Setari Cookie-uri

Viata dupa moarte

De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-10-24 00:31:51
De la: Alia_Atreides, la data 2010-10-24 00:12:43. Mai exact Biblia este manualul nostru de instrucțiuni.

Manualul vostru de instructziuni ?
Uhhh ce bine ca-i doar al vostru ... caci eu cu sotzia, am facut-o fara manualul respectiv ... mai dar oare cum de am reusit sa o facem si fara schitza din carte ? Asta cred ca iara-i lucru dracului ... hhamm ? Tu she zashi ?

denis_3d25
Postat pe 26 Octombrie 2010 03:32
De la: Alia_Atreides, la data 2010-10-24 00:12:43. Mai exact Biblia este manualul nostru de instrucțiuni.

Uhhh ce bine ca-i doar al vostru ... caci eu cu sotzia, am facut-o fara manualul respectiv ... mai dar oare cum de am reusit sa o facem si fara schitza din carte ? Asta cred ca iara-i lucru dracului ... hhamm ? Tu she zashi ?

denis_3d25

denis_3d25

denis_3d25
Hallo ? Kudika ? de ce s-a multiplicat mesajul meu ?
denis_3d25
Postat pe 26 Octombrie 2010 03:35
De la: diana_51, la data 2010-10-24 09:56:15DA ,EXISTA VIATA DUPA MOARTE !!!!!!!!!!!

Si dupa moarte, si inainte de moarte, si inainte de toate, si dupa toate, Viatza este vesnica... Adevarul este vesnic, Iubirea este vesnica, Fiintza este vesnica, Aventura este vesnica... totul se continua la nesfarsit...

Eu, sint Calea , Adevarul si Viatza... Eu, sint cel fara inceput si fara sfarsit... Eu si totul , una si aceeasi fiintza sintem...

Pacatul originar, este, limitarea sinelui.
denis_3d25
Postat pe 26 Octombrie 2010 03:49
De la: alfredodecurtofreco, la data 2010-10-23 19:51:19
De la: kudika056305, la data 2010-10-23 19:39:18
De la: alfredodecurtofreco, la data 2010-10-11 10:44:49 pai daca este vita dupa moarte nu as putea sa platesc impozitele acolo? cred ca de aia popii nu le platesc...

Super !!!!!!!!

ce ...vrei si tu sa platesti impozitul ...dincolo?...vezi cine se ocupa cu inscrierea...

Ba da se poate stimate client ... de aceea l-am angajat pe domnul de la receptzie, ca sa preia comenzile si sa se ocupe de cei ca d-v , care vor sa plateasca pe lumea cealalta

Glumesc lumea cealalta, este chiar aceasta de acum... si ea, este vesnica... am mai bagat mici pauze de reclame cum este moartea , dar dupa reclame, filmele se continua ...
denis_3d25
Postat pe 26 Octombrie 2010 04:02
Miracole ortodoxe:
http://www.youtube.com/user/IoanRomania09?feature=mhum
kudika190628
Postat pe 26 Octombrie 2010 06:36
De la: evelina12, la data 2010-10-10 00:45:19Buna,

iti recomand un film ''WHAT DREAMS MAY COME''
Poate primesti ceva raspunsuri la intrebarea ta!

Toate cele bune!

Intr-adevar acest film merita vazut.Printre protagonisti se numara Robin Williams si Cuba Gooding jr.Excelent film!
lliillii
Postat pe 26 Octombrie 2010 13:45
Oare necredinta noastra, va nimici ea credinciosia Lui Dumnezeu? Multi spun nu a fost nimeni ca sa ne spuna, dar Biblia pt ce ne-a fost lasata? pentru a vedea din ea experientele altora si a intelege ca acum pe pamant alegem unde vrem sa mergem, pentru ca, ca sa mergi in iad nu trebuie sa faci nimic decat sa-ti traiesti linistit viata...Dar ca sa mergi in rai trebuie sa il alegi pe Isus ca salvator, doar daca iti ceri iertare prin rugaciune si Il slujesti pe pamant pe Dumnezeu poti fii sigur ca TATAL CERESC TE DUCE IN IMPARATIA LUI!...
GodChild
Postat pe 26 Octombrie 2010 14:00
Menirea oamenilor pe pamant este de al intretine si de asi perpetu speciile.
O pposibila reincarnare ar exista, dar nu asa cum isi inchipuie unii.Ci dupa 2-3 generatii in familia cuiva apare un copil care are trasaturile si felul de a fii a unei persoane decedata din familie. Doar atat si nimic mai mult.
florin59
Postat pe 26 Octombrie 2010 14:43
De la: florin59, la data 2010-10-26 14:43:26Menirea oamenilor pe pamant este de al intretine si de asi perpetu speciile.
O pposibila reincarnare ar exista, dar nu asa cum isi inchipuie unii.Ci dupa 2-3 generatii in familia cuiva apare un copil care are trasaturile si felul de a fii a unei persoane decedata din familie. Doar atat si nimic mai mult.

dark_eye
Postat pe 26 Octombrie 2010 17:08
"Limba noastra-i o comoara/in adancuri ingropata...".Ma doare sufletul cand vad c-ati INGROPAT de tot frumoasa noatra limba:(
Parerea mea-i ca ar trebui cu totii sa citim "CELE PATRU LEGAMINTE" si "AL CINCILEA LEGAMANT" de don Miguel Ruiz inainte de'a posta ceva.Imi permit sa prezint succint aceste legaminte:
1."FITI IMPECABILI IN TOT CEEA CE SPUNETI!-nu rostiti decat adevarul.Nu afirmati decat ceea ce ganditi cu adevarat.Nu folositi cuvintele pentru a jigni sau pentru a barfi.Aplicati puterea cuvantului in sensul adevarului si al iubirii."
2."NU LUATI NIMIC LA MODUL PERSONAL!-nimic din ceea ce fac altii nu are vreo legatura cu voi.Tot ce afirma si tot ce fac ei este proiectia propriei lor realitati,a propriului lor vis.Daca deveniti imuni la opiniile si la actiunile celor din jur,nu veti mai fi victimele unei suferinte inutile."
3."NU FACETI PRESUPUNERI INUTILE!-cautati in voi curajul de a pune intrebari si de a exprima ceea ce doriti cu adevarat.Comunicati cu cei din jur cat mai clar cu putinta,evitand astfel neintelegerile,tristetile si dramele inutile."
4."FACETI INTOTDEAUNA TOT CE VA STA IN PUTERE!-potentialul tau maxim se schimba de la o clipa la alta.El are un anumit nivel atunci cand esti sanatos si un cu totul alt nivel atunci cand esti bolnav.Indiferent de circumstantele prin care treci,fa intotdeauna tot ce iti sta in puteri.In acest fel,vei evita autocritica inutila,autocondamnarea si regretele."
5."FII SCEPTIC,DAR INVATA SA ASCULTI!-nu crede ce-ti spune propria ta minte,si cu atat mai putin ce iti spun ceilalti.Foloseste-te de puterea indoielii pentru a-ti pune intrebari referitoare la toate informatiile primite.Este oare acesta adevarul absolut?Asculta intentia care se ascunde in spatele cuvintelor si vei intelege mai usor mesajul real pe care il transmit ele."
LINISTE SI PACE!
dragosanghelina
Postat pe 26 Octombrie 2010 17:11
De la: gastrogabriela, la data 2010-10-10 13:30:16Sufletele noastre au fost trimise pe pamat pentru a-si alege locul in care doresc sa vietuiasca la plecarea din trupuri, astfel, la sfarsitul vietii pamantesti : rudele iti iau averea, viermii iti iau trupul iar sufletul pleaca sa se infatiseze celui caruia i-a servit - lui Dumnezeu sau diavolului.
Sa-ti fie viata luminata !
Gabriela

Inteligent rasp! Nu m/as fi gandit s/o spun la modul asta! Dar, subscriu!
kudikaroxi
Postat pe 26 Octombrie 2010 19:13
De la: GodChild, la data 2010-10-26 14:00:32Oare necredinta noastra, va nimici ea credinciosia Lui Dumnezeu? Multi spun nu a fost nimeni ca sa ne spuna, dar Biblia pt ce ne-a fost lasata? pentru a vedea din ea experientele altora si a intelege ca acum pe pamant alegem unde vrem sa mergem, pentru ca, ca sa mergi in iad nu trebuie sa faci nimic decat sa-ti traiesti linistit viata...Dar ca sa mergi in rai trebuie sa il alegi pe Isus ca salvator, doar daca iti ceri iertare prin rugaciune si Il slujesti pe pamant pe Dumnezeu poti fii sigur ca TATAL CERESC TE DUCE IN IMPARATIA LUI!...

Biblia nu este o simpla carte. Daca ar fi fost asa, multi ar fi inteles ce vrei tu sa spui. Nici tu nu cred ca intelegi exact. Nu vreau sa jignesc, dar mi se par texte protestante, sa/L alegi pe Iisus ca Salvator si etc. ...
Eu cred ca ar trebui sa ne uitam la Iisus si sa/I urmam exemplul! Aici se face diferenta intre unul care insira vorbe goale si unul precum Wrmbrand. Cred ca stii despre cine este vorba!
La el apare metanoia aia de care vorbesc multi, dar pe care o afla putini.
Biblia ne spune ca multi sunt chemati, dar putini alesi.
Transformarea lui Wrmbrand s/a intamplat in 14 !!!! ani de inchisoare comunista!
Cum am putea concura noi cu el? Citesc acum cartea lui "Cu Dumnezeu in subterana" . Este peste limitele imaginabile ale unui om care sufera, cu atat mai mult peste puterea de intelegere a mistocarilor de pe kudica si a fetelor care vorbesc despre rujuri!
kudikaroxi
Postat pe 26 Octombrie 2010 20:20
IN SFANTA SCRIPTURA SE ARATA UNDE MERG SUFLETELE OAMENILOR DUPA MOARTE.ATUNCI CAND TALHARUL CEL DE-A DREAPTA MANTUITORULUI,FIIND SI EL RASTIGNIT,SPUNE CATRE ISUS:POMEMESTE-MA DOAMNE,CAND VEI VENI INTRU IMPARATIA TA",AUDE GLASUL MANTUITORULUI CARE I-A ZIS:ADEVARAT GRAIESC TIE,ASTAZI VEI FI CU MINE IN RAI.(LUCA 23,42-43).O DATA MOARE OMUL CU TRUPUL SAU SI O DATA VA FI INVIEREA MORTILOR.AUZI CE ZICE DOMNUL:"NU VA MIRATI DE ACEASTA,CA VINE CEASUL IN CARE TOTI CEI DIN MORMANTURI VOR AUZI GLASUL LUI.SI VOR IESI CEI CE AU FACUT BUNE INTRU INVIEREA VIETII,IAR CEI CE AU FACUT CELE RELE INTRU INVIEREA OSANDIRII."(IOAN 5,28-29).IAR REANCARNAREA ESTE CEA MAI MARE NEBUNIE,PAGANATATE SI RATACIRE DE LA ADEVAR DE A CREDE CA DUPA MOARTE SUFLETUL OMULUI INTRA IN ALTE TRUPURI DE OAMENI,DOBITOACE,ETC.
kudika130588
Postat pe 26 Octombrie 2010 21:54
da,eu am avut astefel de viziuni.Am primit de la cumnata-mea un parfum intr-o cutie de carton cu buline verzi.Ei ,eu am visat cu 2 luni inainte ca voi primi acea cutie de la persoana respectiva,desi in momentul visului era in Germania.Am ramas socata cand am vazut cutia.
adinamov
Postat pe 27 Octombrie 2010 07:39
Nu a dovedit nimeni ca nu ar exista reincarnarea, asa cum tot nimeni nu a dovedit ca exista raiul sau iadul. Poate religia ne spune de rai, de Dumnezeu, de ingeri, dar nu ne spune nimic de "viata de apoi", cel putin nu concret. Cum ar exista bolile karmice, intalnirile karmice, mai exact sufletele pereche daca nu ar exista reincarnearea? Toate raspunsurile pe care le cauti deja le stii, doar ca ratiunea te impiedica sa vezi in adevaratul lor sens. Esti energie pura, ea nu poate muri niciodata, si nimeni nu poate contesta asta.
bubble007
Postat pe 27 Octombrie 2010 13:10
Exista viata vesnica dupa moarte, si exista inca bine. Exista un Dumnezeu, un Rai, dar si un personaj negativ, intitulat Diavol. Din punctul meu de vedere, credinta nu e ceva invechit, ceva care ne impiedica la stagnare.. E doar ceea ce ne face pe noi liberi.
Totusi vorbim despre o persoana (Isus) care a despartit istoria in doua, care a schimbat vieti si destine(aici vb din experienta proprie.).. Normal, adevarul scripturii doare, provoaca, deoarece vorbeste direct sufletului nostru si nu unui sac de energie. Inainte de a lua o hotarare mai bine cercetati, cititi si nu in ultimul rand credeti. E vorba totusi de vesnicia voastra.. Nu ai cum sa fi sigur de un lucru asa imens, cum ca nu ar exista. Nimeni nu ar vrea sa riste.. si certitudine sigur nu exista. Depinde de parte cui ei, dar din pct meu de vedere, adevarata libertate e doar atunci cand ai ajuns sa-l cunosti pe Dzeu, si sa faci doar lucrurile placute lui, ci nu doar ca asa te-a invatat X sau Y ci din vointa.
lauuu_
Postat pe 27 Octombrie 2010 14:55
Pentru 190628: esti foarte documentat si intreb , poate ma lamuresti: de ce moartea e asociata intodeauna cu coasa? Nu inteleg legatura.

Cred ca impropriu spus viata dupa moarte, mai degraba o stare de spirit.
kudika012372
Postat pe 27 Octombrie 2010 15:42
daca mergi la o sedinta de regresie, poate vei crede si in reincarnare...
kudika081536
Postat pe 27 Octombrie 2010 16:39
a te reancarna inseamna a ajunge in iad,,,,adica pe pamant.
gina39graz
Postat pe 27 Octombrie 2010 16:59
a te reancarna inseamna a ajunge in iad,,,,adica pe pamant.
gina39graz
Postat pe 27 Octombrie 2010 17:01

În cartea Eclesiastul, veche de 3.000 de ani, Solomon a scris: „Cei vii sunt conºtienþi cã vor muri, dar cei morþi nu sunt conºtienþi de nimic ºi nu mai au nicio rãsplatã, cãci pânã ºi amintirea li se uitã. ªi iubirea lor ºi ura lor ºi gelozia lor au pierit deja“. Apoi a adãugat: „Tot ce gãseºte mâna ta sã facã fã cu toatã puterea ta, cãci în [Locuinþa Morþilor, Cornilescu, 1996], . . . unde te duci, nu este nici lucrare, nici plan, nici cunoºtinþã, nici înþelepciune“. — Eclesiastul 9:5, 6, 10.
Sub inspiraþie divinã, Solomon a afirmat cã „sfârºitul fiilor oamenilor este ca sfârºitul animalelor; au acelaºi sfârºit. Cum moare unul, aºa moare ºi celãlalt; . . . omul nu întrece cu nimic animalul . . . Toþi se duc în acelaºi loc. Toþi au venit din þãrânã ºi toþi se întorc în þãrânã“. — Eclesiastul 3:19, 20.
Deºi scrise de regele Solomon, cuvintele de mai sus au fost inspirate de Dumnezeu ºi fac parte din Cuvântul sãu scris, Biblia. Aceste versete, precum ºi altele, nu susþin ideea larg rãspânditã cã ceva din noi supravieþuieºte morþii corpului pentru a continua sã trãiascã sub altã formã (Geneza 2:7; 3:19; Ezechiel 18:4). Dar oare vrea Dumnezeu sã spunã cã ‘þãrâna’, sau starea de nonexistenþã, este sfârºitul definitiv al tuturor oamenilor? Cu certitudine, nu!
Deºi nu învaþã cã vreo parte a corpului supravieþuieºte morþii, Biblia oferã totuºi o speranþã foarte clarã cu privire la cei ce mor.
Este demn de reþinut cã Biblia, cea mai tradusã ºi mai rãspânditã carte sfântã din lume, nu spune despre pãmânt cã este un loc din care trebuie sã scãpãm, ceva asemãnãtor unei trepte. De exemplu, ea afirmã: „Cei drepþi vor stãpâni pãmântul ºi îl vor locui pe vecie“ (Psalmul 37:29). Totodatã, în Biblie se gãseºte celebra afirmaþie a lui Isus: „Ferice de cei blânzi, cãci ei vor moºteni pãmântul!“ — Matei 5:5.
Dacã nu existã suflet nemuritor, atunci care este adevãrata speranþã pentru cei morþi? Aceasta este, bineînþeles, învierea — o doctrinã biblicã fundamentalã ºi o promisiune divinã cu adevãrat minunatã. Isus a susþinut speranþa învierii când i-a spus prietenei sale Marta: „Eu sunt învierea ºi viaþa. Cine crede în Mine, chiar dacã ar fi murit, va trãi [va veni la viaþã, NW]“ (Ioan 11:25). A crede în Isus înseamnã a crede în înviere, nu în nemurirea sufletului.
Isus mai vorbise despre înviere când le-a spus unor evrei: „Nu vã miraþi de lucrul acesta; pentru cã vine ceasul când toþi cei din morminte vor auzi glasul Lui ºi vor ieºi din ele“ (Ioan 5:28, 29). Ceea ce spune aici Isus este foarte diferit de concepþia despre un suflet nemuritor care supravieþuieºte morþii corpului ºi merge direct la cer. El vorbeºte despre o viitoare „ieºire“ a oamenilor din morminte, în care mulþi dintre ei se aflã de secole sau chiar de milenii. Este vorba despre sufletele moarte care revin la viaþã. Vi se pare imposibil acest lucru? Lui Dumnezeu nu, deoarece el este cel „care înviazã morþii ºi care cheamã cele ce nu sunt ca ºi cum ar fi“ (Romani 4:17). Chiar dacã scepticii iau în derâdere învãþãtura despre învierea morþilor, aceasta este în perfectã armonie cu ideea cã „Dumnezeu este dragoste“ ºi cã el îi „rãsplãteºte pe cei care Îl cautã“ cu seriozitate. — 1 Ioan 4:16; Evrei 11:6.
kudika227300
Postat pe 27 Octombrie 2010 20:57
De la: kudika227300, la data 2010-10-27 20:57:23
În cartea Eclesiastul, veche de 3.000 de ani, Solomon a scris: „Cei vii sunt conºtienþi cã vor muri, dar cei morþi nu sunt conºtienþi de nimic ºi nu mai au nicio rãsplatã, cãci pânã ºi amintirea li se uitã. ªi iubirea lor ºi ura lor ºi gelozia lor au pierit deja“. Apoi a adãugat: „Tot ce gãseºte mâna ta sã facã fã cu toatã puterea ta, cãci în [Locuinþa Morþilor, Cornilescu, 1996], . . . unde te duci, nu este nici lucrare, nici plan, nici cunoºtinþã, nici înþelepciune“. — Eclesiastul 9:5, 6, 10.
Sub inspiraþie divinã, Solomon a afirmat cã „sfârºitul fiilor oamenilor este ca sfârºitul animalelor; au acelaºi sfârºit. Cum moare unul, aºa moare ºi celãlalt; . . . omul nu întrece cu nimic animalul . . . Toþi se duc în acelaºi loc. Toþi au venit din þãrânã ºi toþi se întorc în þãrânã“. — Eclesiastul 3:19, 20.
Deºi scrise de regele Solomon, cuvintele de mai sus au fost inspirate de Dumnezeu ºi fac parte din Cuvântul sãu scris, Biblia. Aceste versete, precum ºi altele, nu susþin ideea larg rãspânditã cã ceva din noi supravieþuieºte morþii corpului pentru a continua sã trãiascã sub altã formã (Geneza 2:7; 3:19; Ezechiel 18:4). Dar oare vrea Dumnezeu sã spunã cã ‘þãrâna’, sau starea de nonexistenþã, este sfârºitul definitiv al tuturor oamenilor? Cu certitudine, nu!
Deºi nu învaþã cã vreo parte a corpului supravieþuieºte morþii, Biblia oferã totuºi o speranþã foarte clarã cu privire la cei ce mor.
Este demn de reþinut cã Biblia, cea mai tradusã ºi mai rãspânditã carte sfântã din lume, nu spune despre pãmânt cã este un loc din care trebuie sã scãpãm, ceva asemãnãtor unei trepte. De exemplu, ea afirmã: „Cei drepþi vor stãpâni pãmântul ºi îl vor locui pe vecie“ (Psalmul 37:29). Totodatã, în Biblie se gãseºte celebra afirmaþie a lui Isus: „Ferice de cei blânzi, cãci ei vor moºteni pãmântul!“ — Matei 5:5.
Dacã nu existã suflet nemuritor, atunci care este adevãrata speranþã pentru cei morþi? Aceasta este, bineînþeles, învierea — o doctrinã biblicã fundamentalã ºi o promisiune divinã cu adevãrat minunatã. Isus a susþinut speranþa învierii când i-a spus prietenei sale Marta: „Eu sunt învierea ºi viaþa. Cine crede în Mine, chiar dacã ar fi murit, va trãi [va veni la viaþã, NW]“ (Ioan 11:25). A crede în Isus înseamnã a crede în înviere, nu în nemurirea sufletului.
Isus mai vorbise despre înviere când le-a spus unor evrei: „Nu vã miraþi de lucrul acesta; pentru cã vine ceasul când toþi cei din morminte vor auzi glasul Lui ºi vor ieºi din ele“ (Ioan 5:28, 29). Ceea ce spune aici Isus este foarte diferit de concepþia despre un suflet nemuritor care supravieþuieºte morþii corpului ºi merge direct la cer. El vorbeºte despre o viitoare „ieºire“ a oamenilor din morminte, în care mulþi dintre ei se aflã de secole sau chiar de milenii. Este vorba despre sufletele moarte care revin la viaþã. Vi se pare imposibil acest lucru? Lui Dumnezeu nu, deoarece el este cel „care înviazã morþii ºi care cheamã cele ce nu sunt ca ºi cum ar fi“ (Romani 4:17). Chiar dacã scepticii iau în derâdere învãþãtura despre învierea morþilor, aceasta este în perfectã armonie cu ideea cã „Dumnezeu este dragoste“ ºi cã el îi „rãsplãteºte pe cei care Îl cautã“ cu seriozitate. — 1 Ioan 4:16; Evrei 11:6.

frumos spus dar nu, spiritul exista pentru ca e o intregistrare foarte buna a evenimentelor de pe pamant, impreuna cu emotiile pe care le-au generat. de ce ar crea cineva o lume daca nu ar stoca macar output-urile ei undeva? exista atatea fenomene in care sunt implicate spirite incat nu cred ca se mai poate spune ca la sfarsitul vietii dispari. mai exista si moartea clinica in care multi fac diferenta intre ei ca spirit si ei ca si corp. pana si religia noastra recunoaste existenta vietii de dupa moarte - de asta se fac pomeni pana la 7 ani si se dau de toate, pat, haine etc.
lumea cealalta e organizata in astrale, in categorii de evolutie. la un anumit timp ne reincarnam. nu ar fi crud sa nu fie asa pentru unii oameni al caror popor inainte era salbatic, iar datina era sa omori cat mai multi dusmani? aia ar fi condamnati inca de la nastere?
leo_
Postat pe 28 Octombrie 2010 14:14
Biblia ne spune de viata de apoi daca vrem sa citim...Reincarnarea nu exista, ai vazut tu vreo pisica care sa gandeasca si sa vorbeasca? ... nu, pentru ca nu exista...Iti trebuie mult mai multa logica sa crezi reincarnarea si mai multa credinta decat ai nevoie pentru a crede dragostea Tatalui Ceresc revarsata prin lucrarea Sa de mantuire... Si fiecare are dreptul de a alege...vreau sa fiu cu Dumnezeu in cer? sau in iad? informeaza si cunoaste bine aceste locuri si vei vedea ca exista! Exista si pe pamant unele locuri sau situatii pe care noi le clasificam ca frumoase si urate...asa de adevarat e ca exista si rai si iad cat e de adevarat ca exista bine si rau, frumos si ura...si alte analogii. Dumnezeu vorbeste mereu, dar cine asculta...?
GodChild
Postat pe 28 Octombrie 2010 16:22
fiecare e liber sa creada ce vrea si in cine vrea
daca crezi in reincarnare e ok, daca crezi in spiridusi iarasi bine
sincer eu cred in reincarnarea energiilor
poveste lunga
dragon_fly88
Postat pe 28 Octombrie 2010 16:28
De la: Melek88_88, la data 2010-10-03 07:52:31Credeti in viata dupa moarte?sau in reincarnare?Sunt sceptica si mi-e foarte greu sa cred ca intradevar ar exista asa ceva...dar parerile sunt impartite...suntem cu adevarat spirite intr-un corp uman supuse la vre-un test de catre Creator?Exista raiul sau iadul despre care imi vorbea mereu bunica sau mama?Care este cu adevarat menirea noastra pe pamant?

Mai degraba ar trebui sa avem grija ce facem cu viata actuala, decat sa visam la cai verzi pe pereti ca ar mai exista viata dupa moarte bla,bla,bla...
Summer_
Postat pe 28 Octombrie 2010 17:50
De la: Summer_, la data 2010-10-28 17:50:21
De la: Melek88_88, la data 2010-10-03 07:52:31Credeti in viata dupa moarte?sau in reincarnare?Sunt sceptica si mi-e foarte greu sa cred ca intradevar ar exista asa ceva...dar parerile sunt impartite...suntem cu adevarat spirite intr-un corp uman supuse la vre-un test de catre Creator?Exista raiul sau iadul despre care imi vorbea mereu bunica sau mama?Care este cu adevarat menirea noastra pe pamant?

Mai degraba ar trebui sa avem grija ce facem cu viata actuala, decat sa visam la cai verzi pe pereti ca ar mai exista viata dupa moarte bla,bla,bla...

anastasia_m
Postat pe 28 Octombrie 2010 20:20
De la: dragon_fly88, la data 2010-10-28 16:28:57fiecare e liber sa creada ce vrea si in cine vrea
daca crezi in reincarnare e ok, daca crezi in spiridusi iarasi bine
sincer eu cred in reincarnarea energiilor
poveste lunga

O-ho-ho! ce onoare! mai apari si tu p`aici, mai draga?! cred ca te-ai maritat, si ti-a pus barbatu` interdictie pe kudika
100101
Postat pe 28 Octombrie 2010 20:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Eu Pesti, iar El Fecioara 6 De la: kudika098645 24 Martie 2010 13:53
ea "capricorn" el "rac" 5 De la: audrey 30 August 2015 09:26
geaman&berbec 11 De la: kudika056203 6 August 2009 12:10
Eu sagetatoare, el rac! 4 De la: kudika080271 18 Noiembrie 2009 19:04
doi sagetatori ?!? 9 De la: maissa 11 August 2009 11:19