Setari Cookie-uri

Dragoste pe internet??

De la: geo_resuscitat, la data 2011-01-02 18:15:56
De la: pasiune_dezlantuita, la data 2011-01-02 17:59:59
De la: Melek88_88, la data 2011-01-02 17:34:12Buna tuturor,am si eu o intrebare...credeti in dragoste pe internet???Eu m-am indragostit de un baiat pe internet,el este din Lybia,vorbim in fiecare zi la telefob,pe internet si dorim sa ne vedem...ma gandeam sa ma duc in Lybia sa il vad...credeti ca sunt nebuna???mai multi prieteni mi-au zis ca suna a "disperata"...eu o vada ca pe o aventura...

El de ce nu vine?

probabil i-a fatat camila si nu vrea s-o epuizeze cu un drum atat de lung!

Geo esti bestial
MissRye
Postat pe 12 Ianuarie 2011 01:22
...din punctul meu de vedere ar fi mai bine sa stai linistita acasa. :D daca intra-devar ar fi sa te placa sa vina el la tine:)) /// eu nu cred in "dragostea de pe internet". Si totusi..stai asa ca acum mi-a picat damblau..vrei sa te duci in Africa??? :))))) crede-ma k am vb si eu cu unu dar era din Egipt, care se invecineaza cu Libia :p si la fel ma sunat..imi zicea ca suntem facuti unul pt celalalt..pz masii..eu l-am lasat sa zica pt k nu aveam treaba cu el si nici nu voiam o astfel re relatie:))) cred ca era vre-un obsedat.

sincer, pari un pic disperata...eu zic sa fii un pic sceptica in privintza indivizilor din alte tari (mai ales astia din Africa..Iran Irak:)))etc ) bafta
CristinaEma
Postat pe 12 Ianuarie 2011 02:51
De la: rashela, la data 2011-01-12 01:01:02
Nu era vorba de asta in postul ei si nici in replica mea. E usor de remarcat insa ca cele care sa casatoresc cu arabii ajung pe teritoriul lor in proportie de 99%. Ca de-aia li se cere si convertirea.
Asa ca, ma indoiesc ca telul suprem al arabului este sa devina cetatean UE cu acte in regula. O casatorie ii poate doar facilita, in calatoriile lui dese la neamurile nevestei, punerea unei bombe in avion. :)

Hmm... Da si nu!

Celor care se casatoresc cu arabii li se cere convertirea nu ca sa locuiasca neaparat in tarile lor (ceea ce ar fi fost mai bine - asta imi aduce aminte aminte de bancul ala cu "vaca ai fost..." lasa, nu asta voiam sa spun) ci pentru ca ea, acceptand noua religie, dovedeste clar ca e decisa sa accepte sa fie submisa, renunta - practic - la familia, traditiile, prietenii... ce sa mai! se rupe de tot. Si nu in ultimul rand, plozii or sa fie fara indoiala mahomedani.
In plus, ale lor au un fel de... asigurare, sa nu credeti ca sunt lasate chiar de izbeliste. Una ar fi familia, care e acolo, langa ea, daca tzipa, macar vine ta-su si-l intreaba pe barbat de sanatate (nu e cazul Afganistanului, Pakistanului si a tarilor africane, acolo saracia i-a abrutizat dracu' de tot)
Pe deasupra - ceea ce fraierele noastre ignora cu desavarsire - exista un CONTRACT PRENUPTIAL pe care el e obligat de lege sa-l tina. Contractul ala se refera la divort si zice clar CAT trebuie sa ii dea femeii daca divorteaza de ea, CATE bijuterii ii ofera inainte de nunta (aici se vorbeste in kg. de aur, in Golf - aur, diamante, etc. - ce sa mai, o mica avere!), bijuterii care sunt doar ale ei. Daca pleaca, pleaca cu ele, el nu are voie sa spuna nici "car", ca si-o ia si el.

Eee, si aici vine clenciul! Fraierele occidentale care pun botul la cat de mult sunt "iubite" de ei, se marita fara sa-i coste nimic.
Iar ele accepta doar dezavantajele: Daca se despart, li se iau copiii si pleaca cu destu'n adanc infipt in dos, daca nu se despart, aia isi pot lua si alte neveste (ca doar e legal).
Tinand seama ca nu are pe nimeni din familie pe langa ea, ala poa' s-o tina prizoniera la el in casa/tara, etc. sa stearga cu ea pe jos nu numai el, ci toata familia lui. Si uite asa trec si anii necesari pentru a cere cetatenie romana. Pentru ca aici se inseala Rashela: TOTI arabetzii vor si alta cetatenie - alt pasaport - care sa le dea mult mai putina bataie de cap la trecerea frontierelor si - in plus - visul lor cel mai mare - sa-si planteze plozii indoctrinati de religia lor in tarile occidentale.
Dor_a
Postat pe 12 Ianuarie 2011 09:56
E foarte posibil sa ai dreptate.
Vazundu-i aici (pe unii dintre ei si fara a sti exact din ce tara provin), ele cu fuste scurte si tricouri de le ies sanii afara, insotite ce-i drept de cate una mai in varsta imbrobodita, m-am gandit ca plecati din locurile unde-s obligati sa traiasca primitiv (?) se comporta normal. Ori, mergand pe logica asta, m-am gandit ca cei ce pleaca preferand Occidentul barbariei, nu ar impune convertirea nimanui la o religie de ale caror reguli ei insisi vor sa scape.

Dar, asa cum spuneam, e posibil sa fie cum spui tu.
rashela
Postat pe 12 Ianuarie 2011 10:05
De la: CristinaEma, la data 2011-01-12 02:51:20...din punctul meu de vedere ar fi mai bine sa stai linistita acasa. :D daca intra-devar ar fi sa te placa sa vina el la tine:)) /// eu nu cred in "dragostea de pe internet". Si totusi..stai asa ca acum mi-a picat damblau..vrei sa te duci in Africa??? :))))) crede-ma k am vb si eu cu unu dar era din Egipt, care se invecineaza cu Libia :p si la fel ma sunat..imi zicea ca suntem facuti unul pt celalalt..pz masii..eu l-am lasat sa zica pt k nu aveam treaba cu el si nici nu voiam o astfel re relatie:))) cred ca era vre-un obsedat.

sincer, pari un pic disperata...eu zic sa fii un pic sceptica in privintza indivizilor din alte tari (mai ales astia din Africa..Iran Irak:)))etc ) bafta

Ti-a zis egipteanu' (astia altii care mananca de pe jos, ar face orice pentru un pasaport care sa zica "UE" ) ce le fac la femeile lor? Ca la 12 ani le pun jos si "harsti" le taie clitorisu' PE VIU cu un ciob, un briceag, ceva?
(nu labiile, clitorisul cu totul... sa nu devina "stricate", treaba lor e doar sa stea cum le pun barbatii si sa faca plozi) Asta e obiceiul in Africa, exceptandu-i pe crestini, 99% din femeile lor sunt mutilate.

Imi zicea sotul meu ca intr-un grup s-a adus vorba despre asta - erau doar barbati, si crestini si d-ai lor - si astia crestinii, au incercat sa spuna asa, diplomat, ca e un obicei la care ar trebui sa renunte...
Cica a sarit egipteanu' (care era profesor universitar, nu spalator de geamuri, atentie!!) ca muscat de sarpe si a latrat la ei ca "el nu vrea sa fie facut de rusine" de fii-sa (adica in cazu' in care fii-sa se indragosteste si si-o pune cu vreo unu', el isi pateaza obrazu', stii... asa ca las' sa le mutileze ).. Daca puneai botu' la minciunile, asta o astepta pe fiica-ta...
Dor_a
Postat pe 12 Ianuarie 2011 10:10
Cu ce drept iti impune tie reguli?Asta trebuie sa iti de-a de gandit?
roz5blue6lila7
Postat pe 12 Ianuarie 2011 10:18
De la: rashela, la data 2011-01-12 10:05:27E foarte posibil sa ai dreptate.
Vazundu-i aici (pe unii dintre ei si fara a sti exact din ce tara provin), ele cu fuste scurte si tricouri de le ies sanii afara, insotite ce-i drept de cate una mai in varsta imbrobodita, m-am gandit ca plecati din locurile unde-s obligati sa traiasca primitiv (?) se comporta normal. Ori, mergand pe logica asta, m-am gandit ca cei ce pleaca preferand Occidentul barbariei, nu ar impune convertirea nimanui la o religie de ale caror reguli ei insisi vor sa scape.

Dar, asa cum spuneam, e posibil sa fie cum spui tu.

Oo, nu! E si asa cum spui tu, dar aia sunt mai putini.
Noi avem niste amici in care el e musulman, ea crestina. E croata si catolica. Cand s-au casatorit, el i-a zis ca ramane la alegerea ei ce face.
Umbla cum are chef, sta la plaja cu bikini decoltati pana la ovare si tot restul. Fiica lor (ca-s casatoriti de vreo 18 ani, nu de alaltaieri), nu a fost botezata, au zis ca si-o alege ea cand o creste dar tine toate sarbatorile. Si ale lor, si cele crestine. Si copila se imbraca cum vrea si n-are nici o treaba.

Dar, asa cum ai spus tu, el e unul dintre cei care nu s-a putut adapta cu legea lor si a fost destul de sincer cu sine insusi sa nu pretinda. A studiat in fosta Iugoslavia si nu s-a mai intors sa lociuasca la el in tara niciodata.
Dar nu sunt multi ca el, sau eu n-am vazut. Prefera sa pretinda, sa minta - asta ma uimeste cel mai mult la relgia asta a lor: parca e anti-religie. Pentru ca - daca alte religii propovaduiesc sinceritatea, bunatatea a lor zice taman invers: razboi, moarte, minciuna.

De exemplu, unul din colegii mei arabetzi a fost la o specializare in Germanica cu niste clienti ai nostri din Saudica - doi tipi si o tipa. De ce crezi ca venise si tipa (o iordanianca)? Ca sa si-o puna cu amantul ei, unul din cei doi.
Ei bine, cand mi-a povestit asta cum a stat treaba, cred ca am facut o fatza si vreun comentariu despre regulile din Saudica - aia ar putea fi omorata cu pietre, nu? - la care el imi raspunde asa, senin si cretin, ca si cand asta ar indrepta situatia: "Stai linistita, ca si la ei se fac de toate, doar ca nu la lumina zilei, totul pe ascuns".
Eu mi-am muscat buzele sa nu-i spun: Bine, ma, ca asta va invata religia voastra: "Cum sa mintiti si cand sunteti la buda".
Dor_a
Postat pe 12 Ianuarie 2011 10:29
De la: Dor_a, la data 2011-01-12 10:10:24
De la: CristinaEma, la data 2011-01-12 02:51:20...din punctul meu de vedere ar fi mai bine sa stai linistita acasa. :D daca intra-devar ar fi sa te placa sa vina el la tine:)) /// eu nu cred in "dragostea de pe internet". Si totusi..stai asa ca acum mi-a picat damblau..vrei sa te duci in Africa??? :))))) crede-ma k am vb si eu cu unu dar era din Egipt, care se invecineaza cu Libia :p si la fel ma sunat..imi zicea ca suntem facuti unul pt celalalt..pz masii..eu l-am lasat sa zica pt k nu aveam treaba cu el si nici nu voiam o astfel re relatie:))) cred ca era vre-un obsedat.

Ti-a zis egipteanu' (astia altii care mananca de pe jos, ar face orice pentru un pasaport care sa zica "UE" ) ce le fac la femeile lor? Ca la 12 ani le pun jos si "harsti" le taie clitorisu' PE VIU cu un ciob, un briceag, ceva?
(nu labiile, clitorisul cu totul... sa nu devina "stricate", treaba lor e doar sa stea cum le pun barbatii si sa faca plozi) Asta e obiceiul in Africa, exceptandu-i pe crestini, 99% din femeile lor sunt mutilate.

Imi zicea sotul meu ca intr-un grup s-a adus vorba despre asta - erau doar barbati, si crestini si d-ai lor - si astia crestinii, au incercat sa spuna asa, diplomat, ca e un obicei la care ar trebui sa renunte...
Cica a sarit egipteanu' (care era profesor universitar, nu spalator de geamuri, atentie!!) ca muscat de sarpe si a latrat la ei ca "el nu vrea sa fie facut de rusine" de fii-sa (adica in cazu' in care fii-sa se indragosteste si si-o pune cu vreo unu', el isi pateaza obrazu', stii... asa ca las' sa le mutileze ).. Daca puneai botu' la minciunile, asta o astepta pe fiica-ta...

de acord cu ce s-a mentionat mai sus...cine nu e convins,sa intre pe youtube si sa caute FGM(female genital mutilation) .eu am plins cind am vazut ce se intimpla,ii urasc pt ce fac
MissRye
Postat pe 12 Ianuarie 2011 11:05

... se vede ca te-a ''fermecat'' Libya ... e adevarat ce ai spus (si sa nu uitam ca site-urile arheologice le vezi odata de doua ori si apoi cam ramii cu buzele in soare) dar sint diferentze imense de valori si, mai ales religioase ... valorile noastre sau cam diluat iar diferentzele religioase sint cele care sint ... aici e cea mai mare problema si nu e usor sa treci peste asa ceva cu discutii pe internet ... fatuca se declaseaza din start ducindu-se la el ... mai ales in fatza familiei ... si acolo asta e ceva foarte important ... ''crestinele'' sint vazute prea destrabalate ... mult prea destrabalate ... iar asta nu e o chestie care poate fi uitata ... si nu ar fi numai asta ...

eu nu cred in iubiri pe net si alte prostii de acest gen, si personal nu as putea fi niciodata cu o persoana de religie musulmana, pt ca indiferent cat de deschisi si educati ar fi pt ei femeia este tot un obiect, poate exista si exceptii, dar majoritatea asa sunt, chiar daca isi lasa nevestele sa se imbrace cum vor, sa munceasca, sa umble pe unde au chef. iar despre Libia mi-a starnit interesul prietenul meu care in curand va construii acolo.
visan_georgiana
Postat pe 12 Ianuarie 2011 11:39
De la: TIGRA, la data 2011-01-12 11:39:02
... se vede ca te-a ''fermecat'' Libya ... e adevarat ce ai spus (si sa nu uitam ca site-urile arheologice le vezi odata de doua ori si apoi cam ramii cu buzele in soare) dar sint diferentze imense de valori si, mai ales religioase ... valorile noastre sau cam diluat iar diferentzele religioase sint cele care sint ... aici e cea mai mare problema si nu e usor sa treci peste asa ceva cu discutii pe internet ... fatuca se declaseaza din start ducindu-se la el ... mai ales in fatza familiei ... si acolo asta e ceva foarte important ... ''crestinele'' sint vazute prea destrabalate ... mult prea destrabalate ... iar asta nu e o chestie care poate fi uitata ... si nu ar fi numai asta ...

eu nu cred in iubiri pe net si alte prostii de acest gen, si personal nu as putea fi niciodata cu o persoana de religie musulmana, pt ca indiferent cat de deschisi si educati ar fi pt ei femeia este tot un obiect, poate exista si exceptii, dar majoritatea asa sunt, chiar daca isi lasa nevestele sa se imbrace cum vor, sa munceasca, sa umble pe unde au chef. iar despre Libia mi-a starnit interesul prietenul meu care in curand va construii acolo.
muierea asta e foarte destrabalata de aia nu-i mai ajung barbatii de aici....
kudika029282
Postat pe 12 Ianuarie 2011 12:14
De la: kudika029282, la data 2011-01-12 12:14:51

Ai stat tu la fundul ei? De unde stii tu ca e ,,destrabalata"? Veza-ti de ale tale si nu mai jicni lumea,cum iti tuna tie prin cap.Nu te obosi sa-mi rasp.ca deja imi dau seama ce fel ma vei jicni.
Valy90
Postat pe 12 Ianuarie 2011 12:20
De la: valy90, la data 2011-01-12 12:20:37

Ai stat tu la fundul ei? De unde stii tu ca e ,,destrabalata"? Veza-ti de ale tale si nu mai jicni lumea,cum iti tuna tie prin cap.Nu te obosi sa-mi rasp.ca deja imi dau seama ce fel ma vei jicni.

Mi-a venit asa un gand... Daca tot va raspunde mereu folosind exact cuvintele voastre, ce-ar fi s-o iubiti prin vorbe de acum incolo? Asa nimeni nu mai injura, nici voi, nici ea.
Ca sa nu mai spun ca exista si varianta ca la fiecare postare de-a ei sa raspundeti prin tacere.
rashela
Postat pe 12 Ianuarie 2011 12:52
De la: rashela, la data 2011-01-12 12:52:09

Mi-a venit asa un gand... Daca tot va raspunde mereu folosind exact cuvintele voastre, ce-ar fi s-o iubiti prin vorbe de acum incolo? Asa nimeni nu mai injura, nici voi, nici ea.
Ca sa nu mai spun ca exista si varianta ca la fiecare postare de-a ei sa raspundeti prin tacere.
ai dreptate rashela dar cateodata nu te poti abtine sa nu-i dai replica acestei pers.
Valy90
Postat pe 12 Ianuarie 2011 12:58
Eu cred ca are super multe probleme in viata si de fiecare data cand e nervoasa, intra pe forum si "se descarca". Parerea mea
_Cryssa_
Postat pe 12 Ianuarie 2011 13:00
De la: valy90, la data 2011-01-12 12:58:23

ai dreptate rashela dar cateodata nu te poti abtine sa nu-i dai replica acestei pers.

sa nu mai raspundem?
si eu care am inceput sa scriu pe forum doar ca sa ii fac viatza amara
de mai mult de 2 ani tot citesc raspunsurile ei(282) si acum sa tac?
nuuuuuu
MissRye
Postat pe 12 Ianuarie 2011 13:07
De la: eeuu, la data 2011-01-12 13:07:36

sa nu mai raspundem?
nuuuuuu

Si care va fi diferenta dintre voi doua?
rashela
Postat pe 12 Ianuarie 2011 13:17
De la: rashela, la data 2011-01-12 13:17:37
De la: eeuu, la data 2011-01-12 13:07:36

sa nu mai raspundem?
nuuuuuu

Si care va fi diferenta dintre voi doua?

pai ea se umple de nervi si eu ma amuz
dar care e diferenta dintre cele care se cearta cu ea de atit amar de timp si mine ?
ca daca o dai in diferentze........incepem o discutie mai profunda
MissRye
Postat pe 12 Ianuarie 2011 13:27
Nu e nicio diferenta. Doar ca tu ai fost singura care ai afirmat ca iti place.
Cat despre a injura, tot asa, nu e nicio diferenta intre o injuratura iesita pe gura unui om cu probleme grave de comportament si un om care isi face cont special pe un forum pentru a injura.
Ba, as spune ca bolnavul are circusmtante atenuante.

Whatever!
rashela
Postat pe 12 Ianuarie 2011 13:32
De la: rashela, la data 2011-01-12 13:32:48Nu e nicio diferenta. Doar ca tu ai fost singura care ai afirmat ca iti place.
Cat despre a injura, tot asa, nu e nicio diferenta intre o injuratura iesita pe gura unui om cu probleme grave de comportament si un om care isi face cont special pe un forum pentru a injura.

Whatever!

Da draga mea,ma amuz de prostia altora,si chiar raspund cu aceeasi moneda: esti dragutza-am tot respectul pt tine, esti gen 282-am sa-mi bat p..a si am sa ma amuz pina fac crampe la burta
eu vreau sa cred ca esti in prima categorie,cel putin asa pari,dar daca vrei sa treci in cealalta tabara......you choose
MissRye
Postat pe 12 Ianuarie 2011 13:36
De la: eeuu, la data 2011-01-12 13:36:42
De la: rashela, la data 2011-01-12 13:32:48Nu e nicio diferenta. Doar ca tu ai fost singura care ai afirmat ca iti place.

Whatever!

Da draga mea,ma amuz de prostia altora,si chiar raspund cu aceeasi moneda: esti dragutza-am tot respectul pt tine, esti gen 282-am sa-mi bat p..a si am sa ma amuz pina fac crampe la burta
eu vreau sa cred ca esti in prima categorie,cel putin asa pari,dar daca vrei sa treci in cealalta tabara......you choose

aaaaa si contul nu l-am facut acum special pt 282,nu draga,il am de muuuuult timp
MissRye
Postat pe 12 Ianuarie 2011 13:37
si ca sa nu fiu off topic si sa ma certati
fratele meu si-a cunoscut sotia pe net...nu a fost dragoste la prima vedere,s-au intilnit dupa 5-6 luni si de atunci sint impreuna
acum au 2 fetitze superbe si se intzeleg foarte bine
deci dragoste pe net nu cred ca exista dar poti cunoaste persoane si poate chiar incepi o relatie dar nu o poti numi dragoste pina nu intilnesti/cunosti persoana respectiva
MissRye
Postat pe 12 Ianuarie 2011 13:41
Si eu sa am sa continuu sa cred ca netul e un loc de intalnire ca oricare altul (evident, tot ca in orice alta situatie, una e sa intalnesti pe cineva la sex-shop si alta la cafenea, dar pana la urma nici astea nu-s amanunte relevante ci persoana in sine). Si la fel cred ca "persoana" poate fi cunoscuta pe internet, dar nu se poate eterniza in virtual - trebuie vazuta in realitate si "relatia" virtuala trebuie reluata in real pentru un timp destul de indelungat incat sa afli tot ce e de aflat despre celalalt.

Mie personal mi-a schimbat viata, dar inainte de asta si eu eram la fel de convinsa ca asa ceva nu e posibil.
Insa eu nu am facut nici un rabat - putinele persoane cu care m-am deranjat sa vorbesc au avut exact culoarea, educatia, religia pe care as fi acceptat-o si cand aveam 15 ani si visam la Fat-Frumos.

Nu a existat "E el mai negru si se trezeste in creierii diminetii sa urle la luna, da' ia sa vedem ce zice". Nu! Viata e scurta, nu e timp de incercat marea cu deshtu'. In plus, eu am crezut in regula. Adica: daca majoritatea si-au luat-o rau de tot in barba facand lucrul asta, eu de ce sa risc? Sa fiu eu "exceptia"? Si daca nu sunt, ce fac?

Si, desi am fost norocoasa, si in general lucrurile au iesit intodeauna bine - extrem de bine - (deci chiar am fost exceptia) nici data viitoare nu am pretins ca as fi eu una d-aia cu stea-n frunte si musai mie Al-de-Sus tre' sa-mi faca parte speciala.

Rezultatul? Sunt casatorita cu un om care ma iubeste (mult) si pe care-l iubesc, care mi-e partener de echipa, cu care ma vad imbatranind frumos si in liniste.
Prima intalnire a fost pe net.
Dor_a
Postat pe 12 Ianuarie 2011 14:05
De la: kudika029282, la data 2011-01-12 12:14:51muierea asta e foarte destrabalata de aia nu-i mai ajung barbatii de aici....

Dantzaaaa! Ce mai faci, dragutzo? Some things never change... Tu esti asa... Eterna

Dor_a
Postat pe 12 Ianuarie 2011 14:12
De la: Dor_a, la data 2011-01-12 14:12:31
De la: kudika029282, la data 2011-01-12 12:14:51muierea asta e foarte destrabalata de aia nu-i mai ajung barbatii de aici....

Dantzaaaa! Ce mai faci, dragutzo? Some things never change... Tu esti asa... Eterna

nu te lua de 282 ,te rog,ca se supara Rachela si pe tine si iti spune ca nu e nici o diferentza intre tine si 282
MissRye
Postat pe 12 Ianuarie 2011 14:15

de acord cu ce s-a mentionat mai sus...cine nu e convins,sa intre pe youtube si sa caute FGM(female genital mutilation) .eu am plins cind am vazut ce se intimpla,ii urasc pt ce fac [/quote]

nu credeam ca mai exista asemenea orori, dar vad ca in tarile de acest gen Declaratia Privind Drepturile Omului nu reprezinta nimic
visan_georgiana
Postat pe 12 Ianuarie 2011 14:32
De la: eeuu, la data 2011-01-12 14:15:15nu te lua de 282 ,te rog,ca se supara Rachela si pe tine si iti spune ca nu e nici o diferentza intre tine si 282

An, nu, in general o ignor, una peste alta mi-e mila de ea, saraca... Da' asa amarata cum e, e plina de otrava, si eu n-am resurse sa ma incontrez cu ea, sincer vorbind.
Dor_a
Postat pe 12 Ianuarie 2011 14:32
De la: Dor_a, la data 2011-01-12 14:32:29
De la: eeuu, la data 2011-01-12 14:15:15nu te lua de 282 ,te rog,ca se supara Rachela si pe tine si iti spune ca nu e nici o diferentza intre tine si 282

An, nu, in general o ignor, una peste alta mi-e mila de ea, saraca... Da' asa amarata cum e, e plina de otrava, si eu n-am resurse sa ma incontrez cu ea, sincer vorbind.

eu m-am gindit sa ma dotez cu antidot si sa o las sa-si verse otrava ca daca-si musca limba ,moare
MissRye
Postat pe 12 Ianuarie 2011 14:43
De la: TIGRA, la data 2011-01-12 14:32:19
nu credeam ca mai exista asemenea orori, dar vad ca in tarile de acest gen Declaratia Privind Drepturile Omului nu reprezinta nimic

Lege, draga mea, LEGE! Asta e la ei.
Tu crezi ca lapidarea si taierea nasului si a urechilor sunt tot elemente izolate?
Sa iti spun ca o printzesa din Saudica a facut greseala sa se indragosteasca si sa se marite cu un britanic. Stii ce au facut? Au urmarit-o cu anii si pana la urma tot au adus-o inapoi la ei s-o omoare cu pietre.

Acum nu ma intelege gresit, sunt tari arabe care nu au legea isla mica. Siria, de exemplu le INTERZICE gagicilor sa vina la scoala/universitate cu tzolu'n cap. Daca vor, pot sa-si acopere parul, da' nu fatza si asa mai departe.
Populatia Libanului e aproape jumatate crestina si majoritatea femeilor mahomedance umbla imbracate cum le taie capul, jumate despuiate si machiate si la piscina. Daca sunt imbobodite, e pentru ca asa aleg ele.
Pe de alta parte, nici barbatii nu sunt toti niste nemernici. Au spirit de familie si au grija de copii... Am vazut in restaurante destule familii in care ea statea la masa nederanjata, nu ii pasa decat de farfuria din fata in timp ce el nu putea baga in gura pen'ca statea dupa copil care n-avea astampar.
Dor_a
Postat pe 12 Ianuarie 2011 14:44
De la: TIGRA, la data 2011-01-12 14:32:19
de acord cu ce s-a mentionat mai sus...cine nu e convins,sa intre pe youtube si sa caute FGM(female genital mutilation) .eu am plins cind am vazut ce se intimpla,ii urasc pt ce fac

nu credeam ca mai exista asemenea orori, dar vad ca in tarile de acest gen Declaratia Privind Drepturile Omului nu reprezinta nimic[/quote]
offf,exista.mai mult de 4 milioane de fetitze trec prin asta in fiecare an.....e trist
MissRye
Postat pe 12 Ianuarie 2011 14:45

Draga mea, parerea mea e. Ca dragoste pe internet nu exista, cel putin asta cred eu, deocamdata e numai o aventura, o spun din proprie experienta, acum 4 ani am cuinoscut un barbat pe internet sie am tot vorbit sie telefonat catevba luni bune, ce sa spun , dragoste mare, de 3 ani sunt cu el in Germania sie functioneaza, dar dragoste. .... Depinde de fiecare. Daca mai ai inttrebari iti raspund
merivalia
Postat pe 12 Ianuarie 2011 14:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
era cu mine si o vedea pe fosta..... 20 De la: blue_angel1986 29 Decembrie 2009 03:46
Care este cheia succesului? Multilateralitatea femeilor sau unilateralitatea barbatilor? 75 De la: scorpio67 9 Noiembrie 2010 14:51
ati vrea asa barbat? 22 De la: Arutzu28 15 August 2011 18:35
OARE DE CE SUNT FEMEILE ATAT DE NEFERICITE???? 4 De la: geo_reincarcat_iara 21 Septembrie 2010 18:33
Sunt barbatzii mai imaturi decat femeile??? 42 De la: kry26 24 Iunie 2013 14:33