Setari Cookie-uri

Dragoste pe internet??

Si data viitoare, daca nu uit va spun ce mi-a povestit o tipa de la sala acum vreo 10 ani, cand eram acasa - romancutza casatorita cu unu' de-al lor si care traiau in Romanica, nu la ei acolo - cum i-a spart "habibi" nasu' si a lasat-o lesinata intr-o balta de sange in casa. Si de ce a facut-o....
Dor_a
Postat pe 12 Ianuarie 2011 14:47
De la: eeuu, la data 2011-01-12 13:07:36
De la: valy90, la data 2011-01-12 12:58:23
De la: rashela, la data 2011-01-12 12:52:09
De la: valy90, la data 2011-01-12 12:20:37
De la: kudika029282, la data 2011-01-12 12:14:51
De la: TIGRA, la data 2011-01-12 11:39:02
... se vede ca te-a ''fermecat'' Libya ... e adevarat ce ai spus (si sa nu uitam ca site-urile arheologice le vezi odata de doua ori si apoi cam ramii cu buzele in soare) dar sint diferentze imense de valori si, mai ales religioase ... valorile noastre sau cam diluat iar diferentzele religioase sint cele care sint ... aici e cea mai mare problema si nu e usor sa treci peste asa ceva cu discutii pe internet ... fatuca se declaseaza din start ducindu-se la el ... mai ales in fatza familiei ... si acolo asta e ceva foarte important ... ''crestinele'' sint vazute prea destrabalate ... mult prea destrabalate ... iar asta nu e o chestie care poate fi uitata ... si nu ar fi numai asta ...

eu nu cred in iubiri pe net si alte prostii de acest gen, si personal nu as putea fi niciodata cu o persoana de religie musulmana, pt ca indiferent cat de deschisi si educati ar fi pt ei femeia este tot un obiect, poate exista si exceptii, dar majoritatea asa sunt, chiar daca isi lasa nevestele sa se imbrace cum vor, sa munceasca, sa umble pe unde au chef. iar despre Libia mi-a starnit interesul prietenul meu care in curand va construii acolo.
muierea asta e foarte destrabalata de aia nu-i mai ajung barbatii de aici....
Ai stat tu la fundul ei? De unde stii tu ca e ,,destrabalata"? Veza-ti de ale tale si nu mai jicni lumea,cum iti tuna tie prin cap.Nu te obosi sa-mi rasp.ca deja imi dau seama ce fel ma vei jicni.

Mi-a venit asa un gand... Daca tot va raspunde mereu folosind exact cuvintele voastre, ce-ar fi s-o iubiti prin vorbe de acum incolo? Asa nimeni nu mai injura, nici voi, nici ea.
Ca sa nu mai spun ca exista si varianta ca la fiecare postare de-a ei sa raspundeti prin tacere.
ai dreptate rashela dar cateodata nu te poti abtine sa nu-i dai replica acestei pers.

sa nu mai raspundem?
si eu care am inceput sa scriu pe forum doar ca sa ii fac viatza amara
de mai mult de 2 ani tot citesc raspunsurile ei(282) si acum sa tac?
nuuuuuu
muiere tapita de 33 de ani si eu scriu pe acest forum tot ca sa-ti fac dumitale multe zile fripte si sa te enervez cat mai tare..asa-mi place mie sa te vad ca crapi de ciuda asta ma face sa ma amuz pe seama idioteniilor dumitale...
kudika029282
Postat pe 12 Ianuarie 2011 17:36
De la: Melek88_88, la data 2011-01-02 17:34:12Buna tuturor,am si eu o intrebare...credeti in dragoste pe internet???Eu m-am indragostit de un baiat pe internet,el este din Lybia,vorbim in fiecare zi la telefob,pe internet si dorim sa ne vedem...ma gandeam sa ma duc in Lybia sa il vad...credeti ca sunt nebuna???mai multi prieteni mi-au zis ca suna a "disperata"...eu o vada ca pe o aventura...

Buna seara,
Draga mea, dragostea poate veni de oriunde, chiar si de pe internet dar, cred ca trebuie intai sa verifici daca este intr-adevar dragoste sau doar o stare de emotie trecatoare. Sfatul meu este sa nu te pripesti si sa analizezi foarte bine toate datele acestei relatii. Mama mea avea o vorba ''hartia suporta orice''. Cred ca este valabil si in cazul net-ului. Asta pentru ca pozele pot fii de acum 10 ani, pe web-cam poate sta un prieten/ prietena care sa faca o farsa, emotiile se pot disimula, reactiile ''la cald'' nu se observa - la fel nu se observa nici inaltimea, nu simti cum miroase, ce parfum foloseste - sau nu - o persoana, etc.
Pentru a vorbi de dragoste trebuie sa stai fata in fata cu o persoana, sa o ti de mana si sa intelegi pe viu daca cele doua suflete comunica. Atunci cand doi oameni se iubesc, observa si simt si cei din jur acest lucru. Atunci si doar atunci e vorba de dragoste, in rest e un vis, o speranta, o poezie...si cam atat.
Fiind fata si Libia friind o tara cu o cultura si cu obiceiuri si traditii total diferite de ale noastre, nu cred ca e bine sa faci tu acest drum. Invita-l pe el in Romania. Crede-ma ca e mult mai sigur pentru tine asa.
Oricum, iti doresc din suflet mult succes si...sa fii iubita! Toate gandurile bune!
gigi_oprea
Postat pe 12 Ianuarie 2011 22:13
De la: Melek88_88, la data 2011-01-02 17:34:12Buna tuturor,am si eu o intrebare...credeti in dragoste pe internet???Eu m-am indragostit de un baiat pe internet,el este din Lybia,vorbim in fiecare zi la telefob,pe internet si dorim sa ne vedem...ma gandeam sa ma duc in Lybia sa il vad...credeti ca sunt nebuna???mai multi prieteni mi-au zis ca suna a "disperata"...eu o vada ca pe o aventura...

Buna seara,
Draga mea, dragostea poate veni de oriunde, chiar si de pe internet dar, cred ca trebuie intai sa verifici daca este intr-adevar dragoste sau doar o stare de emotie trecatoare. Sfatul meu este sa nu te pripesti si sa analizezi foarte bine toate datele acestei relatii. Mama mea avea o vorba ''hartia suporta orice''. Cred ca este valabil si in cazul net-ului. Asta pentru ca pozele pot fii de acum 10 ani, pe web-cam poate sta un prieten/ prietena care sa faca o farsa, emotiile se pot disimula, reactiile ''la cald'' nu se observa - la fel nu se observa nici inaltimea, nu simti cum miroase, ce parfum foloseste - sau nu - o persoana, etc.
Pentru a vorbi de dragoste trebuie sa stai fata in fata cu o persoana, sa o ti de mana si sa intelegi pe viu daca cele doua suflete comunica. Atunci cand doi oameni se iubesc, observa si simt si cei din jur acest lucru. Atunci si doar atunci e vorba de dragoste, in rest e un vis, o speranta, o poezie...si cam atat.
Fiind fata si Libia friind o tara cu o cultura si cu obiceiuri si traditii total diferite de ale noastre, nu cred ca e bine sa faci tu acest drum. Invita-l pe el in Romania. Crede-ma ca e mult mai sigur pentru tine asa.
Oricum, iti doresc din suflet mult succes si...sa fii iubita! Toate gandurile bune!
gigi_oprea
Postat pe 12 Ianuarie 2011 22:13
Frumos raspuns si foarte cuprinzator.

Mama ta traducea un proverb spaniol: El papel aguanta todo.

Cred ca s-a spus tot ce era de spus pe aceasta tema (si chiar extra).

Mi-am amintit si eu de un proverb... Cica lumea n-o indrepti cu umarul...

Si cu asta, basta!

Dor_a
Postat pe 13 Ianuarie 2011 11:13
De la: gigi_oprea, la data 2011-01-12 22:13:16

Buna seara,
vai de capul la alea care isi cauta barbatul pe internet trebe ca sunt asa de urate de nu se mai uita nici un barbat la ele si atunci recurg la internet unde nu se vad...
kudika029282
Postat pe 13 Ianuarie 2011 19:06
De la: kudika029282, la data 2011-01-13 19:06:14
De la: gigi_oprea, la data 2011-01-12 22:13:16

Buna seara,
vai de capul la alea care isi cauta barbatul pe internet trebe ca sunt asa de urate de nu se mai uita nici un barbat la ele si atunci recurg la internet unde nu se vad...

...fals...sunt doar naive, influentabile...poate cu o imaginatie mult prea bogata.
kudika195501
Postat pe 13 Ianuarie 2011 19:09
... ...acuma vad(282)...personalitate multipla
kudika195501
Postat pe 13 Ianuarie 2011 19:10
De la: kudika195501, la data 2011-01-13 19:10:46... ...acuma vad(282)...personalitate multipla

Barbie30_
Postat pe 13 Ianuarie 2011 19:53
De la: Dor_a, la data 2011-01-13 11:13:36Frumos raspuns si foarte cuprinzator.

Mama ta traducea un proverb spaniol: El papel aguanta todo.

Cred ca s-a spus tot ce era de spus pe aceasta tema (si chiar extra).

Mi-am amintit si eu de un proverb... Cica lumea n-o indrepti cu umarul...

Si cu asta, basta!

Multumesc frumos Dora pentru aprecierile tale si iti doresc numai bine. Da, este posibil sa fie un proverb spaniol pe care mama il cunostea din...italiana - oricum, tot o limba latina. O seara frumoasa!
gigi_oprea
Postat pe 13 Ianuarie 2011 22:56
De la: Melek88_88, la data 2011-01-10 23:03:16
De la: rashela, la data 2011-01-10 23:00:45
De la: Melek88_88, la data 2011-01-10 22:38:12
De la: KNIGHT_31, la data 2011-01-10 20:28:49
De la: Melek88_88, la data 2011-01-10 00:29:21
De la: KNIGHT_31, la data 2011-01-10 00:24:34
De la: Melek88_88, la data 2011-01-10 00:05:01
Apropo de Facebook si de divorturile din SUA,eu pe acest site de socializare l-am cunoscut pe habibi libianul

DIN CE FEL DE CLASA SOCIALA PROVINE ? DE OBICEI CEI DISPERATI AR PLECA ORIUNDE SI CU ORICINE

El imi spune ca tatal sau are nu stiu ce afacere prin Libya,dar si eu pot sa ii zic lui ca sunt fiica presedintelui...Pana nu vezi,nu crezi.

CORECT, PINA NU AI DATE CONCRETE NU POTI STII EXACT. EL CE LUCREAZA ? CE MASINA ARE ? UNDE LOCUIESTE ? DIN ASTA POTI AFLA CU CE FEL DE PERSOANA AI DE AFACE.

Astazi mi-a impus 3reguli mari si late daca vreau sa fim impreuna:Sa nu mai vorbesc cu alti barbati,sa ma mut cu el in Libya si sa ma convertesc la islam...:(((

Cred ca daca am vrea sa fim cu adevarat informati, am fi. Si nu ma refer doar la a cere sfatul lui Frusina care-i indragostita de un arab ci de a casca ochii si urechile la tot ce se intampla in lume cand e vorba de ei, de lumea si obiceiurile lor.
Cand un barbat iti pune conditii de genul asta DOAR pentru a te putea iubi, in conditiile in care miliarde de oameni, milioane de alte perechi se iubesc pur si simplu, indiferent de rasa, nationalitate sau religie, atunci ar trebui sa fie un URIAS semn de intrebare: ce mama dracului vrea asta de la mine? O crestina nu poate fi sclava unui arab pentru ca se supune altor reguli. DOAR o musulmana poate fi sclava pentru ca asa este regula lor. A trece la religia lui e doar primul pas pentru a nu mai fi tu.

Acum, ca deja ma oboseste teribil un asemenea subiect ... nu-ti ramane decat sa ii razi in nas si sa-i spui clar: ori te convertesti tu la o lume civilizata, ori ne luam asa cum suntem fiecare: eu crestina, tu musulman si nu redeschidem in veci subiectul convertirii.. ORI termini orice conversatie cu el, de vreme ce nu duce la nimic bun.

Ai si varianta sa vizitezi Libia si sa beti o cafea ca doi oameni civilizati. Desi, cred ca Libia ar fi ultima tara unde m-as duce sa beau o cafea.

Sa ma duc in Libya sa beau o cafea cu el m-am hotarat,am sa ma duc in martie...si ce va iesi va iesi,numai Dumnezeu stie!!!

STII CA LA ARABI BARBATUL E STAPINUL ? IN CAZ DE DIVORT EL RAMINE CU COPII SI TU NU AI NICI DREPT DE VIZITA FARA ACORDUL LUI? SI CHESTIA CU CONVERTIREA LA ISLAMISM E CEA MAI PACATOASA DINTRE TOATE, TE POATE POATE PIERDE CA PE UN OBIECT LA JOCUL DE CARTI CA SA NU ITI MAI SPUN DE NUMARUL DE NEVESTE PE CARE IL POATE AVEA SI CINE E PRIMA E SEFA SI CELELALTE CA NISTE SLUGI.
KNIGHT_31
Postat pe 14 Ianuarie 2011 16:24
De la: kudika195501, la data 2011-01-13 19:10:46... ...acuma vad(282)...personalitate multipla
ia mai termina mai barbate cu jignirile dumneata ai cea mai multipla personalitate dublata si de o paranoia....
kudika029282
Postat pe 14 Ianuarie 2011 18:48
De la: kudika029282, la data 2011-01-14 18:48:52
ia mai termina mai barbate cu jignirile dumneata ai cea mai multipla personalitate dublata si de o paranoia....
...probabil (dar nu inteleg cu ce te-am jignit )
kudika195501
Postat pe 14 Ianuarie 2011 18:51
De la: kudika195501, la data 2011-01-14 18:51:28
De la: kudika029282, la data 2011-01-14 18:48:52
...probabil (dar nu inteleg cu ce te-am jignit )

simplu ai avut nesimtirea sa ii apari in cale!
ironia
Postat pe 14 Ianuarie 2011 19:03
Melek88_88 spunemi te rog ce ai de gand sa faci in cele din urma ? Iti vei continua aventura si te vei risca in Libia sau vei renunta la aceasta ideea si incerci sa continui aici sa gasesti aventura vietii ?
Alex_Bodea
Postat pe 16 Ianuarie 2011 18:07
d-le geo,sa stii ca au existat cazuri in care dragostea de pe internet s-a realizat in viata reala! exemplu sunt eu!:)
dayenera
Postat pe 19 Ianuarie 2011 10:21
De la: kudika029282, la data 2011-01-14 18:48:52 dumneata ai cea mai multipla personalitate dublata si de o paranoia....

adica personalitate quadrupla
miss_darine
Postat pe 19 Ianuarie 2011 10:24
De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-16 18:07:51Melek88_88 spunemi te rog ce ai de gand sa faci in cele din urma ? Iti vei continua aventura si te vei risca in Libia sau vei renunta la aceasta ideea si incerci sa continui aici sa gasesti aventura vietii ?

de ce ? esti disponibil?
vrei sa-i arati calea lactee?
MissRye
Postat pe 19 Ianuarie 2011 10:27
daca ai de gand,ca dupa ce te vei duce la el in Libia,sa ii accepti conditiile atunci esti,scz,o mare fraiera! iubirea e neconditionata si daca el iti impune acele conditii atunci chiar ca nu te respecta si te vede ca pe o sclava doar pt ca el probabil are bani si considera cu tu ai mult mai putini decat el!:)
dayenera
Postat pe 19 Ianuarie 2011 10:35
in pakistan sau curgistan nu vrea???
kudika355546
Postat pe 20 Ianuarie 2011 03:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Poate exista prietenie barbat femeie 173 De la: sylvyzone 10 Decembrie 2012 18:26
LA MULTI ANI CALIN! 54 De la: alfredodecurtofreco 2 Noiembrie 2010 18:21
Dilema 4 De la: lexxya88 29 Iulie 2014 07:49
Cum sa-l cuceresti si sa-l faci al tau 54 De la: guru_ion 6 Noiembrie 2011 20:02
Ati accepta sa faceti sex cu fostul sot sau sotie dupa ce ati divortat 34 De la: kudika029282 6 Ianuarie 2013 19:43