Mai multe
De la: laure_agapy, la data 2010-08-25 20:34:57copila aia ,,cuminte,,a vrut sa se incurce cu el,a facut pe Ai fost cu fata ta acasa la "zdreanta"? Deci nu pot sa cred asa ceva! Acum pe bune de nu iti este frica de "mucoasa" aia (cum ii spui tu) si stii de ce? Pentru ca nu esti sigura de ce ai langa tine si anume de "distinsul domn"....A fost "mucoasa" da pe bune de nu iti este frica ca or sa mai fie....
|
||
|
Barbie30 Postat pe 25 August 2010 20:40 |
||
|---|---|---|
De la: laure_agapy, la data 2010-08-24 11:35:19 eu am patit,lucrul asta ,cu o mucoasa de 16 ani,atat avea si relatia mea cu sotul!a facut ce a facut si la luat,sa inceapa o alta viata,eu am aflat,intre timp,acum sunt cu sotul meu! Eu in locul tau nu m-as lauda cu intorsul acasa la sotie al sotului ! Pe aici lumea are dreptate.Nu vezi in primul rand PROBLEMA: Te-a inselat ! In al doilea rand cu copil, o pustoiaca ! In locsa detectezi ce nu merge intre voi de a ajuns aici , tu esti mandra ca s-a intors acasa la tine ! Si daca inca il cauta chiar "doar"la telefon , eu consider ca barbatul tau inca ii da fetei apa la moara .Mai gandeste-te inainte sa te culci pe laurii vicoriei ! Lasa-l tu sa te insele in ideea ca va veni inapoi acasa mereu. Eu una nu vreau sa las sa se intample astfel de situatii ! Proaste sfaturi dai ! |
||
|
Postat pe 25 August 2010 20:51 |
||
De la: laure_agapy, la data 2010-08-25 20:34:57copila aia ,,cuminte,,a vrut sa se incurce cu el,a facut pe Saracul om ! El nu avea vointa si minte , l-a legat aia si l-a luat cu forta , bietul de el ! O fi ea zreanta , dar si al tau barbat si mai zdreanta , iar tu te minti rau singura ! |
||
|
|
||
|
Postat pe 25 August 2010 20:58 |
||
imi pare rau ,ca sa inteles ca ma laud !nu dau sfat femeilor sa ierte!doar sa fie mai atente,cu barbatii lor!eu eram ocupoata cu cariera,vroiam sa fac ceva,sa ajung undeva!si nu stiam decat munca -casa-munca!nu intru in amanunte,e o poveste lunga!nu spun ca este nevinovat,are partea lui de vina!dar zdreanta il suna si cand eram eu acasa;ii spuneam sa nu mai sune ca este o ''zdreanta''!si urma raspunsul ei,,si ce daca,daca il iubesc''!!!eu merg tot pe vb din strabuni,'',cateaua pana nu ridica coada cainele nu linge,,''!iar acum mucoasa e instare sa faca orice,sa fie cu el!e o femeie fara scrupule!poate odata voi spune (scrie)poveste,dupa cum am mai spus suntem plecati din romania,si timpul e pretios,aici!eu am vrut sa doar sa spun pov nu sa ma laud,nu sa dau sfat!el,a recunoscut ,ca a gresit!eu incerc sa uit,nu sa iert,doar dumnezeu iarta!copila asa cum spuneti voi a fost in stare sa faca ..mult mai multe,doar ca sa ii demonstreze cat de mult il iubeste!si a ramas cu demonstratia!!app tintareanu e pedofil??eu nu cred,cred doar ca s a bagat in ,,patul,, lui!si vrea decat banii lui!!iar ,,copila ,,asta cum o numiti voi ,nu vrea decat bani!!oricum cine a trecut prin ceva asemanator,stie despre ce vb,cine nu a trecut nu stie,despre ce e vb!!
|
||
|
rose_cordial Postat pe 26 August 2010 09:17 |
||
|
"oricum cine a trecut prin ceva asemanator,stie despre ce vb,cine nu a trecut nu stie,despre ce e vb!! " Nu pot sa vorbesc din experienta,dar un lucru e clar,sotul tau ii da apa la moara...Daca i-ar spune verde in fata sa-l lase in pace probabil ca tipa ar prinde ideea.Probabil sotul iti spune "vaiiii iubita mea sotie,i-am spus sa ma lase in pace pentru ca eu te iubesc pe tine...."bla bla bla La el e ceva de genul lasa-ma imi place! |
||
|
Barbie30 Postat pe 26 August 2010 09:33 |
||
De la: Barbie30, la data 2010-08-26 09:33:13"oricum cine a trecut prin ceva asemanator,stie despre ce vb,cine nu a trecut nu stie,despre ce e vb!! " E complicat........pot doar sa ma rog la Dumnezeu si sa-i multumesc ca mi-a dat minte:) |
||
|
stem_29 Postat pe 26 August 2010 09:43 |
||
De la: stem_29, la data 2010-08-26 09:43:36De la: Barbie30, la data 2010-08-26 09:33:13"oricum cine a trecut prin ceva asemanator,stie despre ce vb,cine nu a trecut nu stie,despre ce e vb!! " E complicat,dar ce le mai complicam si noi.....
|
||
|
Barbie30 Postat pe 26 August 2010 09:48 |
||
De la: Barbie30, la data 2010-08-26 09:48:01De la: stem_29, la data 2010-08-26 09:43:36De la: Barbie30, la data 2010-08-26 09:33:13"oricum cine a trecut prin ceva asemanator,stie despre ce vb,cine nu a trecut nu stie,despre ce e vb!! " Sigur ca noi:)..de aceea multumesc pt. minte:)).......ea ma ajuta sa nu complic viata.
|
||
|
stem_29 Postat pe 26 August 2010 09:56 |
||
De la: stem_29, la data 2010-08-26 09:56:35De la: Barbie30, la data 2010-08-26 09:48:01De la: stem_29, la data 2010-08-26 09:43:36De la: Barbie30, la data 2010-08-26 09:33:13"oricum cine a trecut prin ceva asemanator,stie despre ce vb,cine nu a trecut nu stie,despre ce e vb!! " uneori e bine sa fii atent si la cei din jur pt ca si aceia iti pot complica viata... |
||
|
yumy Postat pe 26 August 2010 10:06 |
||
De la: yumy, la data 2010-08-26 10:06:41De la: stem_29, la data 2010-08-26 09:56:35De la: Barbie30, la data 2010-08-26 09:48:01De la: stem_29, la data 2010-08-26 09:43:36De la: Barbie30, la data 2010-08-26 09:33:13"oricum cine a trecut prin ceva asemanator,stie despre ce vb,cine nu a trecut nu stie,despre ce e vb!! " Ooo, DA, cu siguranta ca-i asa:) De aceea ii tot zic copilei mele sa aiba grija cu cine se ' aduna":),,,,,si nu doar ii zic, trag cu ochiul tot timpul ..pe unde e
|
||
|
stem_29 Postat pe 26 August 2010 10:21 |
||
De la: stem_29, la data 2010-08-26 10:21:56De la: yumy, la data 2010-08-26 10:06:41De la: stem_29, la data 2010-08-26 09:56:35De la: Barbie30, la data 2010-08-26 09:48:01De la: stem_29, la data 2010-08-26 09:43:36De la: Barbie30, la data 2010-08-26 09:33:13"oricum cine a trecut prin ceva asemanator,stie despre ce vb,cine nu a trecut nu stie,despre ce e vb!! " wow! ce mamica grijulie! bravos! eu n-am copii dar cred ca daca aveam o fetitza o tineam cu catuse legata de mana mea
|
||
|
pickard Postat pe 26 August 2010 10:26 |
||
De la: pickard, la data 2010-08-26 10:26:44De la: stem_29, la data 2010-08-26 10:21:56De la: yumy, la data 2010-08-26 10:06:41De la: stem_29, la data 2010-08-26 09:56:35De la: Barbie30, la data 2010-08-26 09:48:01De la: stem_29, la data 2010-08-26 09:43:36De la: Barbie30, la data 2010-08-26 09:33:13"oricum cine a trecut prin ceva asemanator,stie despre ce vb,cine nu a trecut nu stie,despre ce e vb!! " Da, asa o poti tine pana merge in clasa1, dupa care te iau frigurile:))))A ajuns acasa, a mancat, a incuiat usa dupa ea..... asta pana e mai maricia/ maricel....... dupa care incepi....ce prieteni are....ti aduce acasa, ii vezi.... urmeaza liceul.....e ok, primii 2 ani dupa care incep majoratele intre ei....cum naiba sa o duci de ' lesa" la majorate?!asa.....stau pana pe la 2-3 noapte ( trimiti sotul sa ti-o culeaga de la locatia cu pricina) iar tu pana atunci citesti presa pe net, ca doar cum naiba sa poti sa inchizi un ochi pana nu-ti vezi odrasla in pat? ...de obicei astea se intampla vinerea seara si in vacante......pe sambata umbli ca batuta, chiauna prin casa..... ca doar noapte ai fost si tu indirect la chef. P.S. este o nebunie sa-i privezi de a iesi si a socializa, eu cred ca daca-i ti inchisi ii faci de padure, nu vad nimic in jur, cred ca viata e simpla.......nu stiu, poate gresesc, insa si parintii mei m-au lasat ( dar nu pana la 2-3, ci pana la 12, ce-i drept in acea vreme noi incepeam de ziua majoratele:)))))..)...si eu zic ca asa am vazut si bune si rele ce se pot intampla in viata. |
||
|
stem_29 Postat pe 26 August 2010 10:40 |
||
|
speechless.... 1. "sotul tau" nu cred ca poate fi numit barbat. un individ frustrat, nesatisfacut, probabil fara o identitate sexuala clar stabilita. 2. cineva spunea aici ca sotul tau ar putea fi pedepsit. Da. daca actul sexual a fost facut chiar cu acordul minorei inainte ca aceasta sa fi implinit 15 ani. Si da. daca minora avea intre 15 si 18 ani , daca actul sexual a fost facut de catre un tutore, medic, etc. Ca si multi altii, sotul tau va scapa fara a fi pedepsit. Asta daca nu cumva minora se duce si depune intre timp o plangere pentru viol, sau daca tentatiile exterioare nu vor fi mai puternice si "mai minore" ..iar mama urmatoarei "victime" nu va mai fi asa de "intelegatoare". Ce nu intelegi tu, draga mea, e ca sotul tau e pedofil. P E D O F I L. UITE DEFINITIA: Pedofilie (grec. παις (pais) „bãiat, copil“ și φιλια (philia) „prietenie“) este o tulburare care se manifestã prin înclinația erotico-sexualã a unui adult fațã de un copil. Termenul a fost folosit prima oarã în anul 1896 de psihiatrul vienez Richard von Krafft-Ebing în lucrarea sa Psychopathia sexualis. Trãsãturile principale ale acestei tulburãri sexuale sunt: Interesul sexual se manifestã numai pentru copii la vârsta de pubertate Interesul sexual „primar” (dominant) este pentru copii ACEST INTERES ESTE DE DURATA LUNGA. Ceea ce a facut sotul tau este incalificabil...De neinteles este atitudinea ta "iertatoare" fata de un astfel de specimen. Ar fi bine daca macar pentru 2-3 minute cat iti va lua sa citesti acest mesaj, ai putea sa te detasezi, sa iti controlezi impulsurile agresive indreptate asupra unei persoane care din punctul meu nu are capacitate de discernamant. Persoana matura si responsabila se prezuma ca este sotul tau. "mucoasa" este un copil .. un copil cu un comportament neadecvat.. poate din cauza unui abuz, a unei traume suferite etc. Sotul tau, ca persoana matura si responsabila, indiferent de comportamentul "mucoasei" ar fi trebuit sa-si poate stapani latura animalica. mai multe aici.. ca-mi pierd rabdarea: http://andreivocila.wordpress.com/2010/03/12/pedofilia-si-infractiuni-prevazute-de-codul-penal-care-se-circumscriu-acesteia/ Ti-as putea scrie o mie si una de chestii.. dar uite chiar m-am enervat si mi-e scarba sa stiu ca traiesc langa oameni asemeni tie si sotului tau.. atitudinea ta "protectoare" pe de o parte si agresivitatea fata de copilul ala... imi ridica mari semne de intrebare.. nu esti cu nimic mai buna decat el .. si e cat se poate de adevarat proverbul ala cu cin se aseamna se aduna.. pacat de copilul ala al vostru.. da Dumnezeu copii la toti prostii ..pacat si de fata aia ca nu are copilarie datorita unora ca voi . Sa-ti mai spun .. poate te trezesti la realitate .. orice lucru se plateste pe lumea asta bun sau rau .. eu sper ca raul va fi rasplatit cu dreptate. atat. |
||
|
dulcineeaXXX Postat pe 26 August 2010 11:45 |
||
De la: laure_agapy, la data 2010-08-26 09:17:34imi pare rau ,ca sa inteles ca ma laud !nu dau sfat femeilor sa ierte!doar sa fie mai atente,cu barbatii lor!eu eram ocupoata cu cariera,vroiam sa fac ceva,sa ajung undeva!si nu stiam decat munca -casa-munca!nu intru in amanunte,e o poveste lunga!nu spun ca este nevinovat,are partea lui de vina!dar zdreanta il suna si cand eram eu acasa;ii spuneam sa nu mai sune ca este o ''zdreanta''!si urma raspunsul ei,,si ce daca,daca il iubesc''!!!eu merg tot pe vb din strabuni,'',cateaua pana nu ridica coada cainele nu linge,,''!iar acum mucoasa e instare sa faca orice,sa fie cu el!e o femeie fara scrupule!poate odata voi spune (scrie)poveste,dupa cum am mai spus suntem plecati din romania,si timpul e pretios,aici!eu am vrut sa doar sa spun pov nu sa ma laud,nu sa dau sfat!el,a recunoscut ,ca a gresit!eu incerc sa uit,nu sa iert,doar dumnezeu iarta!copila asa cum spuneti voi a fost in stare sa faca ..mult mai multe,doar ca sa ii demonstreze cat de mult il iubeste!si a ramas cu demonstratia!!app tintareanu e pedofil??eu nu cred,cred doar ca daca mai citesc o data"zdreanta" cred ca incep sa ma urc pe pereti! interesant ca tot spui ca nu sunteti in tara iar eu nu ma pot abtine sa nu intreb : de unde are "zdreanta" (na ca ma molipsi si eu) numarul sotului?
|
||
|
fante_de_dorobanti Postat pe 26 August 2010 12:09 |
||
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-08-26 12:09:10De la: laure_agapy, la data 2010-08-26 09:17:34imi pare rau ,ca sa inteles ca ma laud !nu dau sfat femeilor sa ierte!doar sa fie mai atente,cu barbatii lor!eu eram ocupoata cu cariera,vroiam sa fac ceva,sa ajung undeva!si nu stiam decat munca -casa-munca!nu intru in amanunte,e o poveste lunga!nu spun ca este nevinovat,are partea lui de vina!dar zdreanta il suna si cand eram eu acasa;ii spuneam sa nu mai sune ca este o ''zdreanta''!si urma raspunsul ei,,si ce daca,daca il iubesc''!!!eu merg tot pe vb din strabuni,'',cateaua pana nu ridica coada cainele nu linge,,''!iar acum mucoasa e instare sa faca orice,sa fie cu el!e o femeie fara scrupule!poate odata voi spune (scrie)poveste,dupa cum am mai spus suntem plecati din romania,si timpul e pretios,aici!eu am vrut sa doar sa spun pov nu sa ma laud,nu sa dau sfat!el,a recunoscut ,ca a gresit!eu incerc sa uit,nu sa iert,doar dumnezeu iarta!copila asa cum spuneti voi a fost in stare sa faca ..mult mai multe,doar ca sa ii demonstreze cat de mult il iubeste!si a ramas cu demonstratia!!app tintareanu e pedofil??eu nu cred,cred doar ca " fane"! iar umbli teleleu cand tara arde. Ia sa-ti fac un rezumat ( ca asta-mi mai lipsea pe langa ciorbe si sarmale, rezumatele, neatentule!) Deci doamna cu iertarile, " adeca" sotia, nu a avut timp de domul, intelegi?! Ea vroia cariera! Bon....deci ea cica atat stia, servici si casa....mult servici...adica atat de mult cam cat o cariera ( de piatra, cred). Acum, eu ma gandesc ca datorita acestei cariere ii in " strainezia"......si tot la fel ma gandesc ca ea " construind" la cariera asta, domnul are timp....si... eu cred ca de la domnul. Cred ca logica mi-e buna
|
||
|
stem_29 Postat pe 26 August 2010 12:15 |
||
De la: Barbie30, la data 2010-08-26 09:33:13"oricum cine a trecut prin ceva asemanator,stie despre ce vb,cine nu a trecut nu stie,despre ce e vb!! " asta imi aminteste de niste cunostinte, sot si sotie, el mare "fonctie" detasat in capitala ea obligata sa se ocupe de afacerile familiei in orasul natal! si ca sa fie treaba, treaba el isi trage si-o amanta tanara si "descurcareata", amanta pe care o ridica in slavi in fata sotie facand-o practic indispensabila "muncii lui" sotia afla ca intre ei sunt si alte relatii in afara celor profesionale(desigur era ultima ce afla) si in urma discutiilor cu el sotia cea credula l-a scos pe el "victima"!asa ca spune la toti prietenii lor: sarmanul nu poate scapa de ea!
|
||
|
fante_de_dorobanti Postat pe 26 August 2010 12:17 |
||
De la: stem_29, la data 2010-08-26 12:15:24De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-08-26 12:09:10De la: laure_agapy, la data 2010-08-26 09:17:34imi pare rau ,ca sa inteles ca ma laud !nu dau sfat femeilor sa ierte!doar sa fie mai atente,cu barbatii lor!eu eram ocupoata cu cariera,vroiam sa fac ceva,sa ajung undeva!si nu stiam decat munca -casa-munca!nu intru in amanunte,e o poveste lunga!nu spun ca este nevinovat,are partea lui de vina!dar zdreanta il suna si cand eram eu acasa;ii spuneam sa nu mai sune ca este o ''zdreanta''!si urma raspunsul ei,,si ce daca,daca il iubesc''!!!eu merg tot pe vb din strabuni,'',cateaua pana nu ridica coada cainele nu linge,,''!iar acum mucoasa e instare sa faca orice,sa fie cu el!e o femeie fara scrupule!poate odata voi spune (scrie)poveste,dupa cum am mai spus suntem plecati din romania,si timpul e pretios,aici!eu am vrut sa doar sa spun pov nu sa ma laud,nu sa dau sfat!el,a recunoscut ,ca a gresit!eu incerc sa uit,nu sa iert,doar dumnezeu iarta!copila asa cum spuneti voi a fost in stare sa faca ..mult mai multe,doar ca sa ii demonstreze cat de mult il iubeste!si a ramas cu demonstratia!!app tintareanu e pedofil??eu nu cred,cred doar ca stem mi-e gandul inca la fasolea ta! eu am inteles perfect numai doamna n-a inteles ca n-are tocmai un sfant langa ea ci tot o "zreanta" ca deh este o vorba prin popor) ca tot ii place stimabilei doamne sa ne spuna vorbe din popor ) "cin se aseamana se aduna"!
|
||
|
fante_de_dorobanti Postat pe 26 August 2010 12:21 |
||
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-08-26 12:21:45De la: stem_29, la data 2010-08-26 12:15:24De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-08-26 12:09:10De la: laure_agapy, la data 2010-08-26 09:17:34imi pare rau ,ca sa inteles ca ma laud !nu dau sfat femeilor sa ierte!doar sa fie mai atente,cu barbatii lor!eu eram ocupoata cu cariera,vroiam sa fac ceva,sa ajung undeva!si nu stiam decat munca -casa-munca!nu intru in amanunte,e o poveste lunga!nu spun ca este nevinovat,are partea lui de vina!dar zdreanta il suna si cand eram eu acasa;ii spuneam sa nu mai sune ca este o ''zdreanta''!si urma raspunsul ei,,si ce daca,daca il iubesc''!!!eu merg tot pe vb din strabuni,'',cateaua pana nu ridica coada cainele nu linge,,''!iar acum mucoasa e instare sa faca orice,sa fie cu el!e o femeie fara scrupule!poate odata voi spune (scrie)poveste,dupa cum am mai spus suntem plecati din romania,si timpul e pretios,aici!eu am vrut sa doar sa spun pov nu sa ma laud,nu sa dau sfat!el,a recunoscut ,ca a gresit!eu incerc sa uit,nu sa iert,doar dumnezeu iarta!copila asa cum spuneti voi a fost in stare sa faca ..mult mai multe,doar ca sa ii demonstreze cat de mult il iubeste!si a ramas cu demonstratia!!app tintareanu e pedofil??eu nu cred,cred doar ca Nu contest ca n-ai inteles doar ca vroiam sa mai " anim" desii situatia nu e roz.In fine....... Auzi, apropo de fasole ( nu ciorba ) in ardeal nu se numeste batuta, ci frecata:))) asa ca " griji".
|
||
|
stem_29 Postat pe 26 August 2010 12:26 |
||
| Pustoaicele in ziua de azi sunt foarte versate! Eram intr-un super market si-o pustoaica l-a luat pe sotul meu in brate "din greseala", si-a cerut scuze cu un zambet larg si cu privirea atintita la el.Cand s-a dus sotul singur l-a luat de mana, era cu bebele in brate.Sotul a luat-o deoparte si i-a spus ca este insurat si ca are si un copil!Rapunsul ei:" nu ma deranjeaza , nu sunt geloasa!" Acum cand ma vede se uita foarte urat la mine! Am incredere in sotul meu si nu exista secte intre noi! Daca se mai repeta am sa am o discutie cu pustoiaca platinata! | ||
|
roz5blue6lila7 Postat pe 26 August 2010 12:36 |
||
stem atunci sigur vreau si eu una "frecata"!
|
||
|
fante_de_dorobanti Postat pe 26 August 2010 12:39 |
||
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-08-26 12:39:58 cu salata de varza murata !
|
||
|
stem_29 Postat pe 26 August 2010 12:47 |
||
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-08-26 12:39:58 nebunaticule, iti place "frecata'!!!!
|
||
|
miss_darine Postat pe 26 August 2010 12:48 |
||
De la: miss_darine, la data 2010-08-26 12:48:26De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-08-26 12:39:58 doar ma sti!
|
||
|
fante_de_dorobanti Postat pe 26 August 2010 12:53 |
||
De la: stem_29, la data 2010-08-26 12:47:14De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-08-26 12:39:58 la care sa adaugi putin piper!
|
||
|
fante_de_dorobanti Postat pe 26 August 2010 12:54 |
||
|
asa e ! ai perfecta dreptate ,copila aia fara copilarie,era in stare sa vina si acasa dupa el!a fost in stare sa faca orice,imi este scarba sa spun cate a putut sa faca,acea ,,copila nevinovata,,o copila perversa si versata!!si ar fii bine sa nu judecam oamenii fara sa ii cunoastem,cat de cat!!dumnezeu da copii celor care pot face,si celor care pot sa ii creasca;nu la prosti!!chiar esti atat de ,,curata,,incat poti arunca cu pietre?si vorbe??ai citit biblia?poti sa imi spui cine a aruncat cu pietre in maria magdalena?asa sunt toate pustoaicele cu ochi dupa bani si masini!!saraca copila!!ce mila iti este de ea!si ai tot dreptu,stau si ma intreb,oare si tu oi fii tot o pustoaica??scuze !!dar trebuia sa te intreb! |
||
|
rose_cordial Postat pe 26 August 2010 12:56 |
||
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-08-26 12:54:33De la: stem_29, la data 2010-08-26 12:47:14De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-08-26 12:39:58 nu, doar ulei:))( restul le are din murat..cimbru, marar, sare:)))))...) piper la cea cruda.
|
||
|
stem_29 Postat pe 26 August 2010 13:05 |
||
De la: laure_agapy, la data 2010-08-26 12:56:38asa e ! Doamna, cu " pietre" ai aruncat dumneata in acel copil......... Daca dumneata te simti bine cu pedofilul, stai linistita, noi nu-ti avem treaba. Insa vreau sa-ti scriu un lucru.....( mai e scris de catre cineva mai sus..cred ca a postat din legislatie) nici acum nu e tarziu ca fata sa-l dea pe mana politiei.......poate sa invoce ca i-a fost jena sa o faca pana acum, si frica de repercursiuni. Cam banui ce ar pati sotul dumitale, nu? ..si cum ca, acum e majora si vede altfel lucrurile, poate spune ca el a dezvirginat-o, nevoit de ea..mai ales daca dumneata ai facut tam-tam pe la usa acelor femei, nu le-ar fi greu sa duca si martori. doar o idee sa-i dea cineva si-l aduce politia din Ro inapoi in tara pe sotul dumintale. |
||
|
stem_29 Postat pe 26 August 2010 13:10 |
||
vad ca persisti in prostia ta..nu te dezici .. n-are rost sa imi pierd timpul .. nu ai pur si simplu capacitatea sa intelegi.. in primul rand ca sa poti rezolva o problema .. trebuie sa ai un anumit grad de educatie, maturitate, constiinta si bun simt.. sa recunosti ca ai o problema si sa fii in stare sa gasesti o solutie.. sper din tot sufletul .. ce ai scris tu sa fie doar asa o "flatulatie" a unei minti intarziate .. refuz sa cred ca o femeie, o mama ...care pretinde ca stie ce inseamna D-zeu si are niste pretentii (de la altii, in mod gresit), si de la ea???, poate sa persiste si sa continue sa stea langa un asemenea om.. sa-si tarasca pruncul in asemenea mizerii ... cred ca bine nu-ti este.. esti geloasa.. furioasa.. ok .. da frau liber sentimentelor .. vezi care e cauza .. analizeaza elimin-o si o sa te simti mai bine.. stand alaturi de el si avand atitudinea asta nu faci decat sa-l incurajezi ..si intr-o zi mai devreme sau mai tarziu .. o sa te lase pentru o mucoasa din aia sau pentru alta ... fii demna.. fii mandra, fii verticala, fii femeie si un exemplu pentru copilul tau in ce priveste varsta mea, convingerile mele religioase ... pot sa-ti spun doar atat: nu suntem prietene si nici macar amice .. pentru ca n-avem cum sa fim .. vezi bine nu impartasim aceleasi idei .. daca nu suporti alte opinii/critici n-ar trebui sa-ti speli rufele in public ... sau ar trebui sa fii la fel de hotarata in viata ta reala .. cand iti spune o lume intreaga : asta e neagra si pute ... chiar daca n-o fi neagra si e gri .. chiar daca nu miroase a hoit ci doar a peste imputit ar trebui ..sa meditezi un pic.. de unde nu e ..nici D-zeu nu cere... |
||
|
dulcineeaXXX Postat pe 26 August 2010 13:22 |
||
De la: dulcineeaXXX, la data 2010-08-26 13:22:44 Sau : " cand N iti zic ca esti beat, e cazul sa te pui la somn":)) Ne pierdem vremea, sincer:) Si cel mai corect e:" de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere":) |
||
|
stem_29 Postat pe 26 August 2010 13:27 |
||
De la: stem_29, la data 2010-08-26 13:10:47De la: laure_agapy, la data 2010-08-26 12:56:38asa e ! eu sunt.. responsabila cu balastrul :) Stem_29 domna cu pedofilul o tine langa .. e depasita de situatie .. sunt tari in care pedofilii sunt castrati chimic .. i agree! dansa o sa se trezeasca .. da mai tarziu .. somnul ratiunii fata monstrii si mama imbecililor e mereu gravida ;) |
||
|
dulcineeaXXX Postat pe 26 August 2010 13:28 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| imi iubesc la nebunie amantul | 32 | De la: Shhh 6 Martie 2014 10:51 |
| RUGACIUNE FACATOARE DE MINUNI | 18 | De la: kudika_33597 10 Noiembrie 2015 15:50 |
| www.sanatate.ro | 1 | De la: giorgiana200585 20 Iulie 2010 19:05 |
|
|
||
| Clarvazatoare | 12 | De la: miss_darine 14 Iunie 2011 17:21 |
| ***Probleme cu TENUL*** | 4 | De la: kudika196886 13 Martie 2012 16:18 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.