Setari Cookie-uri

am o relatie de 4 luni jumatate cu un barbat pe care nu lam vazut

Vai de mine!!!!!!! Pai tu daca ai citi asa ceva, draga mea, nu ti s-ar face parul maciuca in cap???? Linux, masina, bani, coloana, lesinuri, bani, parinti nebuni, bani, iar lesin, web, .............bla bla blu blu!?!?! Zau ca va meritati. Sincer, eu cred ca tu esti o pitzi fara pic de carte iar el un grandoman si-un mitoman.... Eu zic sa va intalniti cat mai repede! Astrele sunt in favoarea voastra iubita! :-)))))))) Va potriviti de minune!
kudika037728
Postat pe 25 Septembrie 2010 14:00
vrajeala cat china
kudika028850
Postat pe 25 Septembrie 2010 14:01
de acord!felicitari pentru postare!
roxana1970
Postat pe 25 Septembrie 2010 14:02
o sa fie bine!!cred eu!!pana la urma nu conteaza cum scri..ci ce vrei sa spui si ce simti!!si eu am o ''relatie'' de un an si ceva si nu ne intalnim decat intamplator!! si nu lua in seama sfaturile rele
kudika090138
Postat pe 25 Septembrie 2010 14:02
Ai uitat sa precizezi ce distanta va desparte.. Daca sunt foarte mult km sa zicem ca e credibil.. Oricum imi vine greu sa cred ca in 4 luni jumatate nu a avut timp sa vina sa te vada. Ai grija ca nu cumva familia compusa din mama, tata, frati, surori sa nu fie de fapt nevasta si copii. Eu cred ca ar trebui sa iti concentrezi atentia pe persoane care sa fie langa tine si sa nu te imbeti cu apa rece... Numai bine!
genidinamo
Postat pe 25 Septembrie 2010 14:08
De la: kudika154638, la data 2010-09-19 21:48:19acum nu poate veni acasa .inca nu poate merge/multumesc de sfaturi

Dar tu poti sa mergi ? Daca da...du-te tu si vezi-l ! Ce-i asa greu ? Oricum eu cred ca sunteti amandoi redusi mintal !
JolieJulie
Postat pe 25 Septembrie 2010 14:08
MARE ATENTIE, ESTE CEVA LA MIJLOC,NU TREBUE SA TE INCREZI IN OAMENI MAI ALES DE PE INERNET. AI GRIJA! AR TREBUI SA TE GINDESTI CA DACA ARE O ASEMENEA FAMILIE,E UN SEMNAL DE ALARMA.
kudika026288
Postat pe 25 Septembrie 2010 14:10
Parerea mea este de uiti tot ce s-a intamplat ...toata relatia este asa un fel de imaginatie....te imbeti singura cu apa rece si la sfarsit tot tu o sa suferi:)
oanablonda
Postat pe 25 Septembrie 2010 14:15
eu cred ca e un personaj creat, eu nu as avea incredere si nu m-as atasa.
deja te-ai atasat, dar te-ai atasat de ceva aproape ireal, sfatul meu e sa incerci sa-ti gasesti un prieten adevarat si sa incetezi discutiile cu acest personaj.
kudikadaniela
Postat pe 25 Septembrie 2010 14:17
De la: kudika137139, la data 2010-09-25 10:42:52Buna dimineatza all!
Este pentru prima data cand scriu un post aici de cand mi`am facut contul pe Kudika.
Vreau sa va salut pe toti,citesc posturile voastre aproape zilnic si tot ce se scrie pe aici...
Vazand subiectul discutat am luat decizia sa scriu si eu pentru ca pe al meu barbat l`am cunoscut pe un joc de strategie online.
Era undeva in urma cu ceva timp,jucam acelasi joc,stiam unul de celalalt vorbisem o data de doua ori pe joc si cam atat...intr`o zi a trebuit sa organizam impreuna pe acel joc o strategie de atac pentru ca asha se impartisera sarcinile de conducatorii jocului si asha a inceput usor usor sa se dezvolte o relatie intre noi.
El era in Belgia pe vremea aia si este in continuare(stabilit acolo),vorbeam pe joc,vorbeam pe mess,vorbeam pe skype dar nu ne vazusem decat in fotografii pentru mai bine 3 luni.Nu avea web in perioada aia motiv pentru care nu ne`am putut vedea macar sa ne facem o impresie.Lucreaza de dimineatza pana undeva tarziu spre seara si ii era greu sa ajunga la un magazin de gen sa isi ia un web cam.La un moment dat intr`un weekend s`a urcat in masina si s`a dus undeva la 100 km sa cumpere acel web pentru ca vroia neaparat sa nu mai existe acel necunoscut intre noi.Mentionez ca in localitatea unde locuia nu mai gasea magazine de electronice deschise dupa o anumita ora.Dupa ce si`a instalat webul totul a prins culoare,discutiile nostre erau altfel...la o luna dupa ce ne`am vazut si`a luat concediu si a venit in Romania sa ma cunoasca si de atunci suntem impreuna...

V`am povestit toate astea ca replica la postul doamnei sau domnisoarei de mai sus...
La capatul lumii sa fii daca te intereseaza o persoana mergi pe jos s`o cunosti daca mai afirmi ca o si iubesti,motive,justificari si tot felul de bla bla sunt chestii infantile.
Restul e cancan!

Cumva acel joc on-line de strategie e khanwars?
Si ca sa zic ceva si celei care a deschis acest topic: sper din tot suftetul sa-ti revii. Stiu povestea mai detaliat de atat, cred ca te si cunosc, sau e plina lumea de fete credule si barbati care se plictisesc de moarte (asta ca sa folosesc un limbaj demn de site-ul asta, pentru ca as zice ceva si mai urat) . Imi pare rau ca in continuare crezi intr-o iluzie, o himera, revino-ti, te rog! Hello!!!!!!!
kudika181837
Postat pe 25 Septembrie 2010 14:20
de acord cu tine.ce grea este gramatica....doamne,ce sa fac?
oare ma iubeste?
isi cheltuie banii cu familia lui hrapareata..
dar cu cine mama naibii sa-i cheltuie,daca nu cu familia?
o avea vreo 90 de ani si nu mai are cu cine-i cheltui e
deea_geo72
Postat pe 25 Septembrie 2010 14:20
Eu cred...ca..nu ar avea de ce sa te minta..pentru ca lucrurile astea ai putea sa le vezi...oricum le vei vedea....daca nu are bani asa cum spune...o sa`l lasi..pt minciuni...eu asta as face...iar daca are si e ok..atunci..vedeti daca va placeti real...si ..SUCCES!
florosbif
Postat pe 25 Septembrie 2010 14:23
In primul rand vreau sa iti spun ca asta nu se poate numi o relatie. Nu stiu cati ani ai, dar dupa parerea mea crezi in baliverne. Hai sa iti povestesc ceva asemanator din experienta mea si pe urma tragi tu cocluziile. Eram casatorita, casnicia mea nu mergea si aveam de gand sa divortez. Era greu sa ma hotarasc cand, dar decizia era luata. Aveam o cunostiinta din acelasi oras cu mine de care eram atrasa, de el nici nu mai zic, ma manca din priviri. Ne cunoscusem cu vreo 4 ani inainte, cand ne vedeam povesteam se simtea acel "ceva" dintre noi. La un momentdat el a inceput sa vorbeasca cu mine pe mes toata ziua la servici, acasa cand puteam eu. Bineinteles a venit vorba si de cat ii place lui de mine, ca e indragostit,sa iesim amandoi etc.I-am zis ca nici nu se pune in discutie asa ceva, noi amandoi fiind doua persoane cunoscute in orasul nostru, ca urmeaza ca eu sa fac ordine in viata mea si pe urma mai vedem. Nu s-a linistit, am continuat sa povestim mult mai multe, mi-a dovedit de foarte multe ori ca vrea sa fie cu mine, vorbeam atat pe mes cat si la telefon ori de cate ori puteam eu. Tin minte ca odata am vorbit la telefon aproape 400 km, el intorcandu-se acasa dintr-o delegatie, a venit pana in fata blocului m-a salutat si a mers acasa, noi continuind sa vb la telefon.Nu puteam merge la pizza amandoi, mi-o trimitea pe fan curier. Stia ca plec in oras de la servici, pleca si el si statea la distanta numai sa ma vada. etc.Ma facea sa ma simt bine si iubita.I-am povestit ca urmeaza sa divortez, nu am acceptat sa ma intalnesc cu el sa nu creada cumva vreodata ca din cauza lui am divortat, eu avand probleme cu doi ani in urma cu fostul sot.Am discutat foarte multe amandoi, de viata mea, de viata lui, de ce ii place lui, de ce imi place mine, intr-un cuvant tot. Toata treaba asta a durat 6 sau 7 luni, apoi dintr-o data el nu mai vorbea asa des cu mine si nu am stiut ce s-a intamplat. A zis ca e mai bine sa nu mai vorbim atat de des mai ales ca urma ca eu sa plec de acasa in urmatoarea luna. Am zis ok si ma suna din ce in ce mai rar. Eu il sunam si vorbea foarte putin. Am hotarat sa nu il mai sun deloc. Am plecat de acasa, m-am mutat singura in chirie, el stia tot pentru ca eu eram foarte buna prietena cu mama lui, care pentru mine era ca o a doua mama. Nu m-a sunat si nu a luat legatura cu mine vreo 2 luni, deloc. Am crezut ca inebunesc, nu imi venea sa cred, nu intelegeam. Pe urma ne-am intalnit fata in fata in oras, eu singura, el cu prietena lui, pe care ulterior am aflat de la mama lui ca de fapt era doar o tipa venita la el si intalnita pe net.:).Am crezut atunci ca intru in pamant, am crezut ca ma sufoc. L-am salutat si am trecut. Dupa vreo 2 luni a inceput din nou sa vb cu mine, ca el tot atat tine la mine, ca a lasat timpul un pic sa treaca, tampenii. Am zis ok, l-am crezut oarecum cu toate ca eram foarte suparata pe el, ca atunci cand mi-a fost mai greu el nu a fost langa mine. Nu i-am cerut sa fie cu mine doar sa imi fie prieten in continuare asa cum a fost si pana atunci. Am inceput iar sa vb pe mes destul de mult. Pana la urma ne-am intalnit o singura data, dar dupa aceea el a zis ca trebuie sa mai treaca timpul deoarece eu sunt o femeie divortata, el nu a fost casatorit, si ca ce o sa zica lumea din oras, etc. Eu i-am explicat ca nu trebuie neaparat sa ne afisam amandoi, cand vrem sa iesim putem sa o facem in alta parte, posibilitati aveam amandoi, deci nu vedeam care e problema.Am inteles pana la urma ca de fapt lui ii era rusine cu mine ca eram divortata, lucru pe care l-a stiut de la inceput.Atunci m-am enervat, i-am spus cam ce am avut de spus elegant, frumos si cu mine a incheiat-o definitiv. Am ramas prieteni, cand ne vedem povestim, ne ajutam daca avem nevoie unul de altul, relatia mea cu mama lui e la fel(mama lui nu a stiut de ce se intampla intre noi, doar a banuit ceva). E adevarat ca el ma ocoleste, dar e destul de greu intr-un oras mic.Acum lui ii pare rau, a incercat sa mai vb cu mine, dar degeaba. In momentul de fata eu am o relatie, tot cu un fecior, cum se zice, e mai mic decat mine cu ceva ani, dar ne intelegem foarte bine, ma iubeste si nu ii e rusine cu mine nici ca sunt mai mare ca el, nici ca sunt divortata, a spus la toata lumea ca e cu mine, nu a ascuns relatia. Plus de asta s-a impus in fata parintilor lui, si le-a spus ca el niciodata nu se va desparti de mine ca ei vor, doar numai daca noi hotaram. Asta inseamna sa iubesti cu adevarat! Face tot ce ii sta in putiinta sa vina sa stea cu mine, el lucreaza foarte mult, sa ne petrecem impreuna putinul timp liber pe care il avem amandoi. Deci... nu stiu ce sa zic de "relatia" ta. Ar trebui sa te gandesti mai bine. Nu poate el veni? OK. Mergi tu. De ce nu ai facut-o pana acum? Am impresia ca el cauta tot felul de scuze, poate e si insurat cu vreo 10 copii, batran si sarac. Cred ca ar trebui sa dai dovada de mai multa maturitate si sa nu mai fii asa credula. Ti-am spus in mare povestea mea, sa vezi cam ce am patit eu si cu un om pe care l-am cunoscut cu cativa ani in urma si cu care ma intalneam destul de des si care statea la cateva blocuri distanta. Dar sa nu il cunosti deloc? Cred ca ar fii bine sa vezi ce se intampla exact si sa pui capat la o chestie dupa care tu o sa suferi si o sa ai de pierdut din timpul tau si din viata ta. Iti doresc sa nu patesti ca mine dar mi-e teama ca asa o sa fie. Astept vesti de la tine.
kudika314981
Postat pe 25 Septembrie 2010 14:28
nu stiu daca te va ajuta ce voi scrie dar sper sa il iei ca un sfat. o relatie la distanta e aprope imposibila cu atat mai mult cu cat nu l-ai vazut fata in fata. te-ai gandit vreodata ca poate sa iti spuna de banii lui doar pt a te pune la o incercare sa vada pe ce principiu mergi? eu m-as gandi si la asta.nu cred ca exista vreo problema cu web-ul daca are linux pe calculator dar oricum daca vroiati sa va vedeti de ce nu mergi tu la el si astepti sa vina el la tine. banuiesc ca ca stii unde sta si daca nu sti exact adresa intri pe google si pui numele lui sigur gasesti ceva despre el in plus mai ales daca are pagini de hi5 si facebook. si te prezinti la el acasa eventual il suni din fata casei/blocului. faza cu a lesinat si s-a lovit la coloana si nu mai poate merge...iti spun eu ca studenta la medicina ca de la o cazatura dintr-un lesinat nu poti sa-ti lezezi coloana in asa hal incat sa distrugi anumite sinapse ale nervilor locomotori deci eventual s-a lovit si il doare dar sigur poate sa umble.

sper sa citesti ce am scris si sa-ti fie de folos
MiRa220809
Postat pe 25 Septembrie 2010 14:29
am avut si eu parte de o astfel de relatie, e f asemanatoare cu plecarea prin strainatate, noi vb doar pe mess, f rar prin mesaje pe tel si doar o data m-a sunat...ideea e ca totul a fost o minciuna, parerea mea, fugi mancand pamantul
violeta_grace
Postat pe 25 Septembrie 2010 14:40
sa ma bag si eu in seama si sa iti spun draga mea ca te minte. de ce pun asta? ptr ca am cunoscut si eu un baiat de genul asta si la fel facea. imi spune ca ma iubeste, ca are bani, vorbeam la telefon aproape nonstop, imi promitea ............de toate, dar cand era vorba sa ne vedem mereu i se intampla cate ceva. pana m-am hotarat sa ma duc eu la el sa vad care i treaba.............totul era o minciuna. nici macar adresa de acasa nu era buna.
marir76
Postat pe 25 Septembrie 2010 14:45
un subiect de tot.....rasul
baliverne
despre ortografie ce sa mai zicem...
kudika013416
Postat pe 25 Septembrie 2010 14:49
toate piedicile astea de a va vedea...nu suna bina..
la banii lui...isi lua un web....gasea un pc....se rezolva..tu te-ai aratat lui la web?
aameliaandy
Postat pe 25 Septembrie 2010 14:50
offf...eu simplific treaba......dute tu la el si gata...si dak nu ai bani cerei lui din banii aia multi care i are....si dute la el...simplu...si dak nu vrea lasal in treaba lui k nu e ceva in neregula....scz dak....
miaunel69
Postat pe 25 Septembrie 2010 14:51
De la: kudika154638, la data 2010-09-16 22:55:07voi ce credeti?imi puteti spune un sfat?
Salut...ma intreb oare tu chiar crezi ca aveti o relatie ? Chiar crezi ce a indrugat el acolo ? Nu ti-ai dat seama ca amanarile astea..ba ca pleaca din tara,ba ca ta-su se invarte in jurul cozii,webu ca nu-i functioneaza,ba una,ba alta....o gramada de motive...chiar este dubios....asta cine stie..poate sa fie si insurat si o tarla de copii acasa si in lipsa de ocupatie,iese la agatat pe net..... Ai grija sa nu cumva sa te fi atasat de o himera... Oricum tare as vrea sa fie adevarat ce spui tu si mai mult sa fie adevarat ce spune el...
Caliope
Postat pe 25 Septembrie 2010 15:01
Mai draga, eu zic sa nu mai numesti asta "relatie". Cam cu asta sa incepi. Iar apoi, goleste-ti mintea de "hohaieli" si umple-o cu lucruri mult mai utile, cum ar fi sa inveti sa scrii corect. Si, mai ales, traieste a real life!!! Asa...si dupa ce incepi viata reala, fa-ti o relatie de care apoi ne poti povesti. Eu asa zic;)
nelySC
Postat pe 25 Septembrie 2010 15:02
buna > am citit povestea ta iti spun ce mi se pare mie ciudat :
1. i9n primul rand , o pers care sta f bn d.p.d.v material nu vorbeste despre asta , ceeea ce din msg tau asta reiese , ca el se cam lauda ca are bani , ca are casa de vacanta . asta este un prim punct care e ciudat
al doilea pct ar fii faptul ca tu nu l ai vazut niciodata la web . putea sa faca rost de alt laptop , daca e asa cum zice ca are bani si sa va vedeti la web , nu crezi ? da mi id tau , sa vb mai multe .
kudika177280
Postat pe 25 Septembrie 2010 15:03
Cata rautate din partea multora...in fine....de aceea merge lumea asta spre "bine"....
Referitor la problema ta, sincer ai grija, poate fi adevarat poate nu, dar sincer nu cred ca te iubeste prin telefon sau mess. Daca ajungeti sa va vedeti ?! Te vede, nu ii place, si spune " auzi, scuze dar nu te mai iubesc", sau m-am inselat in privinta sentimentelor....
Si eu am o relatie la distanta, am asteptat 3 luni sa il vad prima oara, a venit, desi a avut si el destule piedici, a venit a stat de pe o zi pe alta si a plecat....deci vreau sa zic ca tot a venit....
Si distanta tot la fel de mare este romania italia si ne vedem cat de des se poate, abia apoi dupa ce te vezi poti sa zici ca tii sau nu la el sau el la tine. Ai grija de tine si de sufletul tau pentru ca nimeni nu are, vezi daca merita, eu zic ca sa te gandesti bine....A iubi inseamna a demonstra, pentru unii a spune TE IUBESC, e ca si cum ai spune BUNA ZIUA, pentru alti inseamna mai mult dar vin si cu argumente, demonstrari...
Te pup, toate cele bune
kudika101712
Postat pe 25 Septembrie 2010 15:04
vai de capul tau mai fata..........daca asa incoerenta esti in toate........si apoi,te complici pre mult.vei avea de suferit tot timpul din cauza familiei lui......vezi-ti de tine si mai invata gramatica
starmax
Postat pe 25 Septembrie 2010 15:15
din pacate asemenea relatii nu tine.eu am avut parte de una si nu a mers.mentionez ca o cunosteam pe fata.dar ea era la botosani si lucrez in olt.banii nu aduc fericirea dar o intretin,dava u crezi ca va merge bafta
sa ma anunti si pe mine daca va merge.noroc sa ai,ca sanatate au avut si aia de pe titanic
AMONSETH
Postat pe 25 Septembrie 2010 15:15
De la: kudika154638, la data 2010-09-18 16:17:56eeeeeeeeeeeeeee.ce destepte mai sunt unele.tot critica si fac misto insa sunt vai de ele.mai bine stati in banca voastra si nu mai comentati nimic.unele persoane vor un sfat nu prostii din capu vostru .desteptaciunilor.eu nu ma impac cu limba romana dar macar gandesc nu sunt proasta si fac misto cand alti vor un sfat.dute tu pe la scoala pe la orele de logica poate incepi si tu sa gandesti

Ei, copila mea... da' ce ti-a facut biata limba romana de nu vrei sa te impaci cu ea? Nu ti-ai pus problema ca poate EA NU VREA SA SE IMPACE CU TINE, DACA O MAI STALCESTI ASA?! Fetele au fost binevoitoare, ti-au dat nu un sfat, ci mai multe si variate pe deasupra, iar tu le trimiti la scoala? Poate ca fac scoala si acum, fara ca tu sa le mai impingi de la spate... cel putin asa deduc eu, din ceea ce scriu ele - si nu prea imi pare ca gresesc... Nu cred ca e nevoie sa faci ore de logica pentru a sti cum sa gandesti. Logica o ai si ti-o cultivi; daca nu o ai, poti sa faci mii de scoli de logica degeaba. Poate ca nu ar strica sa mai inveti si tu cate ceva, sa demonstrezi ca gandesti intr-adevar!
Fetelor... o dupa-amiaza placuta!
christa64
Postat pe 25 Septembrie 2010 15:17
Sincer,cred ca e poveste..am trecut si eu prin asta si s a dovedit a fi o Inselatorie..sunt multi barbati pe Internet care urmaresc tocmai asta,sa te faca sa nu mai poti dupa ei..dupa care Incep sa ceara bani sau cadouri..iar web Iti poate da dintr un caffe,5 min..de poze ce sa mai zic,sunt sigur false..
G1N3A5
Postat pe 25 Septembrie 2010 15:19
daca vrei sa mergi la el...iti imprumut trotineta mea...da sa nu mergi cu viteza
RUY_BLAS
Postat pe 25 Septembrie 2010 15:22
Ai mare grija cu cine vb pe mes.Pe linga oamenii cinstiti aici pe net mai sunt si multi nebuni.Ar fi bine daca tu te-ai duce in vizita la el sa te convingi.
kudika228167
Postat pe 25 Septembrie 2010 15:26
De la: kudika228167, la data 2010-09-25 15:26:16Ai mare grija cu cine vb pe mes.Pe linga oamenii cinstiti aici pe net mai sunt si multi nebuni.Ar fi bine daca tu te-ai duce in vizita la el sa te convingi.

puhuiii...au anuntat astia radare!!!!!!!!
anastasia_m
Postat pe 25 Septembrie 2010 15:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Stewardesa 4 De la: katina93 18 Decembrie 2013 08:14
Despre gonoree 1 De la: putin_dus 8 Iunie 2013 12:33
sanatate de la DXN(ganoderma) 2 De la: kudika120986 25 Martie 2011 12:11
ajutor !! 26 De la: kudika367740 7 Octombrie 2014 10:10
Oare de ce? 9 De la: Sibel_16 23 Ianuarie 2011 14:57