Mai multe
|
||
|
kudika049258 Postat pe 10 Februarie 2011 11:14 |
||
|---|---|---|
De la: kudika049258, la data 2011-02-10 10:58:15scuza-ma dar eu am trecut prin asa ceva tot una ca tine mi-a facut-o vedeti-va de treburile voastre si nu mai despartiti familii faceti-va una chiar voi fetelor care va credeti buricul pamantului Nu cred ca una ca mine l-a luat cu forta de langa tine....primul vinovat este el si apoi noi amantele si gandeste-te bine ca si voi sotiile poate aveti partea voastra de vina....am scris asta mai sus si mi-ati sarit in cap....nimeni nu fura nimic...barbatii nu sunt obiecte App....si eu nu ma cred nimic...''buricul pamantului''....sunt o fata normala cu sentimente si inia de altfel.... |
||
|
matzu_2005 Postat pe 11 Februarie 2011 09:44 |
||
De la: matzu_2005, la data 2011-02-11 09:44:41De la: kudika049258, la data 2011-02-10 10:58:15scuza-ma dar eu am trecut prin asa ceva tot una ca tine mi-a facut-o vedeti-va de treburile voastre si nu mai despartiti familii faceti-va una chiar voi fetelor care va credeti buricul pamantului ai dreacu barbati...daca nu le-ar fugi ochii dupa alte femei...ar trai si amantele linistite!hai mai baga o victimizare ...esti mai ceva ca fecioara maria!
|
||
|
|
||
|
ironia Postat pe 11 Februarie 2011 09:48 |
||
De la: ironia, la data 2011-02-11 09:48:12De la: matzu_2005, la data 2011-02-11 09:44:41De la: kudika049258, la data 2011-02-10 10:58:15scuza-ma dar eu am trecut prin asa ceva tot una ca tine mi-a facut-o vedeti-va de treburile voastre si nu mai despartiti familii faceti-va una chiar voi fetelor care va credeti buricul pamantului si eu votez ptr linistea amantelor, asa ca: barbati bagati-va mintile-n cap si nu va mai uitati la altele, multumiti-va cu amantele actuale. Cat despre nevasta, la cratita cu ea!
|
||
|
puiut_77 Postat pe 11 Februarie 2011 11:10 |
||
De la: puiut_77, la data 2011-02-11 11:10:03...Cat despre nevasta, la cratita cu ea! nici la cratita nu mai sunt bune...stiu sa faca doar oua ochiuri si cartofi prajiti
|
||
|
battleofwits Postat pe 11 Februarie 2011 11:37 |
||
De la: battleofwits, la data 2011-02-11 11:37:49De la: puiut_77, la data 2011-02-11 11:10:03...Cat despre nevasta, la cratita cu ea! nasol ...pentru tine!
|
||
|
vitamina_c Postat pe 11 Februarie 2011 11:42 |
||
De la: vitamina_c, la data 2011-02-11 11:42:56De la: battleofwits, la data 2011-02-11 11:37:49De la: puiut_77, la data 2011-02-11 11:10:03...Cat despre nevasta, la cratita cu ea! nu chiar...ca daca ar sta femeia sa ii gateasca...ar fi obosita si fara chef de sex...asa...baga 2 oua si un cartof repede si apoi doar sex...sex..sex!
|
||
|
ironia Postat pe 11 Februarie 2011 14:54 |
||
De la: ironia, la data 2011-02-11 14:54:39 norocul meu ca s-au iinventat amantele ...cel putin am o speranta
|
||
|
battleofwits Postat pe 11 Februarie 2011 15:03 |
||
Am trecut prin asta numai ca eu eram sotia parasita cu o fetita de cateva luni in brate tot pentru una cu sentimente ca si tine si ce sa-ti spun ma inpresioneaza pana la lacrimi povestea ta.Sfatul meu...impusca-te
|
||
|
florycycamititica Postat pe 11 Februarie 2011 15:26 |
||
ooops,impresioneaza am vrut sa spun dar sunt profund afectata,scuze
|
||
|
florycycamititica Postat pe 11 Februarie 2011 15:31 |
||
De la: ironia, la data 2011-02-10 10:06:25De la: matzu_2005, la data 2011-02-09 18:12:04De la: kudika362545, la data 2011-02-09 17:40:46Nu ai pt c. Nu am fst pusa in situatia asta, din fericire. Dar daca as fi in situatia ta , as lupta pentru ceea ce vreau , ceea ce simt, ceea ce gandesc. Cum am spus, oricui i s-a intamplat. Si eu am o prietena care a patit la fel. A ras de o prietena de a ei si apoi ea a jucat rolul de amanta. Si nu e frumos sa razi d cnva, knd nu stii ce se afla in sufletul lui/ ei. E foarte greu sa iubesti si cel iubit sa nu te bage in seama ,practic. E greu. Dar asta e, oamenii cu o inima de piatra pot rade si judeca atat de aspru persoane pe care nici macar nu le cunosc, daramite sa cunoasca sentimentele lor. Si nu ai pentru ce sa imi multumesti. Stiu ca iti este foarte greu, ca zeci de mii de ganduri te macina cand el nu e cu tine, poate chiar si cand e cu tn. Stiu ca te gandesti si la sotia lui, si la copilul lui, stiu ca te pui cateodata in situatia sotiei lui. Dar si tu daca ai fi in locul ei cred ca ti-as lasa sotul sa isi traiasca viata, sa aiba parte de fericire. Nu sa aiba parte numai de certuri in fiecare zi si de un copil care plange si sufera enorm vazandu-si parintii cum se cearta. Copilul lui va intelege cand va creste ce s-a petrecut intre parintii lui si nu ii va judeca. Toata lumea iubeste si toata lumea este pusa la incercari. Hahaha! Vai,multumesc! Ce draguta esti tu. Eu cred ca tie iti place. Si faptul ca faci atata caz.... Ce sa zic. Cred ca ai fost inselata de te-ai saturat pana peste cap |
||
|
Catherine24ism Postat pe 11 Februarie 2011 16:30 |
||
|
Hai, ca deja se exagereaza pe topicul asta! Una, doua, veniti si spuneti "am trecut prin asta".. si pe urma incepeti sa blestemati, sa doriti moartea fetei de a deschis topicul, sa injurati, sa faceti ca toate "alea". mari doamne, mari caractere, ce sa zic! V-a lasat ea singure si cu copiii in brate si a adunat toti barbatii de pe lume. De cate ori e un asemenea topic, apareti ca furniciele si doar injurati si blestemati. N-o s apricepeti in veci ca vina se imparte intre voi si sotii vostri. Bine ca exista o femeie undeva in lume catre care sa va indreptati degetul si sa urlati de mama focului. |
||
|
rashela Postat pe 11 Februarie 2011 16:37 |
||
De la: rashela, la data 2011-02-11 16:37:45Hai, ca deja se exagereaza pe topicul asta! Una, doua, veniti si spuneti "am trecut prin asta".. si pe urma incepeti sa blestemati, sa doriti moartea fetei de a deschis topicul, sa injurati, sa faceti ca toate "alea". mari doamne, mari caractere, ce sa zic! V-a lasat ea singure si cu copiii in brate si a adunat toti barbatii de pe lume. De cate ori e un asemenea topic, apareti ca furniciele si doar injurati si blestemati. asa asa! ia atitudine rashela! normal ca daca ai o catza la usa care se patetizeaza din orice iti iei campii ca barbat catza= cineva care se plange tot timpul si iti scoate ochii din orice
|
||
|
pickard Postat pe 11 Februarie 2011 16:42 |
||
De la: rashela, la data 2011-02-11 16:37:45Hai, ca deja se exagereaza pe topicul asta! Una, doua, veniti si spuneti "am trecut prin asta".. si pe urma incepeti sa blestemati, sa doriti moartea fetei de a deschis topicul, sa injurati, sa faceti ca toate "alea". mari doamne, mari caractere, ce sa zic! V-a lasat ea singure si cu copiii in brate si a adunat toti barbatii de pe lume. De cate ori e un asemenea topic, apareti ca furniciele si doar injurati si blestemati. asa e viata ... cand suntem tineri si fara minte credem ca daca "seducem" pe cineva va fi cu noi pentru restul vietii, dar uite ca nu e asa ...
|
||
|
battleofwits Postat pe 11 Februarie 2011 16:45 |
||
|
Topicul asta si cele precum asta, este cea mai mare dovada ca a fi maritata nu inseamna ca esti si doamna. Cat tupeu iti trebuie sa intri sub anonimat si sa-ti ridici poalele, sa-ti sufleci manecile si sa incepi, precum tata Floarea de pe marginea santului, sa urli la o persoana pe care nu o cunosti si care nu ti-a gresit cu nimic. Nu-ti trebuie tupeu, e de ajuns sa ai acasa un paduche care isi bate joc de tine si in fata caruia tu nu ai niciun cuvant de spus. Pfuai! |
||
|
rashela Postat pe 11 Februarie 2011 16:53 |
||
rashela......... T pupa mama esti o dulcik. k mare dreptate ai |
||
|
crissdia Postat pe 11 Februarie 2011 17:11 |
||
De la: blaa, la data 2011-01-26 04:21:32De la: matzu_2005, la data 2011-01-25 19:49:21multumesc de sfat, insa...stii ce e ciudat? eu sunt fericita asa, nu stiu exact cum as putea exprima aceasta fericire, dar langa el totul [pare altfel...mi-e teama ca eu nu mai sunt cu picoarele pe pamant si traiesc cu un vis, care culmea...nu vreau sa se sfarseasca OK SCUMPA ATUnCI TU CE FACI TE PUI A CONSERVAT????ce faci iti veu trai viata singura fara copii fara nimik alaturi de un barbat care vine si pleaca nu te inteleg la un moment dat ceasul tau biologic va incepe sa ticaie- vorba americanilor -si ce vei face vei incepe sa urlii de durere si dezamagire in timp ce el sta frumusel la caldurica si isi vede de viata lui de copil iar tu ,tu???ce esti ,, ce faci il astepti pe el la nesfarsit asteptiii o viata sa se intample ceva ce tu nu ii vei cere si el nu va face ....???ce faci iti irosestii viata si tineretea iubita ,iar sora lui nu va mai fii nici ea prea mult timp sa-ti fie sprijin sau temnicie caci sant sigura ca ei ii convine sa isi vada fratiorul fericit kiar crezi k se gandeste la tine??????ea se va casatoriii isi va face o familie in timp ce tu te uiti la ea ai iti bagi unghia in gat!!!sfi?? jur tu nu ai pik de spirit de autoconservare tu nu te iubestii....??? ce faci intrebarile astea nu ti-leai pus???
|
||
|
nikole_blonda Postat pe 11 Februarie 2011 17:55 |
||
De la: kudika362545, la data 2011-02-11 16:30:16De la: ironia, la data 2011-02-10 10:06:25De la: matzu_2005, la data 2011-02-09 18:12:04De la: kudika362545, la data 2011-02-09 17:40:46Nu ai pt c. Nu am fst pusa in situatia asta, din fericire. Dar daca as fi in situatia ta , as lupta pentru ceea ce vreau , ceea ce simt, ceea ce gandesc. Cum am spus, oricui i s-a intamplat. Si eu am o prietena care a patit la fel. A ras de o prietena de a ei si apoi ea a jucat rolul de amanta. Si nu e frumos sa razi d cnva, knd nu stii ce se afla in sufletul lui/ ei. E foarte greu sa iubesti si cel iubit sa nu te bage in seama ,practic. E greu. Dar asta e, oamenii cu o inima de piatra pot rade si judeca atat de aspru persoane pe care nici macar nu le cunosc, daramite sa cunoasca sentimentele lor. Si nu ai pentru ce sa imi multumesti. Stiu ca iti este foarte greu, ca zeci de mii de ganduri te macina cand el nu e cu tine, poate chiar si cand e cu tn. Stiu ca te gandesti si la sotia lui, si la copilul lui, stiu ca te pui cateodata in situatia sotiei lui. Dar si tu daca ai fi in locul ei cred ca ti-as lasa sotul sa isi traiasca viata, sa aiba parte de fericire. Nu sa aiba parte numai de certuri in fiecare zi si de un copil care plange si sufera enorm vazandu-si parintii cum se cearta. Copilul lui va intelege cand va creste ce s-a petrecut intre parintii lui si nu ii va judeca. Toata lumea iubeste si toata lumea este pusa la incercari. hai ca te-ai prins si tu! cu regret te anunt ca eu n-am acceptat asemenea situatie...nu s-au terminat barbatii,sa accept iubirea unui casatorit sau sa fiu sotia inselata! problema este ca nu va inteleg de ce vreti autocompatimire, si de ce nu faceti ceva cu viata voastra! 'ie" prea grele! |
||
|
ironia Postat pe 11 Februarie 2011 19:25 |
||
|
DRAGUTA ESTI SINGURA VINOVATA DE FAPTELE TALE si acum CULEGI ROADELE> cred ca esti o posesiva . o egoista , o fiinta cu multe slabiciuni pe care totusi reusesti sa le identifici doar ca nu gasesti puterea sa faci ceea ce de altfel sti ca trebuie facut si toate aceste atitudini ale tale nu fac decat sa te inlantuie si mai tare , sa te incorseteze, sa te limiteze si sa te vlaguiasca . inca nu ai ajuns la capatul durerilor. atunci cu siguranta ca vei da din maini si din picioare(la figurat ) vei vrea sa scapi din lanturile pe care singura ti le-ai legat -incatusat. Nu se face nimeni vinovat de faptele tale . abia tunci vei intelege cat de buna este libertatea si cat de adevarat este proverbul: " NU te lega la maini si la picioare daca nu te doare capul " indeferent ce varsta ai avea .. indiferent cat de singura te vei simpti cauta IN TINE si NUMAI in TINE IUBIREA si nu mai avea asteptari din partea altora . invata sa ti-o descoperi in PURITATEA EI si nu meschinaria gandurilor si intereselor . vei vedea, simpti ce izvor nesecat este IUBIREA, cum te va inunda si cum se va revarsa si asupra celorlalti abia cand vei fi total dezinteresata si atunci cu siguranta ca vei primi la randul tau STIMA si IUBIREA ADEVARATA ca sa reusesti pe langa dorinta mai trebuie si vointa . TRECI LA FAPTE DEMNE . si drumul de urmat iti va fi mai curat , mai drept mai clar vizibil spre un VIITOR LUMINAT de marea gratie si daruire a lui DUMNEZEU |
||
|
alba_julia2002 Postat pe 12 Februarie 2011 08:34 |
||
De la: matzu_2005, la data 2011-01-25 19:49:21multumesc de sfat, insa...stii ce e ciudat? eu sunt fericita asa, nu stiu exact cum as putea exprima aceasta fericire, dar langa el totul [pare altfel...mi-e teama ca eu nu mai sunt cu picoarele pe pamant si traiesc cu un vis, care culmea...nu vreau sa se sfarseasca am 44 de ani....vrei parerea mea? chiar daca nu o vrei eu tot am sa o spun: fata mea ai cu capul....la ce dracu te mai plangi daka esti fericita? cred ca deschizi topicuri de plictiseala, ala, sta cu nevasta si...tu il astepti si te...plictisesti,ar fi a doua varianta, asta in cazul cand nu ai nici o problema psihica alege tu dar nu ne mai incarca si cu prostiile tale.....cum i-ti asterni asa dormi....vrei sfaturi? n-ai nevoie de ele
|
||
|
Nicool Postat pe 12 Februarie 2011 09:39 |
||
De la: ironia, la data 2011-02-11 19:25:32De la: kudika362545, la data 2011-02-11 16:30:16De la: ironia, la data 2011-02-10 10:06:25De la: matzu_2005, la data 2011-02-09 18:12:04De la: kudika362545, la data 2011-02-09 17:40:46Nu ai pt c. Nu am fst pusa in situatia asta, din fericire. Dar daca as fi in situatia ta , as lupta pentru ceea ce vreau , ceea ce simt, ceea ce gandesc. Cum am spus, oricui i s-a intamplat. Si eu am o prietena care a patit la fel. A ras de o prietena de a ei si apoi ea a jucat rolul de amanta. Si nu e frumos sa razi d cnva, knd nu stii ce se afla in sufletul lui/ ei. E foarte greu sa iubesti si cel iubit sa nu te bage in seama ,practic. E greu. Dar asta e, oamenii cu o inima de piatra pot rade si judeca atat de aspru persoane pe care nici macar nu le cunosc, daramite sa cunoasca sentimentele lor. Si nu ai pentru ce sa imi multumesti. Stiu ca iti este foarte greu, ca zeci de mii de ganduri te macina cand el nu e cu tine, poate chiar si cand e cu tn. Stiu ca te gandesti si la sotia lui, si la copilul lui, stiu ca te pui cateodata in situatia sotiei lui. Dar si tu daca ai fi in locul ei cred ca ti-as lasa sotul sa isi traiasca viata, sa aiba parte de fericire. Nu sa aiba parte numai de certuri in fiecare zi si de un copil care plange si sufera enorm vazandu-si parintii cum se cearta. Copilul lui va intelege cand va creste ce s-a petrecut intre parintii lui si nu ii va judeca. Toata lumea iubeste si toata lumea este pusa la incercari. Dar ea face ce vrea cu viata ei. Asta nu intelegi tu. Daca ea a ales sa fie cu el e treaba ei. Nu trebuie sa comentezi tu sau altcineva. Crezi ca pe ea nu o mustra constiinta? In fine, nu are rost sa mai discutam, pentru ca se vede ca nu intelegi ceea ce ea simte. Eu nu am fost pusa in situatia ei si nici in cea a inselatei. Si nu as accepta. Daca as avea un barbat care sa ma insele, l-as lasa. De ce sa stau legata de cineva care nu ma vrea? De ce sa ma imbolnavesc eu si sa imi distrug viata? Cat despre copil... O sa inteleaga mai tarziu. Si ii va fi mai bine sa isi vada parintii fericiti, nu certandu-se mereu. |
||
|
Catherine24ism Postat pe 12 Februarie 2011 10:09 |
||
buna, este prima data cand dau sfaturi , dar am trecut si eu prin situatia ta si te inteleg perfect; dupa cum spui tipul este in momentul in care trebuie sa ia o decizie , adica sa aleaga intre voi doua; am inteles ca tu nu-i ceri asta dar el sigur simte ca asa nu poate continua; daca incerci sa-l tii la departare o vreme, sub diverse motive, iti faci si tie si lui un servici, si poate asa se decide; oricum , in viata asta ceea ce trebuie sa se intample se va intampla cu sau fara acordul nostru; n u stiu daca te ajuta ce-am spus dar cred ca merita sa meditezi un pic; |
||
|
kudika357033 Postat pe 12 Februarie 2011 11:44 |
||
| Nu intra in panik se intanpla des astfel de situatii. cu timpul o sa ti dai seama ca nu tot ce zboara se mananca... | ||
|
japonezu Postat pe 12 Februarie 2011 13:40 |
||
De la: matzu_2005, la data 2011-02-11 09:44:41De la: kudika049258, la data 2011-02-10 10:58:15scuza-ma dar eu am trecut prin asa ceva tot una ca tine mi-a facut-o vedeti-va de treburile voastre si nu mai despartiti familii faceti-va una chiar voi fetelor care va credeti buricul pamantului Nu-ti trebuiesc in viata numai sentimente, ci si morale. N-o sa ajungi prea departe daca pentru fericire ta (sau a celorlalti sa zicem) incalci anumite limite. Scopul nu scuza mijloacele. |
||
|
domudomuchua Postat pe 12 Februarie 2011 13:54 |
||
| hm...eu sunt casatorita si stiu ca el are amante...sincer...imi pare rau ca nu se indragosteste nebuneste de vreuna sa scap de el.avem un copil si eu nu am servici ca sa il parasesc,deci...sfatul meu,cum i-a facut sotiei asa iti va face si tie.mai bine ai renuntza,sa nu ramai cu un copil!fugi cat mai poti!!!!!!!!! | ||
|
the_amada Postat pe 12 Februarie 2011 14:38 |
||
|
Este important sa sti ce-ti doresti de la viata. Eu iti doresc succes in obtinerea unui loc de munca si salviaza-ti viata si tineretea. Cere ajutor prietenilor, cunostintelor, de ce nu unui ONG. Ai incredere in tine, iubeste-te pentru ca ceilalti sa te iubeasca. Prima in relatia cu tine, fi tu, apoi copilul si ceilalti. Afla ce-ti doresti, apoi succesul vine. Cu deosebita consideratie Dorina M |
||
|
kudika153431 Postat pe 12 Februarie 2011 18:33 |
||
|
Faptul ca ai avut curajul sa-ti deschizi inima ,este un lucru bun si un anceput bun ,acum sunt convinsa ca vei lua masuri bune,corecte fata de tine si de cei din jurul tau . Bafta si curaj |
||
|
loisvinica Postat pe 13 Februarie 2011 10:51 |
||
| buna...nu sunt obisnuita sa dau sfaturi dar cred ca nimeni nu are dreptul sajudece ,in primul rand nici unul din ei nu stiu ce vreau..probabil se simt bine au ceva care ii fac sa fie impreuna dar iubire nu este .El nu este barbat,multi barbati ca ei se arunca ,tranteste un copil apoi isi dau seama ca nu este ceea ce doresc ..ea confuza ,singura ,ratacita in viata ei incearca sa-si gaseasca un raspuns, o consolare ,asta nu este dragoste ..mai devreme sau mai tarziu o sa plece el sau ea o sa se sature.Daca intradevar exista iubire intre cei doi el va lupta pentru persoana iubita ..dar nu are curajul la fel caceilalti care sunt in situatia lui ..iar tu gandeste-te bine si vezi ce vrei dela tine intra acolo inauntrul tau si vei afla raspunsul ,toate trecem printr-o perioada grea poate si mai grea unele dintre noi ne multumim cu ce avem,altele lupta pentru ele.raspunsul il ai in tine ..relaxeaza-temergi intr-un loclinistit si gandeste-te ce vrei sa faci..care este scopul tau ,ce vrei tu sa faci, cum vrei tu sa te simti in urmatorii ani..si multe altele .Raspunsul este numai la tine tu stii ce este mai bine pentru tine ..nu noi..asculta-te.M A | ||
|
hmmsimpatica Postat pe 13 Februarie 2011 11:21 |
||
| cand ai sa stii ce vrei revino si lamureste-ne | ||
|
kudika340066 Postat pe 13 Februarie 2011 11:21 |
||
De la: hmmsimpatica, la data 2011-02-13 11:21:10..asculta-te i-ar trebui un stetoscop performant, cu casti si microfon
|
||
|
miss_darine Postat pe 13 Februarie 2011 11:28 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Negarea.... | 7 | De la: matzu_2005 3 Februarie 2011 05:02 |
| sad...but true | 95 | De la: Barbie30 30 Octombrie 2010 20:16 |
| mi-e teama sa mai iubesc | 6 | De la: blaa 9 Aprilie 2010 21:44 |
|
|
||
| am nevoie d eun sfat | 5 | De la: coffeeta 15 Mai 2009 13:32 |
| cum sa-i spun? | 4 | De la: Maddy_moo 19 Noiembrie 2008 23:49 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.