Mai multe
De la: stem_29, la data 2010-08-26 10:40:26De la: pickard, la data 2010-08-26 10:26:44De la: stem_29, la data 2010-08-26 10:21:56De la: yumy, la data 2010-08-26 10:06:41De la: stem_29, la data 2010-08-26 09:56:35De la: Barbie30, la data 2010-08-26 09:48:01De la: stem_29, la data 2010-08-26 09:43:36De la: Barbie30, la data 2010-08-26 09:33:13"oricum cine a trecut prin ceva asemanator,stie despre ce vb,cine nu a trecut nu stie,despre ce e vb!! " Sã ºtii cã zici bine. nu e ok ca pãrinþii sã-ºi þinã copiii închiºi, ºi zic asta ca ºi adolescentã ce a împlinit recent 18. Nu zic din propria experienþã, cã pe mine mã lãsau pãrinþii, însã aveam o vecinã, cu un an mai mare decât mine, pe care nu o lãsa mai deloc sã iasã din casã.. ºi, cum ziceai, nu a mai apucat liceu, majoratele.. în clasa a8a a fugit de acasã. A preferat sã se culce cu diverºi tipi, în schimbul libertãþii pe care nu a avut-o acasã. |
||
|
BluOndA Postat pe 12 Septembrie 2010 14:02 |
||
|---|---|---|
De la: stem_29, la data 2010-08-26 12:15:24De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-08-26 12:09:10De la: laure_agapy, la data 2010-08-26 09:17:34imi pare rau ,ca sa inteles ca ma laud !nu dau sfat femeilor sa ierte!doar sa fie mai atente,cu barbatii lor!eu eram ocupoata cu cariera,vroiam sa fac ceva,sa ajung undeva!si nu stiam decat munca -casa-munca!nu intru in amanunte,e o poveste lunga!nu spun ca este nevinovat,are partea lui de vina!dar zdreanta il suna si cand eram eu acasa;ii spuneam sa nu mai sune ca este o ''zdreanta''!si urma raspunsul ei,,si ce daca,daca il iubesc''!!!eu merg tot pe vb din strabuni,'',cateaua pana nu ridica coada cainele nu linge,,''!iar acum mucoasa e instare sa faca orice,sa fie cu el!e o femeie fara scrupule!poate odata voi spune (scrie)poveste,dupa cum am mai spus suntem plecati din romania,si timpul e pretios,aici!eu am vrut sa doar sa spun pov nu sa ma laud,nu sa dau sfat!el,a recunoscut ,ca a gresit!eu incerc sa uit,nu sa iert,doar dumnezeu iarta!copila asa cum spuneti voi a fost in stare sa faca ..mult mai multe,doar ca sa ii demonstreze cat de mult il iubeste!si a ramas cu demonstratia!!app tintareanu e pedofil??eu nu cred,cred doar ca Din rezumatul tãu mã gândesc "Auchhhh pt fata doamnei cu pricina!!". Soþul... asta e. Luãam altul sau.. îl iertãm
|
||
|
BluOndA Postat pe 12 Septembrie 2010 14:07 |
||
De la: stem_29, la data 2010-08-26 12:47:14De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-08-26 12:39:58 vreau si euuuu. pot pot pot?
|
||
|
|
||
|
BluOndA Postat pe 12 Septembrie 2010 14:12 |
||
loool 12 mesaje???......damn ...ti-am zis k nu prea am mai scris pe forum...da nu inteleg de ce ...in fine... hai sa-ti spun o mica povestioara sa vezi k nu ai dreptate in totalitate..cand aveam eu 16 ani...aveam 2 prietene(tot de 16 ani :P) care erau fiecare combinate cu barbati de 30 si ceva de ani, insurati...erau atat de mandre , parca era o moda....erau foarte constiente de ceea ce fac si le durea in fund de faptul k nevestele alora le cautau prin parculet ca s le ia la omor..mai rau tot ele erau tari in gura....si daca le intrebi azi daca regreta ce-au facut ele vor spune ca nu..k l-au iubit pe respectivu si ca si-au trait viata....binenteles ca eu nu eram de acord dar e probl lor in fond si la urma urmei. Deci copilele astea de 16 ani pot rezulta a fi niste draci impielitati distrugatoare de casnicii....si ce cauta ala la pasarica ei intrebi?...da dracu stie....putem spune k ii place tineretea sau k ii place s se laude in fata prietenilor lui k ia uite ce bunaciune mi-am tras.... ...MEN....
|
||
|
kagome_kudika Postat pe 12 Septembrie 2010 14:14 |
||
De la: laure_n, la data 2010-08-25 17:28:53 salut,nu a profitat sotul meu de ,,zdreanta,,si nici nu e pensionar!are 37 ani!iar eu sunt o femeie normala,nu curca!si nu am luat ca o lauda ,patania sotului!mama zdrentei,traieste cu patronul firmei la care lucreaza!asa ca ???au fost 4 ani,dar am specificat ca il stresa cu telefoanele sa mai mearga pe la ea,ca e singura!am mers la ea acasa,am vb si cu mama ei ,dar degeaba!am spus lucrul asta sa aveti mare grija cu pustoaicele,care vorbesc vulgar,si care suna la telefon .....si vor sa faca sex....!apropo am uitat sa spun ca avem si o fetita de 14 ani!!fata,zdreanta a fost si este versata,in a face detoate!si face ce a vazut la mama ei!la ora actuala ma aflu in alta tara impreuna cu sotul meu,si zdreanta,tot insista!!,'''',stiu ca esti cu sotia,si ca nu divortezi de ea,dar eu accept sa fiu tot amanta,sunt in stare sa fac tot ce imi ceri'',!!!!astea sunt cuvinte de copil cuminte??intreb pe cele care judeca!! "saracutul"....iti dai seama cat de greu i-a fost lui sa nu poata scapa de pustoaica aia?
|
||
|
Nuovamente_Robertina Postat pe 12 Septembrie 2010 15:28 |
||
s-au strans tatele la sfat,cati barbati au dat un raspuns,astia sunt copii educati sa vedeti ce oferte fac fetele de 14 ani nu de 16 aia e batrana la 16.
|
||
|
raduv Postat pe 12 Septembrie 2010 16:52 |
||
De la: laure_n, la data 2010-08-25 17:28:53 salut,nu a profitat sotul meu de ,,zdreanta,,si nici nu e pensionar!are 37 ani!iar eu sunt o femeie normala,nu curca!si nu am luat ca o lauda ,patania sotului!mama zdrentei,traieste cu patronul firmei la care lucreaza!asa ca ???au fost 4 ani,dar am specificat ca il stresa cu telefoanele sa mai mearga pe la ea,ca e singura!am mers la ea acasa,am vb si cu mama ei ,dar degeaba!am spus lucrul asta sa aveti mare grija cu pustoaicele,care vorbesc vulgar,si care suna la telefon .....si vor sa faca sex....!apropo am uitat sa spun ca avem si o fetita de 14 ani!!fata,zdreanta a fost si este versata,in a face detoate!si face ce a vazut la mama ei!la ora actuala ma aflu in alta tara impreuna cu sotul meu,si zdreanta,tot insista!!,'''',stiu ca esti cu sotia,si ca nu divortezi de ea,dar eu accept sa fiu tot amanta,sunt in stare sa fac tot ce imi ceri'',!!!!astea sunt cuvinte de copil cuminte??intreb pe cele care judeca!! |
||
|
D_Andreea9 Postat pe 12 Septembrie 2010 19:12 |
||
|
au fost 4 ani,dar am specificat ca il stresa cu telefoanele sa mai mearga pe la ea,ca e singura! De ce nu si-a schimbat sotul tau nr de tel, ca poate nu-l mai stresa sau ii place sa fie stresat...? |
||
|
D_Andreea9 Postat pe 12 Septembrie 2010 19:14 |
||
De la: raduv, la data 2010-09-12 16:52:44s-au strans tatele la sfat,cati barbati au dat un raspuns,astia sunt copii educati sa vedeti ce oferte fac fetele de 14 ani nu de 16 aia e batrana la 16. Exact la timp, cand criza de identitate manifestata la 40 de anisori ii afecteaza pe toti barbati. In fond nu asta conteza ci peste cate cadavre sunteti in stare sa calcati pentru a fi fericiti. E ca si chelnerul prost care strica afacerea pentru ciubuc. |
||
|
blue_little_angel Postat pe 12 Septembrie 2010 19:47 |
||
De la: raduv, la data 2010-09-12 16:52:44s-au strans tatele la sfat,cati barbati au dat un raspuns,astia sunt copii educati sa vedeti ce oferte fac fetele de 14 ani nu de 16 aia e batrana la 16. Sã ºtii cã ai dreptate. Fetele de 14 ani (ºi nu numai) au vrãjealã destulã. ªi crede-mã, ºtiu ce zic.. sunt ºi eu o 'puºtoaicã' de 18. Daar maturitatea de care trebuia sã dea dovadã EL? o luase vântul?
|
||
|
BluOndA Postat pe 12 Septembrie 2010 23:21 |
||
sunteti ciudate toate, femeia e normal sa fie putin rautaciasa in ce-o priveste pe fata aia,nu credeti?eu cred ca are dreptate ca de la educatie i se trage si e f grav ca fetele de varsta aia nu prea au principii morale si daca mai e si vorba de ceva bani la mijloc ohoo...eu -i zic bravooo la femeie ca o resusit sa-si recapete sotul si nu mi se pare ca-i o lauda chiar deloc...mi se pare ca se lauda cele care spun ca ele nu le permit sotilor sa le insele, da cine le permite, sa fim serioase .s-a inamplat si asta e daca femeia o reusit sa treac peste bravoo ei ca nu ingroasa randul divortzatzilor care e tot mai mare in romania in ultimii ani........casatoria presupune si astfel de concesii din pacate si cand mai ai si un copil e bine sa faci orice sa-ti mentii o familie si nu s-o destrami....io iti zic bravooo draga mea, ai facut exact ce trebuia si sa nu ai dubii ca nu te iubeste...se intampla si la case mai mari si nu intru acum in amnunte da barbatii au tot felu de crize deastea criza varstei de mijloc etc....si unii asa si le manifesta si nu apleaca urechile la toate rautatile celorlalte care se pare ca nici ele nu au pic de toleranta si la primul pas gresit divortzeaza....divortul nu e o rezolvare a problemelor in majoritatea cazurilor ci e fuga de probleme si ma repet da intr-o casnicie nu au cum sa fie toate roz mai ales dupa atati ani patrecuti impreuna....
|
||
|
kudika319675 Postat pe 13 Septembrie 2010 00:11 |
||
De la: raduv, la data 2010-09-12 16:52:44s-au strans tatele la sfat,cati barbati au dat un raspuns,astia sunt copii educati sa vedeti ce oferte fac fetele de 14 ani nu de 16 aia e batrana la 16. Spuse domnul de langa teracota. ......nimic. |
||
|
stem_29 Postat pe 13 Septembrie 2010 00:18 |
||
De la: kudika319675, la data 2010-09-13 00:11:33sunteti ciudate toate, femeia e normal sa fie putin rautaciasa in ce-o priveste pe fata aia,nu credeti?eu cred ca are dreptate ca de la educatie i se trage si e f grav ca fetele de varsta aia nu prea au principii morale si daca mai e si vorba de ceva bani la mijloc ohoo...eu -i zic bravooo la femeie ca o resusit sa-si recapete sotul si nu mi se pare ca-i o lauda chiar deloc...mi se pare ca se lauda cele care spun ca ele nu le permit sotilor sa le insele, da cine le permite, sa fim serioase .s-a inamplat si asta e daca femeia o reusit sa treac peste bravoo ei ca nu ingroasa randul divortzatzilor care e tot mai mare in romania in ultimii ani........casatoria presupune si astfel de concesii din pacate si cand mai ai si un copil e bine sa faci orice sa-ti mentii o familie si nu s-o destrami....io iti zic bravooo draga mea, ai facut exact ce trebuia si sa nu ai dubii ca nu te iubeste...se intampla si la case mai mari si nu intru acum in amnunte da barbatii au tot felu de crize deastea Da mã, bravo. Ce ne sfãtuieºti tu aici? Sã stãm ºi sã le iertãm totul bãrbaþilor nu? Hai las-o.. |
||
|
BluOndA Postat pe 13 Septembrie 2010 00:23 |
||
De la: kudika319675, la data 2010-09-13 00:11:33sunteti ciudate toate, femeia e normal sa fie putin rautaciasa in ce-o priveste pe fata aia,nu credeti?eu cred ca are dreptate ca de la educatie i se trage si e f grav ca fetele de varsta aia nu prea au principii morale si daca mai e si vorba de ceva bani la mijloc ohoo...eu -i zic bravooo la femeie ca o resusit sa-si recapete sotul si nu mi se pare ca-i o lauda chiar deloc...mi se pare ca se lauda cele care spun ca ele nu le permit sotilor sa le insele, da cine le permite, sa fim serioase .s-a inamplat si asta e daca femeia o reusit sa treac peste bravoo ei ca nu ingroasa randul divortzatzilor care e tot mai mare in romania in ultimii ani........casatoria presupune si astfel de concesii din pacate si cand mai ai si un copil e bine sa faci orice sa-ti mentii o familie si nu s-o destrami....io iti zic bravooo draga mea, ai facut exact ce trebuia si sa nu ai dubii ca nu te iubeste...se intampla si la case mai mari si nu intru acum in amnunte da barbatii au tot felu de crize deastea Nu, nu cred. Oamenii maturi trebuie sa aiba minte, acesto domn nu are, fata nu are ca-i dintr-o familie slaba si cu educatie pe masura. De aceea se si condamna penal astfel de fapte, pt. ca nu-s pretentii de la un minor, ci de la un adult. Nu are acest domn nicio scuza. Avea posibilitatea sa nu se " apropie" de fata, de aceea are cap de OM matur, sa-l foloseasca. Sa zica multumesc ca nu-i prin parnaie. Domnia si prostia se platesc. Inainte de a te lauda prietenilor ca umbli cu tinerele, poti sa te gandesti ca-i minora si ca poti sa stai la inchisoare pentru asta. Dar..........unde nu-i cap, e vai de picioare.............dupa cum e si zicala. |
||
|
stem_29 Postat pe 13 Septembrie 2010 00:23 |
||
De la: BluOndA, la data 2010-09-12 14:12:15De la: stem_29, la data 2010-08-26 12:47:14De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-08-26 12:39:58 da
|
||
|
stem_29 Postat pe 13 Septembrie 2010 00:25 |
||
De la: stem_29, la data 2010-09-13 00:23:16De la: kudika319675, la data 2010-09-13 00:11:33sunteti ciudate toate, femeia e normal sa fie putin rautaciasa in ce-o priveste pe fata aia,nu credeti?eu cred ca are dreptate ca de la educatie i se trage si e f grav ca fetele de varsta aia nu prea au principii morale si daca mai e si vorba de ceva bani la mijloc ohoo...eu -i zic bravooo la femeie ca o resusit sa-si recapete sotul si nu mi se pare ca-i o lauda chiar deloc...mi se pare ca se lauda cele care spun ca ele nu le permit sotilor sa le insele, da cine le permite, sa fim serioase .s-a inamplat si asta e daca femeia o reusit sa treac peste bravoo ei ca nu ingroasa randul divortzatzilor care e tot mai mare in romania in ultimii ani........casatoria presupune si astfel de concesii din pacate si cand mai ai si un copil e bine sa faci orice sa-ti mentii o familie si nu s-o destrami....io iti zic bravooo draga mea, ai facut exact ce trebuia si sa nu ai dubii ca nu te iubeste...se intampla si la case mai mari si nu intru acum in amnunte da barbatii au tot felu de crize deastea Bravo!
|
||
|
BluOndA Postat pe 13 Septembrie 2010 00:26 |
||
De la: stem_29, la data 2010-09-13 00:25:28De la: BluOndA, la data 2010-09-12 14:12:15De la: stem_29, la data 2010-08-26 12:47:14De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-08-26 12:39:58 toata ziua am salivat la asta. si nu facea fasolea, cat facea varza aia si sa vezi, ma duc in oras sa mananc, nerabdatoare si surpriza. nu faceau aia fasole X( X( a ramas pe maine de'acum
|
||
|
BluOndA Postat pe 13 Septembrie 2010 00:30 |
||
| Buna dimineata, fetelor in viata treci prin multe. Este bine ca Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci peste ele. Nu va mai bateti cu pumnul in piept ca nu ati ierta. Cand iubesti cu adevarat barbatul de langa tine il ierti, nu stii cum si ce sa faci sa-l aduci langa tine. Asta nu inseamna ca nu doare. asta nu inseamna ca tu esti de vina. Adevarul este undeva la mijloc. Atunci cand barbatul inseala intreba-te unde ai gresit tu pentru ca adevarul este undeva la mijloc. Prima data barbatul simte asa zisa raceala a femeii cand apare un copil, toata atentia ei este indreptata catre copil iar el se simte neglijat.............. Deci atentie nu uitati nici o clipa ca daca v-ati casatorit gata este al vostru iar tu trebuie sa te comporti si sa te imbraci orcum. NU uita ca trebuie sa ai aceeasi feminitate, aceeasi dorinta de al face sa se intorca acasa. acolo gasindu-te pe tine femeia cu care s-a casatorit. Am o varsta , am trecut prin multe. Dar vorbim de minore care se comporta ca niste femei cu experienta si care pe noi femeile ne depasesc cu mult si fie-mi iertata duritatea cuvintelor ele sunt cele care trag de iei, care isi dezvelesc fundul si le satisface imaginatia acestora. Ar fi mult de discutat pe tema asta dar nu este timp. Asa ar fi mai bine sa zicem Doamne fereste. | ||
|
Georgica_healthy Postat pe 13 Septembrie 2010 08:55 |
||
De la: Georgica_healthy, la data 2010-09-13 08:55:05Buna dimineata, fetelor in viata treci prin multe. Este bine ca Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci peste ele. Nu va mai bateti cu pumnul in piept ca nu ati ierta. Cand iubesti cu adevarat barbatul de langa tine il ierti, nu stii cum si ce sa faci sa-l aduci langa tine. Asta nu inseamna ca nu doare. asta nu inseamna ca tu esti de vina. Adevarul este undeva la mijloc. Atunci cand barbatul inseala intreba-te unde ai gresit tu pentru ca adevarul este undeva la mijloc. Prima data barbatul simte asa zisa raceala a femeii cand apare un copil, toata atentia ei este indreptata catre copil iar el se simte neglijat.............. Deci atentie nu uitati nici o clipa ca daca v-ati casatorit gata este al vostru iar tu trebuie sa te comporti si sa te imbraci orcum. NU uita ca trebuie sa ai aceeasi feminitate, aceeasi dorinta de al face sa se intorca acasa. acolo gasindu-te pe tine femeia cu care s-a casatorit. Am o varsta , am trecut prin multe. Dar vorbim de minore care se comporta ca niste femei cu experienta si care pe noi femeile ne depasesc cu mult si fie-mi iertata duritatea cuvintelor ele sunt cele care trag de iei, care isi dezvelesc fundul si le satisface imaginatia acestora. Ar fi mult de discutat pe tema asta dar nu este timp. Asa ar fi mai bine sa zicem Doamne fereste. Doamna, barbatul MATUR, trebuie sa aiba minte. Pentru a pricepe ca minorii-s minori, ca nevasta a nascut si trebuie sa o ajute....si altele, ca d-aia s-a insurat, nu sa fie numai sotia atenta la toate detaliile enumerate de tine mai sus. Aia ce o insiri dumneata nu e casnicie.E un fel de a pastra, fortat, un om care nu te merita si nu-ti vede calitatile, langa tine. Femeile trebuie sa stie ele sa se ingrijeasca, ca asa-i frumos, nu pt. ca le-ar parasi sotii. Copilele de 15-16 ani pot umbla si in fundul gol pe strada, ceea ce a facut domnul mai sus se numeste pedofilei, am scris-o de 100 de ori, un astfel de om te poti astepta sa-ti ia fetita mica din carucior, ca-i cu rochita de i se vad chiloteii. Barbatii maturi ( repet) trebuie sa aiba cap, sa le vada ca pe propii lor copii. Nu e mult de discutat pe tema asta, e simplu si la obiect, fiecare generatie si varsta are frumusetea ei, fiecare OM, sa-si vada de anii si preocuparile lui, ca de aceea se numeste OM, si nu animal. |
||
|
stem_29 Postat pe 13 Septembrie 2010 10:15 |
||
Ce boala ai mai stem s te contrazici cu toata lumea...fiecare cu parea lui si cu asta basta ..acum nu tre s vii u sa comentezi parerile fiecaruia cu un aer de superioritate. Ti-ai spus parerea ta a inteles toata lumea....gata....si acum s nu incepi s comentezi k am dreptate eu si punct... k daca vrei sa vb si altfel nu dau inapoi....
|
||
|
kagome_kudika Postat pe 13 Septembrie 2010 12:24 |
||
De la: laure_n, la data 2010-08-24 11:35:19 eu am patit,lucrul asta ,cu o mucoasa de 16 ani,atat avea si relatia mea cu sotul!a facut ce a facut si la luat,sa inceapa o alta viata,eu am aflat,intre timp,acum sunt cu sotul meu! Mai femeie,ce tot o faci pe fata aia zdreanta? Ce a cautat barbatul tau sa stea cu ea 4 ani daca nu i-a placut si lui? Poate ea a fost mai insistenta,dar el daca era cu capul pe umeri nu se baga intr-o astfel de relatie...Si in ce o priveste pe mama "zdrentei" ce treaba are magarul de unde bea oile apa? Decat sa te interesezi ce fac alti oameni mai bine ai verifica ce face sotul tau...ca poate te inseala iar cu vreo pustoaica de 15-16 ani....Si iar o sa-l ierti pe sotul tau cel nevinovat dar pedofil.... |
||
|
arpydia Postat pe 13 Septembrie 2010 13:29 |
||
De la: BluOndA, la data 2010-09-12 13:57:19De la: laure_n, la data 2010-08-26 09:17:34imi pare rau ,ca sa inteles ca ma laud !nu dau sfat femeilor sa ierte!doar sa fie mai atente,cu barbatii lor!eu eram ocupoata cu cariera,vroiam sa fac ceva,sa ajung undeva!si nu stiam decat munca -casa-munca!nu intru in amanunte,e o poveste lunga!nu spun ca este nevinovat,are partea lui de vina!dar zdreanta il suna si cand eram eu acasa;ii spuneam sa nu mai sune ca este o ''zdreanta''!si urma raspunsul ei,,si ce daca,daca il iubesc''!!!eu merg tot pe vb din strabuni,'',cateaua pana nu ridica coada cainele nu linge,,''!iar acum mucoasa e instare sa faca orice,sa fie cu el!e o femeie fara scrupule!poate odata voi spune (scrie)poveste,dupa cum am mai spus suntem plecati din romania,si timpul e pretios,aici!eu am vrut sa doar sa spun pov nu sa ma laud,nu sa dau sfat!el,a recunoscut ,ca a gresit!eu incerc sa uit,nu sa iert,doar dumnezeu iarta!copila asa cum spuneti voi a fost in stare sa faca ..mult mai multe,doar ca sa ii demonstreze cat de mult il iubeste!si a ramas cu demonstratia!!app tintareanu e pedofil??eu nu cred,cred doar ca |
||
|
arpydia Postat pe 13 Septembrie 2010 13:32 |
||
| BluOndA sa stii ca ai mare dreptate dar cine stie prin cea trecut,,bietul"om si in ce ipostaza a fost pus as fi dorit sa aud parerea lui s-au scuza care a avut-o si referitor la ce a scris blue_little_angel sa stie si ea ca nu toti barbatii sunt la fel ca dupa unul nu poti sa-i judeci pe toti si apropo barbatul este de multe ori si de sotie ajutat...sa calce stramb oricum va doresc tot binele si sa auzim de bine. | ||
|
raduv Postat pe 14 Septembrie 2010 00:38 |
||
| Mai oameni buni ! Eu din cate am citit am inteles asa: Doamna a fost si ea in situatia de pustoaica mucoasa,zdreanta,cam tot atat avea,16 ani si ea cand a ridicat coada si faimosul sot a lins-o,si el 17 ani s-au abuza reciproc,pai normal ca nu-l vede pedofil,pedofil sau nu,ca na eticheta atarna cam greu,vrea omul sa fie si el pusti ,ca tot va-ti fwtwt copilaria si la propriu si la figurat.Cu experienta ta iti este cam frica ca ti-l fura,ca na pustoaica mucoasa este acum femeie. E de rau Doamna draga,tu ai sa ramai cu cariera si el cu o tanara domnisoara de 20 ani care stie ce vrea,adica pe sotul tau,ca doar are sentimente profunde pentru el de la 16 ani,ce ironie a sortii,parca ar fi copia ta la indigo.O fi vazut zdreanta la maicasa cum si ce sa faca,dar tu unde draqu ai vazut??in reviste porno?? cine te-a invatat la 16 ani cum sa ridici coada? | ||
|
mihaela255 Postat pe 14 Septembrie 2010 05:23 |
||
| Pentru stem_29: mai ai multe de invatat............ | ||
|
Georgica_healthy Postat pe 15 Septembrie 2010 15:47 |
||
De la: Georgica_healthy, la data 2010-09-15 15:47:39Pentru stem_29: mai ai multe de invatat............ Si domia ta mai de invatat destul de multe .Supusenia si iertatul nu tin decat in aparenta o casnicie.Dumneata indemni la compromis si tot dai vina pe femeie .Oare barbatul ala nu trebuie sa faca nici un efort , numai femeia ? invechita parere ! Numai sunt femeile care sa stea sluga cu capul plecat in fata barbatului . |
||
|
Postat pe 15 Septembrie 2010 16:02 |
||
| Daca il inseli tu, nu te iarta. Punem pariu? Asa suntem noi mereu "inteligente", si dupa ne dam seama de prostie, regretand. | ||
|
DRAGOMIR_ALEXANDRA Postat pe 15 Septembrie 2010 17:07 |
||
| da Biank_Kudica adevar ,,graiesti" parerea mea ori stem 29 nu e casatorita ori sa imi fie cu iertare sta mai mult in casa si viata reala trece pe langa ea in fine oameni buni uitati-va in jurul vostru si vedeti tinerii din ziua de astazi si ganditi-va daca nu contribuim si noi la ,,educatia"lor eu unul nu ma recunosc si nu vad sa fi ma comportat astfel,nu vreau sa fiu critic dar si noi parintii avem o parte de vina si eu am o fetita de 13 ani dar privesc cu groaza in viitor.nu mai e rusine,nu mai e respect si cu atat mai putin educatie nici de acasa nici la scoala.dar are cineva un sfat mai bun,fara sa batem apa-n piua.o seara placuta si noaptea sa va fie un sfetnic bun. | ||
|
raduv Postat pe 15 Septembrie 2010 22:28 |
||
| Inchiriez apartament ,calea grivitei ,gura de metrou ,mobilat complect la 2 fete salariate sau studente. | ||
|
healthy010635 Postat pe 16 Septembrie 2010 07:56 |
||
|
Draga doamna dumneavoastra am impresia ca nu realizati ce a.ti scris?adica va inseala cu o mucoasa de 16 ani si il iertati si va bucura-ti pe aici ca tot acasa s-a intors si le mai si sfatuiesti pe celelate femei sa lase de la ele ca tot acasa se intoarce =))))))))))))))))) sincer imi pare rau de tine si daca ti-a facut-o o data o sa se mai repete dar oricum tu stai linistita ca ele sunt doar saltele tu esti patul....ce trist ca exista astfel de femei pe aici daca tu l inselai cu vreun copil de 16 ani te ierta?ca esti fericita acum dupa 20 de ani??aveti copii? |
||
|
klaudyaO Postat pe 16 Septembrie 2010 12:31 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cum rezisti unui sot autoritar? | 15 | De la: bcrristina 5 Iulie 2011 07:47 |
| ADOPTIA | 4 | De la: Indiana_Jones 11 Octombrie 2011 17:49 |
| FETELE STAR EVENT | 5 | De la: battleofwits 27 Februarie 2011 10:25 |
|
|
||
| fertilizarea in vitro | 1 | De la: kudika317123 30 August 2010 21:38 |
| Ajutoooooooooooooooooooooooooor | 9 | De la: valy90 6 Noiembrie 2010 20:37 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.