Mai multe
| Da de obicei sunt un gentlemen , doar ca acum inca sunt in starea provocata de discutiile de aseara si de astazi,imi cer scuze in ca o data , am sa ma controlez mai bine pe viitor . | ||
|
Alex_Bodea Postat pe 18 Ianuarie 2011 17:30 |
||
|---|---|---|
| Si neintelegerea s-a datorat din faptul ca Tigra a scris EUUU si colega de forum se semneaza EEUU | ||
|
Alex_Bodea Postat pe 18 Ianuarie 2011 17:53 |
||
|
Oamenii in general sunt obisnuiti sa duca o viata mediocra iar o poveste de genul tau va soca intotdeauna deoarece acea poveste nu face parte din categoria "viata mediocra".Nu este o poveste simpla, este o poveste extrem de complicata, este o poveste reala.Era normal sa socheze pe un forum asa cum a socat de fiecare data cand ai zis'o si in realitate dar parerea mea sincera este ca prea zici povestea asta tuturor.De apreciat ca joci cu cartile pe fata dar trebuie sa intelegi ca este un lucru personal care trebuie spus doar persoanelor care merita acest lucru si in niciun caz pe un forum la niste persoane gen tipul ala din Caracal care abuzeaza de puncte de suspensie si care nu e capabil sa'si spuna o parere in mod civilizat sau altor persoane mai slabe de inger. Ei vad doar niste cuvinte scrise de un user pe un forum iar majoritatea vor face de fiecare data ce stie un roman mai bine sa faca, sa te acuze, sa vorbeasca la misto sau sa te trimita la psihiatru.Trimisul la psihiatru este doar un cliseu de prost gust.Omul cand vede ca ai o problema si nu stie cum sa te ajute atunci nu va face altceva decat sa te trimita la psihiatru sau sa te evite.Eu ca si prieten care te cunosc de ceva ani buni nu am sa te trimit la psihiatru niciodata.Eu vreau doar sa recunosti ca ai luat si decizii gresite in viata ta, sa'ti dai seama singur care au fost acele decizii gresite si sa incerci tot posibilul sa nu mai iei aceleasi decizii gresite si pe viitor.Atat.Daca vei putea sa faci acest lucru atunci vei putea sa mergi mai departe si poti sa faci acest lucru deoarece ai potential dar pur si simplu trebuie sa ai si vointa.Nu exista oameni care nu au luat niciodata cel putin o decizie gresita dar exista oameni care nu sunt capabili sa recunoasca acest lucru iar pe viitor vor lua exact aceasi decizie gresita. Si apropo de urmatoarea mutare.Imi place cum povestesti de fiecare data despre viitoarele tale cuceriri desi inteleg ca aici vrei sa fie ceva mult mai serios.Parerea mea este ca nu conteaza cine este ea.Poate sa fie si alba ca zapada din padurea adormita.Important este cine esti TU in momentul de fata si ce vei putea sa'i oferi EI pe viitor.Daca esti pregatit pentru viitoarea relatie din absolut toate punctele de vedere.Tu zici ca esti pregatit.Eu zic ca nu esti pregatit si tocmai din acest motiv aplici tot ce stii si tot degeaba. Tu nu o privesti pe ea ca si pe o femeie.Tu o privesti pe ea ca si pe o motivatie.Tu vrei sa ai o motivatie pentru a putea sa'ti rezolvi problemele x,y,z in loc sa'ti rezolvi singur acele probleme si doar dupa aia sa treci la urmatorul nivel.Tu vrei sa ai o motivatie pentru a continua.Nu ai nevoie de o motivatie pentru a face un lucru, ai nevoie doar de vointa.Eu nu am nevoie sa fiu motivat de cineva pentru a ma duce sa'mi fac operatia aia la ochi, am nevoie doar de vointa. Ai nevoie de o femeie care sa'ti inteleaga trecutul si care sa te respecte pentru ceea ce esti in acest moment la fel cum si ea are nevoie de un barbat care sa o respecte pentru ceea ce este ea si nu de un barbat care sa o priveasca ca pe o simpla motivatie, ca pe un impuls pentru ca el sa'si rezolve problemele x,y,z. Ea vrea sa fie privita ca si o femeie si sa fie respectata asa cum se cuvine.Ce urmeaza mai departe ? N'am idee.Dar am idee ca asa trebuie sa arate inceputul. |
||
|
|
||
|
W_S_ Postat pe 18 Ianuarie 2011 20:33 |
||
|
@W_S: pe mine una nu m-a socat nimic, am vazut tipi ca el mai mult decat aveam nevoie, de aceea l-am si nimerit asa bine pe la inceput (inainte sa inceapa sa se piarda in detalii, semn clar al unei minciuni... sau a mai multora; sau semn clar al unei constiinte foarte incarcate). N-o recunoaste el, dar stie ca l-am nimerit. Cat despre trimisul la psihiatru, e mai bine asa decat sa se apuce lumea fara studii sau fara contact face to face sa-i faca psihanaliza pe forum. Sa stii ca daca mergi la psihiatru/psiholog nu esti nebun si nu este o jignire "Du-te la psihiatru" asa cum cred romanii (!!!), ci un indemn. Despre restul, eu chiar sunt de acord cu ce ai zis tu, mai ales cu "Tu nu o privesti pe ea ca si pe o femeie.Tu o privesti pe ea ca si pe o motivatie." |
||
|
kudika_pudika Postat pe 18 Ianuarie 2011 20:58 |
||
De la: alexo88, la data 2011-01-18 09:44:02 ................................. 2 la mana de ce le dai tu raspunsuri despre viata ta foarte intime personale ? ................................... ... corcodel ... asta e fratele tau imaginar ? ... ... vrei sa raspund eu la intrebare ? ... uite ... pentru ca e totul o minciuna ... simplu ... in afara de faptul ca te-a parasit nevasta, sau a fugit (e mai corect) cam nimic nu e adevarat sau e mult exagerat ... probabil ai stat si te-ai gindit mult ce si cum ai fi facut DACA ar fi fost totul ca in visele tale ... si tot continui sa te trezesti dimineatza acelasi prost facut gramada ... daca un 15% din ce ai spus ar fi fost adevarat atunci eu o inteleg pe femeia aia care te-a suportat ... ... o combinatie mai ''naturala'' de prostie, mitocanie, grandomanie ca a ta se gaseste mai greu ... nu ca ai fi o ''pasare'' rara ... |
||
|
marco918 Postat pe 18 Ianuarie 2011 21:19 |
||
De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-18 15:41:28Da conform legii am dreptul sao vad , dar ea poate sa spuna ca nu are posibilitati sao aduca din italia la intervale regulate si asa ca daca vreau sa o vad trebuie sa fa procesul ca in cele din urma sa aflu unde sta si apoi sa ma pun eu pe strans bani sa fac deplasarile in Italia . ... ce sa faci, mai corcodel ? ... sa o vezi pe fii-ta ? ... parca nu iti doresti copii ? ... mai asteapta sa creasca putin si o sa poti sa incepi sa II CERI BANI ... stau si ma minunez cit poti sa fii de handicapat ... cit esti de sonat la cap ... cred ca nevasta-ta ar fi acceptat sa fuga si cu un somalez numai sa scape de tine ... nici nu vreau sa ma gindesc ca ai avea un copil intradevar si cum te-ai folosi de el ca sa iti iasa niste bani ... ia zi ... ceva droguri iei ? ... |
||
|
marco918 Postat pe 18 Ianuarie 2011 21:25 |
||
De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-18 13:26:16Fiica mea se aflape undeva intr-un orasel din nordul Italiei , nu am nici macar o poza cu ea , dupa cum am spus toate actele mi le-a ars si toate poze , am ramas doar cu buletin si pasaport ca astea le aveam la mine atunci .In rest am rugat-o pe fosta mea sotie sa tinem legatura , ca trec peste ce a fost si nu voi dorii sa ma razbun . I-am dat numar de telefon , mail , adresa , dar tot degeaba nici macar prin mail nu imi trimite o poza , ca sa imi vad fiica ar trebui sa intru pe calea instantei si de aici ar incepe hartuirea ei . Fiica mea imi poarta numele meu nu al italianului chiar , asa ca in timp isi va da seama ca ceva nu e in regula ca nu taticul e taticul ei ci altcineva si atunci ma va cauta . Cand am avut ocazia sa imi vad fiica doar asa am reusit ca fosta nevasta imi cerea ceva si stia ca vazundumi fiica ma inmoi si dau ce imi cere . si vrei sa te cred...daca iti doreia sa iti vezi fetita o cautai si in gura de sarpe.Nu cel care ii dai nastere e tatal ci cel care te creste si te educa , cel care ii ofera afectiune! Poze cu copii se tin si in portofel. |
||
|
roz5blue6lila7 Postat pe 18 Ianuarie 2011 21:31 |
||
|
... corcodel ... asta e fratele tau imaginar ? ... ... vrei sa raspund eu la intrebare ? ... uite ... pentru ca e totul o minciuna ... simplu ... in afara de faptul ca te-a parasit nevasta, sau a fugit (e mai corect) cam nimic nu e adevarat sau e mult exagerat ... probabil ai stat si te-ai gindit mult ce si cum ai fi facut DACA ar fi fost totul ca in visele tale ... si tot continui sa te trezesti dimineatza acelasi prost facut gramada ... daca un 15% din ce ai spus ar fi fost adevarat atunci eu o inteleg pe femeia aia care te-a suportat ... ... o combinatie mai ''naturala'' de prostie, mitocanie, grandomanie ca a ta se gaseste mai greu ... nu ca ai fi o ''pasare'' rara ... [/quote] Buna rau asta cu prietenu imaginar da cum ai dedus-o ? |
||
|
alexo88 Postat pe 18 Ianuarie 2011 21:52 |
||
De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-17 00:30:59 Tine minte ce ai spus prima oara si nu te mai ascunde atata dupa deget. Ai intrat in detalii pe care nu ti le-a cerut nimeni, detalii care se contrazic cu ce ai spus aici. Asta ma face sa cred ca minti, o alta trasatura urata, pe langa lipsa de caracter, de coloana vertebrala. Te dai dupa cum bate vantul, nu? Ai spune orice sa-ti atingi scopurile, nu? Si inca te mai intrebi de ce nu vrea fata cu tine si de ce te-a parasit nevasta si de ce nu ramai cu nimeni in final? |
||
|
kudika_pudika Postat pe 18 Ianuarie 2011 21:58 |
||
De la: alexo88, la data 2011-01-18 21:52:59 Buna rau asta cu prietenu imaginar da cum ai dedus-o ? [/quote] Se pare ca e cineva care il cunoaste...si nu prea e deacord cu actiunile lui.... Dar haideti sa nu-l mai judecam, e doar un baiat de cartier...a avut experiente rele si bune...care doreste sa-si refaca si sa-si indrepte greselile. Alex....daca vrei cu adevarat o schimbare in viata ta..renunta la anturaj, la trecut, la aceasta femeie care nu te accepta....renunta la tot si ia-o de la capat!
|
||
|
mimi_ca29 Postat pe 18 Ianuarie 2011 22:05 |
||
De la: alexo88, la data 2011-01-18 21:52:59 Buna rau asta cu prietenu imaginar da cum ai dedus-o ? [/quote] ... da crezi ca e greu de ''dedus'' ? ... |
||
|
marco918 Postat pe 18 Ianuarie 2011 22:09 |
||
| Pentru tine nu ,bravo ai realizat ceva . AI DEDUS | ||
|
alexo88 Postat pe 18 Ianuarie 2011 22:16 |
||
De la: mimi_ca29, la data 2011-01-18 22:05:46De la: alexo88, la data 2011-01-18 21:52:59 Se pare ca e cineva care il cunoaste...si nu prea e deacord cu actiunile lui.... Dar haideti sa nu-l mai judecam, e doar un baiat de cartier...a avut experiente rele si bune...care doreste sa-si refaca si sa-si indrepte greselile. Alex....daca vrei cu adevarat o schimbare in viata ta..renunta la anturaj, la trecut, la aceasta femeie care nu te accepta....renunta la tot si ia-o de la capat! [/quote]... ce visatoare esti ... dar indemnurile tale sint ca si acelea adresate unei maimutze - hai ca poti sa poti sa maninci cu furculitza ... trebuie doar sa iti pui ... camasa !!! ... si devii ... om ... ... mai, fratilor, pentru orice exista o limita ... de virsta ... ori ce ii cereti voi se invata, in familii normale, pina la ... 7 ani ... ... nu cunosc si nu am pe linga mine ... maimutze ... |
||
|
marco918 Postat pe 18 Ianuarie 2011 22:23 |
||
|
... ce visatoare esti ... dar indemnurile tale sint ca si acelea adresate unei maimutze - hai ca poti sa poti sa maninci cu furculitza ... trebuie doar sa iti pui ... camasa !!! ... si devii ... om ... ... mai, fratilor, pentru orice exista o limita ... de virsta ... ori ce ii cereti voi se invata, in familii normale, pina la ... 7 ani ... ... nu cunosc si nu am pe linga mine ... maimutze ... [/quote] Da ma bag pentru fiecare m-as baga daca vad ca mai multi sar pe el,si unii cautati asa niste motive ...pff pe care chiar nu e treaba voastra,dar nah umpleti forumu de vorbe si vorbe sa fie no ? ce draqu asa bravo, nu il cunosc nu ma intereseaza persoana lui ,nu stiu nici macar orasul lui nici nu mam uitat la avatar acolo jos sa vad orasul lui,ma deranjeaza faptul ca am vazut ca a-ti sarit asa aiurea toti pe el ( si culmea l-am rugat frumos sa incheie subiectul si sa nu mai vorbeasca el atata dar ironic n-a facut asa ,ee acuma si-o merita ), si eu zic ca din ce am citit pe primul post din acest subiect a cerut in sfat si voi a-ti ajuns sa descoaseti tot omului pentru ce ? A cerut un sfat ,ce va mananca si pe voi sa vedeti care cum ce a facut ?V-a zis in mare parte care cum e,ce trebuie mai mult ? Eu de exemplu am intrat aici ,si uite exemplu acest marco ,si nu ma pot abtine trebuie sa te intreb de cand nu ai mai iesit p-afara ? Dar spunemi la AN ca daca te-as fii intrebat la saptamana probabil nu vei avea ce sa imi scrii,deci cate ? Dadeai exemple de niste maimute,pai ia puneti camasa pe tine asta in cazu in care ai evoluat iar daca nu laso camasa " naturala " cu un cioc pe care presupun ca il ai o pereche de ochelari probabil nestersi ca monitoru,si spunemi te rog daca ai evoluat de la cautat in cap de paduchi ,la partea de jos a paduchilor,si nu imi spune daca ai sau nu ,dar mai vreau sa aflu ceva de la tine ,in fine ca nu stau la vb prea multe cu tine,pune-ti paie in camera adica grajd unde pasti ,scoate Pc-u de acolo ca nu ei pentru ce sa il mai tii ,si baga somn . |
||
|
alexo88 Postat pe 18 Ianuarie 2011 23:01 |
||
| frumos interpretat..... | ||
|
Fulg-de-nea Postat pe 19 Ianuarie 2011 16:14 |
||
De la: kudika141011, la data 2011-01-19 16:14:33frumos interpretat..... ce-am pierdut?
|
||
|
MissRye Postat pe 19 Ianuarie 2011 16:18 |
||
De la: eeuu, la data 2011-01-19 16:18:38De la: kudika141011, la data 2011-01-19 16:14:33frumos interpretat..... sa va spun ce am gasit? 282 bu ha ha ha ha |
||
|
MissRye Postat pe 19 Ianuarie 2011 16:22 |
||
De la: alexo88, la data 2011-01-18 23:01:34dar mai vreau sa aflu ceva de la tine ,in fine ca nu stau la vb prea multe cu tine,pune-ti paie in camera adica grajd unde pasti ,scoate Pc-u de acolo ca nu ei pentru ce sa il mai tii ,si baga somn . eu tot nu-mi dau seama ce mai vrei sa afli de la marco, nu gasesc o intrebare
|
||
|
kudika_pudika Postat pe 19 Ianuarie 2011 22:03 |
||
De la: kudika_pudika, la data 2011-01-19 22:03:02De la: alexo88, la data 2011-01-18 23:01:34dar mai vreau sa aflu ceva de la tine ,in fine ca nu stau la vb prea multe cu tine,pune-ti paie in camera adica grajd unde pasti ,scoate Pc-u de acolo ca nu ei pentru ce sa il mai tii ,si baga somn . Daca am incheiat subiectul si mam oprit,ce ar insemna ?Si nici nu am vrut sa aflu a fost un misto,ca el a inceput. Nu stau sa ma iau cu toti ...unde as ajunge... ? Doar i-am recomandat sa isi vada de ale lui,ca el se bagase cu japca in seama ,si nu ne permitem glume unu cu altu. O dimineata cat mai placuta tuturor |
||
|
alexo88 Postat pe 20 Ianuarie 2011 05:23 |
||
De la: alexo88, la data 2011-01-20 05:23:12De la: kudika_pudika, la data 2011-01-19 22:03:02De la: alexo88, la data 2011-01-18 23:01:34dar mai vreau sa aflu ceva de la tine ,in fine ca nu stau la vb prea multe cu tine,pune-ti paie in camera adica grajd unde pasti ,scoate Pc-u de acolo ca nu ei pentru ce sa il mai tii ,si baga somn . ha daca omu are probleme...hai sa ne luam de el...............ce tare haz de necaz...da mai lasa-ti omu -n pace...cu viata lui...
|
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 20 Ianuarie 2011 19:23 |
||
De la: eeuu, la data 2011-01-19 16:18:38De la: kudika141011, la data 2011-01-19 16:14:33frumos interpretat..... nimic....ti-am omorat gaina cu masina ....soryy eram grabita! te pup........
|
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 20 Ianuarie 2011 19:26 |
||
De la: kudika141011, la data 2011-01-20 19:26:55De la: eeuu, la data 2011-01-19 16:18:38De la: kudika141011, la data 2011-01-19 16:14:33frumos interpretat..... baaaaaaa e inca vie,am dat spaga la medici si i-au facut respiratie gura la cioc
|
||
|
MissRye Postat pe 20 Ianuarie 2011 19:31 |
||
De la: eeuu, la data 2011-01-20 19:31:22serios ai resiscitat-o.... ........!De la: kudika141011, la data 2011-01-20 19:26:55De la: eeuu, la data 2011-01-19 16:18:38De la: kudika141011, la data 2011-01-19 16:14:33frumos interpretat.....
|
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 20 Ianuarie 2011 20:20 |
||
|
intelege draga mea, dar face pe prostul cind nu-i convine ce aude/ citeste. musiu, daca vrei sa ne cunoastem mai bine iti dau adresa ,mi-ar face placere sa-ti trag o flegma de aproape, cei de la kudica inca mai lucreaza la icon-ul cu scuipici
|
||
|
MissRye Postat pe 20 Ianuarie 2011 21:32 |
||
De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-18 17:21:14De la: TIGRA, la data 2011-01-18 17:14:19De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-18 17:05:29???????????????? asta suna ceva de genul : iti doresc eu tie ce-mi doresti tu mie
|
||
|
MissRye Postat pe 20 Ianuarie 2011 21:34 |
||
De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-18 17:53:54Si neintelegerea s-a datorat din faptul ca Tigra a scris EUUU si colega de forum se semneaza EEUU tot EU sint . si care-i treaba ?
|
||
|
MissRye Postat pe 20 Ianuarie 2011 21:36 |
||
De la: eeuu, la data 2011-01-20 21:36:07va pup pe toti..care e treaba aici...ce nu se intelege?De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-18 17:53:54Si neintelegerea s-a datorat din faptul ca Tigra a scris EUUU si colega de forum se semneaza EEUU hai la o cafea poate ne intelegem...pup |
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 20 Ianuarie 2011 23:02 |
||
De la: eeuu, la data 2011-01-19 16:22:49De la: eeuu, la data 2011-01-19 16:18:38De la: kudika141011, la data 2011-01-19 16:14:33frumos interpretat..... 282
|
||
|
alexo88 Postat pe 21 Ianuarie 2011 03:41 |
||
De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-16 22:38:18 Salut , sunt mai nou pe forum dar deja cativa ma cunoastet din postarile mele . Am sedus o viata intreaga femei , am trait ptr placerile mele si pot zice ca m-am descurcat de minune ani la rand pana nu am cunoscut dragostea . Am trait iubiri intense si satisfactia mea era sa ofer amintiri de neuitat . Apoi am obosit , doar distractii si petreceri era deja prea mult , imi doream liniste si o iubita care sa ma completeze si care sa imi ofere acele lipsuri care m-ar ajuta sa ajung la acea fraza " Si au trait frumos pana la adanci batranete !"parerea mea,daca continui sa-ti faci sotii din baruri ,toata viata o sa ai de suferit/cauta-ti jum in alta parte/treaba ta... |
||
|
denis_roxana Postat pe 21 Ianuarie 2011 07:05 |
||
|
[/quote]parerea mea,daca continui sa-ti faci sotii din baruri ,toata viata o sa ai de suferit/cauta-ti jum in alta parte/treaba ta...[/quote] Dami voie sa te contrazic aici,daca o fata lucreaza gen bar,sau videochat,sau chiar si ca stripteuza s.a.m.d,asta nu inseamna ca in viata de zi cu zi minte de rupe,si ca inseala la fel cum minte . Nu se aplica la toate,unele pur si simplu altceva nu doresc sa isi caute sau ca vor o situatie mai buna sa isi plateasca toate alea,dar nu cum ca toate ar proceda la fel. Iar chestia aia cu jumatatea pfff,greu ..greu ,altii poate stiu mai bine ca mine. |
||
|
alexo88 Postat pe 21 Ianuarie 2011 07:38 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ce este iubirea? | 96 | De la: contesina 9 Iunie 2011 12:23 |
| Nehotarat | 10 | De la: _vio_ 23 Iunie 2011 17:00 |
| Indragostita de ce-l mai bun prieten! | 17 | De la: MOTOCROS 28 Noiembrie 2011 13:59 |
|
|
||
| iubire imposibila | 74 | De la: kudika084364 11 August 2012 02:52 |
| nu deschideti decat daca aveti timp | 11 | De la: iulia069834 22 Februarie 2010 19:14 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.