Mai multe
De la: peter07, la data 2011-01-16 10:00:29intro noapte ma trezesc si imi dispare somnul ,patul meu era linga usa .....simtzeam foarte clar ca cineva e pe hol si probabil va intra in camera noastra.....imediat mia fugit gingul ca ar putea fi principele care era mort cu citeve sute de ani inainte si era inmormintat in beciul castelului care era ca un labirint in peretele acestuia.....deci cind mam trezit aveam mina dreapta atirnata din pat .....mam gindit ca daca acel cineva daca va intra in camera iti voi trezi colegi si sami trag mina in pat....nici bine nu am gindit acel lucru si acea fantoma deja intrase in camera prin usa .....mia citit gindul.....nu am mai putut striga sami trezesc colegi nici sami trag mina .....eram ca si paralizat ,puteam doar sa gindesc ,aveam o frica de credeam ca am sa mor ,aveam inpresia ca el ma conduce.....mina care imi era atirnata incepea sa se faca rece si parca incerca sa ma traga de mine in jos.....eram foarte speriat......asta a tinut foarte putzin apoi a disparut.....apoi am adormit usurat ca am scapat doar cu atit.....dimineata am povestit colegilor ce mi sa intimplat ....unul a inceput sa rida ca ce prosti pot spune iar celalalt se uita la mine speriat si mia dat dreptate cu cele intimplate cu mine ...mia zis ca si lui i sa intimplat acelasi lucru inainte cu citeva luni inainte sa ajung si eu la castel ....in aceasi zi am povestit proprieterului castelului cele intimplate si a zimbit si mia spus ca principele a fost .....apo am mai stat in acel castel inca o luna dar nu nea mai vizitat quote] |
||
|
mikystix Postat pe 17 Ianuarie 2011 12:43 |
||
|---|---|---|
| OMG !!! dar ai niste amintiri groaznice.si mie mi s-au intamplat multe si inca mi se intampla dar parca nici chiar asa...mi s-a facut pielea ca de gaina.valeu,spooky rau !! | ||
|
invisible Postat pe 17 Ianuarie 2011 16:48 |
||
| Boohoohoo! :) | ||
|
|
||
|
Ionyssa Postat pe 17 Ianuarie 2011 20:15 |
||
simpatica...........
|
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 17 Ianuarie 2011 21:17 |
||
De la: pickard, la data 2011-01-16 22:03:28De la: _oktober_, la data 2011-01-16 22:01:48....si niste savarina pt desert promit ca iti fac cu manutele mele un tort si ascund in el o pila, ca se evadezi
|
||
|
adyna2905 Postat pe 17 Ianuarie 2011 22:35 |
||
De la: adyna2905, la data 2011-01-17 22:35:19De la: pickard, la data 2011-01-16 22:03:28De la: _oktober_, la data 2011-01-16 22:01:48....si niste savarina pt desert mersi foarte mult! am sa-mi ascut si dintii cu ea!
|
||
|
pickard Postat pe 17 Ianuarie 2011 22:41 |
||
Dar eu nu am avut onoarea sa cunosc vreuna desi mi-ar face placere. Daca stie cineva un loc prin Bucuresti... Eu pe la 15-16 ani am testat cimitirul Bellu si cimitirul Progresului, impreuna cu 2 amici, da' nu am vazut nici macar o cucuvea. In bellu am vorbit cu un paznic putin pilit care ne-a povestit ca era satul de bantuielile unei c***e care isi aducea clientii acolo pentru senzatii tari.[/quote]sincer, daca vrei senzatii tari incearca sa iesi seara dupa ce se intuneca singur(a) pe strada in East Ham (Londra)... ce sa mai zic de West Ham. Dupa aceea fantomele o sa ti se para puisori in comparatie
|
||
|
adyna2905 Postat pe 17 Ianuarie 2011 22:42 |
||
De la: adyna2905, la data 2011-01-17 22:42:43Dar eu nu am avut onoarea sa cunosc vreuna desi mi-ar face placere. Daca stie cineva un loc prin Bucuresti... Eu pe la 15-16 ani am testat cimitirul Bellu si cimitirul Progresului, impreuna cu 2 amici, da' nu am vazut nici macar o cucuvea. sincer, daca vrei senzatii tari incearca sa iesi seara dupa ce se intuneca singur(a) pe strada in East Ham (Londra)... ce sa mai zic de West Ham. Dupa aceea fantomele o sa ti se para puisori in comparatie [/quote] am sa ma duc in londra sa vad si eu o fantoma in carne si oase!
|
||
|
pickard Postat pe 17 Ianuarie 2011 22:44 |
||
| Doamnelor va propun un test al curajului.Scoateti noaptea un picior de sub plapuma si imaginati-va ca o mana va prinde de glezna.Mana este rece iar in timp ce va prinde cineva din intuneric respira ca ala din Razboiul Stelelor. | ||
|
kudika023770 Postat pe 17 Ianuarie 2011 23:08 |
||
De la: kudika023770, la data 2011-01-17 23:08:42Doamnelor va propun un test al curajului.Scoateti noaptea un picior de sub plapuma si imaginati-va ca o mana va prinde de glezna.Mana este rece iar in timp ce va prinde cineva din intuneric respira ca ala din Razboiul Stelelor.e sigur un barbat bine
|
||
|
crisalidda Postat pe 17 Ianuarie 2011 23:10 |
||
| Intrebarea este de cate ori in noaptea aceea cea care face aceasta experienta, face pipi in pat. | ||
|
kudika023770 Postat pe 17 Ianuarie 2011 23:10 |
||
De la: kudika023770, la data 2011-01-17 23:10:55Intrebarea este de cate ori in noaptea aceea cea care face aceasta experienta, face pipi in pat.sa facem un tabel .. sa tinem o evidenta
|
||
|
crisalidda Postat pe 17 Ianuarie 2011 23:14 |
||
De la: pickard, la data 2011-01-17 22:44:45De la: adyna2905, la data 2011-01-17 22:42:43Dar eu nu am avut onoarea sa cunosc vreuna desi mi-ar face placere. Daca stie cineva un loc prin Bucuresti... Eu pe la 15-16 ani am testat cimitirul Bellu si cimitirul Progresului, impreuna cu 2 amici, da' nu am vazut nici macar o cucuvea. am sa ma duc in londra sa vad si eu o fantoma in carne si oase! [/quote]fantoma in carne si oase nush daca gasesti, dar daca gaseti vreun cadavru (toata lumea a avut parte de experiente de genu numa eu nu nu-i corect) sa-mi trimiti si mie macar o poza ceva ;))
|
||
|
adyna2905 Postat pe 17 Ianuarie 2011 23:19 |
||
De la: pickard, la data 2011-01-17 22:41:34De la: adyna2905, la data 2011-01-17 22:35:19De la: pickard, la data 2011-01-16 22:03:28De la: _oktober_, la data 2011-01-16 22:01:48....si niste savarina pt desert cu placere apropo ai vreo preferinta?ciocolata, capsuni...frisca...
|
||
|
adyna2905 Postat pe 17 Ianuarie 2011 23:20 |
||
| inca o experieta in aceiasi zona dar a fost inainte de prima povestita.sotul a plecat sa duca copii la aeroport pentru a pleca in vacanta fiind foarte departe ma suna de la aeroport si imi spune ca este foarte obosit va dormi la hotel in seara aceea si va pleca dimineata la drum.ok.peste noapte ma trezesc ca aud cheile in usa, usa deschizindu-se inchizindu-se la loc.eu atunci ma gindesc sa-l las sa vad daca ma trezeste mi-a facut o surpriza zic eu.intra in dormitor aud cum se dezbraca chiar si zgomotul facut de catarama de la curea se aseaza pe pat si lovindu-ma cu mina pe spate imi zice (dormi dormi).eu atunci ma intorc sa fac ca orice femeie fara cap sa ma i-au de el de ce nu mi-a zis ca vine sa-l astept.si cind m-am intors si nu am vazut pe nimeni in pat m-am racit toata.m-am dat jos din pat am aprins toate luminile in casa si asa am stat pina dimineata (incercind sa citesc).ce v-am spus eram treaza nu dormeam (am mai avut citeva dar de nu sint sigura daca dormeam sau eram treaza sau am fost influentata de povestile celor din jur).acum am schimbat apartamentul (nu din cauza lor bineinteles) si nu se ma-i intimpla nimic. | ||
|
livza Postat pe 18 Ianuarie 2011 09:49 |
||
De la: mimi_ca29, la data 2011-01-04 11:11:55De la: kudika347998, la data 2011-01-04 11:05:16Cind eram acasa la parinti aveam in jur de 9ani,si eram 6 frati 3fete si 3baieti.tot timpul in acel apartament cit am locuit in perioada cind parintii nu erau acasa apareau fantomele.Si cum?in camera unde ne jucam de sub pat aparea cite o mina,daca unul din noi avea curaj sa se uite sub pat se arata un batrin cu un par vilvoi in cap cu o camasa toata botita cu pantalonii la fel de botiti dar nu vorbeau nu spunea nimic.Intr-o zi la fel cind parintii nu erau acasa noi fiind in camera unde ne jucam deobicei tot felul de jocuri,la un moment dat se aude de la bucatarie cum cineva spala vasele cum cineva umbla pe la sertarul cu tacimuri,cum cineva tragea un scaun se auzea trasul de scaun pt.ca aveam linoleum si scaunul avea picioare de fier.Atunci noi am zis ca au venit parintii fara sa ne spuna si pregateau ceva de mincare,am deschis usa de la camera si am strigat la parinti mama.tata, dar nu a raspuns nimeni in continuare se auzeau acele zgomote,in acel moment eu fiind cea mai mare am zis "hai ca eu iau icoana de pe perete,voi luati cite o jucarie mai mare ca sa le tragem in cap pe cine vom gosi in bucatarie" dar in secunda cind am ajuns aproape de usa bucatariei din nou acele zgomote atunci tot eu cea am inceput sa tip am aruncat icoana si fratii mei au aruncat jucariile cu care au fost inarmati am facut stinga imprejur si nu mai reuseam sa intram inapoi in camera sase fiind nu doream nici unul din noi sa fie ultimul care intra.Am inceput toti a plinge,dar nu era nimeni care sa ne consoleze,doi din noi eram pe sub pat patul avind picioarele mai inalte au incaput,dar tipetele noastre continuau.Am uitat sa amintesc cind am intrat in camera am baricadat usa cu masa pe care o aveam in camera.La un moment dat se aude tata cum ne striga era chiar el nu reusea sa intre in camera pt.ca era masa pusa in usa si el nu intelegea ce e cu noi de tipam in halul ala.Intr-un final am dat masa la o parte si am inceput sa povestim ce ni s-a intimplat dar amindoi si mama si tata spunea ca nu era nimeni altcineva in casa ca nu e adevarat ce am auzit s.m.d spunea asa ca sa ne incurajeze a adus apoi preotul care a dat cu aghiasma, si incerca cu cite o bomboana sa ne prosteasca nu mai imi amintesc unul di fratii mei a zis "lasa parinte ca nu reusesti cu cite o bomboana sa ne faci sa nu mai credem in ceea ce se aude si se vede"APOI o alta intimplare:intr-o iarna geroasa si cu o zapada de iti trecea de genunchi,eu fiind singura in casa mama era plecata la piata asa imi aduc aminte,la un moment dat au venit fratii mei de la gradinita si au inceput sa zica "noi vrem afara sa ne jucam" iar eu am zis"nu se poate pt.ca mama nu e acasa " dar ei au inceput sa plinga si au intrebat "unde e mama" in secunda urmatoare se auzi din prima camera de linga hol unde eram noi glasul lui mama care a raspuns la intrebare "E LA PIATA MAMA" nici nu va puteti imagina ce tare ne-am speriat si iarasi tipete pe noi si plinsete.Au mai fost si altele dar foarte vag imi mai aduc aminte.NU dupa mult timp tata a reusit sa faca schimb da locuinta si asa totul a intrata la normal.Si in ziua de azi cind trec pe la acel bloc ma ia groaza si tare as dori sa stiu cei care locuiesc in acel apartament au parte la fel de aceste scene de groaza? nu exista asa ceva..........ganditi pozitiv...negativul atrage raul!
|
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 18 Ianuarie 2011 13:00 |
||
De la: kudika023770, la data 2011-01-17 23:08:42Doamnelor va propun un test al curajului.Scoateti noaptea un picior de sub plapuma si imaginati-va ca o mana va prinde de glezna.Mana este rece iar in timp ce va prinde cineva din intuneric respira ca ala din Razboiul Stelelor. RADER IN CHEAMA....crezi ca se intampla ceva?.....totul se intampla in inconstient...nu e nimic real din toate astea....GANDITI POZITIV....
|
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 18 Ianuarie 2011 13:03 |
||
De la: _fantoma_, la data 2011-01-04 12:55:41 buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 18 Ianuarie 2011 15:06 |
||
|
Din Descopera.ro / Poltergeist : "Ceea ce este impresionant la un fenomen paranormal extrem, asa cum este poltergeistul, este faptul ca s-a manifestat in toate culturile lumii, inca de la inceputuri sub, strict, aceleasi caracteristici. Oameni care nu aveau cum sa se cunoasca, descriu experiente inspaimantatoare identice, si asta nu de ieri sau de azi, ci inca din cele mai vechi timpuri. Poate cea mai veche mentiune scrisa a unui fenomen de tip poltergesit vine din secolul I d.Hr., atunci cand istoricul roman de origine evreiasca, Flavius Titus, mentioneaza cazuri de „posedare” si „bantuire”, in termeni identici cu cei care descriu astazi activitatile poltergeist. Jacob Grimm, unul dintre celebrii frati Grimm, descrie in a sa Deutsche Mythologie, un amplu tratat de mituri si legende germanice, o serie de cazuri tipice de poltergeist. Cel mai cunoscut este cel care a avut loc la Bingen-am-Rhein, in anul 305, atunci cand in casa unui localnic oamenii au inceput sa fie ridicati in aer, aruncati din pat si loviti violent de o forta nevazuta. Marturiile vremii sustin ca pietrele se ridicau singure si erau aruncate spre trecatori de o mana invizibila, in timp ce acelora care indrazneau sa se apropie, aceeasi forta le sfasia hainele. In tot acest timp, in locuinta afectat de fenomenele misterioase se auzeau zgomote puternice si glasuri galagioase ale unor oameni ce nu puteau fi vazuti." |
||
|
kudika023770 Postat pe 18 Ianuarie 2011 20:07 |
||
De la: kudika023770, la data 2011-01-17 23:08:42Doamnelor va propun un test al curajului.Scoateti noaptea un picior de sub plapuma si imaginati-va ca o mana va prinde de glezna.Mana este rece iar in timp ce va prinde cineva din intuneric respira ca ala din Razboiul Stelelor. Scot picioru', ma apuca o mana rece iar eu imi spun: la naiba, sunt neepilata! Si e rost de ceva actiune in seara asta! :) Sa fi sigur ca ala o sa respire ca Darth Vader (sau cum il cheama pe el acolo, in film) cand o sa-l sufoc cu sanii :))) Dupa ce privesc mai bine, prin intuneric, se iveste chipul minunatului si modernului vampir, Edward Cullen :) E cam rece dar ma bucur ca m-a prins de picior, aveam de foarteeeee mult timp fantezii sexuale cu el :) Partea buna a lucrurilor este ca vampirii nu dorm niciodata, deci voi fi pe deplin satisfacuta. Ma duc repede in bucatarie, imi fac 10 cafele ca sa ma ridic la inaltimea asteptarilor vampirului si cat fierbe apa de cafea ma duc in baie si ma "despadurez" :)), pun cea mai sexy chestie din dulap de trupul meu infometat de "dragoste" :)) si il avertizez pe vampir sa nu se atinga de jugulara mea. Am ceva mult mai bun sa-i ofer in schimbul partidei de sex :) De mult vroiam sa scap de cei doi porci de Guineea cu care-mi impart viata de ceva vreme:) Edward ma priveste multumit :) Stia el ca n-o sa-l dezamagesc :) |
||
|
Ionyssa Postat pe 18 Ianuarie 2011 21:57 |
||
De la: Ionyssa, la data 2011-01-18 21:57:56De la: kudika023770, la data 2011-01-17 23:08:42Doamnelor va propun un test al curajului.Scoateti noaptea un picior de sub plapuma si imaginati-va ca o mana va prinde de glezna.Mana este rece iar in timp ce va prinde cineva din intuneric respira ca ala din Razboiul Stelelor. |
||
|
adyna2905 Postat pe 19 Ianuarie 2011 20:51 |
||
| Cu fenomenele astea paranormale nu este bine sa glumesti. Am impresia ca -ti plac glumele sinistre sau nu ai gasit alt subiect mai inteligent. Citind "povestea ' ta mi-am dat seama ca sunt baliverne. Nu stiu cum va ascundeati sub pat cand la inceputul povestei spuneai ca de acolo iesea cate o mana sau isi avea culcusul un batran zdrentuit si cu parul valvoi.Parerea mea este sa nu te joci cu astfel de lucruri ca nu este bine. | ||
|
Paula19_healthy Postat pe 19 Ianuarie 2011 21:37 |
||
| Nu de fantoma de sub pat trebuie sa ne speriem.Ci de aceea care se gaseste in permanenta alaturi de noi.Este acea fantoma care se naste intotdeauna la marginea imaturitatii noastre cand nu deosebim sentimentele de iubire adevarata si responsabilitate si facem ca sufletul nostru sau cel de langa noi sa se piarda pentru totdeauna. | ||
|
kudika023770 Postat pe 20 Ianuarie 2011 17:48 |
||
nu exista fantome...doar rau facatori....
|
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 20 Ianuarie 2011 19:04 |
||
frumos spus.... 07 imaginatia fiintei umane e bogata...uneori negativ...in loc sa fie pesimista viata e scurta merita traita...dar fara fantome!
|
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 20 Ianuarie 2011 19:07 |
||
De la: kudika141011, la data 2011-01-20 19:07:42frumos spus kudica.....70 imaginatia fiintei umane e bogata...uneori negativ...in loc sa fie pesimista viata e scurta merita traita...dar fara fantome! |
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 20 Ianuarie 2011 19:09 |
||
De la: pickard, la data 2011-01-17 22:41:34sa nu tii rupii.......De la: adyna2905, la data 2011-01-17 22:35:19De la: pickard, la data 2011-01-16 22:03:28De la: _oktober_, la data 2011-01-16 22:01:48....si niste savarina pt desert
|
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 20 Ianuarie 2011 19:10 |
||
| Tare titlul si totusi ,ele nu te cauta, tu incerci sa le gasesti . Si cand prinzi una sa ne spui si noua sa venim sa venim sa o vedem si noi . | ||
|
alexo88 Postat pe 21 Ianuarie 2011 05:37 |
||
| Chiar nu-i de glumit cu treburi de genul acesta...Am avut si eu parte de intamplari infricosatoare ,insa de vazut fantome nu am vazut si nici nu imi doresc.Stiu doar ca anul trecut dupa ce am vazut primele 2 sezoane din Supernatural n-am dormit vreo 3 nopti (in care am stat cu becut aprins toata noaptea):))..Asa ca am renuntat sa vizionez filmul desi mi-a placut. | ||
|
paulapaula Postat pe 21 Ianuarie 2011 20:52 |
||
nu stiu dar cu siguranta crded pt ca si eu am patit-o ... eu nashpa rau... probabil esteceva legat de trecutul acelei case sau ... nu stiu ce sa mai zic
|
||
|
brdaria Postat pe 21 Ianuarie 2011 22:27 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| sex cu prezervativ????? | 19 | De la: Ale_jandra 1 Aprilie 2013 20:50 |
| Drumul sufletului dupa moarte | 65 | De la: thadoogback 13 Martie 2011 11:46 |
| femeia gemeni cu barbatul fecioara | 3 | De la: peppermint 30 Aprilie 2010 20:32 |
|
|
||
| o relatie in 3 | 16 | De la: yumalai 17 Februarie 2010 08:36 |
| Relatie discreta? | 13 | De la: kudika_34957 14 Mai 2013 19:30 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.