De la: mika76, la data 2011-01-07 15:38:38
Judecati voi acum , dragi cititori , oameni cu capul pe umar , trageti de concluzie vreti ! ´´
nu judecam fata draga...de f multe ori adevarul prezentat este cel vazut de initiatorul topicului...tu vii si spui ca adevarul este al tau...iar eu spun ca sunteti doi oameni care nu s-au inteles...pt ca fiecare sac isi are peticul
|
miss_darine Postat pe 7 Ianuarie 2011 15:46
|
De la: mika76, la data 2011-01-07 15:38:38De la: battleofwits, la data 2011-01-06 13:33:32'grumelt' ...care e continuarea povestii?
Pentru ca nu-mi plac magarii mincinosi si speculanti care pozeaza in victime si deformeaza voit realitatea in favoarea lor, iata mai jos completarea povestii, scrisa de femeia in cauza, nu inainte de a-i adresa cateva cuvinte individului care a deschis topicul:
Daca atat de mult iti doresti sa dresezi pe cineva, ti-as sugera un caine dar cred ca nici un biet animal nu merita asa un stapan, deci ai putea incepe prin a te dresa pe tine! Exerseaza pentru inceput comenzile ´´sezi mumos, grumelt´´ si ´´cuminte, baiatu´!´´ Si neaparat botnita!
´´Vad ca eu am devenit subiect de dezbatere pe acest forum !!!
... dar ce a omis domnul ´´grumelt´´ sa spuna este altceva ; ca in vreme ce era cu mine mai flirta si cu alte domnite pe net , ca a fost vazut de vecina mea cu o duduie de mana intrand intr-un bar , ca a schimbat mail-uri nu..,, nevinovate '' cu o alta buna prietena de-a mea...ca mi-a ascuns numele real si multe altele ; astea au fost la inceput , eu am trecut peste toate ; am crezut ca trecerea timpului consolideaza relatia si nu vom ajunge in impas pt ca imi sprijin copilul , ca ii accept copilului meu relatia cu fata de care e indragostit si ca muncesc in plus la inca o firma pt ca viata este grea ; nu am cerut nimic de la nimeni , nu am vrut decat sa am pe cineva responsabil si serios langa mine ; dar discutiile au continuat , am ajuns sa jur prin biserica , am ajuns sa am probleme cu inima , sa implor liniste . acum el mi-a dat papucii , cum se spune , pentru ca nu am spus pe 1 decembrie ca plec in carrefour cu fiul meu , de fapt nu am spus pana sa ies din casa ; din casa si pana la parcare sunt 20 m , m-am urcat in masina , nu am apucat sa-l sun pt ca sunat el plecat fara sa-l anunt si asta se numeste lipsa de respect ; am incercat sa-l sun doua zile..sa-i explic..degeaba !
Judecati voi acum , dragi cititori , sunteti oameni cu capul pe umar , trageti de concluzie vreti ! ´´
oh, well... ce-ai avut si ce-ai pierdut!
miss_darine, probabil stii...cand ambele versiuni sunt bune...adevarul e undeva la mijloc
|
ad_ad Postat pe 7 Ianuarie 2011 17:22
|
De la: grumelt, la data 2010-12-23 17:22:24O femeie divortata 43 ani, si un barbat divortat 52 ani ambii cu cite 1 copil, in relatie de 3 ani, dar nelocuind impreuna. (S-AU CUNOSCUT PE NET)
Femeia ii spune la inceput ca vrea o relatie serioasa, vorbeste despre ultimele relatii ale ei, si spune ca ambele au dezamagit-o,le a pus punct uneia de peste 1 an, alteia de citeva luni. chair e scarbita de ultimii 2 iubiti si la final i a detestat. EA DECLARA MEREU CA IL IUBESTE SI CA VREA SA SE CASATOREASCA CU EL, CA EL ESTE BARBATUL CU CARE VREA SA IMBATRANEACSA, CA ESTE LA FEL DE IMPORTANT CA FIUL EI.
CA ALT BARBAT NU O MAI INTERESEAZA
Ce face femeia in aceasta perioada:
- dupa citeva luni , inoculind incredere partenerului actula, ii spune ca a fost contactata telefonic de ultimul iubit pt o solicitare si l a refuzat.
DAR, se dovedeste ca a discutat si pe mail cu el, ceea ce nu mai spune, si ca i a dat accept de prietenie pe un site raspunzand invitatiei lui.
-dupa 1 an , este contactata de penultmul iubit, si ea iar spune partenerului, dar il si ajuta pe respctivul sa castige reciproc cu ea niste bani
tot atunci partenerul descopera ca pe o adresa de mail necunsicuta lui, femeia primea corespondenta de la acest penultim iubit
- in aceatsa perioada se descopera ca femeia povestea, se confesa, pe net cu 2 barbati despre relatia ei cu partenerul (cecea ce facuse si in trecut cu relatiile anterioare )
-tot femeia ii da un cadou partenerului zicand ca este din partea tatalui ei, dar se dovedeste ulterior ca tatal ei nici nu stia de existenta lui, ea ascunzand in toata perioada tatalui ei ca are o relatie !!!
-tot femeia care declarase ca a incheiat activitatea pe site urile de 'socializare", acum avand partenerul dorit, isi face in decursul acestor 3 ani , fiiind in relatie si cuplata deci, 8 conturi pe diverse site-uri , postand poze personale si in profil include citate de dragoste
Toate acestea ea le a ascuns in acesti ani .
- femeia mereu decalra ca si doreste sa fie cit mai mult cu partenerul ei.
dar , cind gaseste un job part time (pe linga jobul de baza) , platit cu 4.5 ron/ora , taie intalnirile cu partenerul , este lesinata de castige cit mai multi banuti pt deziderate strict personale , dispare dorinta de mai fi cu el cit mai mult, niciodata nu renunta la nici la 2ore ( 9 ron) ca sa fie impreuna
INTREBARE :
-ASA PRODEDEAZA O FEMEIE SERIOASA?
-ASA FACE O FEMEIE CARE IUBESTE ?
-ATI MAI AVEA INCREDRE INTR O ASTFEL DE RELATIE ?
-CE CREDETI CA A INSEMNAT RELATIA SI PARTENERUL PT EA ?
nu!
nu
nu
umplerea timpului,sa aibe o familie asa de ochii lumii si probabil si ajutor financiar.Dar cu aceasta femeie nu se poate face o casnicie..ii place viata,,.Pacat de copil ca ce invata de la ea,Deci raspunsul ca acea femeie nui serioasa si iubitoare ci perversa.
|
|
|
kudika139586 Postat pe 9 Ianuarie 2011 01:05
|
De la: scorpio67, la data 2010-12-26 17:59:23De la: grumelt, la data 2010-12-23 17:22:24O femeie divortata 43 ani, si un barbat divortat 52 ani ambii cu cite 1 copil, in relatie de 3 ani, dar nelocuind impreuna. (S-AU CUNOSCUT PE NET)
Femeia ii spune la inceput ca vrea o relatie serioasa, vorbeste despre ultimele relatii ale ei, si spune ca ambele au dezamagit-o,le a pus punct uneia de peste 1 an, alteia de citeva luni. chair e scarbita de ultimii 2 iubiti si la final i a detestat. EA DECLARA MEREU CA IL IUBESTE SI CA VREA SA SE CASATOREASCA CU EL, CA EL ESTE BARBATUL CU CARE VREA SA IMBATRANEACSA, CA ESTE LA FEL DE IMPORTANT CA FIUL EI.
- dupa citeva luni , inoculind incredere partenerului actula, ii spune ca a fost contactata telefonic de ultimul iubit pt o solicitare si l a refuzat.
DAR, se dovedeste ca a discutat si pe mail cu el, ceea ce nu mai spune, si ca i a dat accept de prietenie pe un site raspunzand invitatiei lui.
-dupa 1 an , este contactata de penultmul iubit, si ea iar spune partenerului, dar il si ajuta pe respctivul sa castige reciproc cu ea niste bani
tot atunci partenerul descopera ca pe o adresa de mail necunsicuta lui, femeia primea corespondenta de la acest penultim iubit
- in aceatsa perioada se descopera ca femeia povestea, se confesa, pe net cu 2 barbati despre relatia ei cu partenerul (cecea ce facuse si in trecut cu relatiile anterioare )
-tot femeia ii da un cadou partenerului zicand ca este din partea tatalui ei, dar se dovedeste ulterior ca tatal ei nici nu stia de existenta lui, ea ascunzand in toata perioada tatalui ei ca are o relatie !!!
-tot femeia care declarase ca a incheiat activitatea pe site urile de 'socializare", acum avand partenerul dorit, isi face in decursul acestor 3 ani , fiiind in relatie si cuplata deci, 8 conturi pe diverse site-uri , postand poze personale si in profil include citate de dragoste
dar , cind gaseste un job part time (pe linga jobul de baza) , platit cu 4.5 ron/ora , taie intalnirile cu partenerul , este lesinata de castige cit mai multi banuti pt deziderate strict personale , dispare dorinta de mai fi cu el cit mai mult, niciodata nu renunta la nici la 2ore ( 9 ron) ca sa fie impreuna
INTREBARE :
Eu inteleg lucrurile cam asa :
-femeia "serioasa" a trecut printr-un divort deci nu-si doreste o relatie serioasa si de lunga durata
-femeia respectiva adora sa-i manipuleze pe barbatii din viata ei ceea ce nu mi se pare deloc rau
-partenerul ei e un individ moale care cred ca asa ar fi patit si cu o alta femeie
-individa asta din poveste vrea sa-si traiasca viata ceva mai aventuros , nu impletind fulare la gura sobei asa ca e treaba ei ce face , doar zici are 43 de ani nu 83 de ani.
corect
|
Coco_2 Postat pe 9 Ianuarie 2011 08:54
|
parerea mea este ca ,atunci cand un om cand ajunge sa fie caine ii trebuie o catea
|
merypopyns Postat pe 9 Ianuarie 2011 09:56
|
Acea femeie nu a iubit nu a fost serioasa doar s-a folosit de acel barbat. A fost o femeie mincinoasa, fara inima doar pentru interes. Asa ceva nu se face mai ales ca barbatul avea 52 de ani. La o varsta nu-ti mai permiti sa pierzi 3 ani din viata langa cineva care nu te merita. Pacat sper sa nu mai pateasca nimeni asa ceva si cei ce fac asa ceva sa fie pedepsiti si sa sufere toata viata.
|
Mari56ana Postat pe 9 Ianuarie 2011 09:58
|
De la: merypopyns, la data 2011-01-09 09:56:16parerea mea este ca ,atunci cand un om cand ajunge sa fie caine ii trebuie o catea
situatia mea este asemanatoare,dar nu are a face internetul.sunt casatorita dupa un divort,ambii cu cate 2 copii,eu vreau familie linistita ,el nu stie nici acum ce vrea .nu ma pot baza pe el in nimic.
|
merypopyns Postat pe 9 Ianuarie 2011 10:00
|
De la: merypopyns, la data 2011-01-09 10:00:08De la: merypopyns, la data 2011-01-09 09:56:16parerea mea este ca ,atunci cand un om cand ajunge sa fie caine ii trebuie o catea
situatia mea este asemanatoare,dar nu are a face internetul.sunt casatorita dupa un divort,ambii cu cate 2 copii,eu vreau familie linistita ,el nu stie nici acum ce vrea .nu ma pot baza pe el in nimic.
Aceea femeie i-ar trebui sotului meu ,se potrivesc de minune,ii stie cineva adresa?
|
merypopyns Postat pe 9 Ianuarie 2011 10:04
|
|
Multe femei si de ce nu si barbati de la o varsta intra in relatii de teama singuratatii.
|
roz5blue6lila7 Postat pe 9 Ianuarie 2011 10:05
|
De la: roz5blue6lila7, la data 2011-01-09 10:05:41Multe femei si de ce nu si barbati de la o varsta intra in relatii de teama singuratatii.
ai dreptate dar mai grav este ca isi bat joc de relatie si incurca si viata celuilalt
|
merypopyns Postat pe 9 Ianuarie 2011 10:13
|
De la: merypopyns, la data 2011-01-09 10:13:25De la: roz5blue6lila7, la data 2011-01-09 10:05:41Multe femei si de ce nu si barbati de la o varsta intra in relatii de teama singuratatii.
ai dreptate dar mai grav este ca isi bat joc de relatie si incurca si viata celuilalt[/quote
cina n-a lasat topicul asta sa moara ?!!!!!!!!!!!
ceea ce nu inteleg nici initiatorul topicului , nici marypopins nici multi altii ( cu aceeasi mentalitate ) e ca pana la 40-50 de ani , cand i-au cunoscut pe ei , partenerii acestora au trait o buna parte din viata , au amici , cunostinte , colegi de munca si nu-si pot spala creierul pentru a sterge tot din memorie cu exceptia Marelui El sau a Marii Ea . v-as intelege reactiile daca i-ati prinde ca v-a inselat , ca duce o viata dubla sau ca inca isi cauta aventuri pasagere . dar ca vorbeste cu un amic pe mes .......... sa fim seriosi ! eu cred ca de fapt ati fost atat de marcati de relatia anterioara ( cea destramata ) incat , de teama sa nu patiti la fel , ati vrea sa il legati cu lanturi la propriu pe partener de voi ....... numai ca , din pacate sau din fericire , libertatea este unul din drepturile de necontestat al fiecarei fiinte umane ; ba mai mult , cu cat veti incerca sa-l inlantuiti mai strans , cu atat va fugi mai repede , mancand pamantul .
e doar o simpla parere , sper sa nu aruncati cu pietre .
|
perce_neige Postat pe 9 Ianuarie 2011 11:10
|
De la: Mari56ana, la data 2011-01-09 09:58:44Acea femeie nu a iubit nu a fost serioasa doar s-a folosit de acel barbat. A fost o femeie mincinoasa, fara inima doar pentru interes. Asa ceva nu se face mai ales ca barbatul avea 52 de ani. La o varsta nu-ti mai permiti sa pierzi 3 ani din viata langa cineva care nu te merita. Pacat sper sa nu mai pateasca nimeni asa ceva si cei ce fac asa ceva sa fie pedepsiti si sa sufere toata viata.
Draga mea, in mod normal nimeni la nici o varsta nu-si permite sa piarda ani din viata de dragul cuiva , dar daca nu risti putin nu castigi dar anii sunt tot pierduti .Ai citit patul lui
|
Postat pe 9 Ianuarie 2011 11:31
|
De la: scorpio67, la data 2011-01-09 11:31:33De la: Mari56ana, la data 2011-01-09 09:58:44Acea femeie nu a iubit nu a fost serioasa doar s-a folosit de acel barbat. A fost o femeie mincinoasa, fara inima doar pentru interes. Asa ceva nu se face mai ales ca barbatul avea 52 de ani. La o varsta nu-ti mai permiti sa pierzi 3 ani din viata langa cineva care nu te merita. Pacat sper sa nu mai pateasca nimeni asa ceva si cei ce fac asa ceva sa fie pedepsiti si sa sufere toata viata.
Draga mea, in mod normal nimeni la nici o varsta nu-si permite sa piarda ani din viata de dragul cuiva , dar daca nu risti putin nu castigi dar anii sunt tot pierduti .Ai citit patul lui
Sorry ! N-am apucat sa termin raspunsul.
Cum spuneam , daca ai citit "Patul lui Procust " de acolo se desprinde o idee esentiala si anume ca in viata , indiferent de varsta pentru unii devenim calai iar altora victime.Omul respectiv , daca a vazut ca e tratat rau trebuia sa renunte la ea si la relatia cu ea .La varsta lui ar fi trebuit sa-l domine mai mult ratiunea si mai putin pasiunea.
|
Postat pe 9 Ianuarie 2011 11:35
|
"LA MULTI ANI " : Doresc sa primesc mesaje dela persoane serioase,care sint vaduve si un picut mai in virsta (60-65 ani].ASTEPT. :sml-happy
|
kudika346268 Postat pe 9 Ianuarie 2011 13:42
|
De la: perce_neige, la data 2011-01-09 11:10:09De la: merypopyns, la data 2011-01-09 10:13:25De la: roz5blue6lila7, la data 2011-01-09 10:05:41Multe femei si de ce nu si barbati de la o varsta intra in relatii de teama singuratatii.
ai dreptate dar mai grav este ca isi bat joc de relatie si incurca si viata celuilalt[/quote
ceea ce nu inteleg nici initiatorul topicului , nici marypopins nici multi altii ( cu aceeasi mentalitate ) e ca pana la 40-50 de ani , cand i-au cunoscut pe ei , partenerii acestora au trait o buna parte din viata , au amici , cunostinte , colegi de munca si nu-si pot spala creierul pentru a sterge tot din memorie cu exceptia Marelui El sau a Marii Ea . v-as intelege reactiile daca i-ati prinde ca v-a inselat , ca duce o viata dubla sau ca inca isi cauta aventuri pasagere . dar ca vorbeste cu un amic pe mes .......... sa fim seriosi ! eu cred ca de fapt ati fost atat de marcati de relatia anterioara ( cea destramata ) incat , de teama sa nu patiti la fel , ati vrea sa il legati cu lanturi la propriu pe partener de voi ....... numai ca , din pacate sau din fericire , libertatea este unul din drepturile de necontestat al fiecarei fiinte umane ; ba mai mult , cu cat veti incerca sa-l inlantuiti mai strans , cu atat va fugi mai repede , mancand pamantul .
Nu ma refer exclusiv la povestea celei care a deschis topicul , ci la problema singuratati.De la o varsta cred ca o relatie nu se mai bazeaza pe aspectul fizic ...si inselatul nu isi mai are locul.
|
roz5blue6lila7 Postat pe 9 Ianuarie 2011 21:03
|
De la: roz5blue6lila7, la data 2011-01-09 21:03:08De la: perce_neige, la data 2011-01-09 11:10:09De la: merypopyns, la data 2011-01-09 10:13:25De la: roz5blue6lila7, la data 2011-01-09 10:05:41Multe femei si de ce nu si barbati de la o varsta intra in relatii de teama singuratatii.
Nu ma refer exclusiv la povestea celei care a deschis topicul , ci la problema singuratati.De la o varsta cred ca o relatie nu se mai bazeaza pe aspectul fizic ...si inselatul nu isi mai are locul.
Asa ar trebui sa fie dar asta nu inseamna ca le si vine mintea la cap tuturora la o varsta ceva mai coapta !
Unii si unele mai vor si o a 2-a tinerete si nu prea vad cum i-ar opri careva sa incerce s-o traiasca.
|
Postat pe 10 Ianuarie 2011 07:21
|
De la: scorpio67, la data 2011-01-10 07:21:39De la: roz5blue6lila7, la data 2011-01-09 21:03:08De la: perce_neige, la data 2011-01-09 11:10:09De la: merypopyns, la data 2011-01-09 10:13:25De la: roz5blue6lila7, la data 2011-01-09 10:05:41Multe femei si de ce nu si barbati de la o varsta intra in relatii de teama singuratatii.
Asa ar trebui sa fie dar asta nu inseamna ca le si vine mintea la cap tuturora la o varsta ceva mai coapta !
Unii si unele mai vor si o a 2-a tinerete si nu prea vad cum i-ar opri careva sa incerce s-o traiasca.
salutare scorpio!
|
pickard Postat pe 10 Ianuarie 2011 08:26
|
De la: merypopyns, la data 2011-01-09 10:04:14De la: merypopyns, la data 2011-01-09 10:00:08De la: merypopyns, la data 2011-01-09 09:56:16parerea mea este ca ,atunci cand un om cand ajunge sa fie caine ii trebuie o catea
Aceea femeie i-ar trebui sotului meu ,se potrivesc de minune,ii stie cineva adresa?
Cel mai haios raspuns la topic
|
_Cryssa_ Postat pe 10 Ianuarie 2011 09:04
|
De la: scorpio67, la data 2011-01-10 07:21:39De la: roz5blue6lila7, la data 2011-01-09 21:03:08De la: perce_neige, la data 2011-01-09 11:10:09De la: merypopyns, la data 2011-01-09 10:13:25De la: roz5blue6lila7, la data 2011-01-09 10:05:41Multe femei si de ce nu si barbati de la o varsta intra in relatii de teama singuratatii.
ai dreptate dar mai grav este ca isi bat joc de relatie si incurca si viata celuilalt
Asa ar trebui sa fie dar asta nu inseamna ca le si vine mintea la cap tuturora la o varsta ceva mai coapta !Unii si unele mai vor si o a 2-a tinerete si nu prea vad cum i-ar opri careva sa incerce s-o traiasca.
Corect! Iar unii, as mai adauga eu, de teama singuratatii fac prostii mai mari decat adolescentii.
Si din cate stiu eu, la orice varsta relatiile se bazeaza pe aspectul fizic
Daca cineva e interesat de subiect, recomand calduros comedia "El Regalo"-e in spaniola si abordeaza exact problema dragostei la varsta a 3-a. Morala este ca la finalul vietii, lucrurile ce conteaza cu adevarat sunt iubirea si prietenii, nu cariera si banii :
http://www.youtube.com/watch? v=x2rQeGQFlFU&feature=related
|
ad_ad Postat pe 11 Ianuarie 2011 01:38
|
De la: ad_ad, la data 2011-01-11 01:38:30...ce conteaza cu adevarat sunt iubirea si prietenii, nu cariera si banii ...
asta e valabila in orice perioada a vietii ....insa unii se incapataneaza sa adopte stilul de viata impus de "marketing" incat ceea ce e natural li se pare dizgratios, dehh, traim intr-o lume nebuna
|
battleofwits Postat pe 11 Ianuarie 2011 06:19
|
De la: pickard, la data 2011-01-10 08:26:50De la: scorpio67, la data 2011-01-10 07:21:39De la: roz5blue6lila7, la data 2011-01-09 21:03:08De la: perce_neige, la data 2011-01-09 11:10:09De la: merypopyns, la data 2011-01-09 10:13:25De la: roz5blue6lila7, la data 2011-01-09 10:05:41Multe femei si de ce nu si barbati de la o varsta intra in relatii de teama singuratatii.
salutare scorpio!
Pup, Piki!
|
Postat pe 12 Ianuarie 2011 07:28
|
De la: grumelt, la data 2010-12-23 17:22:24O femeie divortata 43 ani, si un barbat divortat 52 ani ambii cu cite 1 copil, in relatie de 3 ani, dar nelocuind impreuna. (S-AU CUNOSCUT PE NET)
INTREBARE :
Salve!
La toate intrebarile, un singur raspuns: Acesta este portetul pentru o FUFA VIRTUALA DE VARSTA MEDIE ! Aviz amatorilor.
|
gigi_oprea Postat pe 12 Ianuarie 2011 23:38
|
De la: gigi_oprea, la data 2011-01-12 23:38:19De la: grumelt, la data 2010-12-23 17:22:24O femeie divortata 43 ani, si un barbat divortat 52 ani ambii cu cite 1 copil, in relatie de 3 ani, dar nelocuind impreuna. (S-AU CUNOSCUT PE NET)
INTREBARE :
Salve!
La toate intrebarile, un singur raspuns: Acesta este portetul pentru o FUFA VIRTUALA DE VARSTA MEDIE ! Aviz amatorilor.
PS: Cuvantul ''FUFA" se poate citi mai corect CU_VA.
|
gigi_oprea Postat pe 12 Ianuarie 2011 23:41
|
NU in nici un caz
nu asa face o femeie serioasa nu as mai avea incredere
pa dute femeie dupa cei ce umbli
in viata am invatat sa in dur si sa suport multe umilinte dar nu as suporta
sa fiu inselata......... e o vorba ca e bine sa daruiesti ceea ce vrei sa primesti ..........
|
crifeli Postat pe 12 Ianuarie 2011 23:51
|
De la: grumelt, la data 2011-01-06 11:37:59Pt "DOAMNA" >"pierce_niege"
1. "DE DRAGUL CITORVA NOPTI" > spune multe depsre dvs
2. "cenusa in cap" > este cind incetezi dfinitiv si irevocabil relatiile anterioare intime?
3 . VA referiti la site -uri de socializare, da in ce am descris sunt si alte faze (recititi va rog) , pe care voit cred ca le omiteti si care intr-un tot unitar .............
nu este o problema doar a ta. am mai vazut cazuri si am si trait cazurile astea pe la 20-22 de ani. esti o persoana care da prea multa libertate. ai grija ca femeia nu este cum crezi tu, ma refer la modul general si nici cum spune doamna pierce_niege (desi sunt sigur ca o spune cu cele mai bune intentii, dar doar o spune iar asta nu inseamna ca asa se si comporta o femeie). eram copil pe atunci si asta este una din experientele care m-au invatat ce este femeia cu adevarat (si nu o spun in mod periorativ fata de femei, ba chiar daca as repeta viata nu as sari experienta asta). la fel si eu ofeream atunci libertate, chaturi, siteuri de socializare, siteuri de matrimoniale, telefoane nocturne de care ea imi zicea ca sunt de la niste aiuriti care i-au aflat numarul si o streseaza (eu baiat de treaba nu ma uitam in telefonul ei), ba chiar intr-o seara a venit unul si a batut la ea la usa. am vrut sa ies sa vb cu el dar mi-a zis ea ca nu ca nu vrea sa discute cu el, ca e un nebun etc... aveam eu o banuiala dar aveam incredere in ea. ca sa aflu la un moment dat ca m-a inselat, iar cand ii dadeam tel si era cu ala nu raspundea petnru ca tinea tel pe mut, respectivul o obliga sa raspunda la orice tel care venea indiferent ca era de la o prietena sau un barbat. ii umbla in telefon, ii interzicea siteurile respective etc. la un moment dat din greseala a uitat sa schimbe poza pe tel. eu o lasam sa isi puna poza ei, ala i-a schimbat el personal cu a lui backgroundul. in felul asta am vazut si eu ca se poate, iar dupa ce am descotorosit-o de ala, i-am luat la tel pe cei care sunau si am aflat multe lucruri. vezi sa nu le afli si tu. in locul tau (sunt la 6 ani diferenta de varsta de atunci) nu as da libertate deplina unei femei (te va acuza ca nu ai tinut la ea, ca nu ti-a pasat sau ca nu ai fost destul de barbat sa ii interzici). deci ce as face eu... as purta o discutie serioasa cu ea in ce priveste relatia. daca zice ca vrea sa ramana cu tine, la fiecare telefon al fostului x sau y vorbesti cu el tu si ii zici sa nu va mai deranjeze. daca vb ea nu o lasa in alta camera, sa vb de fata cu tine. daca nu are vreo idee sa continue relatia, trece-o pe linie moarta. te culci cu ea cand va intalniti si iti cauti intre timp o femeie cu care sa nu mai gresesti. ai grija acum pentru ca daca te schimbi brusc o sa fie greu sa te accepte. trebuia sa faci asta de la inceput.
sa nu crezi ca nu sunt de acord cu libertatea femeii, insa atunci cand banuiesti ceva e bine sa ceri lamuriri. asta nu se numeste control si orice om bine intentionat iti va lamuri problema.
|
leo_ Postat pe 13 Ianuarie 2011 10:05
|
De la: leo_, la data 2011-01-13 10:05:25De la: grumelt, la data 2011-01-06 11:37:59Pt "DOAMNA" >"pierce_niege"
1. "DE DRAGUL CITORVA NOPTI" > spune multe depsre dvs
2. "cenusa in cap" > este cind incetezi dfinitiv si irevocabil relatiile anterioare intime?
3 . VA referiti la site -uri de socializare, da in ce am descris sunt si alte faze (recititi va rog) , pe care voit cred ca le omiteti si care intr-un tot unitar .............
nu este o problema doar a ta. am mai vazut cazuri si am si trait cazurile astea pe la 20-22 de ani. esti o persoana care da prea multa libertate. ai grija ca femeia nu este cum crezi tu, ma refer la modul general si nici cum spune doamna pierce_niege (desi sunt sigur ca o spune cu cele mai bune intentii, dar doar o spune iar asta nu inseamna ca asa se si comporta o femeie). eram copil pe atunci si asta este una din experientele care m-au invatat ce este femeia cu adevarat (si nu o spun in mod periorativ fata de femei, ba chiar daca as repeta viata nu as sari experienta asta). la fel si eu ofeream atunci libertate, chaturi, siteuri de socializare, siteuri de matrimoniale, telefoane nocturne de care ea imi zicea ca sunt de la niste aiuriti care i-au aflat numarul si o streseaza (eu baiat de treaba nu ma uitam in telefonul ei), ba chiar intr-o seara a venit unul si a batut la ea la usa. am vrut sa ies sa vb cu el dar mi-a zis ea ca nu ca nu vrea sa discute cu el, ca e un nebun etc... aveam eu o banuiala dar aveam incredere in ea. ca sa aflu la un moment dat ca m-a inselat, iar cand ii dadeam tel si era cu ala nu raspundea petnru ca tinea tel pe mut, respectivul o obliga sa raspunda la orice tel care venea indiferent ca era de la o prietena sau un barbat. ii umbla in telefon, ii interzicea siteurile respective etc. la un moment dat din greseala a uitat sa schimbe poza pe tel. eu o lasam sa isi puna poza ei, ala i-a schimbat el personal cu a lui backgroundul. in felul asta am vazut si eu ca se poate, iar dupa ce am descotorosit-o de ala, i-am luat la tel pe cei care sunau si am aflat multe lucruri. vezi sa nu le afli si tu. in locul tau (sunt la 6 ani diferenta de varsta de atunci) nu as da libertate deplina unei femei (te va acuza ca nu ai tinut la ea, ca nu ti-a pasat sau ca nu ai fost destul de barbat sa ii interzici). deci ce as face eu... as purta o discutie serioasa cu ea in ce priveste relatia. daca zice ca vrea sa ramana cu tine, la fiecare telefon al fostului x sau y vorbesti cu el tu si ii zici sa nu va mai deranjeze. daca vb ea nu o lasa in alta camera, sa vb de fata cu tine. daca nu are vreo idee sa continue relatia, trece-o pe linie moarta. te culci cu ea cand va intalniti si iti cauti intre timp o femeie cu care sa nu mai gresesti. ai grija acum pentru ca daca te schimbi brusc o sa fie greu sa te accepte. trebuia sa faci asta de la inceput.
sa nu crezi ca nu sunt de acord cu libertatea femeii, insa atunci cand banuiesti ceva e bine sa ceri lamuriri. asta nu se numeste control si orice om bine intentionat iti va lamuri problema.
Pai , dragule daca o faci pe gardianul in fiecare relatie de teama de a fi inselat , aia nu mai este relatie ci un chin obositor.Femeia este o fiinta libera, nu cred ca-i oferi un anumit grad de libertate , raportat la ce ai spus tu , ci i-o ingradesti , fapt care iti spun sigur n-ar face-o decat sa se revolte si sa faca exact ceea ce nu-ti doresti.Intr-o relatie nu cred ca trebuie sa existe limite de genul asta iar dragostea chiar e o loterie , mai si pierzi dar poti sa si castigi daca esti jucator bun.
|
Postat pe 15 Ianuarie 2011 09:33
|
De la: scorpio67, la data 2011-01-15 09:33:28
Pai , dragule daca o faci pe gardianul in fiecare relatie de teama de a fi inselat , aia nu mai este relatie ci un chin obositor.Femeia este o fiinta libera, nu cred ca-i oferi un anumit grad de libertate , raportat la ce ai spus tu , ci i-o ingradesti , fapt care iti spun sigur n-ar face-o decat sa se revolte si sa faca exact ceea ce nu-ti doresti.Intr-o relatie nu cred ca trebuie sa existe limite de genul asta iar dragostea chiar e o loterie , mai si pierzi dar poti sa si castigi daca esti jucator bun.
imi e teama ca nu intelegi tema. cand "controlezi" ceva o faci in asa fel incat sa nu se simta celalalt lezat. la ei deja este o problema, nu mai e vb de libertatea cuiva bazata pe incredere. in plus nu trebuie sa fii gardian, trebuie doar sa stie ca esti acolo si nu poti fi inselat. orice om cand stie ca poate face ceva usor face si fara motiv doar ca sa se distreze, mai greu cand stie ca are miscarile oarecum observate.
dragostea nu este o loterie, e o ocupatie.
|
leo_ Postat pe 17 Ianuarie 2011 11:12
|
Povestea asta este prezentata din punctul de vedere al acuzatorului. Si cel/cea care a deschis topicul e clar ca nu intelege notiunea de job part-time si cata valorizare poate aduce munca, unui om.
Nu stiu de ce am impresia ca realitatea este cu totul alta...
|
kudika_pudika Postat pe 17 Ianuarie 2011 12:44
|
"ceea ce nu inteleg nici initiatorul topicului , nici marypopins nici multi altii ( cu aceeasi mentalitate ) e ca pana la 40-50 de ani , cand i-au cunoscut pe ei , partenerii acestora au trait o buna parte din viata , au amici , cunostinte , colegi de munca si nu-si pot spala creierul pentru a sterge tot din memorie cu exceptia Marelui El sau a Marii Ea . v-as intelege reactiile daca i-ati prinde ca v-a inselat , ca duce o viata dubla sau ca inca isi cauta aventuri pasagere . dar ca vorbeste cu un amic pe mes .......... sa fim seriosi ! eu cred ca de fapt ati fost atat de marcati de relatia anterioara ( cea destramata ) incat , de teama sa nu patiti la fel , ati vrea sa il legati cu lanturi la propriu pe partener de voi ....... numai ca , din pacate sau din fericire , libertatea este unul din drepturile de necontestat al fiecarei fiinte umane ; ba mai mult , cu cat veti incerca sa-l inlantuiti mai strans , cu atat va fugi mai repede , mancand pamantul ."
corect, corect si foarte adevarat :D
|
kudika_pudika Postat pe 17 Ianuarie 2011 12:47
|
De la: leo_, la data 2011-01-17 11:12:18De la: scorpio67, la data 2011-01-15 09:33:28
imi e teama ca nu intelegi tema. cand "controlezi" ceva o faci in asa fel incat sa nu se simta celalalt lezat. la ei deja este o problema, nu mai e vb de libertatea cuiva bazata pe incredere. in plus nu trebuie sa fii gardian, trebuie doar sa stie ca esti acolo si nu poti fi inselat. orice om cand stie ca poate face ceva usor face si fara motiv doar ca sa se distreze, mai greu cand stie ca are miscarile oarecum observate.
dragostea nu este o loterie, e o ocupatie.
Fara sa fie ceva personal,Leo,modul tau de-a privi oamenii intr-un fel si femeile in altul deranjeaza (sau ma deranjeaza). Ai copil?Fetita? Cum crezi c-ar putea trai in universul creat de tine?
|
nicossia Postat pe 17 Ianuarie 2011 17:34
|