Setari Cookie-uri

M-am indragostit de preotul din sat.Sa sper la mai mult?

De la: anastasia_m, la data 2010-10-10 18:10:43
De la: lover_woman, la data 2010-10-10 17:48:09
De la: anastasia_m, la data 2010-10-10 17:43:09Woman, woman .............mandre suntem , acu ce sa facem !!?!? da , tu nu te enerva , am auzit ca nu face bine la inima!!!

aaa da ? si de ce sunteti mandre ? de tavalelile cu dascalul sau cu preotul satului unde locuiti ?

Stimata doamna , constat ca sunteti tare ,,deranjata'' de topicul acesta !!! Va recomand, sa va distantati considerabil de mult!!!asa, se vor rezolva toate conflictele!!!!!!!

P.S tavalit???????? eu as spune un pic mai metaforic !!!prinde mai bine la public

draguta anastazia, de pe unde vii tu de prin republica moldova eu cred ca se poarta tavaleala prin lanul de porumb dar chiar asa, sa se sperie toate vietuitoare din tarina e chiar culmea
lover_woman
Postat pe 10 Octombrie 2010 18:19
Regret ca nu sunt de acolo????? iar ,,tavaleala '' de care spui ....hmmmm....tre' sa fie foarte pasionala, mai ales in natura!!!! upsssssssssss..............posibil sa fi proprietara lanului de porumb??????????in acest caz sa-si ceara scuze eventual sa plateasca daune
anastasia_m
Postat pe 10 Octombrie 2010 18:24
De la: anastasia_m, la data 2010-10-10 18:24:42Regret ca nu sunt de acolo????? iar ,,tavaleala '' de care spui ....hmmmm....tre' sa fie foarte pasionala, mai ales in natura!!!! upsssssssssss..............posibil sa fi proprietara lanului de porumb??????????in acest caz sa-si ceara scuze eventual sa plateasca daune

te cred ca regreti, acolo sunt muuuult mai multe lanuri de porumb, cred si eu nebunatico, tu si Barbie, doua papusele ca parul fluturand in lanul de porumb
lover_woman
Postat pe 10 Octombrie 2010 18:30
De la: anastasia_m, la data 2010-10-10 18:24:42Regret ca nu sunt de acolo????? iar ,,tavaleala '' de care spui ....hmmmm....tre' sa fie foarte pasionala, mai ales in natura!!!! upsssssssssss..............posibil sa fi proprietara lanului de porumb??????????in acest caz sa-si ceara scuze eventual sa plateasca daune

te cred ca regreti, acolo sunt muuuult mai multe lanuri de porumb, cred si eu nebunatico, tu si Barbie, doua papusele ca parul fluturand in lanul de porumb
lover_woman

lover_woman

lover_woman
De la: lover_woman, la data 2010-10-10 18:30:17

Multumim!!!!! tu, chiar esti o fata draguta!!! ar trebui sa lucrezi un pic la capitolul ironie si totul va ok
anastasia_m
Postat pe 10 Octombrie 2010 18:33
De la: anastasia_m, la data 2010-10-10 18:33:40
De la: lover_woman, la data 2010-10-10 18:30:17

Multumim!!!!! tu, chiar esti o fata draguta!!! ar trebui sa lucrezi un pic la capitolul ironie si totul va ok

multumesc, problema este ca tocmai acest lucru creeaza un farmec aparte
lover_woman
Postat pe 10 Octombrie 2010 18:47
buna!
din cate stiu un preot necasatorit nu poate sa slujeasca in biserica , asta inseamna ca este casatorit preotul
lorylika
Postat pe 11 Octombrie 2010 14:15
De la: lorylika, la data 2010-10-11 14:15:47buna!
din cate stiu un preot necasatorit nu poate sa slujeasca in biserica , asta inseamna ca este casatorit preotul

Tre' sa fie insurat ca sa-l preoteasca (printre altele), dar daca-i vaduv bietu' om ?
luchianramona
Postat pe 11 Octombrie 2010 14:24
De la: crysis, la data 2010-10-10 10:11:08 Esti parca decupata din romanul gotic "The Monk" de Matthew Gregory Lewis ! Tu Antonia,ISPITA (sora Diavolului) si el ...popa,Ambrosio care cade in pacat !!!
crysis
Postat pe 11 Octombrie 2010 16:37
parul lung si mintea creata...stau in lanul cu verdeata...colo pe ridicatura si cu gindul tot la ...p...luna.
BEL_AMY1
Postat pe 11 Octombrie 2010 16:43
De la: alfredodecurtofreco, la data 2010-10-11 16:43:29 parul lung si mintea creata...stau in lanul cu verdeata...colo pe ridicatura si cu gindul tot la ...p...luna.
Valy90
Postat pe 11 Octombrie 2010 16:44
v-ati lovit la cap ,sa mor eu ,frumoase discutii aveti !!!OARE POPA STIE CA-I HARTUIT???
kmykmy_grace
Postat pe 12 Octombrie 2010 13:27
De la: kmykmy_grace, la data 2010-10-12 13:27:58v-ati lovit la cap ,sa mor eu ,frumoase discutii aveti !!!OARE POPA STIE CA-I HARTUIT???

cuuuuum?deja i-au pus haturi? deci il calaresc ...ca la echitatie...bietul de el?
BEL_AMY1
Postat pe 12 Octombrie 2010 13:31
De la: alfredodecurtofreco, la data 2010-10-12 13:31:22
De la: kmykmy_grace, la data 2010-10-12 13:27:58v-ati lovit la cap ,sa mor eu ,frumoase discutii aveti !!!OARE POPA STIE CA-I HARTUIT???

cuuuuum?deja i-au pus haturi? deci il calaresc ...ca la echitatie...bietul de el?

ce bietul de el, lasa ca i place, lor nu mai spun, nu vedeti ca nu mai apar deloc pe aici
lover_woman
Postat pe 12 Octombrie 2010 22:19
De la: lover_woman, la data 2010-10-12 22:19:45
De la: alfredodecurtofreco, la data 2010-10-12 13:31:22

ce bietul de el, lasa ca i place, lor nu mai spun, nu vedeti ca nu mai apar deloc pe aici

nu haturi ,l-au hartuit!! ,cum l-au hartuit..pe bune...nu vreau sa stiu ,nu suport mirosul de tamaie
kmykmy_grace
Postat pe 13 Octombrie 2010 15:20
De la: alfredodecurtofreco, la data 2010-10-11 16:43:29 parul lung si mintea creata...stau in lanul cu verdeata...colo pe ridicatura si cu gindul tot la ...p...luna.
kmykmy_grace
Postat pe 13 Octombrie 2010 15:22
De la: crysa_tm, la data 2010-10-07 09:38:34
De la: Barbie30, la data 2010-10-07 09:37:45Am auzit ca e un concurs cu cel mai tampit topic si am zis sa particip si eu

[img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1202/1202591pu55lez1va.gif[/img][/url] [img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1202/1202591pu55lez1va.gif[/img][/url]
andradit
Postat pe 13 Octombrie 2010 16:49
I MI PARE RAU CE AUD CA TE AI PUTUT INDRAGOSTI DE UN PREOT SA TI EXPLIC CEVA LA CARE NU VEI CREDE INSA STIU CA BUNUL DUMNEZEU NE LUMINEAZA PE FIECARE SI ASA TE VA LUMINA SI PE TINE IN APOCALIPSA SCRIE FOQARTE CLAR CA 'IN TIMPURILE CELE MAI GRELE CE I MAI INCERCATI VOR FII FIII LUI DUMNEZEU CARE II SLUJESC SI CE I CE L SLAVESC PE DUMNEZEU MAI ALES PE CE I CE VOR INVATA PE ALTI CUVINTUL LUI SI MAI SPUNE CA SATANA IN BISERICA VA INTRA INTII DE CE?FOARTE SIMPLU CA PREOTI SA SE SMITEASCA PRIN ASI BATE JOC SATANA DE IEI IAR OAMENII VOR RIDE SI N PRIMUL RIND I SI VOR PIERDE INCREDEREA IN IEI SI SE VA AJUGE SA SI SPUNA UNI ALTORA CE MAI CAUTI LA BISERICA IAUITE CE A FACUT PREOTUL ,SA IUBIT CU N BARBAT A LUAT MAI MULTI BANI DE LA ALTII S AU AU ABUZAT DE FETE MINORE SI DE ALCOL A REUSIT SATANA SA FACA PE OAMENI SA NU MAI MERAGA LA BISERICA SA SE MAI INCHINE SI SA NU MAI INVETE CUVINTUL DOMNULUI SI UITE ASA SE FACE CA OMUL SA NU MAI STIE DE DUMNEZEU INSA TOT DUMNEZEU NE SPUNE CA SE NE RUGAM MAI MULT PENTRU IEI PREOTII CARE SUNT GREU INCERCATI CA SI IEI SUNT OAMENI CA SI NOI INSA VOR FI MAI ASPRU JUDECATI CA POARTA VESMINTELE DOMNULUI ASA CA SFATUL MEU IESTE SA TE ROGI LA DUMNEZEU CA ACESTE GINDURI NU SUNT DE LA IEL SI SUNT DE LA SATANA CARE VREA PIERDEREA SI A TA SI A LUI PREOTULUI TA SARUTARI SI AI GRIJE DE SUFLETUL TAU TRPUL ESTE DOAR STIRF IAR SULETUL E SUFLAREA DE LA DUMNEZEU SF PARASCHIVA DE AZI SA TE OCROTEASCA PUP
kudika163984
Postat pe 14 Octombrie 2010 09:22
De la: kudika163984, la data 2010-10-14 09:22:43I MI PARE RAU CE AUD CA TE AI PUTUT INDRAGOSTI DE UN PREOT SA TI EXPLIC CEVA LA CARE NU VEI CREDE INSA STIU CA BUNUL DUMNEZEU NE LUMINEAZA PE FIECARE SI ASA TE VA LUMINA SI PE TINE IN APOCALIPSA SCRIE FOQARTE CLAR CA 'IN TIMPURILE CELE MAI GRELE CE I MAI INCERCATI VOR FII FIII LUI DUMNEZEU CARE II SLUJESC SI CE I CE L SLAVESC PE DUMNEZEU MAI ALES PE CE I CE VOR INVATA PE ALTI CUVINTUL LUI SI MAI SPUNE CA SATANA IN BISERICA VA INTRA INTII DE CE?FOARTE SIMPLU CA PREOTI SA SE SMITEASCA PRIN ASI BATE JOC SATANA DE IEI IAR OAMENII VOR RIDE SI N PRIMUL RIND I SI VOR PIERDE INCREDEREA IN IEI SI SE VA AJUGE SA SI SPUNA UNI ALTORA CE MAI CAUTI LA BISERICA IAUITE CE A FACUT PREOTUL ,SA IUBIT CU N BARBAT A LUAT MAI MULTI BANI DE LA ALTII S AU AU ABUZAT DE FETE MINORE SI DE ALCOL A REUSIT SATANA SA FACA PE OAMENI SA NU MAI MERAGA LA BISERICA SA SE MAI INCHINE SI SA NU MAI INVETE CUVINTUL DOMNULUI SI UITE ASA SE FACE CA OMUL SA NU MAI STIE DE DUMNEZEU INSA TOT DUMNEZEU NE SPUNE CA SE NE RUGAM MAI MULT PENTRU IEI PREOTII CARE SUNT GREU INCERCATI CA SI IEI SUNT OAMENI CA SI NOI INSA VOR FI MAI ASPRU JUDECATI CA POARTA VESMINTELE DOMNULUI ASA CA SFATUL MEU IESTE SA TE ROGI LA DUMNEZEU CA ACESTE GINDURI NU SUNT DE LA IEL SI SUNT DE LA SATANA CARE VREA PIERDEREA SI A TA SI A LUI PREOTULUI TA SARUTARI SI AI GRIJE DE SUFLETUL TAU TRPUL ESTE DOAR STIRF IAR SULETUL E SUFLAREA DE LA DUMNEZEU SF PARASCHIVA DE AZI SA TE OCROTEASCA PUP

tanti,yo inteleg ca te-ai obosit sa scrii da nu era mai bine sa citesti inainte?
Barbie30
Postat pe 14 Octombrie 2010 09:26
De la: Barbie30, la data 2010-10-14 09:26:14
De la: kudika163984, la data 2010-10-14 09:22:43I MI PARE RAU CE AUD CA TE AI PUTUT INDRAGOSTI DE UN PREOT SA TI EXPLIC CEVA LA CARE NU VEI CREDE INSA STIU CA BUNUL DUMNEZEU NE LUMINEAZA PE FIECARE SI ASA TE VA LUMINA SI PE TINE IN APOCALIPSA SCRIE FOQARTE CLAR CA 'IN TIMPURILE CELE MAI GRELE CE I MAI INCERCATI VOR FII FIII LUI DUMNEZEU CARE II SLUJESC SI CE I CE L SLAVESC PE DUMNEZEU MAI ALES PE CE I CE VOR INVATA PE ALTI CUVINTUL LUI SI MAI SPUNE CA SATANA IN BISERICA VA INTRA INTII DE CE?FOARTE SIMPLU CA PREOTI SA SE SMITEASCA PRIN ASI BATE JOC SATANA DE IEI IAR OAMENII VOR RIDE SI N PRIMUL RIND I SI VOR PIERDE INCREDEREA IN IEI SI SE VA AJUGE SA SI SPUNA UNI ALTORA CE MAI CAUTI LA BISERICA IAUITE CE A FACUT PREOTUL ,SA IUBIT CU N BARBAT A LUAT MAI MULTI BANI DE LA ALTII S AU AU ABUZAT DE FETE MINORE SI DE ALCOL A REUSIT SATANA SA FACA PE OAMENI SA NU MAI MERAGA LA BISERICA SA SE MAI INCHINE SI SA NU MAI INVETE CUVINTUL DOMNULUI SI UITE ASA SE FACE CA OMUL SA NU MAI STIE DE DUMNEZEU INSA TOT DUMNEZEU NE SPUNE CA SE NE RUGAM MAI MULT PENTRU IEI PREOTII CARE SUNT GREU INCERCATI CA SI IEI SUNT OAMENI CA SI NOI INSA VOR FI MAI ASPRU JUDECATI CA POARTA VESMINTELE DOMNULUI ASA CA SFATUL MEU IESTE SA TE ROGI LA DUMNEZEU CA ACESTE GINDURI NU SUNT DE LA IEL SI SUNT DE LA SATANA CARE VREA PIERDEREA SI A TA SI A LUI PREOTULUI TA SARUTARI SI AI GRIJE DE SUFLETUL TAU TRPUL ESTE DOAR STIRF IAR SULETUL E SUFLAREA DE LA DUMNEZEU SF PARASCHIVA DE AZI SA TE OCROTEASCA PUP

tanti,yo inteleg ca te-ai obosit sa scrii da nu era mai bine sa citesti inainte?

[img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1202/1202591pu55lez1va.gif[/img][/url] Barbie.....vezi ce patesti daca deschizi topice in gluma? Primesti sfaturi PE BUNE!! [img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1202/1202591pu55lez1va.gif[/img][/url]
_Cryssa_
Postat pe 14 Octombrie 2010 09:30
Crysa,daca ele vor sa uzeze tastatura aiurea....wtf e alegerea lor.
Barbie30
Postat pe 14 Octombrie 2010 09:34

Super interesant acest mesaj, cine are minte sa inteleaga, va intelege .... o zi frumoasa astazi, pastrati o pentru relaxare si pentru linistea sufletului.
lover_woman
Postat pe 14 Octombrie 2010 11:04
De la: lover_woman, la data 2010-10-14 11:04:20

Super interesant acest mesaj, cine are minte sa inteleaga, va intelege .... o zi frumoasa astazi, pastrati o pentru relaxare si pentru linistea sufletului.

tu chiar nu te-ai saturat de topicul asta?
_Cryssa_
Postat pe 14 Octombrie 2010 11:05
din cate stiu eu tipii de la teologie sunt cei mai petrecareti si perversi. Plus ca treaba cu religia si credinta nu tine de preot.so,o sa fii surprinsa daca incerci ceva cu el.asta daca e straight.de fapt o sa fii surprinsa oricum
myaunik
Postat pe 14 Octombrie 2010 13:03
De la: myaunik, la data 2010-10-14 13:03:31 din cate stiu eu tipii de la teologie sunt cei mai petrecareti si perversi. Plus ca treaba cu religia si credinta nu tine de preot.so,o sa fii surprinsa daca incerci ceva cu el.asta daca e straight.de fapt o sa fii surprinsa oricum

de fapt sunt surprinsa de cand am deschis topicul asta
Barbie30
Postat pe 14 Octombrie 2010 14:37

ai mare grija cand te duci la spovedanie si te baga sub patrafir , nu-l lua prin surprindere ca nu stii cum reactioneaza , iti poate da ca cadelnita in cap.
banalulanonim
Postat pe 15 Octombrie 2010 10:29
Topicul asta a avut farmecul lui in ziua in care l-am deschis,acum a devenit plictisitor asa ca nu va mai obositi sa da-ti sfaturi aiurea.
Barbie30
Postat pe 15 Octombrie 2010 10:33
De la: Barbie30, la data 2010-10-15 10:33:42Topicul asta a avut farmecul lui in ziua in care l-am deschis,acum a devenit plictisitor asa ca nu va mai obositi sa da-ti sfaturi aiurea.

unii glumesc subtil barbie.....
dark_eye
Postat pe 15 Octombrie 2010 11:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nu stiu ce trebuie sa fac acum...oare sunt eu de vina? 19 De la: greierash_is_back 31 Decembrie 2009 17:11
eficienta anticonceptionalelor 6 De la: ZuZu24 16 Aprilie 2009 21:07
prima iubire 50 De la: kudika317187 27 August 2010 05:14
ce simte cu adevarat?? 13 De la: darksukkubus69 25 Decembrie 2009 20:47
"Ma lasi sa-ti ofer un orgasm?" 19 De la: licuriciul_zapacit 8 Mai 2010 01:24