Setari Cookie-uri

666- mai reprezinta si PROVOCAREA SCHIMBARII/REVOLUTIA SPIRITUALA

Pickard sa sti ca in mica ta filozofie ai dreptate cand spui ca religia nu se gaseste numai in biserica si ca ce-a mai stransa legatura cu dumnezeu se afla in noi si prin rugaciune ,altarul cel mai de pret se afla chiar si in cel mai intunecat colt din casa ta,insa nu trebuie sa dam cu pietre nici in biserica caci casa domnului nu are nici o legatura cu cine trece si pleaca din ea"in casa Domnului oricine e bine venit,credincios si pacatos el pe toti ne primeste ca si copii lui"
kudika312403
Postat pe 10 Februarie 2011 07:30
De ce sa te retragi?-nu observi ca retetele tale"explicatile"par ca dau roade si pe aici observ ca esti omniprezenta si pt tot si toate ai un raspuns clar...cea ce ma bucura
kudika312403
Postat pe 10 Februarie 2011 07:35
De la: pickard, la data 2011-02-09 21:46:18
De la: contesina, la data 2011-02-09 21:16:36
De la: pickard, la data 2011-02-09 20:10:32
De la: kudika312403, la data 2011-02-09 15:26:55pickard tu esti crestin?
Contesina dincolo de parintele Cleopa mai exista adevar?(RESPECT pt. acest PARINTE nu am nimic impotriva acestui om).........puteti sa imi dati ceva ex.daca am gresit si unde? dincolo de ironie...(esti siguira ca nu esti "crestin de neclintit"...fana...)
NU am zis niciodata ca sunt intelept ci ca ar trebui sa incercam sa cunoastem cat mai multe si din toate sa incercam sa ne formam de uni singuri adevarul si sa nu acceptam tot ce ni se spune ca si Adevar.'Apropo CUNOASTEREA este calea catre INTELEPCIUNE...parerea mea"- cat spre mirarea ta" DA...au mai citit si alti biblia si chiar au incercat sa o inteleaga si nu s-au oprit dupa primele doua pagini."poate ca am fost putin iritat de usurinta cu care uni trateaza subiectul, poate ca e cazul sa tratez si eu subiectul "la doua berii reci"cu siguranta asa mi-am gasit intelepciunea

da sunt un crestin obisnuit sunt si superstitios sunt slab ca toti crestinii care pun pe seama lui D-zeu esecurile cauzate de propriile decizii
diferenta e ca eu nu prea ma rog si cand am realizari multumesc in gand lui D-zeu care poate fi oriunde nu numai la biserica

de fapt sunt un pacatos contesina!

gura pacatosului adevar graieste !!!!

si apoi vorba cantecului : "mai vazut-ai om frumos, sa nu fie pacatos"....

contesina
Postat pe 10 Februarie 2011 08:19
De la: kudika312403, la data 2011-02-10 07:35:34De ce sa te retragi?-nu observi ca retetele tale"explicatile"par ca dau roade si pe aici observ ca esti omniprezenta si pt tot si toate ai un raspuns clar...cea ce ma bucura

pentru ca ce-i prea mult nu-i sanatos....
contesina
Postat pe 10 Februarie 2011 08:24
De la: kudika312403, la data 2011-02-10 07:12:46Suna a filozofie"MITUL PESTERI"....interesanta ideea dar ai si ceva explicati?

vezi ca ai optiunea "citeaza" ca sa stim si noi cui te adresezi!
pickard
Postat pe 10 Februarie 2011 08:39
De la: contesina, la data 2011-02-10 08:19:05
Contesina dincolo de parintele Cleopa mai exista adevar?(RESPECT pt. acest PARINTE nu am nimic impotriva acestui om).........puteti sa imi dati ceva ex.daca am gresit si unde? dincolo de ironie...(esti siguira ca nu esti "crestin de neclintit"...fana...)
NU am zis niciodata ca sunt intelept ci ca ar trebui sa incercam sa cunoastem cat mai multe si din toate sa incercam sa ne formam de uni singuri adevarul si sa nu acceptam tot ce ni se spune ca si Adevar.'Apropo CUNOASTEREA este calea catre INTELEPCIUNE...parerea mea"- cat spre mirarea ta" DA...au mai citit si alti biblia si chiar au incercat sa o inteleaga si nu s-au oprit dupa primele doua pagini."poate ca am fost putin iritat de usurinta cu care uni trateaza subiectul, poate ca e cazul sa tratez si eu subiectul "la doua berii reci"cu siguranta asa mi-am gasit intelepciunea

da sunt un crestin obisnuit sunt si superstitios sunt slab ca toti crestinii care pun pe seama lui D-zeu esecurile cauzate de propriile decizii
diferenta e ca eu nu prea ma rog si cand am realizari multumesc in gand lui D-zeu care poate fi oriunde nu numai la biserica

aha! acum ma faci si frumos! sau vrei sa ma ispitesti de tot!?
rezist , rezist!
pickard
Postat pe 10 Februarie 2011 08:40
De la: kudika312403, la data 2011-02-10 07:30:01Pickard sa sti ca in mica ta filozofie ai dreptate cand spui ca religia nu se gaseste numai in biserica si ca ce-a mai stransa legatura cu dumnezeu se afla in noi si prin rugaciune ,altarul cel mai de pret se afla chiar si in cel mai intunecat colt din casa ta,insa nu trebuie sa dam cu pietre nici in biserica caci casa domnului nu are nici o legatura cu cine trece si pleaca din ea"in casa Domnului oricine e bine venit,credincios si pacatos el pe toti ne primeste ca si copii lui"

in biserica am crescut! am vrut sa dau si discoteca prin 1989 dar s-a prins bunica-mea si nu mi-a dat cheia!
mi-ar fi placut cum suna
pickard
Postat pe 10 Februarie 2011 08:42
De la: pickard, la data 2011-02-10 08:42:03
De la: kudika312403, la data 2011-02-10 07:30:01Pickard sa sti ca in mica ta filozofie ai dreptate cand spui ca religia nu se gaseste numai in biserica si ca ce-a mai stransa legatura cu dumnezeu se afla in noi si prin rugaciune ,altarul cel mai de pret se afla chiar si in cel mai intunecat colt din casa ta,insa nu trebuie sa dam cu pietre nici in biserica caci casa domnului nu are nici o legatura cu cine trece si pleaca din ea"in casa Domnului oricine e bine venit,credincios si pacatos el pe toti ne primeste ca si copii lui"

in biserica am crescut! am vrut sa dau si discoteca prin 1989 dar s-a prins bunica-mea si nu mi-a dat cheia!
mi-ar fi placut cum suna
Pickard vad ca te intelegi de minune cu Contesina mai bine iai da mai multi
mysulica
Postat pe 10 Februarie 2011 10:33
pickard ma adresam lui Roxana_Denis"Pro-Fund"
kudika312403
Postat pe 10 Februarie 2011 11:08
Pickard oricum a fost o placere sa schimb cateva ideei cu tine si cu Contesina...si apropo va intelegeti de minune ...acum eu o sa ma retrag va urez toate cele bune ....cu respect STEFAN....!!!!!
kudika312403
Postat pe 10 Februarie 2011 11:14
De la: kudika312403, la data 2011-02-10 11:08:49pickard ma adresam lui Roxana_Denis"Pro-Fund"[/quote

esti sigur ca nu te adresai lui Marco sau lui Mr. Muscle?
mimi_ca29
Postat pe 10 Februarie 2011 11:19

... se zice ... cu cit afli mai mult cu atit intelegi cit de putin stii ... si ... credintele si hotaririle se macina daca le cintaresti mult ... ''filozofii'' care compara dupa criterii din almanaheeeeee si diverse best selleuri ceea ce cred ei si ceea ce cred altii nu o sa reuseasca niciodata sa inteleaga ce sint si de unde vin ... e greu cind iti inchipui ca ''inteleciunea'' vine din 2-3 ''concluzii'' preluate nemestecate ... ..----.Acestu-i mesaj ma adresam
kudika312403
Postat pe 10 Februarie 2011 11:36
De la: kudika312403, la data 2011-02-10 11:36:29

... se zice ... cu cit afli mai mult cu atit intelegi cit de putin stii ... si ... credintele si hotaririle se macina daca le cintaresti mult ... ''filozofii'' care compara dupa criterii din almanaheeeeee si diverse best selleuri ceea ce cred ei si ceea ce cred altii nu o sa reuseasca niciodata sa inteleaga ce sint si de unde vin ... e greu cind iti inchipui ca ''inteleciunea'' vine din 2-3 ''concluzii'' preluate nemestecate ... ..----.Acestu-i mesaj ma adresam

Da, era a ui Marco!
mimi_ca29
Postat pe 10 Februarie 2011 12:04
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-10 12:04:47
De la: kudika312403, la data 2011-02-10 11:36:29

Da, era a ui Marco!
Remarca ,, Cu cat citim aflam mai multe cu atat ne dam seama caci de fapt nu stim nimic ''
mysulica
Postat pe 10 Februarie 2011 12:27
De la: pickard, la data 2011-02-10 08:40:32
De la: contesina, la data 2011-02-10 08:19:05

aha! acum ma faci si frumos! sau vrei sa ma ispitesti de tot!?
rezist , rezist!

vorba lui Caragiale "uite, domle, asta-i cusurul tau..."

"ei, nu te mai umfla in pene, asa e cantecul", ca sa citez alt cantec
daca-ti cantam "fost-am omul padurii...", te gandeai ca am fost padurar ????

eu si ispita, baba si mitraliera....mai, omule, nu ma cheama Salomeea (ca sa ne pastram un pic in atmosfera subiectului)

oricum ma bucur sa aflu ca esti rezistent.... te-ai antrenat ceva la viata ta...

contesina
Postat pe 10 Februarie 2011 12:48
De la: Mircea63, la data 2011-02-08 02:26:49Pickard,

Uite cum este treaba cu credinta, simplu, logic. Lucrurile din lumea aceasta, incepind cu bogatia materiala, placerea trupeasca, puterea, trufia, pozitia sociala, mindria, iubirea de sine acestea toate sunt trecatoare, adica cu alte cuvinte mor ! Pentru ca mor, ele nu au viata ci moarte ! Corect ?! Daca le primim in inimile noastre, daca ne lipim inima de ele, noi ne lipim inima de moarte ! Insa IUBIREA, din care se nasc BUNATATEA, BLANDETEA, NOBLETEA SUFFLETEASCA, CURATIA INIMII, SMERENIA si alte virtuti, IUBIREA NU ESTE DIN LUMEA ACEASTA ! Daca ea este destul de puternica, Ea transcende dincolo, trece dincolo de moarte ! Domnul nostru Iisus Hristos a spus limpede ca Imparatia Sa nu este din lumea aceasta ! Ei bine, Imparatia Sa este IUBIREA, PACEA, LUMINA, BUCURIA SFANTA ! Daca pe acestea le vom primi in inimile noastre, ele vor trece prin moarte si ne vor insoti dincolo, inaintea lui Dumnezeu ! Ele vor fi comoara noastra nepretuita din cer ! Nimeni si nimic nu poate sa ne ia sau sa strice aceasta comoara !
De fapt, noi trebuie sa ne intoarcem la Desavirsire, adica la Dumnezeu ! De la El am plecat ! Lucrand curatirea inimii de patimi, prin Tainele Bisericii Ortodoxe, prin pocainta, rugaciune, luptacea buna, cu ajutorul lui Dumnezeu, ne putem intoarce la Desavirsire ! Prin iertarea pacatelor, Dumnezeu ne poate desavarsi ! Este o conlucrare dintre El si noi ! Diavolul ne tine robi prin patimile care ne stapanesc. Pentru ca cu acestea noi aducem vatamare celorlalte suflete cit si sufletului nostru prin facere de pacate ! Viata aceasta este o mare Taina care se intimpla. Noi nu O vedem ! Nu vedem ceea ce se intimpla ! Eu iti spun ceva: "FIECARE OM ESTE UN SUFLET CARE CAUTA PE DUMNEZEU !" Nu ma vei crede ! Insa asa este.
De fapt credinta este un paradox. Prin Puterea lui Dumnezeu, tot ce facem, noua insine ne facem !
Ducem cu noi dincolo de moarte numai ceea ce dam ! Daruim Bucurie, Nadejde, Pace, Lumina, Iubire, Bunatate, Blandete, acestea le ducem cu noi ! Cea mai mare este insa JERTFA SMERITA DIN DRAGOSTE PT. ALTE SUFLETE, ADICA HRISTOS ! Daca ne jertfim constant din Dragoste smerita pt. alte suflete, in numele lui Hristos, aceasta este Calea catre Rai ! In aceasta Jertfa sta Puterea Vietii de a invinge moartea ! Pentru ca Viata aceasta este lupta pe viata si moarte intre Viata si moarte ! Am incercat sa fiu scurt. Sa ma ierti daca nu ma exprim destul de limpede.

DOAMNE AJUTA !

Mircea
Mircea 63 ce a spus Iisus trebuie sa ne nastem a doua oara ca sa vedem inparatia lui Dumnezeu
mysulica
Postat pe 10 Februarie 2011 12:58
De la: kudika312403, la data 2011-02-10 11:14:45 Pickard oricum a fost o placere sa schimb cateva ideei cu tine si cu Contesina...si apropo va intelegeti de minune ...acum eu o sa ma retrag va urez toate cele bune ....cu respect STEFAN....!!!!!

imi pare bine de cunostinta, Stefane ! (bun nume, de mucenic)....sper sa mai schimbam cate-o opinie...
contesina
Postat pe 10 Februarie 2011 13:14
De la: mysulica, la data 2011-02-10 12:58:02
De la: Mircea63, la data 2011-02-08 02:26:49Pickard,

Uite cum este treaba cu credinta, simplu, logic. Lucrurile din lumea aceasta, incepind cu bogatia materiala, placerea trupeasca, puterea, trufia, pozitia sociala, mindria, iubirea de sine acestea toate sunt trecatoare, adica cu alte cuvinte mor ! Pentru ca mor, ele nu au viata ci moarte ! Corect ?! Daca le primim in inimile noastre, daca ne lipim inima de ele, noi ne lipim inima de moarte ! Insa IUBIREA, din care se nasc BUNATATEA, BLANDETEA, NOBLETEA SUFFLETEASCA, CURATIA INIMII, SMERENIA si alte virtuti, IUBIREA NU ESTE DIN LUMEA ACEASTA ! Daca ea este destul de puternica, Ea transcende dincolo, trece dincolo de moarte ! Domnul nostru Iisus Hristos a spus limpede ca Imparatia Sa nu este din lumea aceasta ! Ei bine, Imparatia Sa este IUBIREA, PACEA, LUMINA, BUCURIA SFANTA ! Daca pe acestea le vom primi in inimile noastre, ele vor trece prin moarte si ne vor insoti dincolo, inaintea lui Dumnezeu ! Ele vor fi comoara noastra nepretuita din cer ! Nimeni si nimic nu poate sa ne ia sau sa strice aceasta comoara !
De fapt, noi trebuie sa ne intoarcem la Desavirsire, adica la Dumnezeu ! De la El am plecat ! Lucrand curatirea inimii de patimi, prin Tainele Bisericii Ortodoxe, prin pocainta, rugaciune, luptacea buna, cu ajutorul lui Dumnezeu, ne putem intoarce la Desavirsire ! Prin iertarea pacatelor, Dumnezeu ne poate desavarsi ! Este o conlucrare dintre El si noi ! Diavolul ne tine robi prin patimile care ne stapanesc. Pentru ca cu acestea noi aducem vatamare celorlalte suflete cit si sufletului nostru prin facere de pacate ! Viata aceasta este o mare Taina care se intimpla. Noi nu O vedem ! Nu vedem ceea ce se intimpla ! Eu iti spun ceva: "FIECARE OM ESTE UN SUFLET CARE CAUTA PE DUMNEZEU !" Nu ma vei crede ! Insa asa este.
De fapt credinta este un paradox. Prin Puterea lui Dumnezeu, tot ce facem, noua insine ne facem !
Ducem cu noi dincolo de moarte numai ceea ce dam ! Daruim Bucurie, Nadejde, Pace, Lumina, Iubire, Bunatate, Blandete, acestea le ducem cu noi ! Cea mai mare este insa JERTFA SMERITA DIN DRAGOSTE PT. ALTE SUFLETE, ADICA HRISTOS ! Daca ne jertfim constant din Dragoste smerita pt. alte suflete, in numele lui Hristos, aceasta este Calea catre Rai ! In aceasta Jertfa sta Puterea Vietii de a invinge moartea ! Pentru ca Viata aceasta este lupta pe viata si moarte intre Viata si moarte ! Am incercat sa fiu scurt. Sa ma ierti daca nu ma exprim destul de limpede.

DOAMNE AJUTA !

Mircea
Mircea 63 ce a spus Iisus trebuie sa ne nastem a doua oara ca sa vedem inparatia lui Dumnezeu

Sa inteleg ca moartea reprezinta "calea catre rai". daca e asa de bine acolo, de ce a spus Isus in Ioan 5 28, 29: "sa nu ne mire lucrul acesta deoarece vine ora cand toti cei care sunt in morminte vor auzi glasul sau si vor iesi afara...", de ce sa mai invie cei care au murit daca sunt in rai, langa Dzeu? Sa ne gandim logic, cum pot revenii la viata daca ei sunt deja in viata, e adevarat ca fiinte spirituale? Un exemplu in acest sens, Parintele bisericii Origene din Alexandria(sec III ) a preluat din traditia greaca ideea nemuririi, mai precis de la Platon. Trebuie sa separam adevarul de minciuna. Si adevarul il gasim in biblie, e bine sa o citim.
kudika034292
Postat pe 10 Februarie 2011 18:41
Lucrurile inexplicabile obisnuim sa le numim Miracole. Probabil, de aceea, oamenii au "scris" Bibllia in acest mod. Consider ca multe lucruri au fost musamalizate si nici nu cred ca cei care au tradus-o au facut-o intr-un mod corect. Parerea mea..Iisus afost un copil conceput normal, nascut cu o inteligenta peste medie, cu o personalitate destul de puternica. Regimul de pe atunci era unul despotic, Pilat taia si spanzura. Toti cei care incercau se se razvrateasca, erau crucificati( exact ca Iisus). Ajunsese la un moment dat sa nu mai aiba lemn pt cruci. Rastignea chiar si cate 100 de persoane pe zi. Iisus a luptat impotriva lui, invatand oamenii sa nu se mai lase manipulati. De aceea a fost prins, judecat si pedepsit. Nu evreii l-au condamnat pe Iisus ci insusi Pilat. Dn cate stiu eu, dupa ce Isus a fost rastignit, a fost trimis in exil( Pilat). Dupa un timp, s-a sinucis.

Aici minte Biblia...il ridica in slavi pe Pilat si condamna evreii. Sunt multe teorii, printre care si urmatoarea: Iisus nu a murit pe cruce. Unul din apostoli i-a dat sa inhaleze o substanta ce l-a adormit profund. Ceva de genul..moarte clinica sau coma... Si-a revenit dupa cateva zile...a plecat in lume cu iubita lui si au trait fericiti
mimi_ca29
Postat pe 10 Februarie 2011 19:18
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-10 19:18:42...Aici minte Biblia...il ridica in slavi pe Pilat si condamna evreii...

o chestie care mie mi se pare ironica (desi nu-mi place ironia) daca isus ar trai azi cu siguranta ca intr-un proces public "multimea" (majoritar crestina) l-ar condamna din nou la moarte ... iar ironia e ca toata lumea poarta cruciulite cu isus la gat cand il condamna
battleofwits
Postat pe 10 Februarie 2011 19:30
De la: battleofwits, la data 2011-02-10 19:30:46
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-10 19:18:42...Aici minte Biblia...il ridica in slavi pe Pilat si condamna evreii...

o chestie care mie mi se pare ironica (desi nu-mi place ironia) daca isus ar trai azi cu siguranta ca intr-un proces public "multimea" (majoritar crestina) l-ar condamna din nou la moarte ... iar ironia e ca toata lumea poarta cruciulite cu isus la gat cand il condamna

Pai da, pt ca sunt niste ipocriti. Am o ruda "bisericoasa"...spunea intr-o zi: "azi e miercuri, tin post " Dupa cateva secunde: " dracu sa te ia de copchil, tampitu naibii, treci si invata!"
mimi_ca29
Postat pe 10 Februarie 2011 19:59
Inca un lucru..in Univers, sunt gauri negre. Se spune ca acele gauri negre absorb corpuri ceresti la un anumit interval. Cand se "umple" erupe ca si un vulcan. Una din teorii spune ca a existat viata inainte , dar acea planeta a fost absorbita de o gaura neagra. Dupa mult timp, a erupt acea gaura neagra, imprastiind molecule ale vietii peste tot. Mai toate planetele au ace"ste molecule doar ca nu sunt conditii pt a se declansa procesul. Doar Terra a indeplinit aceste coditii, si asta dupa mult timp. S-a reglat temperatura, Luna s-a indepartat suficient..etc. Nu a aparut direct omul, stim cu totii ca suntem animale. La inceput au aparu microorganismele.

Unii sustin ca suntem deja intr-o gaura neagra, Universul nostru se afla intr-o asemenea gaura neagra. Ma rog, sunt multe de discutat, cert e ca omul nu a fost modelat din lut si suflat cu teava-n...pt ai da viata.

Concluzia...suntem pui de extraterestri.
mimi_ca29
Postat pe 10 Februarie 2011 20:11
Mimi_ca29...- nu pot sa nu intervin dupa aceste ex. sa te intreb doua lucruri:..1).ESTI EVREU?...2) Din ce rasa vi MARTIANA, : KLINGONIANA,sau poate ai fost suflata pe acea" teava " de care vb?
kudika312403
Postat pe 10 Februarie 2011 20:29
De la: kudika312403, la data 2011-02-10 20:29:36Mimi_ca29...- nu pot sa nu intervin dupa aceste ex. sa te intreb doua lucruri:..1).ESTI EVREU?...2) Din ce rasa vi MARTIANA, : KLINGONIANA,sau poate ai fost suflata pe acea" teava " de care vb?

Ha ha ha. Ce amuzant esti! Nu sunt teoriile mele. Si Da, sunt extraterestra! Suflat in ..esti tu probabil, daca sustii ca omul a fost creat din lut de catre D-zeu! Este dreptul meu sa-mi pun intrebari, sa caut raspunsuri in alte parti decat Biblia si sa aleg exact ce imi convine mie sa cred! Nu-i asa ca am acest drept?
mimi_ca29
Postat pe 10 Februarie 2011 20:40
scz pentru ironie,am fost putin cam nesarat, dar tin sa iti mentionez ca ai dreptul sau cel putin ti se induce idea ca "ai dreptul" sa te informezi corect despre absolut despre tot ce pe tine te multumeste"implineste" ...e darul cel mai de pret pe care d-zeu ti l-a lasat"LIBERUL ALBITRUL"....asa ca iti urez scces !!!!.....STIAI??...-ca de fapt pentru accest derpt mentionat mai sus se invart toate miscarile LUCIFERICE"Sinoniste" si de ori ce alt tip decat cel crestin sa ti-l fure"DOMINATIA LUCIFERICA"......etc.Oricum eu iti urez BAFTA si te previn nu cauta raspunsuri de la Contesina daca nu le cauti pe cele crestine s-ar putea sa ai de suferit psihologic.
kudika312403
Postat pe 10 Februarie 2011 23:52
...multi vor cadea...chiar si dintre cei alesi
kudika195501
Postat pe 10 Februarie 2011 23:57
si ce cazuti suntem noi toti....
contesina
Postat pe 11 Februarie 2011 00:01
...noapte buna!
kudika195501
Postat pe 11 Februarie 2011 00:01
De la: contesina, la data 2011-02-11 00:01:40si ce cazuti suntem noi toti....

...asa e... ...sa tinem doar uleiul pentru candela (noapte buna)
kudika195501
Postat pe 11 Februarie 2011 00:03
De la: kudika312403, la data 2011-02-10 23:52:05scz pentru ironie,am fost putin cam nesarat, dar tin sa iti mentionez ca ai dreptul sau cel putin ti se induce idea ca "ai dreptul" sa te informezi corect despre absolut despre tot ce pe tine te multumeste"implineste" ...e darul cel mai de pret pe care d-zeu ti l-a lasat"LIBERUL ALBITRUL"....asa ca iti urez scces !!!!.....STIAI??...-ca de fapt pentru accest derpt mentionat mai sus se invart toate miscarile LUCIFERICE"Sinoniste" si de ori ce alt tip decat cel crestin sa ti-l fure"DOMINATIA LUCIFERICA"......etc.Oricum eu iti urez BAFTA si te previn nu cauta raspunsuri de la Contesina daca nu le cauti pe cele crestine s-ar putea sa ai de suferit psihologic.
ce reprezinta dominatia luciferica ..am o inrebare pt tine ..ma scz ..??
gabrielle_new
Postat pe 11 Februarie 2011 00:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
infidelitate? 20 De la: kudika325360 14 Octombrie 2010 09:30
Am nevoie de un sfat 34 De la: ArtaEducatiei 16 Septembrie 2011 01:20
Dragoste in minim doi? Adica e loc si pentru al treilea? 66 De la: kudika_6711 18 Iunie 2013 16:00
buna ziua 2 De la: Ame_ly 25 Iulie 2011 15:09
Aventura salveaza relatia? 167 De la: kudika456239 19 Octombrie 2011 12:17