Mai multe
eu ce pot sa zik eu una nu as mai avea inkredere.dupa kite povsstesti tu ka iti da sms de dragoste si ka tine la tine asa o fi dar nu poti avea inkredere in barbati din ziua de azi asteapta si tu sa se faka bine sa vina la tine sa va intilniti sa stati de vorba si atunci vezi si tu ce il poate duce capu daka are ku adevarat ganduri mari ku tine.dar sfatul meu e sa nu crezi khiar tot ce iti spune asteapta sal kunosti mai bine mult sukces
|
||
|
kudika321530 Postat pe 25 Septembrie 2010 20:18 |
||
|---|---|---|
De la: kudika154638, la data 2010-09-16 22:52:38buna Ma tot gandesc de cata naivitate poate sa dea dovada unele persoane, printre care din pacate te numeri si tu, asa cum cite-am printre randuri, ai gresit inca de cand ai pus titlu acestui topic, TU NU AI O RELATIE, tu ai o converatie, pe mess pe tel, etc. te-ai atasat de o iluzie si va trebui sa ramai la un moment dat cu fanteziile. Trebuie sa iti revii, toate motivele puierile invocate de el si isiruite de tine cu doza maxima de infantilitate nu dovedeste altceva decat ca esti pe un teren nisipos, trezeste-te ! |
||
|
Dezamagit Postat pe 25 Septembrie 2010 20:28 |
||
| Buna seara. sc ca rasp asa tarziu dar am avut si eu un examen. Am citit ceea ce mi.ai scris iar raspunsul meu de psiholog ar fi acesta: Relatiile accidentale sunt de obicei mai fragile dar de multe ori foarte durabile asa ca pentru a continua ar trebui sa culegi si tu si el date concrete despre voi. Indiferent pana unde vreti sa mergeti trebuie sa va intalniti si sa puneti tara la cale. Mult noroc si multa sanatate. fii increzatoare ! | ||
|
|
||
|
kudika320406 Postat pe 25 Septembrie 2010 20:30 |
||
| relatie...hello si eu mi-am cunoscut sotul pe net sa zicem ai o relatie de prietenie, dar nu o relatie e iubire...chiar imi pare rau pt tine | ||
|
G1ul1a Postat pe 25 Septembrie 2010 20:30 |
||
Buna...sincer asta relatie nu este si s-ar putea ca totul sa fie o inventie de-a lui...partea cu banii si casa de vacanta...etc.. e pt a te atrage in capcana sa..in fine In fine ai mare grija si mai degraba cauta o relatie adevarata ca pierzi anii asa aiurea .. BAFTA
|
||
|
Lorry_healthy Postat pe 25 Septembrie 2010 20:33 |
||
De la: Lorry_healthy, la data 2010-09-25 20:33:54Buna...sincer asta relatie nu este si s-ar putea ca totul sa fie o inventie de-a lui...partea cu banii si casa de vacanta...etc.. e pt a te atrage in capcana sa..in fine avem un nou economist in materie de ani |
||
|
Tazmanian Postat pe 25 Septembrie 2010 20:36 |
||
De la: Tazmanian, la data 2010-09-25 20:36:38De la: Lorry_healthy, la data 2010-09-25 20:33:54Buna...sincer asta relatie nu este si s-ar putea ca totul sa fie o inventie de-a lui...partea cu banii si casa de vacanta...etc.. e pt a te atrage in capcana sa..in fine bine ca nu de bani
|
||
|
G1ul1a Postat pe 25 Septembrie 2010 20:41 |
||
| de ce nu mergi tu la el ? asa rezolvi orice dubiu | ||
|
kudika318081 Postat pe 25 Septembrie 2010 20:41 |
||
De la: G1ul1a, la data 2010-09-25 20:41:00De la: Tazmanian, la data 2010-09-25 20:36:38De la: Lorry_healthy, la data 2010-09-25 20:33:54Buna...sincer asta relatie nu este si s-ar putea ca totul sa fie o inventie de-a lui...partea cu banii si casa de vacanta...etc.. e pt a te atrage in capcana sa..in fine femei sa fie, ca bani oricum n-avem
|
||
|
Tazmanian Postat pe 25 Septembrie 2010 20:42 |
||
De la: kudika318081, la data 2010-09-25 20:41:59de ce nu mergi tu la el ? asa rezolvi orice dubiu nu si pe al meu. |
||
|
Tazmanian Postat pe 25 Septembrie 2010 20:43 |
||
spunei ca daca nu vrea sa va mai vedeti inseamna ca nu ii mai place de tine di despartete
|
||
|
kudika166548 Postat pe 25 Septembrie 2010 20:46 |
||
De la: Tazmanian, la data 2010-09-25 20:42:09De la: G1ul1a, la data 2010-09-25 20:41:00De la: Tazmanian, la data 2010-09-25 20:36:38De la: Lorry_healthy, la data 2010-09-25 20:33:54Buna...sincer asta relatie nu este si s-ar putea ca totul sa fie o inventie de-a lui...partea cu banii si casa de vacanta...etc.. e pt a te atrage in capcana sa..in fine ce pana mea sa faci cu femeile:))? |
||
|
G1ul1a Postat pe 25 Septembrie 2010 20:46 |
||
De la: G1ul1a, la data 2010-09-25 20:46:55De la: Tazmanian, la data 2010-09-25 20:42:09De la: G1ul1a, la data 2010-09-25 20:41:00De la: Tazmanian, la data 2010-09-25 20:36:38De la: Lorry_healthy, la data 2010-09-25 20:33:54Buna...sincer asta relatie nu este si s-ar putea ca totul sa fie o inventie de-a lui...partea cu banii si casa de vacanta...etc.. e pt a te atrage in capcana sa..in fine chiar ca... |
||
|
Tazmanian Postat pe 25 Septembrie 2010 20:49 |
||
| eu stii ce cred, ca minte mult, probabil ca nu arata asa cum ti s-a prezentat tie, si ca astea sunt doar motive inventate, daca chiar ar vrea sa il vezi ar merge la un club de net 10 minute ai putea sa-l vezi, daca chiar nu-i merge camera. probabil crede ca cu timpul te vei indragosti si cand il vei vedea il vei accepta asa cum e. nu aspectul lui conteaza ci caracterul lui si nu cati bani are. dar din moment ce te tine asa in suspans eu cred ca lasa de dorit la capitolul caracter. mult noroc si mai putine dezamagiri, traieste din realitate nu din vise si iluzii!!! | ||
|
dana6munteanu Postat pe 25 Septembrie 2010 20:54 |
||
...iar am ramas fara raspuns ca intotdeauna
|
||
|
G1ul1a Postat pe 25 Septembrie 2010 20:54 |
||
| hai sa iti zic si parerea mea.eu am cunoscut un baiat pe mess acum 4 luni jumate care era in anglia si tot ca tine am vb mereu si la tel si pe mess,ne cunosteam din poze dar ne-am inteles bine,dupa doua luni ma rugat sa ma duc in anglia sa ne cunoastem si sa vb mai multe,mi-a cumparat biletele de avion si cu putina rugaminte am reusit si am plecat in anglia,ne-am intalnit in aeroport,ne-am cunoscut,am plecat la el acasa si am vb foarte multe.dupa 3 saptamani a trebuit sa ma intorc in tara pt niste probleme de le aveam,dar am continuat sa vorbim si la tel si pe mess iar acum iti pot spune k ne iubim reciproc si ne intelegam bine.iti pot da un sfat incearca sa comunici cu el sa vina in tara sa va cunosteti.poate nu te minte si iti zice adevarul. | ||
|
ramymarya Postat pe 25 Septembrie 2010 21:06 |
||
|
buna,as vrea si eu...daca nu te-au convins celelalte"pareri"sa iti dau un sfat!draga mea, nu stiu ce varsta ai,dar iti recomand sa fii sceptica,si sa"rupi"acesta "relatie".nu te cunosc si recunosc ca sunt sanse sa ma insel( spun asta pt ca nu e frumos sa sustinem ca avem in totalitate dreptate)...insa din ce ai scris cred ca ai de-a face cu un " escroc sentimental".as vrea sa nu fie nevoie sa te convingi cu preturi mai mari,insa sunt oameni care mint cu senitate privindu-te in ochi,dar in conditiile descrise de tine.... eu nu as avea incredere in promisiunile unui barbat care-mi spune ca ma iubeste doar vorbind pe mes sau la telefon...incerc parca sa caut argumente sa te conving ca greseti daca ai incredere in acest om,insa in clar parerea mea e LIPSESTE-TE DE FALSURI,INCHIDE CAPITOLUL! |
||
|
corina_matei Postat pe 25 Septembrie 2010 21:07 |
||
| Asa crelatie poti avea si cu un catzel. | ||
|
kudika047474 Postat pe 25 Septembrie 2010 21:12 |
||
|
Mai dar rai mai sunteti ....serios....cineva cere un sfat ,poate nu are de la cine si a apelat la kudika si voi repede sariti cu gura si criticati sau ironizati pe toti ...un sfat e posibil sa dai oricui si in orice situatie,chiar daca e virtual ..mai terminati cu ironia asta bolnavicioasa ! Si da ! Poate fi un inceput de relatie...nu o relatie inca...un inceput ,da pt ca nici daca esti o viata intreaga cu cineva nu o sa apuci sa spui ca il cunosti in profunzime ,mereu te va surprinde cu ceva chiar si dupa 30-40 de ani ....Asta e |
||
|
liza24_84 Postat pe 25 Septembrie 2010 21:15 |
||
Pentru a iubi o persoana iti trebuia timp....si in acel timp trebuie sa te mai si intalnesti cu acea persoana pt a dezvolta anumite sentimente,...Daca tipu spune k te iubeste inseamna ori k nu stie ce e aia iubire, ori vrea sa te faca sa te simti u bine ....Distanta dintre voi e mare???
|
||
|
otilialeonte Postat pe 25 Septembrie 2010 21:25 |
||
mare dreptate...tot felul de pretexte..saracu i sa facut asa dintro data rau:-s:-? .....cred k mai bine ii spui cum vine in tara sa va intalniti..daca nu mai bine punct re;latiei:);))
|
||
|
theodora97 Postat pe 25 Septembrie 2010 21:30 |
||
| Eu zic sa te trezesti la realitate, se pare ca el este cel care are doar probleme. | ||
|
kudika160452 Postat pe 25 Septembrie 2010 21:30 |
||
| Parerea mea este ca te minte . Tu nu observi ca te duce cu vorba ? Si inca ceva nuci nu va cunoasteti si se lauda ca are bani !!!!! Eu cred ca are o problema la cap nu bani sau are altceva >> fi atenta si nu te lasa dusa cu vorba , eu zic sa incetezi orice comentariu cu el. Legaturila aste sunt foarte periculoase ... Ai grija de tine. | ||
|
Paula19_healthy Postat pe 25 Septembrie 2010 21:42 |
||
| Cati ani ai? 8?? | ||
|
hopelessJ Postat pe 25 Septembrie 2010 21:56 |
||
...barbatii de pe net..hm interesant discurs..citesc mereu discutiile voastre de aici de pe Kudika...si ma amuz totodata,azi de exemplu am citit ''of-ul'' d-soarei de mai sus si pot spune ca m-am amuzat si amagit in acelasi timp,oricum saraca nu are cui cere sfatul si recurge la consiliile altora...si totusi am ramas cu o mare nelamurire.. daca tot se iubesc tipii si mai presus ea il iubeste,de ce nu merge ea sa-l gasesca..acum in ''situatia'' in care se afla saracutul,i-ar prinde bine visita ei..voi ce credeti? sfat:lumea virtuala e fara limite dar poate aduce si mari dezamgiri,asta ptr cine inca mai crede in relatii virtule..realitatea trebuie traita ''live''...nu cu poze si mesaje sau ma rog web.. un salut la toti,sunteti tari va distrati uneori pe ''necazurile'' altora Alina. |
||
|
alina_bina Postat pe 25 Septembrie 2010 21:58 |
||
De la: liza24_84, la data 2010-09-25 21:15:12Mai dar rai mai sunteti ....serios....cineva cere un sfat ,poate nu are de la cine si a apelat la kudika si voi repede sariti cu gura si criticati sau ironizati pe toti ...un sfat e posibil sa dai oricui si in orice situatie,chiar daca e virtual ..mai terminati cu ironia asta bolnavicioasa !Stai linistita ca de asemenea persoane nu vom scapa,mai bine ignora-le..pur si simplu intra pe forum sa arunce cate vorba la misto,se vede clar,se baga singuri in seama...de un raspuns/sfat serios se vede clar ca nu sunt in stare...
|
||
|
Caliope Postat pe 25 Septembrie 2010 22:03 |
||
| buna..am si eu o intrebare:de ce nu te-ai dus tu sa-l cunosti?..banuiesc ca stii unde locuieste...fa-o pentru tine, ca nu cumva la final sa traiesti o mare dezamagire | ||
|
geany123 Postat pe 25 Septembrie 2010 22:07 |
||
| Eu am o relatie de 6ani cu un tip caruia i-am luat numarul de pe "Atomic" pe vremea cand exista ceva linie de intalniri...totul a inceput de la o dezamagire...ma despartisem de fostul si nu aveam cu ce sa imi ocup timpul sa nu ma gandesc la asta.........verisoara mea a incercat o relatie cu un tip de pe net si nu a mers.....sunt cazuri si cazuri.....am mai multe prietene si cunostinte care si-au cunoscut iubitul pe internet si au relatii f faine.......MERITA SA INCERCI, DAR SA FII PRECAUTA......pt ca exista si psihopati ......Bafta!!!!! | ||
|
camusina Postat pe 25 Septembrie 2010 22:18 |
||
|
Mai am cateva chestii de adaugat...nu poti sa zici ca ai o relatie pana nu il vezi.....asta nu e relatie....iti spun tot din proprie experienta. Eu am vb cu al meu 10 luni, dar nu puteam sa zic ca am o relatie pt ca nu ne vazusem si nu stiam daca putem sa avem o relatie...daca ne placem cu adevarat si daca am reusi sa ne intelegem. Se intampla uneori sa apara diverse obstacole si sa nu va puteti vedea...dar daca tb sa fiti impreuna si el e "alesul" o sa va intalniti...nu te hazarda In cazul meu eu am luat initiativa de a merge la el pt ca el iesise dintro relatie f urata si nu credea in femei deloc si din acest motiv nu vroia sa riste nimic....nici macar niste bani de drum. Eu in schimb am simtit ca tb sa il cunosc si am merg la el....dar acum dupa 6 ani, dupa ce m-am mai maturizat, nu stiu daca as mai face asta...nu stiu daca as mai merge singura sa cunosc un baiat....de fapt nici nu stiu daca as mai merge indiferent de situatie.....asa ca GANDESTE-TE BINE. si o mica intrebare, pt ca nu am citit toate povestile si nu stiu daca ai spus undeva sau nu , cati ani ai??? |
||
|
camusina Postat pe 25 Septembrie 2010 22:26 |
||
| e timid si tot amina inevitabilul sa-u ghinionist ,trebuie sa va intinliti si apoi hotariti ce o sa faceti,poate va placeti ,poate nu..... | ||
|
doriss_doriana Postat pe 25 Septembrie 2010 22:27 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| dece nu doresc femeile sa faca sex mai des? | 75 | De la: guru_ion 8 Ianuarie 2012 00:05 |
| Dureri menstruale foarte mari. | 57 | De la: Miss_Terry 16 Martie 2013 16:11 |
| Help!111 | 6 | De la: dalilapink 23 Martie 2014 11:25 |
|
|
||
| Ucigasul tacut - OSTEOPOROZA! | 5 | De la: Salina_SUSESI_Timisoara 14 Septembrie 2010 10:31 |
| nu gasesc un articol | 4 | De la: kudika111872 8 Iunie 2013 19:14 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.