Mai multe
De la: Tharr, la data 2010-11-10 11:12:32De la: deliapetrescu@yahoo.com, la data 2010-11-06 20:14:30De la: carliontz88, la data 2010-08-18 11:28:14Am si eu o problema.Timp de vreo 2 luni nu am facut sex cu prietenul meu.Acum am fost plecati in vacanta vreo 3 zile si am facut destul de mult sex dupa perioada aceea de pauza.Imediat dupa ultimul contact sexual am observat o secretie ciudata,maronie.Acuma au trecut vreo 2-3 zile de atunci si scurgerea a devenit tot mai abundenta.Acum parca sunt din nou la menstruatie,doar ca are o culoare mai inchisa decat menstruatia obisnuita.Luna aceasta am mai avut menstruatie odata.Oare e vreo infectie?Nu am mai patit asta niciodata si mi-am inceput viata sexuala de cativa ani. PLs help Neeeeeeeee..... Numai ionii pot. Si traianii negativi! |
||
|
deliapetrescu@yahoo.com Postat pe 28 Ianuarie 2011 10:57 |
||
|---|---|---|
De la: aiana1985, la data 2010-12-09 14:38:29care estee-mail-ul tau?? am auzit de absorbantele astea vreau detalli Scuze, nu am mai intrat de mult pe aici... Poti sa-mi scrii pe loapersonal@yahoo.com. O zi faina |
||
|
deliapetrescu@yahoo.com Postat pe 28 Ianuarie 2011 11:05 |
||
am si eu o problema mias dori mult sa mor ptr ca sant o persoana tare rea si egoista si ranesc pe toti cei din jurul meu poate si sotul meu sa spanzurat acum 3 ani tot din cauza mea ptr ca toti din jurul meu /sora,noul meu prieten /cand ai supar imi reproseaza ca din cauza mea sa omarat .am mai facut si doua avorturi si le dau dreptate acum ca sant o criminala ,atunci ptr ce sa mai traiesc pe pamantul asta daca ranesc pe toti de langa .as vrea sa mi pun capat zilelor dar am o fetita de 5 ani si ma gandesc ca o las a nimanui cu toate ca cred ca frati mei ar avea grija de ea.nu stiu ce sa fac
|
||
|
|
||
|
kudika368296 Postat pe 15 Martie 2011 16:53 |
||
De la: kudika368296, la data 2011-03-15 16:53:14am si eu o problema mias dori mult sa mor ptr ca sant o persoana tare rea si egoista si ranesc pe toti cei din jurul meu poate si sotul meu sa spanzurat acum 3 ani tot din cauza mea ptr ca toti din jurul meu /sora,noul meu prieten /cand ai supar imi reproseaza ca din cauza mea sa omarat .am mai facut si doua avorturi si le dau dreptate acum ca sant o criminala ,atunci ptr ce sa mai traiesc pe pamantul asta daca ranesc pe toti de langa .as vrea sa mi pun capat zilelor dar am o fetita de 5 ani si ma gandesc ca o las a nimanui cu toate ca cred ca frati mei ar avea grija de ea.nu stiu ce sa facda' de ce esti rea/ |
||
|
denis_roxana Postat pe 15 Martie 2011 16:59 |
||
De la: kudika368296, la data 2011-03-15 16:53:14am si eu o problema mias dori mult sa mor ptr ca sant o persoana tare rea si egoista si ranesc pe toti cei din jurul meu poate si sotul meu sa spanzurat acum 3 ani tot din cauza mea ptr ca toti din jurul meu /sora,noul meu prieten /cand ai supar imi reproseaza ca din cauza mea sa omarat .am mai facut si doua avorturi si le dau dreptate acum ca sant o criminala ,atunci ptr ce sa mai traiesc pe pamantul asta daca ranesc pe toti de langa .as vrea sa mi pun capat zilelor dar am o fetita de 5 ani si ma gandesc ca o las a nimanui cu toate ca cred ca frati mei ar avea grija de ea.nu stiu ce sa fac Nici sa nu-ti treaca prin cap sa-ti dai sufletul diavolului.viata nu este a ta ca sa decizi ce faci cu ea..oricat ti-ar fi de greu...du-te la biserica..roaga-te...fa ceva in sensul asta pentru ca intr-o zi o sa cazi de tot....Nu spune ca nu stii ce sa faci..noi nici intr-un caz n-o sa te sfatuim sa mori...
|
||
|
cristiana84 Postat pe 15 Martie 2011 17:03 |
||
De la: kudika368296, la data 2011-03-15 16:53:14am si eu o problema mias dori mult sa mor ptr ca sant o persoana tare rea si egoista si ranesc pe toti cei din jurul meu poate si sotul meu sa spanzurat acum 3 ani tot din cauza mea ptr ca toti din jurul meu /sora,noul meu prieten /cand ai supar imi reproseaza ca din cauza mea sa omarat .am mai facut si doua avorturi si le dau dreptate acum ca sant o criminala ,atunci ptr ce sa mai traiesc pe pamantul asta daca ranesc pe toti de langa .as vrea sa mi pun capat zilelor dar am o fetita de 5 ani si ma gandesc ca o las a nimanui cu toate ca cred ca frati mei ar avea grija de ea.nu stiu ce sa fac vorbesti ca o copila care crede ca totul se nvarte in juru ei si ea e centrul universului tuturor. toate se nvart in juru tau, ei ghici ce, nici pe departe. toate se nvart in jurul meu , asa ca, lasa dramele si treci peste tot, daca chiar iti pasa de unele persoane din juru tau, nu le face viata un calvar prin dramatismele tale astea de 2 bani cu sinuciderea. fiecare e responsabil PENTRU FAPTELE SALE> atat. nu pentru a altora. |
||
|
rockk Postat pe 15 Martie 2011 17:25 |
||
|
problema este ca ma aflu intro tara straina unde anca nu stiu sa vb foarte bine si nici nu am cui sa ma descarc.am aici doar pe sora mea si fam prietenului meu care ma cred o nebuna din cauza crizelor mele de nervi ,recunosc asta si kiar sora mea mia spus ca nu stie cum de ma mai suporta ca sant o nebuna.au dreptate probabil sau adunat prea multe an capul meu la varsa de 13 ani mia murit mama,apoi a murit sotul meu,dupa care am facut doua avorturi care leam facut de frica ca sant cu nervi la pamant si nu o sai pot creste.sora mea spune ca sant nebuna cand ma vede ca tip la prietenul meu.poate prin intermediul asta pot si eu sa ma mai descarc ca sincer nu stiu cat voi mai rezista.as a vrea ca sora mea sa ma intelega sa ma sustina cu o vorba buna sau cu o mangaiere, poate are dreptate ca sa saturat de isteriile mele care sant tot mai des |
||
|
kudika368296 Postat pe 15 Martie 2011 17:27 |
||
De la: kudika368296, la data 2011-03-15 17:27:53problema este ca ma aflu intro tara straina unde anca nu stiu sa vb foarte bine si nici nu am cui sa ma descarc.am aici doar pe sora mea si fam prietenului meu care ma cred o nebuna din cauza crizelor mele de nervi ,recunosc asta si kiar sora mea mia spus ca nu stie cum de ma mai suporta ca sant o nebuna.au dreptate probabil sau adunat prea multe an capul meu la varsa de 13 ani mia murit mama,apoi a murit sotul meu,dupa care am facut doua avorturi care leam facut de frica ca sant cu nervi la pamant si nu o sai pot creste.sora mea spune ca sant nebuna cand ma vede ca tip la prietenul meu.poate prin intermediul asta pot si eu sa ma mai descarc ca sincer nu stiu cat voi mai rezista.as a vrea ca sora mea sa ma intelega sa ma sustina cu o vorba buna sau cu o mangaiere, poate are dreptate ca sa saturat de isteriile mele care sant tot mai des
|
||
|
kudika368296 Postat pe 16 Martie 2011 13:51 |
||
| Sunt multi oameni in situatia ta...toata chestia e sa stii sa treci peste. Incearca sa mergi la un medic poate la un psiholog...sa stii ca te ajuta f mult. Dute si la biserica si roaga-te te linistete f mult. Incearca sa faci lucruri care iti plac (sa pictezi, sa asculti muzica, sa te plimbi, sa gatesti) te vor tine ocupata si concentrata la ceea ce faci. Mai ales daca ai un copilas e musai sa treci peste starea asta depresiva, copilul are nevoie de tine, doamne fereste sa ramana si fara mama...atunci vei fi o criminala ca ti-ai distrus copilul. Sa nu-ti treaca asemenea prostii prin cap. Ai un copil frumos si un prieten care e langa tine....multi nu au nici atat. GANDESTE-TE BINE! Mult succes iti doresc si liniste! | ||
|
kudika328147 Postat pe 18 Aprilie 2011 10:17 |
||
| am si eu o problema , ma doare burta , imi vine sa vomit ,si de cateva saptamani mia crescut un pic burtica , insa am facut test de sarcina si a iesit negativ ,, ce am :(( ?? | ||
|
morena1 Postat pe 26 Aprilie 2011 23:04 |
||
|
Mergi si fa-ti si o ecografie cat mai repede. Testele de sarcina, atunci cand ies negative, nu sunt 100% sigure. Poate ai facut testul prea devreme si nu avea cum sa iasa pozitiv sau putea pur si simplu sa fie un test mai prost si sa nu-ti arate rezultatul. Oricum, ar trebui sa ai si intarziere la ciclu ca sa fie sarcina, dar cel mai sigur iti poate spune ginecologul cand se uita ecografic fiindca acolo nu are cum sa greseasca cu nimic. Bafta! |
||
|
Elenam13 Postat pe 5 Mai 2011 19:58 |
||
alooo????? serios? cauti raspuns pe un forum ? da' de medici gineco n-ai auzit? poate fi sarcina, poate fi infectie, poate fi cancer, fibrom, dereglari hormonale...asta iti pot spune majoritatea persoanelor din auzite...du-te la medic!!!!!pana nu e prea tarziu si ajungi ca mine dupa 5 ani cu fibrom uterin cat un cap de om
|
||
|
ali_tzik Postat pe 12 Mai 2011 11:14 |
||
Este o dereglare hormonala si care se reflecta in mai multe reprize de pseudo ciclu pe luna. Oricum orice analiza sau control (o ecografie pt ovare) o vei face cand menstruatia e terminata. Nu te speria de infectii mai ales ca afirmi ca ai luat niste masuri de precautie, fie si anti sarcina, in afara de sifilis si gonoree celelalte se iau greu si oricum nu au nicio treaba cu ciclul care se declanseaza numai de la jocul hormonilor.
|
||
|
pathy_healthy Postat pe 25 Iunie 2011 22:02 |
||
| mergi la un ginecolog:) e o infectie sigur dar numai el iti poate da un tratament adecvat | ||
|
kudika427389 Postat pe 28 August 2011 22:39 |
||
|
buna sunt anca si am si eu o problema...am aproape o sapt de cand mi-a trecut menstruatia....dupa o pauza de 2 luni am inceput din nou sa iau anticonceptionale....(de pe data de 26) acum sangerez si nu stiu de ce e posibil sa fie din cauza pauzei??? sau k am schimbat anticonceptionalele subliniez k am 9 zile de cand am inceput sa le iau...help pls |
||
|
kudika368092 Postat pe 5 Februarie 2012 11:32 |
||
|
Un consult la ginecolog te va lamuri asupra acestei probleme , cel mai sigur ; |
||
|
kudika_3939 Postat pe 19 Martie 2012 19:48 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| hi | 32 | De la: PRALEA_ 10 Noiembrie 2011 09:32 |
| anticonceptionalele | 48 | De la: kudika486695 29 Martie 2012 09:14 |
| sangerare intre menstruatii | 7 | De la: kudika414475 24 Iulie 2011 15:31 |
|
|
||
| Intermedieri consultatii medicale in Germania | 1 | De la: melia_azur 19 Septembrie 2009 23:25 |
| Am o mare problema | 37 | De la: kudika_967806 30 Iunie 2014 11:54 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.