Mai multe
De la: kitty_na, la data 2010-09-25 23:28:50De la: kudika093264, la data 2010-09-25 23:22:57De la: kudika154638, la data 2010-09-16 22:55:07voi ce credeti?imi puteti spune un sfat?INVATA TU UN PIC DE GRAMATICA DOMNISOARA, SI POATE ITI VE-I ORGANIZA SI VIATA ALTFEL !
|
||
|
alinastinga Postat pe 26 Septembrie 2010 01:08 |
||
|---|---|---|
| Ai mare grija.Dak te iubea asa mult,ar fi facut tot posibilul sa vina sa te vada. | ||
|
healthy008283 Postat pe 26 Septembrie 2010 01:42 |
||
| la cat de analfabeta esti,nici nu ma mira faptul ca poti crede o asemenea fantasmagorie!mare ti-e gradina Doamne!si multi dobitoci mai ai in ea! | ||
|
|
||
|
kudika229438 Postat pe 26 Septembrie 2010 03:09 |
||
| Mare e Gradina Ta, Doamne! Ca bine zicea cine zicea..cum Doamne iarta-ma sa crezi tot ce iti indruga omul ala, fara sa ai macar o baza, cat de mica? Am mai auzit de oameni naivi, dar cred ca tu esti sablonul, iar orice o sa patesti in urma acestei "relatii", o meriti, pe bune. | ||
|
ramo_darkgirl Postat pe 26 Septembrie 2010 03:22 |
||
| Mai bine aveai o relatie de 4 luni si jumatate Gramaticala si Logica .Eu de 10 ani am o relatie cu Loto ca am sa castig o suma imensa ,dar nu a venit momentul ca nu stiu ce sa fac cu banii. In rest in capul tau este CAN-CAN | ||
|
healthy010635 Postat pe 26 Septembrie 2010 06:39 |
||
De la: kudika154638, la data 2010-09-16 22:55:07voi ce credeti?imi puteti spune un sfat? ma faci sa rad , sincer, daca tu numesti asta relatie, nu am inteles , cati ani ai? si de ce pana la varsta ta nu ai invatat in primul rand sa scrii corect romaneste, ai putea pana sa -l intalnesti sa iei o carte de limba romana de cls a 2-a sau a 3-a sa vezi cum se scrie corect numai bine, nu te imbata cu apa rece, daca el de 4 luni vb cu tine si iti insira asemenea povesti.... are imaginatie bogata, |
||
|
magdutza60 Postat pe 26 Septembrie 2010 08:01 |
||
| Fetito , oamenii normali de la o anumita varsta incep sa nu mai creada in Mos Craciun , in zane , zmei si alte ....povesti ! Trezeste-te copila !. Parca vad ca-ti va cere un rinichi sau vreun alt organ ca sa se faca bine , si sa vina la tine . Din solidaritate feminina , te rog ,nu-i mai da crezare . Este un impostor de ceea mai joasa speta . S-auzim de bine . | ||
|
kudika322969 Postat pe 26 Septembrie 2010 08:15 |
||
| nici tu nu stii prea multa gramatica. vei se scrie impreunat nu ve-i cum ai scris tu. | ||
|
kudika320917 Postat pe 26 Septembrie 2010 08:31 |
||
| Sfatul meu este sa nu te implici emotional in aceasta "relatie" cum o numesti tu deoarece tipul este cel mai probabil o jigodie casatorita...fii realista si vino cu picioarele pe pamant ...cine se crede imbecilul asta??? auzi- spital, mama, sora, lesinuri ( si toate exact cand sa va vedeti)...se vede cu ochiul liber cat este de interesat de tine! acest barbat nu merita atentia ta! fii desteapta si pune punct acum! | ||
|
miha12345 Postat pe 26 Septembrie 2010 09:12 |
||
| Nu crede inca nimic pana nu vezi cu ochii tai. Relatiile contactate pe net au rezervele lor de surpriza. Fiecare poate spune ce-i place despre el .Pana la proba contrarie.Oamenii beneficiaza de imaginatie bogata . Netul ofera spatiul prielnic de dezvoltare a celor mai nastrusnice planuri ale vietii virtuale . Nu confunda viata reala cu cea virtuala ! | ||
|
kudika081104 Postat pe 26 Septembrie 2010 09:16 |
||
Vai de viata mea! Se duce lumea de rapa cu asemenea specimene!
|
||
|
Plank Postat pe 26 Septembrie 2010 09:47 |
||
|
Mama vorbeste intepat si se subintelege ca destul de urat, sora vorbeste intepat si urat, iar el a primit o educatie total diferita de cea a surorii sale, de la aceeasi mama si este un zaharel. ¡¡¡¡¡¡¡¡Trezeste-te!!!!!!! ¿Ce vizita vrei sa-i faci? ¿Ce intalnire? Oricare persoana cu putin "scaun" la cap ar pune final acestei povesti. Daca doresti in continuare aceasta relatie si pentru tine totul este OK - mi se pare mie ca a-i crescut in aceeasi "ograda" - scuze mediu social si in acest caz inteleg ca pentru tine pare normal un astfel de comportament. |
||
|
Fer10 Postat pe 26 Septembrie 2010 09:49 |
||
| Totul este posibil..din moment ce te tot cauta inseamna ca tine la tine..poate nu te iubeste cum zice el...a iubi inseamna a-ti da viata pentru cineva..tu ai putea sa te duci la el,sa-i propui asta..abia vizitezi alt loc..nu ai nimic de pierdut...mi se pare o poveste foarte frumoasa...cunosc o prietena care a vb pe internet catziva ani...si cand s-au intalnit nu au stat pe ganduri..s-au casatorit si sunt impreuna acum,au si un copil...Nu mi se par minciuni ce a zis...poate doar daca a fost actor poate sa mint asa bine..dar daca era minciuna,nu te cauta l asa zilnic timp de 4 luni juma...sincer... | ||
|
Corina1205 Postat pe 26 Septembrie 2010 10:05 |
||
|
E pacat sa vad cum va criticati unii pe altii dar e si mai pacat sa vad ca limba romana e asa de greu de stapanit.Sigur putem da vina pe "oboseala" sau pe "tastatura".Oricum hai sa incercam sa fim mai buni si sa dam o parere pentru ca sa poti da un sfat trebuie sa fi trecut prin aceeasi experienta.Asa ca permite-mi sa-ti spun parerea mea:"Paote ca in mintea cestui baiat dorinta de a impresiona depaseste limitele normalului.Cu siguranta nu e sincer si cu siguranta nu va fi niciodata un partener in care sa poti avea incredere.Ofera-i prezumtia de nevinovatie pana se dovedeste contrariul dar nu mai crede toate povestile lui. Sa-ti dea Dumnezeu intelepciunea de care ai nevoie. |
||
|
vasilicab81 Postat pe 26 Septembrie 2010 10:54 |
||
yo nu krd k asta e o relatie............e mh mult o joak d kopii .........p baiatu asta nici nu il qn eshti sigura k tot c sp e adv ?????????? pt nu vr s o relatie q u ....yo kred k ar trebui s i-ti cauti un baiat o cr s poti avea o relatie normala ......t pwwwpa ...kryshu....
|
||
|
kryshu Postat pe 26 Septembrie 2010 10:57 |
||
De la: kryshu, la data 2010-09-26 10:57:15yo nu krd k asta e o relatie............e mh mult o joak d kopii .........p baiatu asta nici nu il qn eshti sigura k tot c sp e adv ?????????? pt nu vr s o relatie q u ....yo kred k ar trebui s i-ti cauti un baiat o cr s poti avea o relatie normala Isuse...nu inteleg o iota ! Nu stiiii sa scriiiii si tu romaneste ? Nenorociti limba romana la propriu !
|
||
|
airedemolino Postat pe 26 Septembrie 2010 11:12 |
||
De la: amariage, la data 2010-09-26 11:12:18De la: kryshu, la data 2010-09-26 10:57:15yo nu krd k asta e o relatie............e mh mult o joak d kopii .........p baiatu asta nici nu il qn eshti sigura k tot c sp e adv ?????????? pt nu vr s o relatie q u ....yo kred k ar trebui s i-ti cauti un baiat o cr s poti avea o relatie normala LIMBA ROMANA. ( gresit tastat) |
||
|
airedemolino Postat pe 26 Septembrie 2010 11:14 |
||
De la: amariage, la data 2010-09-26 11:14:05limbaj de messenger ........ felicitari celor ce ucid limba romana, in curand chineza la putereDe la: amariage, la data 2010-09-26 11:12:18De la: kryshu, la data 2010-09-26 10:57:15yo nu krd k asta e o relatie............e mh mult o joak d kopii .........p baiatu asta nici nu il qn eshti sigura k tot c sp e adv ?????????? pt nu vr s o relatie q u ....yo kred k ar trebui s i-ti cauti un baiat o cr s poti avea o relatie normala
|
||
|
bombonik_babardik Postat pe 26 Septembrie 2010 11:21 |
||
| Si eu am o relatie la distanta de un an jumatate si stiu cat de greu este. Numai tu poti sti cu adevart daca te minte sau nu ... Oricum , fi atenta e cam mult timp fara sa va vedeti. Unde sta in China? In tot timpul asta nu ai avut ocazia sa te duci o data la el sau el la tine... Macar pentru cateva ore. | ||
|
lorennap Postat pe 26 Septembrie 2010 11:36 |
||
De la: babyboomboom, la data 2010-09-26 11:21:48De la: amariage, la data 2010-09-26 11:14:05limbaj de messenger ........ felicitari celor ce ucid limba romana, in curand chineza la putereDe la: amariage, la data 2010-09-26 11:12:18De la: kryshu, la data 2010-09-26 10:57:15yo nu krd k asta e o relatie............e mh mult o joak d kopii .........p baiatu asta nici nu il qn eshti sigura k tot c sp e adv ?????????? pt nu vr s o relatie q u ....yo kred k ar trebui s i-ti cauti un baiat o cr s poti avea o relatie normala iar eu nu suport chineza deloc nu stiu cum o sa rezist
|
||
|
G1ul1a Postat pe 26 Septembrie 2010 11:38 |
||
De la: babyboomboom, la data 2010-09-26 11:21:48tu esti unul din eiDe la: amariage, la data 2010-09-26 11:14:05limbaj de messenger ........ felicitari celor ce ucid limba romana, in curand chineza la putereDe la: amariage, la data 2010-09-26 11:12:18De la: kryshu, la data 2010-09-26 10:57:15yo nu krd k asta e o relatie............e mh mult o joak d kopii .........p baiatu asta nici nu il qn eshti sigura k tot c sp e adv ?????????? pt nu vr s o relatie q u ....yo kred k ar trebui s i-ti cauti un baiat o cr s poti avea o relatie normala
|
||
|
thadoogback Postat pe 26 Septembrie 2010 11:41 |
||
Buna ! ...spui relatie la un gen de comunicare ......dupa parerea mea ai devenit un fel de psiholog ad hoc pentru un om tare ciudat ....care se tot victimizeaza si are nevoie de un fraier sa l asculte ........sa nu mi spui ca il si crezi ..........! intoarce te in realitate ... si pe net , ca in viata , gasesti foarte greu un om normal , dar merita cautarea ! cred ca acum tot ce simti fata de el e doar in imaginatia ta , in realitate viata cu el ....cum crezi ca ar fi ? bafta in cautari !
|
||
|
kudika041163 Postat pe 26 Septembrie 2010 11:42 |
||
| draga mea, cand il vei cunoaste, spune-i oral totul, nu scrie nimic deoarece daca vede cat de necunoscatoare in ale limbii romane esti poate nu te mai iubeste. | ||
|
maria_doina Postat pe 26 Septembrie 2010 11:49 |
||
De la: maria_doina, la data 2010-09-26 11:49:54draga mea, cand il vei cunoaste, spune-i oral totul, nu scrie nimic deoarece daca vede cat de necunoscatoare in ale limbii romane esti poate nu te mai iubeste. ORAAALLLL ??? iarta-ma,dar chiar nu m-am putut abtine offf..limba asta romana asta e...daca are mai multe intelesuri...
|
||
|
Caliope Postat pe 26 Septembrie 2010 11:57 |
||
| invital la tine acasa cunoastel mai bine si iti vei da seama ca nu tot ce zboara se si maninca scuze e parerea mea | ||
|
kudika187610 Postat pe 26 Septembrie 2010 12:00 |
||
| Ai dat d cel mai mare mincinos din lume.e insurat 100 la suta, niki nu o sa ai vreodata o relatie serioasa ku el. Virusat laptop ? La banii lui ? Nu are timp kateva ore sa vina pana la tine? La banii lui ? Ejti kopila? Judeka makar kat fak unu ku unu. | ||
|
dorinb55 Postat pe 26 Septembrie 2010 12:06 |
||
| Hai totusi sa nu fim rautacioase.Fata ne`a spus ce a avut de spus asa cum a stiu ea si probabil astepta un raspuns de la noi..Parerea mea e ca pana nu te intalnesti cu el,nu poti sa consideri ca e vorba de o relatie sau asa mai departe.Ma gandesc ca daca ar vorbi"la misto" sa zic asa,dc ar face-o si dc ar continua cu prostia asta?Tu ar trebui sa`ti dai seama din vorbe si din convorbirile cu el daca e nebun sau are altceva in cap..Oameni sunt multi si de multe feluri. | ||
|
freelove Postat pe 26 Septembrie 2010 12:15 |
||
| Draga mea, tu esti prea aprinsa si nu mai poti vedea obiectiv ce se intampla. Este prea mult sa ii spui "relatie". Exista foarte putine cazuri in care o "relatie" de pe net se si concretizeaza. Eu cred ca este ceva foarte ciudat la mijloc. Daca era asa intesat venea la tine d ela inceput. Si hai sa fim seriosi, cred ca la avatar ai vazut un barbat dragut, nu? Ia gandeste-te putin: frumos, destept, cu bani... si singur??? este prea ciudat. Daca el minte si de fapt este invalid de mai mult timp si incearca sa te manipuleze? Eu vad ca a cam reusit sa o faca... Sper sa nu te superi, nu am vrut sa fiu rautacioasa... Bafta! | ||
|
Aura_Raluca Postat pe 26 Septembrie 2010 12:22 |
||
De la: dorinb55, la data 2010-09-26 12:06:06Ai dat d cel mai mare mincinos din lume.e insurat 100 la suta, niki nu o sa ai vreodata o relatie serioasa ku el. Virusat laptop ? La banii lui ? Nu are timp kateva ore sa vina pana la tine? La banii lui ? Ejti kopila? Judeka makar kat fak unu ku unu. Ok si eu mai gresesc si cand ma grabesc sa tastez dar nici in halul asta ! Nu ma iau de cei care gresesc dar nu in halul asta !Inapoi la scoala ! Nu va inteleg...sincer pareti mai sofisticati, mai la moda daca butonati asa ?? Sunt eu prea batrana sa mai tin pasul cu noua limba romana ??
|
||
|
airedemolino Postat pe 26 Septembrie 2010 12:26 |
||
| mama draga, parerea mea e ca totul e un bullshit.....eu mi-am cunoscut barbatul din greseala pe net, total greseala, dar cand un om are de gand sa faca pasul catre o relatie (ca ceea ce e acolo intre voi nu se poate spune ca e o relatie, sa fim seriosi), nu ii pasa de nimic....eu cred ca nenea e un pic insurat....parerea mea. | ||
|
Postat pe 26 Septembrie 2010 12:29 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Subiect: stomatolog estetica dentara | 2 | De la: kudika_994916 14 Octombrie 2015 11:45 |
| parul | 3 | De la: gigi_oprea 16 Decembrie 2010 20:38 |
| Din ratusca cea urata, lebada cea frumoasa | 7 | De la: daria08 2 Aprilie 2015 16:24 |
|
|
||
| fetelor .....sfat va rog...:) | 3 | De la: kudika094196 19 August 2011 23:28 |
| film | 3 | De la: Summer_ 30 Iulie 2010 23:27 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.