Mai multe
| Salut!! Sa-ti spun ce am patit si eu referitor la ce ai scris. I_am vazut si eu pozele pe mess, era un baiat de milioane. Am vorbit cu el vreo 2 luni mi-a spus ca vrea sa fie cu mine si cate vrajeli. Si cand ii spuneam sa puna web sa-l vad gasea tot felul de moyive. Si odata dupa ce ne-am certat un pic, a fost de acord sa-l vad. M-am speriat. Nu era ala din poze. Am ramas ca la dentist. Asa ca ai grija iti spun. sunt tot felul de nebuni pe net. Nu pune suflet si nu avea incredere pana nu il cunosti bine si sa-l vezi pe web. Ai grija de tine!!! | ||
|
cici12345 Postat pe 26 Septembrie 2010 15:33 |
||
|---|---|---|
| ar trebui sa nu iti faci mari sperante cu privire la aceasta relatie ,asteapta sa va intalniti si apoi ia o decizie ,oamenii spun multe la telefon dar adevarul il vei afla cand va veti intalni ,sper sa fie de bun augur ,iti doresc mult noroc | ||
|
vas Postat pe 26 Septembrie 2010 15:36 |
||
| Buna.Nu te supara ,dar eu cred ca minte si tu esti putin cam naiva.Revino-ti la realitate.Apropo:cati ani ai? | ||
|
|
||
|
COCA109821 Postat pe 26 Septembrie 2010 15:36 |
||
De la: ldragulescu, la data 2010-09-26 12:47:17Asta i forum pt a cauta greseli de exprimare? sau cine stie gramatica si cine nu? Nu e pt greseli de ex primare fiecare le face dar nici un forum in romano-chineza ! Ce dracu !
|
||
|
airedemolino Postat pe 26 Septembrie 2010 15:39 |
||
De la: kudika154638, la data 2010-09-16 22:52:38buna Pare o poveste cam fantasmagorica.Ce ar sa astepti sa-l cunosti , daca se va intampla vreodata , apoi fa-ti matalutza iluzii si vise despre Fat-Frumos. Pozele , chiar de sunt adevarate , nu arata si caracterul omului , nici adevarul despre el. Da-ti o intalnire cu el intr-un loc public si apoi atasaza-te daca ai de cine. Nu mai luati foc fara paie si fara chibrit , papuselelor! |
||
|
Postat pe 26 Septembrie 2010 15:46 |
||
| eu cred ca baiatul ala e cam suspect....dak nici makar nu l-ai vazut la webcam ....cred ca cineva iti face o farsa si te prinzi cam greu...:)) cati ani aveti? | ||
|
kudika088086 Postat pe 26 Septembrie 2010 15:47 |
||
| cati ani ai? si ceva scoala ai facut? de gramatica ai auzit? imaginatie ai si la compunere te pricepi oarecum. | ||
|
mayra2009 Postat pe 26 Septembrie 2010 16:08 |
||
| Tu esti singura care trebuie sa ia o decizie. Important este sa ai mare grija, exista multi nebuni pe lumea asta. Iar daca te vei hotari sa il intalnesti vorbeste cu cineva inainte cu o prietena sau cu mama ta sa stie unde te duci in caz ca nu te mai intorci sa stie de unde sa te ia. Nu mai fi asa naiva viata nu este asa de roz. Cum te-a cunoscut pe tine pe net probabil mai are si altele, ai mare grija sa nu suferi din cauza unui idiot. | ||
|
luminita_15_84 Postat pe 26 Septembrie 2010 16:29 |
||
| mai am inca ceva sa-ti spun...ai grija..berbecii sunt periculosi..la incpeut cateva luni e totul perfect dar cand li se pune pata...se duc definitiv..ei nu accpta gtreseli..vor perfectiune,sunt orgoliosi..eu si inca o fata am patit acelasi lucru..am fost parasite de niste berbeci..mi-a spus ca a citit ce am scris si ca parca ar fi vorbit ea..ai mare grija,cu ei tre' sa fi indiferenta mereu,sa nu le arati ceea ce simti,sa nu faci prea multe pt ei...ca li se urca la cap si pleaca ;) | ||
|
Corina1205 Postat pe 26 Septembrie 2010 16:30 |
||
| o sfatuiesc pentru k si eu l-am cunscut pe iubitul meu la fel cum la cunoscut si ea si am avut incredere k totul va fi bn si akm avem un an de cand suntem impreuna si suntem foarte fericiti | ||
|
myky_jwlya Postat pe 26 Septembrie 2010 16:31 |
||
| sunt foarte indiferenti dupa ceva timp...desi chiar daca iubesc..nu sunt asa dragastosi..romantici..nu...la ionceput,pana te cuceresc...cateva luni si apoi o cam lasa balta..daca il mai si superi..pleaca..sunt orgoliosi rau,nu stiu sa pastreze ceva,sa lupte pt ceea ce au...intereseaza-te mai mult despre trecutul lui....ca nimeni nu e perfect,cu totii gresim..dar ei nu inteleg asta...pt ei dragostea nu e de ajuns ca sa dea o sansa,sa treaca peste... | ||
|
Corina1205 Postat pe 26 Septembrie 2010 16:33 |
||
|
e minciuna sigur, nu stiu cum poti sa crezi asa ceva eu cred ca trebuie sa i spui ca renunti la asa zisa relatie sa vezi ce spune |
||
|
kudika148467 Postat pe 26 Septembrie 2010 16:41 |
||
| cam ciudat.... eu cred k nu e adevarat... stii tu are bani... are probleme.... are o familie ciudata....pana aici nimic care nu ar putea fi adevarat.. insa intervin prea multe obstacole, daca te iubea.. desi nu prea inteleg cum de te iubeste daca nu tea fazut.. decat in poze banuiesc..ar fi facut tot posibilul sa va vedeti.. si culmea nici macar web-ul nu-i merge... deja ceva miroase urat....asta e parerea mea tu faci cum vrei... cine stie cine e de fapt.. si poze poti sa folosesti destule.. care nu sunt ale tale evident...Daca nu v-ati vazut macar pe web,, atunci cum poti fi sigura k persoana din poza e el? | ||
|
oana1234 Postat pe 26 Septembrie 2010 16:42 |
||
De la: kudika105225, la data 2010-09-25 17:15:13FATA....EU ZIC CA ASTA E UN SUBIECT SPLENDID DE TELENOVELA .... Cica ar fi avut coloana rupta inainte de a se cunoaste pe "mes" cu fata noastra.....I-o fi rupt-o vreun sot gelos cind l-o fi prins prin gradina lui...Mai stii???
|
||
|
twincle Postat pe 26 Septembrie 2010 17:04 |
||
Baaaiii.... de 4 luni jumate pe net, gasit din greseala si vazut doar in poze?? Cred ca asta se cheama "palavrageala"... nu relatie! Nu mi se pare nici macar pe jumatate o treaba serioasa, indiferent ce ti-ar promite. Si nu inteleg... Cum pot zice unii ca iubesc.. o poza si niste replici pe messenger? Sper ca n-ati facut si sex virtual. Voi nici macar nu purtati o conversatie adevarata, din care sa-ti poti da seama de tonul pe care ti se adreseaza. Poate sa-ti promita de toate si el de partea aialalta sa rada in hohote... Sau sa le mai promita asta inca altor 3 "iubite". Gandeste-te la asta. |
||
|
moodygirl Postat pe 26 Septembrie 2010 17:09 |
||
|
buna draga mea,,,,,scuze ,scuze,, de ce poti fi asa naiva??/de ce crezi totul,,,,,,,,hitler, bani fam nebuna,,oare tu, nu ar trebui sa gandesti mai intai??/te-ai indragostit de ce??/eu,nu vad intai de cine esti indragostita........care e personajul//???lasa totul balta,inchide compiuterul,treci la fapte reale,nu virtuale,,,,cauta pe cineva sa te iubeasca nu sa te duca intr-o luma nebuna,,,,,,etc,,,,,,,,,,,,cu dragoste vera |
||
|
elisa Postat pe 26 Septembrie 2010 17:31 |
||
se poate sa fie adevarat eu unu as risca
|
||
|
pascaru_ioanflorin Postat pe 26 Septembrie 2010 17:52 |
||
|
in primul rand asta nu se numeste relatie, tot ceea ce ai relatat tu, e o simpla aberatie,tie iti vine sa crezi ce ai scris? sincer nu stiu cati ani ai, dar mai mult de 16 ani nu-ti dau dak tu crezi in 'telenovele", iti doresc binele, dar dak dai dovada de naivitate asa vei ramane |
||
|
lory86_lolo_yahoo_com Postat pe 26 Septembrie 2010 17:57 |
||
| dragutza daca tot vrei sfat uite un sfat,daca stii unde locuieste dute frumusel matalutza si fai o vizita surpriza si atunci o sa te lamuresti cu toate,nu ai nimic de pierdut,dar chiar nimic,asta daca zici ca il iubesti asa mult,bafta si dragele mele nu mai fiti asa disperate,sunt atatia baieti pe lumea asta de nu stii ce sa alegi.....alegeti si cu inima da si cu cap:Pciao | ||
|
simonaduca Postat pe 26 Septembrie 2010 18:30 |
||
mai ce sa zic..aici depinde de norocu pe care il ai si depinde foarte mult de acea persoana....si eu am cunoscut un baiat pe net...aja din intamplare a intrat p mn...neam luat in vorba si uite k am ajuns la 10 luni:Dbine k ne vedem mereu desi nu e o distanta kiar mica intre noi..ACUM E VIATA MEA ..avem incredere unul in celalalt si totul merge struna ..ne zicem tot si de bine si de rau ..trebuie sa il cunosti prima data fata in fata si apoi iti vei da seama dak e intr-adevar asa cum e si pe mess...totusi teas sfatui sa va vedeti kt mai rpd...k apoi dak nu va fi cum te-ai asteptat sa nu iti para rau ..te-am poopat
|
||
|
gagik1001 Postat pe 26 Septembrie 2010 18:33 |
||
|
Buna tuturor, Din intamplare, am ajuns sa vad acest topic, precum si raspunsurile date de altii. Cu mare parere de rau, trebuie sa va confirm, oameni buni, ca in proportie de 95 % sunteti certati cu gramatica si ortografia limbii romane. In schimb, pentru voi problemele de amor siropoase, cum mai vedem doar in telenovele sunt mult mai importante. Remarc faptul ca oamenii analfabeti sunt mult mai inclinati spre drame sentimentale si au mari probleme in a se ancora in realitate. Povestea fetei se bazeaza pe minciuni aberante, pe care ea, draga, le crede. Eu nu pot sa va urez decat toate cele bune si bineinteles mai treceti pe la scoala si mai luati orele de limba romana in serios! Mult succes! |
||
|
sandrra Postat pe 26 Septembrie 2010 19:06 |
||
De la: sandrra, la data 2010-09-26 19:06:54Buna tuturor, stai tu tata acorata in pul....in realitate stai acolo ca stai bine
|
||
|
angelo_micnegrusiurat Postat pe 26 Septembrie 2010 19:10 |
||
|
Sincer, eu cred ca tot ceea ce ti-a spus sunt doar minciuni. Eu am o varsta si cand o persoana gaseste doar pretexte sau scuze ceva nu este in regula cu el. Ori este insurat ori este sub papucul cuiva ori este un pusti. Apropo, ceea ce numesti tu relatie este numai un fas. Si inca ceva mai treci si prin limba romana ca nu prea stii a te exprima. Daca asta crezi ca este o relatie, cred ca tu esti doar o gasculita fraiera si buna de pacalit. |
||
|
kudika162110 Postat pe 26 Septembrie 2010 19:14 |
||
|
Draga mea, daca iti plac iluziile, continua sa crezi la balivernele lui. Coboara de pe nori. |
||
|
maryy37 Postat pe 26 Septembrie 2010 19:31 |
||
| parerea mea este ca,nu ai ales ce trebuie ,doarece din ce spui familia lui nu o sa fie de acord,atata tipm cat pe el il mananca de bani,tu o sa fi o piedica in preajma lor.si dak nici nu va-ti vazut poti trece pai repede peste aceasta relatie. | ||
|
kudika320331 Postat pe 26 Septembrie 2010 19:35 |
||
| Sper sa nu te superi! | ||
|
maryy37 Postat pe 26 Septembrie 2010 19:36 |
||
De la: ldragulescu, la data 2010-09-26 12:47:17Asta i forum pt a cauta greseli de exprimare? sau cine stie gramatica si cine nu? astia destepti pot sa iti spuna ca unele greseli sunt absolut pardonabile dar atata "prostie" te face sa te intrebi in ce hruba traieste ,sau traiesc unii care scriu pe forumuri.
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 26 Septembrie 2010 19:46 |
||
De la: scorpio67, la data 2010-09-26 15:46:47De la: kudika154638, la data 2010-09-16 22:52:38buna scuze scorpiuto ca te citez pe tine dar ca sa fiu si on topic... fatuco.... aia care ai deschis topicul... sti ce-i ala "linux"??? mai sti ca si pentru acest sistem de operare exista tot felul de "drivere" care sa iti permita sa folosesti webcam-ul???? dar ma cam indoiesc sincer ca sti ce inseamna macar sistem de operare dara-mi-te "linux" ,xp, vista si alte cele... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 26 Septembrie 2010 19:52 |
||
De la: miss_darine, la data 2010-09-16 23:04:17De la: Barbie30, la data 2010-09-16 23:00:13De la: miss_darine, la data 2010-09-16 22:57:26 pai cred ca ar trebui sa faci si tu ore de limba romana cu "EA" , ca si tu ai cam tras chiulul !!! |
||
|
Rita_zapacita Postat pe 26 Septembrie 2010 20:05 |
||
| Barbieeee..........ai o reclamatie acilea...........nu pleca!!!!!lasa ca iti pastreaza Angelo floricele!!!!!! | ||
|
anastasia_m Postat pe 26 Septembrie 2010 20:07 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| posibil sarcina | 4 | De la: kudika464680 17 August 2013 17:41 |
| sunt in mare dilema | 18 | De la: vitamina_c 21 Octombrie 2010 14:14 |
| Intrebari existentiale | 31 | De la: Arno_28 4 August 2014 23:14 |
|
|
||
| Operatiile cu laser pentru miopie | 1 | De la: deeatya 12 Mai 2011 14:07 |
| Sotul nu sta delok cu mine... | 9 | De la: GioCorre 31 Octombrie 2014 20:25 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.