Setari Cookie-uri

666- mai reprezinta si PROVOCAREA SCHIMBARII/REVOLUTIA SPIRITUALA

666 insumate dau 18, o cifra Talmudica si Kabbalistica sacra. Din acest motiv, bancherii judei din Grupul Bilderberg si Illuminati au plasat-o pe cartile de credit, Google ori pe cip-uri. Ca sa le poarte noroc si sa-i sucareasca nitel pe "amicii" lor crestini, aratandu-le pisica ori Cine este Bossul.
ileanaadrianastan
Postat pe 5 Februarie 2011 06:25
Este ciudat ca exista atat de multa ignoranta intr-un secol al cunoasterii ... chiar vreti sa stiti??? E foarte simplu, cititi cartea APOCALIPSEI din BIBLIE si veti intelege, transformati in cifre si calculati suma mesajului de pe tiara Papei veti intelege si mai mult....
Nu puteti fi atat de superficiali cu un subiect atat de important pt omenire....
daiana67ro
Postat pe 5 Februarie 2011 07:22
Da,se va naste la noi in Romania!Au avut dreptate Americanii in sensul acesta
raziela
Postat pe 5 Februarie 2011 08:05
De la: daiana67ro, la data 2011-02-05 07:22:55Este ciudat ca exista atat de multa ignoranta intr-un secol al cunoasterii ... chiar vreti sa stiti??? E foarte simplu, cititi cartea APOCALIPSEI din BIBLIE si veti intelege, transformati in cifre si calculati suma mesajului de pe tiara Papei veti intelege si mai mult....
Nu puteti fi atat de superficiali cu un subiect atat de important pt omenire....

ce tare e mesajul tau ...
vorbesti de ignoranta, insa vi cu argumente logice dintr-o carte ilogica ...phuaaa
battleofwits
Postat pe 5 Februarie 2011 08:11
De la: Mircea63, la data 2011-02-05 05:24:28Dragii mei,

Numarul de trei de sase este numele fiarei din Apocalipsa. Acesta este simbolul stapinirii/subjugarii celorlalte popoare de catre evrei ! Este pus pe toate produsele ca simbol al stapinirii elitelor mondiale peste toti oamenii ! Este numarul care vor sa-l puna in cipurile pe care vor sale implanteze in oameni pt. a-i controla total ! Trebuie sa respingem acest numar daca vrem cu adevarat sa ramanem cu Hristos !

DOAMNE AJUTA !

Mircea

eu ca sa fiu mai cu motz nu am vrut niciodata sa primesc salariul pe card dar nu neaparat datorita religiei ci mai mult pentru ca nu am vrut pur si simplu fara prea multe explicatii.
pickard
Postat pe 5 Februarie 2011 08:23
FOARTE INTERESANTA ACEASTA TEORIE SI DESTUL DE DIFERITA FATA DE TOT CE STIAM PANA ACUM LEGAT DE NUMARUL 666 ATRIBUIT DE TOATA LUMEA STIM NOI CUI.........
kudika110566
Postat pe 5 Februarie 2011 09:06
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-05 09:05:45
Hai nu mai fi asa zgarcit in detalii, mergi si bea cocktailul si vino sa-mi spui care e acel mare serviciu adus sufletului

ai dormit sigurica noaptea asta?
battleofwits
Postat pe 5 Februarie 2011 09:16
De la: pickard, la data 2011-02-05 09:10:47...chiar si ideea de PASTORIRE folosita in biserica este realista pentru ca in general oamenii sunt ca o turma de oi incapabila sa gandeasca sau sa infaptuiasca ceva fara imboldul cuiva superior.multi oameni sunt predispusi sa fie manati de la spate ca sa faca sau sa-si ridice privirea din intuneric.

pentru mine religia e mult mai mult decat pastoria, de fapt pastoria cum o spui tu eu o vad tot ca pe o interferenta a ilogicului in logic ...ceea ce nu mi se pare ok

eu tin la sufletul meu si il rasfat cu o constiinta din ce in ce mai mare
battleofwits
Postat pe 5 Februarie 2011 09:19
De la: battleofwits, la data 2011-02-05 09:16:52
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-05 09:05:45
Hai nu mai fi asa zgarcit in detalii, mergi si bea cocktailul si vino sa-mi spui care e acel mare serviciu adus sufletului

ai dormit sigurica noaptea asta?

Niciodata! Dar de ce ma intrebi? Stii ca eu am o dilema cu religia asta si voiam sa stiu care e acel mare serviciu de care vorbesti.
mimi_ca29
Postat pe 5 Februarie 2011 09:30
De la: battleofwits, la data 2011-02-05 09:19:40
De la: pickard, la data 2011-02-05 09:10:47...chiar si ideea de PASTORIRE folosita in biserica este realista pentru ca in general oamenii sunt ca o turma de oi incapabila sa gandeasca sau sa infaptuiasca ceva fara imboldul cuiva superior.multi oameni sunt predispusi sa fie manati de la spate ca sa faca sau sa-si ridice privirea din intuneric.

pentru mine religia e mult mai mult decat pastoria, de fapt pastoria cum o spui tu eu o vad tot ca pe o interferenta a ilogicului in logic ...ceea ce nu mi se pare ok

si eu la fel! si nu exclud din sursele mele de cunoastere nimic din ce m-ar putea ridica mai sus din punct de vedere al constiintei
pickard
Postat pe 5 Februarie 2011 09:45
De la: kudika110566, la data 2011-02-05 09:06:02FOARTE INTERESANTA ACEASTA TEORIE SI DESTUL DE DIFERITA FATA DE TOT CE STIAM PANA ACUM LEGAT DE NUMARUL 666 ATRIBUIT DE TOATA LUMEA STIM NOI CUI.........

e ca si cu cifra 69 ar fi atribuita numai unei anumite pozitii sexuale
pickard
Postat pe 5 Februarie 2011 09:49
kudika058545
Postat pe 5 Februarie 2011 10:08
De la: battleofwits, la data 2011-02-05 09:19:40

contesina
Postat pe 5 Februarie 2011 10:22
cu siguranta nu :))
AdelaAde11
Postat pe 5 Februarie 2011 10:24
Pentru a intelege , trebuie citit intregul capitol din Apocalipsa 13 :1-18. In biblie, guvernele erau reprezentate de niste fiare fioroase ( vezi Daniel 7 : 2-8). Se spune clar ca e "numar de om" si nu de fiinta spirituala, putem conchide astfel ca fiara din acest capitol simbolizeaza o guvernare omeneasca. Deasemenea numarul 6 in biblie reprezinta imperfectiunea. Un exemplu in acest sens, cititi 1 Cronici 20;6, unde se spune de Goliat, dusmanul poporului lui Dzeu , avea cate 6 degete la maini si picioare. Regele Nebucadnetar a inaltat un chip de aur, ca o sfidare la adresa lui Dzeu, lata de 6 coti si inalta de 60 de coti pentru ca oricine sa se inchine inaintea ei. De aceea se poate considera ca de trei ori cifra 6 reprezinta o imperfectiune grosolana. Concluzia fiind : fiara politica stapaneste peste intreaga lume sub acest numar 666. Intrebarea pertinenta e : cum se primeste acest semn de catre noi , oamenii?! Prin deciziile pe care le luam in fiecare zi! Trebuie sa reflectam dak nu cumva participam la violente, coruptie si asuprirea semenului nostru.
kudika034292
Postat pe 5 Februarie 2011 10:29
De la: pickard, la data 2011-02-05 08:23:59

Numarul de trei de sase este numele fiarei din Apocalipsa. Acesta este simbolul stapinirii/subjugarii celorlalte popoare de catre evrei ! Este pus pe toate produsele ca simbol al stapinirii elitelor mondiale peste toti oamenii ! Este numarul care vor sa-l puna in cipurile pe care vor sale implanteze in oameni pt. a-i controla total ! Trebuie sa respingem acest numar daca vrem cu adevarat sa ramanem cu Hristos !

DOAMNE AJUTA !

Mircea

eu ca sa fiu mai cu motz nu am vrut niciodata sa primesc salariul pe card dar nu neaparat datorita religiei ci mai mult pentru ca nu am vrut pur si simplu fara prea multe explicatii.

M-ati pus pe ganduri rau de tot...eu,mai fara mot,ma descurc bine cu cardu'.Am si golit vreo doua,cinstit vorbind.Acuma,ce sa fac,sa le sfintesc?! Poate-asa s-or umple mai repede!
nicossia
Postat pe 5 Februarie 2011 10:39
De la: nicossia, la data 2011-02-05 10:39:56
De la: pickard, la data 2011-02-05 08:23:59

DOAMNE AJUTA !

Mircea

M-ati pus pe ganduri rau de tot...eu,mai fara mot,ma descurc bine cu cardu'.Am si golit vreo doua,cinstit vorbind.Acuma,ce sa fac,sa le sfintesc?! Poate-asa s-or umple mai repede!

mimi_ca29
Postat pe 5 Februarie 2011 10:42
De la: kudika_pudika, la data 2011-02-03 22:12:44
De la: pickard, la data 2011-02-03 10:53:51
sunt un mic D-zeu si daca un sinfur om crede in mine sunt multumit
daca acel om crede in minene atat cat cred eu in D-zeu iar e bine

Si eu vad Dzeu asemanator: inchipit-va ca pentru sufletul fiecarui om sau animal se vede o lumina pe corpul sau. Apoi inchipuiti-va toate vietuitoarele puse la un loc. Dumnezeu este pentru mine unda de lumina creata din aceasta adunare.

Am inceput aceasta polemica cu Contesina, pentru ca ceea ce spune am auzit si ras-auzit si stiu ca provine dintr-o anumita interpretare a Bibliei (cea specifica celor doua religii amintite). Dar Biblia nu este deloc ceea ce pare, Biserica nu este deloc ceea ce pare, de ce as crede cu orbire ce mi se spune de catre cele doua? Si sa cred asa cum ii spun ei?

Cat despre de ce sunt asa (ca am vazut ca s-a explicat): eu nu am fost crescuta in spirit religios si nici n-am stiut ce este Dzeu pana pe la 6-7 ani. Si am aflat cand mi-au spus niste copii ca nu se mai joaca cu mine pt ca nu cred in Dzeu. Am avut o perioada in care m-am fortat sa cred asa cum se spune sa o faci in Biblie, dar tot in acea perioada am inceput sa gandesc foarte mult si sa ma intreb "de ce?" si unele lucruri nu se legau si pace. Si am tot vazut oameni foarte rai si "pacatosi" care erau cica foarte credinciosi (adica se duceau in fiecare duminica la Biserica, se rugau si chestii de genu').

am si eu o intrebare: de ce dumnezeu nu este palpabil (daca exista) ? dati raspuns scurt, si va rog nu genul nu-l vezi pentru ca esti tu chior sau uita-te inprejur. multumesc
Histria
Postat pe 5 Februarie 2011 10:45
De la: Histria, la data 2011-02-05 10:45:04
De la: kudika_pudika, la data 2011-02-03 22:12:44
De la: pickard, la data 2011-02-03 10:53:51
sunt un mic D-zeu si daca un sinfur om crede in mine sunt multumit
daca acel om crede in minene atat cat cred eu in D-zeu iar e bine

Si eu vad Dzeu asemanator: inchipit-va ca pentru sufletul fiecarui om sau animal se vede o lumina pe corpul sau. Apoi inchipuiti-va toate vietuitoarele puse la un loc. Dumnezeu este pentru mine unda de lumina creata din aceasta adunare.

Am inceput aceasta polemica cu Contesina, pentru ca ceea ce spune am auzit si ras-auzit si stiu ca provine dintr-o anumita interpretare a Bibliei (cea specifica celor doua religii amintite). Dar Biblia nu este deloc ceea ce pare, Biserica nu este deloc ceea ce pare, de ce as crede cu orbire ce mi se spune de catre cele doua? Si sa cred asa cum ii spun ei?

Cat despre de ce sunt asa (ca am vazut ca s-a explicat): eu nu am fost crescuta in spirit religios si nici n-am stiut ce este Dzeu pana pe la 6-7 ani. Si am aflat cand mi-au spus niste copii ca nu se mai joaca cu mine pt ca nu cred in Dzeu. Am avut o perioada in care m-am fortat sa cred asa cum se spune sa o faci in Biblie, dar tot in acea perioada am inceput sa gandesc foarte mult si sa ma intreb "de ce?" si unele lucruri nu se legau si pace. Si am tot vazut oameni foarte rai si "pacatosi" care erau cica foarte credinciosi (adica se duceau in fiecare duminica la Biserica, se rugau si chestii de genu').

am si eu o intrebare: de ce dumnezeu nu este palpabil (daca exista) ? dati raspuns scurt, si va rog nu genul nu-l vezi pentru ca esti tu chior sau uita-te inprejur. multumesc

Sa vezi cate bla bla uri vor veni ca raspuns la intrebarea ta Eu am un singur raspuns ...si apropo, am vazut melodia ce ai pus-o in cafenea in acea seara si mi-a placut. Nu o aveam in lista si am descarcat-o imediat. Cand mai ai timp, mai vreau....melodii bineinteles
mimi_ca29
Postat pe 5 Februarie 2011 10:50
probabil revolutia spirituala in rau:))iuhuu v-ati tacanit?666 este numarul "fiarei" dupa cum se mai spune in Biblie
,mai exact numarul satanei,cautati in Apocalipsa Sfantului Ioan teologul,cap 13 "Fiara care se ridica din mare,defaimeaza pe Dumnezeu si da razboi sfintilor.O alta fiara,proorocul mincinos,se ridica din pamant.Numele celei dintai:666."Practic este numele satanei...este peste tot si ce vrea statul este de fapt sal purtam noi...de la carduri se va trece la cip-uri care vor contine acest numar si nu vom putea cumpara sau vine daca nu avem acel cip,iar implantanduti-l te vinzi diavolului...
kudika196552
Ca iadul e pavat cu cele mai bune intentii, asta o stim cu totii. Ceea ce de asemenea stim este ca daca Dumnezeu nu doarme, se pare ca diavolul nu o face si din cand in cand isi bate capul cum sa faca sa arate mai bine. Din textul Sfintei Biblii reiese destul de clar ca numarul fiarei este NUMAR DE OM.; care probabil isi va vinde sufletul.
Eu personal cred ca nu prea este bine sa amestecam merele cu perele si la urma cu branza, pentru ca mirosul degajat s-ar putea sa nu fie tocmai placut... In alta ordine de idei, Dumnezeu nu are nimic de a face cu ezoterismul, cu vrajile sau magia oculta - si daca-mi aduc bine aminte chiar interzice oamenilor din poporul Lui sa o faca. Daca e sa ne luam dupa cele spuse de sfantul apostol Pavel, Dumnezeu inseamna in primul rand DRAGOSTE -caci atat de mult ii iubeste pe oameni incat si-a dat pe Unicul Sau Fiu ca jertfa pentru pacatele noastre; mai apoi inseamna bunatate izvorata tot din nesecatul Izvor al Harului dar nu in ultimul rand si pedeapsa atunci cand apostazia si pacatele oamenilor vor face sa curga paharul rabdarii LUI. Acum stati si judecati si voi...
AlexandraArad

intrebare clasica de ateist,
nu crezi foarte bine nu te obliga nimeni sa crezi in ceva ce nu poti "demonstra" ..insa dupa mine asta e o simpla logica newtoniana (cauza - efect), din pacate pana la teoria relativitatii amai e mult de "mers"

nici mie nu-mi plac mucosii care se bat cu religia in piept la drumul mare, dupa mine astia sunt de evitat, eu ii consider cel putin nebuni (la modul cel mai serios ) - religia tine de intimitate si nu are legatura cu lumea exterioara decat prin modul cum te modeleaza pe tine ca om, iar daca ne luam dupa isus care a spus ca "dumnezeu e iubire" atunci ar trebui ca o persoana cu adevarat "religioasa" sa fie plina numai de iubire ...aici apare marea contradictie dintre ego (care vrea sa domine lumea) si "religiozitate" care spune ca trebuie sa ne iubim semenii

battleofwits
Postat pe 5 Februarie 2011 10:58
De la: AlexandraArad, la data 2011-02-05 10:50:50Ca iadul e pavat cu cele mai bune intentii, asta o stim cu totii.

fraza de copil chinuit de mic sa-i fie frica
Histria
Postat pe 5 Februarie 2011 11:01
De la: kudika196552, la data 2011-02-05 10:50:12probabil revolutia spirituala in rau:))iuhuu v-ati tacanit?666 este numarul "fiarei" dupa cum se mai spune in Biblie
,mai exact numarul satanei,cautati in Apocalipsa Sfantului Ioan teologul,cap 13 "Fiara care se ridica din mare,defaimeaza pe Dumnezeu si da razboi sfintilor.O alta fiara,proorocul mincinos,se ridica din pamant.Numele celei dintai:666."Practic este numele satanei...este peste tot si ce vrea statul este de fapt sal purtam noi...de la carduri se va trece la cip-uri care vor contine acest numar si nu vom putea cumpara sau vine daca nu avem acel cip,iar implantanduti-l te vinzi diavolului...

pentru a fi citit destul de mult despre religie (ortodoxa) pot sa spun cat de aberant este sa crezi ca interpretarea unei semnificatii deosebit de spirituale poate fi legata de o chestie materiala cum ar fi un cip. ca si cum daca mi-as baga un cip in c""u asta ar face din mine un om rau in contextul biblic. oups, gandire extremista sau mai bine zis terorizata de contextul apocalipsei descrisa in biblie. foarte multi crestini uita ca esentialul este daca cineva e bun sau nu, nu cu ce se sterge la fnd. de fapt, e o gandire tipic evreiasca (ne-pejorativ vorbind) foarte clasica in religia lor plina de semnificatii pentru cele mai marunte gesturi (de altfel condamnata de Iisus de la bun inceput).
Histria
Postat pe 5 Februarie 2011 11:07
De la: kudika114037, la data 2011-02-05 11:04:56m-ai informeaza-te te rog..."nu tot ce straluceste este aur"

vorbesti despre cardul meu ?
nicossia
Postat pe 5 Februarie 2011 11:07
"In nesfarsita lui existenta,Omul a crezut si va crede in multe - in idei,in fapte,in lucruri,in alti oameni sau in demoni si ingeri cazuti...Dar niciodata Credinta lui nu a apartinut altcuiva decat lui Dumnezeu.Iar Dumnezeu nu s-a lepadat nicicand de Credinta Sa In OM."
Sibel_16
Postat pe 5 Februarie 2011 11:11
De la: battleofwits, la data 2011-02-05 10:58:31

intrebare clasica de ateist,
nu crezi foarte bine nu te obliga nimeni sa crezi in ceva ce nu poti "demonstra" ..insa dupa mine asta e o simpla logica newtoniana (cauza - efect), din pacate pana la teoria relativitatii amai e mult de "mers"

nici mie nu-mi plac mucosii care se bat cu religia in piept la drumul mare, dupa mine astia sunt de evitat, eu ii consider cel putin nebuni (la modul cel mai serios ) - religia tine de intimitate si nu are legatura cu lumea exterioara decat prin modul cum te modeleaza pe tine ca om, iar daca ne luam dupa isus care a spus ca "dumnezeu e iubire" atunci ar trebui ca o persoana cu adevarat "religioasa" sa fie plina numai de iubire ...aici apare marea contradictie dintre ego (care vrea sa domine lumea) si "religiozitate" care spune ca trebuie sa ne iubim semenii

este o intrebare pe care si tu ai putea sa ti-o pui, o intrebare pe care mai mult ca sigur si copiii o pun cand aud de d-zeu pentru prima data. DECI, de ce nu este palpabil ? si pentru cei care percep intrebarea ca si cum li se da peste nas, nu, este o simpla interogatie, nimic relativ la a crede sau a nu crede. un raspuns simplu ?
Histria
Postat pe 5 Februarie 2011 11:12
De la: Histria, la data 2011-02-05 11:12:10
este o intrebare pe care si tu ai putea sa ti-o pui, o intrebare pe care mai mult ca sigur si copiii o pun cand aud de d-zeu pentru prima data. DECI, de ce nu este palpabil ? si pentru cei care percep intrebarea ca si cum li se da peste nas, nu, este o simpla interogatie, nimic relativ la a crede sau a nu crede. un raspuns simplu ?

si eu iti spun inca o data ca logica newtoniana nu e aceeasi cu logica relativitatii - intelegi ce vrei din asta e alegerea ta sa vezi lumea asa cum vrei
battleofwits
Postat pe 5 Februarie 2011 11:17
As vrea sa pot raspunde "Dumnezeu exista,eu l-am intalnit" ,chiar l-am atins.Da' nu pot.Si nu's daca poate cineva.Probabil ca doar apostolii se numara printre norocosii cu certitudini.Sau asa trebuie sa fie lucrurile acum.
nicossia
Postat pe 5 Februarie 2011 11:20
Antihristul s`a nascut deja undeva printre irakieni, libanezi...are aku 13 ani....aku cne mai stie care o sa fie treaba
deusha333
Postat pe 5 Februarie 2011 11:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
O iubire frumoasa....un final? 34 De la: Irene_Hreniuc 24 Noiembrie 2010 02:35
L-am prins ca m-a inselat! 29 De la: Mihaela_Trusca_1 27 Septembrie 2014 19:30
mandevilla rosie 4 De la: alisson 5 August 2011 15:58
Buna 6 De la: micasirea 17 Noiembrie 2010 16:50
prietena cea buna&fostu iubit! 55 De la: sweetadryana 13 Iulie 2019 15:03