De la: leo_, la data 2011-01-17 11:12:18De la: scorpio67, la data 2011-01-15 09:33:28
Pai , dragule daca o faci pe gardianul in fiecare relatie de teama de a fi inselat , aia nu mai este relatie ci un chin obositor.Femeia este o fiinta libera, nu cred ca-i oferi un anumit grad de libertate , raportat la ce ai spus tu , ci i-o ingradesti , fapt care iti spun sigur n-ar face-o decat sa se revolte si sa faca exact ceea ce nu-ti doresti.Intr-o relatie nu cred ca trebuie sa existe limite de genul asta iar dragostea chiar e o loterie , mai si pierzi dar poti sa si castigi daca esti jucator bun.
imi e teama ca nu intelegi tema. cand "controlezi" ceva o faci in asa fel incat sa nu se simta celalalt lezat. la ei deja este o problema, nu mai e vb de libertatea cuiva bazata pe incredere. in plus nu trebuie sa fii gardian, trebuie doar sa stie ca esti acolo si nu poti fi inselat. orice om cand stie ca poate face ceva usor face si fara motiv doar ca sa se distreze, mai greu cand stie ca are miscarile oarecum observate.
dragostea nu este o loterie, e o ocupatie.
Ori esti genul care va ramane singur toata viata pentru ca esti obsedat de controlul asupra propriei vieti si a altora ori sub masca anonimatului vrei sa pari altceva decat esti.Crezi ca simpla prezenta iti asigura faptul ca nu vei fi inselat.Nu e de ajuns doar sa fii prezent pe post de gardian ca sa nu fii inselat , trebuie mult mai mult , daca ai de unde da.Daca nu ai , asa cum pari tu , chiar meriti inselat.Dragostea e o ocupatie doar pentru misogini si mai ales pentru cei care nu o cunosc si cu asemenea mentalitati seci nici n-o vor cunoaste.
|
Postat pe 17 Ianuarie 2011 21:10
|
De la: leo_, la data 2011-01-13 10:05:25De la: grumelt, la data 2011-01-06 11:37:59Pt "DOAMNA" >"pierce_niege"
1. "DE DRAGUL CITORVA NOPTI" > spune multe depsre dvs
2. "cenusa in cap" > este cind incetezi dfinitiv si irevocabil relatiile anterioare intime?
3 . VA referiti la site -uri de socializare, da in ce am descris sunt si alte faze (recititi va rog) , pe care voit cred ca le omiteti si care intr-un tot unitar .............
nu este o problema doar a ta. am mai vazut cazuri si am si trait cazurile astea pe la 20-22 de ani. esti o persoana care da prea multa libertate. ai grija ca femeia nu este cum crezi tu, ma refer la modul general si nici cum spune doamna pierce_niege (desi sunt sigur ca o spune cu cele mai bune intentii, dar doar o spune iar asta nu inseamna ca asa se si comporta o femeie). eram copil pe atunci si asta este una din experientele care m-au invatat ce este femeia cu adevarat (si nu o spun in mod periorativ fata de femei, ba chiar daca as repeta viata nu as sari experienta asta). la fel si eu ofeream atunci libertate, chaturi, siteuri de socializare, siteuri de matrimoniale, telefoane nocturne de care ea imi zicea ca sunt de la niste aiuriti care i-au aflat numarul si o streseaza (eu baiat de treaba nu ma uitam in telefonul ei), ba chiar intr-o seara a venit unul si a batut la ea la usa. am vrut sa ies sa vb cu el dar mi-a zis ea ca nu ca nu vrea sa discute cu el, ca e un nebun etc... aveam eu o banuiala dar aveam incredere in ea. ca sa aflu la un moment dat ca m-a inselat, iar cand ii dadeam tel si era cu ala nu raspundea petnru ca tinea tel pe mut, respectivul o obliga sa raspunda la orice tel care venea indiferent ca era de la o prietena sau un barbat. ii umbla in telefon, ii interzicea siteurile respective etc. la un moment dat din greseala a uitat sa schimbe poza pe tel. eu o lasam sa isi puna poza ei, ala i-a schimbat el personal cu a lui backgroundul. in felul asta am vazut si eu ca se poate, iar dupa ce am descotorosit-o de ala, i-am luat la tel pe cei care sunau si am aflat multe lucruri. vezi sa nu le afli si tu. in locul tau (sunt la 6 ani diferenta de varsta de atunci) nu as da libertate deplina unei femei (te va acuza ca nu ai tinut la ea, ca nu ti-a pasat sau ca nu ai fost destul de barbat sa ii interzici). deci ce as face eu... as purta o discutie serioasa cu ea in ce priveste relatia. daca zice ca vrea sa ramana cu tine, la fiecare telefon al fostului x sau y vorbesti cu el tu si ii zici sa nu va mai deranjeze. daca vb ea nu o lasa in alta camera, sa vb de fata cu tine. daca nu are vreo idee sa continue relatia, trece-o pe linie moarta. te culci cu ea cand va intalniti si iti cauti intre timp o femeie cu care sa nu mai gresesti. ai grija acum pentru ca daca te schimbi brusc o sa fie greu sa te accepte. trebuia sa faci asta de la inceput.
sa nu crezi ca nu sunt de acord cu libertatea femeii, insa atunci cand banuiesti ceva e bine sa ceri lamuriri. asta nu se numeste control si orice om bine intentionat iti va lamuri problema.
Leo draga nu esti atat de important incat sa-ti se ceara acordul in problema libertatii femeilor.Femeile ca si barbatii se nasc si mor LIBERE.
|
Postat pe 17 Ianuarie 2011 21:15
|
De la: scorpio67, la data 2011-01-17 21:10:42
...esti obsedat de controlul asupra propriei vieti si a altora ori sub masca anonimatului vrei sa pari altceva decat esti.Crezi ca simpla prezenta iti asigura faptul ca nu vei fi inselat....
bine zici ...
|
|
|
battleofwits Postat pe 17 Ianuarie 2011 23:20
|
De la: battleofwits, la data 2011-01-17 23:20:43De la: scorpio67, la data 2011-01-17 21:10:42
...esti obsedat de controlul asupra propriei vieti si a altora ori sub masca anonimatului vrei sa pari altceva decat esti.Crezi ca simpla prezenta iti asigura faptul ca nu vei fi inselat....
bine zici ...
Tu oi fi cealalta personalitate a lui Leo? Jalnic!Oare de ce ma asteptam sa dau de tine pe aici?!
|
Postat pe 18 Ianuarie 2011 07:22
|
De la: scorpio67, la data 2011-01-18 07:22:14De la: battleofwits, la data 2011-01-17 23:20:43De la: scorpio67, la data 2011-01-17 21:10:42
bine zici ...
Tu oi fi cealalta personalitate a lui Leo? Jalnic!Oare de ce ma asteptam sa dau de tine pe aici?!
nu mai fi asa stresata ca faci riduri
|
battleofwits Postat pe 18 Ianuarie 2011 08:06
|
De la: nicossia, la data 2011-01-17 17:34:44De la: leo_, la data 2011-01-17 11:12:18De la: scorpio67, la data 2011-01-15 09:33:28
Pai , dragule daca o faci pe gardianul in fiecare relatie de teama de a fi inselat , aia nu mai este relatie ci un chin obositor.Femeia este o fiinta libera, nu cred ca-i oferi un anumit grad de libertate , raportat la ce ai spus tu , ci i-o ingradesti , fapt care iti spun sigur n-ar face-o decat sa se revolte si sa faca exact ceea ce nu-ti doresti.Intr-o relatie nu cred ca trebuie sa existe limite de genul asta iar dragostea chiar e o loterie , mai si pierzi dar poti sa si castigi daca esti jucator bun.
imi e teama ca nu intelegi tema. cand "controlezi" ceva o faci in asa fel incat sa nu se simta celalalt lezat. la ei deja este o problema, nu mai e vb de libertatea cuiva bazata pe incredere. in plus nu trebuie sa fii gardian, trebuie doar sa stie ca esti acolo si nu poti fi inselat. orice om cand stie ca poate face ceva usor face si fara motiv doar ca sa se distreze, mai greu cand stie ca are miscarile oarecum observate.
dragostea nu este o loterie, e o ocupatie.
Fara sa fie ceva personal,Leo,modul tau de-a privi oamenii intr-un fel si femeile in altul deranjeaza (sau ma deranjeaza). Ai copil?Fetita? Cum crezi c-ar putea trai in universul creat de tine?
sincer, foarte bine ar trai. poate ar trebuie sa vorbesti cu ultimele 3 foste ale mele sau cu actuala prietena sa vezi ce spun despre mine. ca te deranjeaza pe tine sau pe altii asta e, important este sa nu fac lucruri care ma deranjeaza pe mine, iar eu dupa asta ma ghidez, pentru restul am acelasi sfat, sa nu faca ce nu le place. nu am copil, in viitor mi-ar placea sa am o fetita si crede-ma ca voi sti ce sa ii spun despre barbati, am studiat mult psihologia sexelor si am avut un numar de relatii in care am aplicat ce am citit.
|
leo_ Postat pe 19 Ianuarie 2011 12:14
|
De la: scorpio67, la data 2011-01-17 21:15:51
Leo draga nu esti atat de important incat sa-ti se ceara acordul in problema libertatii femeilor.Femeile ca si barbatii se nasc si mor LIBERE.
am tagaduit eu libertatea femeilor si a barbatilor vreodata? te nasti vorba vine liber, pentru ca e doar un cuvant, in realitate nu exista libertate dar ma rog, in sens restrans esti liber sa faci ce vrei cu tine, nu mai mult. dar acum vine partea cealalta care afecteaza libertatea si pe care majoritatea societatii noastre o uita sau o trateaza la fel ca pe libertate, ca un cuvant, angajamentul. daca tu iti vinzi libertatea din diverse motive si accepti sa lucrezi ca sclav nu se cheama ca nu mai esti libera? e angajamentul tau. e un exemplu extrem.
o data ce faci o relatie indiferent de durata ei si iti iei angajamente (de asta eu stabilesc la inceput tot, pentru ca sa nu imi vina vreuna care gandeste ca tine cu teorii despre libertate - am avut asa ceva de multe ori si crede-ma stiu cum sa tratez in cazurile astea) cum poti spune ca esti libera sa faci ce vrei, poate esti libera in limita angajamentelor sa faci ce vrei.
cum ar fi ca tu sa ma rogi sa rezolv o problema pentru tine, iar cand trebuie sa iei rezultatul sa iti spun ca am fost liber sa aleg daca sa te ajut sau sa merg la o bere desi iti promisesem ca te ajut?
vezi tu, voi romanii, ca popor, indiferent unde v-ati duce in lume nu va schimbati mentalitatea retrograda de tip feudal. nu prea faceti diferente mari intre libertate si libertinaj, multi nici nu stiti cu ce se mananca fiecare dintre cele doua concepte. din cauza asta am avut in pat femei casatorite si cu copii acasa. pentru ca sunt libere sa faca ce vor desi promit ceva la casatorie. asta nu e libertate ci libertinaj. si datorita incapacitatii multora de a realiza diferentele astea traim intr-o societate monogama dar brazdata urat de poligamie, atat de urat incat eu ma intreb daca in 100 de ani va mai exista familia ca si celula de baza a unei societati.
|
leo_ Postat pe 19 Ianuarie 2011 12:38
|
ironia vietii face,
ca atunci cand vrei sa ai un "sclav"
tu ca si "stapan", automat devi la randul tau sclav
sub o alta forma, insa tot la o relatie de atârnare se ajunge
fiecare e liber sa traiasca asa cum vrea ... pentru majoritatea oamenilor, iluzia e mai convenabila decat realitatea
|
battleofwits Postat pe 19 Ianuarie 2011 14:00
|
De la: leo_, la data 2011-01-19 12:38:18De la: scorpio67, la data 2011-01-17 21:15:51
am tagaduit eu libertatea femeilor si a barbatilor vreodata? te nasti vorba vine liber, pentru ca e doar un cuvant, in realitate nu exista libertate dar ma rog, in sens restrans esti liber sa faci ce vrei cu tine, nu mai mult. dar acum vine partea cealalta care afecteaza libertatea si pe care majoritatea societatii noastre o uita sau o trateaza la fel ca pe libertate, ca un cuvant, angajamentul. daca tu iti vinzi libertatea din diverse motive si accepti sa lucrezi ca sclav nu se cheama ca nu mai esti libera? e angajamentul tau. e un exemplu extrem.
o data ce faci o relatie indiferent de durata ei si iti iei angajamente (de asta eu stabilesc la inceput tot, pentru ca sa nu imi vina vreuna care gandeste ca tine cu teorii despre libertate - am avut asa ceva de multe ori si crede-ma stiu cum sa tratez in cazurile astea) cum poti spune ca esti libera sa faci ce vrei, poate esti libera in limita angajamentelor sa faci ce vrei.
cum ar fi ca tu sa ma rogi sa rezolv o problema pentru tine, iar cand trebuie sa iei rezultatul sa iti spun ca am fost liber sa aleg daca sa te ajut sau sa merg la o bere desi iti promisesem ca te ajut?
vezi tu, voi romanii, ca popor, indiferent unde v-ati duce in lume nu va schimbati mentalitatea retrograda de tip feudal. nu prea faceti diferente mari intre libertate si libertinaj, multi nici nu stiti cu ce se mananca fiecare dintre cele doua concepte. din cauza asta am avut in pat femei casatorite si cu copii acasa. pentru ca sunt libere sa faca ce vor desi promit ceva la casatorie. asta nu e libertate ci libertinaj. si datorita incapacitatii multora de a realiza diferentele astea traim intr-o societate monogama dar brazdata urat de poligamie, atat de urat incat eu ma intreb daca in 100 de ani va mai exista familia ca si celula de baza a unei societati.
1 Eu nu sunt un caz iar tu n-o mai face pe psihologul
2Cele ca mine , adica LIBERE, nu accepta obsedati de control ca tine
3 Te compatimesc pentru viata saraca pe care o ai din cauza regulilor pe care ti le impui si le impui si altora.
4 Voi romanii? Tu esti de pe Marte cumva ?
5 Esti prea plin de tine si convins ca tu detii cheia adevarului absolut incat devii deja limitat fluturand mereu si mereu aceleasi discursuri rigide, seci si plictisitoare.
|
Postat pe 20 Ianuarie 2011 07:29
|
De la: scorpio67, la data 2011-01-20 07:29:50De la: leo_, la data 2011-01-19 12:38:18De la: scorpio67, la data 2011-01-17 21:15:51
3 Te compatimesc pentru viata saraca pe care o ai din cauza regulilor pe care ti le impui si le impui si altora.
5 Esti prea plin de tine si convins ca tu detii cheia adevarului absolut incat devii deja limitat fluturand mereu si mereu aceleasi discursuri rigide, seci si plictisitoare.
el este "za best" in prostia lui ! deci sa aratam intelegere pentru acest "martian"!
|
vitamina_c Postat pe 20 Ianuarie 2011 09:18
|
De la: vitamina_c, la data 2011-01-20 09:18:09
el este "za best" in prostia lui ! deci sa aratam intelegere pentru acest "martian"!
tu de ce nu te pastrezi pentru "atentie"? dupa, o sa imi spui ca esti prea obosita :)))
|
leo_ Postat pe 20 Ianuarie 2011 09:37
|
De la: leo_, la data 2011-01-20 09:37:47De la: vitamina_c, la data 2011-01-20 09:18:09
tu de ce nu te pastrezi pentru "atentie"? dupa, o sa imi spui ca esti prea obosita :)))
"dragule" deja ti-o acord! acum nu fac decat sa-mi apar "bunul"!
|
vitamina_c Postat pe 20 Ianuarie 2011 09:39
|
De la: scorpio67, la data 2011-01-20 07:29:50
4) de ce zic voi, romanii? pentru ca probabil sunt mai putin roman decat voi. se vede asta si din gandire. voi sunteti exact asa cum va descrie istoria, naivi, flusturatici, cu gura mare doar si cu o extraordinara veleitate de a arata ca sunteti galusca din supa (de asta majoritatea din voi care nu isi permit sa traiasca decent merg cu bmw-uri la mana a doua, luate cu maxim 15000 de euro, daca nu sunt cu 3000, sperand ca merg pe strada cu mai mult decat un cotet de pasari). Tarziu mi-am dat seama ce dreptate avea Dimitrie Cantemir cand scria despre romani, atunci am zis ca era nebun. din cat de putin am umblat eu in lume, am intalnit doua popoare care vi se aseamana in gandire, indienii si marocanii.
5) de cand este rau in a-ti povesti experienta proprie? adevarul despre care vorbesti tu este testat de mine, pentru ca am trecut si eu prin unele etape. nu detin adevarul absolut ci doar partea de adevar care imi e favorabila mie, iar eu i-am dat un sfat omului legat de problema respectiva si bag mana in foc ca este asa cum spun eu pentru ca am trecut de cateva ori mai aproape sau mai departe prin evenimente similare intamplate atat mie cat si unor prieteni sau unor prietene.
3) nu e nevoie sa ma compatimesti, eu ma simt foarte bine cu regulile respective, pe care apropo, nu le impun ci le comunic altora pentru a lua o decizie. e un joc mai putin pervers decat ceea ce fac multi, de a pune interdicti si reguli pe parcurs, in timp ce apar sentimente si interese care sa le conditioneze, nu crezi? macar mie mi se poate spune liber, da sau nu...
2) imi e teama ca daca vorbesc cu un roman despre libertate e ca si cum as vorbi de criza alimentelor cu un african care nu stie ce sunt alea alimente (era un banc pe tema asta). nu voi sunteti unica natiune care imediat dupa revolutie a inregistrat un ritm crescut al accidentelor rutiere datorita faptului ca au inteles ca libertate inseamna sa traversezi pe rosu? nu vreau sa intru in subiect. asa cum am spus exista termenii libertate si libertinaj si multi nu stiti exact la ce se refera. in plus exact pentru cele ca tine, libere postez eu la inceputul oricarei legaturi, indiferent ca e romantica sau de afaceri, reguli. ca sa stie cat din libertate si alte lucruri se cere pentru ceea ce ofer.
1) nici nu am spus ca esti un caz, asta e o alta problema a romanului, ia totul personal. am si eu defectul asta ca doar in parte sunt roman... sper sa scap de el
|
leo_ Postat pe 20 Ianuarie 2011 10:13
|
De la: leo_, la data 2011-01-20 10:13:24De la: scorpio67, la data 2011-01-20 07:29:50
4) de ce zic voi, romanii? pentru ca probabil sunt mai putin roman decat voi. se vede asta si din gandire. voi sunteti exact asa cum va descrie istoria, naivi, flusturatici, cu gura mare doar si cu o extraordinara veleitate de a arata ca sunteti galusca din supa (de asta majoritatea din voi care nu isi permit sa traiasca decent merg cu bmw-uri la mana a doua, luate cu maxim 15000 de euro, daca nu sunt cu 3000, sperand ca merg pe strada cu mai mult decat un cotet de pasari). Tarziu mi-am dat seama ce dreptate avea Dimitrie Cantemir cand scria despre romani, atunci am zis ca era nebun. din cat de putin am umblat eu in lume, am intalnit doua popoare care vi se aseamana in gandire, indienii si marocanii.
5) de cand este rau in a-ti povesti experienta proprie? adevarul despre care vorbesti tu este testat de mine, pentru ca am trecut si eu prin unele etape. nu detin adevarul absolut ci doar partea de adevar care imi e favorabila mie, iar eu i-am dat un sfat omului legat de problema respectiva si bag mana in foc ca este asa cum spun eu pentru ca am trecut de cateva ori mai aproape sau mai departe prin evenimente similare intamplate atat mie cat si unor prieteni sau unor prietene.
3) nu e nevoie sa ma compatimesti, eu ma simt foarte bine cu regulile respective, pe care apropo, nu le impun ci le comunic altora pentru a lua o decizie. e un joc mai putin pervers decat ceea ce fac multi, de a pune interdicti si reguli pe parcurs, in timp ce apar sentimente si interese care sa le conditioneze, nu crezi? macar mie mi se poate spune liber, da sau nu...
2) imi e teama ca daca vorbesc cu un roman despre libertate e ca si cum as vorbi de criza alimentelor cu un african care nu stie ce sunt alea alimente (era un banc pe tema asta). nu voi sunteti unica natiune care imediat dupa revolutie a inregistrat un ritm crescut al accidentelor rutiere datorita faptului ca au inteles ca libertate inseamna sa traversezi pe rosu? nu vreau sa intru in subiect. asa cum am spus exista termenii libertate si libertinaj si multi nu stiti exact la ce se refera. in plus exact pentru cele ca tine, libere postez eu la inceputul oricarei legaturi, indiferent ca e romantica sau de afaceri, reguli. ca sa stie cat din libertate si alte lucruri se cere pentru ceea ce ofer.
1) nici nu am spus ca esti un caz, asta e o alta problema a romanului, ia totul personal. am si eu defectul asta ca doar in parte sunt roman... sper sa scap de el
da tu esti chiar PR OST! si fara sanse de recuperare! hai fugi ca ai intalnire cu prietena ta Manu!
|
vitamina_c Postat pe 20 Ianuarie 2011 10:49
|
De la: vitamina_c, la data 2011-01-20 10:49:47... da tu esti chiar PR OST! si fara sanse de recuperare...
cata rautate in tine ... phuaaa
|
battleofwits Postat pe 20 Ianuarie 2011 11:07
|
De la: leo_, la data 2011-01-20 10:13:24De la: scorpio67, la data 2011-01-20 07:29:50
Leo dragule...Mie mi se pare ca vorbesti mai mult si mai nervos decat o femeie. Asta nu-i deloc bine pentru un barbat.
|
_Cryssa_ Postat pe 20 Ianuarie 2011 11:07
|
De la: battleofwits, la data 2011-01-20 11:07:43De la: vitamina_c, la data 2011-01-20 10:49:47... da tu esti chiar PR OST! si fara sanse de recuperare...
asa si??
|
vitamina_c Postat pe 20 Ianuarie 2011 11:10
|
De la: vitamina_c, la data 2011-01-20 11:10:36De la: battleofwits, la data 2011-01-20 11:07:43De la: vitamina_c, la data 2011-01-20 10:49:47... da tu esti chiar PR OST! si fara sanse de recuperare...
asa si??
cand vad rautate intr-o femeie, e atat de
|
battleofwits Postat pe 20 Ianuarie 2011 11:14
|
De la: battleofwits, la data 2011-01-20 11:14:14De la: vitamina_c, la data 2011-01-20 11:10:36De la: battleofwits, la data 2011-01-20 11:07:43De la: vitamina_c, la data 2011-01-20 10:49:47... da tu esti chiar PR OST! si fara sanse de recuperare...
asa si??
cand vad rautate intr-o femeie, e atat de
..........considera ca acelasi sentiment il am eu cand vad prostie intr-un barbat! si culmea mai este si mandru!
o zi buna iti doresc!
|
vitamina_c Postat pe 20 Ianuarie 2011 11:20
|
De la: leo_, la data 2011-01-20 10:13:24
sper sa te ajute dumnezeu sa scapi de acest defect!in acest fel ne-ai scapa si pe noi de tine, esti o persoana tare nociva..si din nefericire mai sunt multi ca tine..ati fi in stare sa va vindeti parintii...bunicii...tot ca sa capatati alta cetatenie...si mergi pana la extrema ...maine poimaine vei striga glorios ca ai reusit....sa capeti o alta origine...cea ce nu denota decat ca esi foarte deficitar la simtul penibilului.
iti renegi trecutul...pentru ca nu stii ce este aia verticalitate...adevarul este ca unora ca si tie va place pozitia patrupeda si oricand si oriunde puteti arunca la cos istoria, cultura si mai ales sacriiciile facute de inaintasii nostri.
trist este ca esti mai rau ca un tigan...desi unii considera tiganii o paria...macar aia sunt unitari..si nu isi reneaga trecutul si orginile!
|
ironia Postat pe 20 Ianuarie 2011 11:38
|
De la: ironia, la data 2011-01-20 11:38:34..adevarul este ca unora ca si tie va place pozitia patrupeda
poate ca sufera de discopatie lombara
|
miss_darine Postat pe 20 Ianuarie 2011 11:50
|
De la: miss_darine, la data 2011-01-20 11:50:28De la: ironia, la data 2011-01-20 11:38:34..adevarul este ca unora ca si tie va place pozitia patrupeda
pe langa multe altele!
|
vitamina_c Postat pe 20 Ianuarie 2011 11:51
|
|
capture totale mutli perfection creme dior 30 ml 85 ron , set cadou burberry the beat mini 3 produse 65 ron 100 % originale iti ofer si teste r gratuit 0767121594
|
ocaziebuna Postat pe 20 Ianuarie 2011 11:53
|
De la: miss_darine, la data 2011-01-20 11:50:28De la: ironia, la data 2011-01-20 11:38:34..adevarul este ca unora ca si tie va place pozitia patrupeda
adevarul este ca..sunt in stare sa se f..a si in fund pt un iz diferit de cel roman ... indian sau marocan!
asta deja se crede un fel de hilter...ala era impotriva evreilor...el impotriva romanilov..asemanarea dintre ei fiind doar faptul ca ei isi reneaga originile...sis-au intors imotriva propriului popor de la origine!
|
ironia Postat pe 20 Ianuarie 2011 12:38
|
|
*hitler
|
ironia Postat pe 20 Ianuarie 2011 12:39
|
Leo imi seamana tare cu Alex_Bodea: eu sunt cel mai cel, le stiu pe toate, nu gresesc niciodata si mama ce ma mai bat cu pumnii in piept.
Si mi se pare mie sau e putin misogin si cam obsedat de control? Eu am remarcat ca cei obsedati sa controleze fiecare aspect al vietii lor, nu au control in absolut nimic. Pentru ca nu pot controla inevitabilul imprevizibil (viata are acest "defect" ) si asta ii streseaza prea tare; cu cat incearca sa controleze mai multe, cu atat pierd mai mult controlul (caci se pierd cu firea).
|
kudika_pudika Postat pe 20 Ianuarie 2011 19:22
|
De la: kudika_pudika, la data 2011-01-20 19:22:42Leo imi seamana tare cu Alex_Bodea: eu sunt cel mai cel, le stiu pe toate, nu gresesc niciodata si mama ce ma mai bat cu pumnii in piept.
fa-le cunostinta
|
MissRye Postat pe 20 Ianuarie 2011 19:25
|
De la: eeuu, la data 2011-01-20 19:25:36De la: kudika_pudika, la data 2011-01-20 19:22:42Leo imi seamana tare cu Alex_Bodea: eu sunt cel mai cel, le stiu pe toate, nu gresesc niciodata si mama ce ma mai bat cu pumnii in piept.
fa-le cunostinta
Vrei sa aiba cadere nervoasa cand realizeaza ca nu sunt unici pe acest Pamant?
|
kudika_pudika Postat pe 20 Ianuarie 2011 19:28
|
De la: leo_, la data 2011-01-19 12:38:18din cauza asta am avut in pat femei casatorite si cu copii acasa. pentru ca sunt libere sa faca ce vor desi promit ceva la casatorie
pfoai, fix Alex!
Eu chiar nu pricep de unde ai scos tu ca romanii, IN GENERAL, nu stiu sa faca diferenta dintre libertate si libertinaj. Doar pentru ca ai intalnit tu cateva fufe? Pentru ca Scorpio a pomenit de libertate si te-ai hotarat sa presupui tu ceva? Iar daca tu chiar crezi ca romanii, in general sunt asa cu*vari, stai sa-i vezi pe americani, canadieni sau englezi! Uita-te putin in jur inainte de a face generalizari pornite de la un caz sau doar cateva (adica prejudecati).
|
kudika_pudika Postat pe 20 Ianuarie 2011 19:36
|
De la: kudika_pudika, la data 2011-01-20 19:22:42Leo imi seamana tare cu Alex_Bodea: eu sunt cel mai cel, le stiu pe toate, nu gresesc niciodata si mama ce ma mai bat cu pumnii in piept.
Si mi se pare mie sau e putin misogin si cam obsedat de control? Eu am remarcat ca cei obsedati sa controleze fiecare aspect al vietii lor, nu au control in absolut nimic. Pentru ca nu pot controla inevitabilul imprevizibil (viata are acest "defect" ) si asta ii streseaza prea tare; cu cat incearca sa controleze mai multe, cu atat pierd mai mult controlul (caci se pierd cu firea).
eu, care am si o imaginatie bogata...il vad pe leo in patru labe, cum sterge el covorul cu mana uda ...si dupa 2 ore de curatat...cand se uita sa-si admire opera...il vede pe azorel cum face tumbe pe covorul proaspat curatat
|
miss_darine Postat pe 20 Ianuarie 2011 19:45
|