Setari Cookie-uri

sunt o amanta?

valentina6263
Postat pe 24 Noiembrie 2010 15:28
De la: valentina6263, la data 2010-11-24 15:28:31
what?
giorgiana_d
Postat pe 24 Noiembrie 2010 18:59
Pune punct relației
dorumihai64
Postat pe 25 Noiembrie 2010 01:46
Cate discutii s-ar evita daca barbatul ar sta cuminte....
Editzu
Postat pe 25 Noiembrie 2010 02:05
Cum era chestia aia: 'AH nu imi place" sau "AH nu, imi place"

Daca nu gasesti aceasta dilema in facultatile pe care le-ai facut, uite ca o gasesti in viata.
Cand o sa gasesti un raspuns la chestia de mai sus o sa fii lamurita, si dilema va disparea.

net75413
Postat pe 27 Noiembrie 2010 07:21
De la: ad_ad, la data 2010-11-23 20:03:26Buna intrebare
Uite si eu am dat peste cateva asemenea exemplare in jur. Tipi de cariera, cu neveste faine, care nu-i sufoca, au si ele o cariera dar stiu sa-i si satisfaca +cu amante prin diverse colturi ale oraselor.
M-am tot gandit care o fi motivul- aparent au tot ce vor acasa! Apoi mi-am dat seama ca etiologia e multifactoriala- nu exista un motiv (ca nevasta ii urata/grasa, ca nu-i satisface). Factorii difera in functie de individ, eu pe astia i-am identificat si daca mai stiti altii, va rog sa adaugati:
1. intr-un colectiv de barbati care au m calcat stramb, esti privit ca un nataflet daca nu ti-ai inselat macar o data nevasta/dc o refuzi pe tipa aia buna ce-ti zambeste frumos (multi te vor invidia in secret pt. verticalitate, dar nu o arata).
2. lipsa atractiei fizice. am citit pe undeva de un studiu care zicea ca dupa vreo 10 ani de relatie, barbatii nu se m simt atrasi de cea de langa ei.
3. cand fac sex in 3/grup, unii cauta inconstient pe cineva nou.
4. unii cauta validarea propriei valori prin flirturi/ aventuri. adesea narcisisti, sunt deficitari la capitolul "respect de sine"si vor fi deficitari si in a respecta femeia care le e sotie. eu cred ca astia sunt un fel de "vampiri sentimentali", care se lupta din toate puterile sa te obtina si te consuma mai repede/lent (de aceea dc iti iese in cale asa ceva, fuuuugi...!!)
5. rutina, bat-o vina. cand esti casatorit, iti lipseste ocazia de a mai experimenta fluturii primei intalniri, fiorul primei nopti de dragoste, intrebarea "ma iubeste/nu ma iubeste?" si zilele cam seamana intre ele. deci daca iti plac senzatiile frumoase de la inceputul relatiei...(tipul lui giorgi s-ar putea sa fi gandit la fel).
6. relatia lui e poleita doar pe dinafara. cand merge acasa are o mare nemultumire, simte ca nu il intelege, ca nu privesc in aceeasi directie, dar nici nu poate sa divorteze (bunurile la comun, deh..)
7. in relatia oficiala tb sa se comporte intr-un anume fel, sa se ridice la anumite standarde si vrea un loc in care sa evadeze, care e numai al lui si in care poate sa fie el insusi. adesea, in locul acela traieste o alta persoana.
8. just for fun. ca este cam defect, nu are scrupule sau principii si se iveste ocazia.
9. nu o mai iubeste si ii e frica sa nu ramana singur daca divorteaza.
10. pt. ca pot. (din punctul meu de vedere, asta e cel mai important motiv pt. care barbatii inseala. ironia e ca ar putea fi corectat!)
Daca mai aveti si voi sugestii, va rog sa le adaugati. Din auzite, din experienta voastra. Va rog, nu cazurile de grasa/urata/batrana/nu face copii/nu stie sa gateasca. Alea le avem deja

punctul 10 nu prea tine.. trebuie sa fie intotdeauna o frica sa nu fie prins... pentru ca daca-i prins, zboara totul (isi ia papucii).
Histria
Postat pe 27 Noiembrie 2010 07:36
De la: ad_ad, la data 2010-11-23 20:03:26Buna intrebare
Uite si eu am dat peste cateva asemenea exemplare in jur. Tipi de cariera, cu neveste faine, care nu-i sufoca, au si ele o cariera dar stiu sa-i si satisfaca +cu amante prin diverse colturi ale oraselor.
M-am tot gandit care o fi motivul- aparent au tot ce vor acasa! Apoi mi-am dat seama ca etiologia e multifactoriala- nu exista un motiv (ca nevasta ii urata/grasa, ca nu-i satisface). Factorii difera in functie de individ, eu pe astia i-am identificat si daca mai stiti altii, va rog sa adaugati:
1. intr-un colectiv de barbati care au m calcat stramb, esti privit ca un nataflet daca nu ti-ai inselat macar o data nevasta/dc o refuzi pe tipa aia buna ce-ti zambeste frumos (multi te vor invidia in secret pt. verticalitate, dar nu o arata).
2. lipsa atractiei fizice. am citit pe undeva de un studiu care zicea ca dupa vreo 10 ani de relatie, barbatii nu se m simt atrasi de cea de langa ei.
3. cand fac sex in 3/grup, unii cauta inconstient pe cineva nou.
4. unii cauta validarea propriei valori prin flirturi/ aventuri. adesea narcisisti, sunt deficitari la capitolul "respect de sine"si vor fi deficitari si in a respecta femeia care le e sotie. eu cred ca astia sunt un fel de "vampiri sentimentali", care se lupta din toate puterile sa te obtina si te consuma mai repede/lent (de aceea dc iti iese in cale asa ceva, fuuuugi...!!)
5. rutina, bat-o vina. cand esti casatorit, iti lipseste ocazia de a mai experimenta fluturii primei intalniri, fiorul primei nopti de dragoste, intrebarea "ma iubeste/nu ma iubeste?" si zilele cam seamana intre ele. deci daca iti plac senzatiile frumoase de la inceputul relatiei...(tipul lui giorgi s-ar putea sa fi gandit la fel).
6. relatia lui e poleita doar pe dinafara. cand merge acasa are o mare nemultumire, simte ca nu il intelege, ca nu privesc in aceeasi directie, dar nici nu poate sa divorteze (bunurile la comun, deh..)
7. in relatia oficiala tb sa se comporte intr-un anume fel, sa se ridice la anumite standarde si vrea un loc in care sa evadeze, care e numai al lui si in care poate sa fie el insusi. adesea, in locul acela traieste o alta persoana.
8. just for fun. ca este cam defect, nu are scrupule sau principii si se iveste ocazia.
9. nu o mai iubeste si ii e frica sa nu ramana singur daca divorteaza.
10. pt. ca pot. (din punctul meu de vedere, asta e cel mai important motiv pt. care barbatii inseala. ironia e ca ar putea fi corectat!)
Daca mai aveti si voi sugestii, va rog sa le adaugati. Din auzite, din experienta voastra. Va rog, nu cazurile de grasa/urata/batrana/nu face copii/nu stie sa gateasca. Alea le avem deja

1.Asta mi se pare putin cam aiurea,poate doar sa zica nu sa si faca ca doar nu sta nimeni cu lumanarea dupa el.Mai greu inseala doar ca sa nu se simta inferior grupului.
10.Nu exista "pentru ca pot" si atat,in spate exista un alt motiv care ii determina sa faca asta.

Barbie30_
Postat pe 27 Noiembrie 2010 08:45
Indeparteaza-te de el,pana nu va fi prea tarziu. Daca vei continua acest joc,vei avea foarte mult de suferit,stiu din experienta.Si eu m-am jucat cu focul,si m-am ars rau de tot! Tipul niciodata nu-si va parasi sotia,indiferent ce spune,si ce promite,astea sunt doar manevre de a obtine ce vrea! Va fi greu sa te indepartezi dar i-ti va trece.FA PASUL! FI CURAJOASA!
kudika149094
Postat pe 27 Noiembrie 2010 23:13
Hahahaaa ,,vrei sa pui stop dar nu poti.... asta e o boala la care nu te poti vindeca, doar pt un moment apoi va reveni, ai intrat in joc si o sa ramai pana la capat''
anastacya
Postat pe 28 Noiembrie 2010 00:06
Cum am spus inainte de a incepe enumerarea, etiologia e multifactoriala. In toate cazurile pe care le-am intalnit, barbatul nu avea un motiv bun pentru a insela, avea mai multe din motivele pe care le-am prezentat (de ex. 1+4+5+10 sau 6+9+10).
Da, sunt de acord cu tine ca punctul 1 e un pic cam aiurea . Dar toate stim ca dupa o perioada de timp (luni, ani), mediul in care iti petreci cel mai mult timp si persoanele de care esti inconjurat iti influenteaza comportamentul. Nu imi permit sa dau detalii specifice, dar uite: imagineaza-ti un mediu f competitiv, de barbati puternici si de succes, admirati de multe d-ne/d-re frumoase sau mai putin frumoase, pe care le ajuta intr-un fel sau altul. Seful are ca amanta o colega de-a ta; colegul cu care te intelegi bine are o subalterna faina; seful mare se lauda ca a avut el mai multe femei la viata lui; aveti iesiri speciale doar cu colegii de cateva ori pe an, uneori in alte orase/tari, unde de fiecare data sunt petreceri si intalniti lume noua. Cei din jur flirteaza cu gagici faine, se cupleaza din cand in cand. Sunt barbati care au ramas fideli in mediul asta (f putini, e drept) si eu ii admir pt. verticalitate ; la fel si ceilalti desi ii tachineaza mereu.
Cum spuneam, toate astea nu s-ar intampla fara cel mai important motiv: pot. Pot in sensul ca exista femei care ii admira/ flirteaza cu ei/s-ar **** cu ei si numa' o data/nu le pasa ca sunt casatoriti sau care sunt suficient de naive incat sa creada ca pt.ea si-ar lasa el familia. Pot pt. ca privind in jur, stiu ca putine neveste care au aflat ca sunt inselate au avut curajul sa divorteze; majoritatea au inchis ochii si s-au complacut in ideea "toti barbatii inseala. Si al meu, tot acasa se intoarce"- Si s-au intors. Dar pretul...?

ad_ad
Postat pe 28 Noiembrie 2010 00:13
De la: Editzu, la data 2010-11-25 02:05:26Cate discutii s-ar evita daca barbatul ar sta cuminte....
aranaus
Postat pe 28 Noiembrie 2010 00:21
Este un bandit (barbat) deaia stie unde sa actioneze, cand tu ai nevoie. Sper ca ai inteles ce am spus. STOP cu totul.
ursaleeex
Postat pe 28 Noiembrie 2010 08:29
fetele mele....o viata cu sotia atat de liberala...libertina ....si o simpatie deosebita pt o alta fata...va fi un frumos cadou pt sotia lui.....:))
adihorea
Postat pe 28 Noiembrie 2010 08:29
kudika314376
Postat pe 28 Noiembrie 2010 09:57
Devenim ceea ce suntem.Restul este can-can
kudika023770
Postat pe 28 Noiembrie 2010 10:02
din cate vad mai sunt si altele ca mine.....dar eu sunt bagata in chestia asta de vreo 8ani...... (rusine sa-mi fie nu?)tot in timpul asta eu mi-am facut o relatie si cu un alt tip la vreo 3ani dupa ce l-am cunoscut pe primul oficiala cica el tine la mine eu.....mai putin tot cu gandul la cel insurat ca na.......a fost primul are scoala vietii ma pacalit ce sa mai......vb mai mult prin mesaje acum ca asta e situatia de intalnit mai la o luna asa....nici el nu se lasa de mine nici eu de el si tot asa,dar......tot eu am de suferit sunt constienta el...are o familie eu?... doar o relatie de 5ani care nu inainteaza ca eu sunt nehotarata sa nu ajungi ca mine........
kudika332521
Postat pe 28 Noiembrie 2010 11:12
draga mea iti spun din experienta..o chestia ca asta nu duce la nimic bun..el isi vede de viata lui..in timp ce tu vei ajunge sa plangi dupa el si sa pierzi cei mai frumos din anii tineretii... incearca sa fii realista sa ti analizezi foarte bine sentimentele, sa fii foarte sigura pe tine, sa ai incredere in tine si sa mergi mai departe. inca nu ai muscat din mar, ca sa zic asa. nu ti otravi sufletul cu o chestia ca asta..lucrurile se pot complica foarte tare, si singura dar chiar singura care are de pierdut esti doar tu. drumul asta in fata caruia stai este un drum pe de-o parte frumos si incitant dar plin de imprevizibil, furtuni, grindina si cutremure. Mai mult decat atat e foarte lung. Am mers pe el, a fost groaznic. nu am ajuns la capat (nici nu cred ca are capat), dar am gasit o iesire. Cand am vazut din exterior ce se ntampla, am realizat ca o mare parte din timp mi-am irosit-o..E adevarat, ca daca nu as fi trecut prin asta nu as mai fi fost asa cum sunt azi, dar cu ce pret??
nannemarie
Postat pe 28 Noiembrie 2010 11:56
Buna.tot urmaresc topicul de ceva timp(aprox.2saptamani) si eram nehotarata cu privire la raspuns ... dar am prins ceva curaj cand am vazut ca nu sunt singura care are mustrari de constiinta cu privire la statutul de amanta si mai ales ca nu sunt singura cu acest statut...sfatul pe care toata lumea il da : pleaca,iesi din toata incurcatura asta cat mai repede si cat mai bine, este cel pe care ti l-as da.dar stiu ca pana la urma nu vei face ce iti vom spune toti pe aici ci ceea ce vei hotara tu. cand vei face alegerea, nu vei lua in calcul sfaturile de pe forum, ci probabil te vei hotara abia cand il avea in fata si dupa ce ii vei spune cateva adevaruri.daca lucrurile stau asa cum spui...nu cred ca te poti numi AMANTA...este prea mult...te poti numi CONFIDENTA...asa da.tensiunea dintre voi, o vei gasi probabil si fata de un tip nou, imbracat binisor,care iti zambeste lung si dulce,doar ca ar trebui sa te uiti in jurul tau mai atent ca sa iti dai seama de asta.eu una, cred ca iti intelegi gresit sentimentele. incearca sa iti tii mintea ocupata cu alte lucruri, incearca sa te distantezi un pic de el, de convorbirile voastre telefonice, iesi cu fetele in oras, relaxeazate un pic si urmareste-i reactiile.vezi de fapt ce o sa faca. o sa te mai sune?o sa te intrebe ce ai patit de nu mai vb. cu el?sau poate iti e teama ca nu ii va pasa si dupa ce te vei indeparta de el, nu te va mai cauta?sunt multe lucruri de scris si tot atat de multe posibilitati. eu nu am 1an vechime cu acest gen de barbat, dar am 3 luni care mi se par cel putin 3 ani.pe mine una ma oboseste, e o grija in plus. singura diferenta e ca eu chiar nu imi doresc sa termin aceasta relatie, nici eu nu imi doresc ca el sa isi paraseasca familia(nici nu visez la aceasta posibilitate) ptr. k stiu ca acest lucru m-ar pune pe fuga, la mine lucrurile au ajuns si mai departe si la cat de bine ma cunosc pe mine, nu o sa dureze f.mult toata treaba asta. astept doar sa-mi treaca aceasta "pasa" si sa trec la urmatorul.nu uita ca trebuie sa te relaxezi k sa poti lua o decizie buna si sa te gandesti f. bine daca stii ce iti doresti.cand vei sti aceste lucruri nu te va mai deranja nici ce spun spun ceilalti, nici ceea ce vor crede alte persoane despre voi.din cate ai povestit, el chiar nu are nici o apasare cu privire la ce cred altii despre casnicia lui ci e chiar impacat cu ideea de "libertina", dar asta poate fi doar de fatada.tu chiar trebuie sa te simti bine cu ceea ce simti, ceea ce esti si ceea ce faci.nu esti obligata sa dai explicatii nimanui cu privire la ceea ce faci...bafta mult si sper sa mai citesc cate ceva de la tine.
De la o noua amanta
kudika143572
Postat pe 28 Noiembrie 2010 12:24
De la: kudika143572, la data 2010-11-28 12:24:21Buna.tot urmaresc topicul de ceva timp(aprox.2saptamani) si eram nehotarata cu privire la raspuns ... dar am prins ceva curaj cand am vazut ca nu sunt singura care are mustrari de constiinta cu privire la statutul de amanta si mai ales ca nu sunt singura cu acest statut...sfatul pe care toata lumea il da : pleaca,iesi din toata incurcatura asta cat mai repede si cat mai bine, este cel pe care ti l-as da.dar stiu ca pana la urma nu vei face ce iti vom spune toti pe aici ci ceea ce vei hotara tu. cand vei face alegerea, nu vei lua in calcul sfaturile de pe forum, ci probabil te vei hotara abia cand il avea in fata si dupa ce ii vei spune cateva adevaruri.daca lucrurile stau asa cum spui...nu cred ca te poti numi AMANTA...este prea mult...te poti numi CONFIDENTA...asa da.tensiunea dintre voi, o vei gasi probabil si fata de un tip nou, imbracat binisor,care iti zambeste lung si dulce,doar ca ar trebui sa te uiti in jurul tau mai atent ca sa iti dai seama de asta.eu una, cred ca iti intelegi gresit sentimentele. incearca sa iti tii mintea ocupata cu alte lucruri, incearca sa te distantezi un pic de el, de convorbirile voastre telefonice, iesi cu fetele in oras, relaxeazate un pic si urmareste-i reactiile.vezi de fapt ce o sa faca. o sa te mai sune?o sa te intrebe ce ai patit de nu mai vb. cu el?sau poate iti e teama ca nu ii va pasa si dupa ce te vei indeparta de el, nu te va mai cauta?sunt multe lucruri de scris si tot atat de multe posibilitati. eu nu am 1an vechime cu acest gen de barbat, dar am 3 luni care mi se par cel putin 3 ani.pe mine una ma oboseste, e o grija in plus. singura diferenta e ca eu chiar nu imi doresc sa termin aceasta relatie, nici eu nu imi doresc ca el sa isi paraseasca familia(nici nu visez la aceasta posibilitate) ptr. k stiu ca acest lucru m-ar pune pe fuga, la mine lucrurile au ajuns si mai departe si la cat de bine ma cunosc pe mine, nu o sa dureze f.mult toata treaba asta. astept doar sa-mi treaca aceasta "pasa" si sa trec la urmatorul.nu uita ca trebuie sa te relaxezi k sa poti lua o decizie buna si sa te gandesti f. bine daca stii ce iti doresti.cand vei sti aceste lucruri nu te va mai deranja nici ce spun spun ceilalti, nici ceea ce vor crede alte persoane despre voi.din cate ai povestit, el chiar nu are nici o apasare cu privire la ce cred altii despre casnicia lui ci e chiar impacat cu ideea de "libertina", dar asta poate fi doar de fatada.tu chiar trebuie sa te simti bine cu ceea ce simti, ceea ce esti si ceea ce faci.nu esti obligata sa dai explicatii nimanui cu privire la ceea ce faci...bafta mult si sper sa mai citesc cate ceva de la tine.
De la o noua amanta

... tulai badeee ... uite aici sfat compentent ... de la ''noua amanta'' ... inca una care e babardita pe gratis (sau aproape) si care crede ca fitzele ei de ciociolina o fac mai interesanta decit cele de pe centura ... ... asteapta, mamaitza, sa mai treaca vremea si o sa deveniti si mai ieftine ...

marco918
Postat pe 28 Noiembrie 2010 12:29
vai MARCO...dupa cum spuneam...se pare ca nu esti f. competent...si totusi ai vrea sa ai si tu parte de ceva mai ... deosebit in viata ta monotona???oricum esti neinteresat ca parere ptr mine...
kudika143572
Postat pe 28 Noiembrie 2010 12:52
De la: kudika143572, la data 2010-11-28 12:52:53vai MARCO...dupa cum spuneam...se pare ca nu esti f. competent...si totusi ai vrea sa ai si tu parte de ceva mai ... deosebit in viata ta monotona???oricum esti neinteresat ca parere ptr mine...

... sigur, mama, sigur ... cum spui tu ... dar cind o sa ai vreo 40 de ani si o sa iti cada balcoanele in ciorba sa nu spui si tu ca ... barbatii e porci ... ... nu ca unii n-ar fi dar si cele ca voi le dati apa la moara ...

marco918
Postat pe 28 Noiembrie 2010 12:59
vaai misogin te-ai intors:)) mi-a luat 10 secunde sa te recunosc dupa replicile astea piperate:))
Looloo1809
Postat pe 28 Noiembrie 2010 13:10
De la: Looloo1809, la data 2010-11-28 13:10:06vaai misogin te-ai intors:)) mi-a luat 10 secunde sa te recunosc dupa replicile astea piperate:))

... zi ca mi-ai dus dorul !!! ... ... din pacate nu sint musulman asa ca o sa ma ''cunosti'' in continuare ca si ... misogin ...

marco918
Postat pe 28 Noiembrie 2010 13:13
cand o sa am 40 de ani slava domnului nu imi vor cadea "balcoanele" in ciorba...ptr k mama natura a avut grija sa nu am balcoanele atat de mari incat sa imi atarne, dar din cate vad tu le cam duci dorul si celor cazute... si apoi, sa ajung eu sanatoasa la 40 de ani si voi vedea ce viata voi avea...nu prea ma gandesc la un viitor atat de indepartat...dupa cum spuneam esti mult prea monoton...poate asa sunteti voi acolo, la tine, un pic cam batuti in cap si plictisitori.bine ca nu toti barbatii sunt asa de prefacuti ca tine.
kudika143572
Postat pe 28 Noiembrie 2010 15:31
eu am 50 simi place viata iubesc tot cei frumos , profit de fiecare clipa acum cat traesc si sper sa traesc cat mai mult.daca sar putea nu as vrea sa mor niciodata.viata e prea scumpa.
kudika093251
Postat pe 28 Noiembrie 2010 18:23
De la: kudika143572, la data 2010-11-28 15:31:35cand o sa am 40 de ani slava domnului nu imi vor cadea "balcoanele" in ciorba...ptr k mama natura a avut grija sa nu am balcoanele atat de mari incat sa imi atarne, dar din cate vad tu le cam duci dorul si celor cazute... si apoi, sa ajung eu sanatoasa la 40 de ani si voi vedea ce viata voi avea...nu prea ma gandesc la un viitor atat de indepartat...dupa cum spuneam esti mult prea monoton...poate asa sunteti voi acolo, la tine, un pic cam batuti in cap si plictisitori.bine ca nu toti barbatii sunt asa de prefacuti ca tine.

... ... sigur, cum zici tu ... poate nu stiam de minunea care esti tu ... crezi ca poti inversa legile naturii ... ... de mine nu iti face probleme ... am tot ce imi trebuie si nu vreau mai mult ...

marco918
Postat pe 28 Noiembrie 2010 18:29
De la: kudika093251, la data 2010-11-28 18:23:45eu am 50 simi place viata iubesc tot cei frumos , profit de fiecare clipa acum cat traesc si sper sa traesc cat mai mult.daca sar putea nu as vrea sa mor niciodata.viata e prea scumpa.

... viata continua cu cei pe care ii lasi in urma ... in rest ... sanatate ...
marco918
Postat pe 28 Noiembrie 2010 18:30
Draga mea,ai intentii serioase,vrei mai mult de la el?Daca nu ,lasa-l draga mea sa-si vada de fam ,nu-i strica viata,cu amagiri,ca sotia lui nu cred ca merita.Cunosc si am prieteni de fam in aceasta situatie.Si nu este chiar o fericire,si nu mi-as dori sa fiu in aceasta situtie nici ca sotie ,nici in locul tau.Dar dac tu crezi ca si el vrea sa fie cu tine,atunci nu ai decat sa incerci,pt ca daca nu esti tu,e alta.Dar draga mea esti o amnta,esti A DOUA in viata lui,pana cand veti fi impreuna.Chiar nu cred ca_ti pot da sfatul decat" sa-ti asculti sufletul cu mintea."te pup si astept rasp.Ai grija de tine
criday22
Postat pe 28 Noiembrie 2010 20:50
Oricât am judeca,ne-am da cu pãrerea despre acest subiect,tot va fi degeaba,chestia cu amante și amanți,iubiți,iubite,a fost și se va întâmpla tot timpul.Se poate întâpla oricui,în general depinde de strucura moralã și de educația fiecãruia,degeaba facem noi aici pe moraliștii.E foarte greu sã faci o relație sã funcționeze,în general cam dupã 3 ani,apare un sentiment de monotonie într-o relație și atunci numai este decât un pas spre ceva nou,care sã te facã sã te simți dorit(ã).Bãrbatul este ca animalul de vânãtoare,tot timpul în așteptare și atunci el va gãsi gazele care se vor mulțumi sã fie vânate,care-și doresc sã fie vânate,pe cine sã condamni,ca sã spunem așa? Deobicei,dupã legea junglei,ca și întãrirea speciei,vânãtorul vâneazã numai gazelele slabe,care nu pot sã scape de urmãritor,în cazul nostru mai sunt și exemplare care se împiedicã...,așa cã puteți trage concluzii.Legalizarea prostituției ar reduce semnificativ numãrul de topicuri de acest gen,dacã va fi,vom ajunge sã rezolvãm probleme de matematicã prin topicuri....
romulus_lazy
Postat pe 28 Noiembrie 2010 21:29
De la: romulus_lazy, la data 2010-11-28 21:29:24Oricât am judeca,ne-am da cu pãrerea despre acest subiect,tot va fi degeaba,chestia cu amante și amanți,iubiți,iubite,a fost și se va întâmpla tot timpul.Se poate întâpla oricui,în general depinde de strucura moralã și de educația fiecãruia,degeaba facem noi aici pe moraliștii.E foarte greu sã faci o relație sã funcționeze,în general cam dupã 3 ani,apare un sentiment de monotonie într-o relație și atunci numai este decât un pas spre ceva nou,care sã te facã sã te simți dorit(ã).Bãrbatul este ca animalul de vânãtoare,tot timpul în așteptare și atunci el va gãsi gazele care se vor mulțumi sã fie vânate,care-și doresc sã fie vânate,pe cine sã condamni,ca sã spunem așa? Deobicei,dupã legea junglei,ca și întãrirea speciei,vânãtorul vâneazã numai gazelele slabe,care nu pot sã scape de urmãritor,în cazul nostru mai sunt și exemplare care se împiedicã...,așa cã puteți trage concluzii.Legalizarea prostituției ar reduce semnificativ numãrul de topicuri de acest gen,dacã va fi,vom ajunge sã rezolvãm probleme de matematicã prin topicuri....

Eu sunt mai degraba de parerea ca nu ar exista niciodata amanti si amante daca am respecta persoana de langa noi(.)
kudika195501
Postat pe 28 Noiembrie 2010 21:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Regula de trei simpla 32 De la: cristinarudi 11 Aprilie 2009 09:23
eu balanta el fecioara...help 2 De la: dragon_fly88 10 Septembrie 2010 12:41
epilator laser ptr indepartarea definitiva a parului 1 De la: kudika029311 8 Ianuarie 2011 18:25
Intre iubit si cel mai bun prieten 178 De la: kudika331655 31 Mai 2011 09:34
hello 17 De la: JustAGrl 19 Mai 2010 16:23