Mai multe
De la: battleofwits, la data 2011-02-09 11:56:10De la: ironia, la data 2011-02-09 11:47:22...nu am sa ii dau vreun sfat! oricum poate tu poti sa ii oferi si putin sprijin fizic si moral...ca prea le iei apararea si le intelegi ca un barbat generos ce esti tu! nuuu...ce-i aia injuratura? ia explica-mi tu mai bine...ca sa invat si eu ceva bun pe ziua de azi! si inca ceva...oamenii din jurul nostru au mult mai multe suferinte...si mult mai grave...si culmea stii care este ca cei aflati in suferinta cu adevarat..nu au nevoie de compasiune...nici macar nu cer asta..pe cand una ca ea...are nevoie...desi....si nici macar nu are o problema reala! |
||
|
ironia Postat pe 9 Februarie 2011 12:04 |
||
|---|---|---|
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-09 11:51:14
|
||
|
ironia Postat pe 9 Februarie 2011 12:04 |
||
De la: ironia, la data 2011-02-09 12:04:04 compasiunea nu se cerseste, nu se da la schimb pentru... cand ai compasiune pentru cineva/ceva, o ai pur si simplu, fara nici-un motiv |
||
|
|
||
|
battleofwits Postat pe 9 Februarie 2011 12:07 |
||
De la: battleofwits, la data 2011-02-09 12:07:28De la: ironia, la data 2011-02-09 12:04:04 pai si eu ce ziceam mai sus? scriem impreuna si ne intelegem separat!
|
||
|
ironia Postat pe 9 Februarie 2011 12:10 |
||
De la: ironia, la data 2011-02-09 12:10:45 phuaaa... nu mai zic nimic
|
||
|
battleofwits Postat pe 9 Februarie 2011 12:13 |
||
De la: battleofwits, la data 2011-02-09 12:13:56De la: ironia, la data 2011-02-09 12:10:45 ie prea grele pt tine? hai mai bine la o cafea
|
||
|
ironia Postat pe 9 Februarie 2011 12:18 |
||
|
[ daca ai fata crede-ma ii plang de mila!hn uite ca nu am fata .. am baieti pe care i am invatat sa si respecte iubita ,sa fie atenti la nevoile ei si sa daruiasca inainte de a astepta sa primeasca .I-am invatat sa se bucure de fiecare clipa din viata si sa si asume raspunderea pentru faptele lor.dar nu i-am invatat ca trebuie sa se sacrifice intr-o relatie care nu le aduce echilibru si impinire ,deci i-am sfatuit ca in cazul in care relatia nu mai merge sa spuna stop ...si sa incerce sa si vada de drum ,sa nu stea langa o femeie doar pentru ca la un moment dat a crezut ca ea e --aleasa__.oamnenii se pot schimba cu trecerea anilor . faptul ca voi nu sunteti de acord cu mine e doar problema voastra ,pe mine nu ma deranjeaza . Spuneati ca e pacat de anii mei si de experienta mea de viata ,,eu spun ca era pacat daca imi mai sacrificam niste ani legata de un act .. copilele acelea de care vorbesti .ar fi bine sa invete ca o relatie trebuie sa le aduca echilibru doar actul casatoriei nu e suficient ..sa iubeasca si sa daruiasca iubire fara sa sacrifice nimic ,,,daca simt ca sacrifica ceva ,.e de rau....sa fie atente la fericirea lor dar si la fericirea si nevoile celor de langa ele |
||
|
kudikaflorin Postat pe 9 Februarie 2011 13:04 |
||
cine-i kudikaflorin?????? oare de cate conturi mai este nevoie pentru a ne convinge ce frumos este sa fii amanta!!
|
||
|
vitamina_c Postat pe 9 Februarie 2011 13:09 |
||
De la: kudikaflorin, la data 2011-02-09 13:04:48[ daca ai fata crede-ma ii plang de mila!hn Tu esti amantul sa inteleg??sau...........?? |
||
|
ad__83 Postat pe 9 Februarie 2011 13:11 |
||
io cred ca este barbatul casatorit cu care umbla amanta noastra!
|
||
|
ironia Postat pe 9 Februarie 2011 13:11 |
||
De la: kudikaflorin, la data 2011-02-09 13:04:48[ daca ai fata crede-ma ii plang de mila!hn nu crezi ca discursul asta frumos elaborat ar trebui sa-l tii amantului??? si totusi cine-i kudikaflorin????????
|
||
|
vitamina_c Postat pe 9 Februarie 2011 13:12 |
||
De la: ad_83, la data 2011-02-09 13:11:21De la: kudikaflorin, la data 2011-02-09 13:04:48[ daca ai fata crede-ma ii plang de mila!hn "ie" mai multe si "ie" grele! ca doar "ie" amante! pup, fata draga!
|
||
|
vitamina_c Postat pe 9 Februarie 2011 13:13 |
||
De la: vitamina_c, la data 2011-02-09 13:13:22De la: ad_83, la data 2011-02-09 13:11:21De la: kudikaflorin, la data 2011-02-09 13:04:48[ daca ai fata crede-ma ii plang de mila!hn
|
||
|
ad__83 Postat pe 9 Februarie 2011 13:15 |
||
De la: kudikaflorin, la data 2011-02-09 13:04:48 ihi ..asa cum isi sacrifica anii asta cu care o arzi tu ... n-ar fi rau sa ii spui si lui asta! |
||
|
ironia Postat pe 9 Februarie 2011 13:18 |
||
De la: ironia, la data 2011-02-09 13:18:31De la: kudikaflorin, la data 2011-02-09 13:04:48 cu care o arzi tu ce urat ai zis....asa vb tu cu un necunoscut mai....??? |
||
|
ad__83 Postat pe 9 Februarie 2011 13:27 |
||
De la: ironia, la data 2011-02-09 13:18:31De la: kudikaflorin, la data 2011-02-09 13:04:48 cu care o arzi tu ce urat ai zis....asa vb tu cu un necunoscut mai....??? |
||
|
ad__83 Postat pe 9 Februarie 2011 13:28 |
||
De la: ad_83, la data 2011-02-09 13:28:38De la: ironia, la data 2011-02-09 13:18:31De la: kudikaflorin, la data 2011-02-09 13:04:48 bine..bine el o arde pe ea! si da asa vb eu, probleme?
|
||
|
ironia Postat pe 9 Februarie 2011 13:41 |
||
De la: ironia, la data 2011-02-09 13:41:20De la: ad_83, la data 2011-02-09 13:28:38De la: ironia, la data 2011-02-09 13:18:31De la: kudikaflorin, la data 2011-02-09 13:04:48 hai hai nu fii rautacioasa....nu e cazul nu da "drumul' la ce nu trebuie.... |
||
|
ad__83 Postat pe 9 Februarie 2011 13:44 |
||
De la: ad_83, la data 2011-02-09 13:44:37De la: ironia, la data 2011-02-09 13:41:20De la: ad_83, la data 2011-02-09 13:28:38De la: ironia, la data 2011-02-09 13:18:31De la: kudikaflorin, la data 2011-02-09 13:04:48 cine?eu?
|
||
|
ironia Postat pe 9 Februarie 2011 13:45 |
||
De la: vitamina_c, la data 2011-02-09 13:09:59 deci tu esti convinsa si vrei sa fi amanta mea!
|
||
|
pickard Postat pe 9 Februarie 2011 13:53 |
||
De la: pickard, la data 2011-02-09 13:53:16De la: vitamina_c, la data 2011-02-09 13:09:59 cand ti-o ara "porcul meu" tarlalele tale de pamant!
|
||
|
vitamina_c Postat pe 9 Februarie 2011 14:46 |
||
| Nu ai pt c. Nu am fst pusa in situatia asta, din fericire. Dar daca as fi in situatia ta , as lupta pentru ceea ce vreau , ceea ce simt, ceea ce gandesc. Cum am spus, oricui i s-a intamplat. Si eu am o prietena care a patit la fel. A ras de o prietena de a ei si apoi ea a jucat rolul de amanta. Si nu e frumos sa razi d cnva, knd nu stii ce se afla in sufletul lui/ ei. E foarte greu sa iubesti si cel iubit sa nu te bage in seama ,practic. E greu. Dar asta e, oamenii cu o inima de piatra pot rade si judeca atat de aspru persoane pe care nici macar nu le cunosc, daramite sa cunoasca sentimentele lor. Si nu ai pentru ce sa imi multumesti. Stiu ca iti este foarte greu, ca zeci de mii de ganduri te macina cand el nu e cu tine, poate chiar si cand e cu tn. Stiu ca te gandesti si la sotia lui, si la copilul lui, stiu ca te pui cateodata in situatia sotiei lui. Dar si tu daca ai fi in locul ei cred ca ti-as lasa sotul sa isi traiasca viata, sa aiba parte de fericire. Nu sa aiba parte numai de certuri in fiecare zi si de un copil care plange si sufera enorm vazandu-si parintii cum se cearta. Copilul lui va intelege cand va creste ce s-a petrecut intre parintii lui si nu ii va judeca. Toata lumea iubeste si toata lumea este pusa la incercari. | ||
|
Catherine24ism Postat pe 9 Februarie 2011 17:40 |
||
De la: kudika362545, la data 2011-02-09 17:40:46Nu ai pt c. Nu am fst pusa in situatia asta, din fericire. Dar daca as fi in situatia ta , as lupta pentru ceea ce vreau , ceea ce simt, ceea ce gandesc. Cum am spus, oricui i s-a intamplat. Si eu am o prietena care a patit la fel. A ras de o prietena de a ei si apoi ea a jucat rolul de amanta. Si nu e frumos sa razi d cnva, knd nu stii ce se afla in sufletul lui/ ei. E foarte greu sa iubesti si cel iubit sa nu te bage in seama ,practic. E greu. Dar asta e, oamenii cu o inima de piatra pot rade si judeca atat de aspru persoane pe care nici macar nu le cunosc, daramite sa cunoasca sentimentele lor. Si nu ai pentru ce sa imi multumesti. Stiu ca iti este foarte greu, ca zeci de mii de ganduri te macina cand el nu e cu tine, poate chiar si cand e cu tn. Stiu ca te gandesti si la sotia lui, si la copilul lui, stiu ca te pui cateodata in situatia sotiei lui. Dar si tu daca ai fi in locul ei cred ca ti-as lasa sotul sa isi traiasca viata, sa aiba parte de fericire. Nu sa aiba parte numai de certuri in fiecare zi si de un copil care plange si sufera enorm vazandu-si parintii cum se cearta. Copilul lui va intelege cand va creste ce s-a petrecut intre parintii lui si nu ii va judeca. Toata lumea iubeste si toata lumea este pusa la incercari. Asa este, am foarte multe ganduri, chiar si atunci cand el este langa mine, am spus de cateva ori ca pun punct ca nu e corect ce facem noi, dar sincera sa fiu nu pot...nu sunt capabila sa fac asta, poate pentru ca sunt o femeie slaba, si m-am pus si in situatia sotiei, imi este mila de ea, pentru ca este o femeie extraordinara, dar...nu stiu de ce s-a ajuns in situatia asta...daca relatia mea cu el ar incepe sa scartaie si mi-as da seama ca nu mai sunt sentimente intre noi, ci doar obligatie, l-as lasa...atunci mi-ar fi usor sa pun punct, dar cand el vine si ma sprijina, ma alinta, cand il simt ca este atasat si eu impartasesc aceleasi sentimente cum as putea sa distrug tot? |
||
|
matzu_2005 Postat pe 9 Februarie 2011 18:12 |
||
| Doamnele care m-au comentat si m-au facut praf pe aici au si ele dreptatea lor, pentru ca eu dau dovada de egoism, dar o fac pentru ca si el isi doreste asta...am citit povestea Vitaminei C si chiar este trista, dar eu stiu ca al meu va fi un tata iubitor chiar daca va ramane cu sotia sau cu mine, tu aeai 10 ani, erai destul de mare, dar al lui e micut, e bebe, nu intelege acum ce se petrece....recunosc am partea mea de vina si mi-o asum, nu vreau sa credeti ca sunt mironosita, ca nu sunt...sunt o tipa normala...ca sunt amanta sau nu, tot om sunt, nu??? Ma asteptam sa aruncati cu pietre in mine, dar sa stergeti in halul asta pe jos cu mine....nu....dar daca voi considerati ca asta merit datii drumul, daca asta va face sa va simtiti mai bn... | ||
|
matzu_2005 Postat pe 9 Februarie 2011 18:19 |
||
|
Ehee, fara sa ne dam seama, prin ceea ce scriem, retraim trecutul nostru, al parintilor nostri, nu vrem sa fim ca ei, nu vrem ca si copiii nostri sa treaca, eventual, prin ceea ce am trecut noi. Nu-i obligatoriu ca eu sa fi fost amanta pentru "a fi de partea" unei amante, e suficient ca in familia mea, copil fiind sa fi trait o asemenea drama si, inconstient sa trec intr-o tabara. Sau alta. Asa cum spunea si Vitamina si eu am avut un tata (am inca) curvar. Nu i-a scapat nicio femeie, vecina, prietena de-a casei, nimic. Nici macar invatoarea mea de la gradinita. Singurul lucru bun pe care il facea tatal meu, cel putin in aparenta, era ca isi iubea copiii. Pe mine si pe sora mea. Si eu il adoram, da vorbesc la trecut pentru ca acum nu mai simt la fel. Si acum femeile fac parte din viata lui, sa nu va imaginati ca se schimba asemenea oameni. Asta era un mesaj pentru amante. Sa nu va imaginati ca iubindu-va pe voi acum, este altfel. Trece si iubirea pentru voi, apare o alta. Ca si alte femei, nici mama nu a divortat. In conditiile in care altii sarbatoresc nunti de aur, ai mei stau de mai bine de douazeci de ani in camere separate. Mama, vie doar pentru ca respira, el viu si sprinten, alergand dupa femei cum a facut toata viata. Asta e rezultatul daca veti continua sa stati cu ei. N-am nimic cu amantele lui tata. Mama este singura vinovata in ochii mei pentru ca si-a semnat singura condamnarea la o moarte lenta. Am incetat demult sa-i mai spun sa se separe. La 60+ de ani, nu-i mai pot spune ca are viata inainte si ca poate reincepe sa surada. Incerc doar s-o bucur cu ale mele, cu nepotii si asa mai departe. Din nefericire, la cate boli s-au strans in ea, sper doar s-o tina Dumnezeu cat mai mult. |
||
|
rashela Postat pe 9 Februarie 2011 18:42 |
||
|
Indiferent de cele scrise de altii pe topicul asta sau altele cu acelasi subiect, nu voi fi niciodata de partea sotiei care tine cu dintii de sotul ce o insala. Nu pot. N-am cum. Am vazut timp de 40 de ani ce inseamna sa stai agatata de un barbat care nu te vrea, nu te respecta, nu te iubeste. O vad pe mama mea o epava si, in ciuda faptului ca mi-e draga de nu mai pot, nu sunt de acord cum a ales sa traiasca. Daca as fi putut sa intentez eu divortul parintilor mei, as fi facut-o. N-am nimic cu amantele. Mama nu le-a cunoscut, nu le-a vazut, doar stia ca exista. Niciuna nu a deranjat-o vreodata, nu ele il lua pe tata d elanga noi ci el se ducea de bunavoie. Iar mama a acceptat. In fine, nu voi reveni asupra subiectului. Faca fiecare ce vrea cu viata lui. Ideea era sa nu mai judecati ce nu ati trait, ce nu puteti intelege. |
||
|
rashela Postat pe 9 Februarie 2011 18:47 |
||
De la: rashela, la data 2011-02-09 18:47:43Indiferent de cele scrise de altii pe topicul asta sau altele cu acelasi subiect, nu voi fi niciodata de partea sotiei care tine cu dintii de sotul ce o insala. Nu pot. N-am cum. Am vazut timp de 40 de ani ce inseamna sa stai agatata de un barbat care nu te vrea, nu te respecta, nu te iubeste. O vad pe mama mea o epava si, in ciuda faptului ca mi-e draga de nu mai pot, nu sunt de acord cum a ales sa traiasca. ai perfecta dreptate rashela! eu nu judec pe nimeni , la urma urmei fiecare isi traieste viata cum vrea dar in veci nu voi fi de acord sa ma agat de un barbat ce este "antrenat" intr-o alta relatie si nici nu-mi voi tine sotul cu "forta" langa mine daca se va intampla vreodata sa-mi spuna ca si-a gasit "o alta iubire"(daca stau bine sa ma gandesc asta a fost prima conditie pe care i-am pus-o in momentul in care m-a cerut de sotie- sa fim sinceri unul cu celalalt)! n-am inteles-o pe mama de ce a acceptat aceea viata de cosmar langa un monstru!si am facut greseala sa-i "reprosez" acest lucru inainte de a muri: am intrebat-o de ce ? de ce nu a divortat? mi-a raspuns simplu: m-am sacrificat pentru voi sa aveti un tata pentru ca eu stiu ce inseamna sa-ti fie tata altul! si am gresit din nou spunandu-i ca nu-i apreciez efortul daca l-ar fi parasit nu ar fi ajuns in halul ala! n-o sa uit in veci privirea ei trista si in acelasi timp resemnata!hmmmmmm, oare chiar trebuie sa ne cladim fericirea pe nefericirea altora!
|
||
|
vitamina_c Postat pe 10 Februarie 2011 09:35 |
||
De la: matzu_2005, la data 2011-02-09 18:19:12Doamnele care m-au comentat si m-au facut praf pe aici au si ele dreptatea lor, pentru ca eu dau dovada de egoism, dar o fac pentru ca si el isi doreste asta...am citit povestea Vitaminei C si chiar este trista, dar eu stiu ca al meu va fi un tata iubitor chiar daca va ramane cu sotia sau cu mine, tu aeai 10 ani, erai destul de mare, dar al lui e micut, e bebe, nu intelege acum ce se petrece....recunosc am partea mea de vina si mi-o asum, nu vreau sa credeti ca sunt mironosita, ca nu sunt...sunt o tipa normala...ca sunt amanta sau nu, tot om sunt, nu??? Ma asteptam sa aruncati cu pietre in mine, dar sa stergeti in halul asta pe jos cu mine....nu....dar daca voi considerati ca asta merit datii drumul, daca asta va face sa va simtiti mai bn... doamne ce lume rea... si totusi nu vad decat parerile celorlalti despre femei ca tine...ci crede-ma ca astea nu-s pietre...dar asa sunteti voi amantele niste sensibile si niste femei agresate din toate partile..noroc ca aveti iubirea barbatilor casatoriti...
|
||
|
ironia Postat pe 10 Februarie 2011 10:03 |
||
De la: matzu_2005, la data 2011-02-09 18:12:04De la: kudika362545, la data 2011-02-09 17:40:46Nu ai pt c. Nu am fst pusa in situatia asta, din fericire. Dar daca as fi in situatia ta , as lupta pentru ceea ce vreau , ceea ce simt, ceea ce gandesc. Cum am spus, oricui i s-a intamplat. Si eu am o prietena care a patit la fel. A ras de o prietena de a ei si apoi ea a jucat rolul de amanta. Si nu e frumos sa razi d cnva, knd nu stii ce se afla in sufletul lui/ ei. E foarte greu sa iubesti si cel iubit sa nu te bage in seama ,practic. E greu. Dar asta e, oamenii cu o inima de piatra pot rade si judeca atat de aspru persoane pe care nici macar nu le cunosc, daramite sa cunoasca sentimentele lor. Si nu ai pentru ce sa imi multumesti. Stiu ca iti este foarte greu, ca zeci de mii de ganduri te macina cand el nu e cu tine, poate chiar si cand e cu tn. Stiu ca te gandesti si la sotia lui, si la copilul lui, stiu ca te pui cateodata in situatia sotiei lui. Dar si tu daca ai fi in locul ei cred ca ti-as lasa sotul sa isi traiasca viata, sa aiba parte de fericire. Nu sa aiba parte numai de certuri in fiecare zi si de un copil care plange si sufera enorm vazandu-si parintii cum se cearta. Copilul lui va intelege cand va creste ce s-a petrecut intre parintii lui si nu ii va judeca. Toata lumea iubeste si toata lumea este pusa la incercari. da ce va mai place si cu p//a in fund si cu sufletul in rai! |
||
|
ironia Postat pe 10 Februarie 2011 10:06 |
||
scuza-ma dar eu am trecut prin asa ceva tot una ca tine mi-a facut-o vedeti-va de treburile voastre si nu mai despartiti familii faceti-va una chiar voi fetelor care va credeti buricul pamantului
|
||
|
kudika049258 Postat pe 10 Februarie 2011 10:58 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| i need help!!!! | 15 | De la: sarutama 8 Iunie 2010 16:57 |
| Aplic tot ce stiu si tot degeaba | 839 | De la: karismatik_27 9 Mai 2011 19:20 |
| Iubesc ce nu-i al meu | 60 | De la: mara_andrei 14 Iunie 2011 11:42 |
|
|
||
| Are nevoie de ajutor!!! | 3 | De la: Mari_mica 10 Iulie 2009 20:33 |
| ce sa fac k el? ajutatzi-ma!!! | 50 | De la: fluturas_ 21 Decembrie 2009 00:09 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.