Setari Cookie-uri

sotul ,a avut amanta pustoaica?

De la: size_back, la data 2010-11-08 13:05:26
De la: battleofwits, la data 2010-11-08 13:02:33
De la: size_back, la data 2010-11-08 12:48:57
logic..

daca stii pe careva care are nevoie de un job part timp ...trimite-o la mine

ce comentezi tu ca femeile doar ce le convine!

He , he , pai de aia bantuie pe Kudika , pentru ca si- descoperit latura feminina !

Postat pe 8 Noiembrie 2010 13:09
De la: size_back, la data 2010-11-08 13:05:26ce comentezi tu ca femeile doar ce le convine!

am avut mentor bun
battleofwits
Postat pe 8 Noiembrie 2010 13:10
De la: scorpio67, la data 2010-11-08 13:09:23pai de aia bantuie pe Kudika , pentru ca si- descoperit latura feminina

cel putin latura mea feminina nu este la fel de predominanta ca si latura ta masculina

battleofwits
Postat pe 8 Noiembrie 2010 13:11
De la: battleofwits, la data 2010-11-08 13:10:07
De la: size_back, la data 2010-11-08 13:05:26ce comentezi tu ca femeile doar ce le convine!

am avut mentor bun

size_back
Postat pe 8 Noiembrie 2010 13:12
De la: battleofwits, la data 2010-11-08 13:11:00
De la: scorpio67, la data 2010-11-08 13:09:23pai de aia bantuie pe Kudika , pentru ca si- descoperit latura feminina

cel putin latura mea feminina nu este la fel de predominanta ca si latura ta masculina

Si ce te oftici ca sunt eu mai "barbat" decat o sa fii tu vreodata ?

Apropo cum te simti in fusta ?

Postat pe 8 Noiembrie 2010 13:13
De la: scorpio67, la data 2010-11-08 13:13:09
Si ce te oftici ca sunt eu mai "barbat" decat o sa fii tu vreodata ?

ar trebui sa ma oftic ca esti mai barbata ca mine? iti respect "apartenenta" sexuala
battleofwits
Postat pe 8 Noiembrie 2010 13:15
De la: scorpio67, la data 2010-11-08 13:09:23
De la: size_back, la data 2010-11-08 13:05:26
De la: battleofwits, la data 2010-11-08 13:02:33
De la: size_back, la data 2010-11-08 12:48:57
logic..

daca stii pe careva care are nevoie de un job part timp ...trimite-o la mine

ce comentezi tu ca femeile doar ce le convine!

He , he , pai de aia bantuie pe Kudika , pentru ca si- descoperit latura feminina !
Ce i-ai dat sa zaca!!!

Scorpiutaaaa sunt fanul tau no.1

The_Exile
Postat pe 8 Noiembrie 2010 13:17
scuza ma!draga mihaela,dar vad ca zace mare prostie,pe langa tine!!nu am fost in situatiea,,zdrentei,,nu era insurat ,si nu am specificat nimic de actul sexual,al meu cu sotul,defapt ma complic prea mult sa iti dau o explicatie!cred ca si tu esti tot o,,amanta,,si ...automat ca nu pricepi,am spus ,,zdrenta,,fiindca,este,din punctul meu de vedere,si ca amantele,in general fac lucruri murdare!
rose_cordial
Postat pe 9 Noiembrie 2010 11:09
De la: laure_n, la data 2010-11-09 11:09:42scuza ma!draga mihaela,dar vad ca zace mare prostie,pe langa tine!!nu am fost in situatiea,,zdrentei,,nu era insurat ,si nu am specificat nimic de actul sexual,al meu cu sotul,defapt ma complic prea mult sa iti dau o explicatie!cred ca si tu esti tot o,,amanta,,si ...automat ca nu pricepi,am spus ,,zdrenta,,fiindca,este,din punctul meu de vedere,si ca amantele,in general fac lucruri murdare!

282?
size_back
Postat pe 9 Noiembrie 2010 11:15
De la: size_back, la data 2010-11-09 11:15:36
De la: laure_n, la data 2010-11-09 11:09:42scuza ma!draga mihaela,dar vad ca zace mare prostie,pe langa tine!!nu am fost in situatiea,,zdrentei,,nu era insurat ,si nu am specificat nimic de actul sexual,al meu cu sotul,defapt ma complic prea mult sa iti dau o explicatie!cred ca si tu esti tot o,,amanta,,si ...automat ca nu pricepi,am spus ,,zdrenta,,fiindca,este,din punctul meu de vedere,si ca amantele,in general fac lucruri murdare!

282?

mihaela 255!mare pristie zace pe linga ea!!dar o parte din cele care au scris,sunt tot ,,amante,,asa ca nu o sa dea dreptate unei neveste!!oricum roata e rotunda si se invarte!!
am dedus din ce a am citit,ca si,,zdreanta'' a scris!!povestea a fost relatata pe scurt!cei 4 ani,au fost doar cateva luni,daca socotim orele,au fost luni,cand nu s-au vazut!iar nr de telefon la schimbat de cateva ori,dar am avut ,,prieteni,,iar acum,,zdreanta,,tot mai incearca sa fie cu el,incearca!!!
ca am iertat?dintre voi,cele care ati scris cate recunoasteti ca va inselat sotul??????
am iertat dar nu am uitat!!!amanta tot amanta ramane!!adica din punctul meu de vedere,,o zdreanta nefericita,care vrea bunul altei femei,,!sa auzim numai de bine!!
pe voi nu va inseala!!!!
rose_cordial
Postat pe 18 Noiembrie 2010 13:31
De la: rose_cordial, la data 2010-11-18 13:31:04,,o zdreanta nefericita,care vrea bunul altei femei

de unde pana unde, un barbat este bunul tau?...adica bucatica aia de hartie te-a facut proprietara lui?...daca asa il privesti, mi se pare normal sa-si caute libertatea in alta parte
miss_darine
Postat pe 18 Noiembrie 2010 13:58
De la: miss_darine, la data 2010-11-18 13:58:07
De la: rose_cordial, la data 2010-11-18 13:31:04,,o zdreanta nefericita,care vrea bunul altei femei

de unde pana unde, un barbat este bunul tau?...adica bucatica aia de hartie te-a facut proprietara lui?...daca asa il privesti, mi se pare normal sa-si caute libertatea in alta parte

vorba vine,draga mea!ca e ,,bunul,,meu!!
bucatica aia de hartie ,nu are nici o valoare ptr mine!!iar cu ,,libertatea,,imi pare rau!
libertate a avut si are!!de aceia a mai calcat,, stramb,,,a mai mers pe la asa zisele femei,,amante,,(in zilele noastre se spune tarfa)!sa auzim numai de bine!o zi cat mai placuta!!
rose_cordial
Postat pe 19 Noiembrie 2010 08:38
In ziua de azi pustoicele 16 ani au mai multe cunostinte in arta sexului de cat sotia respectiva .Iar sotul este total nevinovat ,prost era sa refuze o felie de tort ,dupa o felie uscata de paine neagra.
healthy010635
Postat pe 24 Noiembrie 2010 23:24
De la: healthy010635, la data 2010-11-24 23:24:47In ziua de azi pustoicele 16 ani au mai multe cunostinte in arta sexului de cat sotia respectiva .Iar sotul este total nevinovat ,prost era sa refuze o felie de tort ,dupa o felie uscata de paine neagra.

ha ! ha! ce gluma,draga mea!chiar nu ,ma consider ,,o felie de paine uscata,,!!!iar o pustoaica ,,o felie de tort,,o consider o tarfa proasta!!!adica asa consider toate amantele!!e rau daca asa crezi ca ajunge femeia casatorita!!automat ca are cunostinte in arta sexului,ca doar are experienta,amanta,de aceia face ,,nod de cale ferata,,(unu vine altu pleaca si tot asa)
rose_cordial
Postat pe 25 Noiembrie 2010 09:18
De la: rose_cordial, la data 2010-11-25 09:18:38
De la: healthy010635, la data 2010-11-24 23:24:47In ziua de azi pustoicele 16 ani au mai multe cunostinte in arta sexului de cat sotia respectiva .Iar sotul este total nevinovat ,prost era sa refuze o felie de tort ,dupa o felie uscata de paine neagra.

ha ! ha! ce gluma,draga mea!chiar nu ,ma consider ,,o felie de paine uscata,,!!!iar o pustoaica ,,o felie de tort,,o consider o tarfa proasta!!!adica asa consider toate amantele!!e rau daca asa crezi ca ajunge femeia casatorita!!automat ca are cunostinte in arta sexului,ca doar are experienta,amanta,de aceia face ,,nod de cale ferata,,(unu vine altu pleaca si tot asa)

sunt , totusi , si amante care au un singur amant ......... sunt , totusi , si amante care fac prostia sa se indragosteasca de amant ..........
dar ce usor e sa aruncam toata mizeria in curtea altora , iar despre noi .......... nici usturoi n-am mancat , nici gura nu ne miroase .
perce_neige
Postat pe 25 Noiembrie 2010 20:02
Stiu ca e post vechi dar ......sunteti cu totii mortali prin comentarii! Am citit tot topicul si in primul rand mi s-a facut foame (fasole frecata si varza.....peste la gratar yuuuum )

Si totusi draga doamna inselata cu o pustoaica...unde ti-e demnitatea? Cum poti sa ierti un astfel de magar fara scrupule si sa spui ca e victima unei copilite fara minte? Ambii au gresit amarnic in ce au facut dar domnia ta esti adevarata victima, si nu iti dai seama. Cum s-a zis mai sus, orgoliul de femeie ti-a fost ruinat, pozitia de mama-model facuta praf (caci mi-e mila de fiica ta si cum intelege ea tot ce s-a intamplat si sper sa o ajute Dumnezeu in viata si sa treaca peste rusinea ce ati adus-o in casa) si mai apoi te-ai expus pe un forum public ca "lauda" (poti sa sustii ce vrei dar nu stiu ce femeie normala pune topic de genu asta si pune sfatul sa iertati ca vine acasa)...sotul tau e un infractor, in orice context l-ai pune tu acum si in orice lumina vrei tu sa il vezi. Imi pare sincer rau pentru tine si pentru viata ta, mai ales ca aparent ati ajuns la o varsta si s-a ales prafu din toata experienta voastra.

Si totusi vreau sa subliniez faptul ca refuzati sa raspundeti la intrebarea: de unde are nr de telefon (acei "prieteni" - cam abigua formularea) si unde sunteti in "strainezia"....daca vreti sa intelegem mai mult decat atat poate ar trebui sa dati mai multe detalii, zic si eu.....poate da, situatia e gri, nu neagra cum ati prezentat-o........chit ca ma indoiesc amarnic.

In privinta inselatului, sincer tind sa cred ca numai persoanele cu ceva probleme tind sa insele, fie probleme de siguranta personala (crize de varste care cer te miri ce confirmari) fie probleme de familie...oricum in cazul comiterii stau si ma intreb la ce dracu mai stai sa analizezi in halu asta toate firele povestii? e mai usor sa ii dai un sut in fund persoanei (chit ca e ea sau el) si sa iti vezi frumos de viata mai departe. de ce si-ar bate o oarecare persoana joc de tine si te-ar face sa te simti ca un nimic si tu sa stai sa le induri ca deh.......esti mai prost/proasta???????

O zi buna tuturor si tot respectul pentru toti ;)
Allexys
Postat pe 13 Iulie 2011 15:42

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Nu e o topic ci doar un mesaj adresat ingerului meu. Atat. 4 De la: yumy 17 Septembrie 2011 15:54
Probleme cu dintii si gingiile 40 De la: kudika_1012859 18 Iulie 2016 11:46
epilare laser 1 De la: elena_gheorghe 30 Mai 2012 17:19
ajutor !! 26 De la: kudika367740 7 Octombrie 2014 10:10
Va fi nastere prin cezariana? 3 De la: cristina_grancila 7 Noiembrie 2019 11:12