Mai multe
| povestea mea este f asemanatoare cu a ta,nu stiu ce final va avea dar stiu ca sufar cumplit ca nu il am langa mine cand vreau eu ,il iubesc si nu am de cand sa renunt la el atata timp cat stiu ca isi doreste sa ramana cu mine.Cel mai usor lucru este sa judeci oamenii si sa spui ca tu nicidata n-ai sa faci ca el,mi s-a intamplat si mie sa fac asta inainte de a-l cunoaste pe el,acum stiu ca nicidata nu tre sa spui niciodata,ca nimeni oricat de mut ar incerca nu ar putea sa inteleaga la rece,nimic nu este intamplator si sa devii amanta cuiva este cel mai ingrat rol din lume,incepi sa te simti cea mai inferioara fiinta dihn lume,sa te simti vinovata de toate si totusi inima sa nu accepte comanda creierului da a-ti relua controlul asupra vietii tale.Poate ca anumite lucruri pe care le blamam atat de mult tre sa ni se intample pt a le putea intelege.IN CAZUL MEU ASA A FOST,nu-mi vine sa cred ca eu sunt asta de acum.Nimeni in locul tau nu ar stii ce sa faca,hotararea pe care ai sa o iei va depinde de tine,daca vei hotara cu inima s-au cu creierul,daca inima va asculta de creier s-au nu,in orice situatie incerca sa te bucuri totusi de viata asa cum e ea FOARTE INCALCITA | ||
|
kudika195537 Postat pe 13 Februarie 2011 11:28 |
||
|---|---|---|
| povestea mea este f asemanatoare cu a ta,nu stiu ce final va avea dar stiu ca sufar cumplit ca nu il am langa mine cand vreau eu ,il iubesc si nu am de cand sa renunt la el atata timp cat stiu ca isi doreste sa ramana cu mine.Cel mai usor lucru este sa judeci oamenii si sa spui ca tu nicidata n-ai sa faci ca el,mi s-a intamplat si mie sa fac asta inainte de a-l cunoaste pe el,acum stiu ca nicidata nu tre sa spui niciodata,ca nimeni oricat de mut ar incerca nu ar putea sa inteleaga la rece,nimic nu este intamplator si sa devii amanta cuiva este cel mai ingrat rol din lume,incepi sa te simti cea mai inferioara fiinta dihn lume,sa te simti vinovata de toate si totusi inima sa nu accepte comanda creierului da a-ti relua controlul asupra vietii tale.Poate ca anumite lucruri pe care le blamam atat de mult tre sa ni se intample pt a le putea intelege.IN CAZUL MEU ASA A FOST,nu-mi vine sa cred ca eu sunt asta de acum.Nimeni in locul tau nu ar stii ce sa faca,hotararea pe care ai sa o iei va depinde de tine,daca vei hotara cu inima s-au cu creierul,daca inima va asculta de creier s-au nu,in orice situatie incerca sa te bucuri totusi de viata asa cum e ea FOARTE INCALCITA | ||
|
kudika195537 Postat pe 13 Februarie 2011 11:28 |
||
| Intr adevar ai suferit, dar dragostea e mai presus de orice.Si eu ma confrunt cu o situatie asemanatoare si nu prea sunt in masura sa dau sfaturi altora,dar e bine sa discutati serios si sa iti spuna ce simte si daca crede ca relatia voastra trebuie sa mearga inainte.Te merita?Se merita sa facem aceste sacrificii ca femei?Ei ce sacrificii fac pt.noi?Discutati si lamuriti problema,nu va jucati cu vietile celorlalti si implicit ale voastre.Bafta! | ||
|
|
||
|
kudika166324 Postat pe 13 Februarie 2011 13:44 |
||
De la: kudika166324, la data 2011-02-13 13:44:00Intr adevar ai suferit, dar dragostea e mai presus de orice. ce noroc ca s-a inventat valentine's day...macar odata pe an se scapa de suferinta
|
||
|
miss_darine Postat pe 13 Februarie 2011 14:07 |
||
| Intra pe EVANGHELIA.RO | ||
|
kudika366509 Postat pe 13 Februarie 2011 18:20 |
||
De la: kudika362545, la data 2011-02-12 10:09:38De la: ironia, la data 2011-02-11 19:25:32De la: kudika362545, la data 2011-02-11 16:30:16De la: ironia, la data 2011-02-10 10:06:25De la: matzu_2005, la data 2011-02-09 18:12:04De la: kudika362545, la data 2011-02-09 17:40:46Nu ai pt c. Nu am fst pusa in situatia asta, din fericire. Dar daca as fi in situatia ta , as lupta pentru ceea ce vreau , ceea ce simt, ceea ce gandesc. Cum am spus, oricui i s-a intamplat. Si eu am o prietena care a patit la fel. A ras de o prietena de a ei si apoi ea a jucat rolul de amanta. Si nu e frumos sa razi d cnva, knd nu stii ce se afla in sufletul lui/ ei. E foarte greu sa iubesti si cel iubit sa nu te bage in seama ,practic. E greu. Dar asta e, oamenii cu o inima de piatra pot rade si judeca atat de aspru persoane pe care nici macar nu le cunosc, daramite sa cunoasca sentimentele lor. Si nu ai pentru ce sa imi multumesti. Stiu ca iti este foarte greu, ca zeci de mii de ganduri te macina cand el nu e cu tine, poate chiar si cand e cu tn. Stiu ca te gandesti si la sotia lui, si la copilul lui, stiu ca te pui cateodata in situatia sotiei lui. Dar si tu daca ai fi in locul ei cred ca ti-as lasa sotul sa isi traiasca viata, sa aiba parte de fericire. Nu sa aiba parte numai de certuri in fiecare zi si de un copil care plange si sufera enorm vazandu-si parintii cum se cearta. Copilul lui va intelege cand va creste ce s-a petrecut intre parintii lui si nu ii va judeca. Toata lumea iubeste si toata lumea este pusa la incercari. cred ca nu intelegi...ca nu ma intereseaza ce face ea cu viata ei...dar daca tot esti asa stapana pe viata ta..de ce mai vii sa iti expui viata pe un forum? oricum..vad ca o intelegi tu ...foarte bine..da-i sfaturi sa continuie si sa iubeasca! |
||
|
ironia Postat pe 13 Februarie 2011 18:29 |
||
| te rog mult intra pe site'ul asta: http://concurs.eza.ro/concurent-kara47.html apoi apasa butonul "voteaza" .. raman datoare. ms mult de tot. | ||
|
baby_r Postat pe 13 Februarie 2011 22:07 |
||
ce lume neintelegatoare!
|
||
|
ironia Postat pe 14 Februarie 2011 13:37 |
||
| cum ti am mai spus cunosc statutul de amanta faptu k nu se intelege cu sotia stare de vinovatie k se cearta ei din kuza mea si sufera copii.in mom in kre am fost intrebata dak vreau sa i fiu sotie am spus nu .Mi-au sarit sorsa si masa in kpiar el tot 2.nu i o fire kre sa stea drept si neclintit pe decizia p kre aluat-o ,deci drept urmare am refuzat ramanand in continuare la fel sprijinindul la greu aratandui afectiune etc.numa la gandu k ei 2 se pot intalni k doar au 2 copii trebuiesc indrumati se pot impaca oriknd si eu ma pot trezi data afara p usa am mers mai departe cum eram si atunci.SURPRIZA ASTAZI,bat clopotele de nunta vor sa faca cununia religioasa iar vestea cea mare mi a dat-o sorasa.deci un sfat CAMASA E MAI APROAPE INTOTDEAUNA DE CORP DECAT HAINA.eu nu spun k si {cumnatica}ta ar fi la fel.am vrut sa stii doar patania mea. | ||
|
crissdia Postat pe 14 Februarie 2011 15:03 |
||
scuze .f multe degete pt doar o singura mana.intotdeauna iubim p cine nu trebuie.
|
||
|
crissdia Postat pe 14 Februarie 2011 15:41 |
||
De la: blaa, la data 2011-01-27 05:03:09De la: miss_darine, la data 2011-01-26 09:20:03De la: blaa, la data 2011-01-26 04:21:32De la: matzu_2005, la data 2011-01-25 19:49:21multumesc de sfat, insa...stii ce e ciudat? eu sunt fericita asa, nu stiu exact cum as putea exprima aceasta fericire, dar langa el totul [pare altfel...mi-e teama ca eu nu mai sunt cu picoarele pe pamant si traiesc cu un vis, care culmea...nu vreau sa se sfarseasca fetelor, eu nu crded deloc in blesteme, sunt foarte realista. iar parerea mea este : daca 2 oameni maturi nu se inteleg, si au copii impreuna, asta nu inseamna sa nu divorteze. de ce sa stricam in continuare ce deja e stricat destul....divortul e cel mai simplu, iar asta nu ar trebui sa insemne ca, tata si-a parasit copilul. nuuuu.....tata si-a parasit sotia, iar acel copil mereu este coplilul lui...numai de om depinde totul. nu ma inteleg cu sotia, divortam, ne refacem vietile pana nu e tarziu....insa acei copii tot ai nostii sunt, si ne ocupam cu ei incontinuare ca si pana atunci. nu este imposibil. sau voi credeti ca e mai bine sa ramana sotii impreuna , sa-si distruga vietile incontinuare...mereu certuri ( la care bineinteles asista si copilul) eu vorbesc asa pt ca, tatal meu a divortat de mama cand aveam eu 1 an. nepotrivire de caracter. scurt. insa mereu aveam tata, am si acum. cat timp eram mica, ma ducea mama la el....sau venea si ma lua el...dupa ce am crescut mergeam singura. la orice problema ma ajuta. si ma ajuta si acum. nu am crescut in cearta si in neintelegere. merau am avut ambii parinti si merau ma puteam baza pe ei. cred ca asa procedeaza oamenii cu mintea limpede. fara blesteme si alea alea...... |
||
|
iza_aradeanca Postat pe 14 Februarie 2011 16:18 |
||
bravo florycicamititica...CHIAR MI-AI PLACUT...NU SE GANDESC LA VISELE, INIMILE, SUFLETELE , PRABUSITE SI FRANTE ALE COPIILOR CARE SUNT PROBABIL SINGURELE VICTIME ALE ACESTOR FEMEI CARE VOR DEVENI...NIMIC...PANA LA URMA...SE GANDESC NUMAI LA PLACEREA LOR CARNALA...SI ATAT...NICI MACAR LA ELE.. ...SI SE VOR COMPATIMITE SI INTELESE.. ...NIMICURI...SCURSURI...RESTURI...
|
||
|
kokomic Postat pe 14 Februarie 2011 18:20 |
||
De la: sabrinepeter, la data 2011-02-14 13:32:06Buna! Nu vreau sa te judec in nici un fel si sper sa citesti atent ce iti scriu:spuneai ca are un bebe? Oare faptul ca sotia ii era insarcinata si apoi,ca proaspata mamica nu mai reprezenta o atractie,pt el, l-a impins sa isi faca o amanta? Te-a gasit pe tine,singura,ranita din relatia anterioara,dispusa sa joci rolul de femeie de noapte,care nu ridica nici un fel de pretentii,etc...Spuneai ca sotia lui stie ca munceste noaptea atunci cand e cu tine.Dar el lucreaza undeva?Cum isi intretine familia si pe tine?Bebe presupune cheltuieli,probabil sotia simte ca o inseala ,deci e normal sa se certe cu el.Despre el,acest comportament nu iti spune nimic?Ai incercat vreodata sa il testezi cum s-ar purta cu tine daca dintr-un oarecare motiv(boala,suparare,TREZIRE LA REALITATE) ai fi indisponibila sa joci rolul cerut de el?Ar accepta sa lucrezi tu,dat fiind ca o duceti greu,sau ii e teama ca cineva,cumva ar incerca sa iti deschida ochii sau chiar te-ar sprijini.Convenabil,rau ca tu sa ai contact numai cu persoane de incredere pt el!!!!Realizezi ca daca tu ai fi urmatoarea sotie ,chiar daca nu ar repeta povestea,sufletul tau se va intreba la nesfarsit "nu cumva s-a intors roata" stiindu-l de ce e capabil?Asa iti vezi viitorul? Frica de singuratate iti paralizeaza logica!!!! Buna draga mea, in primul rand iti multumesc pentru mesaj si voi incera sa-ti raspund...eu nu depind de el financiar, ci el de mine, eu m-am angajat, am postat asta ulterior, cat despre sotia lui, stiu ca este o femeie minunata, dar nu s-au casatorit din dragoste...el terminase o relatie de 7 ani parca si cea cu care era l-a inselat, a suferit un soc si a promis ca prima care ii iese in cale se insoara (buna decizie), ea este mai mare decat el...de ce s-a maritat nu stiu, pentru ca totul s-a intamplat destul de repede din cate stiu eu...el intradevar este un cuceritor al femeilor, ii place sa joace, insa stiu ca ma iubeste...voi posta imediat ce am patit zilele trecute. Cat despre faptul ca sa nu-i mai fac pe plac, crede-ma ca nu-i mai fac de ceva vreme, pentru ca am si eu probleme, sunt si eu deprimata si asa mai departe, chiar am vrut sa pun punct relatiei saptamana trecuta, am discutat asta, insa...s-a ajuns in aceeasi seara la impacare...el nu sta cu mine ca sunt o joaca pentru el, sau o distractie, dragostea lui o simt... |
||
|
matzu_2005 Postat pe 15 Februarie 2011 10:24 |
||
De la: ironia, la data 2011-02-14 13:37:12ce lume neintelegatoare! cine te-a suparat asa?
|
||
|
puiut_77 Postat pe 15 Februarie 2011 10:24 |
||
De la: kudika366330, la data 2011-02-14 16:18:33De la: blaa, la data 2011-01-27 05:03:09De la: miss_darine, la data 2011-01-26 09:20:03De la: blaa, la data 2011-01-26 04:21:32De la: matzu_2005, la data 2011-01-25 19:49:21multumesc de sfat, insa...stii ce e ciudat? eu sunt fericita asa, nu stiu exact cum as putea exprima aceasta fericire, dar langa el totul [pare altfel...mi-e teama ca eu nu mai sunt cu picoarele pe pamant si traiesc cu un vis, care culmea...nu vreau sa se sfarseasca Foarte corect |
||
|
matzu_2005 Postat pe 15 Februarie 2011 10:35 |
||
De la: puiut_77, la data 2011-02-15 10:24:33De la: ironia, la data 2011-02-14 13:37:12ce lume neintelegatoare! tu! ca nu le intelegi pe amante, si credeam ca doar eu sunt asa neintelegatoare!
|
||
|
ironia Postat pe 15 Februarie 2011 10:51 |
||
|
Buna tuturor, am revenit, iar am fost ocupata zilele astea si de data asta a intervenit si o maaaare problema in relatia noastra...mult de povestit si cu toate ca stiu ca multi dintre voi ma veti batjocori apoi, eu va spun... Joi saptamana trecuta m-a sunat o prietena ca ea este in bucuresti si ca vine sa stea la mine cateva zile, ok...al meu era plecat din oras cu niste probleme, ea a venit cu un tip cu care vroia sa se mute aici in oras ca avea bani, dar nu-i placea de el deloc, ma rog...ea l-a invitat pe indivitul respectiv vineri la mine in casa fara acordul meu, care nu a venit singur, ci cu verisorul lui...offf, a trebuit sa-i spun, pentru ca nu vroiam sa ma ascund de el, i-am zis si ce-a facut? S-a urcat in masina si a venit spre Bucuresti...am baut niste gin si pana a venit el m-am imbatat saracul a ajuns cam in 3 ore si eu eram paleta in casa si cu 2 necunoscuti si daca ar fi fost doar asta...am inceput sa vorbesc de fata cu aia ca urmatoarea zi e ziua fostului meu iubit si ca am sa-l parasesc pe el si ca el niciodata nu vb cu mn si bateam cu pumnul in masa (alcoolul asta ce face din om si nu bausem mult), a incercat sa ma stapaneasca, dar nu a reusit, a doua zi tipa a iesit cu altul in oras si eu m-am dus la sora lui, a venit si el si a inceput sedinta, eu eram in mijloc si ei ma certau aveau dreptate ca nu era prima data cand am avut o astfel de iesire si i-am promis ca nu mai beau deloc, dar nu stiu ce-a fost in capul meu...Prietena mea a stat la mine pe banii mei, pe tigarile mele, tot...nu o mai suportam in casa, era dezastru, strangeam dupa ea, vroia masa pusa cand avea ea chef...off am fost cu nervii la pamant, duminica a venit si el acasa, ea nu plecase inca, toata noaptea facuse glume de santier cu ea, eu chiar m-am suparat la un moment dat ca nu-mi respecta prietenele, l-am jignit si m-am suparat, ascultat muzica de dragoste si la un moment dat l-am surprins ca plangea, a zis ca ii vine sa stranute de aia i-au dat lacrimile, insa sa vedeti ce a urmat...surpriza: mi-a spus ca i-a tras-o...atunci cand eu eram beata si am adormit, initial nu am crezut ca radea, insa gluma se ingrosa si-mi spunea de fata cu ea ca el s-a culcat cu ea...ea se schimbase la fata...l-am pus sa se jure, a venit langa mine si m-a intrebat pe cine cred...i-am spus ca normal ca pe el, insa am avut o reactie foarte ciudata...l-am luat in brate si ne sarutam ca 2 nebuni, parca il premiam...apoi el s-a ridicat si am luat-o pe ea la intrebari, nu am facut scandal, nu am lovit-o...in schimb el a jignit-o in ultimul hal, am rugat-o sa-si ia hainele sa plece si nu vroia, ca ce ea unde se duce, sa astept sa-i vina trenul sa plece....deci nu puteam sa cred, i-am spus ca nu m-ar fi deranjat daca nu ar fi stiut cate sacrificii am facut pentru el si el i-a zis ca si el a facut sacrificii pentru mine fiind insurat cu copil acasa si venind la mine aproape zilnic, plus ca vineri cand a auzit ca sunt cu 2 barbati necunoscuti in strada si a plecat cu trburile neterminate ca vroia sa ma stie in siguranta, in loc sa se duca la copil... si mi-a spus pentru prima data ca el ma iubeste (pana acum stiam ca are sentimente profunde pentru mine, ca ar face multe lucruri pentru mine, dar nu se punea problema ca ma va iubi pentru ca el ''nu va mai iubi niciodata''...se pare ca ne place mult cuvantul asta...), a spus de fata cu ea cum ca a tras de el...si-au tras-o in baie, ea nu s-a aparat in nici un fel, cu toate ca ocazie a avut, dat...dupa ce a plecat ea am stat de vorba, mi-a spus ca daca vreau sa pun punct ma intelege si pleaca dar el ma iubeste...mi-a spus asta de super multe ori...nu aveti idee ce a fost in sufletul meu, ca el plangea pentru ca se gandea ca voi vrea sa plece definitiv din viata mea, ca este un nenorocit...DA, l-am iertat si stiti de ce? a fost sincer, daca vroia eu nu aflam niciodata de acest lucru si mi-am dat seama ca ma iubeste, si-a cerut iertare si el nu face asta de obicei...practic el a facut un compromis destul de mare spunandu-mi, pentru ca de acum va trebui sa se poarte exemplar, mi-a spus ca e constient ca eu in momentul de fata pot sa pun punct oricand, cand acum ceva timp spunea ca niciodata nu voi putea renunta la el...mi-a spus ca acum fac parte din lista oamenilor pe care ii iubeste si pentru care ar fi capabil sa-si dea si viata, dar asta este pedeapsa mea ca am baut, ca mi-am incalcat promisiunea, i-am spus ca eu nu o sa ma pot abtine sa nu-i scot ochii cand ma supar si a spus ca nu o voi face pentru ca pentru el nu a insemnat nimic, ca a fost odata si gata (lucru pe care i l-a spus si ei in fata) Ma credeti ca nu am dat o lacrima, pur si simplu mi-a fost greata de ea si imi este inca, dar pe el il inteleg ca e barbat, odata ce o taratura trage de tine si mai arata si bine...da m-a inselat, dar nu a facut-o cu sufletul si da raman cu el, acum parca ma simt mult mai atasata de el...ieri nu a venit acasa si deja simt ca ma sufoc, abia astept sa ajunga sa stam de vb, abia astept sa-l iau in brate si sa-l pup, abia astept sa fie doar al meu...si va fi curand... Si stiu ca veti spune: Vezi!!! Am zis eu!!! Am avut dreptate! Da, ati avut dreptate ca roata se intoarce si sunt si eu constienta de asta, cum a facut cu sotia face si cu mine...nu este adevarat, a fost doar o aventura, nimic mai mult, iar daca se va indragosti de alta, ii voi respecta dorinta, nu se stie niciodata in viata ce va fi... Astept parerile voastre... |
||
|
matzu_2005 Postat pe 15 Februarie 2011 11:29 |
||
De la: matzu_2005, la data 2011-02-15 11:29:28Buna tuturor, am revenit, iar am fost ocupata zilele astea si de data asta a intervenit si o maaaare problema in relatia noastra...mult de povestit si cu toate ca stiu ca multi dintre voi ma veti batjocori apoi, eu va spun... citind ce ai postat, nu pot decat sa ii multumesc lui dumnezeu ca mi-a dat destula minte, incat sa nu ajung carpa unuia care se f..e in stanga si in dreapta, plus casatorit, si eu sa accept toate astea cu atata seninatate! aia cu care te-a inselat este taratura?da tu ca il iei de langa nevasta-sa ce esti?
|
||
|
ironia Postat pe 15 Februarie 2011 11:37 |
||
De la: ironia, la data 2011-02-15 11:37:31De la: matzu_2005, la data 2011-02-15 11:29:28Buna tuturor, am revenit, iar am fost ocupata zilele astea si de data asta a intervenit si o maaaare problema in relatia noastra...mult de povestit si cu toate ca stiu ca multi dintre voi ma veti batjocori apoi, eu va spun... Da este taratura pentru ca stia ca el este casatorit, are copil, ma are si pe mine si...era ''prietena'' mea, daca era oricare alta pe care nu stiam...ma jur ca nu as fi numi-to asa, dar odata ce ea vine la mine in casa, fara sa faca nimic si mai are si pretentii si tupeu si nesimtire si mai imi f...e si barbatul, cum poate fi numita? Eu nu am stiu ca el este casatorit, ai uitat??? |
||
|
matzu_2005 Postat pe 15 Februarie 2011 11:45 |
||
E adevarat ca am citit un rand da, unu ba, dar...am inteles eu bine, Matzule? Iubirea vietii tale s-a culcat cu alta? Ce life duci tu, Matzule... Imi cer scuze de pe acum, dar nu ma pot abtine...si betiva si prostanaca
|
||
|
mimi_ca29 Postat pe 15 Februarie 2011 11:48 |
||
De la: ironia, la data 2011-02-15 11:37:31... aia cu care te-a inselat este taratura?da tu ca il iei de langa nevasta-sa ce esti? ce-ti mai place sa dai intr-un om ranit [img]http://img150.imageshack.us/img150/9991/bunnyballoon3ikrf4.gif[/img] |
||
|
battleofwits Postat pe 15 Februarie 2011 11:49 |
||
|
si ce daca se culca cu altu? daca iubesti pe cineva, tre sa te gandesti la fericirea acelei persoane in primul rand... DEEEEEEECI.... bucura te
|
||
|
rockk Postat pe 15 Februarie 2011 11:54 |
||
De la: battleofwits, la data 2011-02-15 11:49:33De la: ironia, la data 2011-02-15 11:37:31... aia cu care te-a inselat este taratura?da tu ca il iei de langa nevasta-sa ce esti? ranita? mi se pare ca nu-i deloc, un om ranit isi ia masuri de precautie, nu accepta la infinit sa oscileze intre locul 2-3! |
||
|
ironia Postat pe 15 Februarie 2011 11:59 |
||
De la: matzu_2005, la data 2011-02-15 11:45:46De la: ironia, la data 2011-02-15 11:37:31De la: matzu_2005, la data 2011-02-15 11:29:28Buna tuturor, am revenit, iar am fost ocupata zilele astea si de data asta a intervenit si o maaaare problema in relatia noastra...mult de povestit si cu toate ca stiu ca multi dintre voi ma veti batjocori apoi, eu va spun... acum stii ca este casatorit, este vreo diferenta? si daca l-ai iertat care-i problema pana la urma?nu esti fericita?ce crezi ca se va schimba dupa ce o sa devina doar al tau? oricum amuzanta faza..amanta beata si nselata de barbatul casatorit cu prietena ei..in propria casa!pe bune de nu va meritati soarta! |
||
|
ironia Postat pe 15 Februarie 2011 12:03 |
||
Nu pot sa cred, ce citesc pe aici. Matzule, pana acum acuzai sotiile ca sunt neglijente cu sotii si de aceea, ei merg la amante. Tu parca ii ofereai de toate.. Pe tine de ce te-a inselat??? Capul si viata ta..sunt varza!
|
||
|
mimi_ca29 Postat pe 15 Februarie 2011 12:11 |
||
| Am cunoscut si eu pe net acum 2 ani jumate, un tip. Nu m-am vazut cu el, n-aveam cum. Dar imi placea sa vorbesc cu el pe mess. Era amuzant!! La cateva luni am aflat ca e insurat. Culmea, el e insurat cu o tipa mai mare cu 3 ani (asa cum e al tau) si chiar a avut un copil acum un an si ceva.. Asa, din curiozitate, nu cumva iubitelul asta al tau se "porecleste" Carlos? | ||
|
lusha_ubitik Postat pe 15 Februarie 2011 12:20 |
||
De la: lusha_ubitik, la data 2011-02-15 12:20:56Am cunoscut si eu pe net acum 2 ani jumate, un tip. Nu m-am vazut cu el, n-aveam cum. Dar imi placea sa vorbesc cu el pe mess. Era amuzant!! La cateva luni am aflat ca e insurat. Culmea, el e insurat cu o tipa mai mare cu 3 ani (asa cum e al tau) si chiar a avut un copil acum un an si ceva.. Asa, din curiozitate, nu cumva iubitelul asta al tau se "porecleste" Carlos? ar fi tare,nu?
|
||
|
ironia Postat pe 15 Februarie 2011 12:24 |
||
nu ma surprinde deloc si ma voi explica de ce! am o foarte buna prietena(desi este mult mai in varsta) ce are un baiat! baiatul respectiv nu a stiu decat sa zboare din floare in floare si nu asa oricum ci tot timpul cu acte!s-a casatorit tanar(cred ca 20 de ani) iubire mare au facut si un copil, a durat dragostea vreo cativa ani pana a intalnit alta femeie ce i-a acceptat avansurile si i-a devenit amanta si ulterior sotie! a facut si cu cea de-a doua sotie un alt copil, aceeasi iubire mare, au plecat in strainatate pentru un trai mai bun! desigur de copilul din prima casnicie n-a mai vrut sa stie nimic lasand pe mama lui si sora sa se ocupe de el! dar nici iubirea asta n-a fost cea de pe urma imaginati-va ca si-a gasit alta care i-a acceptat avansurile! si-a trimis sotia si copila in tara sub pretextul ca trebuie dat copilul la scoala! din momentul in care a ramas singur n-a mai vrut sa mai stie nimic nici de cea de-a doua sotie si copil! acum face naveta Germania - Italia pana cand isi va gasi o noua fraiera! mama lui nu se roaga decat sa nu mai faca alt copil- sa nu mai sufere cand se izbeste de indiferenta tatalui!
|
||
|
vitamina_c Postat pe 15 Februarie 2011 12:28 |
||
|
"Ma credeti ca nu am dat o lacrima, pur si simplu mi-a fost greata de ea si imi este inca, dar pe el il inteleg ca e barbat, odata ce o taratura trage de tine si mai arata si bine...da m-a inselat, dar nu a facut-o cu sufletul si da raman cu el, acum parca ma simt mult mai atasata de el...ieri nu a venit acasa si deja simt ca ma sufoc, abia astept sa ajunga sa stam de vb, abia astept sa-l iau in brate si sa-l pup, abia astept sa fie doar al meu...si va fi curand... Si stiu ca veti spune: Vezi!!! Am zis eu!!! Am avut dreptate! Da, ati avut dreptate ca roata se intoarce si sunt si eu constienta de asta, cum a facut cu sotia face si cu mine...nu este adevarat, a fost doar o aventura, nimic mai mult, iar daca se va indragosti de alta, ii voi respecta dorinta, nu se stie niciodata in viata ce va fi... Astept parerile voastre..." nu pot sa spun decat ca mi-ai porvocat o greata imensa! ultima parte a postarii tale m-a facut sa-mi dau seama ca nu esti amanta si esti o MATROANA(poate deschizi si un bordel ca duci lipsa de bani) asa ca draga mea cheama-ti toate pretenele pe la tine si pune-ti amantul sa se culce cu ele asa iubirea voastra va deveni in timp indestructibila! esti josnica din toate punctele de vedere!
|
||
|
vitamina_c Postat pe 15 Februarie 2011 12:35 |
||
|
@ vitamina_c vezi cum o inveti tu sa faca bani si sa fie fericita?te plateste?
|
||
|
ironia Postat pe 15 Februarie 2011 12:45 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Dragostea din trecut imi apare ca o fantoma | 8 | De la: elena1989 2 Aprilie 2013 03:39 |
| Ajutor | 18 | De la: Shhh 28 Ianuarie 2010 20:46 |
| Din dragoste ...,pt kathara si kudika.. | 917 | De la: mkdisk 20 Octombrie 2009 08:27 |
|
|
||
| Ce e de facut cand iubitul tau nu se simte 'bun la pat'? | 104 | De la: andreeabaicu 16 Iunie 2011 16:19 |
| dr eugen anghelescu | 6 | De la: dienuscha 10 Mai 2010 19:31 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.