Setari Cookie-uri

Anticonceptionale

De la: kudika330686, la data 2011-02-21 01:20:51..............
si probabil le va parea rau ca mama lor nu a folosit anticonceptionale si i-a facut cu un asemenea om.

....................................
am zis ca le va parea rau, nu ca se vor omori.
nu-mi pune cuvinte in gura omule[/quote]

... nu iti pun cuvinte in gura ... LE SCRII SINGURA ... iti doresc sa ai parte de ceea ce doresti tu altora ...

marco918
Postat pe 21 Februarie 2011 01:26
De la: kudika330686, la data 2011-02-21 01:23:35
De la: marco918, la data 2011-02-21 01:20:55
De la: kudika330686, la data 2011-02-21 01:16:58..........habar n-ai cu ce se mananca anticonceptionalele si doar pentru ca esti TU "ingramadit" nu inseamna ca si altii sunt si te vor asculta pe tine, un neica nimeni care nici macar nu stie ce e aia dismenoree si de cate femei sufera de ea!
pune mana si citeste daca vrei sa fii luat in seama!

... blondo ... iti fac placerea ... ma fac ca nu observ ca in afara de dismenoree nu stii altceva ... uite ...

... CE PROCENT DE FEMEI SUFERA DE DISMONOREEA ? ...

... CARE E PROCENTUL ACESTORA FATA DE CELE CARE IAU DIN ALTE MOTIVE (altele decit cele medicale) ? ...

... hai ... fa-ma praf ... da-mi raspuns macar cu aproximatie ...

ti-am insirat si altele, dar asta e cel mai frecvent!
50% din populatia feminina.
100% dintre cele pe care le cunosc eu.

... buuuun ... si cit timp (pe luna) trebuie sa iei ''anticonceptionale'' pentru a evita aceasta cumplita boala datorita carora femeile nu mai pot supravietui ? ...

marco918
Postat pe 21 Februarie 2011 01:29
De la: kudika330686, la data 2011-02-21 01:25:47
De la: marco918, la data 2011-02-21 01:22:52
De la: kudika330686, la data 2011-02-21 01:20:51
De la: marco918, la data 2011-02-21 01:17:32
De la: kudika330686, la data 2011-02-21 00:20:55..............
si probabil le va parea rau ca mama lor nu a folosit anticonceptionale si i-a facut cu un asemenea om.

... poti sa imi spui ceva ? ... chiar trecind peste ceea ce ai scris ... si convingerea cu care ai scris ...

... prin absurd ... daca taica-tu nu era omul pe care il visai ... TE-AI FI OMORIT ? ... e interesant si morbid modul tau de gindire ... ca sa nu spun idiot ... ca ar fi un cuvint mai aproape de realitate ...

... inca ceva ... toti pe care nu ii intelegi sau cu care nu te intelegi ... LE DORESTI MOARTEA ? ... sau macar sa nu mai existe ? ...

nu-mi pune cuvinte in gura omule

... buuuunnn ... CE STII TU DESPRE MINE ? ... CE STII TU DESPRE CUM IMI CRESC COPII ? ... CE STII TU DESPRE CE ISI DORESTE UN OM NORMAL ? ...

... prin absurd ... daca ai fi dezamagita de ceva ... TE-AI OMORI ? ...

cine a zis ceva de moarte? omule, deja incepi sa ma enervezi. niciun om normal la cap nu ar putea sa discute cu tine atata timp cat tu aduci in discutie ceva de care nici macar nu se punea problema.
si eu stiu despre tine exact cat stii tu despre mine.
numai ca spre deosebire de tine, eu am observat ca nu stii sa scrii corect si nu ai habar nimic legat de topicul actual.
si cu asta am incheiat discutia pentru ca evident, cu tine nu se poate vorbi. o iei rau de tot pe aratura si devii sub orice critica!!

... ca sa fiu si mai clar ... iti doresc sa ai parte de ceea ce le doresti tu altora ... asa sa iti ajute DUMNEZEUL ... nimeni nu mi-a spus vreodata asa ceva ...

marco918
Postat pe 21 Februarie 2011 01:32
De la: marco918, la data 2011-02-21 01:26:12
De la: kudika330686, la data 2011-02-21 01:20:51..............

....................................

... nu iti pun cuvinte in gura ... LE SCRII SINGURA ... iti doresc sa ai parte de ceea ce doresti tu altora ...

[/quote]
nici macar nu am sugerat ceva de moarte, asa ca...uite cine vorbeste de paranoia..
OanaSun
Postat pe 21 Februarie 2011 01:34
De la: marco918, la data 2011-02-21 01:32:44
De la: kudika330686, la data 2011-02-21 01:25:47
De la: marco918, la data 2011-02-21 01:22:52
De la: kudika330686, la data 2011-02-21 01:20:51
De la: marco918, la data 2011-02-21 01:17:32
De la: kudika330686, la data 2011-02-21 00:20:55..............

... poti sa imi spui ceva ? ... chiar trecind peste ceea ce ai scris ... si convingerea cu care ai scris ...

... prin absurd ... daca taica-tu nu era omul pe care il visai ... TE-AI FI OMORIT ? ... e interesant si morbid modul tau de gindire ... ca sa nu spun idiot ... ca ar fi un cuvint mai aproape de realitate ...

... inca ceva ... toti pe care nu ii intelegi sau cu care nu te intelegi ... LE DORESTI MOARTEA ? ... sau macar sa nu mai existe ? ...

... buuuunnn ... CE STII TU DESPRE MINE ? ... CE STII TU DESPRE CUM IMI CRESC COPII ? ... CE STII TU DESPRE CE ISI DORESTE UN OM NORMAL ? ...

... prin absurd ... daca ai fi dezamagita de ceva ... TE-AI OMORI ? ...

cine a zis ceva de moarte? omule, deja incepi sa ma enervezi. niciun om normal la cap nu ar putea sa discute cu tine atata timp cat tu aduci in discutie ceva de care nici macar nu se punea problema.
si eu stiu despre tine exact cat stii tu despre mine.
numai ca spre deosebire de tine, eu am observat ca nu stii sa scrii corect si nu ai habar nimic legat de topicul actual.
si cu asta am incheiat discutia pentru ca evident, cu tine nu se poate vorbi. o iei rau de tot pe aratura si devii sub orice critica!!

... ca sa fiu si mai clar ... iti doresc sa ai parte de ceea ce le doresti tu altora ... asa sa iti ajute DUMNEZEUL ... nimeni nu mi-a spus vreodata asa ceva ...

tu cred ca iti doresti din tot sufletul sa urasti pe cineva, altfel nu-mi imaginez de ce te-ai purta in halul asta si apoi ai mai acuza si pe nedrept, cand ai dovada chiar negru pe alba ca nimeni nu ti-a dorit moartea.
Doamne fereste, unde e optiunea de ignore pe forumul asta ca o sa o iau razna cu asemenea oameni
OanaSun
Postat pe 21 Februarie 2011 01:38
De la: kudika330686, la data 2011-02-21 01:38:33
tu cred ca iti doresti din tot sufletul sa urasti pe cineva

... cred ca nu realizezi pe citi faci sa te urasca ... din inima ... si undeva o sa ti se intoarca TOTUL inapoi ...
marco918
Postat pe 21 Februarie 2011 01:43
Si eu eram fan Marvelon 21 pana anul trecut in august cand le-am intrerupt de tot, pt ca cu toatele stim ca pt noi femeile nu sunt bune, dar le luam de dragul barbatilor. Si uite ca de cand le am lasat se poate si fata ele. De curand am fost la urgente pt ca ma intepa foarte tare in partea dreapta, ajunsa la spital am aflat ca am un chist si doctora de acolo mi a recomandat AC. Ok, apoi am plecat la consult la doctora mea la particular si mi-a zis ca nu e musai sa iei AC sa ti treaca chistul. Mi-a dat antibiotice si mi-a trecut. Asa ca mare atentie.
crisk
Postat pe 21 Februarie 2011 15:32
De la: crisk, la data 2011-02-21 15:32:25Si eu eram fan Marvelon 21 pana anul trecut in august cand le-am intrerupt de tot, pt ca cu toatele stim ca pt noi femeile nu sunt bune, dar le luam de dragul barbatilor. Si uite ca de cand le am lasat se poate si fata ele. De curand am fost la urgente pt ca ma intepa foarte tare in partea dreapta, ajunsa la spital am aflat ca am un chist si doctora de acolo mi a recomandat AC. Ok, apoi am plecat la consult la doctora mea la particular si mi-a zis ca nu e musai sa iei AC sa ti treaca chistul. Mi-a dat antibiotice si mi-a trecut. Asa ca mare atentie.

Bineinteles ca se poate si fara ele. chiar ma bucur pentru tine. dar eu nu iau de dragul barbatilor ci de dragul meu pentru ca am menstruatii neregulate si foarte dureroase. plus ca inainte sa iau menstra dura peste o saptamana, ceea ce si medicul a zis ca e cam mult.
OanaSun
Postat pe 23 Februarie 2011 19:03
Cat ma bucur ca s-a revenit la un subiect normal de conversatie :D unii oameni chiar nu au chestii mai bune de facut, ceea ce e foarte trist. sper sa nu declansez alta avalansa de discutii :))
aiai
Postat pe 28 Februarie 2011 19:02
De la: aiai, la data 2011-02-28 19:02:01Cat ma bucur ca s-a revenit la un subiect normal de conversatie :D unii oameni chiar nu au chestii mai bune de facut, ceea ce e foarte trist. sper sa nu declansez alta avalansa de discutii :))

cum tu esti autoarea topicului, ne dai voie sa vorbim despre anticonceptionale in general si nu doar despre primul post? :)
OanaSun
Postat pe 28 Februarie 2011 19:19
Fiecare e liber sa vorbeasca ce vrea :) mie mi s-a raspuns la post, am fost multumita de raspuns, in continuare nu-l mai consider topicul meu, daca cineva are o problema legata de subiectul asta, feel free :D

Dar nu sunt de acord cu certurile si jignirile. Faceti asta pe mess, pe mail, pe privat. Nu plictisiti lumea cu chestiile astea inutile.
aiai
Postat pe 8 Martie 2011 20:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
mi;a intarziat 3 zile...un sfat va rog 6 De la: mikydutza 3 Noiembrie 2009 16:48
virusul hepatic C se transmite si pe cale sexuala? 37 De la: vivianapopescu 14 Martie 2013 19:18
probleme hormonale??????'sau ce 7 De la: rodyana 24 Februarie 2010 23:03
dragele mele.. 2 De la: kabbalist 12 Octombrie 2009 09:18
Duphaston 1 De la: kudika356699 22 Ianuarie 2011 15:34