Mai multe
|
Sunt la varsta cand pot da sfaturi. Nu am tinut capul plecat niciodata, nu am fost niciodata sluga nimanui. Ma respect pe mine si respect si pe cei din jurul meu. Si luand cazul in speta, daca ea se tine de capul lui si suna zi si noapte si ii deranjeaza familia cum se numeste asta? Hartuire? Ma intreb daca o pustoica ca asta s-ar baga in familia mea ce as putea face dupa opinia domniei tale? Sa merg acasa la parinti si sa le atrag atentia ca fata dumnealor imi hartuieste familia? Metode sunt si se gasesc daca le cauti, exista leac pentru orice. Eu nu am sustinut ca barbatii sunt nevinovati dar fetele de 14 - 16 ani ar trebui sa-si vada de scoala, sa simta fiorul dragostei plimband-se de mana cu colegi de varsta lor.Ei....... nu, ele vaneaza barbati cu situatie materiala pentru a li se putea plati o facultate ca nu sunt in stare sa mearga la o facultate fara taxa, timpul care trebuia alocat invatatului l-a consumat vanand barbati cu bani. Ati vazut voi o pustoaica de 15 - 18 ani langa un barbat de 31 - 70 ani sarac lipit??????????? Si inca ceva, o fata cu o educatie sanatoasa, solida nu va face asa ceva niciodata. Stem, (nu-ti cunosc varsta) dar te intreb cum ai reactioana daca o fata de 16 ani ti-ar lua sotul de langa tine, ce ai simti? Tot pedofilie ai numi-o. Ai grija, nu stii ce-ti rezolva viitorul. |
||
|
Georgica_healthy Postat pe 16 Septembrie 2010 13:31 |
||
|---|---|---|
|
eu nu inteleg cum ajunge o parazita de 16 ani sa hartuiasca..... ca barbat daca nu vreau o femeie....o ia dracu daca insista...
|
||
|
angelo_micnegrusiurat Postat pe 16 Septembrie 2010 13:36 |
||
| Eu una nas putea niciodata sa-l ert.Si nici nas alerga sa-l aduc inapoi.Las lasa sa vada la un moment dat ce a pierdut cu adevarat si dupa ce sa dus.Si sa ma roage si cu lacrimi de crocodil si nu las mai primi inapoi. | ||
|
|
||
|
kudika228167 Postat pe 16 Septembrie 2010 13:38 |
||
|
GENERAL Un lucru e cert: in momentul in care faci ceva, traiesti cu consecintele, indiferent ca esti condus de instincte sau de ratiune. Sunt impotriva chestiilor care se vand la televizor, mass-media in Romania a devenit foarte agresiva si nu prezinte modele adevarate de viata, ba din contra, invata tineretul ca blondele sunt misto,cu dosul mare si cu ugere in dotare. Nu asta e principala cauza pt care fetele la 16 ani sau varste apropiate asa vad succesul, principala cauza as spune ca este lipsa unui sistem educational care sa puna accentul pe moralitate. Si de fapt, ce fac eu aici? Dau vina pe sistem....si tot nu e adevarat. Este vorba si de soiul romanului. In ziua de astazi, parintii romani se straduiesc sa-si tina copiii intr-un sistem de valori OK,indiferent ca este cel pe care l-au mostenit din vremurile comuniste. Insa influxul asta de democratie le da copiiilor falsa impresie ca pot face orice isi doresc ei ca sa-si atinga scopurile, temporare sau permanente. Vreau sa spun ca incercam sa dam vina pe toate astea, asa cum am facut si eu in randurile anterioare, ba ca nu avem aia si aia si aia. Nu este vina nici a parintilor,nici a mass-mediei, nici a sistemului educational in toata problema asta, este vina fiecarui individid pt ca individul insusi isi stabileste prioritatile. INSA ! Insa, intr-o societate prospera fiecare trebuie sa-si stie locul, sarcinile si CEL MAI IMPORTANT LUCRU, trebuie sa stim sa invatam copiii cum sa-si stabileasca prioritatile in viata. Nu trebuie sa alegem nici cea mai usoara cale ( cum ar fi sa-ti spuna vreun iubit vreun BMW sub funduletz) , nici cea mai grea cale ( sa invatam sa ne rupem capul) , TREBUIE SA ALEGEM CALEA POTRIVITA PT FIECARE. Daca eu decid sa invat sa-mi rup capul, inseamna ca asta este o prioritate pt mine. Daca eu decid sa imi puna cineva sub fund o masina bombastica, este iar alegerea mea, dar acest lucru nu e apreciat de obicei printre oamenii care pun accentul pe alte valori. In aceasta ordine de idei, INDEPENDENTA poate lua mai multe forme : stabilirea prioritatilor, libertate in idei, cunoasterea locului in societate si ceea ce ne arunca in notiunea corecta a democratiei, admiterea faptul ca indivizii sunt diferiti in societate si au diferite prioritati. In final, tinerii nu sunt invatati sa se transforme in indivizi de calitate din cauza unor multe impedimente, unele fondate , alte invocate. PARTICULAR, legea spune ca sotul este pedofil. Pentru unii, sotul isi pierde total verticalitatea, pentru sotie nu. Sotia a pus sentimente si in cazul asta, acceptarea situatiei poate veni si din directia asta. Fata de 16 ani este aparata de lege in situatia asta, dar cum ramane cu sistemul ei de valori, cu prioritatile ei s.a.m.d ? Tinerii ce vor veni trebuie sa fie invatati sa fie oameni de calitate . Avand datele actuale, prin estimari se poate observa ca majoritatea tinerilor ce ne urmeaza noua intristeaza si dezamagesc normele bune. Si ca sa satisfac si iubitorii de citate, "DUPA MINE,POTOPUL ! " :-)) Totusi, sunt optimista ca va fi cineva care va schimba lumea in Romania pt ca nimeni nu are mai multa sinceritate ca poporul roman, calitate de pus la loc de cinste. Smecherie si viclenie vedem in tot vestul, pt ca asa sunt formati ei din fasa. Am conchis. Sa-mi fie scuzata porologhia. Nu intentionez ca timpul dvs de a citi epopeea scrisa de mine sa devina o prioritate. Desi, este frumos sa ne ascultam si sa ne respectam parerile si sa ne deschidem mintile ! Va pup ! |
||
|
dedeeea Postat pe 16 Septembrie 2010 15:27 |
||
|
in mod cert s-a intors tot la tine,credeai k pustoaica era pregatita sa-i spele chilotii??? .........sa-l vad cand da de O ''SALTEA''mai de calitate,sa se tina putin de capu`lui...tot aksa se intoarce??? ce scuza penibila,cik:''TOT AKSA SE INTOARCE''da,sa se intoarca ce mama drq ,sa manance din oala mea dupa cine stie pe unde si-a bagat limbutza.... mdaaa.....tot aksa se intoarce!!!!!!!!!!!!!TIPIC ROMANESC ....trist
|
||
|
kudika313344 Postat pe 16 Septembrie 2010 16:21 |
||
acum realizez,asta e PEDOFIL,nu gluma ,la propriu:))))))) doamneeee,mare TI`e gradina....:(:(:(:(:(:(
|
||
|
kudika313344 Postat pe 16 Septembrie 2010 16:24 |
||
| nu pot sa imi dau seama cum ai putu ierta asa ceva.cum ai mai putut sa faci dragoste cu el sa te sarute sa l pui la masa langa copilul tau dupa ce stiai ca sa culcat cu alta si dumnezeu stie ce a mai facut cu ea ca tot spui ca e zdreanta.eu nu iertam ca sotul meu sa se culce cu una cu ,cativa ani mai mica de cat fica nopastra si nu as fi iertat nici daca era cu 10 ani mai mare.asta inseamna ca acasa nu lai mai atras.te gandesti ca poate venea de la srvici si tu il pupai dupa ce el pupa p---a mucoasei?esti la fel de josnica ca si ea,eu imi luam copilul si plecam .il lasam sa faca ce vrea cu mucoase.daca a facut o data va face si a doua oara. | ||
|
kudika154638 Postat pe 16 Septembrie 2010 22:41 |
||
De la: kudika154638, la data 2010-09-16 22:41:05nu pot sa imi dau seama cum ai putu ierta asa ceva.cum ai mai putut sa faci dragoste cu el sa te sarute sa l pui la masa langa copilul tau dupa ce stiai ca sa culcat cu alta si dumnezeu stie ce a mai facut cu ea ca tot spui ca e zdreanta.eu nu iertam ca sotul meu sa se culce cu una cu ,cativa ani mai mica de cat fica nopastra si nu as fi iertat nici daca era cu 10 ani mai mare.asta inseamna ca acasa nu lai mai atras.te gandesti ca poate venea de la srvici si tu il pupai dupa ce el pupa p---a mucoasei?esti la fel de josnica ca si ea,eu imi luam copilul si plecam .il lasam sa faca ce vrea cu mucoase.daca a facut o data va face si a doua oara. Bine bine,dar cine te-ar mai intretine? This is the point!
|
||
|
Barbie30 Postat pe 16 Septembrie 2010 22:52 |
||
De la: Georgica_healthy, la data 2010-09-16 13:31:33Sunt la varsta cand pot da sfaturi. Nu am tinut capul plecat niciodata, nu am fost niciodata sluga nimanui. Ma respect pe mine si respect si pe cei din jurul meu. Si luand cazul in speta, daca ea se tine de capul lui si suna zi si noapte si ii deranjeaza familia cum se numeste asta? Hartuire? Ma intreb daca o pustoica ca asta s-ar baga in familia mea ce as putea face dupa opinia domniei tale? Sa merg acasa la parinti si sa le atrag atentia ca fata dumnealor imi hartuieste familia? Metode sunt si se gasesc daca le cauti, exista leac pentru orice. Eu nu am sustinut ca barbatii sunt nevinovati dar fetele de 14 - 16 ani ar trebui sa-si vada de scoala, sa simta fiorul dragostei plimband-se de mana cu colegi de varsta lor.Ei....... nu, ele vaneaza barbati cu situatie materiala pentru a li se putea plati o facultate ca nu sunt in stare sa mearga la o facultate fara taxa, timpul care trebuia alocat invatatului l-a consumat vanand barbati cu bani. Ati vazut voi o pustoaica de 15 - 18 ani langa un barbat de 31 - 70 ani sarac lipit??????????? Da, tot pedofilie! Trebuia sa citesti tot topicul si-mi vedeai varsta si absolut tot ceea ce am postat si s-a postat. Vedeai ca acest domn e in strinatate si ca fata il tot suna,( relatia a avut-o acum N ani cand era in tara) crezi ca a aflat fata nr. de telefon de la firma de telefonie?! ma indoiesc stimata doamna!( iar daca-mi vei zice ca i-a dat nr. de tel. oameni din taram prieteni sau rude de-a " domnului" da-mi voie sa nu te cred, pt. ca logic, acele familii si prieteni stiindu-le situatia si problemele care le-au avut Ei, adica doamna care a deschis topicul si sotul ei, cu siguranta nu le-ar face rau..." impartind" numarul de telefon la toti care-l cer, inclusiv acestei tinere) EL ( sotul meu) are niste ani, daca un copil il fura de langa mine, NU-L iert, pt. ca el trebuie sa aiba minte si sa inteleaga ca a trai cu propria lui fiica, care in cazul de fata e minora se numeste pedofilie, si e pedepista de lege precum am mai spus-o TOCMAI datorita faptului ca un copil la 16-17 ani nu e capabil daca nu are o educatie, asa cum e fata minora din topic, lipsita de educatie..........sa judece dupa cum judeca un adult. SI IN NICI UN CAZ NU AS CONDAMNA FATA, CI DOAR PE EL, SI REPET A N-a oara, NU L-AS MAI PRIMI IN CASA SI IN PATUL MEU, NICIODATA stimata doamna, pt. ca ar insemna ca nu e intreg la cap, ceea ce la un adult e un handicap si e bun de internat la nebuni. Sfatul meu este sa citesti tot topicul si dupa aceea sa stai, sa judeci si vei vedea ca e asa cum zic eu, firesc, moral si nu in ultimul rand omenesc. Si inca ceva, daca sotul meu ar avea mintea acestui domn, nu si faptele, sa sune in fata mea pe o alta femeie si eu sa aceept, ar insemna ca-s proasta, nu o femeie care stie ierta, si ar insemna ca-mi pierd viata langa un om care mi-e strain. Se pare, sau mai bine zis imi pare ca dumneata n-ai copii, sau daca ai nu ai fete, nu stii ce inseamna sa vezi inocenta unui copil zi de zi. Iar referitor la sotul doamnei cu topicul, daca vei citi tot vei vedea ca nu-i chiar asa banos incat acea fata sa fie lesinata dupa el. Concluzia.........fata cu o educatie precara si el un profitor, pe care sotia il mangaie pe crestet dand vina pe un copil. Referitor la viitor.......doar bolilor nu le putem sta in cale, in rest, viitorul e asa cum ni-l facem...insa stmata doamna, important este sa stim sa luam atitudine, ca adult, ca om trecut prin viata, ca moralitate......si sa " taxam" sau sa " iubim" atat aproapele nostru cat si un stain. Adica, un membru din familia noastra a facut ceva imporal, judecam, si-l taxam, si evident la randul nostru sa fim " taxati"...........la fel si cu iubitul. Doar asa o sa crestem niste copii care la randul lor vor deveni oameni, responsabili si cu caracter. |
||
|
stem_29 Postat pe 16 Septembrie 2010 23:05 |
||
De la: laure_n, la data 2010-08-26 09:17:34imi pare rau ,ca sa inteles ca ma laud !nu dau sfat femeilor sa ierte!doar sa fie mai atente,cu barbatii lor!eu eram ocupoata cu cariera,vroiam sa fac ceva,sa ajung undeva!si nu stiam decat munca -casa-munca!nu intru in amanunte,e o poveste lunga!nu spun ca este nevinovat,are partea lui de vina!dar zdreanta il suna si cand eram eu acasa;ii spuneam sa nu mai sune ca este o ''zdreanta''!si urma raspunsul ei,,si ce daca,daca il iubesc''!!!eu merg tot pe vb din strabuni,'',cateaua pana nu ridica coada cainele nu linge,,''!iar acum mucoasa e instare sa faca orice,sa fie cu el!e o femeie fara scrupule!poate odata voi spune (scrie)poveste,dupa cum am mai spus suntem plecati din romania,si timpul e pretios,aici!eu am vrut sa doar sa spun pov nu sa ma laud,nu sa dau sfat!el,a recunoscut ,ca a gresit!eu incerc sa uit,nu sa iert,doar dumnezeu iarta!copila asa cum spuneti voi a fost in stare sa faca ..mult mai multe,doar ca sa ii demonstreze cat de mult il iubeste!si a ramas cu demonstratia!!app tintareanu e pedofil??eu nu cred,cred doar ca |
||
|
kudika113475 Postat pe 17 Septembrie 2010 00:38 |
||
De la: kudika228167, la data 2010-09-16 13:38:37Eu una nas putea niciodata sa-l ert.Si nici nas alerga sa-l aduc inapoi.Las lasa sa vada la un moment dat ce a pierdut cu adevarat si dupa ce sa dus.Si sa ma roage si cu lacrimi de crocodil si nu las mai primi inapoi. VB IN NECUNOSTINTA DE CAUZA DC TI SAR INTAMPLA TIE SI SA AI SI UN COPIL CU EL SI SA AVETI O CASNICIE DE 15-20 LAI IERTA SIGUR |
||
|
kudika113475 Postat pe 17 Septembrie 2010 00:42 |
||
De la: kudika154638, la data 2010-09-16 22:41:05nu pot sa imi dau seama cum ai putu ierta asa ceva.cum ai mai putut sa faci dragoste cu el sa te sarute sa l pui la masa langa copilul tau dupa ce stiai ca sa culcat cu alta si dumnezeu stie ce a mai facut cu ea ca tot spui ca e zdreanta.eu nu iertam ca sotul meu sa se culce cu una cu ,cativa ani mai mica de cat fica nopastra si nu as fi iertat nici daca era cu 10 ani mai mare.asta inseamna ca acasa nu lai mai atras.te gandesti ca poate venea de la srvici si tu il pupai dupa ce el pupa p---a mucoasei?esti la fel de josnica ca si ea,eu imi luam copilul si plecam .il lasam sa faca ce vrea cu mucoase.daca a facut o data va face si a doua oara. DAP MOR CAND VA AUD CA FACE-TI PE SFINTELE,,CINE STIE CE A FACUT CU EA DC ZICI CA ESTE ,,ZDREANTA"" TERMINATIVA CALUGARITELOR CA SI VOI FACE-TI LA FEL,POATE NU DE TOATE SI LA FEL DAR CEVA DE GENU TOT FACET-TI
|
||
|
kudika113475 Postat pe 17 Septembrie 2010 00:51 |
||
De la: roz5blue6lila7, la data 2010-08-26 12:36:34Pustoaicele in ziua de azi sunt foarte versate! Eram intr-un super market si-o pustoaica l-a luat pe sotul meu in brate "din greseala", si-a cerut scuze cu un zambet larg si cu privirea atintita la el.Cand s-a dus sotul singur l-a luat de mana, era cu bebele in brate.Sotul a luat-o deoparte si i-a spus ca este insurat si ca are si un copil!Rapunsul ei:" nu ma deranjeaza , nu sunt geloasa!" Acum cand ma vede se uita foarte urat la mine! Am incredere in sotul meu si nu exista secte intre noi! Daca se mai repeta am sa am o discutie cu pustoiaca platinata! Oradea 2009 : 4 barbati, ora 23.00, restaurantul unui hotel ( de fapt, majoritatea hotelurilor practica asta), telefon dat de barman, apar "pestele" + 2-4 "sirene". Se face prezentarea, "sirenele" urca singure in camere, "pestele" pune cheile camerelor pe masa "barbatilor", acestia urca la "sirene". Varsta "sirenelor"? Intre 15 ani si 22 ani. Intrebat fiind unul din ei (cel care mi-a povestit si care are fiu de 17 ani) ce fel de "om" este cel ce face sex cu "fiica" lui, a inceput s-o scalde ca nu crede ca avea 16 ani si a urcat varsta fetei la 20, 25 in final spunand ca trecea de 30 de ani. Nu, nu de rusine sau fiindca a constientizat gravitatea faptei sale a reactionat asa, ci pentru ca a considerat ca o femeie nu are cum sa inteleaga si sigur invatat la jeunesse procedeaza la fel in continuare. Eu cred ca daca ar purta ei 9 luni un copil in pantec, ar gandi altfel. |
||
|
ratusca68 Postat pe 17 Septembrie 2010 09:28 |
||
|
DAP MOR CAND VA AUD CA FACE-TI PE SFINTELE,,CINE STIE CE A FACUT CU EA DC ZICI CA ESTE ,,ZDREANTA"" TERMINATIVA CALUGARITELOR CA SI VOI FACE-TI LA FEL,POATE NU DE TOATE SI LA FEL DAR CEVA DE GENU TOT FACET-TI [/quote]niste patzachine :)) cu stem in frunte ......"vaaaai draaga cine stie ce perversitati o fi facut cu pustioaica....daca a supt-o mai bine?!!!!!..... .......sunt femeie si pot s spun cu durere in suflet k femeile sunt de o perversitate ..ma refer in viata....toate au impresia k trebuie schimbati si ca numai barbatii sunt vinovati pentru toate nemultumirile lor......cand de fapt nici macar nu incearca sa inteleaga barbatul asa cum e el si sa-i dea o motivatie sa faca ceva in viata sau sa-si schimbe cat de cat viziunea despre o relatie, casatorie etc....cum e vb aia "men suck chicks rule"....toata ziua taca taca cu gura pe ei..cum dreaku s nu-si ia campii .....P S: aveti impresia k numai barbatii inseala?? ...poate doamna cu pricina a scapat si ea la vreun pustan k na se poarta
|
||
|
kagome_kudika Postat pe 17 Septembrie 2010 09:39 |
||
|
toate numai cucoane si dive ...nefelatiste,neanaliste,misionare,calugarite, HIPOCRITE. ete asa ajunge un biet barbat,cu mintea in colturi, imbarligat de o pustoaica
|
||
|
angelo_micnegrusiurat Postat pe 17 Septembrie 2010 09:46 |
||
|
Stem incepi sa-mi devii draga !!!!!!!!!. Am o fetita are 26 de ani. Am crescut-o eu si sotul meu si acum ii vad inocenta in priviri. I-am calauzit si ii calauzesc fiecare pas.Sunt cea mai bun prietena a ei. Stiu ca sunt copii scapati de sub control, stiu ca sunt fete care isi vand trupul pentru a avea ce manca. Dar ai vazut in autobuz, tramvai sau pe strada ce vocabular au unele fete? ca te fac sa rosesti la ceea ce pot vorbi. Stii......... sunt cazuri si cazuri depinde din ce unghi privesti lucrurile. Si adevarul este undeva la mijloc. Fiecare din noi isi poate justifica un anumit comportament la un momentdat. Sunt multe de spus. Sincer imi pare rau ca am intrat in discutie. Fiecare este liber sa faca ce vrea si cand vrea . |
||
|
Georgica_healthy Postat pe 17 Septembrie 2010 10:03 |
||
De la: Georgica_healthy, la data 2010-09-17 10:03:02Stem incepi sa-mi devii draga !!!!!!!!!. Am o fetita are 26 de ani. Am crescut-o eu si sotul meu si acum ii vad inocenta in priviri. I-am calauzit si ii calauzesc fiecare pas.Sunt cea mai bun prietena a ei. Stiu ca sunt copii scapati de sub control, stiu ca sunt fete care isi vand trupul pentru a avea ce manca. Dar ai vazut in autobuz, tramvai sau pe strada ce vocabular au unele fete? ca te fac sa rosesti la ceea ce pot vorbi. Stii......... sunt cazuri si cazuri depinde din ce unghi privesti lucrurile. Si adevarul este undeva la mijloc. Fiecare din noi isi poate justifica un anumit comportament la un momentdat. Sunt multe de spus. Sincer imi pare rau ca am intrat in discutie. Fiecare este liber sa faca ce vrea si cand vrea . FIX la asta m-am referit. Tu realizezi ca unii copii sunt trimisi la " produs" asa familii au, insa asta nu le da dreptul barbatilor maturi sa-si puna mintea cu ei. Uite, aici mai sus unii nu fac diferenta intre o femeie si un copil. Sigur ca adevarul e la mijloc, insa eu m-am referit strict la doamna .....ca l-a iertat. Ea are o fiica, ( cea care a deschis topicul) sunt sigura ca fiica ei e crescuta cu drag, si ca mama ei a muncit pt. ca sa-i fie bine, insa intreaba-te cam ce a vazut acea copila in casa? O mama care a iertat un tata pedofil, ce impresie si-a format acel copil, ca trebuie sa ierta orice in viata? In fine, e complicat, insa viata noi ne-o complicam, crede-ma. ( unii:)))....nu toti) Ei iti pare rau, cat timp discutiile-s constructive, intr-un fel sau altul, e ok:) Plus ca citind, privind in jur, vedem ce patesc unii, altii.......si uite asa avem posibilitatea de a nu da cu capul ( ca sa zic asa) toti :).....invatam din pataniile altora.
|
||
|
stem_29 Postat pe 17 Septembrie 2010 10:09 |
||
De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2010-09-17 09:46:31toate numai cucoane si dive ...nefelatiste,neanaliste,misionare,calugarite, HIPOCRITE. ..ingerasule taci k in loc de aripi aveti coarne......ce s mai discutam suntem 2 rase diferite care nu ne intelegem .....f bine (nu deloc) ......si fiecare rasa are si oite negre.....dar oare chiar exista persoane care s nu insele sau s se inteleaga cu perechea pana la adanci batraneti?....... ...as vrea s fac parte din aia dar nici pentru mine nu bag mana in foc
|
||
|
kagome_kudika Postat pe 17 Septembrie 2010 10:10 |
||
De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2010-09-17 09:46:31toate numai cucoane si dive ...nefelatiste,neanaliste,misionare,calugarite, HIPOCRITE. uitai s precizez....domnul misogin ....alege varianta corecta:1.. esti gay? din pricina unui esec in dragoste 2..esti singur momentan (suferi sau nu din cauza unei femei) 3..esti combinat sau casatorit cu ciocanitoarea woody
|
||
|
kagome_kudika Postat pe 17 Septembrie 2010 10:16 |
||
De la: Biank_kudika, la data 2010-09-17 10:10:33De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2010-09-17 09:46:31toate numai cucoane si dive ...nefelatiste,neanaliste,misionare,calugarite, HIPOCRITE. cred ca sunt persoane,care acum traiesc acele adanci batraneti impreuna....despre noi.....nici eu nu bag mana in fic
|
||
|
angelo_micnegrusiurat Postat pe 17 Septembrie 2010 10:18 |
||
De la: Biank_kudika, la data 2010-09-17 10:16:10De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2010-09-17 09:46:31toate numai cucoane si dive ...nefelatiste,neanaliste,misionare,calugarite, HIPOCRITE. nu sunt draga mea,nici misogin,nici singur,nici insurat,nici combinat NICI GAY.....ghici ce-i
|
||
|
angelo_micnegrusiurat Postat pe 17 Septembrie 2010 10:20 |
||
|
nu sunt draga mea,nici misogin,nici singur,nici insurat,nici combinat NICI GAY.....ghici ce-i [/quote]oh my God sa nu-mi spui k esti .....amant sau extraterestru (adik femeie in conceptia vostra)
|
||
|
kagome_kudika Postat pe 17 Septembrie 2010 10:30 |
||
De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2010-09-17 10:20:16SUPERMANDe la: Biank_kudika, la data 2010-09-17 10:16:10De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2010-09-17 09:46:31toate numai cucoane si dive ...nefelatiste,neanaliste,misionare,calugarite, HIPOCRITE.
|
||
|
bombonik_babardik Postat pe 17 Septembrie 2010 10:33 |
||
De la: kudika113475, la data 2010-09-17 00:51:36De la: kudika154638, la data 2010-09-16 22:41:05nu pot sa imi dau seama cum ai putu ierta asa ceva.cum ai mai putut sa faci dragoste cu el sa te sarute sa l pui la masa langa copilul tau dupa ce stiai ca sa culcat cu alta si dumnezeu stie ce a mai facut cu ea ca tot spui ca e zdreanta.eu nu iertam ca sotul meu sa se culce cu una cu ,cativa ani mai mica de cat fica nopastra si nu as fi iertat nici daca era cu 10 ani mai mare.asta inseamna ca acasa nu lai mai atras.te gandesti ca poate venea de la srvici si tu il pupai dupa ce el pupa p---a mucoasei?esti la fel de josnica ca si ea,eu imi luam copilul si plecam .il lasam sa faca ce vrea cu mucoase.daca a facut o data va face si a doua oara. Mai invata sa scrii inanite sa exprimi concluzii cretine ! |
||
|
Postat pe 17 Septembrie 2010 10:36 |
||
hai s mai comentam si la alte topicuri......k m-am plici ....ziceti unu amuzant
|
||
|
kagome_kudika Postat pe 17 Septembrie 2010 10:40 |
||
|
Stii, Stem fiecare face ce vrea cu viata lui. Daca doamna a decis sa faca compromisuri o priveste personal, atunci de ce se mai vaita? . Fiecare doarme asa cum isi asterne. Daca te complaci suporti consecintele daca vrei sa vb mai multe iata ID meu pe mes georgica_negrila. |
||
|
Georgica_healthy Postat pe 17 Septembrie 2010 10:48 |
||
De la: Biank_kudika, la data 2010-09-17 10:30:36 oh my God sa nu-mi spui k esti .....amant sau extraterestru (adik femeie in conceptia vostra) [/quote] nici
|
||
|
angelo_micnegrusiurat Postat pe 17 Septembrie 2010 10:52 |
||
De la: babyboomboom, la data 2010-09-17 10:33:31De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2010-09-17 10:20:16SUPERMANDe la: Biank_kudika, la data 2010-09-17 10:16:10De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2010-09-17 09:46:31toate numai cucoane si dive ...nefelatiste,neanaliste,misionare,calugarite, HIPOCRITE. supermotan nu ziceai?
|
||
|
angelo_micnegrusiurat Postat pe 17 Septembrie 2010 10:52 |
||
De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2010-09-17 10:52:59sti sa si torci ?De la: babyboomboom, la data 2010-09-17 10:33:31De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2010-09-17 10:20:16SUPERMANDe la: Biank_kudika, la data 2010-09-17 10:16:10De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2010-09-17 09:46:31toate numai cucoane si dive ...nefelatiste,neanaliste,misionare,calugarite, HIPOCRITE.
|
||
|
bombonik_babardik Postat pe 17 Septembrie 2010 10:56 |
||
De la: babyboomboom, la data 2010-09-17 10:56:33De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2010-09-17 10:52:59sti sa si torci ?De la: babyboomboom, la data 2010-09-17 10:33:31De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2010-09-17 10:20:16SUPERMANDe la: Biank_kudika, la data 2010-09-17 10:16:10De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2010-09-17 09:46:31toate numai cucoane si dive ...nefelatiste,neanaliste,misionare,calugarite, HIPOCRITE. brum brum bruuuuummmmm torc ca un motor v8
|
||
|
angelo_micnegrusiurat Postat pe 17 Septembrie 2010 10:58 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Sondaje=bani | 4 | De la: geo_reincarcat_iara 20 August 2010 22:50 |
| Angajari videochat nonerotic | 4 | De la: Kyiutza 5 August 2010 19:17 |
| Henna ptr. par | 5 | De la: VictorianMoonLight 11 Ianuarie 2013 10:27 |
|
|
||
| Unde este Celia_29? | 58 | De la: valy90 23 Noiembrie 2010 13:32 |
| Cazare Berceni | 1 | De la: Aiana_Dinu 22 Septembrie 2010 16:27 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.