Setari Cookie-uri

sunt o amanta?

PAREREA MEA ESTE SA IL UITI . Nu iti imaginezi ce greu iti va veni mai tarziu. el e insurat si nu va renunta niciodata la sotie ptr alta . eu vorbesc din o experienta pe care am avut-o cu un tip insurat care vroia doar sex . Atat . m-am ars foarte repede si bine . fa-ti prieten si incearca sa uiti acest " barbat " (daca il poate numi cineva asa ) .
healthy015916
Postat pe 14 Noiembrie 2010 19:22
www.youtube.com/watch?v=Qq4j1LtCdww

romulus_lazy
Postat pe 14 Noiembrie 2010 20:18
refa-tiiata ,lasa visele de o noapte in urma,am trecut si eu prin asa ceva decit k eu sint sotia,nu ai nici o sansa in fata lui,mai ales dak are si copi,si e si mai buna decit tine si la pat.nu o sa poti intelege niciodata aceasta legatura,poate nici el.BAFTA
kudika323408
Postat pe 14 Noiembrie 2010 22:36
Sincer nu am mai postat pt ca nu credeam ca mai e curios cineva de topicul meu..Insa acu am vazut raspunsurile voastre.
Deci:
Joi m+am intalnit cu el si am discutat...foarte serios,si i+am spus sa ma lase in pace,lucru pe care el l-a inteles a fost chiar dragut,si mi-a zis ca decat sa stie ca prezenta lui imi face rau,prefera sa ma lase sa merg pe drumul meu.!
E rau,doare....dar stiu ca voi trece peste asta.A fost una dintre cele mai dureroase clipe din viata mea .
giorgiana_d
Postat pe 14 Noiembrie 2010 22:45
De la: giorgiana_d, la data 2010-11-08 18:29:50 ...... momentele in care sta pe balcon sau in baie si vb cu mine la telefon, sau atunci cand zice, vine Diana trebuie sa inchid, momente in care ma simt o amanta ordinara......

Acceptand aceste comportamente si manifestari ale sale il incurajezi sa mearga pe calea minciunii!!!
Prietenia cu un singur membru al familiei duce la destabilizarea acelei familii, daca nu vrei sa produci suferinta in jurul tau trebuie sa iei deciziile cele mai corecte; a renunta la prietenia fata de el (indepartandu-te si rupand orice legatura) ar produce suferinta atat pentru el cat si pentru tine (ar fi doar o masura de protectie pentru sotia si familia sa - in caz ca au si copii); a continua relatia pe ascuns (asta este directia in care se indreapta momentan prietenia voastra) va produce mai multa suferinta indiferent de rezultatul final (chiar daca el ar divorta si s-ar casatori cu tine regretele pentru familia sa il vor urmari, faptul ca nu-l vei sti cu adevarat fericit alaturi de tine nu te va lasa nici pe tine sa fii complet fericita)
Nici una nici cealalta nu reprezinta solutia ideala!
marceltuky
Postat pe 15 Noiembrie 2010 11:03
Acum am citit si ultimul tau mesaj postat!
Sa inteleg ca ai ales una dintre cele doua variante pe care eu nu le consideram ideale!
Practic ai ales suferinta (cu timpul se va transforma in nostalgie, amintiri, regrete...)
In societatea actuala este considerata probabil cea mai buna solutie!
Avand in vedere ca societatea actuala este orientata spre acceptarea si incurajarea suferintei!
Eu sunt de parere ca latura cu adevarat buna din sufletele oamenilor este cea care cauta intotdeauna caile prin care faptele noastre sa produca bine celorlalti, sa aduca bucurie si fericire in viata tuturor!
Este o mentalitate budista fiind in totala opozitie cu orice alta orientare religioasa care preamaresc jertfa, sacrificiul, suferinta!
Eu nu pot sa pun binele in aceiasi balanta cu suferinta si de aceia caut solutii dincolo de realitatile unanim acceptate de catre societatea actuala!
marceltuky
Postat pe 15 Noiembrie 2010 11:22
NU - TI irosi timpul si tineretea langa unul care deja si-a croit drumul in viata.
Anii trec, si trec in defavoarea ta.
iesi din relatia asta pana nu e prea tarziu. Gandeste-te la tine
alynap25
Postat pe 15 Noiembrie 2010 12:29
De la: alynap25, la data 2010-11-15 12:29:05NU - TI irosi timpul si tineretea langa unul care deja si-a croit drumul in viata.

probabil ai citit doar titlu'!!
altfel ai fi observat mesajul ei in care spunea ca s-au despartit!
geo_resuscitat
Postat pe 15 Noiembrie 2010 12:53
De inca un aspect sunt curioasa:* Cati ani ai si cati are el ?
kudika006560
Postat pe 15 Noiembrie 2010 20:57
De la: giorgiana_d, la data 2010-11-14 22:45:56Sincer nu am mai postat pt ca nu credeam ca mai e curios cineva de topicul meu..Insa acu am vazut raspunsurile voastre.
Deci:
Joi m+am intalnit cu el si am discutat...foarte serios,si i+am spus sa ma lase in pace,lucru pe care el l-a inteles a fost chiar dragut,si mi-a zis ca decat sa stie ca prezenta lui imi face rau,prefera sa ma lase sa merg pe drumul meu.!
E rau,doare....dar stiu ca voi trece peste asta.A fost una dintre cele mai dureroase clipe din viata mea .

Esti o fata desteapta ! poate iti va fi putin greu (desi nu e cazul ) dar peste 6 luni -1 an te vei felicita !
Traieste cinstit si frumos ! E lumea plina de iubire ,de ce sa o vrei pe a alteia ?
Sa fii sanatoasa si iubita !
kudika056305
Postat pe 15 Noiembrie 2010 21:17
Pt geo: nu am citit doar titlul. Asa a spus ea ca s-au despartit, dar inca nu e ceva concret. Sentimentele sunt confuze si poate in orice clipa sa reinnoade "prietenia'.
alynap25
Postat pe 17 Noiembrie 2010 11:46
De la: geo_resuscitat, la data 2010-11-15 12:53:06
De la: alynap25, la data 2010-11-15 12:29:05NU - TI irosi timpul si tineretea langa unul care deja si-a croit drumul in viata.

probabil ai citit doar titlu'!!
altfel ai fi observat mesajul ei in care spunea ca s-au despartit!

noi nu ne vom desparti niciodata...asa-i???
carla11
Postat pe 17 Noiembrie 2010 11:58
Eu cred ca tu te minti singura.Ce parere ai avea despre "una" care-ti tine sotul la taclale si se fereste de tine?Ar fi de bine sau de rau? Spui ca esti credincioasa.Dar de pacatul "cu gandul" ai auzit? Si apoi intentia ta nu este cea mai ortodoxa;dupa cate imi pot da eu seama tu n-ai avea nici-o apasare daca omul si-ar lasa sotia.O sa-ti vina si tie randul si atunci sa te vad."Ce tie nu-ti place ,altuia nu-i face" ca doar nu s-au terminat barbatii liberi,fara obligatii.Nu-ti cladi fericirea pe nefericirea altuia caci roata se-nvarteste.Si nu ma dusmani ca mi-am dat cu parerea;poti tine cont de ea sau nu.
viogen26
Postat pe 17 Noiembrie 2010 16:50
De la: coldwind, la data 2010-11-08 18:38:11bravo tie ! sa fii sanatoasa !

Daca nu aveai nimic de spus, cred ca puteai sa taci. fata a cerut o parere, nu o nesimtire.
lollitta
Postat pe 17 Noiembrie 2010 21:25
De la: giorgiana_d, la data 2010-11-08 18:29:50 m-am tot gandit daca sa mai deschid un nou topic,avand in vedere faptul ca aici sunt o groaza de povesti asediatoare.
Totusi......ma numesc giorgiana si iubesc un barbat casatorit[zici ca sunt la AA]....in fine.Ma tot gandesc daca eu pot fi catalogata drept amanta,tinand cont de faptul ca nu am avut relatii sexuale,singurele momente de apropiere fizica intre noi fiind niste pupici si hugs,dar tensiunea sexuala dintre noi e mai mult decat evidenta si de aceia evitam pe cat posibil intalnirile intre 4 ochi[ba vine cu juniorul,ba duc eu ceva amica,sau el ceva prieten].Toata treaba dureaza de 1 an si 2luni.....
Ne-am cunoscut prin niste amici,si nu mj-a ascuns nici o secunda faptul ca e casatorit,lucru neimportant pt mine la acea vreme deoarece am o groaza de prieteni casatoriti si nu e nimic ciudat in asta.Desi nu sunt o femeie urata,nu am fost niciodata vanator de barbati,sunt genul de fata cuminte ,mi-am vazut de scoli si munca,nu am cautat dragostea....Am inceput sa vb zilnic la tel si acum vb extrem de mult,aproape orice prostie trebuie consultata cu mine ,tot soiul si fara sa imi dau seama jucandu-ma cu focul m-am ars.Stiu clar ca si el tine la mine,lucru pe care mai multa lume il observa,dar e privin ca o simpla afectiune intre amici.Eu sunt mai religioasa din fire,si stiu cat de grav pacatuiesc,sufar dar nu pot sa fac nimic.Nu si-a vb de rau sotia niciodata,si acest lucru ma face sa il apreciez si mai mlt,pt el familia tot.
In schimb cand vine vb de viata sexuala,au una extrem de bogata,fiind un cuplu destul de libertin ,mult prea libertin pt gustul meu .Cert e ca si eu si el stim ,ca nah nu e exact prietenie intre noi,iar mai nou incepe sa se manifeste cu hugs in public,chestie pe care noi o vedem fireasca.Totul e ok,mai putin momentele in care sta pe balcon sau in baie si vb cu mine la telefon,sau atunci cand zice,vine Diana trebuie sa inchid,momente in care ma simt o amanta ordinara.
Stiu ca gresesc ,si chiar as avea nevoie de opinia celor trecuti prin asa ceva.
mersi

Stimata Georgiana,
Gandeste-te o clipa ca ai fi sotia lui si ca ai o familie si copii cu el, ca totul merge foarte bine si dintr-o data...il surprinzi ca ofera afectiune si altei femei. Ce ai simti atunci? In morala populara se spune ca ''nu trebuie sa iti cladesti niciodata fericirea pe nefericirea altora'' si crede-ma ca aceste cuvinte constituie o filosofie de viata. Ignorarea sentimentelor semenilor nostri in favoarea propriilor sentimente este un act de tradare personala care, prin efectul de bumerang, te va afecta foarte curand si foarte dureros, mai ales pe tine. Asta, mai ales pentru ca stii, probabil din ''povestile'' lui ca ei au o viata mai libertina. Ce inseamna asta, poti sa iti explici si singura daca dai la o parte valul de sentimente confuze -pe care tu le crezi iubire- care te invaluie acum. Cand actul intim va fii consumat, vei fii uitata ca o umbrela in tramvai. Pentru el vei fii doar un trofeu cucerit si pentru tine va fii greu chiar si sa te mai privesti in oglinda. Te vei simti si vinovata si tradata si abandonata. Ai grija ce faci. Spui ca esti urata. Aiurea! Nu exista femeie urata pe Pamant. Este un complex pe care tu sau un partener care nu a stiut sa te pretuiasca, l-ati creat. Eu zic, pana nu faci o prostie, sa te uiti mai bine in oglinda si in sufletul tau, sa vezi ca esti o femeie frumoasa si ca, nu este asta singurul barbat de pe pamant. Cartile jocului sunt la tine. Lasa pupaturile pe strada cu el, sunt jenante, adolescentine si, de la 30 de ani incolo, cu un barbat casatorit, urate si defaimatoare, mai ales pentru tine. Dincolo de sentimentele de afectiune, nu simti o retinere care tine de bunul simt interior, atunci cand te apropii de el. Nu cred ca e chiar Ricky Martin si nici Richard Chamberlain - vorbesc de estetica aici- Pastreaza-l doar ca prieten, astfel te va respecta si nu lua in seama toate tromboanele pe care ti le spune. Si mai ales, nu te amagi si fii sigura ca cel putin in proportie de 30% te minte. Sunt barbat stiu ce spun si am 24 de ani de casnicie in spate. Mult succes!
gigi_oprea
Postat pe 17 Noiembrie 2010 22:19
Gresesti? ce te face sa spui asta? si daca consideri ca gresesti care sunt motivele pentru care mergi inainte? Eu merg pe ideea ca intotdeauna sa faci ce simti, insa in cazul tau sunt mai multe probleme care vor aparea daca tu dai curs acestei relatii. Te-ai gandit la ele? Esti responsabila si matura pentru a putea face fata unei astfel de relatii? Vrei sa fii pe locul doi? Ce doresti tu de la un barbat? Il vrei doar pentru tine sau tii sa il imparti cu altcineva?
Mie mi se pare ca tu nu iti doresti cu adevarat o relatie, pentru ca atunci cand vrei acest lucru cauti barbati liberi. Tu stii ce este cel mai bine pentru tine si pentru viata ta. Decizia intotdeauna trebuie luata in functie de nevoile noastre, ele sunt cele mai importante.

Nicoleta Leahu, psiholog
relatiidecuplu.ro/blog
kudika109274
Postat pe 18 Noiembrie 2010 17:00
De la: giorgiana_d, la data 2010-11-08 18:57:33
De la: Tharr, la data 2010-11-08 18:47:34Eu ce sa-ti zic... daca nu iei masuri drastice(stop) totul va decurge pe o cale imorala si urata...care o sa aiba repercusiuni f f adanci...
E clar te-a vrajit,te-a prins in plasa lui,dar chiar crezi ca poate cu adv sa iubeasca 2 femei in acelasi timp?
Din moment ce zici ca esti draguta....fa-ti un prieten si uita-l pe pulemecul asta egoist si inconstient care e in stare sa nenoroceasca atatea suflete...
...parerea mea....stiu ca de pe bara e usor sa dai sfaturi...
Inca ceva, tu ce vrei de fapt de la el...poti sa-ti raspunzi sincer?Il vrei doar pt tine?Pune-l sa aleaga...

Am promis ca zic stop...si intentionez sa ma tin de cuvant,de aia am si cris aici,ma astept la multe reacti nu tocmai dragute,care sa imi dea impulsul necesar pt a face acest lucru.
Dar e atat de greu,asta pt ca a fost singura persoana care m-a ajutat si mi-a ridicat moralul,atunci cand plangeam[am avut niste probleme destul de serioase]
Ce vreau de la el...mi-ar place sa pot transforma dragostea asta in sentimente de pura prietenie...si sa fim prieteni,nu vreau sa distrug familia lui,pt ca nu m-as ierta niciodata
kudika093476
Postat pe 18 Noiembrie 2010 21:50
De ce nu ai o discutie cu el mai serioasa?
Si de ce sa-i strici tu casnicia? mai ales ca spui ca esti si religioasa.Al barbat neinsurat nu ai gadsit?
Deschide-ti ochii mintii pina nu e prea tirziu.
kudika228167
Postat pe 18 Noiembrie 2010 21:59
Multumesc celor care imi dau sfaturi !
arecut o saptamana ..in care nu am mai vb cu el,e foarte nasol..mi-e greu sar stiu ca asa e cel mai bine! nu m-a cautat inca,ceea ce e bine ,inseamna ca a inteles ce i-am spus...si ca totusi nu insemn chiar asa mult pt el!

E aiurea si ciudat,nu mi-a fost deloc usor sapt asta,ma tot uit ca proasta la tel si mi se pare ciudat sa nu vb cu el.!
Dar imi va trece sunt sigura de asta..
giorgiana_d
Postat pe 19 Noiembrie 2010 17:25
E cel mai bine Giorgi,bafta in continuare!
AdrianaR
Postat pe 19 Noiembrie 2010 17:34
Georgiana,
De obicei cand punem o intrebare inseamna ca undeva in adancul nostru am luat o decizie doar ca, inca nu ai curajul sau puterea sa o aplici. Barbatul de care esti indragostita poate simti nevoia sa aiba o prietena femeie, si faptul ca exista in fundal o anumita tensiune din cauza unei atractii nemarturisite, nu exclude faptul ca va intelegeti bine ca si amici. De depasit acest moment se poate, daca el are valoare pentru tine ca si prieten. Stiu din proprie experienta ca o atractie poate fi transformata in prietenie daca exista o legatura de suflet si o buna comunicare mentala. Eu am un amic foarte bun de care initial am fost foarte indragostita, dar sentimentul de dragoste in timp s-a transformat in prietenie si cand s-a casatorit am ramas tot prieteni, m-am imprietenit si cu sotia lui si ne intelegem foarte bine. Deci stiu ca se poate. In alta ordine de idei, eu pot sugera o "explicatie" pentru aceasta situatie. Eu sunt de parere ca tot ce ni se petrece in viata are un anumit sens, si de multe ori noi provocam acea situatie prin modul nostru de a gandi sau prin dorintele si fricile noastre. Tu ai spus ca familia ta a fost distrusa de cineva si ai suferit mult. Eu ma gandesc ca in sufletul tau ai ramas cu intrebarea cum e posibil sa se petreaca asa ceva, probabil ai judecat acea persoana care ti-a stricat tie familia, si, acuma ai ajuns in situatia de a periclita o anumita relatie pentru a intelege si punctul de vedere al "amantei". Probabil ca aceasta explicatie suna fantezist, dar mie mi s-a intamplat de cateva ori dupa ce am judecat pe cineva sa ajung in exact aceeasi situatie.
healthy016957
Postat pe 20 Noiembrie 2010 02:00
E foarte greu ceea ce spui ...greu ptr tine nu ptr el Tu vei suferii mult daca intr-adevar il iubesti.Spune drept care ii stimezi familia? nu ai vrut niciodata sa fii in locul Dianei.?....ba da ...eu iti vb din experienta....si tot din experienta iti spun daca vrei sa te vindeci( ca pe el nu ai sa-l desparti) trebuie sa nu-l mai vezi o peroada si cu timpul se v-a vindeca rana si ve-ti ramane prieteni...dar nu acum.Continuand asa o sa-l iubesti mai profund si e mai rau.Barbatilor insurati ..le place sa fie iubiti ,admirati..,sa viseze la alte femei dar cand vine vb de ceva mai profund,mai serios, isi aduc aminte ca sunt insurati....si te trezesti in fata ta cu un "munte de gheata" care pana mai inainte fusese cel mai afectuos si mai indragostit om de pe pamant...
Ai grija de tine....gonzales
kudika029011
Postat pe 20 Noiembrie 2010 05:54
De la: giorgiana_d, la data 2010-11-19 17:25:10Multumesc celor care imi dau sfaturi !
arecut o saptamana ..in care nu am mai vb cu el,e foarte nasol..mi-e greu sar stiu ca asa e cel mai bine! nu m-a cautat inca,ceea ce e bine ,inseamna ca a inteles ce i-am spus...si ca totusi nu insemn chiar asa mult pt el!

E aiurea si ciudat,nu mi-a fost deloc usor sapt asta,ma tot uit ca proasta la tel si mi se pare ciudat sa nu vb cu el.!
Dar imi va trece sunt sigura de asta..

Pe cuvantul meu daca inteleg de ce suferi. Probabil continui sa crezi intr-o iluzie. Cum sa suferi dupa ceva care nici macar nu a existat, ca ti-ai inchipuit tu ca te-o iubi un barbat insurat cu copil si care culmea mai are si o viata intima implinita pe care tu nici macar nu o accepti in adancul tau. Hai fi serioasa si nu o mai face pe martira, si tu ti-ai dat seama ca nu va potriviti. Tu singura ai cautat situatia asta, acuma inghite galusca fierbinte si ridica capul din pamant. Ce sa spun, o sa vina ala alergand daca te-o vedea trista si o sa ai si sanse maxime sa gasesti un barbat potrivit pentru tine daca stai cu botul lung de 2 metri.
mihaelaghet
Postat pe 20 Noiembrie 2010 08:09
Buna,parerea mea este sa mergi inainte,cio fi o fi,se poarta in ziua de azi nevasta si amanta,daca tu ti mult la el si el la tine e bine...urmeaza SEXUL,si o sa fie si mai bine...mergi inainte nu te lua dupa nimeni hotaraste tu singura...BAFTA
cocoboos_yahoo_es
Postat pe 20 Noiembrie 2010 09:53
Buna Georgi,nu vezi ca toate fetele de aici sint invidioase pe tine...nu te mai lua dupa ele doar e DEMOCRATIE nu...
cocoboos_yahoo_es
Postat pe 20 Noiembrie 2010 10:02
cum spun ei ...
Coco_2
Postat pe 20 Noiembrie 2010 10:15
Hello :) Eu am avut o relatie cu un barbat care urma sa se insoare. Eram foarte apropiati si stiam totul unul despre celalalt. Relatia s-a destramat in momentul in care s-a insurat si a fost foarte dureros pentru ca ma atasasem de el. Apoi mi-am facut un nou iubit si am incercat sa uit de cel caruia i-am fost amanta. Acum insa, el e cel care ma cauta si isi doreste sa iesim din nou impreuna. I-am spus de nenumarate ori ca nu mai vreau si totusi insista. Uneori devine chiar violent. Acum, dupa un an si jumatate, inca mai suport consecintele acelei relatii. Din proprie experienta iti spun ca e mai bine sa renunti inainte sa fie prea tarziu. Totusi stiu ca probabil nu vei face asta, pentru ca nici eu nu i-am ascultat pe cei care ma sfatuiau atunci. Omul cat traieste invata din greseli.
Madame_wtf
Postat pe 20 Noiembrie 2010 11:20
Hai Georgiana,ca deja m-am enervat,nu-i e jena sa-si dea chilotii jos si sa si-o puna cu alta in prezenta sotiei,dar,ii e teribil de rusine sa vorbeasca cu tine la telefon in prezenta ei. Parerea mea:cred ca sotilor libertini li s-a pus pata pe tine,si vazand ca nu esti deschisa la acest gen de placeri in grup,cauta sa te inebuneasca pana cand vei ceda,totul depinde de tine.
Dar daca esti genul de fata credincioasa,timida si draguta ,cum te-ai putut indragosti de o asemenea bestie? Lasa-l naibii,ca asta nu merita nimic,cineva care si-o pune la intamplare cu oricine,nu s e iubeste nici macar pe el,daramite sa speri ca intr-o zi va fi capabil sa iubeasca o singura fiinta.
Iar legat de faptul ca nu-si vorbeste sotia de rau,pai nici n-ar avea cum,amandoi fac acelasi lucru,il vorbesti pe cineva de rau doar atunci cand,tu ai un caracter mai moral decat al celuilalt,nu-i cazul lui insa.
Uita-l ca e clar ca nu te merita!
ginutaperianu
Postat pe 20 Noiembrie 2010 11:43
Treaba sta in felul umator: el e un porc ordinar care nu respecta femeile si la fel ar face cu toate, iar tu, da, esti o amanta ordinara. Am trecut si eu prin asta si ma multumeam ca avea cine sa imi dea si mie un telefon. Nu sunt nici proasta, nici urata, doar ca mi-era frica de responsabilitati.
Pana l-am intalnit pe al meu, cel mai sexy baiat in viata (pt mine) si culmea, "fript" si el si dornic de o relatie serioasa. Suntem impreuna de 2 ani, am invatat sa gatesc, gatim impreuna, avem o relatie foarte libertina pentru ca azi eu gatesc, maine el, poimaine niciunul si bem o sticla de vin impreuna. Peste cateva zile eu ies cu fetele si eu cu baietii si ne tachinam prin sms-uri. Asta numesc eu relatie libertina si relatie in care esti si iubita, si amanta. Deschide ochii, din cauza astora ca tine care si in ziua de azi mai stau agatate, sunt considerate femeile niste proaste si curve. Scuza-ma, dar nimic nu se compara cu hugs & kisses ale omului de langa tine, si nu al unuia care nu stii unde si-a bagat botul cu o seara inainte. Bleah!!
kudika12787
Postat pe 20 Noiembrie 2010 13:20
Fatoo.. pai sigur tu il tot sunai, el nu te suna. SAcum o fi gasit alta amanta mai pisaloaga. Daca simtea ceva pt tine era divortat de mult si te lua pe tine. Nu intelegi ca ori tu, ori alta, el e doar un obsedat sexual? Apuca-te in pnm de fumat daca nu fumezi deja, bea-ti creierii (dar stinge telefonul cand bei). Intr-o sapatamana o sa vez ce epava ai ajuns din cauza unui bou si o sa il uiti instant. Garantat!!
kudika12787
Postat pe 20 Noiembrie 2010 13:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
MA MARIT !!! CINE VINE LA NUNTA ? 22 De la: ecstasytm 6 Iulie 2009 10:03
sunt intr-o situatie ciudata rau... 35 De la: lorelay_pitik 16 Iulie 2009 17:14
mi-ai lasat inima cat sa nu mor si o bucatica de suflet cat sa traiesc 33 De la: maimai_no1 20 Octombrie 2011 02:53
Cine ma poate ajuta cu un sfat? 23 De la: ilumax_76 7 Septembrie 2011 19:54
Ce sa cred??? 31 De la: dolcik1 3 Iulie 2009 20:04