Mai multe
De la: kudika312403, la data 2011-02-09 09:04:51Pickard, daca tot ai mentionat de extraterestri,daca imi aduc aminte cred ca esti primul care l-a facut pe dumnezeu extraterestrul care a venit si facut prima sarcina in vitro rezultatul fiind Isus...corect?........a stai ca mi-am amintit aceasi teorie fascinanta o gasim si in biblia satanica unde atat Dumnezeu cat si Lucifer sunt o rasa extraterestra iar dupa spusele lui Anton LaVei cel care ne-a salvat din robia zeiilor a fost LUCIFER "ne-a iluminat" asa ca cu certitudine tu nu ai facut decat o gresala afirmand ca D-zeu este un extraterestru....NU?......Cat despre"sclavagismul financiar" incearca sa afli mai multe despre miscarea "ZEITGEIST" despre lojele masonice cum ar fi:-Societatea"Cranii si oase",miscarea"G",Grupul Bildemberg...etc. informeazate si apoi vb.cu respect ca sa nu iau in considerare ca chiar s-ar putea sa plecat cu vre-un OZN....k! merci ca m-ai citit si pe mine!
|
||
|
pickard Postat pe 9 Februarie 2011 09:07 |
||
|---|---|---|
De la: kudika312403, la data 2011-02-09 09:04:51Pickard, daca tot ai mentionat de extraterestri,daca imi aduc aminte cred ca esti primul care l-a facut pe dumnezeu extraterestrul care a venit si facut prima sarcina in vitro rezultatul fiind Isus...corect?........a stai ca mi-am amintit aceasi teorie fascinanta o gasim si in biblia satanica unde atat Dumnezeu cat si Lucifer sunt o rasa extraterestra iar dupa spusele lui Anton LaVei cel care ne-a salvat din robia zeiilor a fost LUCIFER "ne-a iluminat" asa ca cu certitudine tu nu ai facut decat o gresala afirmand ca D-zeu este un extraterestru....NU?......Cat despre"sclavagismul financiar" incearca sa afli mai multe despre miscarea "ZEITGEIST" despre lojele masonice cum ar fi:-Societatea"Cranii si oase",miscarea"G",Grupul Bildemberg...etc. informeazate si apoi vb.cu respect ca sa nu iau in considerare ca chiar s-ar putea sa plecat cu vre-un OZN....k! parca era un mic Dumnezeu... acum a ajuns un mic dracusor?
|
||
|
Lucia38 Postat pe 9 Februarie 2011 09:13 |
||
De la: Lucia38, la data 2011-02-09 09:13:17De la: kudika312403, la data 2011-02-09 09:04:51Pickard, daca tot ai mentionat de extraterestri,daca imi aduc aminte cred ca esti primul care l-a facut pe dumnezeu extraterestrul care a venit si facut prima sarcina in vitro rezultatul fiind Isus...corect?........a stai ca mi-am amintit aceasi teorie fascinanta o gasim si in biblia satanica unde atat Dumnezeu cat si Lucifer sunt o rasa extraterestra iar dupa spusele lui Anton LaVei cel care ne-a salvat din robia zeiilor a fost LUCIFER "ne-a iluminat" asa ca cu certitudine tu nu ai facut decat o gresala afirmand ca D-zeu este un extraterestru....NU?......Cat despre"sclavagismul financiar" incearca sa afli mai multe despre miscarea "ZEITGEIST" despre lojele masonice cum ar fi:-Societatea"Cranii si oase",miscarea"G",Grupul Bildemberg...etc. informeazate si apoi vb.cu respect ca sa nu iau in considerare ca chiar s-ar putea sa plecat cu vre-un OZN....k! eu nu am citit ,doar asa am presupus dupa ce am citit 2 pagini din biblie! oricum se pare ca nu sunt prea departe de adevar
|
||
|
|
||
|
pickard Postat pe 9 Februarie 2011 09:15 |
||
De la: kudika312403, la data 2011-02-09 09:04:51Pickard, daca tot ai mentionat de extraterestri,daca imi aduc aminte cred ca esti primul care l-a facut pe dumnezeu extraterestrul care a venit si facut prima sarcina in vitro rezultatul fiind Isus...corect?........a stai ca mi-am amintit aceasi teorie fascinanta o gasim si in biblia satanica unde atat Dumnezeu cat si Lucifer sunt o rasa extraterestra iar dupa spusele lui Anton LaVei cel care ne-a salvat din robia zeiilor a fost LUCIFER "ne-a iluminat" asa ca cu certitudine tu nu ai facut decat o gresala afirmand ca D-zeu este un extraterestru....NU?......Cat despre"sclavagismul financiar" incearca sa afli mai multe despre miscarea "ZEITGEIST" despre lojele masonice cum ar fi:-Societatea"Cranii si oase",miscarea"G",Grupul Bildemberg...etc. informeazate si apoi vb.cu respect ca sa nu iau in considerare ca chiar s-ar putea sa plecat cu vre-un OZN....k! daca ajungi sa intelegi biblia cu adevarat ceea ce vrea sa spuna, nu ma refer la cuvintele insirate acolo, eu ma refer la mesaj ... eu zic ca e de ajuns ok, si ce explicatii vrei sa gasesti? topicul are ca si titlu "revolutie spirituala", nu "conspiratii masonice - extraterestr-o - financiare" ..deci care e mesajul tau?sau faci confuzie intre revolutia spirituala si cea cognitiv/imaginativa? vino si tu cu mai multe detalii |
||
|
battleofwits Postat pe 9 Februarie 2011 09:15 |
||
| O revolutie spirituala nu poate avea loc pana nu intelegi si dedesupturile(conspiratii,miscari masonice,iluminati"adepti lui lucifer...etc)schimbarea vine odata cu intelepciunea. | ||
|
kudika312403 Postat pe 9 Februarie 2011 09:43 |
||
De la: kudika312403, la data 2011-02-09 09:43:59O revolutie spirituala nu poate avea loc pana nu intelegi si dedesupturile(conspiratii,miscari masonice,iluminati"adepti lui lucifer...etc)schimbarea vine odata cu intelepciunea. faci confuzii grave, daca incurci spiritualitatea cu "problemele mintii" ... dar daca asta e calea ta
|
||
|
battleofwits Postat pe 9 Februarie 2011 09:51 |
||
De la: kudika312403, la data 2011-02-09 09:04:51Pickard, daca tot ai mentionat de extraterestri,daca imi aduc aminte cred ca esti primul care l-a facut pe dumnezeu extraterestrul care a venit si facut prima sarcina in vitro rezultatul fiind Isus...corect?........a stai ca mi-am amintit aceasi teorie fascinanta o gasim si in biblia satanica unde atat Dumnezeu cat si Lucifer sunt o rasa extraterestra iar dupa spusele lui Anton LaVei cel care ne-a salvat din robia zeiilor a fost LUCIFER "ne-a iluminat" asa ca cu certitudine tu nu ai facut decat o gresala afirmand ca D-zeu este un extraterestru....NU?......Cat despre"sclavagismul financiar" incearca sa afli mai multe despre miscarea "ZEITGEIST" despre lojele masonice cum ar fi:-Societatea"Cranii si oase",miscarea"G",Grupul Bildemberg...etc. informeazate si apoi vb.cu respect ca sa nu iau in considerare ca chiar s-ar putea sa plecat cu vre-un OZN....k! pentru mine nu e de ajuns, sunt prea prostanaca ! sa inteleg ca ai citit biblia? |
||
|
contesina Postat pe 9 Februarie 2011 12:13 |
||
De la: kudika312403, la data 2011-02-09 09:43:59O revolutie spirituala nu poate avea loc pana nu intelegi si dedesupturile(conspiratii,miscari masonice,iluminati"adepti lui lucifer...etc)schimbarea vine odata cu intelepciunea. si cam cum iti inchipui ca se poate ajunge la "intelepciune" ? |
||
|
contesina Postat pe 9 Februarie 2011 12:15 |
||
De la: pickard, la data 2011-02-09 09:07:50De la: kudika312403, la data 2011-02-09 09:04:51Pickard, daca tot ai mentionat de extraterestri,daca imi aduc aminte cred ca esti primul care l-a facut pe dumnezeu extraterestrul care a venit si facut prima sarcina in vitro rezultatul fiind Isus...corect?........a stai ca mi-am amintit aceasi teorie fascinanta o gasim si in biblia satanica unde atat Dumnezeu cat si Lucifer sunt o rasa extraterestra iar dupa spusele lui Anton LaVei cel care ne-a salvat din robia zeiilor a fost LUCIFER "ne-a iluminat" asa ca cu certitudine tu nu ai facut decat o gresala afirmand ca D-zeu este un extraterestru....NU?......Cat despre"sclavagismul financiar" incearca sa afli mai multe despre miscarea "ZEITGEIST" despre lojele masonice cum ar fi:-Societatea"Cranii si oase",miscarea"G",Grupul Bildemberg...etc. informeazate si apoi vb.cu respect ca sa nu iau in considerare ca chiar s-ar putea sa plecat cu vre-un OZN....k! nu mi-as fi iertat-o toata viata !!! sa nu citesc un "intelept"...
|
||
|
contesina Postat pe 9 Februarie 2011 12:21 |
||
De la: contesina, la data 2011-02-09 12:21:07De la: pickard, la data 2011-02-09 09:07:50De la: kudika312403, la data 2011-02-09 09:04:51Pickard, daca tot ai mentionat de extraterestri,daca imi aduc aminte cred ca esti primul care l-a facut pe dumnezeu extraterestrul care a venit si facut prima sarcina in vitro rezultatul fiind Isus...corect?........a stai ca mi-am amintit aceasi teorie fascinanta o gasim si in biblia satanica unde atat Dumnezeu cat si Lucifer sunt o rasa extraterestra iar dupa spusele lui Anton LaVei cel care ne-a salvat din robia zeiilor a fost LUCIFER "ne-a iluminat" asa ca cu certitudine tu nu ai facut decat o gresala afirmand ca D-zeu este un extraterestru....NU?......Cat despre"sclavagismul financiar" incearca sa afli mai multe despre miscarea "ZEITGEIST" despre lojele masonice cum ar fi:-Societatea"Cranii si oase",miscarea"G",Grupul Bildemberg...etc. informeazate si apoi vb.cu respect ca sa nu iau in considerare ca chiar s-ar putea sa plecat cu vre-un OZN....k! da da ! intelept cu ghilimele! am inteles!
|
||
|
pickard Postat pe 9 Februarie 2011 14:28 |
||
De la: pickard, la data 2011-02-09 14:28:32De la: contesina, la data 2011-02-09 12:21:07De la: pickard, la data 2011-02-09 09:07:50De la: kudika312403, la data 2011-02-09 09:04:51Pickard, daca tot ai mentionat de extraterestri,daca imi aduc aminte cred ca esti primul care l-a facut pe dumnezeu extraterestrul care a venit si facut prima sarcina in vitro rezultatul fiind Isus...corect?........a stai ca mi-am amintit aceasi teorie fascinanta o gasim si in biblia satanica unde atat Dumnezeu cat si Lucifer sunt o rasa extraterestra iar dupa spusele lui Anton LaVei cel care ne-a salvat din robia zeiilor a fost LUCIFER "ne-a iluminat" asa ca cu certitudine tu nu ai facut decat o gresala afirmand ca D-zeu este un extraterestru....NU?......Cat despre"sclavagismul financiar" incearca sa afli mai multe despre miscarea "ZEITGEIST" despre lojele masonice cum ar fi:-Societatea"Cranii si oase",miscarea"G",Grupul Bildemberg...etc. informeazate si apoi vb.cu respect ca sa nu iau in considerare ca chiar s-ar putea sa plecat cu vre-un OZN....k! si uite asa incepu Pickard sa se smereasca .... |
||
|
contesina Postat pe 9 Februarie 2011 14:59 |
||
pickard tu esti crestin? Contesina dincolo de parintele Cleopa mai exista adevar?(RESPECT pt. acest PARINTE nu am nimic impotriva acestui om).........puteti sa imi dati ceva ex.daca am gresit si unde? dincolo de ironie...(esti siguira ca nu esti "crestin de neclintit"...fana...) NU am zis niciodata ca sunt intelept ci ca ar trebui sa incercam sa cunoastem cat mai multe si din toate sa incercam sa ne formam de uni singuri adevarul si sa nu acceptam tot ce ni se spune ca si Adevar.'Apropo CUNOASTEREA este calea catre INTELEPCIUNE...parerea mea"- cat spre mirarea ta" DA...au mai citit si alti biblia si chiar au incercat sa o inteleaga si nu s-au oprit dupa primele doua pagini."poate ca am fost putin iritat de usurinta cu care uni trateaza subiectul, poate ca e cazul sa tratez si eu subiectul "la doua berii reci"cu siguranta asa mi-am gasit intelepciunea
|
||
|
kudika312403 Postat pe 9 Februarie 2011 15:26 |
||
De la: kudika312403, la data 2011-02-09 15:26:55pickard tu esti crestin? nu stiu de ce te-au suparat intrebarile mele...voiam si eu sa inteleg cam de pe unde luam discutiile....dupa cum ai observat unii nu au citit deloc si isi dau cu parerea, e dreptul lor ! , altii poate au mai citit cate ceva, dar au intrebari, altii fac doar misto... eu am raspuns din ce stiam, nu am avut niciodata pretentia ca-s singura. Au fost cativa care au avut niste interventii grozave, cu mult mai sus decat mine.Dar, Doamne, nu-mi permit sa fac comparatii, ca stiu ca-s mica si mai am mult de invatat ! "poate ca am fost putin iritat de usurinta cu care uni trateaza subiectul" - de aia am intervenit si eu, mai ales ca si eu am gandit la fel, cu putin timp in urma... acum, stai sa ne intelegem, despre ce cunoastere vorbim ? caci daca vorbim despre cunoastere, adica dobandirea de cunostinte, de eruditie si astfel devenind intelepti in ale culturii, in general, e una; dar daca vorbim despre cunoasterea lui Dumnezeu, acolo se schimba lucrurile total... hai sa lamurim asta si apoi putem trece, cu voia ta si la altele... |
||
|
contesina Postat pe 9 Februarie 2011 15:44 |
||
Hai ca imi placi , Contesina. La inceput am crezut ca esti o "religioasa" cu prejudecati si alte cele, dar dupa ce am citit ce ai scris pe topicul cu retete culinare...imi cer scuze ca te-am facut " credincioasa" pe un topic. Acum stiu ca esti doar un simplu om, chiar nebunatica as spune!
|
||
|
mimi_ca29 Postat pe 9 Februarie 2011 16:28 |
||
|
Contesina daca vruiam sa imi dobandesc cunostinte in ale culturi ma apucam de mecanica fina concomitent cu alte 20 de meseri rezultand "sfatul batranilor" asa ca normal ca vb despre cunoasterea de dumnezeu ,armele secolului 21 care sunt intr-o legatura directa cu decadenta noastra ca si crestini,de ce crezi ca am zis lui Pickardsa se mai informeze despre lojele masonice care sunt direct subordonate iluminatilor"Luciferilor",miscarilor,zeitegist care incearca sa demonstreze haosul financiar ,foametea,si ca dispretul fata de oameni care este din ce in ce mai mare,este munca unor care in mod deliberat actioneaza impotriva umanitati,grupuri ca si grupul bildemberg care pe scara ierarhica a lojei masonice sunt la nivelul cel mai inalt" ILUMINATI" si care au inceput "Noua ordine mondiala" si care creat deja un sistem prin care se urmareste ,decimarea populatiei in mod voit ,impiedicarea tarilor din lumea a treia sa aiba o economie stabila,jocuri la nivel psihologic care ne inrobesc financiar si duc la acceptarea omului in mod voit ca si pe o cale mai buna la acceptarea cardurilor cu cip iar in final acceptarea cipurilor ca si o solutie mult mai simpla pt.secolul 21......fara ele nu vei mai putea face nimic...e o noua baza de date fara care nu poti sa mergi la doctor,sa cumperi,sa vinzi ,sa lucrezi ,pana la urma sa traiesti.Vezi tu Contesina,acestea sunt adevaratele masini LUCIFERICE care lucreaza impotriva umanitati la un nivel ffff inalt, dar care mai tarziu sau mai devreme te va afecta pe tine si pe copilul tau in mod direct"INCEPUTUL INTELEPCIUNI E FRICA DE DUMNEZEU,IAR SFATUL CELOR SFINTI ESTE CUNOASTEREA,CACI A CUNOASTE LEGEA E DATUL CUGETULUI BUN"....REVOLUTIA SPIRITUALA nu poate sau mai bine spus e greu sa incepi schimbarea cu tine insuti daca nu incerci sa observi cea ce se petrece si in intuneric caci in lumina toti putem vedea.Este atat de mult de vb pe tema acesta .....of. atat de mult... |
||
|
kudika312403 Postat pe 9 Februarie 2011 16:52 |
||
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-09 16:28:36Hai ca imi placi , Contesina. La inceput am crezut ca esti o "religioasa" cu prejudecati si alte cele, dar dupa ce am citit ce ai scris pe topicul cu retete culinare...imi cer scuze ca te-am facut " credincioasa" pe un topic. Acum stiu ca esti doar un simplu om, chiar nebunatica as spune! daca as fi fost calugarita si as fi postat pe aici una alta, ar fi fost o problema.... chiar sunt un simplu om si-mi place grozav sa rad ! asta nu-l exclude deloc pe Dumnezeu ! daca ai sti duhovnicul meu ce mucalit este ! si este parinte calugar.... ce mult mi-ar fi placut sa fiu o " credincioasa", dar ce mult mai am !!! a, si sa nu uit, pentru maine am o alta reteta....parca am fi la "o reteta pe zi" !
|
||
|
contesina Postat pe 9 Februarie 2011 17:09 |
||
simpatic sti sa iti pastrezi simtul umorului
|
||
|
kudika312403 Postat pe 9 Februarie 2011 17:20 |
||
De la: kudika312403, la data 2011-02-09 16:52:59Contesina daca vruiam sa imi dobandesc cunostinte in ale culturi ma apucam de mecanica fina concomitent cu alte 20 de meseri rezultand "sfatul batranilor" asa ca normal ca vb despre cunoasterea de dumnezeu ,armele secolului 21 care sunt intr-o legatura directa cu decadenta noastra ca si crestini,de ce crezi ca am zis lui Pickardsa se mai informeze despre lojele masonice care sunt direct subordonate iluminatilor"Luciferilor",miscarilor,zeitegist care incearca sa demonstreze haosul financiar ,foametea,si ca dispretul fata de oameni care este din ce in ce mai mare,este munca unor care in mod deliberat actioneaza impotriva umanitati,grupuri ca si grupul bildemberg care pe scara ierarhica a lojei masonice sunt la nivelul cel mai inalt" "INCEPUTUL INTELEPCIUNI E FRICA DE DUMNEZEU,IAR SFATUL CELOR SFINTI ESTE CUNOASTEREA,CACI A CUNOASTE LEGEA E DATUL CUGETULUI BUN" nimic mai adevarat, dar a cunoaste legea, a tinde catre intelepciunea lui Dumnezeu nu are nici o legatura cu ceea ce se intampla la nivel mondial, nu asta e datoria unui crestin, ci in primul rand sa ne mantuim sufletul nostru ! o data intrat pe acest drum catre mantuire vin si altele... da dovada de credinta si pe cei ce submineaza credinta, biserica, pe insusi Dumnezeu, lasa-i in grija Lui. Fii adevarat crestin ortodox, roaga-te pentru ei si lasa-L pe Dumnezeu sa faca lucrurile cum stie El.De unde stim noi planul Lui, lucrarea Lui? Stim doar ca El ingaduie totul cu buna stiinta, din motivele Lui.Nu putem sa-L judecam noi. Noi avem altele de facut. Priveste un pic inapoi, unde i-ai vazut pe preoti, pe calugari sa se impotriveasca regimurilor, sa faca revolutii??? Nu o vor face pentru ca ar incalca cuvantul lui Dumnezeu ! Stii doar " Da-i Cezarului, ce-i al Cezarului...etc". Unde a facut Iisus Hristos asa ceva? Ce ne-a indemnat El sa facem? Nu Iisus Hristos trebuie sa ne fie exemplul? Nu trebuie sa-i judecam pe cei "care lucreaza impotriva umanitati la un nivel ffff inalt", daca i-a ingaduit Dumnezeu, inseamna ca asa trebuie.Nu se intampla nimic fara El, fara acceptul Lui. Tocmai pentru ca vedem rautatea cum se extinde, acum ar trebui sa strangem randurile, sa cautam mai mult catre Dumnezeu, sa invatam sa ne iubim mai mult unii pe altii. Pentru ca daca am face asta, raul nu ar avea nici o sansa... Aici e smecheria, sa ne incredintam sufletul si viata lui Dumnezeu, asta este credinta - incredere ! Nu sa ne impotrivim Lui, pentru ca nu are cum sa iese nimic bun pentru noi din asta.Stiu ca ne este greu sa acceptam, stiu, dar trebuie macar sa incercam fiecare dupa puterile lui. Mergi si stai de vorba cu un duhovnic despre ce te framanta. Asta nu inseamna musai spovedanie.Sunt preoti de o intelepciune si credinta fantastice, de ce sa nu profitam si sa mai invatam ceva? Ca or mai sti si ei cate ceva, nu? Au citit o tona de carti la facultate ! Or avea si ei ceva de spus! |
||
|
contesina Postat pe 9 Februarie 2011 17:54 |
||
-de framantat nu ma framanta nimic o fac de dragul conversatiei si dupa cum vad eu nu am nevoie nici de duhovnic"Esti aici ..NU?" ....
|
||
|
kudika312403 Postat pe 9 Februarie 2011 18:30 |
||
De la: kudika312403, la data 2011-02-09 18:30:58-de framantat nu ma framanta nimic o fac de dragul conversatiei si dupa cum vad eu nu am nevoie nici de duhovnic"Esti aici ..NU?" poate ca ar fi timpul sa ma retrag, sa ies la pensie...
|
||
|
contesina Postat pe 9 Februarie 2011 18:45 |
||
De la: kudika312403, la data 2011-02-09 15:26:55pickard tu esti crestin? da sunt un crestin obisnuit sunt si superstitios sunt slab ca toti crestinii care pun pe seama lui D-zeu esecurile cauzate de propriile decizii diferenta e ca eu nu prea ma rog si cand am realizari multumesc in gand lui D-zeu care poate fi oriunde nu numai la biserica
|
||
|
pickard Postat pe 9 Februarie 2011 20:10 |
||
De la: pickard, la data 2011-02-09 20:10:32De la: kudika312403, la data 2011-02-09 15:26:55pickard tu esti crestin?
|
||
|
contesina Postat pe 9 Februarie 2011 21:16 |
||
De la: contesina, la data 2011-02-09 21:16:36De la: pickard, la data 2011-02-09 20:10:32De la: kudika312403, la data 2011-02-09 15:26:55pickard tu esti crestin? de fapt sunt un pacatos contesina!
|
||
|
pickard Postat pe 9 Februarie 2011 21:46 |
||
De la: kudika312403, la data 2011-02-09 15:26:55pickard tu esti crestin? ... se zice ... cu cit afli mai mult cu atit intelegi cit de putin stii ... si ... credintele si hotaririle se macina daca le cintaresti mult ... ''filozofii'' care compara dupa criterii din almanaheeeeee si diverse best selleuri ceea ce cred ei si ceea ce cred altii nu o sa reuseasca niciodata sa inteleaga ce sint si de unde vin ... e greu cind iti inchipui ca ''inteleciunea'' vine din 2-3 ''concluzii'' preluate nemestecate ... |
||
|
marco918 Postat pe 10 Februarie 2011 01:17 |
||
De la: marco918, la data 2011-02-10 01:17:02 pro-fund
|
||
|
battleofwits Postat pe 10 Februarie 2011 06:48 |
||
De la: battleofwits, la data 2011-02-10 06:48:33De la: marco918, la data 2011-02-10 01:17:02 ba! voi doi! marco si batleofwits de ce nu va luati daca va iubiti asa mult!?
|
||
|
pickard Postat pe 10 Februarie 2011 06:54 |
||
De la: pickard, la data 2011-02-10 06:54:51te-am prins ...treci acasa....iar umbli prin vecini?De la: battleofwits, la data 2011-02-10 06:48:33De la: marco918, la data 2011-02-10 01:17:02
|
||
|
denis_roxana Postat pe 10 Februarie 2011 06:58 |
||
De la: denis_roxana, la data 2011-02-10 06:58:37De la: pickard, la data 2011-02-10 06:54:51te-am prins ...treci acasa....iar umbli prin vecini?De la: battleofwits, la data 2011-02-10 06:48:33De la: marco918, la data 2011-02-10 01:17:02 ai citit vreun rand pe aici!? cred ca nu pentru ca ai fi aflat ca eu sunt omniprezent peste tot!
|
||
|
pickard Postat pe 10 Februarie 2011 07:04 |
||
De la: pickard, la data 2011-02-10 06:54:51 ne-om lua bre...dar numai dupa ce termina liceu'
|
||
|
battleofwits Postat pe 10 Februarie 2011 07:11 |
||
| Suna a filozofie"MITUL PESTERI"....interesanta ideea dar ai si ceva explicati? | ||
|
kudika312403 Postat pe 10 Februarie 2011 07:12 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Baietii din ziua de azi..nici o sansa | 78 | De la: kudika023770 21 Octombrie 2009 18:52 |
| ce ma fac? vreau si eu un sfat! | 101 | De la: stefancelmic 12 August 2008 12:04 |
| Femeia unui singur barbat sau variatiuni pe tema? | 79 | De la: felixcat 7 Decembrie 2009 23:32 |
|
|
||
| sfaturi | 10 | De la: kiss_my_ass 6 August 2013 15:48 |
| O iubire frumoasa....un final? | 34 | De la: Irene_Hreniuc 24 Noiembrie 2010 02:35 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.