de la cineva care atrecut prin asta 37 De la: kudika029282 12 Martie 2010 22:01
parintii lui sunt prea bagaciosi 8 De la: Anonima_007 9 Ianuarie 2010 03:07
cum sunt barbatii varsator in pat :) si cat de zgomotosi sunt? 16 De la: kudika010627 11 Iulie 2012 08:59
mai exista solutii sau nu? 12 De la: kudika_976684 22 Ianuarie 2015 20:08