Setari Cookie-uri

Iubesc un barbat casatorit

Oh, dar nu spun ca povestea in sine este fake. Spun doar ca, de nu se intampla nimic intr-o relatie, incepem sa inventam. Mi se pare comic sa vii sa spui ca-ti place bautura, ca ala de facea pana mai ieri orice sacrificiu pentru tine, isi calareste cea mai buna prietena in baie in timp ce tu dormi. Ceva pute. Ori ala e doar unul ca oricare altul si l-a ridicat in slavi pana acum pentru a-si justifica rolul de amanta, ori aia nu-i deloc cea mai buna prietena si aia de au veni in vizita nu-s deloc niste necunoscuti, ori, ori.... Nu stiu, devine plictisitoare povestea tocmai pentru ca incepe sa nu mai fie credibila.
rashela
Postat pe 15 Februarie 2011 16:23
....sunt intr-o situatie asememanatoare de 3 ani...am incercat de cateva ori sa ies, sa ii pun capat, de fiecare data ma intorc la el...am fost chiar in punctul de a ma casatori cu altcineva doar asa ca poate reusesc sa scap...mnu a functionat, nu stiu ce s-ar putea intampla sa ma faca sa ma trezesc...
funnywd2008
Postat pe 15 Februarie 2011 16:27
De la: funnywd2008, la data 2011-02-15 16:27:43....sunt intr-o situatie asememanatoare de 3 ani...am incercat de cateva ori sa ies, sa ii pun capat, de fiecare data ma intorc la el...am fost chiar in punctul de a ma casatori cu altcineva doar asa ca poate reusesc sa scap...mnu a functionat, nu stiu ce s-ar putea intampla sa ma faca sa ma trezesc...

Nu te-a trezit "povestea" Matzului ?
luchianramona
Postat pe 15 Februarie 2011 16:53
De la: luchianramona, la data 2011-02-15 16:53:08
De la: funnywd2008, la data 2011-02-15 16:27:43....sunt intr-o situatie asememanatoare de 3 ani...am incercat de cateva ori sa ies, sa ii pun capat, de fiecare data ma intorc la el...am fost chiar in punctul de a ma casatori cu altcineva doar asa ca poate reusesc sa scap...mnu a functionat, nu stiu ce s-ar putea intampla sa ma faca sa ma trezesc...

Nu te-a trezit "povestea" Matzului ?

Ea vrea fapte, nu cuvinte..
mimi_ca29
Postat pe 15 Februarie 2011 16:54
De la: lusha_ubitik, la data 2011-02-15 12:20:56Am cunoscut si eu pe net acum 2 ani jumate, un tip. Nu m-am vazut cu el, n-aveam cum. Dar imi placea sa vorbesc cu el pe mess. Era amuzant!! La cateva luni am aflat ca e insurat. Culmea, el e insurat cu o tipa mai mare cu 3 ani (asa cum e al tau) si chiar a avut un copil acum un an si ceva.. Asa, din curiozitate, nu cumva iubitelul asta al tau se "porecleste" Carlos?

Nu draga mea
matzu_2005
Postat pe 16 Februarie 2011 00:32
Nu e fictiune...e chiar ce mi s-a intamplat, citesc cu zambetul pe buze ce imi scrieti si imi place sa revin, insa nu am mai raspuns ca mai am si altele de facut...am job oameni buni, nu sunt o alcoolica, ea chiar imi era prietena, nu foarte buna, dar era...iar el...acum e cu mine, am stat de vorba si am aflat lucruri noi: de fapt nu s-a culcat cu ea, a vrut sa vada daca ea este in stare sa faca asta, ca se instalase practic la noi in casa...a dezbracat-o si nu mai zic ce s-a intamplat, cred ca intelegeti voi, dar nu a f..o, s-a spalat pe maini si apoi a plecat...mi-am luat o piatra de pe imima acum...ea nu a avut nimic de zis cand am intrebat-o pentru ca...ce sa zica? ''Doar m-am desbracat, dar vroiam sa mi-o traga?''
Uffffffff
matzu_2005
Postat pe 16 Februarie 2011 00:42
mimi_ca29
Postat pe 16 Februarie 2011 06:31
De la: matzu_2005, la data 2011-02-16 00:42:40Nu e fictiune...e chiar ce mi s-a intamplat, citesc cu zambetul pe buze ce imi scrieti si imi place sa revin, insa nu am mai raspuns ca mai am si altele de facut...am job oameni buni, nu sunt o alcoolica, ea chiar imi era prietena, nu foarte buna, dar era...iar el...acum e cu mine, am stat de vorba si am aflat lucruri noi: de fapt nu s-a culcat cu ea, a vrut sa vada daca ea este in stare sa faca asta, ca se instalase practic la noi in casa...a dezbracat-o si nu mai zic ce s-a intamplat, cred ca intelegeti voi, dar nu a f..o, s-a spalat pe maini si apoi a plecat...mi-am luat o piatra de pe imima acum...ea nu a avut nimic de zis cand am intrebat-o pentru ca...ce sa zica? ''Doar m-am desbracat, dar vroiam sa mi-o traga?''
Uffffffff

"fata mea" esti un "izvor nesecat" de pro stie! dar tu da-i inainte deja nu ne mai uimesti!
vitamina_c
Postat pe 16 Februarie 2011 09:07

la tine e dupa melodia aia "dulce-i vinu"...dar cu alte cuvinte ...dulce-i p**a....
BEL_AMY1
Postat pe 16 Februarie 2011 09:28
De la: BEL_AMY1, la data 2011-02-16 09:28:16

la tine e dupa melodia aia "dulce-i vinu"...dar cu alte cuvinte ...dulce-i p**a....

si eu care credeam ca numai femeile sunt "rele"!
vitamina_c
Postat pe 16 Februarie 2011 09:29
OMG!!Poate ca nu a avut curajul sa iti spuna ca de fapt au evoluat dorintele domniei sale.S-a gandit si el sa incerce marea cu "pipa".Te-a intrebat vreodata ce parere ai de sxul in grup?Eu cred ca tocmai ce ia-i dat aprobarea,dar nu ai putut participa de ametita ce esti!La ginecolg merge vreuna din voi,sau se trateaza doar nevasta-sa
sabrinepeter
Postat pe 16 Februarie 2011 09:56
De la: sabrinepeter, la data 2011-02-16 09:56:23 OMG!!Poate ca nu a avut curajul sa iti spuna ca de fapt au evoluat dorintele domniei sale.S-a gandit si el sa incerce marea cu "pipa".Te-a intrebat vreodata ce parere ai de sxul in grup?Eu cred ca tocmai ce ia-i dat aprobarea,dar nu ai putut participa de ametita ce esti!La ginecolg merge vreuna din voi,sau se trateaza doar nevasta-sa

asta-i cea mai tare postare de pana acum!!
vitamina_c
Postat pe 16 Februarie 2011 10:00
De la: matzu_2005, la data 2011-02-16 00:42:40Nu e fictiune...e chiar ce mi s-a intamplat, citesc cu zambetul pe buze ce imi scrieti si imi place sa revin

sa vezi ce zambim noi cand ne mai postezi! si te cuvant te mai asteptam pe aici!
De la: matzu_2005, la data 2011-02-16 00:42:40insa nu am mai raspuns ca mai am si altele de facut...am job oameni buni, nu sunt o alcoolica,

noi n-avem, d'aia asteptam cu sufletul la gura continuarea! , stai linistita nu suntem la AA, nu trebuie sa recunosti!
De la: matzu_2005, la data 2011-02-16 00:42:40 de fapt nu s-a culcat cu ea, a vrut sa vada daca ea este in stare sa faca asta

mititelul si-a testat singur aptitudinile si rezistenta! , dar numai iubirea si dragostea ce ti-o poarta au reusit sa il scoata din mrejele taraturii!
De la: matzu_2005, la data 2011-02-16 00:42:40
..a dezbracat-o si nu mai zic ce s-a intamplat, cred ca intelegeti voi, dar nu a f..o, s-a spalat pe maini si apoi a plecat...mi-am luat o piatra de pe imima acum...ea nu a avut nimic de zis cand am intrebat-o pentru ca...ce sa zica? ''Doar m-am desbracat, dar vroiam sa mi-o traga?''
Uffffffff

parca ea sarire pe el?si nu invers!
ce dezamagita trebuie ca sa fie prietena ta, taratura, nici macar de sex nu a putut avea in timp ce tu erai turta!
da am o curiozitate, cei 2 baieti unde erau?
ironia
Postat pe 16 Februarie 2011 10:10
De la: ironia, la data 2011-02-16 10:10:10
De la: matzu_2005, la data 2011-02-16 00:42:40Nu e fictiune...e chiar ce mi s-a intamplat, citesc cu zambetul pe buze ce imi scrieti si imi place sa revin

sa vezi ce zambim noi cand ne mai postezi! si te cuvant te mai asteptam pe aici!
De la: matzu_2005, la data 2011-02-16 00:42:40insa nu am mai raspuns ca mai am si altele de facut...am job oameni buni, nu sunt o alcoolica,

noi n-avem, d'aia asteptam cu sufletul la gura continuarea! , stai linistita nu suntem la AA, nu trebuie sa recunosti!
De la: matzu_2005, la data 2011-02-16 00:42:40 de fapt nu s-a culcat cu ea, a vrut sa vada daca ea este in stare sa faca asta

mititelul si-a testat singur aptitudinile si rezistenta! , dar numai iubirea si dragostea ce ti-o poarta au reusit sa il scoata din mrejele taraturii!
De la: matzu_2005, la data 2011-02-16 00:42:40
..a dezbracat-o si nu mai zic ce s-a intamplat, cred ca intelegeti voi, dar nu a f..o, s-a spalat pe maini si apoi a plecat...mi-am luat o piatra de pe imima acum...ea nu a avut nimic de zis cand am intrebat-o pentru ca...ce sa zica? ''Doar m-am desbracat, dar vroiam sa mi-o traga?''
Uffffffff

parca ea sarire pe el?si nu invers!
ce dezamagita trebuie ca sa fie prietena ta, taratura, nici macar de sex nu a putut avea in timp ce tu erai turta!
da am o curiozitate, cei 2 baieti unde erau?

se "infruptau" de zor din "turta"!
hai ca asta din telenovela se transforma in horror!
vitamina_c
Postat pe 16 Februarie 2011 10:12
De la: vitamina_c, la data 2011-02-16 10:12:48

doamna vitamina, va rog eu nu mai fiti asa invidioasa pe trairile si momentele de fericire ale protagonistei!
ironia
Postat pe 16 Februarie 2011 10:23
De la: ironia, la data 2011-02-16 10:23:08
De la: vitamina_c, la data 2011-02-16 10:12:48

doamna vitamina, va rog eu nu mai fiti asa invidioasa pe trairile si momentele de fericire ale protagonistei!

da, daa! sunt asa de invidoasa incat i-as da vreo 2 sa-si revina in simtiri! da cred ca-i place asa turta!
vitamina_c
Postat pe 16 Februarie 2011 10:51
De la: matzu_2005, la data 2011-02-15 11:29:28Buna tuturor, am revenit, iar am fost ocupata zilele astea si de data asta a intervenit si o maaaare problema in relatia noastra...mult de povestit si cu toate ca stiu ca multi dintre voi ma veti batjocori apoi, eu va spun...
Joi saptamana trecuta m-a sunat o prietena ca ea este in bucuresti si ca vine sa stea la mine cateva zile, ok...al meu era plecat din oras cu niste probleme, ea a venit cu un tip cu care vroia sa se mute aici in oras ca avea bani, dar nu-i placea de el deloc, ma rog...ea l-a invitat pe indivitul respectiv vineri la mine in casa fara acordul meu, care nu a venit singur, ci cu verisorul lui...offf, a trebuit sa-i spun, pentru ca nu vroiam sa ma ascund de el, i-am zis si ce-a facut? S-a urcat in masina si a venit spre Bucuresti...am baut niste gin si pana a venit el m-am imbatat saracul a ajuns cam in 3 ore si eu eram paleta in casa si cu 2 necunoscuti si daca ar fi fost doar asta...am inceput sa vorbesc de fata cu aia ca urmatoarea zi e ziua fostului meu iubit si ca am sa-l parasesc pe el si ca el niciodata nu vb cu mn si bateam cu pumnul in masa (alcoolul asta ce face din om si nu bausem mult), a incercat sa ma stapaneasca, dar nu a reusit, a doua zi tipa a iesit cu altul in oras si eu m-am dus la sora lui, a venit si el si a inceput sedinta, eu eram in mijloc si ei ma certau aveau dreptate ca nu era prima data cand am avut o astfel de iesire si i-am promis ca nu mai beau deloc, dar nu stiu ce-a fost in capul meu...
Prietena mea a stat la mine pe banii mei, pe tigarile mele, tot...nu o mai suportam in casa, era dezastru, strangeam dupa ea, vroia masa pusa cand avea ea chef...off am fost cu nervii la pamant, duminica a venit si el acasa, ea nu plecase inca, toata noaptea facuse glume de santier cu ea, eu chiar m-am suparat la un moment dat ca nu-mi respecta prietenele, l-am jignit si m-am suparat, ascultat muzica de dragoste si la un moment dat l-am surprins ca plangea, a zis ca ii vine sa stranute de aia i-au dat lacrimile, insa sa vedeti ce a urmat...surpriza: mi-a spus ca i-a tras-o...atunci cand eu eram beata si am adormit, initial nu am crezut ca radea, insa gluma se ingrosa si-mi spunea de fata cu ea ca el s-a culcat cu ea...ea se schimbase la fata...l-am pus sa se jure, a venit langa mine si m-a intrebat pe cine cred...i-am spus ca normal ca pe el, insa am avut o reactie foarte ciudata...l-am luat in brate si ne sarutam ca 2 nebuni, parca il premiam...apoi el s-a ridicat si am luat-o pe ea la intrebari, nu am facut scandal, nu am lovit-o...in schimb el a jignit-o in ultimul hal, am rugat-o sa-si ia hainele sa plece si nu vroia, ca ce ea unde se duce, sa astept sa-i vina trenul sa plece....deci nu puteam sa cred, i-am spus ca nu m-ar fi deranjat daca nu ar fi stiut cate sacrificii am facut pentru el si el i-a zis ca si el a facut sacrificii pentru mine fiind insurat cu copil acasa si venind la mine aproape zilnic, plus ca vineri cand a auzit ca sunt cu 2 barbati necunoscuti in strada si a plecat cu trburile neterminate ca vroia sa ma stie in siguranta, in loc sa se duca la copil... si mi-a spus pentru prima data ca el ma iubeste (pana acum stiam ca are sentimente profunde pentru mine, ca ar face multe lucruri pentru mine, dar nu se punea problema ca ma va iubi pentru ca el ''nu va mai iubi niciodata''...se pare ca ne place mult cuvantul asta...), a spus de fata cu ea cum ca a tras de el...si-au tras-o in baie, ea nu s-a aparat in nici un fel, cu toate ca ocazie a avut, dat...dupa ce a plecat ea am stat de vorba, mi-a spus ca daca vreau sa pun punct ma intelege si pleaca dar el ma iubeste...mi-a spus asta de super multe ori...nu aveti idee ce a fost in sufletul meu, ca el plangea pentru ca se gandea ca voi vrea sa plece definitiv din viata mea, ca este un nenorocit...DA, l-am iertat si stiti de ce? a fost sincer, daca vroia eu nu aflam niciodata de acest lucru si mi-am dat seama ca ma iubeste, si-a cerut iertare si el nu face asta de obicei...practic el a facut un compromis destul de mare spunandu-mi, pentru ca de acum va trebui sa se poarte exemplar, mi-a spus ca e constient ca eu in momentul de fata pot sa pun punct oricand, cand acum ceva timp spunea ca niciodata nu voi putea renunta la el...mi-a spus ca acum fac parte din lista oamenilor pe care ii iubeste si pentru care ar fi capabil sa-si dea si viata, dar asta este pedeapsa mea ca am baut, ca mi-am incalcat promisiunea, i-am spus ca eu nu o sa ma pot abtine sa nu-i scot ochii cand ma supar si a spus ca nu o voi face pentru ca pentru el nu a insemnat nimic, ca a fost odata si gata (lucru pe care i l-a spus si ei in fata)
Ma credeti ca nu am dat o lacrima, pur si simplu mi-a fost greata de ea si imi este inca, dar pe el il inteleg ca e barbat, odata ce o taratura trage de tine si mai arata si bine...da m-a inselat, dar nu a facut-o cu sufletul si da raman cu el, acum parca ma simt mult mai atasata de el...ieri nu a venit acasa si deja simt ca ma sufoc, abia astept sa ajunga sa stam de vb, abia astept sa-l iau in brate si sa-l pup, abia astept sa fie doar al meu...si va fi curand...
Si stiu ca veti spune: Vezi!!! Am zis eu!!! Am avut dreptate! Da, ati avut dreptate ca roata se intoarce si sunt si eu constienta de asta, cum a facut cu sotia face si cu mine...nu este adevarat, a fost doar o aventura, nimic mai mult, iar daca se va indragosti de alta, ii voi respecta dorinta, nu se stie niciodata in viata ce va fi...
Astept parerile voastre...
spune-ai ca l-ai testat si ca de ceva timp nu mai primeste ce vrea el,ha?pai tocmai ti-a aratat si el ce raspuns are la ASTA!!!!!!!!!!!!!!dupa "SINCERITATEA" debordanta de care a dat dovada,a fost premiat si a mai si primit asigurari ca vei deveni un catelus bine dresat! ca dupa aceea sa spuna ca nu a fost chiar sincer,ci doar a exagerat un pic.Prietena ta il testa pe el si el pe tine!WAKE UP GIRL!
sabrinepeter
Postat pe 16 Februarie 2011 11:49
De la: vitamina_c, la data 2011-02-16 10:00:18
De la: sabrinepeter, la data 2011-02-16 09:56:23 OMG!!Poate ca nu a avut curajul sa iti spuna ca de fapt au evoluat dorintele domniei sale.S-a gandit si el sa incerce marea cu "pipa".Te-a intrebat vreodata ce parere ai de sxul in grup?Eu cred ca tocmai ce ia-i dat aprobarea,dar nu ai putut participa de ametita ce esti!La ginecolg merge vreuna din voi,sau se trateaza doar nevasta-sa

asta-i cea mai tare postare de pana acum!!

Merci!Intram aici pt un studiu,dar tipa asta chiar intrece orice asteptari Din pacate,chiar nu cred ca fabuleaza In jurul meu sunt zeci de asemenea cazuri.
sabrinepeter
Postat pe 16 Februarie 2011 11:55
Si majoritatea sunt deja purtatori de HPV sau hepatite.Asta au aflat-o dupa ani de zile!
sabrinepeter
Postat pe 16 Februarie 2011 12:03
De la: matzu_2005, la data 2011-02-16 00:42:40Nu e fictiune...e chiar ce mi s-a intamplat, citesc cu zambetul pe buze ce imi scrieti si imi place sa revin, insa nu am mai raspuns ca mai am si altele de facut...am job oameni buni, nu sunt o alcoolica, ea chiar imi era prietena, nu foarte buna, dar era...iar el...acum e cu mine, am stat de vorba si am aflat lucruri noi: de fapt nu s-a culcat cu ea, a vrut sa vada daca ea este in stare sa faca asta, ca se instalase practic la noi in casa...a dezbracat-o si nu mai zic ce s-a intamplat, cred ca intelegeti voi, dar nu a f..o, s-a spalat pe maini si apoi a plecat...mi-am luat o piatra de pe imima acum...ea nu a avut nimic de zis cand am intrebat-o pentru ca...ce sa zica? ''Doar m-am desbracat, dar vroiam sa mi-o traga?''
Uffffffff

Nu pe bune! Chiar exista femei atat de proaste?
kudika_pudika
Postat pe 16 Februarie 2011 12:55
De la: kudika_pudika, la data 2011-02-16 12:55:12
Uffffffff

asta-i mic copil, se poate si mai rau!
ironia
Postat pe 16 Februarie 2011 12:57
De la: sabrinepeter, la data 2011-02-16 12:03:12 Si majoritatea sunt deja purtatori de HPV sau hepatite.Asta au aflat-o dupa ani de zile!

pai cand iubesti imparti impreuna cu ei/ele si bun si rau,nu?
ironia
Postat pe 16 Februarie 2011 12:58
de cand n-am mai intrat p'aici a aparut si un mic menaje a trois
miss_darine
Postat pe 16 Februarie 2011 13:03
De la: ironia, la data 2011-02-16 12:57:50
Uffffffff

Da' cum poti sa crezi cand el iti spune "nu, iubit-o, n-am bagat-o, doar am lins-o un pic pe tatisoare in timp ce ea ma implora sa fac mai mult. Vezi ce puternic sunt si cat de mult te iubesc?"
kudika_pudika
Postat pe 16 Februarie 2011 13:03
Daca e vreo consolare pentru Matzu, sa nu se sperie, n-o s-o lase omu' in veci, ca prea face ce vrea din/cu ea. Poate doar cand imbatraneste si nu-l mai atrage.
kudika_pudika
Postat pe 16 Februarie 2011 13:06
De la: kudika_pudika, la data 2011-02-16 13:03:27

Da' cum poti sa crezi cand el iti spune "nu, iubit-o, n-am bagat-o, doar am lins-o un pic pe tatisoare in timp ce ea ma implora sa fac mai mult. Vezi ce puternic sunt si cat de mult te iubesc?"

lins-o pe tatisoare???
mimi_ca29
Postat pe 16 Februarie 2011 13:10
De la: kudika_pudika, la data 2011-02-16 13:03:27
De la: ironia, la data 2011-02-16 12:57:50
Uffffffff

ghinionul lui ca a avut centura de castitate...da bine macar ca a bagat "botu"
ironia
Postat pe 16 Februarie 2011 13:37
De la: kudika_pudika, la data 2011-02-16 13:06:02Daca e vreo consolare pentru Matzu, sa nu se sperie, n-o s-o lase omu' in veci, ca prea face ce vrea din/cu ea. Poate doar cand imbatraneste si nu-l mai atrage.

nici atunci............ca-si aduce acasa pretenele mai tinerele sa bage "iumbitu" botu nitel!
vitamina_c
Postat pe 16 Februarie 2011 13:44
te iubeste.... ce induiosator....deja mi-au dat lacrimile....
kokomic
Postat pe 16 Februarie 2011 16:32
hmm.. 1. din experienta altora, acesti barbati se plictisesc si de amante. (amantele pot spune).
2. nu poti sa mai destrami o casnicie deja destramata. eu una daca as afla, cred ca as divorta. as divorta pt ca toate bunurile sunt pe numele meu inainte de casnicie. eu consider barbatii si femeile care inseala, mult inferiori celorlalti. consider ca ar trebui sa fim o specie evoluata si matura si ar trebui sa spunem lucrurilor pe nume.
3. sau nu as divorta, dar m-as razbuna - dar cred ca razbunarea ar fi sa-l las cu amanta :)))
4. nu consider ca un barbat casatorit ar merita atentia mea ca femeie maritata sau nu, nu pt ca este al alteia, ci pt ca am principii sanatoase. barbatii vor doar sex la inceput. hormonii isi spun cuvantul. prin sex se indragsotesc sau pleaca (daca nu le place partenera sau sexul cu ea) nu vreau sa le ofer placerea de a fi wc-ul lor
public pt nimic in lume. macar atat pot sa fac pt mine, in sociatatea asta bolnava. sa aleg un barbat care ma respecta in primul rand, deoarece iubirea e relativa. tu ai spus ca el nu se culca cu nevasta( si te face sa te simti mai bine???) nu stiu ce as prefera..sotul meu sa ma iubeasca sau sa se culce cu mine fara sa ma iubeasca. subliniez SOTUL MEU. nu stiu. vreau un om fericit langa mine.
va urez tuturor o seara buna
di_art
Postat pe 16 Februarie 2011 17:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
iubiri imposibile 13 De la: _Cryssa_ 31 Ianuarie 2011 12:56
O relatie cu prful de la facultate care e casatorit??! 60 De la: kudika_36045 19 Iulie 2013 12:55
iubire sau obisnuinta? 11 De la: anuzza 28 Septembrie 2010 15:41
Triunghiul " Bermudelor" bine conturat sau ...Cheala ?!... 10 De la: battleofwits 13 Ianuarie 2011 17:02
suflete pereche 64 De la: kudika459180 11 Iulie 2013 08:20