De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-18 00:34:22De la: marco918, la data 2011-01-18 00:31:28... oleeee ... spune tot ... traieste ca sa se razbune ... pe parinti, pe nevasta, pe femeia aia pe car eo pindeste acum ... pe fi-sa ca sa nascut ... pe mai stiu eu cine ... asta e ''experintza'' lui de viata ... prostul tot ce stie e sa se lase prostit si apoi sa traisca cu speranta ca se va razbuna ...
Doar pe tine ai uitat sa te treci pe lista ...
... ... si ce mai vrei sa iti treci pe lista ... vrei o intilnire, puishor ? ...
|
marco918 Postat pe 18 Ianuarie 2011 00:37
|
De la: kudika141011, la data 2011-01-18 00:35:47De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-18 00:30:36Stiu ca fac greseli gramaticale , va cer scuze ptr ele , matematica era punctul meu forte ins coala nu limba romana .
DACA TE REZUMAI LA ATAT ERAI POATE DEPARTE............
Acest departe insemnand ce , mai exact ?
|
Alex_Bodea Postat pe 18 Ianuarie 2011 00:38
|
De la: kudika141011, la data 2011-01-18 00:35:47De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-18 00:30:36Stiu ca fac greseli gramaticale , va cer scuze ptr ele , matematica era punctul meu forte ins coala nu limba romana .
... ... mai 011, tu chiar traiesti ce ti se spune pe aici ? ... pai chiar crezi ca nea asta stie sa socoteasca ? ... ... daca iti spunea ca a refuzat nobelul cred ca te apuca si plinsul ...
|
|
|
marco918 Postat pe 18 Ianuarie 2011 00:38
|
De la: marco918, la data 2011-01-18 00:35:42De la: kudika141011, la data 2011-01-18 00:29:39De la: marco918, la data 2011-01-18 00:24:38De la: kudika141011, la data 2011-01-18 00:18:02De la: marco918, la data 2011-01-18 00:12:46De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-18 00:01:02De la: marco918, la data 2011-01-17 23:14:19[... corcodel ... pai asta e rolul barbatului mai baiat ... sa intretina ... FAMILIA ... cu copii, purcel, catel si soacra ...
Ai o gandire depasita , de pe vremea bunicilor si a strabunicilor mei , tineretul de azi lucreaza impreuna , atat femeile cat si barbatii , ptr ca nu e doar treaba barbatului sa lucre si a femei sa faca prunci mancare si curatenie . Fiecare dintre cei doi au nevoie de independenta financiara , ca sa nu depinda de celalalt si sa ii fie supus ca doar ela duce banul in casa . Deocamdata in Romania multi inca gandesc asa si de asta sunt pe formul asta atatea povestioare in care femeile sunt abuzate de barbati .
... corcodel ... tu ai gindire de comunist ... spalat la creier ... aia vroiau sa bage femeia la munca oricum si oriunde ... din cauza aia copii au ramas needucati, fara cei 7 ani de acasa ... de asta nu ai nici un fel de valori, de morala, de incredere ... de asta nu stii ce sa faci ...
... daca barbatul poate intretine o familie ... femeia poate si munci daca vrea ... daaar ... are grija ca copii sa primeasca cei 7 ani de acasa ... fara aia sint niste victime sigure in fatza marketingului de consum de astazi ... dupa tine femeia trebuie sa munceasca iar tu sa ii spui ce ''accepti'' si ce nu ... adica sa iti faca viata usoara si sa iti asculte si bazaconiile ... uite asa a preferat nevasta-ta sa stea cu o maica-sa italianului si surorile lui in casa decit cu tine ... nu o mai freaca nimeni la cap si poate sa fie ... FEMEIE ... nu o cirpa muncitoare pentru un parfum si o geanta de firma ...
AAI DREPTATE PE JUMATE DAR NICI AIA NU A FOST O FEMEIE CARE SA SE RESPECTE....SI PRIVINTA EDUCATIEIE...DEMOCRATIA ESTE FOARTE RAU INTELEASA MAI ALES DE TINERETUL DIN ZIUA DE AZI...MAI ALES MINORIII...TE CHINUI CA PARINTE SA-L EDUCI...DAR IL STRICA ANTURAJUL...CINE E DE VINA OARE AICI ... ?
... cine e de vina ... cite un corcodel din asta ... care vrea o nevasta ''moderna'' ... care sa munceasca (eventual cot la cot cu el), sa nu faca copii (adica tot ea sa isi puna sanatatea in pericol), sa nu imbatrineasca, sa nu se ingrase, sa nu slabeasca, sa nu il refuze ... parintii de astazi sint ''moderni'' .... isi ''educa'' copii doar cu BANI ... in rest nu au prea multe in comun cu ei ... copii cresc singuri ... fara valori, si morala clare ... parintii la servici ... ei singuri ... ce astepti ? ... de unde caracter, de unde valori si reguli bine definite ? ... de la cine ? ... de la BANI ? ... bani nu aduc fericirea ... iar cine o cumpara trebuie sa aiba mult prea multi ca sa si creada ca e adevarata ...
O FAMILIE NECESITA MULTE... SI MULTE EFORTURI DIN PARTEA AMINDORURA, BANII SINT NECESARI , DAR NU SE REZUMA TOTUL LA EI... IN CE PRIVESTE EDUCATIA COPIILOR...E FOARTE IMPORTANTA INTR-O FAMILIE.............FAMILIA SE INTRETINE CU IUBIRE SI INTELEGERE CA RESTUL VINE DE LA SINE...........
... sari ca picapul de la o idee la alta ... vorbeam parca de copii si educatie ... cum sa ''educi'' niste copii daca muncesti ... prin telecomanda ... adica prin bani ... si speri sa se prinda ceva de ei ... dar nu valori sau morala ... ci doar niste indeletniciri practice fara legatura cu regulile de viata persoanal sau in societate ... pe astea le ''invata'' pe strada sau de la televizor (manele), internet (chat, facebok, hi5, ...) ... iubirea si intelegerea sint frestii la un picior de lemn ... ca si rezultate ...
E POSIBIL SI ASTA...DACA IUBESTI FAMILIA ITI FACI TIMP PENTRU TOT.....DAR RESPONSABILITATILE SA FIE RECIPROCE- IMPARTITE....FEMEIA DE OBICEI E CU CRESTEREA COPIILOR.
|
Fulg-de-nea Postat pe 18 Ianuarie 2011 00:38
|
De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-18 00:36:51Prin razbunare nu imi gasesc fericirea dar gasesc o mare satisfactie cand are loc ... in cautarea fericirii contui cu sperante . si nu razbunnimic nejustificat , ca s doresc razbunare trebuie sa mi se provace suferinta . De acea e razbunare si nu rautate .
... RAZBUNAREA E ARMA ... PROSTULUI ...
... oricine stie asta ... mai putin cei care nu se pot abtine ... din motivul de la urma ...
|
marco918 Postat pe 18 Ianuarie 2011 00:40
|
De la: marco918, la data 2011-01-18 00:38:43De la: kudika141011, la data 2011-01-18 00:35:47De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-18 00:30:36Stiu ca fac greseli gramaticale , va cer scuze ptr ele , matematica era punctul meu forte ins coala nu limba romana .
... ... mai 011, tu chiar traiesti ce ti se spune pe aici ? ... pai chiar crezi ca nea asta stie sa socoteasca ? ... ... daca iti spunea ca a refuzat nobelul cred ca te apuca si plinsul ...
CREZI CA AM TIMP SA CRED TOT...LA NOBEL SE AJUNGE GREU....
|
Fulg-de-nea Postat pe 18 Ianuarie 2011 00:40
|
De la: marco918, la data 2011-01-18 00:40:19De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-18 00:36:51Prin razbunare nu imi gasesc fericirea dar gasesc o mare satisfactie cand are loc ... in cautarea fericirii contui cu sperante . si nu razbunnimic nejustificat , ca s doresc razbunare trebuie sa mi se provace suferinta . De acea e razbunare si nu rautate .
... RAZBUNAREA E ARMA ... PROSTULUI ...
... oricine stie asta ... mai putin cei care nu se pot abtine ... din motivul de la urma ...
|
Fulg-de-nea Postat pe 18 Ianuarie 2011 00:41
|
De la: marco918, la data 2011-01-18 00:37:01De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-18 00:34:22De la: marco918, la data 2011-01-18 00:31:28... oleeee ... spune tot ... traieste ca sa se razbune ... pe parinti, pe nevasta, pe femeia aia pe car eo pindeste acum ... pe fi-sa ca sa nascut ... pe mai stiu eu cine ... asta e ''experintza'' lui de viata ... prostul tot ce stie e sa se lase prostit si apoi sa traisca cu speranta ca se va razbuna ...
... ... si ce mai vrei sa iti treci pe lista ... vrei o intilnire, puishor ? ...
Amm fost destul in Caracal , nu ar fi corecta intalnirea as cunoste terenul si avatajul tau ar fi zero , pe cand aici in Arad pe teriteriul meu ... Oricun este de laudat ca nu aveti aproape nici un boschetar pe acolo de fapt scuze oameni ai strazii , insa nu treci doua colturi fara sa nu dai peste turma de maidanezi , logica imi explica de ce lipsesc oamenii strazii dar nu imi explica maidanezii .
|
Alex_Bodea Postat pe 18 Ianuarie 2011 00:42
|
De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-18 00:38:11De la: kudika141011, la data 2011-01-18 00:35:47De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-18 00:30:36Stiu ca fac greseli gramaticale , va cer scuze ptr ele , matematica era punctul meu forte ins coala nu limba romana .
Acest departe insemnand ce , mai exact ?
HA GRESELILE DIN VIATA TA...
|
Fulg-de-nea Postat pe 18 Ianuarie 2011 00:43
|
De la: kudika141011, la data 2011-01-18 00:38:48De la: marco918, la data 2011-01-18 00:35:42De la: kudika141011, la data 2011-01-18 00:29:39De la: marco918, la data 2011-01-18 00:24:38De la: kudika141011, la data 2011-01-18 00:18:02De la: marco918, la data 2011-01-18 00:12:46De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-18 00:01:02De la: marco918, la data 2011-01-17 23:14:19[... corcodel ... pai asta e rolul barbatului mai baiat ... sa intretina ... FAMILIA ... cu copii, purcel, catel si soacra ...
Ai o gandire depasita , de pe vremea bunicilor si a strabunicilor mei , tineretul de azi lucreaza impreuna , atat femeile cat si barbatii , ptr ca nu e doar treaba barbatului sa lucre si a femei sa faca prunci mancare si curatenie . Fiecare dintre cei doi au nevoie de independenta financiara , ca sa nu depinda de celalalt si sa ii fie supus ca doar ela duce banul in casa . Deocamdata in Romania multi inca gandesc asa si de asta sunt pe formul asta atatea povestioare in care femeile sunt abuzate de barbati .
... corcodel ... tu ai gindire de comunist ... spalat la creier ... aia vroiau sa bage femeia la munca oricum si oriunde ... din cauza aia copii au ramas needucati, fara cei 7 ani de acasa ... de asta nu ai nici un fel de valori, de morala, de incredere ... de asta nu stii ce sa faci ...
... daca barbatul poate intretine o familie ... femeia poate si munci daca vrea ... daaar ... are grija ca copii sa primeasca cei 7 ani de acasa ... fara aia sint niste victime sigure in fatza marketingului de consum de astazi ... dupa tine femeia trebuie sa munceasca iar tu sa ii spui ce ''accepti'' si ce nu ... adica sa iti faca viata usoara si sa iti asculte si bazaconiile ... uite asa a preferat nevasta-ta sa stea cu o maica-sa italianului si surorile lui in casa decit cu tine ... nu o mai freaca nimeni la cap si poate sa fie ... FEMEIE ... nu o cirpa muncitoare pentru un parfum si o geanta de firma ...
AAI DREPTATE PE JUMATE DAR NICI AIA NU A FOST O FEMEIE CARE SA SE RESPECTE....SI PRIVINTA EDUCATIEIE...DEMOCRATIA ESTE FOARTE RAU INTELEASA MAI ALES DE TINERETUL DIN ZIUA DE AZI...MAI ALES MINORIII...TE CHINUI CA PARINTE SA-L EDUCI...DAR IL STRICA ANTURAJUL...CINE E DE VINA OARE AICI ... ?
... cine e de vina ... cite un corcodel din asta ... care vrea o nevasta ''moderna'' ... care sa munceasca (eventual cot la cot cu el), sa nu faca copii (adica tot ea sa isi puna sanatatea in pericol), sa nu imbatrineasca, sa nu se ingrase, sa nu slabeasca, sa nu il refuze ... parintii de astazi sint ''moderni'' .... isi ''educa'' copii doar cu BANI ... in rest nu au prea multe in comun cu ei ... copii cresc singuri ... fara valori, si morala clare ... parintii la servici ... ei singuri ... ce astepti ? ... de unde caracter, de unde valori si reguli bine definite ? ... de la cine ? ... de la BANI ? ... bani nu aduc fericirea ... iar cine o cumpara trebuie sa aiba mult prea multi ca sa si creada ca e adevarata ...
O FAMILIE NECESITA MULTE... SI MULTE EFORTURI DIN PARTEA AMINDORURA, BANII SINT NECESARI , DAR NU SE REZUMA TOTUL LA EI... IN CE PRIVESTE EDUCATIA COPIILOR...E FOARTE IMPORTANTA INTR-O FAMILIE.............FAMILIA SE INTRETINE CU IUBIRE SI INTELEGERE CA RESTUL VINE DE LA SINE...........
... sari ca picapul de la o idee la alta ... vorbeam parca de copii si educatie ... cum sa ''educi'' niste copii daca muncesti ... prin telecomanda ... adica prin bani ... si speri sa se prinda ceva de ei ... dar nu valori sau morala ... ci doar niste indeletniciri practice fara legatura cu regulile de viata persoanal sau in societate ... pe astea le ''invata'' pe strada sau de la televizor (manele), internet (chat, facebok, hi5, ...) ... iubirea si intelegerea sint frestii la un picior de lemn ... ca si rezultate ...
E POSIBIL SI ASTA...DACA IUBESTI FAMILIA ITI FACI TIMP PENTRU TOT.....DAR RESPONSABILITATILE SA FIE RECIPROCE- IMPARTITE....FEMEIA DE OBICEI E CU CRESTEREA COPIILOR.
... pai si daca il ai pe corcodel de barbat ... ce faci ? ... el nu vrea copii ... trebuie sa ii prezinti o propunere si el sa o accepte ... trebuie sa nu te ingrasi ... sa nu slabesti ... sa nu imbatrinesti ... sa nu te schimbi ... si sa fii si ''disponibila'' ... aaaa ... sa muncesti ... sa nu fii o ''lenesa'' ... asa vede, corcodel'' femeia ideala ... ... cit crezi ca ai rezista cu un gainar ca asta ...
|
marco918 Postat pe 18 Ianuarie 2011 00:43
|
De la: marco918, la data 2011-01-18 00:43:11De la: kudika141011, la data 2011-01-18 00:38:48De la: marco918, la data 2011-01-18 00:35:42De la: kudika141011, la data 2011-01-18 00:29:39De la: marco918, la data 2011-01-18 00:24:38De la: kudika141011, la data 2011-01-18 00:18:02De la: marco918, la data 2011-01-18 00:12:46De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-18 00:01:02De la: marco918, la data 2011-01-17 23:14:19[... corcodel ... pai asta e rolul barbatului mai baiat ... sa intretina ... FAMILIA ... cu copii, purcel, catel si soacra ...
... pai si daca il ai pe corcodel de barbat ... ce faci ? ... el nu vrea copii ... trebuie sa ii prezinti o propunere si el sa o accepte ... trebuie sa nu te ingrasi ... sa nu slabesti ... sa nu imbatrinesti ... sa nu te schimbi ... si sa fii si ''disponibila'' ... aaaa ... sa muncesti ... sa nu fii o ''lenesa'' ... asa vede, corcodel'' femeia ideala ... ... cit crezi ca ai rezista cu un gainar ca asta ...
FOARTE TARE!
LA-S FACE FEMEIE 1 AN
|
Fulg-de-nea Postat pe 18 Ianuarie 2011 00:46
|
De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-18 00:42:39De la: marco918, la data 2011-01-18 00:37:01De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-18 00:34:22De la: marco918, la data 2011-01-18 00:31:28... oleeee ... spune tot ... traieste ca sa se razbune ... pe parinti, pe nevasta, pe femeia aia pe car eo pindeste acum ... pe fi-sa ca sa nascut ... pe mai stiu eu cine ... asta e ''experintza'' lui de viata ... prostul tot ce stie e sa se lase prostit si apoi sa traisca cu speranta ca se va razbuna ...
Amm fost destul in Caracal , nu ar fi corecta intalnirea as cunoste terenul si avatajul tau ar fi zero , pe cand aici in Arad pe teriteriul meu ... Oricun este de laudat ca nu aveti aproape nici un boschetar pe acolo de fapt scuze oameni ai strazii , insa nu treci doua colturi fara sa nu dai peste turma de maidanezi , logica imi explica de ce lipsesc oamenii strazii dar nu imi explica maidanezii .
... corcodel ... eu sint un om chinuit ... din familie mare si saraca ... cind cunosc un ''prieten'' ca tine nu prea pot refuza cadourile tale ... de la tine din arad ... vezi nu te marcheze intilnirea cu un boschetar ca mine ... de obicei sint evitat ... nu stiu de ce ... daca imi dai o adresa am grija sa iti fac o surpriza ...
|
marco918 Postat pe 18 Ianuarie 2011 00:47
|
Noapte buna marco
|
AdrianaR Postat pe 18 Ianuarie 2011 00:48
|
De la: kudika141011, la data 2011-01-18 00:46:08De la: marco918, la data 2011-01-18 00:43:11De la: kudika141011, la data 2011-01-18 00:38:48De la: marco918, la data 2011-01-18 00:35:42De la: kudika141011, la data 2011-01-18 00:29:39De la: marco918, la data 2011-01-18 00:24:38De la: kudika141011, la data 2011-01-18 00:18:02De la: marco918, la data 2011-01-18 00:12:46De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-18 00:01:02De la: marco918, la data 2011-01-17 23:14:19[... corcodel ... pai asta e rolul barbatului mai baiat ... sa intretina ... FAMILIA ... cu copii, purcel, catel si soacra ...
FOARTE TARE!
LA-S FACE FEMEIE 1 AN
... l-as face si eu femeia ... mea ... vreo citiva ani ... imi plac astia suparati asa ... sint mai naravasi la inceput ... dupa aia chiar le place ...
|
marco918 Postat pe 18 Ianuarie 2011 00:48
|
De la: AdrianaR, la data 2011-01-18 00:48:03Noapte buna marco
... noapte buna ...
|
marco918 Postat pe 18 Ianuarie 2011 00:49
|
De la: AdrianaR, la data 2011-01-18 00:42:37
CITEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Ok prima mea nevasta in 3 saptamani si-a revenit dupa nastere , si a luat parte la un turneu cu trupa de dans din care facea parte . "
PRIMA TA NEVASTA????????Pai...nu degeaba-mi da mie cu virgula!
Mai machu-pichu,tu pe cine vrei sa prostesti aici???
Lamureste-ma si pe mine cu cine ai copil,cu prima sau cu a doua????
Fecior,esti praf,nici sa minti nu stii,ca uiti ce minti!
Cum naiba sa nu rada luma de tine cand uite ce baliverne scoti?
De fapt ti-ai dat raspunsul singura din citatul respectiv , mai reciteste , dar paote ar trebui sa o faci maine ca acum poate te afecteaza ora tarzie , si nu realizezi de fapt ce citezi . Incearca sa nu imi ami rapasti timpul cuu intrebari la care iti dai singura raspunsul .
|
Alex_Bodea Postat pe 18 Ianuarie 2011 00:50
|
De la: marco918, la data 2011-01-18 00:49:17De la: AdrianaR, la data 2011-01-18 00:48:03Noapte buna marco
... noapte buna ...
NOAPTE BUNA....SI NU MAI FITI SUPARATI ...VIATA E SCURTA MERITA TRAITA BUCURATI-VA DE EA! ....
|
Fulg-de-nea Postat pe 18 Ianuarie 2011 00:53
|
De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-18 00:50:24De la: AdrianaR, la data 2011-01-18 00:42:37
CITEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Ok prima mea nevasta in 3 saptamani si-a revenit dupa nastere , si a luat parte la un turneu cu trupa de dans din care facea parte . "
PRIMA TA NEVASTA????????Pai...nu degeaba-mi da mie cu virgula!
Mai machu-pichu,tu pe cine vrei sa prostesti aici???
Lamureste-ma si pe mine cu cine ai copil,cu prima sau cu a doua????
Fecior,esti praf,nici sa minti nu stii,ca uiti ce minti!
Cum naiba sa nu rada luma de tine cand uite ce baliverne scoti?
De fapt ti-ai dat raspunsul singura din citatul respectiv , mai reciteste , dar paote ar trebui sa o faci maine ca acum poate te afecteaza ora tarzie , si nu realizezi de fapt ce citezi . Incearca sa nu imi ami rapasti timpul cuu intrebari la care iti dai singura raspunsul .
... corcodel ... cum ramine cu intilnirea ... mai facut curios cu bogatiile tale ... vrea si ochiul meu sa vada ... ce zici ? ... caracal - arad se face repede ... vin si cu citiva boschetari din familie ... poate imi faci ceva cadouri ? ... imi prezinti ''prietenii'' tai ... nu refuz ...
|
marco918 Postat pe 18 Ianuarie 2011 00:55
|
De la: kudika141011, la data 2011-01-18 00:53:27De la: marco918, la data 2011-01-18 00:49:17De la: AdrianaR, la data 2011-01-18 00:48:03Noapte buna marco
... noapte buna ...
NOAPTE BUNA....SI NU MAI FITI SUPARATI ...VIATA E SCURTA MERITA TRAITA BUCURATI-VA DE EA! ....
... noapte buna ... pai nu ne bucuram ? ... e o distractie continua ... nu ai cum sa te superi ... totul e normal ...
|
marco918 Postat pe 18 Ianuarie 2011 00:56
|
De la: marco918, la data 2011-01-18 00:56:34De la: kudika141011, la data 2011-01-18 00:53:27De la: marco918, la data 2011-01-18 00:49:17De la: AdrianaR, la data 2011-01-18 00:48:03Noapte buna marco
... noapte buna ...
... noapte buna ... pai nu ne bucuram ? ... e o distractie continua ... nu ai cum sa te superi ... totul e normal ...
|
Fulg-de-nea Postat pe 18 Ianuarie 2011 00:59
|
stii care este faza cu noi femeiile daca treci printo depresie si ai suferit din cauza unui barbat spui k toti sunt la fel dar stii tu vb aia "SPERANTA MOARE ULTIMA" asa daca tu simti cv ptr ea....knd va divorta de barbatu ei atunci ea iti va da si sperante si raspunsuri pe care tu le cauti la ea si ea iti raspunde k ii este"FRICA"ai sa vezi mult noroc si nu mai pune botu la tot ce spune lumea pe forum multi dintre ei cauta sa rada k nush altceva decat sa isi bata joc asa mult noroc in vaita
|
kudika332074 Postat pe 18 Ianuarie 2011 01:02
|
De la: kudika141011, la data 2011-01-18 00:59:17De la: marco918, la data 2011-01-18 00:56:34De la: kudika141011, la data 2011-01-18 00:53:27De la: marco918, la data 2011-01-18 00:49:17De la: AdrianaR, la data 2011-01-18 00:48:03Noapte buna marco
... noapte buna ...
... noapte buna ... pai nu ne bucuram ? ... e o distractie continua ... nu ai cum sa te superi ... totul e normal
...
ASA E MERITA TRAITA DAR NU IN FELUL ASTA....II DORESC O VIATA LINISTITA BAIATULUI SA LASE RAZBUNAREA SA MAI ANALIZEZE ESNTA LUCRURILOR....
NOAPTE BUNA ........... .PE MIINE!
|
Fulg-de-nea Postat pe 18 Ianuarie 2011 01:02
|
De la: AdrianaR, la data 2011-01-18 00:46:33Ahhhh si.....a plecat la o luana dupa ce a nascut?sau la 6?
CITEZZZZZ!!!!!!!!
"Nu imi plac copii . Fiicamea nu ma cunaoste , Sotia mea a plecat la 6 luni dupa ce a nascut , fiica mea are un apartament aici in Arad , si bani in cont din partea mea . Ultima data am vazut-o acum 4 ani si atunci ptr 3 minute ,"
Cu asta,inchei subiectul...esti prea neinteresant ca sa stau sa-ti arat cat minti!Ar trebui macar sa tii minte,dar nu te condamn...la cate evenimente ai avut in viata ta cu "femeile".....ma stric de ras
de fapt ce nu intelegi aici ? Fosta nevasta a plecat in turneu cu trupa de dans la o luna dupa ce a nascut , dar noi ne-am despartit cand fiicamea avea 6 luni , si in preajama fiicei mele am stat in total 4 saptamani , cele 4 saptamani dupa ce s-a nascut , apoi cand avea unan si ceva m-a lasat sa stau cu fiicamea o ora si cnad fiicamea avea 3 ani a venit sa mi-o arate si cand am vazut reactia fiicei mele am decis sa nu ii stric impresia despre parintele ei , la varsta acea pagubele ar fi fost prea mari , cand va fi mai mare si va intelege cum stau lucrurile intre oameni vom putea discuta ... pana atunci nu vreau sa ii stric copilaria .
|
Alex_Bodea Postat pe 18 Ianuarie 2011 01:03
|
De la: kudika141011, la data 2011-01-18 01:02:53De la: kudika141011, la data 2011-01-18 00:59:17De la: marco918, la data 2011-01-18 00:56:34De la: kudika141011, la data 2011-01-18 00:53:27De la: marco918, la data 2011-01-18 00:49:17De la: AdrianaR, la data 2011-01-18 00:48:03Noapte buna marco
... noapte buna ...
... noapte buna ... pai nu ne bucuram ? ... e o distractie continua ... nu ai cum sa te superi ... totul e normal
...
ASA E MERITA TRAITA DAR NU IN FELUL ASTA....II DORESC O VIATA LINISTITA BAIATULUI SA LASE RAZBUNAREA SA MAI ANALIZEZE ESNTA LUCRURILOR....
... genul asta de oameni se naste defect si moare defect ... nu ai ce sa le faci ... chestia cu lupul isi schimba parul dar naravul ba ...
|
marco918 Postat pe 18 Ianuarie 2011 01:05
|
De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-18 01:03:42De la: AdrianaR, la data 2011-01-18 00:46:33Ahhhh si.....a plecat la o luana dupa ce a nascut?sau la 6?
CITEZZZZZ!!!!!!!!
"Nu imi plac copii . Fiicamea nu ma cunaoste , Sotia mea a plecat la 6 luni dupa ce a nascut , fiica mea are un apartament aici in Arad , si bani in cont din partea mea . Ultima data am vazut-o acum 4 ani si atunci ptr 3 minute ,"
Cu asta,inchei subiectul...esti prea neinteresant ca sa stau sa-ti arat cat minti!Ar trebui macar sa tii minte,dar nu te condamn...la cate evenimente ai avut in viata ta cu "femeile".....ma stric de ras
de fapt ce nu intelegi aici ? Fosta nevasta a plecat in turneu cu trupa de dans la o luna dupa ce a nascut , dar noi ne-am despartit cand fiicamea avea 6 luni , si in preajama fiicei mele am stat in total 4 saptamani , cele 4 saptamani dupa ce s-a nascut , apoi cand avea unan si ceva m-a lasat sa stau cu fiicamea o ora si cnad fiicamea avea 3 ani a venit sa mi-o arate si cand am vazut reactia fiicei mele am decis sa nu ii stric impresia despre parintele ei , la varsta acea pagubele ar fi fost prea mari , cand va fi mai mare si va intelege cum stau lucrurile intre oameni vom putea discuta ... pana atunci nu vreau sa ii stric copilaria .
NOAPTE BUNA SI TIE...SUFLET RATACIT!
|
Fulg-de-nea Postat pe 18 Ianuarie 2011 01:07
|
De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-18 01:03:42De la: AdrianaR, la data 2011-01-18 00:46:33Ahhhh si.....a plecat la o luana dupa ce a nascut?sau la 6?
CITEZZZZZ!!!!!!!!
... corcodel ... PLATESTI PENSIE ALIMENTARA ? ... NU ... pentru ca ai fi spus din primul cuvint ... iar tu nu mai ai nici un drept in viata fetei aleia ... aleluia ... nu iti incerca perversiunile pe un copil ... chiar daca crezi ca nu te ajunge mina nimanui nu dormi linistit ... se poate face un efort ...
|
marco918 Postat pe 18 Ianuarie 2011 01:08
|
De la: marco918, la data 2011-01-18 01:05:53De la: kudika141011, la data 2011-01-18 01:02:53De la: kudika141011, la data 2011-01-18 00:59:17De la: marco918, la data 2011-01-18 00:56:34De la: kudika141011, la data 2011-01-18 00:53:27De la: marco918, la data 2011-01-18 00:49:17De la: AdrianaR, la data 2011-01-18 00:48:03Noapte buna marco
... noapte buna ...
...
... genul asta de oameni se naste defect si moare defect ... nu ai ce sa le faci ... chestia cu lupul isi schimba parul dar naravul ba ...
...........................CE SA MAI ADAUG?........SOMN USOR LA TOATA LUMEA!
|
Fulg-de-nea Postat pe 18 Ianuarie 2011 01:09
|
De la: kudika141011, la data 2011-01-18 01:09:38De la: marco918, la data 2011-01-18 01:05:53De la: kudika141011, la data 2011-01-18 01:02:53De la: kudika141011, la data 2011-01-18 00:59:17De la: marco918, la data 2011-01-18 00:56:34De la: kudika141011, la data 2011-01-18 00:53:27De la: marco918, la data 2011-01-18 00:49:17De la: AdrianaR, la data 2011-01-18 00:48:03Noapte buna marco
... noapte buna ...
...
... hai dute odata la culcare ca nu il maninc ... inca ... se maninca singur ...
|
marco918 Postat pe 18 Ianuarie 2011 01:15
|
De la: marco918, la data 2011-01-18 01:08:49... corcodel ... PLATESTI PENSIE ALIMENTARA ? ... NU ... pentru ca ai fi spus din primul cuvint ... iar tu nu mai ai nici un drept in viata fetei aleia ... aleluia ... nu iti incerca perversiunile pe un copil ... chiar daca crezi ca nu te ajunge mina nimanui nu dormi linistit ... se poate face un efort ...
Am specifiat , fiica mea are un cont care o va asteptqa cand va fi preagatita sa ma vada , scumpa mea fosta sotioare e binevenita sa imi ceara oricand pensia alimentara , dar nu ti-ai pus intrebarea oare de ce nu indrazneste ? Oare de ce cand vine in arad se ascunde si trebuie sa aflu de la bijnitari ca e in Arad ? Mi-a gresit prea mult si stie de ce sunt in stare de pe vremea cand eram casatoriti si trebuia sa ii protejez fundul de fel de fel de indivizi . De acea cand vi la Arad poate va trebui sa stai la coada . Si am laudat ca nu avet boschetari nu te-am facut pe tine sau cienva din familia ta .
|
Alex_Bodea Postat pe 18 Ianuarie 2011 01:16
|
De la: marco918, la data 2011-01-18 01:15:40De la: kudika141011, la data 2011-01-18 01:09:38De la: marco918, la data 2011-01-18 01:05:53De la: kudika141011, la data 2011-01-18 01:02:53De la: kudika141011, la data 2011-01-18 00:59:17De la: marco918, la data 2011-01-18 00:56:34De la: kudika141011, la data 2011-01-18 00:53:27De la: marco918, la data 2011-01-18 00:49:17De la: AdrianaR, la data 2011-01-18 00:48:03Noapte buna marco
... noapte buna ...
...
... hai dute odata la culcare ca nu il maninc ... inca ... se maninca singur ...
MA RETRAG... NOAPTE BUNA!
|
Fulg-de-nea Postat pe 18 Ianuarie 2011 01:16
|