Setari Cookie-uri

Aplic tot ce stiu si tot degeaba

Si noapte buna si tie 011 si tie mare intelept din Caracal , la fel tuturor care urmaresc in tacere discutiile noatre va doresc noapte buna si mine o zi mai vesela .
Alex_Bodea
Postat pe 18 Ianuarie 2011 01:18
De la: kudika141011, la data 2011-01-18 01:07:55
De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-18 01:03:42
De la: AdrianaR, la data 2011-01-18 00:46:33Ahhhh si.....a plecat la o luana dupa ce a nascut?sau la 6?
CITEZZZZZ!!!!!!!!
"Nu imi plac copii . Fiicamea nu ma cunaoste , Sotia mea a plecat la 6 luni dupa ce a nascut , fiica mea are un apartament aici in Arad , si bani in cont din partea mea . Ultima data am vazut-o acum 4 ani si atunci ptr 3 minute ,"

Cu asta,inchei subiectul...esti prea neinteresant ca sa stau sa-ti arat cat minti!Ar trebui macar sa tii minte,dar nu te condamn...la cate evenimente ai avut in viata ta cu "femeile".....ma stric de ras

de fapt ce nu intelegi aici ? Fosta nevasta a plecat in turneu cu trupa de dans la o luna dupa ce a nascut , dar noi ne-am despartit cand fiicamea avea 6 luni , si in preajama fiicei mele am stat in total 4 saptamani , cele 4 saptamani dupa ce s-a nascut , apoi cand avea unan si ceva m-a lasat sa stau cu fiicamea o ora si cnad fiicamea avea 3 ani a venit sa mi-o arate si cand am vazut reactia fiicei mele am decis sa nu ii stric impresia despre parintele ei , la varsta acea pagubele ar fi fost prea mari , cand va fi mai mare si va intelege cum stau lucrurile intre oameni vom putea discuta ... pana atunci nu vreau sa ii stric copilaria .

NOAPTE BUNA SI TIE...SUFLET RATACIT!

... ia-l acasa ... pe sufletzelul asta ... poate reusesti ceea ce n-au reusit alte doua femei si de ce se fereste a treia ... mai stii ce barbat de barbat faci ... dar ma indoiesc ... n-are basic-ul ... minimul ... ala ... macar pentru o familie ca in societate se mai ascunde dupa altii ...
marco918
Postat pe 18 Ianuarie 2011 01:18
De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-18 01:16:38
De la: marco918, la data 2011-01-18 01:08:49... corcodel ... PLATESTI PENSIE ALIMENTARA ? ... NU ... pentru ca ai fi spus din primul cuvint ... iar tu nu mai ai nici un drept in viata fetei aleia ... aleluia ... nu iti incerca perversiunile pe un copil ... chiar daca crezi ca nu te ajunge mina nimanui nu dormi linistit ... se poate face un efort ...

Am specifiat , fiica mea are un cont care o va asteptqa cand va fi preagatita sa ma vada , scumpa mea fosta sotioare e binevenita sa imi ceara oricand pensia alimentara , dar nu ti-ai pus intrebarea oare de ce nu indrazneste ? Oare de ce cand vine in arad se ascunde si trebuie sa aflu de la bijnitari ca e in Arad ? Mi-a gresit prea mult si stie de ce sunt in stare de pe vremea cand eram casatoriti si trebuia sa ii protejez fundul de fel de fel de indivizi . De acea cand vi la Arad poate va trebui sa stai la coada . Si am laudat ca nu avet boschetari nu te-am facut pe tine sau cienva din familia ta .

... corcodel ... FICA-TA NU TRAIESTE CU CONTUL ALA IMAGINAR ... copilul ala are nevoie de bani ... ASTAZI ... TU NU PLATESTI NIMIC ... ESTI O JIGODIE PENIBILA ... si eu sint proprietarul petromului ... asa cum si tu ai un cont pentru fica-ta ... dar NUMAI daca e pregatita sa te vada ... tot cu perversiunile umbli ... nici nu ma mir de ce fug femeile de tine ca de un NIMIC ... esti ... JALNIC ...
marco918
Postat pe 18 Ianuarie 2011 01:22
De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-18 01:16:38....................... scumpa mea fosta sotioare e binevenita sa imi ceara oricand pensia alimentara , dar nu ti-ai pus intrebarea oare de ce nu indrazneste ? Oare de ce cand vine in arad se ascunde si trebuie sa aflu de la bijnitari ca e in Arad ? Mi-a gresit prea mult si stie de ce sunt in stare de pe vremea cand eram casatoriti si trebuia sa ii protejez fundul de fel de fel de indivizi . De acea cand vi la Arad poate va trebui sa stai la coada . Si am laudat ca nu avet boschetari nu te-am facut pe tine sau cienva din familia ta .

... uite care e treaba corcodel ... TU ESTI OBLIGAT SA II PLATESTI PENSIE ALIMENTARA ... COPILULUI TAU ... daca nu legal, atunci ca sa arati ca nu esti un idiot incurabil ... ai ce ai cu maica-sa ... DAR CE AI CU COPILUL ? ... nu conteaza ce face maica-sa, pe care tot tu spui ca o vezi continuu, dar tu trebuie sa dai bani pentru copil ... copilul ala oricum creste fara tine ... nu contribui cu nimic la existanta lui ... esti un NIMIC pentru el ...

... nu e o problema ca m-ai facut boscchetar ... chiar sint un boschetar ... ma descurc bine in mediul meu ... sint oameni mai de caracter pe aici ... familii mari ... unite in saracie si ... chiar ... corecte ... si imi plac cei ca tine ... care muncesc pentru altii ... e un semnal ca o sa fie mai bine ... pentru cei ca mine ...

marco918
Postat pe 18 Ianuarie 2011 01:30
In urma divortului nu s-a facut nici un partaj , A cerut insa o treime din veniturile mele drept pensie alimentara si sa imi pastreze numele ... De ce obsesia asta cu numele meu la toate ??? eu intre timp mi-am facut o firma in Ungaria si vindeam ceramica din Harghita , mi-a mers destul de bine . Dar eram distrus , veneam acasa de 3-4 ori pe saptamana dupa marfa , sau o nou inmormantare . Inainte de divort mi-am indeplinit toate dorintele si visele , lucru pe care altii nu reusesc sa le indeplineasca intr-o viata intreaga . apoi divortul si toata familia mea distrusa a fost prea mult . Dar doar asa putea nevasta mea sa profite de slabiciunea mea . A venit cica sa ne impacam si ne-am impacat ,apoi ca ii e frica de razbunarea si ca o dau afara din casa si din astea , i-am dat casa , apoi ca cu banii etc , cum nu mai danseaza si asa mai departe , i-am dat si bani , apoi ca ar dorii sa aranjam casa sa o putem aduce pe fiicamea am facut si asta si cand am fost gata cu tot am mers pana in Ungaria sa imi rezolv niste probleme cu actele firmei , m-am intors a doua zi si toata hainele mele erau donate tiganilor , toate actele mele arse si o simpla fraza , Te rog pleca ca peste 3 ore vine italianul ...
Alex_Bodea
Postat pe 18 Ianuarie 2011 02:01
Am revenit dupa cele 3 ore , era ea italianul ei si italianul fostei mele cumnate ... ei trei tineau de usa dinauntrul ei eu de afara sa intru peste ei , au chemat politia , si au cerut sa ma aresteze , sa ma amendeze si asa mai departe , politistii ne stiau deja si le-au spus sa se bucure ca au ajuns la timp inainte sa sparg usa . Dupa asta apartamentul care mi-a ramas l-am trecut pe fiicamea si mi-am vandut firma si toata marfa ce mi-a ramas si banii i-am bagat intr-un cont . Am revenit in tara , si am reinceput viata ca lavarsta de 14 ani . m-am pus am lucrat , am cunoscut noi oameni mi-am facut noi prieteni ,si incerc sa merg mai departe ... dar trecutul si dupa ce am platit atat de scump ptrel tot nu ma lasa. tot incearca sa ma tragainapoi .
Alex_Bodea
Postat pe 18 Ianuarie 2011 02:08
De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-18 00:36:51Prin razbunare nu imi gasesc fericirea dar gasesc o mare satisfactie cand are loc ... in cautarea fericirii contui cu sperante . si nu razbunnimic nejustificat , ca s doresc razbunare trebuie sa mi se provace suferinta . De acea e razbunare si nu rautate .

Bine ca ai gasit tu o justificare. Faci rau altui om intentionat, e rautate, punct. Asa cum ii faci fiicei tale dispretuind-o pentru ca exista.
kudika_pudika
Postat pe 18 Ianuarie 2011 02:17
Oh, tu, mafiotule! M-ai facut sa-mi flutur genele in fata ta si sa zambesc gales.
kudika_pudika
Postat pe 18 Ianuarie 2011 02:21
De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-18 01:03:42
De la: AdrianaR, la data 2011-01-18 00:46:33Ahhhh si.....a plecat la o luana dupa ce a nascut?sau la 6?
CITEZZZZZ!!!!!!!!
"Nu imi plac copii . Fiicamea nu ma cunaoste , Sotia mea a plecat la 6 luni dupa ce a nascut , fiica mea are un apartament aici in Arad , si bani in cont din partea mea . Ultima data am vazut-o acum 4 ani si atunci ptr 3 minute ,"

Cu asta,inchei subiectul...esti prea neinteresant ca sa stau sa-ti arat cat minti!Ar trebui macar sa tii minte,dar nu te condamn...la cate evenimente ai avut in viata ta cu "femeile".....ma stric de ras

de fapt ce nu intelegi aici ? Fosta nevasta a plecat in turneu cu trupa de dans la o luna dupa ce a nascut , dar noi ne-am despartit cand fiicamea avea 6 luni , si in preajama fiicei mele am stat in total 4 saptamani , cele 4 saptamani dupa ce s-a nascut , apoi cand avea unan si ceva m-a lasat sa stau cu fiicamea o ora si cnad fiicamea avea 3 ani a venit sa mi-o arate si cand am vazut reactia fiicei mele am decis sa nu ii stric impresia despre parintele ei , la varsta acea pagubele ar fi fost prea mari , cand va fi mai mare si va intelege cum stau lucrurile intre oameni vom putea discuta ... pana atunci nu vreau sa ii stric copilaria .

Mai, sa stii ca un tata care vrea sa fie parinte, care vrea sa-si iubeasca copilul si sa-l creasca, lupta pentru drepturile lui. Nu da vina pe mama, ca, vai, nu ma lasa ea sa-mi vad copilul.
Dar nu te ascunde dupa deget, tu nu vrei sa fii parinte, ai recunoscut singur mai devreme. E mai usor sa dai vina pe altii, nu-i asa?
kudika_pudika
Postat pe 18 Ianuarie 2011 02:27
Nu dau vina pe nimeni , si unele lupte merita date altele nu . Repet a nu stiu cata oara , fiicamea cand va dorii sa ma cunoasca va sti unde sa ma gaseasca , pana atunci insa vreau sa isi traiasca viata ca un copil fara probleme , nu ca un copil ce trebuie sa duca o viata dubla cand alaturi de maicasa cand alaturi de tatal ei . nu vad unde ma ascund dupa deget ?
Alex_Bodea
Postat pe 18 Ianuarie 2011 02:38
De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-18 02:38:38Nu dau vina pe nimeni , si unele lupte merita date altele nu . Repet a nu stiu cata oara , fiicamea cand va dorii sa ma cunoasca va sti unde sa ma gaseasca , pana atunci insa vreau sa isi traiasca viata ca un copil fara probleme , nu ca un copil ce trebuie sa duca o viata dubla cand alaturi de maicasa cand alaturi de tatal ei . nu vad unde ma ascund dupa deget ?

Daca ai fi pastrat legatura cu fiica ta asta nu insemna ca duce o viata dubla,mi se pare corect ca acel copil sa stie care e tatal si care e sotul mamei,nu o sa inteleg de ce parintii aleg pentru copilul lor sa traiasca o viata in minciuna.De cele mai multe ori femeile apeleaza la cea mai puternica arma pe care o au impotriva barbatului(cand vine vorba de copil) si il determina pe copil sa-si respinga tatal ca doar cum poate sa-i produca o suferinta mai mare daca nu vazand cum copilul lui il uraste si nu vrea sa-l vada?! Apropo de asta,acum ceva timp stateam de vorba cu o fetita care spunea ca nu-si iubeste tatal si nu vrea sa-l vada(parintii erau divortati),i-am spus sa-mi dea un exemplu cand "tati" s-a purtat urat cu ea de zice ca nu-l mai iubeste.Mi-a dat mai multe exemple dar in toate era "mami" in niciunu nu era ea.Sper ca ai inteles ce-am vrut sa zic!Acum nu stiu cum a stat treaba la tine DAR daca ai fi vrut cu adevarat sa-ti vezi copilul ai fi reusit.
Barbie30_
Postat pe 18 Ianuarie 2011 07:31
De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-17 20:40:31Sincer imi pare rau ptr voi , pe semne ati dat doar peste specimene care incercau sa imi imite stilul cu o diferenta ei o faceau ptr propriile interese spre seosebire de mine . Nu sunt genul ce las in urma doar prapad , de obicei las o raza de speranta si un sentiment pe care il cauta dar nu il gasea in alta parte . Asta e scopul meu principal cand imi atrage atentia o femeie .

ASTA-I MAXIMA ZILEI! doamne mor de ras cata prostie zace intr-un singur om!!
vitamina_c
Postat pe 18 Ianuarie 2011 09:11
Mah voi aia care acuzati omul p-aici ,conduceti-va viata aia a voastra ,si apoi dictati altuia cum sa si-o faca sa fie si bine,voi in loc sa dati sfaturi voi acuzati si ATAT.
Alex fii atent aici la mine ca e pentru ultima oara cand mai postez la acest subiect ,si te-as ruga sa faci cum spun pentru ca e pentru binele tau si e fiicei tale si sa le vad ciocu inchis astora cu acuzatii care se tot leaga de tine atata,ca ei habar nau ca in toate tarile inafara de musulmani i se dau drepturile MAMEI NU TATALUI !!! Degeaba poti sa te dai cu capu si in pereti sa iti tai si mainile ca drepturile tot mamei i se dau acum depinde si de mama daca are toate cele necesare situatie buna sa isi intretina copilul si nu se drogheaza si etc.
1 la mana eu am trait de cand ma stiu fara tata nici in certificatu de nastere nu am. Ce as face eu daca las vedea pe tata acum in momentul asta ? Las scuipa si ias da cateva ca sa ma tina minte cat sa intre si in spital n-as tine cont F***L in gat ca nu la interesat niciodata de mine nu il cunosc practic si am 22 de ani doar acest sentiment am fata de el ... VREI SA PATESTI LA FEL DE LA FATA TA ? SI SA NU AI RESPECT SI COPILUL TAU LANGA TINE ATUNCI CAND AI NEVOIE SAU DOAR DE DRAGUL SA FIE LANGA TINE ca doar un copil ai ? PAi atunci incearca sa o vezi cat mai des ,sa fii langa ea CAND POTI DAR SA FII nu ca nu te lasa x si y , cat de posibil sa fii langa ea si ajut-o dupa cum poti si cum iti permite legea.Nicidecum ca ea stie unde te va gasii ,ce IDEE E ASTA ? Pai tu o cauti tu o gasesti ,tu esti TATAL !!! NU INVERS .Intereseaza-te de ea sa te stie ca mai are un sprijin nu doar de la masa ,si sa nu afle la 15-20 de ani ca are tata,ca atunci pune cainii pe tine ca nai fost in stare sa fii langa ea cand a vrut si ea un sfat ,sau nevoie indiferent de ce fel de nevoie material sau chiar pe plan sentimental.
2 la mana de ce le dai tu raspunsuri despre viata ta foarte intime personale ? Nu vezi ca MULTI te acuza ca nu stiu ce si nu stiu cum ? Altii se dau mari invatacei ,altii psihologi Extraordinari si o spun ca sa stie si ei chiar si aia psihologii aia care cred ca stiu multe carti EXPERIENTA VIETII BATE ORICE TEORIE si orice diploma luata ori pe bune ori pe naspa !!! Asa ca D-soara AdrianaR am citit in alt POST ca ai nu stiu ce Experienta in Psiho un plus de psiho asa te-ai exprimat, si ca de unde am dedus eu ca acest ALEX gandeste logic in legatura cu femeia aia despre care a deschis acest subiect si a cerut sfaturi stiind ca femeia aia si-o ia de la barbatasu ala iar el ii vrea doar binele ei si se stie pe el cum si ce ar face cu aceea femeie si cum ar trata-o, pentru ca si eu am patit ( exceptand copilul ca nam avut parte de asa ceva ca sunt inca mic ca sa zic asa ) si intr-un final am facut mai mult rau decat bine ,si nu mi-am dorit asa ceva,si ca din experienta inveti lucrurile astea dar il iei cu binisorul nu sari pe el, asa ca tu tineti cartile de psiho in biblioteca aia si " sari " pe spinarea altora cu teoria ta pentru ca eu ce am spus am spus din experienta proprie,daca tie ti se pare absurd sa te interesezi de cineva mult si ca ceri niste sfaturi despre ce altceva mai poti ( ca poate el nu a incercat tot dar si ce trebuie ) face ca sa o ai langa tine atunci nu stiu ce sa spun decat ca nu si-au facut bine treaba aia profii de psiho cu tine si ca nu ai dat de cineva INCA care sa te faca sa simti acele lucruri pentru care ai fii in stare sa le faci pentru el. Si iam spus sa nu se mai tina de ea ca nu mai are rost PUNCT. am scris mai devreme 3 ore ca sa iti vin cu exemplu si argument dar nu mi l-a postat nu stiu .Probabil era prea mare textul ,chiar am scris 3 ore aproape la el dar nu mi l-a postat.
Concluzie Tineti Alex copilul aproape sau macar cat se poate ai grija de ea ,intereseaza-te de ea,ajut-o ,si nicidecum sa se intereseze ea de tine sau sa afle de tine peste ani si ani,ca poate atunci ai sa iti iei o flegma in loc de un Buna Tata . Tine legatura cu ea cat se poate de mult. Iar cu femeia aia incheie subiectul ca nu mai ai ce sa ii faci. Ori o avea pe altul,vreun amant,ori ii place bataia de la barbatasu,dar tu nu ai ce sa faci. Nu te condamn pentru ceea ce ai facut inainte,cum fac unii p-aici si te fac in toate felurile , ca toti gresim si ne pare rau de ceea ce am facut,altii mai putin altii mai mult,dar cu totii am gresit.Iar daca ai mintit in legatura cu ceva din ceea ce ai scris aici inseamna ca MULTI de aici care ti-au scris sincer si sfaturile bune pe care ti le-au dat,si-au racit gura si epuizat forta in degete si curentu la calculator degeaba,si e problema ta nu a noastra,ai vrut un sfat ti l-am dat,altceva nu mai am ce sa iti spun sau sa iti zic.
Ai grija de copilul tau in 1-u rand ,apoi femeile lasa ca vin ele ,daca nu vii tu la ele ( sau ea ) :) ,iar daca nu e nici una nici cealalta.. :)) e AdrianaR aici daca e ceva iti va da ea sfaturi Psihologice despre cum sa cuceresti o femeie,sau mai multe .
alexo88
Postat pe 18 Ianuarie 2011 09:44
@ Alexo88 ... Am citit comentariul tau ( marisor) ..stii ce concluzie am tras? Ca ai aceeasi parere ca si noi, cel putin in legatura cu fetita. Nu sunt deacord cu ce ai spus despre femeia care ii place lui Alex; cum adica nu il merita? Poti sa spui ca e indurerata, ca nu-i place de el, ca nu se potrivesc, dar nicidecum nu poti spune ca nu-l merita; dragoste cu sila....
mimi_ca29
Postat pe 18 Ianuarie 2011 12:22
De la: mimi_ca29, la data 2011-01-18 12:22:44@ Alexo88 ... Am citit comentariul tau ( marisor) ..stii ce concluzie am tras? Ca ai aceeasi parere ca si noi, cel putin in legatura cu fetita. Nu sunt deacord cu ce ai spus despre femeia care ii place lui Alex; cum adica nu il merita? Poti sa spui ca e indurerata, ca nu-i place de el, ca nu se potrivesc, dar nicidecum nu poti spune ca nu-l merita; dragoste cu sila....

Daca o femeie gaseste un barbat " eventual amant " sau posibil viitor SOT, care ar face multe pentru ea,dar ea in schimb vrea sa stea cu respectivul barbatasu " actual sot " ala care o bate la orice ora a zilei , cum o poti numii ? Femeie indurerata ? Eu o numesc o femeie proasta ,ori sado-maso ,sau vorba lui barbie parca , bate-ma ca-mi place ,sau ceva de genul asta era :) .
Nu il merita,ca ar putea si sa stea cu el o perioada sa vada cum e chiar asa sau nu e doar vorba de el sau nu, ca nu ar pierde nimic nu crezi ? Aaa ba nu stai pierde partidele de sado maso cu barbatasu si batai cu facaletu si de la furtunu de la masina de spalat,si 2 pumni in tate . MERITA DAO IN SPANAC ,si multe meritati daca mai stati sa va bata X-ulescu ,dar unele le dati si motive ,hai sa o luam si pe aia buna .Unele chiar meritati bataia aia,altele nu ...
alexo88
Postat pe 18 Ianuarie 2011 12:42
...mare ti-e gradina! si alecsii ii tot sar gardul
kudika_pudika
Postat pe 18 Ianuarie 2011 12:46
De la: alexo88, la data 2011-01-18 12:42:27
De la: mimi_ca29, la data 2011-01-18 12:22:44@ Alexo88 ... Am citit comentariul tau ( marisor) ..stii ce concluzie am tras? Ca ai aceeasi parere ca si noi, cel putin in legatura cu fetita. Nu sunt deacord cu ce ai spus despre femeia care ii place lui Alex; cum adica nu il merita? Poti sa spui ca e indurerata, ca nu-i place de el, ca nu se potrivesc, dar nicidecum nu poti spune ca nu-l merita; dragoste cu sila....

Daca o femeie gaseste un barbat " eventual amant " sau posibil viitor SOT, care ar face multe pentru ea,dar ea in schimb vrea sa stea cu respectivul barbatasu " actual sot " ala care o bate la orice ora a zilei , cum o poti numii ? Femeie indurerata ? Eu o numesc o femeie proasta ,ori sado-maso ,sau vorba lui barbie parca , bate-ma ca-mi place ,sau ceva de genul asta era :) .
Nu il merita,ca ar putea si sa stea cu el o perioada sa vada cum e chiar asa sau nu e doar vorba de el sau nu, ca nu ar pierde nimic nu crezi ? Aaa ba nu stai pierde partidele de sado maso cu barbatasu si batai cu facaletu si de la furtunu de la masina de spalat,si 2 pumni in tate . MERITA DAO IN SPANAC ,si multe meritati daca mai stati sa va bata X-ulescu ,dar unele le dati si motive ,hai sa o luam si pe aia buna .Unele chiar meritati bataia aia,altele nu ...

Nu ai fost atent dar acea femeie nu mai locuieste cu sotul; sunt separati si in proces de divort!
mimi_ca29
Postat pe 18 Ianuarie 2011 12:47
Fiica mea se aflape undeva intr-un orasel din nordul Italiei , nu am nici macar o poza cu ea , dupa cum am spus toate actele mi le-a ars si toate poze , am ramas doar cu buletin si pasaport ca astea le aveam la mine atunci .In rest am rugat-o pe fosta mea sotie sa tinem legatura , ca trec peste ce a fost si nu voi dorii sa ma razbun . I-am dat numar de telefon , mail , adresa , dar tot degeaba nici macar prin mail nu imi trimite o poza , ca sa imi vad fiica ar trebui sa intru pe calea instantei si de aici ar incepe hartuirea ei . Fiica mea imi poarta numele meu nu al italianului chiar , asa ca in timp isi va da seama ca ceva nu e in regula ca nu taticul e taticul ei ci altcineva si atunci ma va cauta . Cand am avut ocazia sa imi vad fiica doar asa am reusit ca fosta nevasta imi cerea ceva si stia ca vazundumi fiica ma inmoi si dau ce imi cere .
Alex_Bodea
Postat pe 18 Ianuarie 2011 13:26
De la: mimi_ca29, la data 2011-01-18 12:47:11
De la: alexo88, la data 2011-01-18 12:42:27

Nu ai fost atent dar acea femeie nu mai locuieste cu sotul; sunt separati si in proces de divort!

Bine Mimi atunci inseamna ca nu il vrea nu il place scuzati-ma dar nu am fost atent sa citesc si chestia cu divortu ,am citit mai pe sarite,cine sta sa citeasca 20 de pagini.Am citit doar ce a scris in prima parte dupa care am mai vazut faza cu fata lui Alex. Si gata nu mai zic nimic aici ca nu are rost,sper ca a inteles Alex la ce mam referit in special cu fetita lui sa se intereseze nu stiu ,sa faca ceva orice,nu stiu ce sa zic nu le am cu legile sa iti spun ce si cum sa faci . Dar google-ul e destul de mare.
alexo88
Postat pe 18 Ianuarie 2011 13:34
Da conform legii am dreptul sao vad , dar ea poate sa spuna ca nu are posibilitati sao aduca din italia la intervale regulate si asa ca daca vreau sa o vad trebuie sa fa procesul ca in cele din urma sa aflu unde sta si apoi sa ma pun eu pe strans bani sa fac deplasarile in Italia .
Alex_Bodea
Postat pe 18 Ianuarie 2011 15:41
Nu am cerut nici un umar pe care sa plang , esti pelanga subiect , cand ai fi vrut sa sterg lacrimi si sa fiu alaturi de fiicamea ? cand in cei 7 ani ai ei a faost in preajma primele 4 saptamani ?
Alex_Bodea
Postat pe 18 Ianuarie 2011 16:20
deci pe bune tot recitesc postarile si nu vad unde cer un umar pe care sa plang , ce avet oameni buni ? Imaginatia din mintea voastra deja e atat de mare incat va imaginati lucruri pe are nu le postez ? Subiectul topiului ra altul si voi ati ajuns la fiicamea . Am mai explicat ptrfemei e simplu avet deja legatura cu copilul acela inainte sa se nasca ptr ca il purtati in pantece , un tata s acomodeaza apoi , in timp, crescand sub ochii lui atat copilul cat si dragostea lui ptr copil . Dar daca esti despartit de copil la scurt timp , nu ai timp sa iti dezvolti sentimentele ptr el . ceea ce spuneti voi sunt teorii orale ce si cum ar trebui sa faca un parinte . Ei uite eu nu ma iau dupa reguli , nu am facut-o nici o data si nici nu o voi face . Am facut mereu ce si cum am vrut si am suportat consecintele . La fel voi face si cum fiicamea si cu femeia pe care doresc sa o cuceresc.
Alex_Bodea
Postat pe 18 Ianuarie 2011 16:27
De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-18 16:27:35deci pe bune tot recitesc postarile si nu vad unde cer un umar pe care sa plang , ce avet oameni buni ? Imaginatia din mintea voastra deja e atat de mare incat va imaginati lucruri pe are nu le postez ? Subiectul topiului ra altul si voi ati ajuns la fiicamea . Am mai explicat ptrfemei e simplu avet deja legatura cu copilul acela inainte sa se nasca ptr ca il purtati in pantece , un tata s acomodeaza apoi , in timp, crescand sub ochii lui atat copilul cat si dragostea lui ptr copil . Dar daca esti despartit de copil la scurt timp , nu ai timp sa iti dezvolti sentimentele ptr el . ceea ce spuneti voi sunt teorii orale ce si cum ar trebui sa faca un parinte . Ei uite eu nu ma iau dupa reguli , nu am facut-o nici o data si nici nu o voi face . Am facut mereu ce si cum am vrut si am suportat consecintele . La fel voi face si cum fiicamea si cu femeia pe care doresc sa o cuceresc.

vai de capul tau si al femeii fara cap care ar alege sa fie linga tine
poti sa te superi dar parerea mea e ca :atit timp cit esti inca un copil,NU FACE COPII
iar unii barbati nu se maturizeaza niciodata
MissRye
Postat pe 18 Ianuarie 2011 16:32
Rar sunt agresiv ,si doar la nevoie folosesc forta , de obicei ma descurc pe cale diplomatica , pot explica si sustine orice teorie sau parere de-a mea cu argumente . Si sunt gelos doar cand mi se da motive de gelozie , nu verif mail-urile si telefoanele decat atunci cand am senzatia ca mi se ascunde ceva . Iar asta de obicei dupa o schimbare de comportament alpartenerei . Am invatat samint destul de bine cand eram interesat doar de distractii si impresionat fetite , asa ca acum e mai greu sa fiu eu mintit . Si crezi ca puteam sa insor cu dasatoare daca eram genul de gelos ?
Alex_Bodea
Postat pe 18 Ianuarie 2011 16:40
De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-18 16:40:44Rar sunt agresiv ,si doar la nevoie folosesc forta , de obicei ma descurc pe cale diplomatica , pot explica si sustine orice teorie sau parere de-a mea cu argumente . Si sunt gelos doar cand mi se da motive de gelozie , nu verif mail-urile si telefoanele decat atunci cand am senzatia ca mi se ascunde ceva . Iar asta de obicei dupa o schimbare de comportament alpartenerei . Am invatat samint destul de bine cand eram interesat doar de distractii si impresionat fetite , asa ca acum e mai greu sa fiu eu mintit . Si crezi ca puteam sa insor cu dasatoare daca eram genul de gelos ?

intii diplomatic,daca nu accepta idioata minciuna, o dam pe partea mai putin diplomata, corect?
MissRye
Postat pe 18 Ianuarie 2011 16:46
???????????????? Ce idioata ???????? te-ai vazut in oglinda sau despre ce vorbesti ? nu inteleg . Violenta mea de obicei se revarsa asupra celora care ma amenintau ca imi arunca soda caustica in fata sau ca imi vor rupe gatul sau chesti de genul si acele persoane erau persoanele de care imi protejam iubitele . Eu ocrotesc ce iubesc nu lovesc ... Daca voi ati avut alte experiente in viata sau relatiile voastre imi pare rau ptr voi .
Alex_Bodea
Postat pe 18 Ianuarie 2011 17:05
De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-18 17:05:29???????????????? Ce idioata ???????? te-ai vazut in oglinda sau despre ce vorbesti ? nu inteleg . Violenta mea de obicei se revarsa asupra celora care ma amenintau ca imi arunca soda caustica in fata sau ca imi vor rupe gatul sau chesti de genul si acele persoane erau persoanele de care imi protejam iubitele . Eu ocrotesc ce iubesc nu lovesc ... Daca voi ati avut alte experiente in viata sau relatiile voastre imi pare rau ptr voi .

oo dar esti cu adevarat un diplomat un adevarat domn, pun parin ca daca il sau o aveai pe euuuu in fata ii dadeai si una; unele femei s-au cam plictisit de frustrati ca tine, care isi varsa nervii cauzati datorita neajunsurilor fizice sau mai grav intelectuale, pe persoane nevinovate. Eu nu pot decat sa iti doresc succesuri
visan_georgiana
Postat pe 18 Ianuarie 2011 17:14
De la: TIGRA, la data 2011-01-18 17:14:19
De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-18 17:05:29???????????????? Ce idioata ???????? te-ai vazut in oglinda sau despre ce vorbesti ? nu inteleg . Violenta mea de obicei se revarsa asupra celora care ma amenintau ca imi arunca soda caustica in fata sau ca imi vor rupe gatul sau chesti de genul si acele persoane erau persoanele de care imi protejam iubitele . Eu ocrotesc ce iubesc nu lovesc ... Daca voi ati avut alte experiente in viata sau relatiile voastre imi pare rau ptr voi .

oo dar esti cu adevarat un diplomat un adevarat domn, pun parin ca daca il sau o aveai pe euuuu in fata ii dadeai si una; unele femei s-au cam plictisit de frustrati ca tine, care isi varsa nervii cauzati datorita neajunsurilor fizice sau mai grav intelectuale, pe persoane nevinovate. Eu nu pot decat sa iti doresc succesuri

Din nou eu vorbesc una tu vi cu alta ... cand vei ajunge din urma subiectul despre are vorbesc anuntama . Pana atuncia nma bineiti doresc .
Alex_Bodea
Postat pe 18 Ianuarie 2011 17:21
De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-18 17:21:14
De la: TIGRA, la data 2011-01-18 17:14:19

Din nou eu vorbesc una tu vi cu alta ... cand vei ajunge din urma subiectul despre are vorbesc anuntama . Pana atuncia nma bineiti doresc .

Alex, Tigra te-a citat pentru ca ai jicnit-o pe Euuu...common...fii un gentleman, ca doar iubesti femeia...
mimi_ca29
Postat pe 18 Ianuarie 2011 17:26

Alex, Tigra te-a citat pentru ca ai jicnit-o pe Euuu...common...fii un gentleman, ca doar iubesti femeia... [/quote]

multumesc, bag de seama ca e mai greu pt el sa inteleaga anumite lucruri
visan_georgiana
Postat pe 18 Ianuarie 2011 17:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
casatoria facuta prea devreme!! 18 De la: cantafabule 9 Octombrie 2009 18:43
poti sa iti dai seama daca iubitul tau te-a inselat...?adica daca a facut-o cu alta...? 16 De la: kudika081856 11 Noiembrie 2009 14:14
A spus ca ma iubeste, dar m-a parasit ! 7 De la: Sarikiz 19 Februarie 2013 19:48
e doar o carte sau adevarul?place cuiva? 7 De la: roscatika23 3 Aprilie 2009 17:24
Am nevoie de un sfat! 11 De la: rrrrrrrrrrrrrrrrr 6 Iunie 2016 10:37