Setari Cookie-uri

sunt o amanta?

De la: giorgiana_d, la data 2010-11-14 22:45:56Sincer nu am mai postat pt ca nu credeam ca mai e curios cineva de topicul meu..Insa acu am vazut raspunsurile voastre.
Deci:
Joi m+am intalnit cu el si am discutat...foarte serios,si i+am spus sa ma lase in pace,lucru pe care el l-a inteles a fost chiar dragut,si mi-a zis ca decat sa stie ca prezenta lui imi face rau,prefera sa ma lase sa merg pe drumul meu.!
E rau,doare....dar stiu ca voi trece peste asta.A fost una dintre cele mai dureroase clipe din viata mea .

Auzi, ti-a murit cumva mama? Nu ti-e rusine, plangi pt un carnat? Mereu o sa fie altul si altul. Ce faci, suferi pt toti? Fii barbata daca iti place p**a de om insurat, sau calugareste-te.
kudika12787
Postat pe 20 Noiembrie 2010 13:28
De la: giorgiana_d, la data 2010-11-14 22:45:56Sincer nu am mai postat pt ca nu credeam ca mai e curios cineva de topicul meu..Insa acu am vazut raspunsurile voastre.
Deci:
Joi m+am intalnit cu el si am discutat...foarte serios,si i+am spus sa ma lase in pace,lucru pe care el l-a inteles a fost chiar dragut,si mi-a zis ca decat sa stie ca prezenta lui imi face rau,prefera sa ma lase sa merg pe drumul meu.!
E rau,doare....dar stiu ca voi trece peste asta.A fost una dintre cele mai dureroase clipe din viata mea .
[/quote
CURAJ! TREBUIE SA TRECI PESTE. DACA A VRUT DOAR PRIETENIA TA, DACA A INTELES CA ITI FACE RAU, TE VA LASA IN PACE. DAR ,SINCER MA INDOIESC! DUPA 1 AN SI 2 LUNI ,TE OBISNUIESTI SA VB ZILNIC CU O PERS SI SIMTI CA FACE PARTE DIN TINE. PAREREA MEA,NU SE VA TRERMINA AICI,TE VA CAUTA . DEPINDE DE TINE CE VREI. SI PINA LA URMA ,DACA IL VREI ,DE CE EZITI? NU ESTI TU ,VA FII ALTA CARE SA DEGUSTE CEEA CE TU DOAR VISEZI. SINT SIGURA. PUTINA EXPERIENTA DE VIATA NU STICA NIMANUI!
RATUSCA_CEA_URATA
Postat pe 20 Noiembrie 2010 15:05
Giorgi, te felicit ca l-ai lasat si o sa vezi ca in timp nu vei regreta decizia luata. Bineinteles ca e greu dupa ce te-ai obisnuit sa ai pe cineva in viata la care sa te raportezi si care sa fie alaturi de tine. Din ce am citit, cred ca i-ai permis sa aiba prea multe roluri in viata ta, incepand cu cel de best friend. Serios, nu ai o prietena buna pe umarul careia sa plangi si care sa te scoata in oras? Cred ca in loc sa stai pe forum sau sa te uiti din 5 in 5 min la telefon, mai bine ai iesi cu fetele sau te-ai duce sa-ti vizitezi mama (ca sa iti dai inca o data seama ca ai luat decizia buna).
Viata nu e doar cariera si trebuie sa intelegi ca prietenii au un rol important si sa nu-i neglijezi. Ei sunt cei care te vor prinde cand cazi. Iesi in oras cu cineva, du-te la cat mai multe evenimente, accepta prima invitatie la o intalnire pe care o primesti. Si o sa vezi ca vei uita elegant de el
Nu asculta melodii de dragoste, repeta-ti mereu ca meriti tot ce e mai bun si nu o sa te multumesti cu jumatati de masura. Si daca tot ai prea mult timp liber acasa, apuca-te sa inveti mai multe lucruri legate de meseria ta. Evoluand, o sa-l lasi in urma. In plus, cand a fost ultima oara cand ai facut o schimbare de look? Concentreaza-te asupra ta si nu o sa regreti

ad_ad
Postat pe 20 Noiembrie 2010 16:46
Intr-adevar, este usor sa dai sfaturi de pe margine, de unde totul este foarte clar. Dragostea este, in acelasi timp, un sentiment placut si urat (placut gratie momentelor frumoase si urat din cauza acestor probleme ivite pe parcurs). Ca tineti unul la altul (mai mult decat prieteni) nu e rau (suntem oameni si avem sentimente), dar daca intervine o casnicie distrusa de aceasta "iubire", atunci, dupa parerea mea, e o problema. Daca isi lasa sotia (si copilul) pentru tine, la fel de bine te va putea lasa si pe tine pentru o alta, mai tarziu. Nu crezi? Odata facut pasul asta, il poate face si pe al doilea. Puteti foarte bine avea cateva clipe, nopti, zile (depinde de timpul amandurora) de sex (sau dragoste, cum vrei tu) si sa concluzionezi apoi ce vrei sa faci: mergi pana la capat pentru ca nu poti trai fara el (cu toate riscurile de rigoare - copilul lui va fi pe primul plan pentru el, tu pe al doilea; s-ar putea sa revina la sotie dupa o vreme sau s-ar putea sa te paraseasca pentru o alta) sau pui punct si ramai cu amintirea unei pofte satisfacute (e ca si cand treci zilnic pe langa o cofetarie si salivezi uitandu-te mereu la o prajitura care pare foarte gustoasa dupa aspect si, dupa ce o mananci, constati ca nu e asa de buna pe cat parea inainte) si cu sentimentul "nu e de mine". Sincer, eu asa as face, crede-ma. Am 29 de ani (mai am mai putin de 24 de ore pana la momentul implinirii varstei) si sunt casatorit de 8 ani jumate (am si un baietel de 4 ani jumate), asa ca nu e o opinie de pustan. Toate cele bune.
romanescu_healthy
Postat pe 20 Noiembrie 2010 18:27
buna,nu te voi critica ( asa cum au facut-o multi rautaciosi) dar nici nu te voi felicita...si eu am o relatie asemanatoare sa zicem,doar ca noi suntem impreuna de 3 ani,si ne iubim foarte mult...vb la plural pentru ca mi-a demonstrat-o de foarte multe ori( la noi e o poveste mai lunga si mai complicata)...cu toate astea sa sti ca si eu am momente cand ma simt doar '' o amanta''...dar pana la urma nu suntem chiar amante??? indiferent cat de mult ne iubesc,indiferent de motivele pentru care stau cu noi , tot amante ne numim....sa nu te simti niciodata vinovata...pentru ca daca isi lasa sau nu nevasta nu e alegerea ta,oricat de mult ti-ai dori tu....si apropo, barbati care zic ca iubesc doua femei, parerea mea e ca sunt foarte egoisti si ca nu se iubesc decat pe ei....dar , relatia voastra dureaza de prea mult zic eu,fara relatzii sexuale...asta ar fi ok, daca el ar vedea in tine doar o fff buna prietena care il asculta ori de cate ori are el chef....sincer nu sunteti 2 adolescenti sa aveti o relatie de tatonari vreo 2 ani si dupa sa treceti la fapte...asa ca tind sa ii dau dreptate celei, sau celui care se semneaza ''crys'' si care spune ca s-ar putea doar tu sa fi facut o obsesie ptr el
kudika311197
Postat pe 20 Noiembrie 2010 18:59
buna!!!! nu trebuie niciodata sa judecam pe altii..si eu sunt femeie,dar am mandria mea....nu mi-a placut niciodata sa fiu pusa pe locul doi...aratati personalitatea si nu accepta locul doi..se vede ca esti o fata de treaba si sigur iti vei gasi pe cineva care sa te merite....crede-ma....e asa!!!!! si atunci cand nu te astepti,,el apare............... ceea ce t-i se intampla acum,vor tine doar de trecut..se stie doar,ca din greseli omul invata....fa,ce-ti dicteaza inima....succes!!!!!!!
kudika330633
Postat pe 20 Noiembrie 2010 21:00
... mamaaaaa ... cite curvistine are romaniaaaa ... si curvari ... ... ce familie, ce copii, ce greutati, ce caracter ... gaurica si macaroana lor sa traisca !!! ... ca in rest ... potopul ... e grea viata, breee ...
marco918
Postat pe 20 Noiembrie 2010 21:12
faza este ca ...tu nici macar amanta nu esti!
pt ca e clar...nu vrea decat sa se distreze cu tine si apoi apropierea aceasta fizica plina de scantei e normala...e atractie...e placuta!si continuati pt ca acei fluturasi sunt minunati...si nnu fac rau nimanui!dar asta nu spune nimic despre voi ca si o posibila relatie...el cu sotia acasa...stres.copil,bani...tu esti cea care l mai descreteste...insa doar atat!tot nevasta ramane si tot ea va ramane....mereu!
kudika124405
Postat pe 21 Noiembrie 2010 05:23
De la: marco918, la data 2010-11-20 21:12:37... mamaaaaa ... cite curvistine are romaniaaaa ... si curvari ... ... ce familie, ce copii, ce greutati, ce caracter ... gaurica si macaroana lor sa traisca !!! ... ca in rest ... potopul ... e grea viata, breee ...

si eu ma minunez mereu de asta
Coco_2
Postat pe 21 Noiembrie 2010 09:25
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-11-09 12:30:34
De la: kudika329097, la data 2010-11-09 12:18:18daca ar fi vorba doar de ciocan,credeti-ma ca nu m-ar interesa asa tare,pt ca un ciocan gasesti usor... .

Nu as avea de ce sa mint ca nu am avut relatii intime,chiar nu am avut....iar referitor la relatia lui cu sotia,chiar e libertina,ea stie foarte bine,ca barbatu-sau nu e usa de biserica,dar stie ca tot acasa se intoarce,iar ea...procedeaza oarecum la fel,stiu din spusele altora nu ale lui,cu el nu vb niciodata despre relatia dintre ei doi.ba la un moemnt dat stiu ca participau si inca participa si la partide se sex in grup,d'aia ziceam ca e mult prea libertina pt mine.

da stiu ca sunt o nesimtita,dar credeti-ma pe cuvant ca nu vreau sa il despart de familie,si asta spun sincer(eu provin dintr-o familie in care si-a bagat nasul una,si ai mei au divortat,si chiar daca am fost destul de mare 18 ani tot am suferit).Tocmai de aceea nu inteleg de ce naiba ,mi s-a pus pata pe el,stiu ca nu e bine,stiu ca imi fac pacate,dar il iubesc ,asta e adevarul....

daca pe el nu-l deranjeaza"liberinajul" sotiei pe tine de ce te-ar deranja? mi se pare ca gandeste destul de bine sotia si cred ca stie cel mai bine ce are la usa!
asa ca fata draga daca vrei sa fi "o simpla aventura" da-i bice ofera-i barbatului fatal placeri nebanuite!

.stii dak aveai alta gandire, conceptie..poa deja era mult mai mult intre voi...dak aman2 is la fel..nu credk dak ai intretine relatii sexuale i.ai desparti..din moment ce si ea face..dar mai bn pt tn ar fi sa nu mai vb cu el ..eu una credk si dak s-ar intampla si altcv intre voi el nu si-ar lasa sotia si u ai suferi ..sau poate si el cn stie...asa cum cred k nu esti u prima cu kre are o apropiere de knd s-a casatorit..sincer mie imi pare rau pt copilul lor..in ce mediu creste..dak si mama si tatal asa...urata treaba
deeamia
Postat pe 21 Noiembrie 2010 10:59
interesante comentarii....
pot sa-ti spun din experienta propie...ca nu esti doar amanta...
esti o prietena foarte buna....dar asta nu e suficient pentru al avea numai pentru tine...
intrebarea este....te multumesti cu rolul de a doua...?
si daca e asa de libertin....nu te gandesti ca acelasi lucru l-ar vrea si cu tine..?
esti dispusa sa ii oferi asta..?
e foarte greu ...dar parerea mea e ca ar trebui sa iesi cu alte persoane....sa-i vezi reactia...si sa te simti bine....
si ...sa te rogi sa fie...cum e mai bine pentru tine...
multa bafta....
alyna31_tv
Postat pe 21 Noiembrie 2010 14:33
De la: giorgiana_d, la data 2010-11-08 18:29:50 m-am tot gandit daca sa mai deschid un nou topic,avand in vedere faptul ca aici sunt o groaza de povesti asediatoare.
Totusi......ma numesc giorgiana si iubesc un barbat casatorit[zici ca sunt la AA]....in fine.Ma tot gandesc daca eu pot fi catalogata drept amanta,tinand cont de faptul ca nu am avut relatii sexuale,singurele momente de apropiere fizica intre noi fiind niste pupici si hugs,dar tensiunea sexuala dintre noi e mai mult decat evidenta si de aceia evitam pe cat posibil intalnirile intre 4 ochi[ba vine cu juniorul,ba duc eu ceva amica,sau el ceva prieten].Toata treaba dureaza de 1 an si 2luni.....
Ne-am cunoscut prin niste amici,si nu mj-a ascuns nici o secunda faptul ca e casatorit,lucru neimportant pt mine la acea vreme deoarece am o groaza de prieteni casatoriti si nu e nimic ciudat in asta.Desi nu sunt o femeie urata,nu am fost niciodata vanator de barbati,sunt genul de fata cuminte ,mi-am vazut de scoli si munca,nu am cautat dragostea....Am inceput sa vb zilnic la tel si acum vb extrem de mult,aproape orice prostie trebuie consultata cu mine ,tot soiul si fara sa imi dau seama jucandu-ma cu focul m-am ars.Stiu clar ca si el tine la mine,lucru pe care mai multa lume il observa,dar e privin ca o simpla afectiune intre amici.Eu sunt mai religioasa din fire,si stiu cat de grav pacatuiesc,sufar dar nu pot sa fac nimic.Nu si-a vb de rau sotia niciodata,si acest lucru ma face sa il apreciez si mai mlt,pt el familia tot.
In schimb cand vine vb de viata sexuala,au una extrem de bogata,fiind un cuplu destul de libertin ,mult prea libertin pt gustul meu .Cert e ca si eu si el stim ,ca nah nu e exact prietenie intre noi,iar mai nou incepe sa se manifeste cu hugs in public,chestie pe care noi o vedem fireasca.Totul e ok,mai putin momentele in care sta pe balcon sau in baie si vb cu mine la telefon,sau atunci cand zice,vine Diana trebuie sa inchid,momente in care ma simt o amanta ordinara.
Stiu ca gresesc ,si chiar as avea nevoie de opinia celor trecuti prin asa ceva.
mersi

daca nu te culci cu el si nu simti intimitatea alaturi de el, de e mai iti pierzi vremea????? ca un om normal daca iubesti ar treui sa simti nevoia sa faci dragoste cu el.. aparte de faptul ca e insurat sau nu. ma rog mie personal nu imi plac relatiile acestea de amicitie intre un barbat casatorit si o domnisoara... ori iti gasesti si tu un barbat care sa fie numai alt tau (banuiesc ca ai abilitatea asta) ori tre sa sti ce vrei.. daca tot simti ca pacatuiesti macar sa pacatuiesti pana la capat si sa te alegi si tu cu ceva. termenul de amanta se paote folosi si intr--un cuplu normal fidel si devotat unei singure relatii, atunci cand o femeie este cu adevarat buna in pat si il face pe sotul ei sa se simta bine.. e o buna partenera in pat, etc... amanta paote fi oricine depinde de imprejurare. faptul ca esti cu un barbat casatorit nu inseamna ca esti amanta, ca sa fi amnata trebuie sa crezi in primul rand tu asta si in al doilea rand el sa te considere mai buna decat SOTIA lui. Esti ami buna???
kudika164491
Postat pe 21 Noiembrie 2010 16:01
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-11-09 12:30:34
De la: kudika329097, la data 2010-11-09 12:18:18daca ar fi vorba doar de ciocan,credeti-ma ca nu m-ar interesa asa tare,pt ca un ciocan gasesti usor... .

Nu as avea de ce sa mint ca nu am avut relatii intime,chiar nu am avut....iar referitor la relatia lui cu sotia,chiar e libertina,ea stie foarte bine,ca barbatu-sau nu e usa de biserica,dar stie ca tot acasa se intoarce,iar ea...procedeaza oarecum la fel,stiu din spusele altora nu ale lui,cu el nu vb niciodata despre relatia dintre ei doi.ba la un moemnt dat stiu ca participau si inca participa si la partide se sex in grup,d'aia ziceam ca e mult prea libertina pt mine.

da stiu ca sunt o nesimtita,dar credeti-ma pe cuvant ca nu vreau sa il despart de familie,si asta spun sincer(eu provin dintr-o familie in care si-a bagat nasul una,si ai mei au divortat,si chiar daca am fost destul de mare 18 ani tot am suferit).Tocmai de aceea nu inteleg de ce naiba ,mi s-a pus pata pe el,stiu ca nu e bine,stiu ca imi fac pacate,dar il iubesc ,asta e adevarul....

daca pe el nu-l deranjeaza"liberinajul" sotiei pe tine de ce te-ar deranja? mi se pare ca gandeste destul de bine sotia si cred ca stie cel mai bine ce are la usa! glumind, daca il doresti atat de mult, nu mai astepta!
asa ca fata draga daca vrei sa fi "o simpla aventura" da-i bice ofera-i barbatului fatal placeri nebanuite!
corect! biciuste-l, mama lui de usa de biserica
charlotte_sucks
Postat pe 21 Noiembrie 2010 16:27
MODERNULE spui ca se poarta amanta si nevasta , simultan.
fidelitatea si bunul simt nu se mai poarta?
o sfatuiesti sa-si asume rolul de amanta?
nu pot sa cred.
o condamni la nefericire.
crezi ca fa fi fericita sa-l imparta cu o alta femeie, fie ea si sotia lui?
de sarbatori el e cu nevasta acasa.
ea va plange singura si va regreta alegerea facuta.
de regula nu critic, sfatuiesc pe cineva asa cum as proceda eu.
nu contest ca nu fac si greseli.
dar pe tine te critic.
caracterul si moralitatea ta lasa de dorit.
mai analizeaza-te si tu putin, poate nu e totul pierdut .
ai iubita sau sotie?
le compatimesc.
P.S. cireasa dupa tort e fost cand ai spus ca o invidiem
maria-ioana
Postat pe 21 Noiembrie 2010 18:57
MODERNUL E COCOBOSS_YAHOO_ES
maria-ioana
Postat pe 21 Noiembrie 2010 19:02
Eu zic sa iti vezi de treaba ! Nu isi va lasa nevasta usor pt o fata care a intalnit-o de curand ! Sti cum e ? Se foloseste de tine si cand nu mai are chef tot acasa trage ! Imi pare rau ca iti spun astea dar asa e ! Eu am fost si in postura asta , a durat 6 ani si cand a hotarat sa divorteze , ceea ce a facut pana la urma , nu l-am mai vrut eu ! Nu cred ca iti doresti sa sti ca vine langa tine dupa ce a fost in pat cu nevastasa sau pleaca de langa tine la ea ! Nu vreau sa te dezamagesc , dar stiu exact ce sentimente vei avea ! E mai bine sa pui capat acum decat sa suferi mai tarziu ! Intotdeauna va fi ea si apoi tu si sa nu mai vbim ca niciodata nu vei avea un sfarsit de saptamana sau o zi de sarbatoare linistita langa persoana iubita pt ca are alte planuri !!! Imi pare rau ......... in rest . ce sa zic ? Atentie mare la ceea ce vrei sa faci ! E numai decizia ta .........
kudika103803
Postat pe 22 Noiembrie 2010 10:31
Adevar graiesti
meilin
Postat pe 22 Noiembrie 2010 11:43
De la: kudika140782, la data 2010-11-20 13:28:31
Deci:

Auzi, ti-a murit cumva mama? Nu ti-e rusine, plangi pt un carnat? Mereu o sa fie altul si altul. Ce faci, suferi pt toti? Fii barbata daca iti place p**a de om insurat, sau calugareste-te.

haha...Asta-i dura de tot, dar e la obiect ;sunt de aceeasi parere daca`ti place p**a de barbat insurat trebuie sa fii nesimtita ,adica cu obraz gros, adica sa nu te intereseze ce spun prietenii, rudele etc care (crede-ma ) vor afla ce se intampla (mai devreme sau mai tarziu)...sau varianta simpla ,fara complicatii si cea mai sanatoasa, iti cauti altul ...liber
meilin
Postat pe 22 Noiembrie 2010 11:52
Ideea e Georgiana, ca va veni o vreme cand il vei dori doar pentru tine, lucru care nu se va putea. El se complace in situatia asta,tu nu te vei mai complacea mult timp....cat esti dispusa sa joci rolul asta???1 an, 2 , 5 ani??Cand vei ajunge la o varsta vei realiza ca ai lasat timpul sa treaca pe langa tine, tot asteptand ceva ce nu exista, si nimeni nu-ti va da timpul ala innapoi....mai bine suferi acum putin decat sa fi condamnata la nefericire, pe viata. Si faptul ca nu mergi mai departe cu el, tocmai pentru a-ti satisface tie insati niste placeri personale, denota faptul ca nu ti-ai pierdut demnitatea si educatia. Femeia, aceea, sotia lui si copilul, nu merita asa ceva, mai bine continua-ti viata, sunt atatia barbati...
miki2009
Postat pe 23 Noiembrie 2010 10:17
De la: kudika124405, la data 2010-11-21 05:23:02tot nevasta ramane si tot ea va ramane....mereu!

FALS!
Daca un barbat isi inseala sotia si apoi se intoarce tot la ea, nu inseamna ca toti vor proceda la fel. Daca un barbat si-a inselat prima sotie, nu neaparat o va insela si pe a doua. Nu putem generaliza!
Oare nu dam sfaturi prin prisma experientelor traite de noi, care sunt subiective si in functie de categoria din care facem parte: amante/sotii inselate?
Fiecare individ e unic si fiecare situatie e unica, chiar daca exista unele similitudini.
Youky
Postat pe 23 Noiembrie 2010 13:57
Se spune ca dragostea adevarata o intalnesti doar o data in viata.
Toate ne dorim ca EL-alesul sa fie liber, sa nu aiba copii, nici datorii la banca, sa fie frumos, bogat si super indragostit de noi. Dar daca n-a fost sa fie? Daca destinul, soarta, hazardul ti-l scoate in cale prea tarziu, ce faci, ii dai cu piciorul? Adica iti sacrifici fericirea ta pentru linistea si fericirea unei straine pe care n-o cunosti? Alo, traim pe Pamant, lucrurile nu sunt deloc simple, viata e o lupta continua si fiecare isi faureste fericirea asa cum poate! Sunt momente cand trebuie sa nu mai tii cont de moralitate si bun simt, ci sa fi egoist si sa te intereseze doar binele tau!
Daca il iubesti cu adevarat pe acel barbat, parerea mea este ca ar trebui sa lupti pentru el si sa-l obtii!
Viata este prea scurta, apuca din ea tot ce poti si profita de orice clipa de fericire care ti se ofera!
Youky
Postat pe 23 Noiembrie 2010 14:34
De tine depinde daca vei fi in continuare amanta lui, sau ... ii vei deveni sotie.
Acorda-i timp sa se hotarasca ce vrea si sa divorteze, daca te iubeste.
Youky
Postat pe 23 Noiembrie 2010 14:37
io-te o fata inversunata...youky, iti las un banc pt amuzament:

-Voi, barbatii, sunteti foarte brutali! Voi vreti numai sex! Noi, fetele, dorim atentie...
- Atentie !!! Acuºi o sa facem sex!
miss_darine
Postat pe 23 Noiembrie 2010 14:43
Am citit toate postarile...unele mi-ati scris ca probabil eu sunt cea care a dezvoltat o obsesie pt el si ca el probabil ma vedea ca pe o simpla prietena.Nu e asa,atata imi dau si eu seama,nu eu am fost cea care il cauta,mereu el era cel cu initiativa!
de cautat m-a cautat sambata..m-a sunat..dar nu i-am raspuns dupa crae mi-a scris mesaj...si i-am raspuns inapoi scurt si la obiect..amintindu-i ce am discutat...

vad unele pareri pro unele contra,cert e ca nu vreau sa am mustrari de constiinta mai apoi ca am distrus familii..desi ma indoiesc ca as fi facut-o eu..dar prefer asa sa merg fara el..ca doar mi-a fi bine,chiar daca acum e greu ...in cele din urma imi va trece!Chiar daca m-am indragostit,asta nu inseamna a trebuie sa imi bat joc chiar de propria persoana.

Ce vroiam eu acum sa aduc in discutie este urmatorul aspect; am tot stat si m-am gandit...sotia lui e o femeie frumoasa,desteapta zic eu,care il satisface si din punct de vedere sexual,nu prea am inteles eu..citind si aici pe forum necesitatea asta a lui de a avea o amanta...?adica se prsupune ca un barbat cauta amanata atunci cand ceva nu-l satisface acasa...?sau ma insel eu?
nu stiu,stau si ma gandesc care o fi motivul lui?pt ca ceva trebuie sa fie defect daca iti trebuie asa ceva!
giorgiana_d
Postat pe 23 Noiembrie 2010 18:28
Cand Dumnezeu a instituit casatoria, i-a promis femeii ca va gasi un
barbat ideal in orice colt al Pamantului.
Dupa aia, Dumenzeu a facut Pamantul .. rotund!
BEL_AMY1
Postat pe 23 Noiembrie 2010 18:31
pt a nu putea cauta pan la capatul lui nu??
giorgiana_d
Postat pe 23 Noiembrie 2010 18:41
De la: alfredodecurtofreco, la data 2010-11-23 18:31:19Cand Dumnezeu a instituit casatoria, i-a promis femeii ca va gasi un
barbat ideal in orice colt al Pamantului.
Dupa aia, Dumenzeu a facut Pamantul .. rotund!

foarte tare il cautam degeaba
Celia_1
Postat pe 23 Noiembrie 2010 18:43
Buna intrebare
Uite si eu am dat peste cateva asemenea exemplare in jur. Tipi de cariera, cu neveste faine, care nu-i sufoca, au si ele o cariera dar stiu sa-i si satisfaca +cu amante prin diverse colturi ale oraselor.
M-am tot gandit care o fi motivul- aparent au tot ce vor acasa! Apoi mi-am dat seama ca etiologia e multifactoriala- nu exista un motiv (ca nevasta ii urata/grasa, ca nu-i satisface). Factorii difera in functie de individ, eu pe astia i-am identificat si daca mai stiti altii, va rog sa adaugati:
1. intr-un colectiv de barbati care au m calcat stramb, esti privit ca un nataflet daca nu ti-ai inselat macar o data nevasta/dc o refuzi pe tipa aia buna ce-ti zambeste frumos (multi te vor invidia in secret pt. verticalitate, dar nu o arata).
2. lipsa atractiei fizice. am citit pe undeva de un studiu care zicea ca dupa vreo 10 ani de relatie, barbatii nu se m simt atrasi de cea de langa ei.
3. cand fac sex in 3/grup, unii cauta inconstient pe cineva nou.
4. unii cauta validarea propriei valori prin flirturi/ aventuri. adesea narcisisti, sunt deficitari la capitolul "respect de sine"si vor fi deficitari si in a respecta femeia care le e sotie. eu cred ca astia sunt un fel de "vampiri sentimentali", care se lupta din toate puterile sa te obtina si te consuma mai repede/lent (de aceea dc iti iese in cale asa ceva, fuuuugi...!!)
5. rutina, bat-o vina. cand esti casatorit, iti lipseste ocazia de a mai experimenta fluturii primei intalniri, fiorul primei nopti de dragoste, intrebarea "ma iubeste/nu ma iubeste?" si zilele cam seamana intre ele. deci daca iti plac senzatiile frumoase de la inceputul relatiei...(tipul lui giorgi s-ar putea sa fi gandit la fel).
6. relatia lui e poleita doar pe dinafara. cand merge acasa are o mare nemultumire, simte ca nu il intelege, ca nu privesc in aceeasi directie, dar nici nu poate sa divorteze (bunurile la comun, deh..)
7. in relatia oficiala tb sa se comporte intr-un anume fel, sa se ridice la anumite standarde si vrea un loc in care sa evadeze, care e numai al lui si in care poate sa fie el insusi. adesea, in locul acela traieste o alta persoana.
8. just for fun. ca este cam defect, nu are scrupule sau principii si se iveste ocazia.
9. nu o mai iubeste si ii e frica sa nu ramana singur daca divorteaza.
10. pt. ca pot. (din punctul meu de vedere, asta e cel mai important motiv pt. care barbatii inseala. ironia e ca ar putea fi corectat!)
Daca mai aveti si voi sugestii, va rog sa le adaugati. Din auzite, din experienta voastra. Va rog, nu cazurile de grasa/urata/batrana/nu face copii/nu stie sa gateasca. Alea le avem deja
ad_ad
Postat pe 23 Noiembrie 2010 20:03
pai tocmai ... de aia am si intrebat
am citit pe aici,fete zicand ca sotii au gasit la ele ce nu gaseau acasa..dar acu pe bune va spun,chiar are o femeie faina si daca e si adepta swingului,va dati seama ca e okei si la pat,ce naiba nu e okei..??
Imi zicea la un moment dat ca familia pt el e familie,si ca oricat ar merge la alte femei,familia nu o sa si-o lase niciodata!
d'aia sunt asa nedumerita ...acum ca nu mai vb cu el,incerc totusi sa privesc lucrurile obiect,fara sa ma implic si sa inteleg niste chestii probabil ca o sa raman cu intrebarile...dar ad_ad mi-a placut mult punctul tau de vedere
giorgiana_d
Postat pe 23 Noiembrie 2010 21:44
De la: ad_ad, la data 2010-11-23 20:03:26Buna intrebare
Uite si eu am dat peste cateva asemenea exemplare in jur. Tipi de cariera, cu neveste faine, care nu-i sufoca, au si ele o cariera dar stiu sa-i si satisfaca +cu amante prin diverse colturi ale oraselor.
M-am tot gandit care o fi motivul- aparent au tot ce vor acasa! Apoi mi-am dat seama ca etiologia e multifactoriala- nu exista un motiv (ca nevasta ii urata/grasa, ca nu-i satisface). Factorii difera in functie de individ, eu pe astia i-am identificat si daca mai stiti altii, va rog sa adaugati:
1. intr-un colectiv de barbati care au m calcat stramb, esti privit ca un nataflet daca nu ti-ai inselat macar o data nevasta/dc o refuzi pe tipa aia buna ce-ti zambeste frumos (multi te vor invidia in secret pt. verticalitate, dar nu o arata).
2. lipsa atractiei fizice. am citit pe undeva de un studiu care zicea ca dupa vreo 10 ani de relatie, barbatii nu se m simt atrasi de cea de langa ei.
3. cand fac sex in 3/grup, unii cauta inconstient pe cineva nou.
4. unii cauta validarea propriei valori prin flirturi/ aventuri. adesea narcisisti, sunt deficitari la capitolul "respect de sine"si vor fi deficitari si in a respecta femeia care le e sotie. eu cred ca astia sunt un fel de "vampiri sentimentali", care se lupta din toate puterile sa te obtina si te consuma mai repede/lent (de aceea dc iti iese in cale asa ceva, fuuuugi...!!)
5. rutina, bat-o vina. cand esti casatorit, iti lipseste ocazia de a mai experimenta fluturii primei intalniri, fiorul primei nopti de dragoste, intrebarea "ma iubeste/nu ma iubeste?" si zilele cam seamana intre ele. deci daca iti plac senzatiile frumoase de la inceputul relatiei...(tipul lui giorgi s-ar putea sa fi gandit la fel).
6. relatia lui e poleita doar pe dinafara. cand merge acasa are o mare nemultumire, simte ca nu il intelege, ca nu privesc in aceeasi directie, dar nici nu poate sa divorteze (bunurile la comun, deh..)
7. in relatia oficiala tb sa se comporte intr-un anume fel, sa se ridice la anumite standarde si vrea un loc in care sa evadeze, care e numai al lui si in care poate sa fie el insusi. adesea, in locul acela traieste o alta persoana.
8. just for fun. ca este cam defect, nu are scrupule sau principii si se iveste ocazia.
9. nu o mai iubeste si ii e frica sa nu ramana singur daca divorteaza.
10. pt. ca pot. (din punctul meu de vedere, asta e cel mai important motiv pt. care barbatii inseala. ironia e ca ar putea fi corectat!)
Daca mai aveti si voi sugestii, va rog sa le adaugati. Din auzite, din experienta voastra. Va rog, nu cazurile de grasa/urata/batrana/nu face copii/nu stie sa gateasca. Alea le avem deja

Tu ai atins destul de multe puncte...deci probabil ca mai exista completari dar prea putine...
Cred ca majoritatea se incadreaza la punctul 6 si 8...
Am intalnit foarte multe cupluri superbe, se intelegeau minunat...si ma gandeam ca sunt perfecti...si apoi venea divortul si intelegeam ca totul era o fatada...ca ei pozau in cuplul perfect, dar nu erau nici pe departe...
Iar aia cu ''just for fun'' e atat de adevarata si din ce in ce mai intalnita...din pacate...
Majoritatea barbatilor simt nevoia sa flirteze, sa agate...poate nu vor sa mearga pana la capat (nu toti si nu mereu) dar ei trebuie sa-si demonstreze ca inca sunt niste masculi feroce care pot sa vaneze orice prada...de palmares, sa vada ca inca pot...le creste moralul si incredera in sine.
pinguina
Postat pe 23 Noiembrie 2010 22:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sunt la o rascruce....... 5 De la: kudika_28652 9 Iunie 2013 16:44
Detectiv particular specializat in infidelitati! 4 De la: size_back 2 August 2010 14:01
Increderea in sine! 17 De la: brunita 20 Ianuarie 2014 12:57
Poti iubi si insela in acelasi timp..? 16 De la: clau19 13 Iulie 2010 02:52
Cine ma poate ajuta cu un sfat? 23 De la: ilumax_76 7 Septembrie 2011 19:54