Mai multe
De la: scorpio67, la data 2011-01-24 07:11:46 nu imi reneg neamul meu, stai linisita. |
||
|
leo_ Postat pe 24 Ianuarie 2011 09:29 |
||
|---|---|---|
| Numai 10 LEI in loc de 45 pentru Manichiura profesionala OPI (inclusiv modele, strasuri in numar nelimitat, tatuaje nelimitate, French)+ tratament cu parafina la cald. Reducere de 78% in Salonul Silouette by Alexia. www.mydeals.ro | ||
|
dj_dea Postat pe 24 Ianuarie 2011 11:29 |
||
|
Buna seara , vad ca nu ati lasat acest topic sa moara ; revin cu completari ,eu ,, FEMEIA SERIOASA ,IUBITOARE ?! "" Multi si-au dat cu parerea, multe m-au judecat , sincer , nu-mi pasa , e dreptul vostru sa aveti pareri...dar cum spuneam la prima interventie...lucrurile nu stau chiar asa cum sunt expuse de ,, grumelt '' LEO...nu ma deranjeaza sa fiu controlata , nu ascund nimic , nu vorbesc cu ..fosti , eu i-am dat adresa de e-mail ca sa inceteze cu suspiciunile , schimbul de mesaje la care face referire este de la inceputul relatiei noastre ; cautand pe mail, unde eu pastrez aiurea multe pps-uri , a gasit o adresa de la un tip cu care nu m-am vazut niciodata , doar mai pieredam timp pe net , cand nu eram intr-o relatie ; si-a facut id de femeie , s-a dat drept EU si a inceput sa-l chestioneze pe omul asta cu care eu nu mai schimbasem niciun mesaj de aproape 3 ani ; apoi spunea de acel amic , ca povestesc eu ce fac cu el ..etc ; oameni buni , acel individ mi-e un f bun amic ,vorbind cu elpe net ,m-a intrebat omul de ce sunt singura in w/end , de ce accept unele chestii , apoi , omul stiind ca nu's vreo parasita m-a intrebat , asa , daca bine-mi amintesc :,, iti pun ointrebare mai personala , daca nu vrei, nu raspunzi , te-ai culcat cu individul asta ?''...De aici grumelt..a tras concluzia ca eu povestesc despre noi , ceea ce nu e chiar asa ; omul asta e prin state , nul-am vazut de 8-9 ani, eram doar buni prieteni , nimic mai mult.. Despre fostul , va povestesc si asta : eram cu grumelt la o manastire , si am dat nas in nas cu ...fostul care , la randul lui , era insotit ; omul m-a salutat , iar eu i-am raspuns instinctiv ; dupa asta...am avut un mare scandal , dar in final i-am dat dreptate...nu trebuia sa raspund la salut , desi eu nu am considerat ca l-am pus pe el intr-o lumina proasta . Ca muncesc si parttime e adevarat , dar si aici e complicat ; imi spune ..mergi, nu e nicio problema , daca merg..e scandal ca ..neglijrz relatia ; spunea cineva ca m-am folosit de acest om , nu draguta , nu m-am folosit de nimeni, muncesc f mult , castig din munca mea..nu traiesc pe spatele nimanui ; mi-am crescut singura copilul, nu am cerut nimic de la nimeni ; e un pic cam prea mult sa fiu judecata in felul asta , dar..cum spuneam...ne-am castigat dreptul sa spunem liber ce gandim , deci..nicio suparare . PS . Este normal, oare..sa te superi si sa inchei o relatie..pt ca femeia cu care esti de 3 ani nu te-a intrebat ,, ai gasit chiriasi pt apartamentul prietenului ?''...Daca nu am intrebat nu a fost pt ca nu-mi pasa , ci pt ca nu am stiut ca asa repede se si intampla...; dar...a fost interpretat ca lipsa de preocupare , lipsa de respect pt relatie si uite asa..s-a incheiat definitiv aceasta relatie !!! |
||
|
|
||
|
healthy009523 Postat pe 5 Februarie 2011 22:35 |
||
| CIMPLETARE : Nu's vreo parasuta am vrut sa scriu...scuze | ||
|
healthy009523 Postat pe 5 Februarie 2011 22:38 |
||
| Inca ceva : Cele 8 conturi..nu stiu de unde a scos 8 , nu sunt decat 4..unul e pe ,, felicitari.net , e facut cu mult inainte sa-l cunosc pe el, altul pe ,, trilulilu''..si , da , aici am pus un citat , dar nu mi-am pus poza , apoi pe hi5 , si pe facebook , ; nu le-am facut ca sa caut ceva..ci pt ca toti colegii mei de birou aveau , desi sunt casatoriti ; dar..ca sa nu mai fie discutii..le-am sters si pe astea..dar bine tot nu a fost si nu va fi...din motive pe care doar domnul grumelt le cunoaste , eu..nu ! | ||
|
healthy009523 Postat pe 5 Februarie 2011 22:45 |
||
|
||
|
nicossia Postat pe 7 Februarie 2011 08:05 |
||
ce chestie! 523 chiar e femeia serioasa,etc ! Eteeee ! Si-acuma sa te tii dezbatere !
|
||
|
nicossia Postat pe 18 Februarie 2011 16:37 |
||
Bre oameni buni , grumelt si ailalta , spalati-va , bre , izmenele in privat, ca citesc aci o incurcatura de matze teribila! Ma doar capul! O fi de la voi sau de la exploziile solare !?
|
||
|
Postat pe 19 Februarie 2011 12:17 |
||
De la: grumelt, la data 2011-02-18 14:59:42AM RASPUNS CELEI CARE INCEARCA SA SE DEZVINOVATEASCA , PRINTRE RANDURILE EI CU MAJUSCULE : Eu cred ca sunteti foarte potriviti (era o vorba din popor cu boul si beleaua ). Nu vreti niciunul sa incheiati aceasta relatie, altfel de ce tu( el) o tragi pe ea de urechi iar ea se justifica continuu... ? Cand putea sa-ti spuna "ura si la gara ".Nu trebuie sa dovedeasca nimanui de aici nimic ! Doar poate tie... Nu este foarte ok ca ea sa-si povesteasca relatia intima altor barbati , dar nici tu sa faci pe detectivul si sa incerci sa o controlezi . Mi se pare o mare pierdere de vreme.Vreti sa fiti impreuna, ok ! Fiecare si-a invatat lectia (cred eu )Vreti sa va despartiti , faceti-o cu demnitate ...si fara zgomot |
||
|
_vio_ Postat pe 19 Februarie 2011 13:07 |
||
|
un individ care isi spala rufele in public , mai ales pe un site dedicat femeilor , din punctul meu de vedere nu e barbat PUNCT un individ care isi permite sa foloseasca ,,epitetele" folosite de dumneata pentru a caracteriza o femeie , oricine ar fi si orice ar face ea , din punctul meu de vedere nu e barbat PUNCT. nu-ti convine , ii spui civilizat ,, la revedere" si fiecare isi continua drumul sau , nu va apucati sa va balacariti mai rau ca in mahala . de fapt , stii ce cred eu , dupa cele citite ( recunosc , am citit ,,in diagonala" - ma scarbesc astfel de exprimari ) ? somer fiind , ai sperat ca doamna va fi la fel de ,, larga" si la punga cum e la inima si , pentru ca nu a fost iar tu , intre timp , ti-ai gasit alta pe gustul tau , vrei sa-i dai papucii dar bineinteles vinovata sa fie doar ea . |
||
|
perce_neige Postat pe 20 Februarie 2011 07:51 |
||
mama, da''vad ca tanticile astea au avut ceva chef de scris! Le-a citit cineva cap-coada? Mira-m-as!
|
||
|
puiut_77 Postat pe 22 Februarie 2011 15:32 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Povestea mea a inceput acum 7 ani...suferinta...acum un an | 14 | De la: lempika 4 Noiembrie 2009 10:19 |
| Ce sa fac ??? | 32 | De la: kudika421339 2 Decembrie 2011 10:14 |
| indragostit sau nu ??! | 30 | De la: sharon_sharon 23 Ianuarie 2014 16:35 |
|
|
||
| vreau sa ma razbun... | 51 | De la: Fly2Freedom 6 Februarie 2011 20:50 |
| pentru corporatistii din Pipera | 1 | De la: TIGRA 19 Ianuarie 2011 21:56 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.