Mai multe
De la: hystria1, la data 2010-12-11 02:39:36 nu man nu era teapa, ia fi tu print ca sa vezi cate alba ca zapada gasesti la fiecare colt de disco :) |
||
|
leo_ Postat pe 11 Decembrie 2010 11:07 |
||
|---|---|---|
De la: _vio_, la data 2010-12-11 10:35:21De la: calutul, la data 2010-12-11 08:32:04astea care credeti ca dedeeea nu are dreptate, sa nu va mirati ca veti fi tratate intotdeauna ca niste boarfe care trebuie folosite ca hartia igienica si apoi aruncate.. barbatul nu ofera fara sa primeasca nimic in schimb. Emanciparea femeii ii face pe barbati sa fie si mai misogini. Asa cum barbatul nu poate purta o sarcina, asa nici femeia nu poate fi preot. De aceea fiecare trebuie sa faca lucrurile pentru care a fost creeat. eu zic ca ea are dreptate, numai ca voi nu vedeti ce scrie ea ci ceea ce credeti voi ca scrie ea. in societatea de azi nimeni nu isi stie locul, e doar o lupta pentru suprematie intre sexe pentru care pretul platit e singuratatea in unul sau in doi. barbatii si femeile nu sunt competitori ce fiinte complementare, pana nu inveti asta nu garantez un lucru bun pentru tine. |
||
|
leo_ Postat pe 11 Decembrie 2010 11:21 |
||
De la: dedeeea, la data 2010-11-29 12:56:08 Deschideti-va mintea, nu mai traiti in umbra ! 1. Sarpele era mai siret decat toate fiarele campului pe care le facuse Domnul Dumnezeu. El a zis femeii: "Oare a zis Dumnezeu cu adevarat: "Sa nu mancati din toti pomii din gradina"?" 2. Femeia a raspuns sarpelui: "Putem sa mancam din rodul tuturor pomilor din gradina. 3. Dar despre rodul pomului din mijlocul gradinii, Dumnezeu a zis: "Sa nu mancati din el si nici sa nu va atingeti de el, ca sa nu muriti." 4. Atunci sarpele a zis femeii: "Hotarat, ca nu veti muri, 5. dar Dumnezeu stie ca, in ziua cand veti manca din el, vi se vor deschide ochii si veti fi ca Dumnezeu, cunoscand binele si raul." 6. Femeia a vazut ca pomul era bun de mancat si placut de privit si ca pomul era de dorit ca sa deschida cuiva mintea. A luat deci din rodul lui si a mancat; a dat si barbatului ei, care era langa ea, si barbatul a mancat si el. 7. Atunci li s-au deschis ochii la amandoi; au cunoscut ca erau goi, au cusut laolalta frunze de smochin si si-au facut sorturi din ele. |
||
|
|
||
|
kudika195501 Postat pe 11 Decembrie 2010 11:30 |
||
De la: leo_, la data 2010-12-11 11:21:45De la: _vio_, la data 2010-12-11 10:35:21 |
||
|
_vio_ Postat pe 11 Decembrie 2010 11:34 |
||
De la: kudika042291, la data 2010-12-11 06:42:27" la mine e vorba de altceva... teama de implicare emotionala nu imi mai creaza probleme. am invatat sa imi influentez sentimentele in asa fel incat daca nu trebuie folosite sa nu le folosesc pentru ca sa fac mai multe probleme. majoritatea problemelor in relatii apar cand unul din parteneri dezvolta sentimente care il sperie pe celalalt sau cand unul din ei le pierde pe drum. eu am reglat lucrurile astea doar. apropo saptamana trecuta relatia mea a implinit 7 ani. 7 ani in care a fost o relatie de invidiat pentru toti cei din jurul nostru. altii nu reusesc sa fie impreuna nici cateva luni, multi considera ca dupa 4 ani dispare dragostea etc. nu stiu cand dispare, dar dupa teorema chimiei interioare anul viitor vine al doilea prag de 4 ani... il voi trece usor. da imi este usor sa lucrez si la sentimentele mele si la cele ale partenerei, dar am muncit pentru asta. sunt mai fericit decat multi dintre cei care evoca dragostea si nu o au niciodata? eu zic de o mie de ori da. e felul in care ma compor in relatie superior? pai daca mi-am atins scopul, da, zic eu. apropo, ea la inceput nu ma suporta, primele luni de relatie au mers foarte prost, asa ca ar trebui sa gandesti mai mult asupra subiectului "dragostea nu este suficienta intr-o relatie, insa este un ingredient fara de care nimica nu merge..". eu m-am descurcat fara ea si am invins-o. daca maine nu as mai avea prietena fosta ar accepta reluarea relatiei imediat, ceea ce e rar intalnit, ca dupa 7 ani in care ai fost cu cineva, o femeie inteligenta si care intre timp a avut mai mult succes in viata sa te vrea pentru ceea ce esti pentru ca esti "barbatul perfect, nu stiu ce as cere unui barbat mai mult" (apropo, era un citat). crezi ca lucruri astea se obtin prin clasicul "te-am vazut, mi-ai placut"? niciodata, in spatele relatiilor astora e munca. munca de armonizare a sentimentelor si hobby-ului, munca de a fi diferit de restul etc. pot sa iti spun un singur lucru, daca partenerul nu te mai iiubeste este doar vina ta. |
||
|
leo_ Postat pe 11 Decembrie 2010 11:59 |
||
SA-I tinem langa noi?! Din ce motiv?!.....nimeni nu-i stapan pe nimeni si fiecare e liber sa faca ce vrea cu viata lui.Uitati un singur aspect ca pe constinta omului nici Dumnezeu nu vrea sa fie stapan si ne-a dat libertatea sa alegem intre bine si rau intre frumos si urat.Deci care-i sensul intrebarii?Suntem noi capabili sa punem stapanire pe mintea omului sau pe trup? SA TRAITI BINE! A ZIS NEA BASESCU..DAR TRAITI PRIN PROPRIA FIINTA NU CA UN PARAZIT PRIN CORPUL SI SIMTIRILE UNUI OM
|
||
|
concordia Postat pe 11 Decembrie 2010 12:06 |
||
De la: dedeeea, la data 2010-11-29 13:05:32 Ce atata bla bla bla? Eu stiu o treaba si o stiu de la babe : c.u.r.v.a. in pat, doamna in sufragerie! Ce bine ar fi daca ar fi asa usor. Adevarul ca toate viseaza asa pana ajung la divort. Si eu visez asa, sper reteta asta sa reuseasca si la mine, dar nu bag mana-n foc. Si apropo, chiar sunt femei care nu au nici o suta de mii(10 ron) sa dea pe o crema sau alt produs. Poate e greu de crezut, dar asa e. Si sunt femei care si-au mai linistit barbatul gelos, dar trebuie sa dea incontinuu explicatii peste explicatii si nu au de loc libertate. Si ai uitat sa mentionezi....intr-un barbat investesti cand se merita, nu in orice barbat care ti-a cazut cu tronc si poate nici atunci. Cate femei sunt care iubesc si ar face orice pentru ei si ei isi bat joc. Dar bine sa nu ma intelegi gresit, in egala masura sunt si de partea sexului frumos. Sunt si cazuri rele si daca tu ai avut noroc sa poti sa te impui, nu inseamna ca toate eu acelas noroc. Stiu cazuri triste si ireparabile. De vorbit e tare usor, de facut e mai greu. |
||
|
deeea29 Postat pe 11 Decembrie 2010 22:02 |
||
De la: kudika042291, la data 2010-12-11 06:42:27"ceva mi-a starnit curiozitatea .. cum este viata in lumea perfecta pe care ti-o imaginezi.. ? unde totul se petrece dupa calcule, rezultatele sint atinse fara ocolisuri... ii complica existenta ani de zile ? serios ? adica daca dupa cativa ani n-a mers, a fost o miscare gresita ? mm, leo, hai la o bere si las-o pe alba ca zapada ca cred ca era o teapa" daca tu ma iei cu scump, te iau si eu cu draga mea.. pai imi pare rau ca sint direct, dar tu vorbesti din teorie .. ai fost intr-o relatie serioasa ? .. leo si implicarea emotionala .. nu despre asta era vorba, ce legatura are implicarea emotionala a lui leo ? daca gagicul tau (imi place cum suna cuvantul gagica) nu se implica emotional ii dai discard si gata. sau nu poti sa-ti dai seama cand nu se implica emotional ? ce-i aia implicare emotionala ? daca nu se implica emotional, fac pariu ca te chinui 1/2 de ora sa ai putin orgasm si iese ca un strop de frisca dintr-un tub gol.. ah, uite na, tocmai am ajuns la jumatatea textului tau.. deci preferi singuratatea, si ai trait printre smecheri ca noi.. hmm seamana putin a perfuzie, scze confuzie textul tau un pic.. chiar nu esti in stare sa gasesti un baiet care ii bate putin inima'n piept ? chiar nu mai e niciunul ? common.. daca nu gasesti, schimba tara eu am sarit in america latina si sa vezi ce fasnete erau fetele acolo.. si-am mai sarit asa si prin alte locuri si-am gasit si altele.. mi-am mai rupt si un picior.. schimba si tu mediul daca nu gasesti ceva bun imprejur, o sa fii surprinsa sa vezi peste ce dai.. te mai dezgheti un pic, mai o mana, un picior .. serios
|
||
|
Histria Postat pe 12 Decembrie 2010 02:02 |
||
| eu nu comm nimik...ambi sunt de vina...dk mai intervine si munk ...si dk mai au si copii vin si responsabilitatile nu numa placerea lor sexuala ar trebui si ei sa inteleaga acest lucru....lor nu cred k le`ar placea k o femeie sa fie nimfomana....si mai ales dk barbatu nu lucreaza...ar trebui sa o inteleaga ...nu sa o critice....sa o ajute cu treburile casei...una alta puii mei is multe variante....depinde de la om la om....si fiecare are dreptu la o parere | ||
|
kudika328460 Postat pe 12 Decembrie 2010 05:25 |
||
|
la mine e vorba de altceva... teama de implicare emotionala nu imi mai creaza probleme. am invatat sa imi influentez sentimentele in asa fel incat daca nu trebuie folosite sa nu le folosesc pentru ca sa fac mai multe probleme. majoritatea problemelor in relatii apar cand unul din parteneri dezvolta sentimente care il sperie pe celalalt sau cand unul din ei le pierde pe drum. eu am reglat lucrurile astea doar. apropo saptamana trecuta relatia mea a implinit 7 ani. 7 ani in care a fost o relatie de invidiat pentru toti cei din jurul nostru. altii nu reusesc sa fie impreuna nici cateva luni, multi considera ca dupa 4 ani dispare dragostea etc. nu stiu cand dispare, dar dupa teorema chimiei interioare anul viitor vine al doilea prag de 4 ani... il voi trece usor. da imi este usor sa lucrez si la sentimentele mele si la cele ale partenerei, dar am muncit pentru asta. sunt mai fericit decat multi dintre cei care evoca dragostea si nu o au niciodata? eu zic de o mie de ori da. e felul in care ma compor in relatie superior? pai daca mi-am atins scopul, da, zic eu. apropo, ea la inceput nu ma suporta, primele luni de relatie au mers foarte prost, asa ca ar trebui sa gandesti mai mult asupra subiectului "dragostea nu este suficienta intr-o relatie, insa este un ingredient fara de care nimica nu merge..". eu m-am descurcat fara ea si am invins-o. daca maine nu as mai avea prietena fosta ar accepta reluarea relatiei imediat, ceea ce e rar intalnit, ca dupa 7 ani in care ai fost cu cineva, o femeie inteligenta si care intre timp a avut mai mult succes in viata sa te vrea pentru ceea ce esti pentru ca esti "barbatul perfect, nu stiu ce as cere unui barbat mai mult" (apropo, era un citat). crezi ca lucruri astea se obtin prin clasicul "te-am vazut, mi-ai placut"? niciodata, in spatele relatiilor astora e munca. munca de armonizare a sentimentelor si hobby-ului, munca de a fi diferit de restul etc. pot sa iti spun un singur lucru, daca partenerul nu te mai iiubeste este doar vina ta.[/quote] deci, leo, se pare ca nu avem pareri f diferite... dar nu te pot intelege la faza cu influentarea sentimentelor... si imi aduci aminte de frate-miu pe care il iubesc enorm si care sufera cam de acelasi sindrom ca si tine, akm ca mi l-ai explicat... cred ca esti un "vanator" dedicat, dar nush, poate merge si asa... voi barbatii sunteti mai rationali, noi femeile mai sentimentale, poate de aici si divergenta de opinii... sau poate nu neaparat de opinii, cat de modul in care le exprimam... da, 7 ani sunt ani frumosi... multi inainte, ce pot spune? si noi avem 9 si intr-adevar, sunt ani de munca pt a mentine totul viu. am simtit si criza de la 4 ani si pe cea de la 7 ani, dar cu creativitate si comunicare totul poate merge la fel de frumos, sunt perfect de acord cu tine... totusi, cred ca mai sunt si exceptii, nu cred ca mereu esti tu vinovat dak partenerul/a nu te mai iubeste, nu mai cred in alb si negru, mai exista si cenusiu...in principiu am crezut asta...dar anumite intamplari din viata, cu persoane pe care le cunosteam f bine sufleteste, m-au facut sa ajung sa cred si in cenusiu... |
||
|
kudika042291 Postat pe 12 Decembrie 2010 15:59 |
||
|
pai imi pare rau ca sint direct, dar tu vorbesti din teorie .. ai fost intr-o relatie serioasa ? .. leo si implicarea emotionala .. nu despre asta era vorba, ce legatura are implicarea emotionala a lui leo ? daca gagicul tau (imi place cum suna cuvantul gagica) nu se implica emotional ii dai discard si gata. sau nu poti sa-ti dai seama cand nu se implica emotional ? ce-i aia implicare emotionala ? daca nu se implica emotional, fac pariu ca te chinui 1/2 de ora sa ai putin orgasm si iese ca un strop de frisca dintr-un tub gol.. ah, uite na, tocmai am ajuns la jumatatea textului tau.. deci preferi singuratatea, si ai trait printre smecheri ca noi.. hmm seamana putin a perfuzie, scze confuzie textul tau un pic.. chiar nu esti in stare sa gasesti un baiet care ii bate putin inima'n piept ? chiar nu mai e niciunul ? common.. daca nu gasesti, schimba tara eu am sarit in america latina si sa vezi ce fasnete erau fetele acolo.. si-am mai sarit asa si prin alte locuri si-am gasit si altele.. mi-am mai rupt si un picior.. schimba si tu mediul daca nu gasesti ceva bun imprejur, o sa fii surprinsa sa vezi peste ce dai.. te mai dezgheti un pic, mai o mana, un picior .. serios[/quote] crede-ma, deja ma distrezi... esti simpatic, dar un pic superficial...la tine implicare emotionala inseamna sex? trist, foarte trist...inseamna sa simti cv pt omul de langa tine, nu doar excitare...tocmai pt ca am vazut golanashi si am trait printre ei...nu mi-am dorit sa imbatranesc langa un exemplar in genul asta...am avut si un tata golansh si am vazut cat a suferit mama mea, ca era luata de fazan, dar si-a sacrificat viata ei pentru ca noi sa avem un tata... imi aduci aminte si de cineva pe care o invatam cum sa fie tandra cu sotul ei si cum sa il abordeze ca sa ii fie bine si imi spunea ca vorbesc din carti...insa apoi dupa ce m-am casatorit si am avut copii si m-a intrebat cum este, i-am putut raspunde doar ca este ca si in carti... probabil ca esti foarte tanar, sau doar un pic mai superficial, nu stiu, asa lasi sa se vada din ceea ce scrii, sau poate tu te invarti in cercuri in care eu nu umblu niciodata si te lovesti de situatii cu care eu nu ma voi confrunta curand... |
||
|
kudika042291 Postat pe 12 Decembrie 2010 16:12 |
||
|
Eh...stiti ca, "cainele care latra, nu musca"? Cam asa sunt si barbatii...doar zic... :)) Nu e prea greu sa tii un barbat langa tine, daca il cunosti bine e foarte simplu ;)
|
||
|
kudika122942 Postat pe 12 Decembrie 2010 16:14 |
||
De la: deeea29, la data 2010-12-11 22:02:08De la: dedeeea, la data 2010-11-29 13:05:32 Ce atata bla bla bla? Eu stiu o treaba si o stiu de la babe : c.u.r.v.a. in pat, doamna in sufragerie! Nu, nu, eu nu m-am impus, tocmai asta e chestia. Unui barbat nu poti sa-i impui ceva sau sa-l ingradesti. Cel mult, ii spui ce te supara si daca chiar vrea sa rezolve ce te supara, o va face. Atunci iti dai seama daca merita sau nu merita sa investesti. Un barbat intelege tot ce-i spui...chiar daca face pe prostul. Aaa, ca o tine p-a lui si nu vrea sa rezolve problema dintre voi sau eu stiu ce alta problema minora sau discutie, asta inseamna ca nu e dispus sa schimbe acel lucru. Mmm, intr-adevar mai sunt si cate unii ireparabili, dar numarul lor este direct proportional cu numarul femeilor ireparabile. Ceea ce ma deranjeaza pe mine sunt aerele de superioritate a femeii asupra barbatului si independenta asta prost inteleasa. Parca am fi intr-o competitie cu barbatii. Daca vrei relatie cu un barbat ca lumea, lasi la o parte spiritul competitiv si adaugi ( sau dezvolti! ) alte calitati. Cat despre usor de zis, greu de facut...nu cred, pur si simplu nu cred ! Poate zicerea asta nu e adaptata personalitatii mele, dar oricum ar fi, sesisez ca multe femei au tendinta sa se mediocrizeze singure si sa accepte pur si simplu "usor de zis, greu de facut" ...ca daca zici asa, singura iti pui niste bariere. Eh, la urma urmei....ciobanasul din Miorita s-a resemnat si el. D-aia Miorita (- BALADA POPULARA . tananana!! aduceti gongurile ) sta la baza societatii romanesti.
|
||
|
dedeeea Postat pe 12 Decembrie 2010 16:30 |
||
|
Buna.Nu cred ca cunosti deloc barbatii.........Pe ce lume traiesti,fata mea? Barbatii oricat de bine ar duce-o cu femeia de langa ei,tot isi vor dori si alte femei... ce-i asa de greu de inteles si acceptat?Proaste conceptii........de unde le aveti? |
||
|
anca_veres2003 Postat pe 12 Decembrie 2010 17:40 |
||
De la: kudika042291, la data 2010-12-12 16:12:38 crede-ma, deja ma distrezi... esti simpatic, dar un pic superficial...la tine implicare emotionala inseamna sex? trist, foarte trist...inseamna sa simti cv pt omul de langa tine, nu doar excitare...tocmai pt ca am vazut golanashi si am trait printre ei...nu mi-am dorit sa imbatranesc langa un exemplar in genul asta...am avut si un tata golansh si am vazut cat a suferit mama mea, ca era luata de fazan, dar si-a sacrificat viata ei pentru ca noi sa avem un tata... imi aduci aminte si de cineva pe care o invatam cum sa fie tandra cu sotul ei si cum sa il abordeze ca sa ii fie bine si imi spunea ca vorbesc din carti...insa apoi dupa ce m-am casatorit si am avut copii si m-a intrebat cum este, i-am putut raspunde doar ca este ca si in carti... probabil ca esti foarte tanar, sau doar un pic mai superficial, nu stiu, asa lasi sa se vada din ceea ce scrii, sau poate tu te invarti in cercuri in care eu nu umblu niciodata si te lovesti de situatii cu care eu nu ma voi confrunta curand... [/quote] serios, ma descurajezi.. daca am spus ca fara implicare emotionala sexul nu e asa de fun, tu pricepi ca implicarea emotionala = sex ? singurul lucru bun e ca te distrezi, asta e dragut. cat despre restul e clar ca sint superficial, dar numai cand n-am chef sa nu fiu :p mdea, oricum, s-a deviat de la subiect.. deci eu sint ca taicatau ... mda, frumoasele de voi, cum au fost tatii vostrii asa ii judecati cel mai degraba pe barbati.. si asta nu-i din carti. apropos, fac pariu ca nu ai cu 2 ani mai mult ca mine. un guess asa.. |
||
|
Histria Postat pe 12 Decembrie 2010 19:32 |
||
| ai iubi un barbat ca mine?cat de mult? | ||
|
flori99 Postat pe 12 Decembrie 2010 21:00 |
||
| puneti si voi poze, sau sunteti pe prea mute site-uri si a-ti dat-o in bara , de mancat ........... sunteti toti calificati....i-am vazut si pe cei care dau sugestii la despartite , cel cu laba , cu servetelul la cap sunteti niste boi , niste handicapati., iar voi muierilor care va puneti problema aici ca s-o vada toata lumea sunteti niste femei de nimic pe care nu le vreau in preajma mea , ..ca sa nu va spun pe nume ,.. ca dupa aceea sunt blocat | ||
|
flori99 Postat pe 12 Decembrie 2010 21:09 |
||
Eu sunt de acord cu tine Bravo!!!!
|
||
|
KADE Postat pe 12 Decembrie 2010 21:12 |
||
De la: anca_veres2003, la data 2010-12-12 17:40:49Buna.Nu cred ca cunosti deloc barbatii.........Pe ce lume traiesti,fata mea? Pai da....ce....numai ciorba ?...mai vor si o fripturica in sange....ca de ciorba li se acreste....eeeeee...ce Dumnezeu....
|
||
|
Caliope Postat pe 12 Decembrie 2010 22:21 |
||
De la: flori99, la data 2010-12-12 21:09:21puneti si voi poze, sau sunteti pe prea mute site-uri si a-ti dat-o in bara , de mancat ........... sunteti toti calificati....i-am vazut si pe cei care dau sugestii la despartite , cel cu laba , cu servetelul la cap sunteti niste boi , niste handicapati., iar voi muierilor care va puneti problema aici ca s-o vada toata lumea sunteti niste femei de nimic pe care nu le vreau in preajma mea , ..ca sa nu va spun pe nume ,.. ca dupa aceea sunt blocat mda....buna dimineatza soare....te-ai trezit si tu ca musca-n (....) ce are sula cu prefectura....deviere de la subiect !
|
||
|
Caliope Postat pe 12 Decembrie 2010 22:28 |
||
De la: Caliope, la data 2010-12-12 22:28:15De la: flori99, la data 2010-12-12 21:09:21puneti si voi poze, sau sunteti pe prea mute site-uri si a-ti dat-o in bara , de mancat ........... sunteti toti calificati....i-am vazut si pe cei care dau sugestii la despartite , cel cu laba , cu servetelul la cap sunteti niste boi , niste handicapati., iar voi muierilor care va puneti problema aici ca s-o vada toata lumea sunteti niste femei de nimic pe care nu le vreau in preajma mea , ..ca sa nu va spun pe nume ,.. ca dupa aceea sunt blocat WOW
|
||
|
roxi25 Postat pe 12 Decembrie 2010 22:36 |
||
De la: roxi25, la data 2010-12-12 22:36:20De la: Caliope, la data 2010-12-12 22:28:15De la: flori99, la data 2010-12-12 21:09:21puneti si voi poze, sau sunteti pe prea mute site-uri si a-ti dat-o in bara , de mancat ........... sunteti toti calificati....i-am vazut si pe cei care dau sugestii la despartite , cel cu laba , cu servetelul la cap sunteti niste boi , niste handicapati., iar voi muierilor care va puneti problema aici ca s-o vada toata lumea sunteti niste femei de nimic pe care nu le vreau in preajma mea , ..ca sa nu va spun pe nume ,.. ca dupa aceea sunt blocat |
||
|
roxi25 Postat pe 12 Decembrie 2010 22:37 |
||
De la: kudika042291, la data 2010-12-12 15:59:40la mine e vorba de altceva... teama de implicare emotionala nu imi mai creaza probleme. am invatat sa imi influentez sentimentele in asa fel incat daca nu trebuie folosite sa nu le folosesc pentru ca sa fac mai multe probleme. majoritatea problemelor in relatii apar cand unul din parteneri dezvolta sentimente care il sperie pe celalalt sau cand unul din ei le pierde pe drum. eu am reglat lucrurile astea doar. apropo saptamana trecuta relatia mea a implinit 7 ani. 7 ani in care a fost o relatie de invidiat pentru toti cei din jurul nostru. altii nu reusesc sa fie impreuna nici cateva luni, multi considera ca dupa 4 ani dispare dragostea etc. nu stiu cand dispare, dar dupa teorema chimiei interioare anul viitor vine al doilea prag de 4 ani... il voi trece usor. da imi este usor sa lucrez si la sentimentele mele si la cele ale partenerei, dar am muncit pentru asta. sunt mai fericit decat multi dintre cei care evoca dragostea si nu o au niciodata? eu zic de o mie de ori da. e felul in care ma compor in relatie superior? pai daca mi-am atins scopul, da, zic eu. apropo, ea la inceput nu ma suporta, primele luni de relatie au mers foarte prost, asa ca ar trebui sa gandesti mai mult asupra subiectului "dragostea nu este suficienta intr-o relatie, insa este un ingredient fara de care nimica nu merge..". eu m-am descurcat fara ea si am invins-o. daca maine nu as mai avea prietena fosta ar accepta reluarea relatiei imediat, ceea ce e rar intalnit, ca dupa 7 ani in care ai fost cu cineva, o femeie inteligenta si care intre timp a avut mai mult succes in viata sa te vrea pentru ceea ce esti pentru ca esti "barbatul perfect, nu stiu ce as cere unui barbat mai mult" (apropo, era un citat). deci, leo, se pare ca nu avem pareri f diferite... dar nu te pot intelege la faza cu influentarea sentimentelor... si imi aduci aminte de frate-miu pe care il iubesc enorm si care sufera cam de acelasi sindrom ca si tine, akm ca mi l-ai explicat... cred ca esti un "vanator" dedicat, dar nush, poate merge si asa... voi barbatii sunteti mai rationali, noi femeile mai sentimentale, poate de aici si divergenta de opinii... sau poate nu neaparat de opinii, cat de modul in care le exprimam... da, 7 ani sunt ani frumosi... multi inainte, ce pot spune? si noi avem 9 si intr-adevar, sunt ani de munca pt a mentine totul viu. am simtit si criza de la 4 ani si pe cea de la 7 ani, dar cu creativitate si comunicare totul poate merge la fel de frumos, sunt perfect de acord cu tine... totusi, cred ca mai sunt si exceptii, nu cred ca mereu esti tu vinovat dak partenerul/a nu te mai iubeste, nu mai cred in alb si negru, mai exista si cenusiu...in principiu am crezut asta...dar anumite intamplari din viata, cu persoane pe care le cunosteam f bine sufleteste, m-au facut sa ajung sa cred si in cenusiu...[/quote] un barbat trebuie sa fie un vanator pentru ca nimeni nu bate din palme si ii cade o femeie la picioare. bine, ma refer strict pentru ceea ce este el ca persoana, lasand la o parte alte interese. eu cred ca fiecare se face vinovat de nivelul sentimentelor partenerului. la nivel anatomic dragostea este rezultatul unor endomorfine, pe care daca stii sa le produci in partener poti sa te bazezi pe sentimentele lui/ei. daca doar astepti ajungi la sfarsitul relatiei, pentru ca oricand e cineva mai bun care poate sa iti ia locul si care se pregateste cand tu stai pentru asta. eu chiar cred ca si o femeie poate tine un barbat numai pentru ea, dar femeile nu muncesc serios pentru asta. doar se aranjeaza sa atraga. asa ca ele se prefac ca stapanesc seductia si noi barbatii ne prefacem ca le iubim. din asta rezulta multe probleme. |
||
|
leo_ Postat pe 12 Decembrie 2010 23:31 |
||
De la: leo_, la data 2010-12-12 23:31:16............. si noi barbatii ne prefacem ca le iubim. din asta rezulta multe probleme. ... si de ce trebuie sa te prefaci ? ... ... |
||
|
marco918 Postat pe 12 Decembrie 2010 23:35 |
||
De la: marco918, la data 2010-12-12 23:35:30De la: leo_, la data 2010-12-12 23:31:16............. si noi barbatii ne prefacem ca le iubim. din asta rezulta multe probleme. simplu... cand altul joaca jocuri iti vine si tie sa joci |
||
|
leo_ Postat pe 13 Decembrie 2010 08:34 |
||
De la: leo_, la data 2010-12-13 08:34:18De la: marco918, la data 2010-12-12 23:35:30De la: leo_, la data 2010-12-12 23:31:16............. si noi barbatii ne prefacem ca le iubim. din asta rezulta multe probleme. si uite asa ... suferinta este noul drog al secolului 21, cu care toata lumea isi ia doza de fericire oricum e fain ca ai recunoscut, o femeie nu va recunoaste niciodata chestia asta
|
||
|
battleofwits Postat pe 13 Decembrie 2010 08:44 |
||
De la: leo_, la data 2010-12-11 11:03:18De la: vitamina_c, la data 2010-12-10 12:09:39 nope, sunt fericita ca mi-am dus "misunea" la capat, puisor!
|
||
|
vitamina_c Postat pe 13 Decembrie 2010 08:57 |
||
De la: flori99, la data 2010-12-12 21:09:21puneti si voi poze, sau sunteti pe prea mute site-uri si a-ti dat-o in bara , de mancat ........... sunteti toti calificati....i-am vazut si pe cei care dau sugestii la despartite , cel cu laba , cu servetelul la cap sunteti niste boi , niste handicapati., iar voi muierilor care va puneti problema aici ca s-o vada toata lumea sunteti niste femei de nimic pe care nu le vreau in preajma mea , ..ca sa nu va spun pe nume ,.. ca dupa aceea sunt blocat stai linistit ..sunt barbati destui si pentru tine!
|
||
|
size_back Postat pe 13 Decembrie 2010 10:12 |
||
|
Nu stiu cat de greu este...sau nu. Nu stiu cat sunt barbatii de pretentiosi sau nu..dar stiu ceva: in ziua de azi mult prea multe relatii se fac pe un fundament alcatuit din prea multe compromisuri (sau mai rau din interese). prea multe relatii au la baza fraza - "hai sa nu stau singur ...merge si asta chair daca nu imi starneste cine stie ce pasiune". si de aici e clar ce se intampla. incep sa se gaseasca defecte, nimic nu convine, totul e plictisitor etc etc etc intr-o relatie in care cei doi "investesc" cat de cat egal fraza din titlu nu cred ca are aplicabilitate si nu femeile nu sunt vacute milka sau mai stiu eu ce. chiar nu |
||
|
Fahnell Postat pe 13 Decembrie 2010 12:34 |
||
De la: vitamina_c, la data 2010-12-13 08:57:29De la: leo_, la data 2010-12-11 11:03:18De la: vitamina_c, la data 2010-12-10 12:09:39 ok... It was an honor to work with you, dismissed :) |
||
|
leo_ Postat pe 13 Decembrie 2010 13:17 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ce compatibilitate este intre femeia Pesti si barbatul din Gemeni?cear ma intereseaza | 27 | De la: roz5blue6lila7 12 Aprilie 2012 20:51 |
| Ce parere aveti despre barbatii misogini? | 4 | De la: kudika414141 15 August 2011 16:47 |
| Sexul pana la casatorie.. | 3620 | De la: dandanaua_reloaded 27 Februarie 2010 21:16 |
|
|
||
| Nu stiu ce sa aleg | 2 | De la: size_back 2 August 2010 13:08 |
| barbatul de pe net... | 47 | De la: kudika031158 18 Noiembrie 2009 19:39 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.