Mai multe
Cititi cartile regretatului Ion Tugui si va veti raspunde singuri la multele intrebari pe care le aveti despre viata de dupa moarte si reincarnare!!!!!!!!!
|
||
|
michon_11_71 Postat pe 2 Noiembrie 2010 09:55 |
||
|---|---|---|
De la: Melek88_88, la data 2010-10-03 07:52:31Credeti in viata dupa moarte?sau in reincarnare?Sunt sceptica si mi-e foarte greu sa cred ca intradevar ar exista asa ceva...dar parerile sunt impartite...suntem cu adevarat spirite intr-un corp uman supuse la vre-un test de catre Creator?Exista raiul sau iadul despre care imi vorbea mereu bunica sau mama?Care este cu adevarat menirea noastra pe pamant?i, In ceea ce priveste iadul si raiul, tin sa spun ca nu cred ca in asta. daca chiar exista un Dumnezeu, care ne iubeste ca pe copiii Lui, eu nu cred ca ne poate trimite in iad. Parerea mea este ca viata aceasta este un purgatoriu. Ni se da sa traim, sa trecem prin multe incercari, pentru a ne purifica, pentru a deveni mai buni. Totusi, eu vreau sa cred ca exista ceva dupa moarte, si cu totii avem nevoie sa credem o poveste frumoasa, pentru a ne mai usura viata. E mult mai simplu sa crezi ca exista ceva dupa; te ajuta sa nu iti mai fie frica de necunoscut. |
||
|
lollitta Postat pe 2 Noiembrie 2010 10:48 |
||
| Hey...eu cred asa: Dumnezeu l-a facut pe om ca o expresie a Sa :" Apoi Dumnezeu a zis: „Sã facem om dupã chipul Nostru, dupã asemãnarea Noastrã" (Geneza 1:26) Si suntem formati din 3 parti...trup, suflet si duh:". Cãci Cuvântul lui Dumnezeu este viu ºi lucrãtor, mai tãietor decât orice sabie cu douã tãiºuri: pãtrunde pânã acolo cã desparte sufletul ºi duhul, încheieturile ºi mãduva, judecã simþirile ºi gândurile inimii." (Evrei 4:12)(din asta rezulta clar ca e o diferenta intre suflet si duh). Da...cred in viata dupa moarte, si cred in iad. Referitor la menirea pe pamant, sa stii ca Dumnezeu ne-a creeat ca sa fim fericiti: "Hoþul nu vine decât sã fure (cu referire contextuala la satan), sã înjunghie ºi sã prãpãdeascã. Eu am venit ca oile sã aibã viaþã, ºi s-o aibã din belºug." (Ioan 10:10) Deci e clar ca Dumnezeu vrea sa iti traiesti viata la maxim. Multi se gandesc, ca a fi crestin inseamna a te incuia pentru tot restul vietii intr-o alta lume, pentru ca atunci cand mori, sa ajungi in rai. Eh, nu e deloc asa. Dumnezeu te vrea fericit aici. "Fiindcã Fiul omului a venit sã mântuiascã ce era pierdut." (Matei 8:11)Traducerea noastra romaneasca e un pic schioapa, fiind intr-o romana mai veche. Aici "a mantui" este echivalent cu "a salva". Dumnezeu a venit sa salveze ce era pierdut...ce era pierdut? Totul...relatia cu parintii, adeseori sanatatea, relatia cu persoana iubita, relatia cu tine insati, increderea in sine...lista poate continua. Dumnezeu iubeste oamenii, nu cum multi cred ...ca abia asteapta sa ne plezneasca. Ne-a dat liberul arbitru...free choice. Cand iubesti o persoana, ii dai libertate. Dar astea nu inseamna ca deciziile nostre nu Il pot rani pe Dumnezeu. Dumnezeu...ca si noi e o persoana cu ratiune, sentimente si vointa. Trebuie sa il iubesti pe Dumnezeu...dar ca sa poti iubi pe cineva, trebuie mai intai sa inveti sa te iubesti pe tine. Dumnezeu nu te vrea bolnav, sarac, urat si nefericit. Oamenii care cred asta, nu ii cunosc inima de Tata. Un scurt rezumat al vietii unui crestin ar fi: Vin din iad, ma indrept spre rai, si trag pe cat mai multi cu mine. I could go on and on about this...dar sincer...lasand religia, denominatiile si alte piedici pe care ni le-am pus singuri de'alungul anilor...ia Biblia si pur si simplu citeste-o...lasa-L pe Dumnezeu sa iti vorbeasca...sa stii ca o va face. | ||
|
|
||
|
kudika085269 Postat pe 3 Noiembrie 2010 13:55 |
||
De la: michon_11_71, la data 2010-11-02 09:55:30Cititi cartile regretatului Ion Tugui si va veti raspunde singuri la multele intrebari pe care le aveti despre viata de dupa moarte si reincarnare!!!!!!!!! intai ar trebui sa faci diferenta intre fictiune si realitate! |
||
|
geo_resuscitat Postat pe 3 Noiembrie 2010 14:01 |
||
| Viata de dupa moarte ramane un mister al vietii de zi cu zi...n-ai de unde sa stii daca este,daca nu.Pe mine insa ma chinuie o treaba...Cum e sa stai de vorba cu cineva pe care il cunosti de foarte putin timp si sa ai impresia ca ai mai dat de el undeva candva,a avut un rol in viata ta dar nu poti sa-ti explici care...acum iti apare ca o reluare si trebuie sa modifi ce n-ai facut in trecut..stiu ca suna ciudat SF sau Deja vu dar asta e... | ||
|
Lady_Gaga9 Postat pe 3 Noiembrie 2010 18:19 |
||
|
Apropos de reincarnare...nu ati vazut ca toti care-si aduc aminte au foat imparati,regine , mari demnitari,ofiteri...etc Mai,da nici unul nu a fost , taran, cizmar , hot de buzunare etc. Nu vi se pare dubios?Mie toata aceasta teorie mi se pare cel putin cusuta cu ata alba Apoi despre experientele extrasenzoriale ale celor in moarte clinica....isi vad toata viata in cateva clipe...doctorii au dat o explicatie...exista un drog ce se acumuleaza in creier si care este eliberat in timpul acestui eveniment ca sa eviti suferinta...
|
||
|
The_Exile Postat pe 3 Noiembrie 2010 18:25 |
||
De la: Tharr, la data 2010-11-03 18:25:41Apropos de reincarnare...nu ati vazut ca toti care-si aduc aminte au foat imparati,regine , mari demnitari,ofiteri...etc da...si 21g are aerul inspirat , la incepere functionarii plamanului...toti inspira 21g, hai mai...cu dubii;e tale...toate popoarele aveau cultul sufletului nemuritor...cu atat neamul din care se trag unii dintre noi...deci mii si mii de ani oamenii au fost prosti...si acuma dintr-o data ne-am facut mai destepti...prin tehnologie?...curios sunt sa vad cat ar merita societatea de astazi fara tehnologie. |
||
|
kudika195501 Postat pe 3 Noiembrie 2010 19:56 |
||
De la: kudika085269, la data 2010-11-03 13:55:59Hey...eu cred asa: Dumnezeu l-a facut pe om ca o expresie a Sa :" Apoi Dumnezeu a zis: „Sã facem om dupã chipul Nostru, dupã asemãnarea Noastrã" (Geneza 1:26) Si suntem formati din 3 parti...trup, suflet si duh:". Cãci Cuvântul lui Dumnezeu este viu ºi lucrãtor, mai tãietor decât orice sabie cu douã tãiºuri: pãtrunde pânã acolo cã desparte sufletul ºi duhul, încheieturile ºi mãduva, judecã simþirile ºi gândurile inimii." (Evrei 4:12)(din asta rezulta clar ca e o diferenta intre suflet si duh). Da...cred in viata dupa moarte, si cred in iad. Referitor la menirea pe pamant, sa stii ca Dumnezeu ne-a creeat ca sa fim fericiti: "Hoþul nu vine decât sã fure (cu referire contextuala la satan), sã înjunghie ºi sã prãpãdeascã. Eu am venit ca oile sã aibã viaþã, ºi s-o aibã din belºug." (Ioan 10:10) Deci e clar ca Dumnezeu vrea sa iti traiesti viata la maxim. Multi se gandesc, ca a fi crestin inseamna a te incuia pentru tot restul vietii intr-o alta lume, pentru ca atunci cand mori, sa ajungi in rai. Eh, nu e deloc asa. Dumnezeu te vrea fericit aici. "Fiindcã Fiul omului a venit sã mântuiascã ce era pierdut." (Matei 8:11)Traducerea noastra romaneasca e un pic schioapa, fiind intr-o romana mai veche. Aici "a mantui" este echivalent cu "a salva". Dumnezeu a venit sa salveze ce era pierdut...ce era pierdut? Totul...relatia cu parintii, adeseori sanatatea, relatia cu persoana iubita, relatia cu tine insati, increderea in sine...lista poate continua. Dumnezeu iubeste oamenii, nu cum multi cred ...ca abia asteapta sa ne plezneasca. Ne-a dat liberul arbitru...free choice. Cand iubesti o persoana, ii dai libertate. Dar astea nu inseamna ca deciziile nostre nu Il pot rani pe Dumnezeu. Dumnezeu...ca si noi e o persoana cu ratiune, sentimente si vointa. Trebuie sa il iubesti pe Dumnezeu...dar ca sa poti iubi pe cineva, trebuie mai intai sa inveti sa te iubesti pe tine. Dumnezeu nu te vrea bolnav, sarac, urat si nefericit. Oamenii care cred asta, nu ii cunosc inima de Tata. Un scurt rezumat al vietii unui crestin ar fi: Vin din iad, ma indrept spre rai, si trag pe cat mai multi cu mine. I could go on and on about this...dar sincer...lasand religia, denominatiile si alte piedici pe care ni le-am pus singuri de'alungul anilor...ia Biblia si pur si simplu citeste-o...lasa-L pe Dumnezeu sa iti vorbeasca...sa stii ca o va face. Subscriu...chestia aceea cu trup , duh ,suflet...imi este putin neclara, dar incep tot mai mult sa ma gandesc la asta...mai ales dupa o intamplare foarte bizara petrecuta in anturajul meu...doar ca in loc de trup a fost folosit termenul de minte...o intamplare cu adevarat ciudata(care desigur, nu o voi discuta pe forum, nici sa nu incercati) |
||
|
kudika195501 Postat pe 3 Noiembrie 2010 20:06 |
||
|
Ti-as recomanda sa citesti cartea "Biblia este totusi adevarata" de Petru Popovici. O gasesti pe net, cu google. Sper sa te lamuresti! Nu sunt parerile unui om, sunt informatii stranse pe care le poti gasi si in alte parti. |
||
|
simonamath Postat pe 3 Noiembrie 2010 20:29 |
||
|
[quote]lamureste-ma si pe mine... in ce biblia s-a dovedit a fi adevarata ? si daca este esenta "vietii" de ce acceptarea ei s-a limitat esential la popoarele la care s-a transmis prin traditie ? dupa mine ceva real valabil e adoptat de oricine, indiferent de frontiere. [/quote] ti-am recomandat o carte in mesajul anterior. |
||
|
simonamath Postat pe 3 Noiembrie 2010 20:32 |
||
De la: simonamath, la data 2010-11-03 20:29:03Ti-as recomanda sa citesti cartea "Biblia este totusi adevarata" de Petru Popovici. O gasesti pe net, cu google. Sper sa te lamuresti! Nu sunt parerile unui om, sunt informatii stranse pe care le poti gasi si in alte parti. biblia este adevarata. domnu' popovici doar a comparat niste date! lucru care a fost facut si de altii inaintea lui. |
||
|
geo_resuscitat Postat pe 3 Noiembrie 2010 20:39 |
||
De la: kudika195501, la data 2010-11-03 19:56:48De la: Tharr, la data 2010-11-03 18:25:41Apropos de reincarnare...nu ati vazut ca toti care-si aduc aminte au foat imparati,regine , mari demnitari,ofiteri...etc Bineinteles ca toate popoarele au ideea comuna de suflet/spirit pentru ca au origine comuna,suntem interconectati si am fost si in cele mai indepartate timpuri. Nu se stie exact cum si in ce fel...se pare ca exista un subcanstient comun...spre ex prin anii 60/70 sovieticii au facut un experiment cu o iepuroaica si puii ei.Iepuroaicei i-au bagat electrozi in cap si la ore precise i-au sacrificat puii, aflati f departe de ea pe un submarin,pe fundul marii.Exact in momentul sacrificarilor , encefalograma iepuroicei indica fluctuatii f mari. Nu neg ca ceva nu exista...doar ca nu avem habar cu adevarat ce este...si apoi sa va mai zic ceva...nu mai puneti botul la orice...treceti intai prin filtrul gandirii...tot, stiinta,religie...etc... Referitor la tehnologie...e o zicala , imi scapa ce intelept a spus-o , "Drumul cel mai scurt spre haos,duce prin civilizatie", aduceti-va aminte San FRancisco(parca)anii 80 cand s-a intrerupt curentul pt 3 zile si ajunsesera aia la semibarbarism...violuri , crime , se petreceau cate una la cateva minute... |
||
|
The_Exile Postat pe 3 Noiembrie 2010 20:52 |
||
care 'biblie'... kre a fost schimbata acum sute de ani in urma si care noi crestini nu facem altceva decat sa fim niste idolatori .. despre biblia asta e vorba ? ..... fara suparare fiecare e liber sa creada ce vrea dar atunci cand vom ajunge la EL vom fi trasi la raspunderi pt ca nu se cuvine ca Dumnezeu sa aiba fiu . Dumnezeu , nu exista alt dumezeu afara de EL , el ieste atotstiutorul DUMNEZEU ESTE UNIC . GANDITIVA SI NU VREAU SA FIU RAUTACIOASA DAR SI EU SUNT CRESTINA ... DAR EL NEA DAT ...MINTE .. OCHI ... URECHI... INIMA .... DECI HAI SA FACEM CE TREBIUI ,IAR VIATA DUPE MOARTE EXISTA ... SI AR TREBUI SA NE FIE FRICA DE LUCRUL ASTA .. PT K ..VIATA DE DUPA MOARTE E MAI BUNA DECAT VIATA DE ACUM ,
|
||
|
kudika315748 Postat pe 3 Noiembrie 2010 21:54 |
||
De la: kudika315748, la data 2010-11-03 21:54:22care 'biblie'... kre a fost schimbata acum sute de ani in urma si care noi crestini nu facem altceva decat sa fim niste idolatori .. despre biblia asta e vorba ? ..... fara suparare fiecare e liber sa creada ce vrea dar atunci cand vom ajunge la EL vom fi trasi la raspunderi pt ca nu se cuvine ca Dumnezeu sa aiba fiu . Dumnezeu , nu exista alt dumezeu afara de EL , el ieste atotstiutorul DUMNEZEU ESTE UNIC . GANDITIVA SI NU VREAU SA FIU RAUTACIOASA DAR SI EU SUNT CRESTINA ... DAR EL NEA DAT ...MINTE .. OCHI ... URECHI... INIMA .... DECI HAI SA FACEM CE TREBIUI ,IAR VIATA DUPE MOARTE EXISTA ... SI AR TREBUI SA NE FIE FRICA DE LUCRUL ASTA .. PT K ..VIATA DE DUPA MOARTE E MAI BUNA DECAT VIATA DE ACUM , 1. nu a cum sa fi crestina daca il renegi pe Mantuitor 2.de ce ar trebui sa-ti fie frica in moarte, e ca intreaga ta viata se va derula inaintea ta si vei simti ce au simtit altii in urma actiunilor tale, cu vrere sau nu, acesta este iadul si raiul de care se vorbeste...cand vei scapa de aceasta poarta, vei fi tu insuti, dar scapat de legile care ne conduc in carne, vei fi la fel ca ingerii...in fine.... |
||
|
kudika195501 Postat pe 3 Noiembrie 2010 22:07 |
||
De la: kudika315748, la data 2010-11-03 21:54:22care 'biblie'... kre a fost schimbata acum sute de ani in urma si care noi crestini nu facem altceva decat sa fim niste idolatori .. despre biblia asta e vorba ? ..... fara suparare fiecare e liber sa creada ce vrea dar atunci cand vom ajunge la EL vom fi trasi la raspunderi pt ca nu se cuvine ca Dumnezeu sa aiba fiu . Dumnezeu , nu exista alt dumezeu afara de EL , el ieste atotstiutorul DUMNEZEU ESTE UNIC . GANDITIVA SI NU VREAU SA FIU RAUTACIOASA DAR SI EU SUNT CRESTINA ... DAR EL NEA DAT ...MINTE .. OCHI ... URECHI... INIMA .... DECI HAI SA FACEM CE TREBIUI ,IAR VIATA DUPE MOARTE EXISTA ... SI AR TREBUI SA NE FIE FRICA DE LUCRUL ASTA .. PT K ..VIATA DE DUPA MOARTE E MAI BUNA DECAT VIATA DE ACUM , ... care ''biblie'' ... ... ce stii mai maimutzica despre biblie ? ... ai auzit de vulgata, septuanginta, de biblie lui James sau de altele ? ... ... ea ''stie'' ca a fost schimbata !!! ... CARE DINTRE ELE ? ... daca nu ai habar din ce biblie ti se citeste la biserica de ce te bagi in cocina altora ? ... ... e distractiv ca nu crede in ''biblie'' ... si habar nu are ca UNELE biblii au fost schimbate ... dar e ''convinsa'' ca d-zeu e unic si nu are nici un fiu !!! ... ... mamaaaa, ce zdrentze needucate !!! ... da de ce nu crezi ca are un ochi in frunte si 15 miini si 11 picioare ??? ... ... nu ti s-a furnizat ''ideea'' ... |
||
|
marco918 Postat pe 3 Noiembrie 2010 22:14 |
||
| care... biblie .. adica ..??? separe ca tu nu si despre ce vorbesti .. cate bibli au fost .. desteapto..? Dumnezeu a trimes spre indemnarea oamenilor ... O ZINGRA carte .. care din acea carte .. au faut ... toti ce au vrut ... sau mai bine spus ce le au comvenit .. da ... vezi su jignirile nu cred ca eu am postat ceva care sa jigneasca pe cineva .. fiecare e liber sa creada ce vrea si sa isi practice religia asa cum crede de cuvinta k e mai bine ... , se pare k cea needucata esti tu !!! sc . | ||
|
kudika315748 Postat pe 4 Noiembrie 2010 07:42 |
||
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-10-31 18:59:24ce taiai? frunza la cani
|
||
|
dark_eye Postat pe 4 Noiembrie 2010 11:56 |
||
la ''''cani' da da da
|
||
|
kudika315748 Postat pe 5 Noiembrie 2010 20:34 |
||
|
||
|
kudika315748 Postat pe 5 Noiembrie 2010 20:35 |
||
De la: michon_11_71, la data 2010-11-02 09:55:30Cititi cartile regretatului Ion Tugui si va veti raspunde singuri la multele intrebari pe care le aveti despre viata de dupa moarte si reincarnare!!!!!!!!! La fel va pot spune despre cartile lui Lazarev....cititi-le si veti vedea cum se pot vindeca chiar anumite boli prin energiile pozitive pe care le putem lua din natura.....pt k in viatza de zi cu zi...mai greu sa gasim energii pozitive. Iar despre reincarnare...subiectul va ramane mereu unul deschis. Ca in alte vieti am fost sau nu am fost cineva , k am facut sau nu am facut anumite lucruri, nu putem sti cu siguranta. Cert este k trecand prin anumite locuri care ni se par cunoscute, insa in aceasta viata nu am mai fost pe acolo, cert este k sentimentul de deja-vu exista. La fel putem spune despre anumite persoane care vin in viata noastra tocmai pt k am mai relationat cu ele in alta viata. |
||
|
myalma95 Postat pe 9 Noiembrie 2010 10:47 |
||
| viata dupa moarte...depinde ce vrei sa crezi...poate sa existe sau poate sa nu...oricum nu vei afla decat dupa ce mori, asa ca de ce sa te stresezi cu intrebari la care nimeni nu stie raspunsul exact?...spirit, suflet avem..e un atom in creier (sau cva de genu, nu stiu exact unde e plasat), iar raiul si iadul ti-l faci singur, parerea mea, daca tu crezi ca ajungi in iad/rai si el arata cine stie cum, asa va fi...pt ca un gand influenteaza foarte mult, mai ales daca crezi cu tarie in el...cu reincarnarea e la fel. si pana la urma, toate sunt teorii, totusi, si ramane la latitudinea ta ce/in ce crezi... | ||
|
biskuit Postat pe 12 Noiembrie 2010 11:29 |
||
| sa ne mantuim. si da, exista...ca altfel omul ar fi mai de plans decat pietrele. sa dunt carti crestine.cumpara. | ||
|
kudika075442 Postat pe 12 Noiembrie 2010 18:57 |
||
De la: kudika171147, la data 2010-10-10 08:23:29 of unde ma bag, sa fac bine, uuf, nu.i bine , stii? nu sti, ei: |
||
|
vatamanu_mioara Postat pe 13 Noiembrie 2010 16:59 |
||
De la: vatamanu_mioara, la data 2010-11-13 16:59:00De la: kudika171147, la data 2010-10-10 08:23:29 of unde ma bag, sa fac bine, uuf, nu.i bine , stii? nu sti, ei: ...da...interesant(si bine punctat) |
||
|
kudika195501 Postat pe 14 Noiembrie 2010 10:53 |
||
De la: Melek88_88, la data 2010-10-03 07:52:31Credeti in viata dupa moarte?sau in reincarnare?Sunt sceptica si mi-e foarte greu sa cred ca intradevar ar exista asa ceva...dar parerile sunt impartite...suntem cu adevarat spirite intr-un corp uman supuse la vre-un test de catre Creator?Exista raiul sau iadul despre care imi vorbea mereu bunica sau mama?Care este cu adevarat menirea noastra pe pamant? nu exista
|
||
|
a_lexxx Postat pe 21 Noiembrie 2010 10:41 |
||
De la: lollitta, la data 2010-11-02 10:48:32De la: Melek88_88, la data 2010-10-03 07:52:31Credeti in viata dupa moarte?sau in reincarnare?Sunt sceptica si mi-e foarte greu sa cred ca intradevar ar exista asa ceva...dar parerile sunt impartite...suntem cu adevarat spirite intr-un corp uman supuse la vre-un test de catre Creator?Exista raiul sau iadul despre care imi vorbea mereu bunica sau mama?Care este cu adevarat menirea noastra pe pamant?i, nu crezi in iad?intra pe google si da cautare..IADUL IN CENTRUL PAMANTULUI...citeste si vezoi video..poate ti schimbi parerea |
||
|
ana_34 Postat pe 13 Ianuarie 2011 16:27 |
||
De la: kudika315748, la data 2010-11-03 21:54:22care 'biblie'... kre a fost schimbata acum sute de ani in urma si care noi crestini nu facem altceva decat sa fim niste idolatori .. despre biblia asta e vorba ? ..... fara suparare fiecare e liber sa creada ce vrea dar atunci cand vom ajunge la EL vom fi trasi la raspunderi pt ca nu se cuvine ca Dumnezeu sa aiba fiu . Dumnezeu , nu exista alt dumezeu afara de EL , el ieste atotstiutorul DUMNEZEU ESTE UNIC . GANDITIVA SI NU VREAU SA FIU RAUTACIOASA DAR SI EU SUNT CRESTINA ... DAR EL NEA DAT ...MINTE .. OCHI ... URECHI... INIMA .... DECI HAI SA FACEM CE TREBIUI ,IAR VIATA DUPE MOARTE EXISTA ... SI AR TREBUI SA NE FIE FRICA DE LUCRUL ASTA .. PT K ..VIATA DE DUPA MOARTE E MAI BUNA DECAT VIATA DE ACUM , iti dau dreptate...cred ca putini crestini stiu ca CRACIUNUL e de fapt o sarbatoare pagana..nu ziuz nasterii lui Hristos..iar ziua de duminica pe care o celebram..e ziua soarelui..celebrata de paganii care se inchinau soarelui.......si multe altele.... |
||
|
ana_34 Postat pe 13 Ianuarie 2011 16:31 |
||
De la: ana_34, la data 2011-01-13 16:31:32De la: kudika315748, la data 2010-11-03 21:54:22care 'biblie'... kre a fost schimbata acum sute de ani in urma si care noi crestini nu facem altceva decat sa fim niste idolatori .. despre biblia asta e vorba ? ..... fara suparare fiecare e liber sa creada ce vrea dar atunci cand vom ajunge la EL vom fi trasi la raspunderi pt ca nu se cuvine ca Dumnezeu sa aiba fiu . Dumnezeu , nu exista alt dumezeu afara de EL , el ieste atotstiutorul DUMNEZEU ESTE UNIC . GANDITIVA SI NU VREAU SA FIU RAUTACIOASA DAR SI EU SUNT CRESTINA ... DAR EL NEA DAT ...MINTE .. OCHI ... URECHI... INIMA .... DECI HAI SA FACEM CE TREBIUI ,IAR VIATA DUPE MOARTE EXISTA ... SI AR TREBUI SA NE FIE FRICA DE LUCRUL ASTA .. PT K ..VIATA DE DUPA MOARTE E MAI BUNA DECAT VIATA DE ACUM , craciunul, ca si multe alte obiceiuri crestine, a fost preluat sub influenta de la traditii vechi, inclusiv cea ebraica - care la randul ei se inspira din numeroase vechi legende transmise pe cale orala de la popoare antice. aici e vorba de obiceiuri religioase, nu inseamna ca inainte si dupa nu a fost/va fi nimic. cum zicea un preot, sa nu va prind ca vorbiti cu ZAU ca ala a fost o divinitate pagana. cred ca daca ajungi sa te impiedici in asemenea detalii, esti pe langa sensul unei religii.. adica lucrul in care crezi de fapt. am si o intrebare: ce rol are frica intr-o religie ? |
||
|
Histria Postat pe 13 Ianuarie 2011 16:45 |
||
| ALIA ATREIDES.Nu te pot ignora...De multa vreme nu am mai urmarit subiectul acesta.Iti dau dreptate in aproape tot ce ai postat. Dupa ce am avut moartea clinica,in care spuneam ca am vorbit cu DUMNEZEU cum vorbesc in viata reala cu oamenii,am inceput sa citesc BIBLIA.Cu voia LUI m-am intors inapoi .Mi-a aratat lucruri extraordinare,dincolo de intelegerea fiintei omenesti.Bineinteles ca nu va pot dezvaluii aceste lucruri...Altceva vreau sa va spun :NU MOARE NIMENI ASA DINTR-O DATA...CA UN ANIMAL...NU.Este un proces mult mai complex decit vi-l puteti imagina.TIMPUL SE OPRESTE IN LOC.INTRII SI ESI DIN DIFERITE DIMENSIUNI,pe diferite lungimi de unda...Cel mai tare lucru,mi sa parut a fii acela ca am continuat sa traiesc fara a respira...creierul este inundat de substante chimice create special spre a face tranzitia,sau trecerea in alta lume.Ne desprindem de material.Devenim trup de lumina ce-si doreste mult , dar mult de tot sa ajunga acasa.Acasa este linga DUMNEZEU.Pe mine m-a intimpinat doar VOCEA LUI .Nu mi-a permis intoarcerea acasa din cauza pacatelor ce le-am facut pe pamint.Mi-a aratat SEOLUL,si m-am ingrozit.Imi parea rau ca am ratat viata de aici.Dar ce m-a fascinat cel mai mult la TATAL MEU CERESC a fost DRAGOSTEA ce o are pentru noi toti.Sufera ca suntem rai.Ai dreptate cind spui ca ne duce la loc de odihna.Dupa ce viata se desprinde de trup,nu ne adoarme imediat ci ne axplica greselile ce le-am facut aici.Aflam taine.O vreme,ne tine treji.Eu am petrecut linga EL , ani.Timpul de linga DUMNEZEU e vesnic.M-a intors iinapoi cu o misiune.Mi-a spus :INCA NU E TIMPUL SA MORI.Deci eu nu am murit, m-am intors in trupul pamintean,am facut o incursiune cu voia LUI in eternitate.E insa adevarat ce spui ...dupa moartea cea adevarata vom dormii.DOMNL ne v-a trezii la judecata de apoi.Tot ce scrie in Biblie e adevarat.IISUS e mintuitorul nostru.Biblia este un COD .Deci iti dau dreptate ca vom dormii...insa nu ne adoarme asa... imediat si dintr-o data...Ar insemna ca nu ne iubeste...Ne intimpina,ne explica,ne linisteste,si apoi ne adoarme.Exact ca un parinte grijuliu. | ||
|
M_Si Postat pe 15 Ianuarie 2011 00:25 |
||
De la: Melek88_88, la data 2010-10-03 07:52:31Credeti in viata dupa moarte?sau in reincarnare?Sunt sceptica si mi-e foarte greu sa cred ca intradevar ar exista asa ceva...dar parerile sunt impartite...suntem cu adevarat spirite intr-un corp uman supuse la vre-un test de catre Creator?Exista raiul sau iadul despre care imi vorbea mereu bunica sau mama?Care este cu adevarat menirea noastra pe pamant? Foarte frumoase intrebari ti-ai pus "Credeti in viata dupa moarte?" R: DA "Sau in reincarnare?" R: DA "Suntem cu adevarat spirite intr-un corp uman?" R: DA "Supuse la vre-un test de catre Creator?" R: NU "Exista raiul si iadul ?" R: DA "Despre care imi vorbea mereu bunica sau mama?" R: Nu stim ce-ti vorbeau mereu bunica si mama ta "Care este cu adevarat menirea noastra pe pamant?" R: Sa venim, sa experimentam diverse situatzi si sa plecam mai departe ... sensul vietzii este iubirea... iar sensul mortii este frica... Noi avem libertatea de a ne deplasa in ambele sensuri si de a creea al 3-lea sens al 4-lea sens si tot asa mai departe, o infinitate de sensuri .... Dumnezeu, nu este doar un moshorog obosit si cu pofte sexuale nesatisfacute ca si preotzii sau asa cum il redau diversi dobitoci, prin diverse culte, cica "religioase" spun ei Nu, Dumnezeu este si copil naiv si adult pervers si obsedat sexual si bosorog bolnav si neputincios... este si planta si apa si pamant si foc si aer , este si vazut si nevazut, si cunoscut si necunoscut , este totul fiintzei si al nonfiintzei... FRICA ? ...este ceea ce simte un suflet lipsit de iubire... Iubirea ? ... este zimbetul infinit de multzumire prin admiratie fatza de toate cite exista si cate nu exista... ![]() Uau ce bun sint ce-mi place de mine
|
||
|
denis_3d25 Postat pe 15 Ianuarie 2011 16:45 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| KARISSA | 1 | De la: Claudia_Maier_1 15 Martie 2011 16:27 |
| barbatul leu si femeia gemeni | 6 | De la: kitu_athena 9 August 2009 17:46 |
| capricornilor... am nevoie de un sfat | 9 | De la: kudika052820 17 Iulie 2009 16:11 |
|
|
||
| Varsator | 22 | De la: yrtdssdd 30 Mai 2009 17:16 |
| cuplu varsator - varsator | 1 | De la: simonadraga 30 Decembrie 2009 14:08 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.