Mai multe
De la: anastasia_m, la data 2010-09-25 15:27:46De la: kudika228167, la data 2010-09-25 15:26:16Ai mare grija cu cine vb pe mes.Pe linga oamenii cinstiti aici pe net mai sunt si multi nebuni.Ar fi bine daca tu te-ai duce in vizita la el sa te convingi. io i-am zis sa nu mearga cu viteza....
|
||
|
RUY_BLAS Postat pe 25 Septembrie 2010 15:29 |
||
|---|---|---|
| Important e ce simti tu ,asta conteaza desi nu poti fi sigura de cine e si cum e (fiecare in spatele monitorului e ce vrea ,si cine vrea ) asa ca nu vad de ce nu te-ai intilnii cu el pe un teritoriu neutru unde totusi sa fi in siguranta ,si spunind asta SI UNEI PERSOANE APROPIATE e bine sa te asiguri. si apoi numai tu poti lua decizi. Nu te hazarda,lasa lucrurile sa curga si atit . BAFTA. | ||
|
kudika197408 Postat pe 25 Septembrie 2010 15:43 |
||
De la: kudika101712, la data 2010-09-25 15:04:00Cata rautate din partea multora...in fine....de aceea merge lumea asta spre "bine".... |
||
|
|
||
|
Caliope Postat pe 25 Septembrie 2010 15:46 |
||
|
Cei care isi cauta dragostea in lumea virtuala, se stie ca sunt persoanele care il lumea reala nu prea au abilitati de socializare si atunci foloseste lumea virtuala unde ``Te poti da oricine tzi-ai dori`` poti sa te dai bogat,sarac,musculos,cei timizi aici isi pot da drumul fanteziilor .Deci parerea mea este ca tot ce iti spune acest barbat este o mare minciuna gogonata,probabil e un barbat cu casa si familie si a avut chef de distractie,a vrut sa vada daca mare are farmec la femei si a vazut ca are,poate era intr-un impas in casnicie.Sau poate este un barbat cu unele tulburari de personalitate,obsesivo-compulsiv,un pic poate paranoic.In fine eu ti-as recomanda sa iti gasesti iubire prin alte parti,baruri,cluburi,cafenele,intr-un grup de prieteni ,oriunde numai pe net nu :)! In fine tu faci ce vrei cu viata ta nu`i asa?Dar daca cumva te vei intalni pana la urma cu acest ``printz``sa ne spui pe forum! Bafta la decizia pe care doresti sa o iei! ;)
|
||
|
tzitzi_grace Postat pe 25 Septembrie 2010 15:47 |
||
cine a zis ca e o cacealma,bine a zis...nu voi incepe sa repet toate chestiile pe care le-au zis toti.iti voi spune doar atat: trezeste-te la realitate!!!povestea ta,chiar e un scenariu de telenovela....
|
||
|
kudika030840 Postat pe 25 Septembrie 2010 15:49 |
||
| asta se numeste relatie virtuala!!! | ||
|
lorena1982 Postat pe 25 Septembrie 2010 15:50 |
||
|
eu cred ca este o minciuna...cine stie ce uraciune este...asculta la mine...pe net snt tot felul de nebuni dsa nu te increzi in nimeni...numai sa-l vezi in web...atunci sa-l crezi...dar oricum parerea mea este sa-l uiti ...ai grija ...tot ce-ti zice sant numai minciuni...nu are curaj sa-si arate fata...pt ca cine stie ce urat este...tu faci cum crezi...asta e parerea mea...dar am cunoscut pe cineva...ma fascinat...stiiam ca este o fantezie...o fantasma...dar...nu vroiam sa se rupa...si incet incet miam dat seama ca el vroia doar sa ma inregistreze sa puna pe net ,...filmulete...asa ca ai grija ...pupici! |
||
|
irina_catanoiu_yahoo_com Postat pe 25 Septembrie 2010 15:51 |
||
| trezeste-te fato!!! | ||
|
baby_alyna21 Postat pe 25 Septembrie 2010 15:51 |
||
De la: kudika154638, la data 2010-09-25 12:04:03il pot suna la orice ora si imi raspunde.ma suna di de 10 ori pe zi.vb aproape tot timpi seara vb si pana la 2 dimineata.nu imi pasa banii lui bani am si eu nu sunt o profitoate si daca am scris gresit acolo erea prima data cand scriam pe kudica si nu stiuam cum sa imi asez ideile cum sa formulez ca totusi sunt cam incurcate si in incercarea de e explica destul de bine mia iesit prost.el nu e in tara si de asta nu il pot vedea.mia propus sa ma duc la el cateva zile dar nu pot pleca parintii mei nu ar fi de acord sa plec la cineva pe care ei nu lau cunoscut si nu as fi plecat eu.el a parut destul de dezamagit ca nu pot merge sa stau cu el acolo.aceasta familie a lui exista.am vb cu mama lui la telefon care mia vb destul de intepat.eu si cu el vb vocal pe mes si mai venea pe la el si o auzeam vb la fel ii vb si lui cum mia vb mie la telefon.urat si intepat asa vb si sora lui am si cu ea pe mes si la telefon. Buna draga mea, nu stiu catzi ani ai dar nu conteaza prea mult ca prin ce treci tu poate sa treaca oricine la orice varsta ( poate mai putin "inteligentele si inteligentii" care s-au inghesuit sa te critice). Unii zic sa te scolesti, sa invetzi limba romana si ei gresesc la randul lor. Nici nu merita citit ce au scris macar. Nu am reusit sa citesc prea multe sfaturi cu adevarat utile , ca doar asta doreai , sfaturi, in schimb ai primit nimic. Eu am o oarecare varsta si imi permit sa iti dau un sfat. Toata povestea asta nu e clara dar asta nu inseamna ca nu e adevarata. Spui ca el te-a invitat la el dar ca nu te duci din cauza ca nu te lasa parintii, de aici deduc ca nu ai prea multi ani. Nici eu nu sant de parere sa te duci. Eu sincer te sfatuiesc sa iti pastrezi capul pe umeri, lasa timpul sa treaca , el se v-a vindeca si poate o sa vina la tine. Nu te grabi sa il cunosti ca doar nu au intrat zilele in sac. Sant doar 4 luni de cand va cunoasteti , nu 4 ani cum a scris cineva, dai timp sa se vindece si sa vina la tine. Cere-i cat mai multe poze sa te convingi ca sant ale lui , sugereaza-i sa-si instaleze windows si vezi ce spune. Inca ceva, nu mai cere sfaturi pe site-uri ca asta ca aceste site-uri sant frecventate de "inteligenti si inteligente" care isi ascind ftezele in spatele unor avataruri si isi dau cu parerea aiurea crezand ca impresioneaza pe cineva. Sigur am si eu greseli de ortografie , asta din cauza ca nu sant prea scolita!
|
||
|
intrigante Postat pe 25 Septembrie 2010 15:52 |
||
|
Buna fata naiva. Cred ca primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa-i testezi tipului sinceritataea.O poti face simplu prin mai multe metode.Cea mai recomandata este sa-l agati cu 3 id.uri diferite de messenger,sa nu fie numai yahoo.com poate fi hotmail.com : aol.com:webmail.com; etc sint o gramada. Nu uita sa atasezi in avatare citeva fotografii de fete frumoase,una sa fie decenta,cealalta provocatoare,iar a treia indrazneata,Vocabularul trebuie sa fie adecvat profilului utilizatorului. In felul acesta poti testa si personalitatea individului si alte trasaturi caracteristice speciei masculine.Nu cred ca vei avea surpriza sa ti se spuna ""Pa fetito sint ocupat "". Sint curios sa vad la ce rezultate ai ajuns, Bafta, |
||
|
ROSSDA Postat pe 25 Septembrie 2010 16:10 |
||
| omg,asta e nebunie curata!n-am mai auzit asa ceva pana acum.cine stie poza cui ti-a trimis-o sa te faca sa te indragostesti de el,poate e vreo aratare.intotdeauna cand vreti sa va intalniti se intampla ceva,normal tipul evita sa va vedeti fata in fata.renunta ,veziti de viata ta ,gaseste un tip real,unul care exista.are bani,n-ai de unde sa stii si apoi daca il iubesti de ce ai nevoie de banii lui.grow up,tipul e tot o minciuna! | ||
|
palmira Postat pe 25 Septembrie 2010 16:10 |
||
| ai incredere in el,totul va fi bine si o sa va vedeti. chiar daka v-ati vazut doar in poze,voi va iubiti si iubirea invinge intotdeauna. ai incredere si ai sa vezi ca totul se va rezolva | ||
|
myky_jwlya Postat pe 25 Septembrie 2010 16:10 |
||
De la: myky_jwlya, la data 2010-09-25 16:10:55ai incredere in el,totul va fi bine si o sa va vedeti. chiar daka v-ati vazut doar in poze,voi va iubiti si iubirea invinge intotdeauna. ai incredere si ai sa vezi ca totul se va rezolva |
||
|
anastasia_m Postat pe 25 Septembrie 2010 16:12 |
||
De la: myky_jwlya, la data 2010-09-25 16:10:55ai incredere in el,totul va fi bine si o sa va vedeti. chiar daka v-ati vazut doar in poze,voi va iubiti si iubirea invinge intotdeauna. ai incredere si ai sa vezi ca totul se va rezolva in cine sa aiba incredere ???????? Ea saraca nu stie nici cum arata in realitate si tu o sfatuiesti sa aiba incredere ???????? In relatii virtuale ?? Escroci sentimentali sunt pe toate drumurile...ce sa mai zic virtual ...
|
||
|
Caliope Postat pe 25 Septembrie 2010 16:17 |
||
| Buna...asa mi sa intamplat si mie ...am stat cu un baiat fara sa il cunosc personal...fata in fata timp de 7 luni el in alta tara eu aici in Romania ,doar am vorbit pe mess bine diferenta era ca noi macar ne vedeam pe web si la fel vorbeam in fiecare seara si ne sunam si ne dadeam mesaje.cert e ca eu m-am intalnit cu el dupa 7 luni si am plecat la munte si acolo ne-am cunoscut mai bine si eu am fost poate una dintre norocoase acum ne este bine suntem fericiti.Peste 2 ani facem nunta...:D.Asa k eu te sfatuiesc sa incerci...sa te intalnesti cu el...dar incearca sa il vezi pe web nu doar din poze...bafta | ||
|
MykyAlex Postat pe 25 Septembrie 2010 16:18 |
||
|
nu,pe bune acum....nu poti avea incredere intr-o persoana pe care nu ai vazut-o...tot ce-ti zice la telefon sau pe mess poate fi pur fictiune... si tu esti atat indragostita de el... eu in locul tau as astepta sa vina sa ma viziteze,si nu doar odata.si apoi as hotara ce si cum....nu poti iubi pe cineva doar printelefon sau pe mess |
||
|
kudika030840 Postat pe 25 Septembrie 2010 16:20 |
||
|
Fetito draga...cred ca tot e o minciunica siropoasa...vezi-ti de drum...si nu te increde decat in ceea ce vezi... ..sa auzim de bine...! ! ! Adriana |
||
|
kudika172220 Postat pe 25 Septembrie 2010 16:26 |
||
| hey! cred ca totul e o abureala,o farsa,se joaca cu tine si probabil si cu alta.stai �pe picioarele tale si vezi-ti de viata! mult noroc1 carolina | ||
|
healthy013062 Postat pe 25 Septembrie 2010 16:34 |
||
| ai grije ca familie distrugi,sotul meu a gasit pe net tot la fel pe cineva,m-a parasit fara nici o explicatie,cand am fost la serviciu a luat masina hainele lui si calculatorul si a plecat fara nici o explicatie ,fara sa ne certam, asa ca ai foarte mare grijanu stii cu cine ai de aface,sotul meu de 2 ani nu mai munceai,il intretineam eu,iar pe net spunea ca traieste in america ,ca este full de banii,iar el nu avea banii nici de tigari numai eu stiu cum plateam ratele pe care le aveam !!!!!!! ai foarte mare grija reletiile pe internet sunt niste minciuni............... | ||
|
kudika174535 Postat pe 25 Septembrie 2010 16:40 |
||
De la: kudika174535, la data 2010-09-25 16:40:36ai grije ca familie distrugi,sotul meu a gasit pe net tot la fel pe cineva,m-a parasit fara nici o explicatie,cand am fost la serviciu a luat masina hainele lui si calculatorul si a plecat fara nici o explicatie ,fara sa ne certam, asa ca ai foarte mare grijanu stii cu cine ai de aface,sotul meu de 2 ani nu mai munceai,il intretineam eu,iar pe net spunea ca traieste in america ,ca este full de banii,iar el nu avea banii nici de tigari numai eu stiu cum plateam ratele pe care le aveam !!!!!!! ai foarte mare grija reletiile pe internet sunt niste minciuni............... a luat si calculatorul??
|
||
|
mitura Postat pe 25 Septembrie 2010 16:43 |
||
| Nu vreau sa fiu negaivista, dar cred ca toate sunt minciuni sfruntate. Prea i se intampla numai lui. Dar sta departe de tine? Mergi tu sa vezi, sau da pur si simplu un telefon la spital sa vezi. Dar cred ca ori are probleme la mansarda, sau e insurat. Cu bogatia, cu mama nebuna... sunt cam cusute cu ata alba. Nu e lasa dusa de val... | ||
|
karamika Postat pe 25 Septembrie 2010 16:47 |
||
| E FRUMOS TOT CEEA CE SCRII TU,IMI DORESC DIN TOT SUFLETUL,PENTRU TINE SA FIE ADEVARAT,TOTUSI NU CREZI CA AR TREBUII SA VA STRADUITI SA VA CUNOASTETI,IN PRIMUL RAND PENTRU LINISTEA TA......nU E O REGULA SA FIE FICTIUNE,INCERCA TOTUSI SA FACI TOT POSIBILUL SA VERIFICI.MULTA BAFTA | ||
|
carmen_bolboaca Postat pe 25 Septembrie 2010 16:47 |
||
| Buna!Chestia cu blocajul fizic poate e adevarat ...eu una nu am curajul sa spun lucruri neadevarate legate de sanatate!Restul chiar nu stiu ce sa zic....poate iti faci si tu un mic,concediu si mergi sa-l vizitezi!Atunci vei vedea daca ti-a spus adevarul!PAREREA MEA | ||
|
kudika172118 Postat pe 25 Septembrie 2010 16:48 |
||
|
sincer e o mare vrajeala tipul nu vrea sa te intalneasca , mai mult ca sigur ca e casatorit .Chiar trebuia sa se laude ca are bani , ca mama lui profita de el ?????? neeee e ceva necurat la mijloc . Bine ar fi sa fie adevarat tot ce iti spune dar .......cum poate cineva sa te iubesca daca nu te cunoaste ???????????? si de unde sti ca e el in poza ????????????? |
||
|
miha1974 Postat pe 25 Septembrie 2010 16:51 |
||
moama cati si-au facut cont numai ca sa posteze pe acest topic bravo kudika...esti the best in weekend
|
||
|
miss_darine Postat pe 25 Septembrie 2010 16:58 |
||
|
Ha ha ha ce " glume " ��i spune tipul ! Sper c� nu crezi toate balivernele �stea ? Totul e cusut cu " a�� alb�" ,cum naibii nu ��i dai seama ? Spune-i �i tu ni�te pove�ti de genul celor pe care �i le spune el �ie �i vezi cum reac�ioneaz�. Cred c� nici fotogrfia lui de la avatar nu e real�. Doamne ce naivi suntem c�teodat� !
|
||
|
bezi Postat pe 25 Septembrie 2010 17:05 |
||
|
Draga mea, nu vreau sa fiu rautacioasa insa sunt de parere ca ti`ar prinde bine daca ti`ai insusi cateva cunostinte din acest ghid de exprimare pe care ti`l recomand cu multa caldura. Exprimarea ta defectuoasa m`a poluat vizual . Conformeaz�-te, �nva�� �i accept� atunci c�nd cineva te corecteaz� ! http://dexonline.ro/ghid-exprimare |
||
|
kudika228997 Postat pe 25 Septembrie 2010 17:11 |
||
| Mare ti-e gradina, Doamne, si multi prosti mai ai in ea!!!! | ||
|
healthy003074 Postat pe 25 Septembrie 2010 17:12 |
||
FATA....EU ZIC CA ASTA E UN SUBIECT SPLENDID DE TELENOVELA .... SI-MI PLACE LA NEBUNIE MODUL CUM TE EXPRIMI SI FELUL CUM SCRII. VAI DE MAMA TA FETITA !!! PROBABIL DE-ACEEA A CAZUT TIPUL ALA DIN PICIOARE SI SI-A FRACTURAT COLOANA...
|
||
|
kudika105225 Postat pe 25 Septembrie 2010 17:15 |
||
De la: bezi, la data 2010-09-25 17:05:18 Ha ha ha ce " glume " ��i spune tipul ! chiar...sa-i spuna ca a primit mostenire o vila pe malul marii si ceva banuti intr-un cont bancar,in euroi,ca este asigurata pe viata si nu o sa mai duca lipsa de nimic pe tot restul vietii,si ca sarbatorile o sa le faca in Bali sa vezi ce repede se pune tipu' pe picioare,zburand o sa vina la ea
|
||
|
Caliope Postat pe 25 Septembrie 2010 17:17 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| help...plz | 107 | De la: kudika124021 3 Noiembrie 2010 18:32 |
| Pantofi mireasa | 2 | De la: iubitik04 9 Noiembrie 2012 11:29 |
| haine original marines copii 6luni-12ani | 1 | De la: cristina_dunca 9 Septembrie 2010 06:21 |
|
|
||
| Ma iubeste,dar nu il mai atrag fizic.Este posibil? | 24 | De la: carmen26ro 25 Ianuarie 2011 15:56 |
| Arbitraj | 2 | De la: kokay_ramona2000 3 Octombrie 2010 13:18 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.