Mai multe
De la: dulcineeaXXX, la data 2010-08-26 11:45:17speechless....MARE DREPTATE AI...STAU SI MA INCHIN CAND VAD ATATA PROSTIE...VORBA AIA 'BETIVUL DIN BETIE SE MAI TREZESTE,PROSTUL DIN PROSTIE NICIODATA!!!' DEGEABA INCERCATI SA-I BAGATI MINTILE IN CAP,NU VEDETI K TOT PE A EI O TINE??? TEROAREEEE!!! |
||
|
anyry_x Postat pe 26 August 2010 13:35 |
||
|---|---|---|
De la: dulcineeaXXX, la data 2010-08-26 13:28:07De la: stem_29, la data 2010-08-26 13:10:47De la: laure_agapy, la data 2010-08-26 12:56:38asa e ! :))) Nu e depasita, atata gandeste, oricum ea altceva a incercat sa expuna. Iertarea, cum a putut ea sa ierte, deci realizezi ca nici macar nu i s-a parut pedofilie?! |
||
|
stem_29 Postat pe 26 August 2010 13:36 |
||
De la: stem_29, la data 2010-08-26 13:36:33De la: dulcineeaXXX, la data 2010-08-26 13:28:07De la: stem_29, la data 2010-08-26 13:10:47De la: laure_agapy, la data 2010-08-26 12:56:38asa e ! am o intrebare...'daca profita cineva de 'fiesa' in felul asta,atat de iertatoare era si cu respectivul??? |
||
|
|
||
|
anyry_x Postat pe 26 August 2010 13:39 |
||
De la: anyry_x, la data 2010-08-26 13:39:51De la: stem_29, la data 2010-08-26 13:36:33De la: dulcineeaXXX, la data 2010-08-26 13:28:07De la: stem_29, la data 2010-08-26 13:10:47De la: laure_agapy, la data 2010-08-26 12:56:38asa e ! Nici nu mi-am permis sa ma gandesc la asa ceva!......am refuzat sa ma gandesc! Sa o fereasca Dumnezeu! |
||
|
stem_29 Postat pe 26 August 2010 14:09 |
||
De la: laure_n, la data 2010-08-25 17:28:53 salut,nu a profitat sotul meu de ,,zdreanta,,si nici nu e pensionar!are 37 ani!iar eu sunt o femeie normala,nu curca!si nu am luat ca o lauda ,patania sotului!mama zdrentei,traieste cu patronul firmei la care lucreaza!asa ca ???au fost 4 ani,dar am specificat ca il stresa cu telefoanele sa mai mearga pe la ea,ca e singura!am mers la ea acasa,am vb si cu mama ei ,dar degeaba!am spus lucrul asta sa aveti mare grija cu pustoaicele,care vorbesc vulgar,si care suna la telefon .....si vor sa faca sex....!apropo am uitat sa spun ca avem si o fetita de 14 ani!!fata,zdreanta a fost si este versata,in a face detoate!si face ce a vazut la mama ei!la ora actuala ma aflu in alta tara impreuna cu sotul meu,si zdreanta,tot insista!!,'''',stiu ca esti cu sotia,si ca nu divortezi de ea,dar eu accept sa fiu tot amanta,sunt in stare sa fac tot ce imi ceri'',!!!!astea sunt cuvinte de copil cuminte??intreb pe cele care judeca!! doamna dvs va auziti ce spuneti? oare dc insista fata?poate ca a primit bonusuri banesti de la sotul dvs ca altfel dc s-ar uita o fata de 16 ani la unul de 40?si mi ales acum xa sunteti in strainatate. dc credeti ca ea insista sa fie amanta?daca chiar ii placea de sotul dvs voia sa ii fie nevasta nu amanta.si de 4 ani credeti ca sotul nu a bagato in seama deloc? haideti sa fim serioase ca nici o copila, ca asa era nu se tine scai dupa unu si mai batran si care nu o baga in seama,si un copil se plictiseste repede,ea nu sa plictisit pt ca avea si dc.sotul dumneavoastra ii dadea mai mult ca sigur cate un stimulent din cand in cand |
||
|
ofee Postat pe 8 Septembrie 2010 13:32 |
||
e grteu de stabilit cine profita de cine....
|
||
|
angelo_micnegrusiurat Postat pe 8 Septembrie 2010 13:45 |
||
De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2010-09-08 13:45:11e grteu de stabilit cine profita de cine.... eu zic ca fata profita de banii si de prostia lui, iar sotul doamnei profita in primul rand de naivitatea sotiei |
||
|
ofee Postat pe 8 Septembrie 2010 14:10 |
||
de ce ii cauti scuze sotului ...inteleg ca il iubesti, dar totusi el are cea mai mare parte de vina,,,el este matur ea un copil nici nu trebuia sa se uie la ea darmite sa se mai si culce cu fetisoara...femeie gandeste..ai si tu fata
|
||
|
Shocata Postat pe 8 Septembrie 2010 18:35 |
||
De la: ofee, la data 2010-09-08 14:10:54De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2010-09-08 13:45:11e grteu de stabilit cine profita de cine.... Cea mai buna parere pana acum.
|
||
|
anissya Postat pe 8 Septembrie 2010 18:38 |
||
De la: anissya, la data 2010-09-08 18:38:48De la: ofee, la data 2010-09-08 14:10:54De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2010-09-08 13:45:11e grteu de stabilit cine profita de cine.... multe martaloage de copile batute in cap i-si merita soarta...dar sa nu uitam ca e si vina noastra ca societate si a parintilor. noi ca am acceptat mtv-ul ca dar al democratiei si al parintilor ca nu stau cu ochii pe copii. sormea are 17 ani si saraca abea stie sa pupe pe obraz i-am si parolele de pe net saraca mai am putin si-i urmaresc si telefonuli-i implantez si gps in frunte sa nu ajunga asmenea tuta
|
||
|
angelo_micnegrusiurat Postat pe 8 Septembrie 2010 18:42 |
||
Felicitari, sunteti o familie reusita!
|
||
|
kudika118451 Postat pe 8 Septembrie 2010 22:31 |
||
De la: laure_n, la data 2010-08-24 11:35:19 eu am patit,lucrul asta ,cu o mucoasa de 16 ani,atat avea si relatia mea cu sotul!a facut ce a facut si la luat,sa inceapa o alta viata,eu am aflat,intre timp,acum sunt cu sotul meu! Sotul sa si schimbe numarul de telefon, purtati o discutie foarte serioasa cu el in legatura cu pustoaica, intrebati l pe cine prefera, asta ca mai tarziu sa nu aveti probleme mai tarziu si sa muriti de inima ca va ia pe neasteptate raspunsul. E bine sa nu mai fiti atat de iertatoare, probabil sotului i a convenit o saltea mai tinerica, probabil i-a placut de ea daca a ajuns cu ea in pat in ciuda faptului ca era minora. E greu, sunt multe cazuri in lume, eu una va spun ca nu as mai fi putut sa suport un asemenea om langa mine, dar fiecare decide in viata pt el. Sper sa rezolvati problema si sa va linistiti, probabil a fost un mare consum psihic si este in legatura cu aceasta situatie si ati putea petrece de acum inainte mai mult timp cu sotul, gasiti activitati comune care va fac si va faceau placere, redescoperiti placerea de la inceputul relatiei, deveniti femeia pe care si o doreste. Numai bine |
||
|
lover_woman Postat pe 8 Septembrie 2010 23:21 |
||
De la: stem_29, la data 2010-08-25 20:40:13De la: laure_agapy, la data 2010-08-25 20:34:57copila aia ,,cuminte,,a vrut sa se incurce cu el,a facut pe Total de acord, ca daca nu vrei si nu vrei esti lasat in pace, dar daca tu parca vrei si in caruta si pe jos si cu amanta si cu sotie...e clar ca devii "victima". Hai sa fim seriosi, doar nu i-a pus nimeni pistolul la tampla sa-si gaseasca amanta; in persoana fetei de 16 ani. Daca pt el ar fi contat familia si ar fi pus-o pe primul loc ar fi ignorat orice avans. Ca sa fie mai concludent o sa dau un exemplu, dar nu de asa joasa speta: si eu sunt casatorita de curand si il iubesc tare pe sotul meu si suntem fericiti, dar a aparut dinainte de casatorie un barbat cu 11 ani mai mare(de mai bine de un an ne stim), care isi dorea o familie alaturi de mine(nu e casatorit), m-a si cerut in casatorie(nu era de ademeneala, ca sunt cu capul pe umeri, nu pic ca o adolescenta) si chiar si dupa ce m-am casatorit a insistat. Imi place caracterul lui si nu contrazic, ma prinsese putin(n-am facut nimic niciodata si l-am respins si i-am rezistat de fiecare data), dar m-am gandit ce conteaza pt mine mai mult, ce imi doresc eu in viata si faptul ca sotul meu este un om extraordinar si nu merita sa-i fac una ca asta, sa-l insel, si de fapt el e tot ce mi-am dorit, iar cel care aparuse n-ar fi putut sa-l egaleze vreodata, dupa cum i-am si spus. In consecinta, dupa ce am vazut ca nu renunta si pace, ca nu concepe ideea de amicitie pur si simplu, dupa mai bine de un an de cand il cunosc, am rupt legatura in totalitate cu el. Si concluzia la ce am scris: ai de ales daca sa te implici sau nu; tu alegi ce este sfant pt tine, ce iti doresti pt familia ta, tu iti asumi responsabilitatea. Daca cedezi inseamna ori ca esti un fustangiu, ori ca ceva nu functioneaza in familia ta, intre tine si sotia ta. |
||
|
raluk86 Postat pe 9 Septembrie 2010 03:01 |
||
De la: kudika118451, la data 2010-09-08 22:31:32 tu acu' esti sarcastica, nu? ca doar nu vorbesti serios
|
||
|
raluk86 Postat pe 9 Septembrie 2010 03:03 |
||
De la: raluk86, la data 2010-09-09 03:03:10De la: kudika118451, la data 2010-09-08 22:31:32
|
||
|
Barbie30 Postat pe 9 Septembrie 2010 10:09 |
||
|
Sotului tau tocmai i-ai creat un precedent care suna cam asa: wow, mi-o trag cu amanta si-mi fac si nevasta fericita.Ce macho sunt! Data viitoare le dau orgasme simultane! In locul tau mergeam la politie.Sotul tau e un infractor,fata are 16 ani.Ce zici? |
||
|
blue_domes Postat pe 9 Septembrie 2010 11:58 |
||
De la: blue_domes, la data 2010-09-09 11:58:31 Sotului tau tocmai i-ai creat un precedent care suna cam asa: wow, mi-o trag cu amanta si-mi fac si nevasta fericita.Ce macho sunt! Data viitoare le dau orgasme simultane! Ea zice ca fata e o "zdreanta" care nu il lasa in pace pe sotul ei,se tine scai de el si el NU si NU Daca s-a dus cu fata ei(care e tot minora ca si amanta) la amanta acasa sa se ia de ea....iti dai seama ce si cum sta treaba aici! E doar o femeie nesigura pe ea,frustrata,care nu realizeaza multe din viata asta
|
||
|
Barbie30 Postat pe 9 Septembrie 2010 12:16 |
||
| De ce nu l-ai intrebat de ce a facut-o? Ceva pitici pe creier...poate.....Compromisul tot tu l-ai facut ......tot el a cistigat....tu cu ce te-ai ales? | ||
|
kudika227120 Postat pe 9 Septembrie 2010 16:14 |
||
De la: laure_n, la data 2010-08-25 17:28:53 salut,nu a profitat sotul meu de ,,zdreanta,,si nici nu e pensionar!are 37 ani!iar eu sunt o femeie normala,nu curca!si nu am luat ca o lauda ,patania sotului!mama zdrentei,traieste cu patronul firmei la care lucreaza!asa ca ???au fost 4 ani,dar am specificat ca il stresa cu telefoanele sa mai mearga pe la ea,ca e singura!am mers la ea acasa,am vb si cu mama ei ,dar degeaba!am spus lucrul asta sa aveti mare grija cu pustoaicele,care vorbesc vulgar,si care suna la telefon .....si vor sa faca sex....!apropo am uitat sa spun ca avem si o fetita de 14 ani!!fata,zdreanta a fost si este versata,in a face detoate!si face ce a vazut la mama ei!la ora actuala ma aflu in alta tara impreuna cu sotul meu,si zdreanta,tot insista!!,'''',stiu ca esti cu sotia,si ca nu divortezi de ea,dar eu accept sa fiu tot amanta,sunt in stare sa fac tot ce imi ceri'',!!!!astea sunt cuvinte de copil cuminte??intreb pe cele care judeca!! |
||
|
kudika056305 Postat pe 9 Septembrie 2010 23:11 |
||
|
Poate mai trec zece ani si tot mandra vei fi ca-l ierti ! Doamne fereste ! Du-te la medic ,femeie ! |
||
|
kudika056305 Postat pe 9 Septembrie 2010 23:13 |
||
| e bine ca ai avut puterea sa ierti. Nu stiu insa daca ai si puterea s auiti. Dar daca totul merge acum bine intr evoi felicitari! | ||
|
negrul_de_serviciu Postat pe 11 Septembrie 2010 08:59 |
||
De la: laure_n, la data 2010-08-24 11:35:19 eu am patit,lucrul asta ,cu o mucoasa de 16 ani,atat avea si relatia mea cu sotul!a facut ce a facut si la luat,sa inceapa o alta viata,eu am aflat,intre timp,acum sunt cu sotul meu! Ce ma enerveaza pe mine femeile care dau vina pe "cealalta" ("mucoasa" in cazul asta)...in loc sa vada ca cel mai vinovat e barbatul care le-a inselat, il primesc cu bratele deschise, si o injura pe amanta ca "l-a luat" de langa ele, de parca amanta l-a fortat. Si in cazul asta, cata minte crezi ca are o pustoaica de 16 ani? Nu mai vinovat e sotul care ar trebui sa aiba un gram de simt de responsabilitate? |
||
|
sakura_7777777 Postat pe 11 Septembrie 2010 12:57 |
||
| Vrei sa faci bani dar nu-ti place sa umbli la interviuri si sa dai de sefi uraciosi? Vrei sa fii liber in graficul de munca, dar sa ai un salariu stabil si bun? Vrei sa stai acasa si sa lucrezi si asta sa nu iti afecteze veniturile? Atunci ai nevoie de lucrul pe care eu ti-l ofer. Nici un fel de inselatorie, sponsorizare de inceput, sau taxa de start in afaceri...Pentru doar 3-4 ore de lucru pe zi poti castiga 75-100$ pe saptamana si mai mult daca lucrezi mai mult. Ce iti trebuie? Internet si calculator conectat la retea si un minim de cunostinte in accesari de site-uri on-line...restul, depinde doar de tine si de cat de multa staruinta iti dai. Lucrul e mai mult legat cu casuta de e-mail. Pentru informatii suplimentare, trimite-ti un e-mail cu subiectul "LUCRU" pe adresa de e-mail mszhapa@gmail.com .Nu uitati sa scrieti la subiect cuvantul "LUCRU" sau “Vrei sa castigi un salariu minim in cateva zile? Aceasta este sansa ta. Iti ofer sansa sa castigi sume substantiale de bani din confortul casei tale. Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti mail-uri petrecandu-ti 2 -3 ore pe zi in fata calculatorului. cu cat muncesti mai mult cu atat castigul va fi mai mare. 100-300$/ SAPTAMANA. pt detalii trimite un e-mail cu textul job la adresa mszhapa@gmail.com | ||
|
MsZhapa Postat pe 11 Septembrie 2010 14:15 |
||
De la: cristinarudi, la data 2010-09-10 08:28:07De la: Barbie30, la data 2010-08-24 12:01:18Aventura a durat 4 ani....inseamna ca e o problema la mijloc! Cristinica,ne-ai confundat,nu eu am deschis topicul!
|
||
|
Barbie30 Postat pe 11 Septembrie 2010 18:36 |
||
|
Stii? Asta e ca si atunci cand, copil fiind, luam cartea de telefon si sunam aiurea la numere de telefon. Daca prindeam pe cate unul scadalagiu il terorizam cu telefoane, daca prindeam pe unul cu mintea mai odihnita decat a mea nu mai avea nici un haz sa mai sun. Asa si tu, prin scandal la usa fetei cu fata ta de mana, prin scandalul de acasa cu sotul tau n-ai facut nimic altceva decat sa faci si mai irezistibila relatia extraconjugala. E o mare stiinta diplomatia asta. (Eu de exemplu am fost la club cu iubitul meu si o pustoaica incepe si-si freace fundul de el, eu am inceput sa rad, adevarul e ca era hilar sa il vad ce stresat era de toata conjunctura, cand m-a vazut copila cum reactionez mai sa-si planga in pumni. Poveste incheiata.). Nu tupeul lor de copii prost crescuti trebuie sa deranjeze ci reactia iubitului! Inca un amanunt este faptul ca tu, ca parinte, ti-ai putut expune copilul la un asemenea stres. Nu te-ai gandit ce depresie o poate paste pe fetita ta si cat de mult sufera datorita acestei situatii? Sa o mai si tarasti in mizeriile sotului tau nu denota decat prea multa frustrare din partea ta. Dar asta nu e o scuza pentru a fi o mama la fel de denaturata ca si mama amantei. Cat despre asa-zisul sot al tau, nu a doua sansa merita ci sa-l faci sa realizeze ca si tu inca esti frumoasa si puternica si nu te costa decat sa ridici o geana la ce-i in jur. Dar toate astea discret fara atat tam tam. |
||
|
blue_little_angel Postat pe 11 Septembrie 2010 18:49 |
||
bravo lui...
|
||
|
doncostica Postat pe 12 Septembrie 2010 07:41 |
||
BUNA....CRED K E PRIMA SAU A DOUA OARA CAND ADAUG UN MESAJ PE FORUM...N-AM PUTUT SA MA ABTIN ACUM....SINGURA CU CAPUL PE UMERI AICI SI CARE ARE DREPTATE ESTE BLUE_LITTLE_ANGEL......CEILALTI N-ATI FACUT ALTCEVA DECAT S-O JIGNITI PE FEMEIEA CU PRICINA SI S-O JUDECATI IN NESTIINTA DE CAUZA...DAR E COMIC FELUL IN CARE VA AMBALATI INUTIL K DOAR NU E PRIMA OARA CAND VA LUATI DE OAMENI CARE VOR SA VA IMPARTASEASCA O EXPERIENTA. ...... CHIAR IMI FACE PLACERE SA CITESC DEZBATERILE PE ACEST FORUM...MA DISTREZ LA MAXIM.....
|
||
|
kagome_kudika Postat pe 12 Septembrie 2010 13:03 |
||
De la: Biank_kudika, la data 2010-09-12 13:03:11BUNA....CRED K E PRIMA SAU A DOUA OARA CAND ADAUG UN MESAJ PE FORUM...N-AM PUTUT SA MA ABTIN ACUM....SINGURA CU CAPUL PE UMERI AICI SI CARE ARE DREPTATE ESTE BLUE_LITTLE_ANGEL......CEILALTI N-ATI FACUT ALTCEVA DECAT S-O JIGNITI PE FEMEIEA CU PRICINA SI S-O JUDECATI IN NESTIINTA DE CAUZA...DAR E COMIC FELUL IN CARE VA AMBALATI INUTIL K DOAR NU E PRIMA OARA CAND VA LUATI DE OAMENI CARE VOR SA VA IMPARTASEASCA O EXPERIENTA. 1) Ai postat 12 mesaje, nu doua:) Scrie clar in stanga langa nick-ul tau. ( te intelegem, nu toti avem tinere de minte)2) " necunostinta" de cauza a postat-o ea, deci clar e cunostinta de cauza. 3) cand deschizi un topic, iti asumi laude si critici. Nu e nicio judecata, majoritatea o compatimesc ca nu are minte. 4) pe un forum nu se scrie cu capsLock. |
||
|
stem_29 Postat pe 12 Septembrie 2010 13:37 |
||
De la: scorpio67, la data 2010-08-25 20:51:45De la: laure_agapy, la data 2010-08-24 11:35:19 eu am patit,lucrul asta ,cu o mucoasa de 16 ani,atat avea si relatia mea cu sotul!a facut ce a facut si la luat,sa inceapa o alta viata,eu am aflat,intre timp,acum sunt cu sotul meu! Normal sã se întoarcã acasã când e aºteptat ca ºi cum nu s-ar fi întâmplat nimic, ba poate chiar cu de toate, ca sã înþeleagã cã a fost iertat ºi 'sã nu mai facã', sãracul! |
||
|
BluOndA Postat pe 12 Septembrie 2010 13:56 |
||
De la: laure_n, la data 2010-08-26 09:17:34imi pare rau ,ca sa inteles ca ma laud !nu dau sfat femeilor sa ierte!doar sa fie mai atente,cu barbatii lor!eu eram ocupoata cu cariera,vroiam sa fac ceva,sa ajung undeva!si nu stiam decat munca -casa-munca!nu intru in amanunte,e o poveste lunga!nu spun ca este nevinovat,are partea lui de vina!dar zdreanta il suna si cand eram eu acasa;ii spuneam sa nu mai sune ca este o ''zdreanta''!si urma raspunsul ei,,si ce daca,daca il iubesc''!!!eu merg tot pe vb din strabuni,'',cateaua pana nu ridica coada cainele nu linge,,''!iar acum mucoasa e instare sa faca orice,sa fie cu el!e o femeie fara scrupule!poate odata voi spune (scrie)poveste,dupa cum am mai spus suntem plecati din romania,si timpul e pretios,aici!eu am vrut sa doar sa spun pov nu sa ma laud,nu sa dau sfat!el,a recunoscut ,ca a gresit!eu incerc sa uit,nu sa iert,doar dumnezeu iarta!copila asa cum spuneti voi a fost in stare sa faca ..mult mai multe,doar ca sa ii demonstreze cat de mult il iubeste!si a ramas cu demonstratia!!app tintareanu e pedofil??eu nu cred,cred doar ca Cã tot veni vorba de plecãri.. Ziceai cã v-aþi mutat din România, corect? De unde are 'zdreanþa' numãrul lui?
|
||
|
BluOndA Postat pe 12 Septembrie 2010 13:57 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Loturi in Com Berceni intrare 390/mp | 1 | De la: kudika492467 2 Ianuarie 2012 15:58 |
| Doctor ginecolog bun? | 1 | De la: Iulia162005 16 Iunie 2011 02:19 |
| Buna! | 5 | De la: cuba_libre 1 Octombrie 2013 13:52 |
|
|
||
| friends with benefits... | 252 | De la: kudika113475 11 Octombrie 2014 11:31 |
| de ce tinem cont de capricile persoanei iubite si nu de ale noastre????? | 47 | De la: Barbie30_ 27 Februarie 2011 03:22 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.